by Vasas1969 Kedd Dec. 31, 2019 9:14 pm
Juhos2 írta:Nem akarom a kocsmát fényezni, de néha úgy érzem ebből a felületből merítkeznek. A facebook csak kullog az események után. Hogy Bogdán nem jön hozzánk nem meglepetés számomra. Én nem számítottam rá.
BUÉK!
Ma visszaolvasgattam a fradi kocsmát ,hogy mi volt a véleményük Jováról amikor ott védett . Több kandi kamerás bakigólról is olvastam a kapcsán . Ott is egy jó kapusedző után imádkoztak aki rendbe szedi a kapusaikat . Remélem sokat javult a szparinál , mert Lippaiban nem bízok , hogy tud segíteni neki . Egyébként is úgy tűnik ,hogy az utóbbi 8-10 évben óriási visszaesés van a kapusképzésben . Régebben mindig volt 3-4 fiatal tehetség most meg egyet se nagyon tudok mondani . Talán még Jova is azok közé tartozik akik jó alapokat kaptak . Az nem kérdés ,hogy vele kezdődjön az összeállítás ,de az élvonalban már hoznék elé valakit .
Egyébként keresni is akartalak mert nézegettem egy szlovákiai kapust . Kíváncsi lettem volna ,hogy a felvidéki barátaid mit mondtak volna róla ?
https://www.facebook.com/watch/?v=10155978967544603Mindkét fiú erősítés lesz , de ha Lakatos helyére is hoznánk valakit akkor én Majnovicsot próbálnám megszerezni a baloldalra ,hogy az MLSZ fiataljainknál is nagyobb legyen az edző variációs lehetősége . Sajnos ez a fiatal szabály és az , hogy a másodosztályban nem szerepelhetnek légiósok óriási hátrányba hozza az NB2-es klubokat . Én 1 fiatalt tennék csak kötelezővé és 2 légióst engedélyeznék . Sajnos így belterjessé válik az élvonal mert a feljutóknak minimális esélyük marad bennmaradni .
BUÉK Nektek is és minden drukkertársunknak !