Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 24 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 22, 2020 10:10 am

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Nagyjából most is egyformán látjuk . Viszont én most a csatársort sem láttam jobbnak mint  akiket említesz .Sőt ! Ha elvárjuk a szélső hátvédektől ,hogy jobb és balszélsőként is helytálljanak .  Akkor az is elvárható lenne hogy a csatárunk is visszajöjjön a már védőt játszó Schönnel . Pedig Vernes góljakor azt mondtam magamban ,hogy megvan bocsátva ,hogy nem szaggatja szét az istrángot most mégis megemlítettem . Főleg azért mert bár az MTK-ban sokkal több jó teljesítmény volt nem sok hiányzott ,hogy számunkra kedvezőbb eredmény szülessen és már az is számít ,ha 1 ember nem teszi oda 100%-ig magát . Az is döntő ,hogy mivel az ellenfélnek több a gyors játékosa komoly sebességkülönbség volt a 2 csapat között . Remélem ,ha edzések nem is tartunk de valami elméleti távoktatást tart majd Bene taktikából mert ebből a vereségből sokat lehet tanulni .
    Sajnos most minden bizonytalan lett . Jó ha szeptemberben lesznek újra meccsek . Pedig Vasassassal még a siófoki meccsről is beszéltünk korábban ,de így biztos nem lesz belőle semmi .
     Kétségtelen igaz amit írsz,de én a dolog másik oldaláról közelítem a problémát.Ha le egyszerűsitem a dolgokat,akkor azt mondom ha a védelem nem kap gólt Vernes góljával nyertünk volna.Hibának tartom ha egy védőnek akkor is adnak támadó feladatott,ha még a védő feladatát sem tudja jól megoldani.Nálunk pont most ez van,ettől persze még Vernes vagy a többi támadó jobban segíthetne ha kell a védekezésben is.És az sem mindegy milyen az alap fel állás,a támadást vagy a biztonságot preferáljuk.Száz szónak is egy a vége,a két szélső védőről sok gólt kapunk.Amig ebben nem lesz érzékelhető változás,addig mindig több gólt kell rúgni,mint amit hátul össze hoznak.

Úgy vagyok vele ,hogy a mai fociban a 3 csatáros játék felvállalása hacsak nincs klassziskülönbség a 2 csapat között fél vereséggel ér fel . Hogy ez ne így legyen ahhoz minimum a két szélső támadónak ki kell vennie a részét a védekezésből is . Ahogy Feczesin fejjátékára is nagy szükség van hátul az ellenfél szögleteinél . Balajti már jó úton jár kár ,hogy 29 éves korára ezért mivel korábban nem ehhez volt szokva nem bírja még kondival ezt a nagyobb mezőnymunkát . Vernessel viszont nem véletlen veszekszik még Bene . Az edző próbálja kiküszöbölni a 3 csatáros játék buktatóit amire sokszor ráfáztunk a múltban . Nagy kár ,hogy a jelenlegi kezdő csatársorban nincs sebesség igaz ha lenne akkor nem nálunk játszanának .
    Persze igazad van benne , hogy a védelmünk hatékonysága még az NB2-ben is csak közepes ,de azért látszik az előrelépés az őszhöz képest . Félő ,hogy itt a másodosztályban kell tovább csiszolni a játékunkat a következő bajnokságban is . Bár ebben a helyzetben fogalmam sincs mi fog történni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 22, 2020 9:34 am

Hátvéd a hullámokban

http://www.vasasfc.hu/hirek/hatved_a_hullamokban-4316

http://www.tempofradi.hu/sarosi-laszlo-2

Ezt is megkönnyeztem . Nagy kár ,hogy nem kapott lehetőséget a Vasasnál . Állítólag Rudi bácsi nem szerette ezért maradt el a felkérés pedig valószínűleg edzőként is a Vasas legnagyobbjai közé tartozott volna ,de így csak játékosként lett az . Egy évig együtt dolgozott Szilveszter Ferivel is a BKV-nál . Ő csinált remek játékost a Vasas akkori Szivacskijából . Remélem lesznek még ilyen hatalmas piros-kék szívű emberek a Vasas kötelékében , bár ez eléggé hiú ábránd a mai világban .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Kedd Márc. 17, 2020 11:23 am

Vasas1969 írta:

Nagyjából most is egyformán látjuk . Viszont én most a csatársort sem láttam jobbnak mint  akiket említesz .Sőt ! Ha elvárjuk a szélső hátvédektől ,hogy jobb és balszélsőként is helytálljanak .  Akkor az is elvárható lenne hogy a csatárunk is visszajöjjön a már védőt játszó Schönnel . Pedig Vernes góljakor azt mondtam magamban ,hogy megvan bocsátva ,hogy nem szaggatja szét az istrángot most mégis megemlítettem . Főleg azért mert bár az MTK-ban sokkal több jó teljesítmény volt nem sok hiányzott ,hogy számunkra kedvezőbb eredmény szülessen és már az is számít ,ha 1 ember nem teszi oda 100%-ig magát . Az is döntő ,hogy mivel az ellenfélnek több a gyors játékosa komoly sebességkülönbség volt a 2 csapat között . Remélem ,ha edzések nem is tartunk de valami elméleti távoktatást tart majd Bene taktikából mert ebből a vereségből sokat lehet tanulni .
    Sajnos most minden bizonytalan lett . Jó ha szeptemberben lesznek újra meccsek . Pedig Vasassassal még a siófoki meccsről is beszéltünk korábban ,de így biztos nem lesz belőle semmi .
    Kétségtelen igaz amit írsz,de én a dolog másik oldaláról közelítem a problémát.Ha le egyszerűsitem a dolgokat,akkor azt mondom ha a védelem nem kap gólt Vernes góljával nyertünk volna.Hibának tartom ha egy védőnek akkor is adnak támadó feladatott,ha még a védő feladatát sem tudja jól megoldani.Nálunk pont most ez van,ettől persze még Vernes vagy a többi támadó jobban segíthetne ha kell a védekezésben is.És az sem mindegy milyen az alap fel állás,a támadást vagy a biztonságot preferáljuk.Száz szónak is egy a vége,a két szélső védőről sok gólt kapunk.Amig ebben nem lesz érzékelhető változás,addig mindig több gólt kell rúgni,mint amit hátul össze hoznak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 16, 2020 8:50 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 16, 2020 3:50 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:Valóban volt olyan időszak a meccsen amikor megnyerhettük volna a meccset ,de a csatáraink rossz megoldásokat választottak . Talán ,ha vezetünk más a vége ,bár Balajtiban ,Feczesinben és Vernesben sincs sebesség a kontrához . Balajtinak több labdája ment ellenfélhez mint saját játékostárshoz ,de ő legalább igyekezett . A másik két támadón ez kevésbé látszott . Újra beigazolodott ,hogy gyenge a kondink . Balajti is azért volt ilyen pontatlan mert legalább 2-3 kilométerrel többet fut mint korábban . Most ráadásul még nagy iramú meccs volt ebben mindenképp méltó egy rangadóhoz . Az azért ciki ,hogy az MTK kezdőjéből 8 ember kezdett szerdán a kupameccsen is . Cseke és Schön a mezőny legjobbja volt és Pintért is ide sorolnám aki eltüntette a csatárainkat és volt még 2-3 átlagon felüli teljesítmény náluk . Nálunk talán Hinora nyújtott egyedül jobb teljesítményt . Kiderült az MTK előrébb tart . Remélem legközelebb elkapjuk őket mert kezdenek megint mumusok lenni . A Budafok szerencsére vesztett 2 pontott így még él a remény .
    Nem történt más, mint nyert az a csapat amely komplettebb,jobban összerakottnak tűnik.Alakulhatott volna másként is,de azt nem lehet mondani hogy teljesen érdemtelenül nyertek volna.Jelenleg az MTK jobban összerakottabbnak tűnik,és nincsenek olyan hiány posztok mint nálunk.Hétről hétre ugyanaz a mese,gyenge szélső hátvédek,irányító rapszódikus teljesítménye,gyenge helyzet kihasználás.Ami a gyenge csapatok ellen ,még így is elég de az MTK nem az.Belenéztem az újságba,Terbe és Hidi 6 ,mindenki más 5 osztályzatot kapott.Persze maradt még valami kevés esély már ha egyáltalán lesznek mérkőzések a közeljövőben.Majd ha tisztul a kép ,írjál időpontokat neked mikor lenne jó,a közös program én jobban tudok alkalmazkodni hozzád.És az üveg is hozzád kerülhetne.

Nagyjából most is egyformán látjuk . Viszont én most a csatársort sem láttam jobbnak mint akiket említesz .Sőt ! Ha elvárjuk a szélső hátvédektől ,hogy jobb és balszélsőként is helytálljanak . Akkor az is elvárható lenne hogy a csatárunk is visszajöjjön a már védőt játszó Schönnel . Pedig Vernes góljakor azt mondtam magamban ,hogy megvan bocsátva ,hogy nem szaggatja szét az istrángot most mégis megemlítettem . Főleg azért mert bár az MTK-ban sokkal több jó teljesítmény volt nem sok hiányzott ,hogy számunkra kedvezőbb eredmény szülessen és már az is számít ,ha 1 ember nem teszi oda 100%-ig magát . Az is döntő ,hogy mivel az ellenfélnek több a gyors játékosa komoly sebességkülönbség volt a 2 csapat között . Remélem ,ha edzések nem is tartunk de valami elméleti távoktatást tart majd Bene taktikából mert ebből a vereségből sokat lehet tanulni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 16, 2020 3:07 pm

MLSZ: azonnali hatállyal felfüggesztették az NB I-es meccseket is

Ahogy azt előrejeleztük, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége – a hatóságok döntésével összhangban – azonnali hatállyal felfüggeszti a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig. A személyes részvételű sporttevékenységek (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt – derül ki az MLSZ közleményéből.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-azonnali-hatallyal-felfuggesztettek-az-nb-i-es-meccseket-is-2753205

Bekövetkezett . Azt hiszem jobb dolgunk nem lévén nézzük vissza újra a tavaszi meccseket és elemezgessünk .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Márc. 16, 2020 11:13 am

Vasas1969 írta:Valóban volt olyan időszak a meccsen amikor megnyerhettük volna a meccset ,de a csatáraink rossz megoldásokat választottak . Talán ,ha vezetünk más a vége ,bár Balajtiban ,Feczesinben és Vernesben sincs sebesség a kontrához . Balajtinak több labdája ment ellenfélhez mint saját játékostárshoz ,de ő legalább igyekezett . A másik két támadón ez kevésbé látszott . Újra beigazolodott ,hogy gyenge a kondink . Balajti is azért volt ilyen pontatlan mert legalább 2-3 kilométerrel többet fut mint korábban . Most ráadásul még nagy iramú meccs volt ebben mindenképp méltó egy rangadóhoz . Az azért ciki ,hogy az MTK kezdőjéből 8 ember kezdett szerdán a kupameccsen is . Cseke és Schön a mezőny legjobbja volt és Pintért is ide sorolnám aki eltüntette a csatárainkat és volt még 2-3 átlagon felüli teljesítmény náluk . Nálunk talán Hinora nyújtott egyedül jobb teljesítményt . Kiderült az MTK előrébb tart . Remélem legközelebb elkapjuk őket mert kezdenek megint mumusok lenni . A Budafok szerencsére vesztett 2 pontott így még él a remény .
    Nem történt más, mint nyert az a csapat amely komplettebb,jobban összerakotnak tűnik.Alakulhatott volna másként is,de azt nem lehet mondani hogy teljesen érdemtelenül nyertek volna.Jelenleg az MTK jobban összerakottabnak tűnik,és nincsenek olyan hiány possztok mint nálunk.Hétről hétre ugyanaz a mese,gyenge szélső hátvédek,irányító rapszódikus teljesítménye,gyenge helyzet kihasználás.Ami a gyenge csapatok ellen ,még így is elég de az MTK nem az.Belenéztem az újságba,Terbe és Hidi 6 ,mindenki más 5 osztályzatot kapott.Persze maradt még valami kevés esély már ha egyáltalán lesznek mérkőzések a közeljövőben.Majd ha tisztul a kép ,írjál időpontokat neked mikor lenne jó,a közös program én jobban tudok alkalmazkodni hozzád.És az üveg is hozzád kerülhetne.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 15, 2020 7:01 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 15, 2020 9:46 am

Valóban volt olyan időszak a meccsen amikor megnyerhettük volna a meccset ,de a csatáraink rossz megoldásokat választottak . Talán ,ha vezetünk más a vége ,bár Balajtiban ,Feczesinben és Vernesben sincs sebesség a kontrához . Balajtinak több labdája ment ellenfélhez mint saját játékostárshoz ,de ő legalább igyekezett . A másik két támadón ez kevésbé látszott . Újra beigazolodott ,hogy gyenge a kondink . Balajti is azért volt ilyen pontatlan mert legalább 2-3 kilométerrel többet fut mint korábban . Most ráadásul még nagy iramú meccs volt ebben mindenképp méltó egy rangadóhoz . Az azért ciki ,hogy az MTK kezdőjéből 8 ember kezdett szerdán a kupameccsen is . Cseke és Schön a mezőny legjobbja volt és Pintért is ide sorolnám aki eltüntette a csatárainkat és volt még 2-3 átlagon felüli teljesítmény náluk . Nálunk talán Hinora nyújtott egyedül jobb teljesítményt . Kiderült az MTK előrébb tart . Remélem legközelebb elkapjuk őket mert kezdenek megint mumusok lenni . A Budafok szerencsére vesztett 2 pontott így még él a remény .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 15, 2020 7:42 am

MTK Budapest-Vasas FC 3-1 (Cseke 62., Prosser 65., Baki 93., ill. Vernes 64.)

http://www.vasasfc.hu/hirek/nagyot_kuzdottunk_de_ez_nem_ert_pontot-4313

- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első félidőben nagyon magas tempó volt, az MTK-nak ugyan volt kiszorított helyzetből egy kapufája, de nekünk két nagyon komoly gólhelyzetünk volt. Azt nagyon sajnálom, hogy nem tudtuk megszerezni a vezetést, mert a játék képe alapján megérdemeltük volna az első félidőben annak ellenére, hogy egy nagyon jó MTK volt a pályán. A második játékrészben szintén működött az, amit elképzeltünk, kifejezetten jól játszott a csapat, extra munkát tettek bele a játékosok a mérkőzésbe. Sajnos még nem vagyunk készek, ezt őszintén el kell mondani. Úgy látom, hogy koncentrációbeli problémáink voltak, ez megnyilvánult a kapott gólokban és a sok kihagyott helyzetben. Volt a második játékrészben a kapott góloknál egy olyan periódus, amikor az MTK jobban játszott, de a játék képe alapján nyerhettünk is volna. Az MTK kevesebb helyzetből több gólt szerzett, nekünk ezen tudni kell változtatni, hogy egy ilyen rangadót meg tudjunk nyerni. Továbbra is azt mondom, hogy lépegetünk előre, a csapat az utolsó 20 percben is az MTK fölé tudott kerekedni. Sajnálom, hogy legalább ebben a periódusban nem tudtunk egyenlíteni, ez is egy olyan időszak volt, amikor visszajöhettünk volna a meccsbe. Azon múlott, hogy nem tudtunk nyerni, hogy nem tudtunk gólt szerezni 0-0-nál, illetve amikor visszajöttünk a meccsbe 1-1-nél, akkor sorozatos hibák miatt betalált az ellenfél. Arra nem vagyunk még képesek, hogy egy ilyen NB I-es szintű meccsen 90 percen keresztül koncentráljunk. Az a célunk, hogy felépítsünk most fél év alatt egy olyan csapatot, ami rendkívül ütőképes lehet és sok örömet fog okozni a szurkolóknak, a másik pedig, hogy nyomást helyezzünk az előttünk lévőkre, a 11 pont hátrányunkból pedig már lefaragtunk négyet. A két álmunk és célunk közül életben van mindkettő. Gratulálok az MTK Budapest csapatának. Lehangoló volt a szurkolóink nélkül futballozni, mert a csapat és a tábor egymásra talált. Nagyon remélem, hogy minél hamarabb változik ez a helyzet és újra a drukkereink előtt tudunk játszani, mert nagyon sokat segítenek nekünk és biztosak vagyunk benne, hogy ez a meccs is másképp alakul, ha itt vannak. Most természetesen az egészség és a család a legfontosabb, reméljük, hogy pozitív irányba fordul a világ és a futball sorsa - nyilatkozta honlapunknak Bene Ferenc.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Márc. 14, 2020 1:40 pm

