by Vasas1969 Pént. Júl. 21, 2017 10:38 am
colocolo írta:Nem tudom olvastad e a mai NS.mini interjú Vancsa M. sok jó nincs benne. Az ígért középpályás Vogyicska személyében meg van,hétvégén akár már játszhat is.Bereczről azt mondja tárgyalnak a hosszabításról,a sérülésről nem tudni mikor lesz bevethető,James jön vissza tárgyalni fognak állitólag félre értésen alapult az egész történet .Saglik nem fogadta el az új szerződést,csatár ügyben jövő héten lehet előre lépés.
Nekem az tetszett legjobban amikor azt említette ,hogy a játékosoknak FÉRFIKÉNT kellene küzdeni ,hogy kilábaljunk a gödörből. James ügyében nem tudom mennyire befolyásolta enyhülésünket ,hogy Hidi és Egerszegi nem jött össze és Iszlai is kérdéses? Gondolom az is használt a kompromisszumképességnek ,hogy a nagydarab diók ellen látszott nem árt ,ha vannak ilyen magas emberek a mi keretünkben is. Amúgy az első 2 meccs után a Honduras elleni 0 - 0 -án végig pályán volt . Éjszaka 2 - 1 - re kaptak ki Jamaikától . Az 56.percben állt be amikor már 2-0-ra vezetett az ellenfél. Evvel szerintem ki is estek így jöhet vissza.
Előre azért nem ígéret kellene ,hanem már kész játékos aki gyors ,technikás emellett jól cselez és fejel.
Amúgy reménykedem ,hogy szégyenszemre Juhos sem jön haza üres kézzel Angliából és ,ha nem is a Premiershipből ,de legalább a Championshipből hoz egy gólvágót.
Itthonról már nem nagyon van kit igazolni , emiatt inkább légiósra tippelnék. Bár mondjuk Bobál eléggé tallonban van most a Honvédnál , de ő meg nem egy villámléptű játékos.
A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 21, 2017 11:30 am-kor.