Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 13 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 08, 2021 5:09 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 08, 2021 5:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 04, 2021 12:26 pm

Szedlár Zoltán kölcsönben Dorogon kezdi a tavaszi szezont

http://www.vasasfc.hu/hirek/szedlar_zoltan_kolcsonben_dorogon_kezdi_a_tavaszi_szezont-4806

Sajnálom a távozását mert az egyik kedvencem volt . Úgy érzem annyit ő is mutatott volna ősszel ,ha nem sérül meg mint a sztárocskáink . Sok sikert Dorogon ! A csapatunk 13.-án az Mtk-val játszik Telkiben edzőmeccset .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 31, 2020 8:02 pm

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK !

Jó lenne együtt ünnepelni május 16-án a Fáyban a feljutást .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 31, 2020 6:48 pm

Évértékelő nagyinterjú Nagy Miklós sportigazgatóval

http://www.vasasfc.hu/hirek/evertekelo_nagyinterju_nagy_miklos_sportigazgatoval-4804

Szerintem az átvett keret is bőven alkalmas lett volna játéktudásban a feljutásra ,ha a sztárocskáink is úgy akarták volna. Persze egy jó edző sem ártott volna . Remélem az akadémiáról olyan fiatalok kerülnek fel akiknek a hozzáállásán látszik majd ,hogy jelent nekik valamit a Vasas !
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Dec. 31, 2020 3:51 pm

Nagyon nehéz időszakot élünk. Egy év múlva tűnjön egy rossz álomnak. Békességet, egészséget mindnyájatoknak!
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Dec. 28, 2020 1:27 pm

Kicsit megkésve, de én is csatlakoznék az ünnepi köszöntésekhez. Remélem nyugodt, békés, problémamentes ünnepeken vagytok túl. És ezek a jelzők a továbbiakban is érvényesek maradnak a mindennapjaitokra.
    A csapat meg, hozza a kötelezőt.
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Pént. Dec. 25, 2020 4:46 pm

Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Ęvet Kívánok a drukkertársaknak ! Sajnos az interneten nem tudtam követni a csapatot a tévés meccseken meg nem győzőtt meg a játékunk . Azt mondom meglesz a feljutás mert 1 pont az nem hátrány ! Harmadszor már nem szúrjuk el ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 24, 2020 6:49 pm

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek ! Remélem egy év múlva Karácsonykor egy vártnál sokkal jobb őszi szereplésnek örülhetünk .

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 13 Kellem10
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Csüt. Dec. 24, 2020 10:00 am

Minden kedves Vasas drukker barátomnak,kellemes karácsonyi ünnepeket,és Vasas sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 21, 2020 8:54 pm

Elhunyt Kovács István, klubunk korábbi labdarúgója

A Vasas korábbi labdarúgója, Kovács István áprilisban volt 67 esztendős - nyugodjék békében.

http://www.vasasfc.hu/hirek/elhunyt_kovacs_istvan_klubunk_korabbi_labdarugoja-4793?fbclid=IwAR1JrSifSbEsD8LC13r6Sm_hmMMTC1dCeJrDU__HGVkLDFwx5BlsswX7avw

Én csak egyszer 1986 tavaszán Szegeden MNK meccsen láttam játszani ,ahol 3-0-ra nyert a Vasas a SZEOL ellen . A fejjátéka még akkor is kiemelkedő volt .
    Részvétem a családnak !

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 13 Images?q=tbn:ANd9GcSD9iggm-T8Ls2ymxLE5DS49iWO6trFuZmFUw&usqp=CAU
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 17, 2020 10:07 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 14, 2020 12:56 pm

Megszakadt a 10 meccse tartó veretlen sorozat

http://www.vasasfc.hu/hirek/megszakadt_a_10_meccse_tarto_veretlen_sorozat-4787

Az utolsó meccsen elment ez a jóslatom is az idei veretlenségről . Amúgy a Csabában sok olyan játékos van akik alul értékeltek pedig a a másodosztály legjobbjai közé tartoznak . Csúnya ezt mondani de nagy szerencsénk ,hogy a vírus tönkre tette az idényüket mert ők lehettek volna az idei Budafok .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 14, 2020 12:49 pm

colocolo írta:Azt kaptuk amit meg érdemeltünk,várható volt sem játékban és taktikában nem tudtunk dominálni.A szerencse forgandó,múlt héten megúsztuk most nem.El kell ismerni ha jobb az ellenfél bármilyen fájó a vereség.A hét végén néztem nb1 mérkőzéseket is,ordító a különbség jelenlegi kerettel esélyünk sem lenne a bent maradásra sem.Most meg vannak az anyagi feltételek,de nem elég erős oda a keret és gyenge az edző is.Most lesz idő rendezni a sorokat minden fronton,és talán sikerül a hiány posztokra minőséget igazolni.És meg kell váni azoktól akik nem érik el a kívánt szintet legyen az bárki.
    Valóban jogos a csabaiak győzelme . Megérdemelték ,ahogy mi is a vereséget mert elismerve a vendégek érdemeit ,de szerintem magunkat vertük meg . Tény hogy hátul Szivacs , Otigba és Sillye de még Jova is bizonytalan volt és lassan reagált de az egyenlítő gólig már rég elkellet volna dönteni a meccset mert legalább féltucat olyan kontralehetőségünk lehetett volna amikor 2-3 húzásból egyedül vihettük volna a kapusra a labdát . Szerintem az ificsapatunk is minimum 2-3 gólt lőtt volna ezekből főleg ,hogy még a 2.félidőben is volt kettő . Olyan feltűnő hibák voltak ezek ami miatt egy egy serdülő játékos is szégyellné magát . Ennyire bénák szerintem csak szándékosan lehetnek a sztárocskáink . Pedig az első 15-20 perc játéka még tetszett is . Nem volt látványos de pontos passzok voltak ,látszott ,hogy megbecsüljük a labdát de ez sajnos hamar átment nagyképű könnyelmű fociba és ez megbosszulta magát .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 14, 2020 11:49 am

Azt kaptuk amit meg érdemeltünk,várható volt sem játékban és taktikában nem tudtunk dominálni.A szerencse forgandó,múlt héten megúsztuk most nem.El kell ismerni ha jobb az ellenfél bármilyen fájó a vereség.A hét végén néztem nb1 mérkőzéseket is,ordító a különbség jelenlegi kerettel esélyünk sem lenne a bent maradásra sem.Most meg vannak az anyagi feltételek,de nem elég erős oda a keret és gyenge az edző is.Most lesz idő rendezni a sorokat minden fronton,és talán sikerül a hiány posztokra minőséget igazolni.És meg kell váni azoktól akik nem érik el a kívánt szintet legyen az bárki.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 13, 2020 12:16 pm

Vasas  -  Békéscsaba    19 : 45    M4 Sport

http://www.vasasfc.hu/hirek/utolso_idei_ellenfelunk_a_bekescsaba-4784

https://adatbank.mlsz.hu/league/54/0/22650/21.html

Nyerni kellene este de előbb szurkolni a Siófoknak és a Nyíregyházának és akkor elégedetten mehetünk téli szünetre . Szerencsére a tv adja a meccset . Nehéz lesz mert a Csaba kezdi utolérni magát és fő erősségük a kontrajáték . Talán a meccs végére elfogy a kondijuk ezért végig 100%-on kellene pörögni de nem fejetlenül nekik menni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 09, 2020 7:25 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 07, 2020 8:37 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

A KBSC elleni győzelemmel 10 meccs óta vagyunk veretlenek

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_kbsc_elleni_gyozelemmel_10_meccs_ota_vagyunk_veretlenek-4774

Necces volt ,hogy megszakad a veretlenségi sorozat . Elől sikerült mindig rossz megoldást választani . Már csak abban bíztam ,hogy a Barcika gyakran kap ki az utolsó percekben . Ez szerencsére most is bejött . A pofátlan időhúzás miatt nem is érdemeltek volna győzelmet de talán vereséget sem . A Csaba ellen több kell mert a viharsarkiak kezdik utolérni magukat .

A 3 ponton kívül sok jót nem lehet írni erről a mérkőzésről.Ritkán van olyan hogy szinte senkit nem tudok dicsérni ,viszont gyenge teljesítményből volt bőven.Még az utolsó mérközést be kell húzni valahogy,és a téli szünetben lehet rendezni a sorokat.Mert hogy kell az biztos,még mindig akad olyan poszt ami még mindig nincs megoldva.Valahol meg túl sokan vagyunk,de mégis kevesen.Azért azt nem várhatjuk hogy mindig szerencsénk lesz,ha bajban vagyunk.Akkor leszek megelégedve,ha az edzőnkről is azt tudom mondani hogy jó,és nem azt hogy szerencsés.
    Azért sokkal pozitívabb lehetett volna a kép ,ha az elől játszók a végén nem rendre rossz megoldásokat választanak . Bevallom én nem számítottam arra ,hogy a Kazincbarcika ilyen jó teljesítményt nyújt még akkor sem , ha edzőváltás volt és az egyik mumus csapatunk . Nagyon ránk férne már egy olyan hátradőlős siker amit nemrégiben hiányoltál . Jó lenne arról vitatkozni ,hogy a sok jó teljesítmény közül ki volt a legjobb . Hát ez már idén nem valószínű ,hogy összejön mert már csak a Békéscsaba elleni meccs van hátra . Én mondjuk előre aláírnék egy hasonló gyötrelmes 1 gólos sikert . Egyelőre örüljünk ennek a 10 meccses veretlenségi sorozatnak és ,hogy utolértük a Budaörsöt mert elég mélyről jöttünk fel .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 07, 2020 10:38 am

Vasas1969 írta:

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_kbsc_elleni_gyozelemmel_10_meccs_ota_vagyunk_veretlenek-4774

Necces volt ,hogy megszakad a veretlenségi sorozat . Elől sikerült mindig rossz megoldást választani . Már csak abban bíztam ,hogy a Barcika gyakran kap ki az utolsó percekben . Ez szerencsére most is bejött . A pofátlan időhúzás miatt nem is érdemeltek volna győzelmet de talán vereséget sem . A Csaba ellen több kell mert a viharsarkiak kezdik utolérni magukat .

A 3 ponton kívül sok jót nem lehet írni erről a mérkőzésről.Ritkán van olyan hogy szinte senkit nem tudok dicsérni ,viszont gyenge teljesítményből volt bőven.Még az utolsó mérközést be kell húzni valahogy,és a téli szünetben lehet rendezni a sorokat.Mert hogy kell az biztos,még mindig akad olyan poszt ami még mindig nincs megoldva.Valahol meg túl sokan vagyunk,de mégis kevesen.Azért azt nem várhatjuk hogy mindig szerencsénk lesz,ha bajban vagyunk.Akkor leszek megelégedve,ha az edzőnkről is azt tudom mondani hogy jó,és nem azt hogy szerencsés.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 06, 2020 11:34 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 06, 2020 12:48 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 06, 2020 9:01 am

Schindler Szabolcs: Nem csak szájjal, tettekben is profinak kell lenni

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2020/12/05/schindler-szabolcs-vasas-fc-nb2-labdarugas-foci-interju/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 03, 2020 9:24 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

A Győr elleni győzelemmel 9 meccse vagyunk veretlenek

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_gyor_elleni_gyozelemmel_9_meccse_vagyunk_veretlenek-4766

Kb. Lehet szídni Schindlert telitorokból, de 9 meccs azért 9 meccs.
    Tényleg az előző edzőkkel nézhető volt a focink? Harmadik éve sinylődünk az nb 2-ben.Smile

Igazából én azt hiszem ,hogy ez a Schindler- féle stílus sokkal jobban működhet majd az NB1-ben mint pl a Szanyó-féle támadófoci . Avval esélyünk sem lett volna bent maradni . Evvel se biztos de a legfontosabb a biztos védekezés és ez mintha elkezdett volna működni . Bár tény ,hogy Szilágyiék mellett a vírus is segített néhány meccsen az ellenfelek támadójátékát hatástalanítani . A lassan javulgató játék mellett az ellenfelekénél bővebb keret is a veretlenségi sorozat egyik oka . Ez abból a szempontból rossz ,hogy a még kevésbé acélos ellenfelek nem igazán segítenek felkészülni az élvonalra . Viszont jelenleg jól jön ,hogy általában tartalékosabbak az ellenfelek mint mi mert először e remélt feljutásnak kell összejönnie . Szerintem tavasszal már lesznek látványos meccseink is ,ha a vírus nem szól közbe .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Dec. 02, 2020 11:44 am