Egy kis múltidézés a ma délutáni meccs előtt . Kivételesen nem győztes meccs viszont sok érdekesség van cserébe .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Márc. 14, 2020 1:01 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 11, 2020 5:29 pm

"A 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltjuk.”

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/koronavirus-a-legfontosabb-hirek-marcius-11-en-2752327

„A diagnosztizált egyedi betegek száma hazánkban egyre nő, csoportos gócok is kialakulhatnak. A kormány célja a megelőzés érdekében mindent megtenni, ezért az operatív törzs és a Belügyminiszter javaslatára a kormány rendkívüli jogrendet és vészhelyzetet hirdet ki. A legfontosabb intézkedések: Olaszországgal, Kínával, Dél-Koreával és Iránnal szemben ma éjféltől beutazási tilalmat vezetünk be, ezen országok állampolgárai nem léphet be Magyarország területére. A magyar állampolgárok 14 napos hatósági karantén után léphetnek be. Az egyetemi oktatást távoktatás keretein belülre korlátozzuk. A 100 főnél nagyobb beltéri és 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket megtiltjuk.”

Utóbb újságírói kérdésre Gulyás miniszter kifejtette, ez az ő olvasatában gyakorlatilag zárt kapus sportrendezvényeket jelent.

https://mtkbudapest.hu/hu/hirek/ma-nem-lesz-zart-kapus-a-kupameccs-a-szombati-bajnoki-igen?fbclid=IwAR02GgI1Q005A_XD-NqNQZgVRvj3ULpN088LlV1SjOKnTY_XXA0AdXkB1pI

Sajnos bekövetkezett . A szünetnél azért jobb ,de ez a bajnokság szerintem így zárt kapusan fog végig menni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 11, 2020 1:23 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Szerintem is ő ,de ez csak amiatt van ,mert nem megfelelő a hozzáállása . Sokkal több mezőnymunkát kellene vállalnia . Hidi bár tudom más poszt legalább a dupláját futja mint ő , még a tavaszi Balajtival összehasonlítva is szembeötlő a különbség . Azért említettem Balajtit mert az őszi Balajti pont ilyen volt mint Vernes . Tény ,hogy senki más nem tud normális szögletet rúgni a csapatból ,de a pontrúgásokon kívül mást is be kellene dobnia a közösbe . Komoly edzői siker volna Benének ,ha ráncba tudná szedni . Nekünk meg nagy nyereség . Vernes is olyan mint Balajti jóval sikeresebb pályafutás lehetne már mögötte . Ez a pár meccs is elég volt ,hogy lássuk ez miért nem történt meg .
    Kovács Milánról azt gondolom talán a legjobb képességű középpályásunk . Remélem felveszi a kesztyűt és megpróbálja visszaverekedni magát a csapatba . Ez akkor sikerülhet ,ha javít a kondiján és a védőmunkája is jobb lesz . Kár ,hogy nincs második csapatunk ott játékba tudna lendülnie mert úgy tetszik mintha a felnőttben debütáló Kovács Milán jobb játékos lett volna mint a mostani . Ez nem tudom mi miatt lehet ? Talán az ifiben egyénileg is többet foglalkoztak a játékosokkal .Volt

Volt egy nyakigláb szőke védekezőkp-unk. Olyan Milanos. A mai napig mindig az ő neve ugrik be, ha Kovácsra gondolok. Győri. Nagyon kedveltem a játékát.

https://www.transfermarkt.de/janos-gy%C5%91ri/profil/spieler/165350

Szerintem őrá gondolsz . Bennem is jó játékosként maradt meg . Nem tudom miért távozott .Ekkor szűntünk meg vagy megsérült ? Meglep ,hogy ilyen kevés élvonalbeli meccse volt . Már amennyiben ő az ? Inkább a Wikipédiának hiszek .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gy%C5%91ri_J%C3%A1nos
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 11, 2020 1:17 pm

Síposúr írta:Gratulálok a csapatnak a győzelemhez ! Igazán szép sorozat , 5-ből 5 győzelem ! Elszoktam már az ilyenektől . Kár lenne , ha a rohadt vírus miatt most elmaradnának a meccsek . Nem  mondom ,hogy világverő formában vagyunk mert messze nem de a libások nem biztos ,hogy bírják a kétfrontos harcot . Aztán lehet ,hogy ma elmarad a kupameccsük . A fene tudja mi lenne a jó nekünk ? Na majd meglátjuk mit döntenek . Vigyázzon mindenki magára el ne kapja a nyavalyát ! Jó egészséget mindnyájunknak ! Hajrá Vasas !

Szerintem nem maradnak el a meccsek itthon . Legalább a mennyeiben játszó válogatottakat formában kell tartani a bolgár meccs miatt . Amennyiben a nemzetközi szövetség törli a válogatott találkozókat az okafogyottá tehet mindent . Remélem zárt kapus meccseknél nem kell majd tovább menni . Ha elmaradnának a meccsek olyan rövid lenne a nyári felkészülés ,hogy az esetleges új igazolásokat nem tudnánk beépíteni és még kevesebb esélyünk lenne a bennmaradásra . Ehhez persze előbb fel kellene jutni .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Szer. Márc. 11, 2020 1:14 pm

Vasas1969 írta:

Szerintem is ő ,de ez csak amiatt van ,mert nem megfelelő a hozzáállása . Sokkal több mezőnymunkát kellene vállalnia . Hidi bár tudom más poszt legalább a dupláját futja mint ő , még a tavaszi Balajtival összehasonlítva is szembeötlő a különbség . Azért említettem Balajtit mert az őszi Balajti pont ilyen volt mint Vernes . Tény ,hogy senki más nem tud normális szögletet rúgni a csapatból ,de a pontrúgásokon kívül mást is be kellene dobnia a közösbe . Komoly edzői siker volna Benének ,ha ráncba tudná szedni . Nekünk meg nagy nyereség . Vernes is olyan mint Balajti jóval sikeresebb pályafutás lehetne már mögötte . Ez a pár meccs is elég volt ,hogy lássuk ez miért nem történt meg .
    Kovács Milánról azt gondolom talán a legjobb képességű középpályásunk . Remélem felveszi a kesztyűt és megpróbálja visszaverekedni magát a csapatba . Ez akkor sikerülhet ,ha javít a kondiján és a védőmunkája is jobb lesz . Kár ,hogy nincs második csapatunk ott játékba tudna lendülnie mert úgy tetszik mintha a felnőttben debütáló Kovács Milán jobb játékos lett volna mint a mostani . Ez nem tudom mi miatt lehet ? Talán az ifiben egyénileg is többet foglalkoztak a játékosokkal .Volt

Volt egy nyakigláb szőke védekezőkp-unk. Olyan Milanos. A mai napig mindig az ő neve ugrik be, ha Kovácsra gondolok. Győri. Nagyon kedveltem a játékát.
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Szer. Márc. 11, 2020 11:38 am

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez ! Igazán szép sorozat , 5-ből 5 győzelem ! Elszoktam már az ilyenektől . Kár lenne , ha a rohadt vírus miatt most elmaradnának a meccsek . Nem  mondom ,hogy világverő formában vagyunk mert messze nem de a libások nem biztos ,hogy bírják a kétfrontos harcot . Aztán lehet ,hogy ma elmarad a kupameccsük . A fene tudja mi lenne a jó nekünk ? Na majd meglátjuk mit döntenek . Vigyázzon mindenki magára el ne kapja a nyavalyát ! Jó egészséget mindnyájunknak ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 10, 2020 7:24 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Nekem is szembeötlő volt ,hogy ahelyett ,hogy növekedne inkább csökken a nézőszám . Nem tudom nem lenne e nekünk is érdemes kipróbálni a 14:30 - as kezdést amennyiben lehetséges ? A vidékieknek és a gyerekeseknek is sokkal jobb volna legalább amíg nincs meleg . A fővárosi sem ér haza sokkal hamarabb este 8-nál . Akkor már csak a vacsora és fürdés , reggel meg kelés . A vidéki meg fel sem megy ,ha hétfőn reggel munkába kell mennie . Én amikor meccsen voltam  mindig éjfélre értem haza tömegközlekedéssel . Szombat délutáni meccsnapon 50%-al több néző lenne véleményem szerint .
    Az osztályzatok szerintem most nagyjából helytállóak . Talán Terbének és Vernesnek 5,5 -et adtam volna , ha felet is lehetne adni . Hidinek a 2. félidőben már több rontása is volt . Viszont szerintem messze ő futja a legtöbbet a csapatból . Ha tippelnem kellene 12 -14 km is benne van a lábában egy-egy meccs után és nála ez nem sétálgatásból jön össze . Ez is Bundesliga szint . Remélem nem kezdi majd ki senki emiatt . Smile
    Abban bízom ,hogy Jámborral azért beszélnek az új tulajok és kikérik a véleményét légiós ügyben . Tegnap a bolgár Ivanovski nyilatkozta a Gólban ,hogy ő örül ,hogy van vetélytársa mert akkor nem csak a meccsen de az edzéseken is jobban oda kell tennie magát és így nem tud elkényelmesedni . Csak magyarokkal ez csak  rövid ideig működhet . Abból csak NB2-ben lehet megfelelő konkurenciaharc .

Mindig van egy leggyengébb. Szerintem most Vermes volt az. Valaki mögöttem minden labda érintésnél megtalálta. 

Kovács Milán úgy ott volt a becserélése után, de nem emlékszem tőle semmire.Megnyugtató volt, hogy van kihez nyúlni a padról, de most egyértelműen erősebb nélküle a középpálya. A konkurenciaharc őt is elérte.

Kovács Milánról azt gondolom talán a legjobb képességű középpályásunk . Remélem felveszi a kesztyűt és megpróbálja visszaverekedni magát a csapatba . Ez akkor sikerülhet ,ha javít a kondiján és a védőmunkája is jobb lesz . Kár ,hogy nincs második csapatunk ott játékba tudna lendülnie mert úgy tetszik mintha a felnőttben debütáló Kovács Milán jobb játékos lett volna mint a mostani . Ez nem tudom mi miatt lehet ? Talán az ifiben egyénileg is többet foglalkoztak a játékosokkal .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 10, 2020 4:07 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Márc. 10, 2020 9:32 am

Vasas1969 írta:

Nekem is szembeötlő volt ,hogy ahelyett ,hogy növekedne inkább csökken a nézőszám . Nem tudom nem lenne e nekünk is érdemes kipróbálni a 14:30 - as kezdést amennyiben lehetséges ? A vidékieknek és a gyerekeseknek is sokkal jobb volna legalább amíg nincs meleg . A fővárosi sem ér haza sokkal hamarabb este 8-nál . Akkor már csak a vacsora és fürdés , reggel meg kelés . A vidéki meg fel sem megy ,ha hétfőn reggel munkába kell mennie . Én amikor meccsen voltam  mindig éjfélre értem haza tömegközlekedéssel . Szombat délutáni meccsnapon 50%-al több néző lenne véleményem szerint .
    Az osztályzatok szerintem most nagyjából helytállóak . Talán Terbének és Vernesnek 5,5 -et adtam volna , ha felet is lehetne adni . Hidinek a 2. félidőben már több rontása is volt . Viszont szerintem messze ő futja a legtöbbet a csapatból . Ha tippelnem kellene 12 -14 km is benne van a lábában egy-egy meccs után és nála ez nem sétálgatásból jön össze . Ez is Bundesliga szint . Remélem nem kezdi majd ki senki emiatt . Smile
    Abban bízom ,hogy Jámborral azért beszélnek az új tulajok és kikérik a véleményét légiós ügyben . Tegnap a bolgár Ivanovski nyilatkozta a Gólban ,hogy ő örül ,hogy van vetélytársa mert akkor nem csak a meccsen de az edzéseken is jobban oda kell tennie magát és így nem tud elkényelmesedni . Csak magyarokkal ez csak  rövid ideig működhet . Abból csak NB2-ben lehet megfelelő konkurenciaharc .

Mindig van egy leggyengébb. Szerintem most Vermes volt az. Valaki mögöttem minden labda érintésnél megtalálta. 

Kovács Milán úgy ott volt a becserélése után, de nem emlékszem tőle semmire.Megnyugtató volt, hogy van kihez nyúlni a padról, de most egyértelműen erősebb nélküle a középpálya. A konkurenciaharc őt is elérte.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 09, 2020 8:51 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Márc. 09, 2020 6:03 pm

colocolo írta:

Lehet hogy szerepet játszott benne a TV közvetítés is,és relatíve késői időpont is.Vidéki szurkolóknak nem igazán jó este 7 után tömeg közlekedéssel haza utazni vasárnap.Igen ha az eredmények jönnek,és néző barát jó focit látnak csak meg mozdul bennük valami,hogy újra érdemes ki járni.De én magam sem vezetek szívesen este,főleg nem BP -en.Ami a csapatott illeti,szerintem elől rendben lennénk,a kp.már kérdéses.A fiatal Hidi biztatónak látszik,Szatmári formája ki számíthatatlan,Lakatos meg Terbe még az nb2 is erősen kérdéses.A légiósok nélkül tervezett NB1,erősen kétséges,hiányposztokra igazolni jó magyar játékost szinte lehetetlen,vagy szerencsés véletlen.A nagyok árnyékában.állami pénzből gazdálkodokkal nehéz felvenni a versenyt,ebben a szűk tehetségekben szegény magyar piacon.

Természetesen nem a messzebb lakókon kérem számon a nézőszámot. Ha valaki néhanapján több száz kilométert utazva el tud látogatni egy mérkőzésre vagy akármilyen formában a mai napig követi ezt a kis csapatot minden elismerésem.
    Még korai, de már foglalkoztat az esetleges feljutás gondolata engem is. A keret megerősítése, bár a hosszabb szünet miatt talán több ideje lesz a vezetőknek, mint legutóbb.
    A kiénekelt sajt története miatt, azért erről még nem szívesen írnék babonából.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 09, 2020 4:38 pm

colocolo írta:
    Juhos2 írta:

Nem akar felfelé kúszni a nézőszámunk. Pedig az utóbbi mérkőzések eredményei meglágyíthatnák az elmúlt időszak távolmaradóit.
    Nem tudom milyen szintre lenne elég, de ez most élvezhető, látványos focit eredményez a másodosztályban.

Lehet hogy szerepet játszott benne a TV közvetítés is,és relatíve késői időpont is.Vidéki szurkolóknak nem igazán jó este 7 után tömeg közlekedéssel haza utazni vasárnap.Igen ha az eredmények jönnek,és néző barát jó focit látnak csak meg mozdul bennük valami,hogy újra érdemes ki járni.De én magam sem vezetek szívesen este,főleg nem BP -en.Ami a csapatott illeti,szerintem elől rendben lennénk,a kp.már kérdéses.A fiatal Hidi biztatónak látszik,Szatmári formája ki számíthatatlan,Lakatos meg Terbe még az nb2 is erősen kérdéses.A légiósok nélkül tervezett NB1,erősen kétséges,hiányposztokra igazolni jó magyar játékost szinte lehetetlen,vagy szerencsés véletlen.A nagyok árnyékában.állami pénzből gazdálkodokkal nehéz felvenni a versenyt,ebben a szűk tehetségekben szegény magyar piacon.

Nekem is szembeötlő volt ,hogy ahelyett ,hogy növekedne inkább csökken a nézőszám . Nem tudom nem lenne e nekünk is érdemes kipróbálni a 14:30 - as kezdést amennyiben lehetséges ? A vidékieknek és a gyerekeseknek is sokkal jobb volna legalább amíg nincs meleg . A fővárosi sem ér haza sokkal hamarabb este 8-nál . Akkor már csak a vacsora és fürdés , reggel meg kelés . A vidéki meg fel sem megy ,ha hétfőn reggel munkába kell mennie . Én amikor meccsen voltam mindig éjfélre értem haza tömegközlekedéssel . Szombat délutáni meccsnapon 50%-al több néző lenne véleményem szerint .
    Abban bízom ,hogy Jámborral azért beszélnek az új tulajok és kikérik a véleményét légiós ügyben . Tegnap a bolgár Ivanovski nyilatkozta a Gólban ,hogy ő örül ,hogy van vetélytársa mert akkor nem csak a meccsen de az edzéseken is jobban oda kell tennie magát és így nem tud elkényelmesedni . Csak magyarokkal ez csak rövid ideig működhet . Abból csak NB2-ben lehet megfelelő konkurenciaharc .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Márc. 09, 2020 2:06 pm

Juhos2 írta:

Nem akar felfelé kúszni a nézőszámunk. Pedig az utóbbi mérkőzések eredményei meglágyíthatnák az elmúlt időszak távolmaradóit.
    Nem tudom milyen szintre lenne elég, de ez most élvezhető, látványos focit eredményez a másodosztályban.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Márc. 09, 2020 12:43 pm

colocolo írta:

Vasas - Nyíregyháza   4:1

1347 néző

Vasas: Jova 6 - Terbe 5 Csató 6 Viczián 6 Lakatos 6 - Hinora 6 Szatmári 6 - Hidi 6 - Vernes 6 Feczesin 7 Balajti 8

csere: Vernes - Tóth L.         72.perc
                 Szatmári - Kovács M.  80.PERC
                 Balajti - Kalmár          92.perc

colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Márc. 09, 2020 11:56 am

Vasas1969 írta:

Legyőztük a Nyíregyházát is

http://www.vasasfc.hu/hirek/legyoztuk_a_nyiregyhazat_is-4301

Vezetőedzőnk értékelte a Nyíregyháza elleni győztes mérkőzést.
    - Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy hazai pályán egy domináns Vasasnak kell. Tudtuk, hogy a Nyíregyháza jól felkészített csapat. Az első félórában szép dolgokat műveltek a játékosok a pályán, örülök, hogy hatékonyak is voltunk. A 35. perc után sajnos kiengedtünk, könnyelműsködtünk, ezzel természetesen nem voltam elégedett. A második félidőben koncentráltabbak voltunk, de olykor ránk erőltette az akaratát a Nyíregyháza. Elképesztő volt a csapatkohézió ezen a mérkőzésen, ha valaki hibázott, azonnal ott voltak hárman-négyen segíteni. Igazi nagybetűs csapat voltunk. Egymásra talált a csapat és a szurkolótábor, rengeteg segítséget kapunk a lelátóról. Ezt a bajnokságot csak a Budafok tudja elrontani, de szeretnénk minél nagyobb nyomást helyezni rájuk.

Lengyel Roland: - Az első harminc percben eldőlt a mérkőzés, nagyon gyámoltalanul futballoztunk, és olyan alapvető hibákat követtünk el, mely nem fér bele. Párharcokat veszítettünk, a védelmünk nagy nyomás alatt volt. A második félidőben sikerült rendezni a sorokat, volt esélyünk a gólszerzésre, de nem sikerült, így megérdemelt a Vasas győzelem. Köszönjük a szurkolóknak, hogy végig támogattuk minket, sajnáljuk, hogy nem sikerült ezt ponttal meghálálnunk.

Gratulálok a győzelemhez . Kár ,hogy 2-0 után nem koncentráltunk jobban elől mert látszik ,hogy messze nem 90 perces a csapat és emiatt annyi gól kell rúgnunk amennyit bírunk az elején amíg utolérjük magunkat kondiban .. A 2. félidőben kicsit féltem ,hogy feljön egy gólra a Szpari és akkor akármi lehet ,de szerencsére a védelem is megtette a magáét . Így hogy az MTK és a Budafok is kikapott elmondhatjuk ez egy jó kör volt . Nem mondhatja senki , hogy Kis Károly nem jó edző és Zamostny nem remek csatár .

Vasas - Nyíregyháza 4:1

1347 néző

Vasas: Jova 6 - Terbe 5 Csató 6 Viczián 6 Lakatos 6 - Hinora 6 Szatmári 6 - Hidi 6 - Vernes 6 Feczesin 7 Balajti 8

csere: Vernes - Tóth L. 72.perc
    Szatmári - Kovács M. 80.PERC
    Balajti - Kalmár 92.perc

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 08, 2020 7:46 pm

Legyőztük a Nyíregyházát is

http://www.vasasfc.hu/hirek/legyoztuk_a_nyiregyhazat_is-4301

Vezetőedzőnk értékelte a Nyíregyháza elleni győztes mérkőzést.
    - Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy hazai pályán egy domináns Vasasnak kell. Tudtuk, hogy a Nyíregyháza jól felkészített csapat. Az első félórában szép dolgokat műveltek a játékosok a pályán, örülök, hogy hatékonyak is voltunk. A 35. perc után sajnos kiengedtünk, könnyelműsködtünk, ezzel természetesen nem voltam elégedett. A második félidőben koncentráltabbak voltunk, de olykor ránk erőltette az akaratát a Nyíregyháza. Elképesztő volt a csapatkohézió ezen a mérkőzésen, ha valaki hibázott, azonnal ott voltak hárman-négyen segíteni. Igazi nagybetűs csapat voltunk. Egymásra talált a csapat és a szurkolótábor, rengeteg segítséget kapunk a lelátóról. Ezt a bajnokságot csak a Budafok tudja elrontani, de szeretnénk minél nagyobb nyomást helyezni rájuk.

Lengyel Roland: - Az első harminc percben eldőlt a mérkőzés, nagyon gyámoltalanul futballoztunk, és olyan alapvető hibákat követtünk el, mely nem fér bele. Párharcokat veszítettünk, a védelmünk nagy nyomás alatt volt. A második félidőben sikerült rendezni a sorokat, volt esélyünk a gólszerzésre, de nem sikerült, így megérdemelt a Vasas győzelem. Köszönjük a szurkolóknak, hogy végig támogattuk minket, sajnáljuk, hogy nem sikerült ezt ponttal meghálálnunk.

Gratulálok a győzelemhez . Kár ,hogy 2-0 után nem koncentráltunk jobban elől mert látszik ,hogy messze nem 90 perces a csapat és emiatt annyi gól kell rúgnunk amennyit bírunk az elején amíg utolérjük magunkat kondiban .. A 2. félidőben kicsit féltem ,hogy feljön egy gólra a Szpari és akkor akármi lehet ,de szerencsére a védelem is megtette a magáét . Így hogy az MTK és a Budafok is kikapott elmondhatjuk ez egy jó kör volt . Nem mondhatja senki , hogy Kis Károly nem jó edző és Zamostny nem remek csatár .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 08, 2020 5:02 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 04, 2020 7:57 pm

Síposúr írta:
    vasassas írta:

Gratulálok a csapatnak, remélem ezt a formát tudjuk hozni a továbbiakban is.Ez a sorozat győzelem sokat ígérő.Igyekszünk nyomulni,mert jó pár pontra  le vagyunk még maradva. Egyre profibban játszunk,és ez biztató!!Hajrá Vasas!!

Azt mondom lesz ez a sorozat még hosszabb is . Legutóbb írtam a győzelmek hozzák majd a jó játékot . Már a meccs felében jó is volt hát a többiben meg pocsék . A vendéglőben néztem ott is ez volt a vélemény . Majd alakul ez és egyre jobb lesz . Mindig más tesz hozzá többet . Most ezek a Hidi, a Hinora ,a Jova és a Balajti voltak meg kellettek a Vernes pontrúgásai .  A Nyíregyházát elverjük azt ha a libásokat is elkapnánk én azt gondolom fel is jutnánk mert utána végigvernénk mindenkit . Gratulálok a győzelemhez a csapatnak ! Hajrá Vasas !

A libásoknak kupa visszavágójuk lesz a Dorog ellen hét közben a vasárnapi egymás elleni meccsünk előtt . Ez jó hír , viszont ma idegenben nyertek emiatt nem kell 100% tőlük a visszavágón . Sajnos mivel valószínűleg továbbjutnak a kupadöntőbe jutás előtti párharc első meccse előtt játszanak Budafokon emiatt félő ,hogy feladják azt a meccset . Ezért is kellene mindenképpen vernünk őket ,hogy kopjon az előnyük és veszélybe kerüljön a bajnoki címük esetleg a feljutásuk addigra . Remélem úgy alakul ,hogy éles meccs lesz a Budafok - Mtk , akkor lesz esélyünk a nevető harmadiknak lenni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 04, 2020 7:12 pm

Juhos2 írta:Itt a para.
    Szerintetek, nálunk is eljön a zártkapus mérkőzések időszaka?

Sajnos simán benne lehet . Szerintem első lépésben csak Vitóbácsinak kell majd otthonról vagy a Honvéd olasz mesterével Sanninoval a tévé előtt ülve a meccset . Viszont ,ha más sem mehet be az Illovszkyba akkor már baj van . Persze fel is van fújva a dolog mert sokaknak ez a jó ,de ezt tényleg komolyan kell venni . Ha Olaszországban ami itt van a szomszédban 79 halott van az már tényleg nem játék .
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20200303/koronavirus-olaszorszagban-egyre-tobben-halnak-meg-franciaorszag-is-lepett-417811

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:50 pm