Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 8 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 28, 2021 10:53 pm

7 meccse vagyunk veretlenek!

http://www.vasasfc.hu/hirek/7_meccse_vagyunk_veretlenek-5036

Remélem vasárnap Berecz legalább csereként bevethető lesz és jó lenne ,ha Feczesin is játszhatna Nyíregyházán . Ma nyerni kellett volna (na nem a játékunk alapján) de örülhetünk az 1 pontnak is mert az is az utolsó másodpercben jött vissza . Az elvesztett 2 ponttal annyira magunkra húztuk a Gyirmótot , hogy kétségessé vált a feljutás . Kicsit olyan a helyzet mint az utolsó meccseken amikor kiestünk az élvonalból .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 28, 2021 10:26 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Ápr. 27, 2021 9:17 am

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/marco-rossi-csapata-az-elen-maroknyi-legiossal-2822447

Ez a cikk pont érinti a légiós kérdést amiről beszéltünk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Ápr. 27, 2021 12:07 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Ennyire azért nem volt ennyire egyértelmű a meccs mint ahogy Bozsik mondta a tévében . Alakulhatott volna ez másként is de ma nekünk összejöttek a dolgok a Pécsnek viszont nem . Fontos volt nagyon Balajti gólja az elején mert ezt a Pécset , ha vissza tudnak állni nagyon nehéz lett volna feltörni . A mezőnyben is jobbak voltak . Szerencsére a gólokat mi rúgtuk a végén ,de Otigba tanácstalan arca jól mutatta a 70. perc környékén ,hogy itt könnyen baj lehet . Végül mégis biztos győzelem lett a vége a 2. gól után megtörtek a baranyaiak . Rados a jobbik arcát mutatta ma pedig ő szokott beszedni olyanokat amivel megszereztük a vezetést . Az első talán legnehezebb akadály letudva de mindig a következő a legnehezebb . Remélem innen már nem szúrjuk el .

Szeretem, ha győzünk pénteken. Nem rontja el a hétvégémet és minden egy kicsit édesebbé válik.
    Mérkőzés közben azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom vajon mire lenne ez elég az első osztályban?
    Jobban élvezném a feljutást, ha a lokomotív a hátunkat kukkolná.
    Remélem az ünneprontó cserék nem szegig kedvét az elmúlt mérkőzéseket abszolválóknak.

Teljesen egyetértek a pénteki győzelem kérdésében . Ez a legjobb mert egész hétvégén örülhetünk persze nem teljesen felhőtlenül ,ha a másik 2 vetélytárs is nyer vasárnap mint most is .
    Félek nem sokra lenne elég ez a produkció a mennyeiben . A kiesés ellen harcoló ZTE és Honvéd a mostani keretével szerintem 4-5 éve a bajnoki címért ment volna . Az a baj a magyarok közt nincs olyan aki biztosan hozná magát nálunk is bárkit is igazolunk . 3 nagyon jó külföldit mindenképpen hoznék Csányi helyében .
    A bajnoki cím lenne az igazi . Persze ,ha a Gyirmót jönne velünk őket könnyebb lenne megelőzni fent mint a Lokit . Főleg ,ha bennmarad a DVTK mert a Kövesd , a Várda , a Loki és ők úgy adná egymásnak a pontokat ,hogy ne essen ki egyik sem .
    Tényleg Szatmári gyönyörű gólját nem említettem pedig a meccs legszebb jelenete volt .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Ápr. 24, 2021 5:48 pm

Vasas1969 írta:Ennyire azért nem volt ennyire egyértelmű a meccs mint ahogy Bozsik mondta a tévében . Alakulhatott volna ez másként is de ma nekünk összejöttek a dolgok a Pécsnek viszont nem . Fontos volt nagyon Balajti gólja az elején mert ezt a Pécset , ha vissza tudnak állni nagyon nehéz lett volna feltörni . A mezőnyben is jobbak voltak . Szerencsére a gólokat mi rúgtuk a végén ,de Otigba tanácstalan arca jól mutatta a 70. perc környékén ,hogy itt könnyen baj lehet . Végül mégis biztos győzelem lett a vége a 2. gól után megtörtek a baranyaiak . Rados a jobbik arcát mutatta ma pedig ő szokott beszedni olyanokat amivel megszereztük a vezetést . Az első talán legnehezebb akadály letudva de mindig a következő a legnehezebb . Remélem innen már nem szúrjuk el .

Szeretem, ha győzünk pénteken. Nem rontja el a hétvégémet és minden egy kicsit édesebbé válik.
    Mérkőzés közben azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom vajon mire lenne ez elég az első osztályban?
    Jobban élvezném a feljutást, ha a lokomotív a hátunkat kukkolná.
    Remélem az ünneprontó cserék nem szegig kedvét az elmúlt mérkőzéseket abszolválóknak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Ápr. 23, 2021 10:28 pm

Ennyire azért nem volt ennyire egyértelmű a meccs mint ahogy Bozsik mondta a tévében . Alakulhatott volna ez másként is de ma nekünk összejöttek a dolgok a Pécsnek viszont nem . Fontos volt nagyon Balajti gólja az elején mert ezt a Pécset , ha vissza tudnak állni nagyon nehéz lett volna feltörni . A mezőnyben is jobbak voltak . Szerencsére a gólokat mi rúgtuk a végén ,de Otigba tanácstalan arca jól mutatta a 70. perc környékén ,hogy itt könnyen baj lehet . Végül mégis biztos győzelem lett a vége a 2. gól után megtörtek a baranyaiak . Rados a jobbik arcát mutatta ma pedig ő szokott beszedni olyanokat amivel megszereztük a vezetést . Az első talán legnehezebb akadály letudva de mindig a következő a legnehezebb . Remélem innen már nem szúrjuk el .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Ápr. 23, 2021 9:57 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Ápr. 22, 2021 4:29 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Az első félidő után azt hittem végre dicsérni lehet a csapatot de a második félidőben újra a korábbi Vasast láthattuk a pályán . Azért összességében így is több jó megoldást láttunk mint az előző 2 meccsen összesen főleg az első 45 percnek köszönhetően . Néha már látszott ,hogy csinálnak is valamit edzésen a fiúk . Bevallom a végén azt hittem amikor ,többet cseréltünk ,hogy bizonyítani akarnak majd a cserék és még rúgunk 1-2 gólt erre mi kaptunk egyet . Egye fene nem bánom ,ha a következő meccsen a Pécs ellen is csak 1 góllal nyerünk . Hinora úgy néz ki elkapta a fonalat . Újra gól és gólpassz . Szerencsére a második gólpassza nem jött össze amit a kaposvári játékosnak adott . Rados kellemes meglepetés volt . Remélem a hátralévő meccseken sem bakizik mert sok fog rajta múlni és több dolga is lesz mint vasárnap volt .

Úgy is fogalmazhatnál, szerencsénk van, hogy Hinora elkapta a fonalat.
    Sajnáltam, hogy itthonról kellett nézni, egy jó kis kaposvári túra, az ébredező Balatonnal, városnézéssel, esti győzelemmel lehetett volna egy szép emlék.
    Fogalmazhatnék úgy is de az első meccsétől eltekintve amikor 2 gólt szerzett nem volt ennyire eredményes mint az utóbbi 2 meccsen . Persze nem is ezért szeretjük hanem mert végighajtja a meccseket . De látszott , hogy nagyon jót tett neki a gól mert ,bár volt hibája is de olyan cselek is bejöttek neki ami korábban nem ,sőt korábban nem is nagyon próbálkozott . Én inkább úgy fogalmaznék , hogy kijött a gödörből .
    Ez valóban jó túra lett volna és talán még a kerítés mellett lett volna hely a kaposvári drukkerek mellett . Very Happy
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Ápr. 22, 2021 4:20 pm

https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-2020/video-amikor-varady-belaek-megvertek-az-eb-cimvedot-2821887

Milyen szomorú , hogy már egyik gólszerző sincs velünk . Korábban többször láttam ezt a Váradi gólt akkor nem is láttam ,hogy ekkora bomba volt és a kapufa éléről vágódott a hálóba .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Ápr. 20, 2021 1:20 pm

Vasas1969 írta:Az első félidő után azt hittem végre dicsérni lehet a csapatot de a második félidőben újra a korábbi Vasast láthattuk a pályán . Azért összességében így is több jó megoldást láttunk mint az előző 2 meccsen összesen főleg az első 45 percnek köszönhetően . Néha már látszott ,hogy csinálnak is valamit edzésen a fiúk . Bevallom a végén azt hittem amikor ,többet cseréltünk ,hogy bizonyítani akarnak majd a cserék és még rúgunk 1-2 gólt erre mi kaptunk egyet . Egye fene nem bánom ,ha a következő meccsen a Pécs ellen is csak 1 góllal nyerünk . Hinora úgy néz ki elkapta a fonalat . Újra gól és gólpassz . Szerencsére a második gólpassza nem jött össze amit a kaposvári játékosnak adott . Rados kellemes meglepetés volt . Remélem a hátralévő meccseken sem bakizik mert sok fog rajta múlni és több dolga is lesz mint vasárnap volt .

Úgy is fogalmazhatnál, szerencsénk van, hogy Hinora elkapta a fonalat.
    Sajnáltam, hogy itthonról kellett nézni, egy jó kis kaposvári túra, az ébredező Balatonnal, városnézéssel, esti győzelemmel lehetett volna egy szép emlék.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 19, 2021 10:31 pm

Az első félidő után azt hittem végre dicsérni lehet a csapatot de a második félidőben újra a korábbi Vasast láthattuk a pályán . Azért összességében így is több jó megoldást láttunk mint az előző 2 meccsen összesen főleg az első 45 percnek köszönhetően . Néha már látszott ,hogy csinálnak is valamit edzésen a fiúk . Bevallom a végén azt hittem amikor ,többet cseréltünk ,hogy bizonyítani akarnak majd a cserék és még rúgunk 1-2 gólt erre mi kaptunk egyet . Egye fene nem bánom ,ha a következő meccsen a Pécs ellen is csak 1 góllal nyerünk . Hinora úgy néz ki elkapta a fonalat . Újra gól és gólpassz . Szerencsére a második gólpassza nem jött össze amit a kaposvári játékosnak adott . Rados kellemes meglepetés volt . Remélem a hátralévő meccseken sem bakizik mert sok fog rajta múlni és több dolga is lesz mint vasárnap volt .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 18, 2021 8:55 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 18, 2021 3:22 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 17, 2021 9:11 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Vezetjük a tabellát!

http://www.vasasfc.hu/hirek/vezetjuk_a_tabellat-4998

Nagy szerencse ,hogy ez nem kupameccs volt mert ,ha még lett volna kétszer 15 perc akkor teljesen szétesünk . Mivel előre aláírtam volna bármilyen győzelmet az Ajka ellen így nem elégedetlenkedhetek . Amúgy az jutott az eszembe ,hogy folyamatosan kisebb szerencsével nyerjük a meccseket pont úgy mint , ahogy Kiss Károllyal az első 3 meccsét annakidején . Azért volt ami tetszett pl az ajkaiak jobboldali támadójátéka .Örülnék ,ha a mienk hasonló lenne bármelyik szélen . Talán Rétyi volt ma a legjobb Vasas játékos a pályán . Kár , hogy kölcsönben az ellenfélnél játszott . Hinora 2 góljának nagyon örülök . Ráfér már egy kis sikerélmény az utóbbi időszak után . Sokan mondják ,hogy Kovács Milán milyen szar volt . Szerintem kimondottan hasznosan játszott és Hidinél is láttam pici javulást . Az viszont nagyon bosszant ,hogy képtelenek vagyunk kontrázni . Mintha ezt sose tanították volna a mieinknek . Nagyon várom vissza Szilágyit ,Vicziánt ,Pátkait és Bereczet . Bármennyire is szar formában van a Kaposvár nélkülük fogalmam sincs ,hogy nyerünk somogyban ilyen játékkal .

Hinora szerintem visszarúgta magát a kezdőbe. Vele kapcsolatban azért az U21 leszereplése nem esett jól. Ha ez volt a tükör akkor továbbra is kétségbe ejtő. Bár tudjuk, hogy az akadémiai rendszer egy közpénz temető, kifizetőhely. Ezek a nemzetközi megmérettetések valahogy eltűnnek a sikerpropagandában.
    Belenéztem a táblázatba, a Kaposvár elmúlt mérkőzéseinek eredményeibe, mert ezek alapján ezt a meccset hoznunk kell, remélem nem ellenünk fognak megtáltosodni.
    Régebben utaltam rá, hogy nagyjából 3 éve játszák ellenünk ezt a taktikát az ellenfelek, azért ennyi idő alatt meg lehetett volna találni az ellenszerét.
    Azért nagyon szívesen megnéztem volna ezt az U21-et ,ha Schön .Zsóri és a lokis Bárány játszhat és a védelem is erősebb lett volna a zetés Gergényivel és a mi Szilágyinkkal . Kíváncsi lettem volna a kis Dárdaira is volt csapattársai ellen ,bár az eddigi játéka csalódás a vidiben . Szerintem nem lett volna ekkora égés annak ellenére sem ,hogy Gera gárdája nem egy jó csapat . Talán 2-3 játékosnak megdobhatta volna a pályafutását ha sikerült volna helytállni . Amúgy a volt tulajunknak pár éve felhívtam a figyelmét erre a Szőke gyerekre erre könyökléssel kiállítatta magát .
    Amúgy avval teljesen egyetértek ,hogy nélkülük is sokkal több kellett volna , Nem látszik semmi a rengeteg beleöntött pénzből .
    A Kaposvártól így is félek . Sajnos rengeteg padlón lévő csapatot segítettünk mi már fel . Remélem nem igaz a pletyka ,hogy újabb játékosaink dőltek ki .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Ápr. 16, 2021 11:07 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Ápr. 15, 2021 10:12 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Ápr. 15, 2021 6:23 pm

Vasas1969 írta:

Vezetjük a tabellát!

Nagy szerencse ,hogy ez nem kupameccs volt mert ,ha még lett volna kétszer 15 perc akkor teljesen szétesünk . Mivel előre aláírtam volna bármilyen győzelmet az Ajka ellen így nem elégedetlenkedhetek . Amúgy az jutott az eszembe ,hogy folyamatosan kisebb szerencsével nyerjük a meccseket pont úgy mint , ahogy Kiss Károllyal az első 3 meccsét annakidején . Azért volt ami tetszett pl az ajkaiak jobboldali támadójátéka .Örülnék ,ha a mienk hasonló lenne bármelyik szélen . Talán Rétyi volt ma a legjobb Vasas játékos a pályán . Kár , hogy kölcsönben az ellenfélnél játszott . Hinora 2 góljának nagyon örülök . Ráfér már egy kis sikerélmény az utóbbi időszak után . Sokan mondják ,hogy Kovács Milán milyen szar volt . Szerintem kimondottan hasznosan játszott és Hidinél is láttam pici javulást . Az viszont nagyon bosszant ,hogy képtelenek vagyunk kontrázni . Mintha ezt sose tanították volna a mieinknek . Nagyon várom vissza Szilágyit ,Vicziánt ,Pátkait és Bereczet . Bármennyire is szar formában van a Kaposvár nélkülük fogalmam sincs ,hogy nyerünk somogyban ilyen játékkal .

Hinora szerintem visszarúgta magát a kezdőbe. Vele kapcsolatban azért az U21 leszereplése nem esett jól. Ha ez volt a tükör akkor továbbra is kétségbe ejtő. Bár tudjuk, hogy az akadémiai rendszer egy közpénz temető, kifizetőhely. Ezek a nemzetközi megmérettetések valahogy eltűnnek a sikerpropagandában.
    Belenéztem a táblázatba, a Kaposvár elmúlt mérkőzéseinek eredményeibe, mert ezek alapján ezt a meccset hoznunk kell, remélem nem ellenünk fognak megtáltosodni.
    Régebben utaltam rá, hogy nagyjából 3 éve játszák ellenünk ezt a taktikát az ellenfelek, azért ennyi idő alatt meg lehetett volna találni az ellenszerét.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Ápr. 13, 2021 12:36 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 11, 2021 8:55 pm

Vezetjük a tabellát!

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 11, 2021 1:18 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Ápr. 08, 2021 11:09 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Győzelem Debrecenben, 1 pontra a tabella éle!

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_debrecenben_1_pontra_a_tabella_ele-4988

Mindig mentegetem magamban a csapatot, hogy nagyon nehéz betömörülő, romboló csapatok ellen játszani, azért nem jön ki nagyobb arányban a különbség a javunkra. A 33. perctől vezettünk az utolsó ellen és nem sikerült mégsem több gólos győzelmet kiharcolnunk. Maradt a rettegés a végére.
    Egyetlen jó hír a Debrecen pontvesztése, de nem is merek vele foglalkozni, mert ilyenkor szokott jönni számunkra a hidegzuhany. Ami, ha őszinte vagyok magamhoz simán bene van a pakliban.
    70-75 percig úgy tűnt mintha NB3-s csapat ellen játszanánk .A végén viszont megfordultak a szerepek . Pedig a Szeged pl ki tudta használni , hogy többet pihent az ellenfelénél és kiegyenlítette 2 gólos hátrányát Ajkán a 2. félidőben .
    Nagyon fontos 3 pont volt mert evvel a játékkal jobb csapat ellen jó eséllyel pontokat vesztünk . