Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 16 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 27, 2020 4:36 pm

Vasas1969 írta:

Gyirmót FC Győr - Vasas FC  14:15 M4

http://www.vasasfc.hu/hirek/m4_sport_eloben_1415-tol_kezdunk-4647

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/gyirmot_fc_gyor_-_vasas_fc-426

Az egy pontnak is örülnék ,de valamiért úgy érzem , hogy nem kapunk ki .

Megint rosszul éreztem . Sikerült egy olyan Gyirmóttól kikapnunk aki semmivel sem nyújtott többet mint mi . Sajnos elől hátul impotensek voltunk . Szegény Szivacski által kiharcolt büntetőt is biztos voltam , hogy kihagyja Birtalan . Ez szinte már sorsszerű így egyiküknek sem lett pozitív élménye ami egy kis lendületet adhatott volna nekik . Éreztem ,hogy Pekár ,Vernes vagy akár Pátkai is jobb lenne mint az önbizalomhiányos Birtalan . Hátul olyan balfaszságok voltak amit egy serdülőcsapatnál sem követnek el . Amit elől műveltünk arról meg jobb nem is beszélni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 27, 2020 2:15 pm

Gyirmót FC Győr - Vasas FC 14:15 M4

http://www.vasasfc.hu/hirek/m4_sport_eloben_1415-tol_kezdunk-4647

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/gyirmot_fc_gyor_-_vasas_fc-426

Az egy pontnak is örülnék ,de valamiért úgy érzem , hogy nem kapunk ki .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 24, 2020 11:36 am

Síposúr írta:
    Vasas1969 írta:

Pátkai és Otigba a Vasasé!

http://www.vasasfc.hu/hirek/patkai_es_otigba_a_vasase-4636

Máshol olvastam a hírt először és ott egy olyan valakit írtak aki a légióséletet a fradi miatt adta fel . Ekkor Bőlére gondoltam először . Persze Otigbára is nagy szükség van de írányitani talán Bőle jobb lett volna mint Pátkai , aki inkább védekező játékos annak ellenére ,hogy sokszor megmutatta már ,hogy képes gólpasszokat adni és gólokat szerezni is . Bár azt szerintem ő is simán hozza írányitóban mint Szatmári és ,hogy jobban fog akarni nála az 100% .  Viszont ,ha védekező középpályásnak hozták az elég érthetetlen volna. Félek ,hogy akár Hinora is kimaradhat  pedig ő volt aki legjobban akart a csapatból de tény ,hogy Pátkai jobb nála . Komoly erősítés mindkét játékos de érkezésük valószínűleg csak fokozza a régiek és az újjak közötti ellentétet . Viszont mivel lassan több lesz az új a kezdőben így mostmár kap normális índítást majd Radó is Pátkaitól . Otigba meg ,ha nem felejt el focizni mint Tóth Bence akkor az NB2 kiemelkedően legjobb védője kell , hogy legyen . Azért azt remélem ,hogy alapos orvosi vizsgálatnak vetették alá és nem ő lesz a következő Simunekünk .
    Bevallom nekem fogalmam nincs , hogy mi folyik a Vasasnál ? Egy dolog az állandó ,hogy nincs eredmény ! Ezt stabilan hozzuk mán évek óta . Tipmixelnek tán ezek ? Kiröhögtem volna azt aki azt mondja ,hogy még az első tízben sem leszünk ilyenkor . Ami még fix ,hogy ezek a játékosok nem érdemlik meg azt a rengeteg pénzt amit keresnek . Nemrég meg azt olvasom a sportban ,hogy milyen nehéz anyagi helyzetben vannak most a hetvenes meg a nyolcvanas évek klasszisai . Többek között a mi Váradinkat is megemlítették . Pedig akkor még tudtak futbalozni jóval kisebb fizetésért is mert szerettek ! Ezeknek a maiaknak minimálbért adnék . Meg kapnának 100 ezret a pontonként azt majd hajtanak ,ha keresni is akarnak valamit . Már félek bemenni a vendéglőbe mert kiröhögnek .Szégyelnem kell ,hogy Vasas drukker vagyok . Ilyenre még nem is emlékszem , na meg arra se ,hogy edzőt vegyünk . Nem tudok olyan magyart akit kivásárolnék . Már ebben a két újban a fradis meg a vidis gyerekben se reménykedem . Kérem az új tulajdonosokat ,hogy tegyenek rendet a csapatnál . Óriási szégyen volna ennyi sok pénzből nem feljutni ! Nem elég igazolni a kerékkötöket is seggbe kell rúgni . Rontsák másutt a levegőt . Hajrá Vasas akkor is !
    Schindlernek most van 32 napja az ajkai meccsig .

