Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 30 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Juhos2 Pént. Jan. 03, 2020 5:15 pm

Vasas1969 írta:

Állitólag erőnléti edzőnk is van. A ZTE honlapján azt írják Gaál kérte szerződése felbontását .
    https://magyarnemzet.hu/archivum/sport-archivum/elbucsuzott-az-orosz-foci-elso-magyar-hoditoja-4062768/

Azt hittem a Matyiról van szó. Nem értettem.
    Költenek rendesen. Egy szavunk nem lehet.
    Jó lenne egy hosszútávú stáb, egy kis állandóság már hiányzik.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 03, 2020 3:39 pm

Állitólag erőnléti edzőnk is van. A ZTE honlapján azt írják Gaál kérte szerződése felbontását .
    https://magyarnemzet.hu/archivum/sport-archivum/elbucsuzott-az-orosz-foci-elso-magyar-hoditoja-4062768/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 03, 2020 12:49 pm

Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Csüt. Jan. 02, 2020 3:45 pm

BUÉK minden kedves drukkertársamnak ! Hatalmas köszönet a Jámbor úrnak azért amit a Vasasért tett ! Én is nagyon sajnálom a távozását . Az új tulajdonosoknak meg sok sikert kívánok ! A 2 új igazolás nekem azt bízonyitja  fel akarunk jutni . Még 1-2 ember jöhetne hátra meg középre azt meg is leszünk .
    Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 01, 2020 2:39 pm

Bár még csak elseje van ,de nem lehet elég korán kezdeni az edzést . Remélem az eddigieknél keményebben dolgoznak a sportolóink a legkisebbektől a legnagyobbakig . Teljes képernyőn és hangerőn érdemes megnézni .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 31, 2019 9:14 pm

Juhos2 írta:Nem akarom a kocsmát fényezni, de néha úgy érzem ebből a felületből merítkeznek. A facebook csak kullog az események után. Hogy Bogdán nem jön hozzánk nem meglepetés számomra. Én nem számítottam rá.
    BUÉK!
    Ma visszaolvasgattam a fradi kocsmát ,hogy mi volt a véleményük Jováról amikor ott védett . Több kandi kamerás bakigólról is olvastam a kapcsán . Ott is egy jó kapusedző után imádkoztak aki rendbe szedi a kapusaikat . Remélem sokat javult a szparinál , mert Lippaiban nem bízok , hogy tud segíteni neki . Egyébként is úgy tűnik ,hogy az utóbbi 8-10 évben óriási visszaesés van a kapusképzésben . Régebben mindig volt 3-4 fiatal tehetség most meg egyet se nagyon tudok mondani . Talán még Jova is azok közé tartozik akik jó alapokat kaptak . Az nem kérdés ,hogy vele kezdődjön az összeállítás ,de az élvonalban már hoznék elé valakit .
    Egyébként keresni is akartalak mert nézegettem egy szlovákiai kapust . Kíváncsi lettem volna ,hogy a felvidéki barátaid mit mondtak volna róla ?
    https://www.facebook.com/watch/?v=10155978967544603

Mindkét fiú erősítés lesz , de ha Lakatos helyére is hoznánk valakit akkor én Majnovicsot próbálnám megszerezni a baloldalra ,hogy az MLSZ fiataljainknál is nagyobb legyen az edző variációs lehetősége . Sajnos ez a fiatal szabály és az , hogy a másodosztályban nem szerepelhetnek légiósok óriási hátrányba hozza az NB2-es klubokat . Én 1 fiatalt tennék csak kötelezővé és 2 légióst engedélyeznék . Sajnos így belterjessé válik az élvonal mert a feljutóknak minimális esélyük marad bennmaradni .

BUÉK Nektek is és minden drukkertársunknak !

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Dec. 31, 2019 6:19 pm

Nem akarom a kocsmát fényezni, de néha úgy érzem ebből a felületből merítkeznek. A facebook csak kullog az események után. Hogy Bogdán nem jön hozzánk nem meglepetés számomra. Én nem számítottam rá.
    BUÉK!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 31, 2019 9:15 am

Új kapust igazoltunk - Jova Levente a Vasasban folytatja!