Vasas1969 írta:

A Győr elleni győzelemmel 9 meccse vagyunk veretlenek

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_gyor_elleni_gyozelemmel_9_meccse_vagyunk_veretlenek-4766

Kb. Lehet szídni Schindlert telitorokból, de 9 meccs azért 9 meccs.
    Tényleg az előző edzőkkel nézhető volt a focink? Harmadik éve sinylődünk az nb 2-ben.Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 30, 2020 10:16 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 29, 2020 3:05 pm

Juhos2 írta:Kérem szépen, vannak itt bajok. Semmi stream? Lapozgathatom a különböző Vasas oldalakat. Helyzet itt, helyzet ott. Olyan bármi megtörténhet meccs egyelőre. Na , várom a folytatást.
    Lemaradtunk róla szerencsére a győzelem megvan . Sajnos a Gyirmót és a Budaörs is nyert az utolsó percben , pedig milyen szép lett volna már a tabella a másfél hónappal ezelőttihez képest .
    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-19-fordulo-elo-eredmenykovetese-2797403
    Legalább a Pécs nem tudott nyerni Soroksáron .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 29, 2020 2:57 pm

WKW ETO FC Győr - Vasas FC  0 - 1

https://www.youtube.com/watch?v=eVVqSTLgZxk

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/wkw_eto_fc_gyor_-_vasas_fc-435

Sajnos én is lemaradtam az ebéd miatt . De ha nyerünk amikor nem tudom nézni akkor semmi gond . Csak az utolsó 7-8 percet láttam viszont látatlanban is remek eredmény a győri győzelem  . Gratulálok a csapatnak ! Este majd megnézem .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Nov. 29, 2020 1:52 pm

Kérem szépen, vannak itt bajok. Semmi stream? Lapozgathatom a különböző Vasas oldalakat. Helyzet itt, helyzet ott. Olyan bármi megtörténhet meccs egyelőre. Na , várom a folytatást.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Nov. 26, 2020 10:02 pm

Juhos2 írta:Amit vártak Schindlertől azt egyelőre hozza. Kevés gólt kapni, elől meg történik valami. Mondjuk el is várható, hogy történjen. Meccs közben azon gondolkodtam, hogy vajon Tóth Bence volt a gyenge láncszem? Én kirobbanthatatlannak hittem, az eredmények meg jönnek. Terbe beadásai kezdenek működni, egyre veszélyesebbek, olyan ívben kanyarodnak a kapu elé, amiből bármi megtörténhet.

Azt hiszem ez volt a legfontosabb összerakni a védekezést . Támadásban meg majd összeszoknak a játékosok előbb vagy utóbb . Sajnos nincs jó irányítónk de a Békéscsabában sem volt ilyenje Schindlernek . Nagy kár ,hogy Kleisz újra megsérült mert most be tudta volna játszani magát a csapatba . Azért remélem ,hogy Kovács Milán majd újra magára talál . Fontos lenne mert a támadójátékunk nem az igazi . A Csabának is ez volt a gyenge pontja ,hogy otthon nehezen tudta feltörni az ellenfelek védekezését és inkább kontracsapat volt .
    A védekezésünkben az a jó ,hogy szinte bárki van hátul működik az utóbbi néhány meccsen . Jelenleg Szilágyi az állandó biztos pont . Kíváncsi leszek Otigba a Győr ellen ,hogy teljesít ? Tóth Bence valóban nem hiányzik ,bár már a belső védőnk is alig van hadra fogható .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Nov. 26, 2020 7:04 pm

Amit vártak Schindlertől azt egyelőre hozza. Kevés gólt kapni, elől meg történik valami. Mondjuk el is várható, hogy történjen. Meccs közben azon gondolkodtam, hogy vajon Tóth Bence volt a gyenge láncszem? Én kirobbanthatatlannak hittem, az eredmények meg jönnek. Terbe beadásai kezdenek működni, egyre veszélyesebbek, olyan ívben kanyarodnak a kapu elé, amiből bármi megtörténhet.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 5:02 pm