2020-09-27 14:15
    Gyirmót FC Győr - Vasas FC

2020-10-04 17:00
    Vasas FC - Szeged-Csanád Grosics

2020-10-18 17:00
    Vasas FC - DEAC

2020-10-25 17:00
    FC Ajka - Vasas FC

A Gyirmót ,a Szeged és a DEAC ellen minimum 4 pont kell (de inkább 6-7) ezalatt viszont össze kell rakni a csapatot mert az Ajka elleni meccs rangadó lesz a javából volt edzőnk Kis Károly ellen aki ráadásul visszaváltotta Schindlert Ajkán . Sokak szerint megfúrta . Szóval rangadó, ahol,ha nem nyitunk egy hosszú hajrát akkor csak abban bízhatunk ,hogy más nem akar majd feljutni . A következő meccs a Kaposvár szintén rangadó .
    http://www.vasasfc.hu/merkozesek/bajnoki_tabella
    Én bízom abban azért ,hogy a 2 új fiú tud majd segíteni nekünk a feljutásban és még találunk legalább 9 embert a keretből aki szintén akarja támogatni őket ebben .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 24, 2020 11:18 am

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Máshol olvastam a hírt először és ott egy olyan valakit írtak aki a légióséletet a fradi miatt adta fel . Ekkor Bőlére gondoltam először . Persze Otigbára is nagy szükség van de írányitani talán Bőle jobb lett volna mint Pátkai , aki inkább védekező játékos annak ellenére ,hogy sokszor megmutatta már ,hogy képes gólpasszokat adni és gólokat szerezni is . Bár azt szerintem ő is simán hozza írányitóban mint Szatmári és ,hogy jobban fog akarni nála az 100% .  Viszont ,ha védekező középpályásnak hozták az elég érthetetlen volna. Félek ,hogy akár Hinora is kimaradhat  pedig ő volt aki legjobban akart a csapatból de tény ,hogy Pátkai jobb nála . Komoly erősítés mindkét játékos de érkezésük valószínűleg csak fokozza a régiek és az újjak közötti ellentétet . Viszont mivel lassan több lesz az új a kezdőben így mostmár kap normális índítást majd Radó is Pátkaitól . Otigba meg ,ha nem felejt el focizni mint Tóth Bence akkor az NB2 kiemelkedően legjobb védője kell , hogy legyen . Azért azt remélem ,hogy alapos orvosi vizsgálatnak vetették alá és nem ő lesz a következő Simunekünk .

Most nem is tudok,meg persze nem is akarok bele kötni az írásodba.Bennem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg,nb1 be készülő csapatnak lehetőleg nb1 tudású játékosok kellenek.Pátkai védekezésben,és támadásban is jobb mint Szatmári szerintem akarásban meg főleg.Kérdés csak az mit látunk majd ebből.ugyanez igaz Otigbára is.A fizikai paraméterei jobbak mint Litauszkié ha hozza amit tud nagy erőssége lehet a csapatnak.Már csak egy kérdés marad,az edzőnk fel tud e nőni a feladathoz.Sok jó játékos automatikusan nem jelenti azt,hogy jó csapat is.

Mi ketten többször beszéltünk már róla , hogy fontos lenne Nb1-es szintű kerettel feljutni ,hogy minél kisebb legyen az átalakulás a keretben a jövő nyáron és lehetőleg egy összeszokottabb csapat jusson fel . Úgy látszik pont ebbe törhet bele Nagy Miklós bicskája mert a régi rutinosan fel nem jutni akaró játékosaink mindent megtesznek ,hogy megakadályozzák a sikert . Emiatt is kellettek még új játékosok akik az élvonalban akarnak még játszani ,hogy ne legyenek kisebbségben akiknek ez a céljuk a csapatban . Schindlert nem tudom mire lesz képes . Pintért annak ellenére jobb megoldásnak gondoltam volna , hogy már bukott nálunk játékosként és edzőként is . Viszont azért láttam biztató jeleket is az elmúlt 2 meccsen ,de pl egy Szolnok elleni döntetlen után nem szívesen jön elő evvel az ember mert hülyének nézik . Szolnok ellen a csapatszintű védekezésünkben , Sényőn meg támadásban . A Sényő általában a 4-6. hely között végez .Szóval nem annyira rossz csapat legalábbis NB3-as szinten . A Sényő elleni csapat bár elég Vasasos volt ,de ők sem nagyon játszottak még együtt . Sőt sokan egyáltalán nem játszottak az utóbbi időben . Persze evvel nem akarom látni ,hogy olyat láttam a pályán amivel nyerünk majd a Gyirmót ellen . Annak a meccsnek még sajnos nem mi vagyunk az esélyesei .
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Szer. Szept. 23, 2020 1:06 pm

Vasas1969 írta:

Bevallom nekem fogalmam nincs , hogy mi folyik a Vasasnál ? Egy dolog az állandó ,hogy nincs eredmény ! Ezt stabilan hozzuk mán évek óta . Tipmixelnek tán ezek ? Kiröhögtem volna azt aki azt mondja ,hogy még az első tízben sem leszünk ilyenkor . Ami még fix ,hogy ezek a játékosok nem érdemlik meg azt a rengeteg pénzt amit keresnek . Nemrég meg azt olvasom a sportban ,hogy milyen nehéz anyagi helyzetben vannak most a hetvenes meg a nyolcvanas évek klasszisai . Többek között a mi Váradinkat is megemlítették . Pedig akkor még tudtak futbalozni jóval kisebb fizetésért is mert szerettek ! Ezeknek a maiaknak minimálbért adnék . Meg kapnának 100 ezret a pontonként azt majd hajtanak ,ha keresni is akarnak valamit . Már félek bemenni a vendéglőbe mert kiröhögnek .Szégyelnem kell ,hogy Vasas drukker vagyok . Ilyenre még nem is emlékszem , na meg arra se ,hogy edzőt vegyünk . Nem tudok olyan magyart akit kivásárolnék . Már ebben a két újban a fradis meg a vidis gyerekben se reménykedem . Kérem az új tulajdonosokat ,hogy tegyenek rendet a csapatnál . Óriási szégyen volna ennyi sok pénzből nem feljutni ! Nem elég igazolni a kerékkötöket is seggbe kell rúgni . Rontsák másutt a levegőt . Hajrá Vasas akkor is !
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Szer. Szept. 23, 2020 10:58 am

Vasas1969 írta:

Most nem is tudok,meg persze nem is akarok bele kötni az írásodba.Bennem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg,nb1 be készülő csapatnak lehetőleg nb1 tudású játékosok kellenek.Pátkai védekezésben,és támadásban is jobb mint Szatmári szerintem akarásban meg főleg.Kérdés csak az mit látunk majd ebből.ugyanez igaz Otigbára is.A fizikai paraméterei jobbak mint Litauszkié ha hozza amit tud nagy erőssége lehet a csapatnak.Már csak egy kérdés marad,az edzőnk fel tud e nőni a feladathoz.Sok jó játékos automatikusan nem jelenti azt,hogy jó csapat is.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Szept. 23, 2020 10:58 am

Vasas1969 írta:

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 22, 2020 8:35 pm

Máshol olvastam a hírt először és ott egy olyan valakit írtak aki a légióséletet a fradi miatt adta fel . Ekkor Bőlére gondoltam először . Persze Otigbára is nagy szükség van de írányitani talán Bőle jobb lett volna mint Pátkai , aki inkább védekező játékos annak ellenére ,hogy sokszor megmutatta már ,hogy képes gólpasszokat adni és gólokat szerezni is . Bár azt szerintem ő is simán hozza írányitóban mint Szatmári és ,hogy jobban fog akarni nála az 100% . Viszont ,ha védekező középpályásnak hozták az elég érthetetlen volna. Félek ,hogy akár Hinora is kimaradhat pedig ő volt aki legjobban akart a csapatból de tény ,hogy Pátkai jobb nála . Komoly erősítés mindkét játékos de érkezésük valószínűleg csak fokozza a régiek és az újjak közötti ellentétet . Viszont mivel lassan több lesz az új a kezdőben így mostmár kap normális índítást majd Radó is Pátkaitól . Otigba meg ,ha nem felejt el focizni mint Tóth Bence akkor az NB2 kiemelkedően legjobb védője kell , hogy legyen . Azért azt remélem ,hogy alapos orvosi vizsgálatnak vetették alá és nem ő lesz a következő Simunekünk .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Szept. 21, 2020 11:43 am

Vasas1969 írta:

Győzelem és továbbjutás Sényőn

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_es_tovabbjutas_senyon-4633

Örülök ,hogy végre nyertünk ! Annak meg még jobban , hogy Murka , Kleisz és Kovács Milán is kezdett . Bár látszott rajtuk a játékhiány de láttam tőlük biztató dolgokat . Nagyon sajnáltam ,hogy az elején Murka és Kleisz is kihagyta a helyzetét . Murkától többet is kaptam mint amit a hosszú kihagyás után reméltem . Érdekes ,hogy a kocsmalakók szerint meg bűn rossz volt , pedig szerintem nem igazán maradt el attól amit Radótól és Pekártól láttunk eddig . Kovács Milán nagyon elfáradt a végére . Nála ez korábban is probléma volt és azóta sem lett jobb a kondija . Mindenképpen megoldandó feladat lenne ,hogy azok is játékban legyenek akik nem játszanak a bajnokikon. Emiatt lennének jók a hétközi edzőmeccsek . Persze járvány idején ezt sem egyszerű megszervezni .

A győzelemnek tényleg lehet örülni,azon kívül sok jót nehéz mondani.Nagyon sok hibával.ötlet telenül játszottunk.Nálam csak Milán volt az a fiatalok közül akiben benne van a lehetőség.Tudom sérülésből jöttek vissza,de az ellenfél is csak nb 3-as volt.Murkát felejteném,nem ezért a mérkőzésért,hanem nem látok benne potenciált mint Szilágyiban sem.Azért őket említem,mert voltak Siófokon kölcsönben miként Szivacski is.Őket többet láttam játszani,ha itt nem tudnak maradandót alkotni mi lenne velük az nb 1 ben.Mert a cél az,azokat a játékosokat meg találni akik az nb 1- ben is alap emberek lehetnek.Sajnos nem vagyunk abban a helyzetben,hogy bátran kisérletezzünk velük.Már most is elég nagy a hátrányunk,a lehető leg jobb csapattal kell ki állnunk hétről-hétre hogy maradjon esélyünk.Elég nehéz helyzet ez így,formába hozni játékosokat akkor amikor eredmény kényszer is van.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Szept. 21, 2020 8:39 am

Győzelem és továbbjutás Sényőn

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_es_tovabbjutas_senyon-4633

Örülök ,hogy végre nyertünk ! Annak meg még jobban , hogy Murka , Kleisz és Kovács Milán is kezdett . Bár látszott rajtuk a játékhiány de láttam tőlük biztató dolgokat . Nagyon sajnáltam ,hogy az elején Murka és Kleisz is kihagyta a helyzetét . Murkától többet is kaptam mint amit a hosszú kihagyás után reméltem . Érdekes ,hogy a kocsmalakók szerint meg bűn rossz volt , pedig szerintem nem igazán maradt el attól amit Radótól és Pekártól láttunk eddig . Kovács Milán nagyon elfáradt a végére . Nála ez korábban is probléma volt és azóta sem lett jobb a kondija . Mindenképpen megoldandó feladat lenne ,hogy azok is játékban legyenek akik nem játszanak a bajnokikon. Emiatt lennének jók a hétközi edzőmeccsek . Persze járvány idején ezt sem egyszerű megszervezni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 20, 2020 5:09 pm

Az NB II-ben is csak vergődik a Vasas

https://index.hu/sport/2020/09/20/hiaba_varjak_a_gatszakadast_a_fay_utcaban/

Szerencsére nem a mai meccs kapcsán íródott . Az nagyjából rendben van , persze mindenkinek sokat kell még javulnia .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 20, 2020 1:58 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Szept. 18, 2020 9:58 pm

colocolo írta:Látom senkinek nincs mondanivalója,a tegnapi mérkőzéssel kapcsolatban.Amin nem is csodálkozok,nézni is szörnyű volt,nem hogy írni róla.Erről a focinak nevezett semmiről amit elő adtunk nincs is mit.
    Van mondanivalóm csaj sajnos időm nincs megírni . Addig itt van Tóth Bálint véleménye .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/lelegzethez_jutni-4627
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Csüt. Szept. 17, 2020 6:29 pm

Látom senkinek nincs mondanivalója,a tegnapi mérkőzéssel kapcsolatban.Amin nem is csodálkozok,nézni is szörnyű volt,nem hogy írni róla.Erről a focinak nevezett semmiről amit elő adtunk nincs is mit.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 16, 2020 3:10 pm

Vasas FC  -  Szolnoki MÁV FC   19 : 00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_fc_-_szolnoki_mav_fc-425

https://www.youtube.com/watch?v=UJc3_VM77Ng

Ötletelhetek itt az összeállítással de úgy látszik a vírus is beleszól az összeállításba. http://www.vasasfc.hu/hirek/ket_jatekosunk_koronavirus_tesztje_pozitiv_lett-4618
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 16, 2020 2:36 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 15, 2020 12:44 pm

colocolo írta:Nem vártam csodákat,azért mert új edző van 3 nap után minden megváltozik jó irányba.De erre sem amit tegnap produkáltunk,jobban járt aki tv nézte,az át kapcsolhatott egy másik csatornára.Hogy a csapatban nincs egyetlen olyan játékos sem,aki legalább egy gyenge közepes teljesítmény tudott volna hozni .A játékosok egymást múlják alul,az edző meg tanácstalanul toporog a vonal mellett.Már amikor meg láttam a kezdőt,7 védekező játékossal hát most mi van nem a Barcelona ellen játszunk.És a két korai góllal vége is volt a győzelmi reményeknek.A játékosoknál mi Vasas szurkolók szenvedtünk csak jobban.Egyetlen elfogadható teljesítmény sem akadt,viszont Jova,Litauszki,Tóth B.még ennél is rosszabb volt.Mind egyik aktív szerepet játszott a kapott gólokban,nehéz volt elviselni hogy a végén még meg is aláztak bennünket.Egy két drukkernél el is szakadt a cérna,de amig ott voltam nem volt különösebb probléma.Szerdán lehet javítani,de most nem látok erre garanciát.
    Sajnos Schindlernek a saját bőrén is meg kell tapasztalnia ,hogy mit mutatnak a pályán a játékosaink . Akkor tud elindulni valamilyen irányba. Az biztos ,hogy nincs aki a csatárokat helyzetbe hozza . Szatmári nem tudja vagy nem akarja ezt megoldani . Őt nem is erőltetném . Megpróbálnám inkább a Birtalan ,Kleisz , Köböl , Kovács Milán négyesből először az edzéseken a 2 legtöbbet mutatót . Sajnos a védőink lassúak emiatt fontos lenne ,hogy Hidi és Hinora pályán legyen pedig ők támadásépítéshez ők nem igazán értenek . Viczián is kihagynám de holnap Novák Csanádot maximum ő tudja leütközni a keretből . Szóval nem irigylem Schindlert . Még szurkolóként játékból is nehéz megtalálni a megfelelő összeállítást . Talán valami ilyesmit próbálnék meg az aktuális ellenfélhez alakítva . Az igaz ,hogy hátul szinte akárki játszhat mindenki hibázik .  A pontok csak amiatt vannak ,hogy ne csússzon össze az összeállítás .

Jova
    ....................................................................................................
         ........                 Litauszki                Tóth            .............
                Hinora                  ..........                             Silye

Kleisz (Kovács M).................              Hidi            
       Radó           ............         Birtalan (Köböl)      ..........             Pekár

........................................................................................................
                                               Feczesin
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 15, 2020 12:07 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    http://www.vasasfc.hu/hirek/siofok_-_vasas_2-0-4615
    Én is ! Egy perccel azelőtt ,hogy gólt szerzett jutott eszembe Izing Martin mint potenciális veszélyforrás  egykori Vasas játékosként . A másik Gaál Bálint meg egy év után pont ellenünk szerez gólt . Az a legszomorúbb ,hogy csapatként eddig szinte mindenki felülmúlt bennünket . A sok új játékos miatt teljesen összeszokatlan a társaság . Ez meg is látszik a csapatjátékon ami gyakorlatilag nincs is . Szinte előlről kell kezdeni mindent . Viszont legalább hajtást már láttam ,bár azt is lehet még bőven hova fokozni .

A beharangozóban az hallottam, hogy Siófokon teljesen új csapatot fújt össze a szél. Gaál egy éve nem szerzett gólt, hogy mindenki bennünket akar megbosszúlni. Jó partnerek vagyunk, elég egy enyhe becsvágy ellenünk, nekünk annyi.
    Olyan csapattól kaptunk ki akinek nem lepődnék meg ,ha a költségvetése csak a tizedrésze lenne a miénknek . Colo ezt biztosan jobban tudja . Nagy Miklós tavasszal még azt nyilatkozta ,hogy feltérképezte a magyar mezőny játékosait és olyanokat hozunk akik alul értékeltek ,mint Csató . Azt hiszem az ő kapcsán nyilatkozta ezt . Az biztos ,hogy ez a játékospolitika a sok pénz miatt megváltozhatott vagy iszonyatosan mellétrafáltunk az igazolásainkkal . Mintha ennek az elvnek pont az ellenkezőjét csinálnánk . Túlértékelt sztárok jöttek a mi edzőbuktató sztárocskáink mellé akik megvannak sértődve azon ,hogy az új fiúk sokkal többet kapnak és elvárnék ,hogy az ő pénzük is a duplája vagy a triplája legyen. Érdekes is lenne ilyen fizetésemelés egy elszabotált feljutás jutalmául . Az biztos ,hogy senki nem érdemli meg azt a fizetést sem amit kap az eddig pályára lépők közül .
    A Siófok sokkal jobban gazdálkodik . A pályán megmutatták azt is ,hogy ők a jobb CSAPAT . A mienket sajnos még kis betűvel sem írhatjuk le annyira nincs csapatunk .
    Már előre félek a Rokszin - Novák Csanád csatárduótól és volt középső védőnktől Tamás Lászlótól ,hogy a Szolnok színeiben ők is bosszút állnak majd rajtunk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 15, 2020 11:41 am

09.20-án utazunk Sényőre

http://www.vasasfc.hu/hirek/0920-an_utazunk_senyore-4613

Ha így megy tovább akkor ugyanúgy kiesünk mint Pápán az előző sorozatban . Azért remélem ,hogy ebben a nagyon bő keretben találunk 11 embert akinek még jelent valamit az ,hogy felhúzhatja a csapatunk mezét . Persze az nagy hátrány ,hogy ők meg egyáltalán nincsenek játékban mert edzőmeccseket is csak akkor játszunk ,ha az ellenfél felkér bennünket (DVTK) .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Szept. 14, 2020 3:22 pm