A tulajdonosváltást követő téli átigazolási időszakban továbbra is gőzerővel zajlik keretünk megerősítése, így az év vége előtt egy nappal újabb örömteli hírről számolhatunk be szurkolóinknak. Vernes Richárd leigazolását követően ismét egy NB I-es tapasztalattal bíró játékost szerződtettünk.

http://www.vasasfc.hu/hirek/uj_kapust_igazoltunk_-_jova_levente_a_vasasban_folytatja-4164?fbclid=IwAR3590chjtnuU1bW2cTcE9Qd-f4iZfGMELQ8DgpxeSRaJ-1U5gnIO3JJ1iY

https://www.transfermarkt.de/levente-jova/leistungsdaten/spieler/143338/plus/0?saison=ges

Mint mindenki én is Bogdánban reménykedtem . Amiatt is jobb lett volna egy magasabb kapus mert a fejjátékunk gyenge . Ennek ellenére erősítésnek gondolom ,bár nem sok meccsen láttam ,de a jelenlegi kapusainknál szerintem jobb . Nem voltam biztos benne ,hogy igazolunk kapust , nem mintha nem lett volna égető szükség rá . Mivel Lippai lett újra a kapusedző és itt van 2 korábbi diósgyőri tanítványa Rados és Bősz is ezért nem mertem volna nagy pénzben fogadni ,hogy hozunk eléjük valakit .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 29, 2019 12:43 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 28, 2019 12:17 am

Minden csapatrészbe erősítenének, NB I-ben a helyük – interjú Nagy Miklós Vasas tulajdonossal

https://nb2.hu/hirek/minden-csapatreszbe-erositenenek-nb-i-ben-a-helyuk--interju-nagy-miklos-vasas-tulajdonossal
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 27, 2019 1:21 pm

Nagy Miklós - Sporttárs (Globo Televízió 2019.11.02.)

https://www.youtube.com/watch?v=oWwGM-iV0Zc
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Dec. 25, 2019 5:37 pm

Köszönöm szépen.
    Minden topic látogatónak nyugodt Ünnepeket!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 24, 2019 5:26 pm

Ismét a Drukkerkocsmás Csabee mester remekével szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden Vasas drukkernek és az összes itteni fórumtagnak ! Remélem a Jézuska Vernes mellett hoz még legalább egy jó kapust is .

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 30 Vasas_12
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 23, 2019 9:11 pm

NB II: Az MTK és a Vasas meccseit látta a legtöbb szurkoló – a hazai és idegenbeli nézőszámok

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/nb-ii-az-mtk-es-a-vasas-meccseit-latta-a-legtobb-szurkolo-a-hazai-es-idegenbeli-nezoszamok
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 23, 2019 6:55 pm

Vernes Richárd a Vasas FC-ben folytatja!

http://www.vasasfc.hu/hirek/vernes_richard_a_vasas_fc-ben_folytatja-4159

https://www.transfermarkt.com/richard-vernes/profil/spieler/117283

Jobb mintha Remilit hoztuk volna vissza . Azt hiszem Balajti nem alibizhet tovább ,ha játszani akar . Vajon tisztogatás lesz , hogy a legerősebb csapatrészt erősítjük tovább ? Vernes kapcsán arra gondoltam ,hogy a Budafok csap majd le rá . Remélem hátra a kapuba is jön majd valaki . Ha  balhátvédet akarunk bár én Lakatos annyira nem látom tragikusnak ,  akkor továbbra is Majnovics Martint próbálnám megszerezni .

Közben utánanéztem mit írtak róla a diók . Azt hittem egyértelműen pozitív lesz a kép , de tévedtem.
    http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/vernes-richard-tavozott-2019-07-02
    http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/kulfoldon-folytathatja-a-diosgyortol-tavozo-tamado-2019-07-24/page/#hozzaszolasok_lista
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 23, 2019 3:33 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 23, 2019 12:56 pm

Juhos2 írta:Majdhogynem családon belül maradtunk. Remélem nem a hátra mutogatásról fog szólni a következő félév. Jó hogy túl vagyunk rajta.

