FC Ajka - Vasas FC | Merkantil Bank Liga | 13. forduló | Élő közvetítése 17:00
https://www.youtube.com/watch?v=JeIt79gJjUY
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/fc_ajka_-_vasas_fc-429
Tényleg az . Azt nem csodálom , hogy a vendégben nem voltak . Viszont a főlelátón a VIP alatt már bántóan kevesen voltak a drága jegyek és az alacsony lelátók miatt . Persze a gyenge szereplés a legfőbb ok. Akkor a B középben a kapu mögött is többen lesznek . Igaz az újpesti időszakhoz képest ott már egyértelmű előrelépés történt ,bár azt azért nem mondanám ,hogy sokan voltak . A nagy lelátón ahol ültünk valóbn úgy éreztem ,hogy kb 200-al többen lehetünk . Ezt valóban csak szemből lehetett volna látni . Ha nem fújják le a bajnokságot és Ajkáról 3 ponttal távoznánk , akkor 4-500 fővel többen mehetnek ki a Kaposvár elleni meccsre a járvány fokozódása ellenére is szerintem .Juhos2 írta:iVasas1969 írta:
Igen éjfélre sikerült hazaérni . Eléggé fáradt is voltam nem volt már energiám írni . Amúgy szép a stadion de ugyanaz maradt róla a véleményem ,hogy túl pici . Persze most se sikerült megtölteni sőt bántóan kevesen voltak . De hát erre a szereplésre ilyen jegyárak mellett nem is vevő a közönség . Most a 2 győzelemtől többen kedvet kaphatnak megnézni a csapatot ,de ha kikapunk Ajkán akkor ez a kedv már el is illan . Remélem én is ,hogy összecsiszolódik a csapat . A 3 védekező középpályással , ha a támadásszövésünk nem is jó de jó eséllyel el tudjuk majd rontani az ajkaiak játékát .
Amúgy abban van valami amit a Huru nevű tagnak mondtál ,hogy ha fel is jutunk az eddigiekkel együtt már nem lesz az igazi . Sőt az egyik ok az lesz ,hogy szerintem a Debrecenen és rajtunk kívül más nem is akar . Bár a Gyirmót mai szegedi győzelmének nem nagyon örültem . Nehogy kedvet kapjanak mint a Kaposvár .
"Csak kitartson, mert ezeket a hosszú szerződéseket átvállalni . . . ember nincs aki fizetni tudja. Úgyhogy reménykedjünk. A hosszú életben, az orvos tudományban, a további pénzügyi sikerekben."
A fenti aggodalmakat meg jogosnak tartom. Könnyen kialakulhat egy hasonló helyzet mint 2001 nyarán . Nagyon nem szeretnék egy hasonló forgatókönyvet mert most szerintem már Jámbor úr sem tudná megmenteni a csapatot .
Ugye milyen csalóka a lelátón ülni, amerre elnézel vannak, aztán amikor a felvételt látod, foghíjas lelátókat látsz?
iVasas1969 írta:
Igen éjfélre sikerült hazaérni . Eléggé fáradt is voltam nem volt már energiám írni . Amúgy szép a stadion de ugyanaz maradt róla a véleményem ,hogy túl pici . Persze most se sikerült megtölteni sőt bántóan kevesen voltak . De hát erre a szereplésre ilyen jegyárak mellett nem is vevő a közönség . Most a 2 győzelemtől többen kedvet kaphatnak megnézni a csapatot ,de ha kikapunk Ajkán akkor ez a kedv már el is illan . Remélem én is ,hogy összecsiszolódik a csapat . A 3 védekező középpályással , ha a támadásszövésünk nem is jó de jó eséllyel el tudjuk majd rontani az ajkaiak játékát .
Amúgy abban van valami amit a Huru nevű tagnak mondtál ,hogy ha fel is jutunk az eddigiekkel együtt már nem lesz az igazi . Sőt az egyik ok az lesz ,hogy szerintem a Debrecenen és rajtunk kívül más nem is akar . Bár a Gyirmót mai szegedi győzelmének nem nagyon örültem . Nehogy kedvet kapjanak mint a Kaposvár .
"Csak kitartson, mert ezeket a hosszú szerződéseket átvállalni . . . ember nincs aki fizetni tudja. Úgyhogy reménykedjünk. A hosszú életben, az orvos tudományban, a további pénzügyi sikerekben."
A fenti aggodalmakat meg jogosnak tartom. Könnyen kialakulhat egy hasonló helyzet mint 2001 nyarán . Nagyon nem szeretnék egy hasonló forgatókönyvet mert most szerintem már Jámbor úr sem tudná megmenteni a csapatot .
Igen éjfélre sikerült hazaérni . Eléggé fáradt is voltam nem volt már energiám írni . Amúgy szép a stadion de ugyanaz maradt róla a véleményem ,hogy túl pici . Persze most se sikerült megtölteni sőt bántóan kevesen voltak . De hát erre a szereplésre ilyen jegyárak mellett nem is vevő a közönség . Most a 2 győzelemtől többen kedvet kaphatnak megnézni a csapatot ,de ha kikapunk Ajkán akkor ez a kedv már el is illan . Remélem én is ,hogy összecsiszolódik a csapat . A 3 védekező középpályással , ha a támadásszövésünk nem is jó de jó eséllyel el tudjuk majd rontani az ajkaiak játékát .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:Magabiztos győzelem a DEAC ellen!
http://www.vasasfc.hu/hirek/magabiztos_gyozelem_a_deac_ellen-4679
Örömteli a győzelem de az biztos ,hogy most vasárnap Ajkán a pontszerzéshez is több kell . Valamivel erősebb ellenfelek ellen itthon is megfogunk szenvedni mert 3 védekező középpályással nem fogjuk tudni megbontani az ellenfelek védelmét . Nagyon kevés használható labdát kaptak a csatárok pedig kiesés ellen küzdő csapat volt az ellenfelünk . Persze sok munkával működhet ez a dolog de már látom , hogy a Békéscsaba miért volt gyenge otthon .
Remélem gond nélkül hazaértél. Egy üveg sem tört össze, és végre láttad testközelből is a stadiont. Azért más, mint a padon/betonon ülni éveken át. Jó ötlet volt, hogy minél feljebb üljünk, bár tudom, hogy te mindig szereted belátni a pályát. Össze fogják rakni a csapatot, jelenleg a határ a csillagos ég. Egyelőre olyan helyzetben vagyunk amilyenben sohasem jártunk. Csak kitartson, mert ezeket a hosszú szerződéseket átvállalni . . . ember nincs aki fizetni tudja. Úgyhogy reménykedjünk. A hosszú életben, az orvos tudományban, a további pénzügyi sikerekben.
Természetesen egy támadó szelleműbb erősebb csapat ellen nekünk is több lehetőségünk lenne ,ha lenne aki forintos labdákat adjon . Ilyen viszont a DEAC ellen sem sok volt . Ajkán vagy egy náluk erősebb csapat ellen még kevesebb lehet . Lassan járattuk a labdát .Hiába volt a szélen üresen Szivacs és Sillye mire hozzájuk került a labda odaértek a védők is . Persze 1-2 év alatt összaszokna a Hidi , Hinora , Pátkai hármas és a csapat is és biztosan sokat fejlődnének támadásban is . Végül is szerintem a Csabában sincs igazi írányitó és amikor idegenben több a terük jobban megtalálják a csatáraikat . Ez alapján valóban műkődhetne ez nekünk is Ajkán a hazaiak ellen . De legalább a szélsőket találjuk meg minél több keresztlabdával ,hogy az elfutásaikkal szét tudják húzni az ellenfél védekezését és akkor több terünk lenne középen is megjátszani Birtalanékat . Amúgy is hatalmas csata lesz már csak a 2 edző közti viszony miatt is .colocolo írta:Vasas1969 írta:Magabiztos győzelem a DEAC ellen!
Örömteli a győzelem de az biztos ,hogy most vasárnap Ajkán a pontszerzéshez is több kell . Valamivel erősebb ellenfelek ellen itthon is megfogunk szenvedni mert 3 védekező középpályással nem fogjuk tudni megbontani az ellenfelek védelmét . Nagyon kevés használható labdát kaptak a csatárok pedig kiesés ellen küzdő csapat volt az ellenfelünk . Persze sok munkával működhet ez a dolog de már látom , hogy a Békéscsaba miért volt gyenge otthon .
Igazad is lehet,de ha másik oldalról nézzük a dolgokat másként is történhet.Arra gondolok hogy egy erősebb csapat nem áll be tíz emberrel védekezni.És akkor több lehetőséghez jutnak csatáraink.A másik dolog eddig még soha nem tudtunk fel állni a leg jobb össze állításban.Melyik csapatban vannak még olyan játékosok,Otigba,Feczesin,Balajti akik semmit vagy nagyon keveset játszottak.Vannak még tartalékaink,ha mindenki játékra képes lesz,akkor derül majd ki hogy valójában milyen erősek vagyunk.Mindig azt kell játszani ami a leg célra vezetőbb.Védekezni se szégyen,ha a helyzet úgy kivánja,persze a drukker nem ezt várja,ha ilyen csatárai vannak mint nekünk.
Vasas1969 írta:Magabiztos győzelem a DEAC ellen!
Vasas1969 írta:Magabiztos győzelem a DEAC ellen!
Nagyon remélem . Én komolyan gondoltam amikor azt írtam , hogy idén már nem kapunk ki . Persze ehhez a Szeged elleninél jobb teljesítmények kellenek mert azért lesznek olyan ellenfelek akik ellen ez kevés lenne . Ha a DEAC ellen még nem is , de Ajkán már könnyen gond lehet és pont nélkül jöhetünk haza. Ez a győzelem szerintem többek teljesítményét megdobja és lendületbe jövünk . Remélhetőleg nem csak Radó kapja el a fonalat .vasassas írta:Vasas1969 írta:Győzelem: Vasas-Szeged 3-1!
http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_vasas-szeged_3-1-4659
Végre győztünk ! Ráadásul volt játékosainknak hála az Ajka is győzött a Gyirmót ellen . Remélem Radó és Pátkai tényleg elkapja a fonalat és sikerül az év végére minél többet ledolgozni a hátrányból .
Lehetséges,hogy van számunkra út a tabellán felfelé is??!!
Vasas1969 írta:Győzelem: Vasas-Szeged 3-1!
http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_vasas-szeged_3-1-4659
Végre győztünk ! Ráadásul volt játékosainknak hála az Ajka is győzött a Gyirmót ellen . Remélem Radó és Pátkai tényleg elkapja a fonalat és sikerül az év végére minél többet ledolgozni a hátrányból .
Tény , hogy többnyire a sportban olvastam és a tévé közvetítéseken láttam ill említette is a kommentátor . Sajnos személyesen ezt nagyon ritkán volt módom megtapasztalnom . Akkoriban sem engedhettem meg magamnak ,hogy gyakran lássam élőben a csapatot .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Emlékszem amikor még Rudi bácsi is ment a csapattal vidékre , hogy minden meccsen megtapsolták a a hazai drukkerek . Úgy éreztem az a taps azért nemcsak neki de valahol a Vasasnak is szólt . Úgy gondolom a Vasas egy szerethető csapat volt évtizedeken keresztül még akkor is ,ha éppen (általában) nem ment . A drukkereink mellett sok szimpatizánsuk is lehetett . Azért írom , hogy lehetett mert ez a 10 forduló talán többet ártott a Vasas hírnevének mint a 2 és fél évvel ezelőtti kiesés . A szimpatizánsaink biztosan nem lehetnek büszkék ránk. Lassan ott tartunk ,hogy ez a Vasas nem csak a közvélemény számára lett egy ellenszenves csapat de szerintem mi drukkerek is egyre nagyobb számban látjuk annak ezt a társaságot . Nem is akarom Vasasnak nevezni őket mert nem érdemlik meg .
Te ilyenekre emlékszel? Győrbe mentünk le, győztünk is /talán 4-1/, Rudi bácsi is ott volt Totyáékkal. Örök emlék.
Vasas1969 írta:
Emlékszem amikor még Rudi bácsi is ment a csapattal vidékre , hogy minden meccsen megtapsolták a a hazai drukkerek . Úgy éreztem az a taps azért nemcsak neki de valahol a Vasasnak is szólt . Úgy gondolom a Vasas egy szerethető csapat volt évtizedeken keresztül még akkor is ,ha éppen (általában) nem ment . A drukkereink mellett sok szimpatizánsuk is lehetett . Azért írom , hogy lehetett mert ez a 10 forduló talán többet ártott a Vasas hírnevének mint a 2 és fél évvel ezelőtti kiesés . A szimpatizánsaink biztosan nem lehetnek büszkék ránk. Lassan ott tartunk ,hogy ez a Vasas nem csak a közvélemény számára lett egy ellenszenves csapat de szerintem mi drukkerek is egyre nagyobb számban látjuk annak ezt a társaságot . Nem is akarom Vasasnak nevezni őket mert nem érdemlik meg .
Idén van még 11 bajnoki ,ezt akár veretlenül le lehetne hozni mondjuk 7 győzelemmel és 4 döntetlennel . A játékoskeret alapján simán hozni lehetne a 25 pontot . A pályán látottak viszont nem sok optimizmusra adnak okot .colocolo írta:Már nem találok jelzőket amivel ki tudnám fejezni,mi az amit mi foci címszó alatt hétről-hétre elő adunk.Amikor nem volt elég pénz,az volt a baj most van pénz mégse megyünk vele semmire.Mert jól költekezni ahhoz is tudás kell,szerintem mi azt sem tudunk.
Emlékszem amikor még Rudi bácsi is ment a csapattal vidékre , hogy minden meccsen megtapsolták a a hazai drukkerek . Úgy éreztem az a taps azért nemcsak neki de valahol a Vasasnak is szólt . Úgy gondolom a Vasas egy szerethető csapat volt évtizedeken keresztül még akkor is ,ha éppen (általában) nem ment . A drukkereink mellett sok szimpatizánsuk is lehetett . Azért írom , hogy lehetett mert ez a 10 forduló talán többet ártott a Vasas hírnevének mint a 2 és fél évvel ezelőtti kiesés . A szimpatizánsaink biztosan nem lehetnek büszkék ránk. Lassan ott tartunk ,hogy ez a Vasas nem csak a közvélemény számára lett egy ellenszenves csapat de szerintem mi drukkerek is egyre nagyobb számban látjuk annak ezt a társaságot . Nem is akarom Vasasnak nevezni őket mert nem érdemlik meg .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Megint rosszul éreztem . Sikerült egy olyan Gyirmóttól kikapnunk aki semmivel sem nyújtott többet mint mi . Sajnos elől hátul impotensek voltunk . Szegény Szivacski által kiharcolt büntetőt is biztos voltam , hogy kihagyja Birtalan . Ez szinte már sorsszerű így egyiküknek sem lett pozitív élménye ami egy kis lendületet adhatott volna nekik . Éreztem ,hogy Pekár ,Vernes vagy akár Pátkai is jobb lenne mint az önbizalomhiányos Birtalan . Hátul olyan balfaszságok voltak amit egy serdülőcsapatnál sem követnek el . Amit elől műveltünk arról meg jobb nem is beszélni .
Még gondolkodom rajta, hogy tragédiának vagy komédiának fogjam-e fel? Komolyan nem hiszek a szememnek hétről hétre. Nagyon kínos.
Vasas1969 írta:
Megint rosszul éreztem . Sikerült egy olyan Gyirmóttól kikapnunk aki semmivel sem nyújtott többet mint mi . Sajnos elől hátul impotensek voltunk . Szegény Szivacski által kiharcolt büntetőt is biztos voltam , hogy kihagyja Birtalan . Ez szinte már sorsszerű így egyiküknek sem lett pozitív élménye ami egy kis lendületet adhatott volna nekik . Éreztem ,hogy Pekár ,Vernes vagy akár Pátkai is jobb lenne mint az önbizalomhiányos Birtalan . Hátul olyan balfaszságok voltak amit egy serdülőcsapatnál sem követnek el . Amit elől műveltünk arról meg jobb nem is beszélni .