Nem vártam csodákat,azért mert új edző van 3 nap után minden megváltozik jó irányba.De erre sem amit tegnap produkáltunk,jobban járt aki tv nézte,az át kapcsolhatott egy másik csatornára.Hogy a csapatban nincs egyetlen olyan játékos sem,aki legalább egy gyenge közepes teljesítmény tudott volna hozni .A játékosok egymást múlják alul,az edző meg tanácstalanul toporog a vonal mellett.Már amikor meg láttam a kezdőt,7 védekező játékossal hát most mi van nem a Barcelona ellen játszunk.És a két korai góllal vége is volt a győzelmi reményeknek.A játékosoknál mi Vasas szurkolók szenvedtünk csak jobban.Egyetlen elfogadható teljesítmény sem akadt,viszont Jova,Litauszki,Tóth B.még ennél is rosszabb volt.Mind egyik aktív szerepet játszott a kapott gólokban,nehéz volt elviselni hogy a végén még meg is aláztak bennünket.Egy két drukkernél el is szakadt a cérna,de amig ott voltam nem volt különösebb probléma.Szerdán lehet javítani,de most nem látok erre garanciát.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Szept. 14, 2020 10:10 am

Vasas1969 írta:
    Én is ! Egy perccel azelőtt ,hogy gólt szerzett jutott eszembe Izing Martin mint potenciális veszélyforrás  egykori Vasas játékosként . A másik Gaál Bálint meg egy év után pont ellenünk szerez gólt . Az a legszomorúbb ,hogy csapatként eddig szinte mindenki felülmúlt bennünket . A sok új játékos miatt teljesen összeszokatlan a társaság . Ez meg is látszik a csapatjátékon ami gyakorlatilag nincs is . Szinte előlről kell kezdeni mindent . Viszont legalább hajtást már láttam ,bár azt is lehet még bőven hova fokozni .

A beharangozóban az hallottam, hogy Siófokon teljesen új csapatot fújt össze a szél. Gaál egy éve nem szerzett gólt, hogy mindenki bennünket akar megbosszúlni. Jó partnerek vagyunk, elég egy enyhe becsvágy ellenünk, nekünk annyi.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 13, 2020 11:45 pm

Juhos2 írta:Nagyon nehezen bírom.
    Én is ! Egy perccel azelőtt ,hogy gólt szerzett jutott eszembe Izing Martin mint potenciális veszélyforrás egykori Vasas játékosként . A másik Gaál Bálint meg egy év után pont ellenünk szerez gólt . Az a legszomorúbb ,hogy csapatként eddig szinte mindenki felülmúlt bennünket . A sok új játékos miatt teljesen összeszokatlan a társaság . Ez meg is látszik a csapatjátékon ami gyakorlatilag nincs is . Szinte előlről kell kezdeni mindent . Viszont legalább hajtást már láttam ,bár azt is lehet még bőven hova fokozni .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Szept. 13, 2020 9:57 pm

Nagyon nehezen bírom.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 13, 2020 7:49 pm

BFC Siófok - Vasas FC

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/bfc_siofok_-_vasas_fc-424

Győzelmet várok ! Remélem Colo is jelentkezik majd a helyszínről . Egyből a 2.percben egy volt Vasas betalál ellenünk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 13, 2020 9:19 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 10, 2020 1:34 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 09, 2020 1:17 pm

Juhos2 írta:Gált mindig szeretettel követtem, nagyon sok sikert neki a továbbiakban. Waltnerre, azért felkaptam a fejem, újra olvastam. Ha Te írod.Smile
    Waltnert azért írtam mert eléggé hasonló helyzetben vette át a Kaposvárt csak az NB3-ban . Ott Artner Tamást váltották le a 7. forduló után .Waltnerrel a Kaposvár végül első lett az Ajka és az Érd előtt . A következő évben újoncként feljutott az élvonalba. Ott persze pofozógépek voltak ,de nem is tudtak jó játékosokat igazolni , olyant aki komoly erősítést lett volna. Szerintem a Vasasnak és a Debrecennek is jóval erősebb kerete van most az NB2-ben mint amivel tavaly a Kaposvár megpróbált az élvonalban maradni .
    http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-ez-inkabb-haboruhoz-hasonlithato-varhidi-peter-2782639

Bevallom én sokkal jobban tudnék drukkolni egy ilyen csapatnak mint a mostaninak .

Bogdán (Hutvánger) - Szivacski , Gál , Szikágyi , Lakatos (Kiss-Szemán) - Murka , Kleisz , Kovács M (Köböl) Szedlár - Ádám M , Birtalan

Mondjuk Bánfalvi ,Kapornai , Litauszki , Hinora , Hidi és Feczesin és már lenne is egy 20-as keret .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Szept. 09, 2020 8:54 am

Gált mindig szeretettel követtem, nagyon sok sikert neki a továbbiakban. Waltnerre, azért felkaptam a fejem, újra olvastam. Ha Te írod.Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 08, 2020 10:02 pm

Gál Mátyás távozik a Vasastól

http://www.vasasfc.hu/hirek/gal_matyas_tavozik_a_vasastol-4603

Sajnálom Gált mert bár nem Vasas nevelés , de nálam ő akkor is Vasas játékos marad örökre . Gál Matyi pályáját továbbra is követni fogom . Bevallom szívesebben néznék egy Vasasosabb csapatot a mostani zsoldossereg helyett . Jámbor utolsó évében volt esély ,hogy megkapjuk ezt a valóban Vasas csapatot de az edzőbuktatók tettek róla ,hogy szétessen minden .Amúgy érdekes ,hogy a Kaposvár most erősít Gállal amikor már Waltnert elküldték . Pedig Waltner megérdemelte volna ,hogy még további esélyt kapjon Kaposváron ,hiszen a kiesés után több jó játékosa is távozott . Még talán őt is eltudtam volna képzelni a Vasas edzőjeként , hiszen újoncként egy jó közepes játékosállományú gárdát vitt fel az élvonalba .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 08, 2020 9:34 pm

Juhos2 írta:Békéscsabáról folyamatosan hozzuk a tutit, aztán valahogy kifulladnak mire ideérnek. Legyen nyugalom, találja meg a hangot a kerettel, sok sikert. Mást úgyse kívánhatok magunknak.
    Amikor Birtalan idekerült akkor is azt írtam akkor tud jól teljesíteni ,ha érzi a teljes bizalmat . Ezt Békéscsabán megkapta . Akkor is kezdett ,ha volt 4-5 gyengébb meccse . Szerintem Vicziánnál és a most távozó Gálnál is ez a helyzet . Ha megvan a bizalom akkor képesek lehetnek egy jó átlagot hozni nélküle viszont teljesen szétesnek . Vicziánt még MLSZ fiatalként láttam először játszani Csabán . Akkor még éket játszott és ránézésre 8-10 kilóval könnyebb volt mint most . Kicsit meg lepődtem amikor idekerülésekor azt olvastam ,hogy a Csaba legjobbja volt . Nekem valamiért inkább az volt a véleményem ,hogy azért került először a középpályára majd még hátrább a védelembe mert voltak előrébb jobbak nála. Amikor Fecze sérült volt azt gondoltam kipróbálhattuk volna elől ,de utána láttam milyen darabos . Mintha elügyetlenedett volna . Ádám Martin valóságos labdazsonglőr volt hozzá képest . Bár verekedni talán jó lett volna elől ,de megértettem , hogy miért nem próbálta ki középcsatárként Bene .
    Schindlerre visszatérve sajnos hiába jön Békéscsabáról ő is ,de Birtalan és Viczián sem volt a játékosa így rájuk sem alapozhat . A Kubalán a keretből csak Kleisz és Szilágyi volt a játékosa ill a nyáron eligazolt Lakatos Csaba .( Meg is lepődtem kicsit mert nem tudtam , hogy ő is Vasas nevelés . ) A következő évben Kovács Milán edzője volt . Dorogon Szedlár volt a játékosa . Így , ha Szilágyi nem is ,de Kleisz és Kovács Milán sokat segíthetne neki . Ha ők jól játszanának akkor az egyik edzőbuktató Szatmári kikerülhetne a csapatból . Sajnos elég mélyen vannak de fontos lenne felhoznia őket , hogy legyen kire támaszkodnia . Szedlár is remekelt nála ősszel de miután télen megkereste a Vasas utána már elég mérsékelt teljesítményt nyújtott . Sajnos ő talán leghátul van a csatárok rangsorában ,de talán ő is nyújtana annyit mint amit a nevesebb csatártársai mutattak eddig .

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 10:07 am