Tóth Andrásnak nagyon örülök ! Benénél nagyobb nevet vártam . Igaz a Gyirmóttal bajnokságot nyert az NB2-ben ,de az a csapat kimagaslott a mezőnyből .talán még jobban mint Szanyó bajnokcsapata . Majd kíváncsi leszek Sziszi mit ír a nyíregyházi munkájáról ? Igaz ott nem edző volt . Rosszabb biztosan nem lesz mint Szanyó . Remélem ő lesz az a szakember aki nem csak elméletben de a gyakorlatban is sikeres lesz Magyarországon és főleg a Vasasnál .
    Lippai ? Félek továbbra is achilles sarkunk marad a kapus poszt . Inkább megtartottam volna Szűcs Lajost .  
    Azért az sokat elmond amit Totyától várnak az új  tulajdonosok . Nem lehet csak Szanyóék nyakába varrni a rossz szereplést . Legalább annyi a játékosok sara is mint a volt stábé .
    Colo véleményét is nagyon várom már a változásokkal kapcsolatban .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Dec. 23, 2019 12:05 pm

Majdhogynem családon belül maradtunk. Remélem nem a hátra mutogatásról fog szólni a következő félév. Jó hogy túl vagyunk rajta.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 23, 2019 11:35 am

Új szakmai stáb a Vasas FC-nél

A Vasas Futball Kft. taggyűlése Nagy Miklóst választotta meg a Vasas FC ügyvezető igazgatójának, aki egy személyben a klubigazgatói pozíciót is betölti, egyesítve ezzel a Vasas felnőtt csapatának és az Akadémiájának vezetését.

http://www.vasasfc.hu/hirek/_uj_szakmai_stab_a_vasas_fc-nel-4158
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 22, 2019 4:10 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 20, 2019 8:59 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:

Tetszik a vicc ! Amiatt kérdeztem mert a Nagy Miklós egy szimpatikus tisztességes tagnak tűnik . Nagy Györgyöt viszont nem ismerjük . Némi támpont lenne a rokoni szál köztük . Mindenki kerüli a kérdést ,hogy NER csapat lettünk e ? Fogalmam sincs ! Az talán nem , de a ner közeliséget nem merném kizárni az előbbi cikk alapján . Viszont itt legalább van némi Vasas kötödés . Érdekes ,hogy korábban Markovits a másik Wallis vezért Veres Tibort csábította volna a Vasashoz .
    Jámbor amúgy nagyon jól tartja szerintem magát . Majd 10 évet simán letagadhatna . Nem lepődnék meg ,ha 2,5 év múlva újra szerepet vállalna a Vasas fociban . Hátha akkor megkapná a megérdemelt igazi nagy sikert szeretett csapatától . Soha nem lehetünk elég hálásak neki mert már rég eltűntünk volna a süllyesztőben ,ha ő nem lett volna . Én is sokkal jobban örültem volna a triumvirátusnak  . Sajnos annak idején Jámbor sem egyezett meg a Reac vezér Forgáccsal pedig mindkettejük szíve a Vasasért dobogott .

A Soroksár utáni meccs után már semmi sem meglepő,úgy kapni a gólokat mint ha osztály különbség lett volna  a két csapat között.Szinte rosszul lettem látva a meccset,nem is tértem magamhoz,csak hallva a tulajdonos váltást.
    Minden elképzelhető,és mindennek az ellenkezője is,várom a fejleményeket.....
    Másutt azt olvastam biztos azért lazáztak a játékosaink mert tudtak a tulajdonos váltásról . Szerintem meg pont az új tulajok miatt kellett volna bizonyítaniuk . Azt hiszem tökéletesen összefoglaltad a várakozásokat . Senki nem tud semmit . Majd a jövő eldönti .
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Pént. Dec. 20, 2019 8:35 pm

Vasas1969 írta:

Tetszik a vicc ! Amiatt kérdeztem mert a Nagy Miklós egy szimpatikus tisztességes tagnak tűnik . Nagy Györgyöt viszont nem ismerjük . Némi támpont lenne a rokoni szál köztük . Mindenki kerüli a kérdést ,hogy NER csapat lettünk e ? Fogalmam sincs ! Az talán nem , de a ner közeliséget nem merném kizárni az előbbi cikk alapján . Viszont itt legalább van némi Vasas kötödés . Érdekes ,hogy korábban Markovits a másik Wallis vezért Veres Tibort csábította volna a Vasashoz .
    Jámbor amúgy nagyon jól tartja szerintem magát . Majd 10 évet simán letagadhatna . Nem lepődnék meg ,ha 2,5 év múlva újra szerepet vállalna a Vasas fociban . Hátha akkor megkapná a megérdemelt igazi nagy sikert szeretett csapatától . Soha nem lehetünk elég hálásak neki mert már rég eltűntünk volna a süllyesztőben ,ha ő nem lett volna . Én is sokkal jobban örültem volna a triumvirátusnak  . Sajnos annak idején Jámbor sem egyezett meg a Reac vezér Forgáccsal pedig mindkettejük szíve a Vasasért dobogott .

A Soroksár utáni meccs után már semmi sem meglepő,úgy kapni a gólokat mint ha osztály különbség lett volna a két csapat között.Szinte rosszul lettem látva a meccset,nem is tértem magamhoz,csak hallva a tulajdonos váltást.
    Minden elképzelhető,és mindennek az ellenkezője is,várom a fejleményeket.....
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 20, 2019 5:58 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 20, 2019 5:58 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Új tulajdonosok a Vasas FC élén!

A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását.

http://www.vasassc.hu/hirek/12741/uj-tulajdonosok-a-vasas-fc-elen

Bevallom én nagyon sajnálom Jámbor távozását és nem tudok örülni a hírnek . Főleg amiatt mert Jámbor megérdemelt volna egy nagyobb sikert tulajdonosként . Sajnos ez elmaradt nem feledve a bronzérmet és a kupadöntőt . Remélem valamikor visszatér még a focicsapathoz mert nélküle nem lesz már az igazi . Rengeteget köszönhetünk neki !
    Az új tulajról hirtelen ezt találtam csak .
    https://g7.hu/elet/20190912/magyar-uzletember-vett-milliardos-luxusvillat-los-angelesben/

http://marketingfesztival.hu/blog/leggazdagabb-magyarok-nagy-gyorgy/

Nem tudom van e rokoni kapcsolat Nagy Miklós és Nagy György között ?

Kádár honvéd lépjen ki!
    Rokonságban áll Kádár János elvtárssal?
    Jelentem igen!
    Milyen rokonok?
    NÉVROKONOK.

Nekem te nyitottad fel egyszer a szemem. Jámbor sem lesz fiatalabb mondtad. Azóta él bennem.
    Én azt hiányoltam, hogy nagyon egyedül volt. Ezért örültem a nyári változásoknak. Jobban szerettem volna, ha ez a rengeteg év nem veszik el. Mit írtak? 1997- 2019 /-3év/.
    Kár, hogy nem triumvirátus egyesíti az erejét. De ezek a nagymenők valahogy egész másképp működnek.

Jámbor amúgy nagyon jól tartja szerintem magát . Majd 10 évet simán letagadhatna . Nem lepődnék meg ,ha 2,5 év múlva újra szerepet vállalna a Vasas fociban . Hátha akkor megkapná a megérdemelt igazi nagy sikert szeretett csapatától . Soha nem lehetünk elég hálásak neki mert már rég eltűntünk volna a süllyesztőben ,ha ő nem lett volna . Én is sokkal jobban örültem volna a triumvirátusnak . Sajnos annak idején Jámbor sem egyezett meg a Reac vezér Forgáccsal pedig mindkettejük szíve a Vasasért dobogott .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Dec. 20, 2019 2:50 pm

Vasas1969 írta:

A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását.

Bevallom én nagyon sajnálom Jámbor távozását és nem tudok örülni a hírnek . Főleg amiatt mert Jámbor megérdemelt volna egy nagyobb sikert tulajdonosként . Sajnos ez elmaradt nem feledve a bronzérmet és a kupadöntőt . Remélem valamikor visszatér még a focicsapathoz mert nélküle nem lesz már az igazi . Rengeteget köszönhetünk neki !
    https://g7.hu/elet/20190912/magyar-uzletember-vett-milliardos-luxusvillat-los-angelesben/

Kádár honvéd lépjen ki!
    Rokonságban áll Kádár János elvtárssal?
    Jelentem igen!
    Milyen rokonok?
    NÉVROKONOK.

Nekem te nyitottad fel egyszer a szemem. Jámbor sem lesz fiatalabb mondtad. Azóta él bennem.
    Én azt hiányoltam, hogy nagyon egyedül volt. Ezért örültem a nyári változásoknak. Jobban szerettem volna, ha ez a rengeteg év nem veszik el. Mit írtak? 1997- 2019 /-3év/.
    Kár, hogy nem triumvirátus egyesíti az erejét. De ezek a nagymenők valahogy egész másképp működnek.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 20, 2019 1:24 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 18, 2019 5:37 pm

Nézd meg az összes őszi gólunkat - videó

Az őszi szezonban 39 gólt szereztünk a bajnokságban.

http://www.vasasfc.hu/hirek/nezd_meg_az_osszes_oszi_golunkat_-_video-4152

Mennyivel jobb érzés lenne visszanézni , ha 10-12 ponttal többünk lenne . Ebben a helyzetben nehéz örülni bárminek is .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 17, 2019 8:50 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 17, 2019 4:37 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Vereséggel zártuk az évet

http://www.vasasfc.hu/hirek/vereseggel_zartuk_az_evet-4148

Vezetőedzőnk értékelte a Soroksár elleni mérkőzést.
    - Nem tudtunk megszakítani a sormintát, győzelem után megint vereség következett. Fel kellene nőni a feladathoz, voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor lélektelenül, szív nélkül játszottunk. Amikor pedig magára talált a csapat, egyéni hibák miatt kaptunk gólokat. A Soroksár megérdemelten nyert. Úgy mentek bele minden párharcba, mintha a bajnoki címért játszanának, nálunk ezt nem mindenki tette meg sajnos.

Késve értem haza csak a 2. félidőt láttam . Hihetetlen volt ,hogy ami kapura ment az gól lett . A középpályásaink is legalább annyira (ha nem jobban) benne vannak a kapott gólokban mint a kapusunk . Miért nem tudták legalább megzavarni a lövő játékost ! Pedig Szedlár beállása után azt hittem nyerünk . Azt hiszem az döntött ,hogy a Soroksár gólra játszotta a meccset és nem esett abba a hibába mint nyáron amikor túlságosan is nyílt focit játszottak ellenünk . Bősz potyája kicsit Nagy Gergő kupadöntőben kapott góljára emlékeztetett .

Be volt kapcsolva, de sajnos dolgoznom kellett. Láttam is meg nem is. Feleségem azt mondta, amikor egy pillanatra megpihentem - bele ne nézz, mert infarktust kapsz! - na, akkor jött az ötödik.
    Ez van.
    Pedig azt hittem Bősz magára talál. Reménykedtem benne. Már csak attól félek, hogy Jámbor bedobja a türcsit, nekünk meg jut egy Ner-es barom.
    Még nem volt lelkierőm visszanézni . Talán Bősznél nem is így fogalmaznék ,hogy "magára talál" mert sose volt jó kapus ,sőt kimondottan gyenge kapusnak tartottam . Olyannak aki max az NB3-ban alkalmas cserekapusnak ,de nem egy Vasasban. Nem is értettem ki találta ki az idehozatalát . Viszont az utóbbi hetekben egyértelműen látszott rajta a fejlődés . Már sikerült gól nélkül lehoznia meccseket és bravúrjai is voltak . Mivel nem néztem vissza így nem tudom mennyiben volt benne . Amúgy se lesz hátsó kameraállás ami perdöntő lehetne . Egy biztos ,hogy potya volt .
    Bevallom én is ettől tartok Jámborral kapcsolatban . Remélem kitart . Már a gyenge szereplést is nehezen viselem ,de egy Ner-essel végkép betelne a pohár .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 17, 2019 3:48 pm

Az enlarge this image-re kell kattintani a nagyobb mérethez .

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 30 <a href=Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 30 Img_2056" />

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 10:21 am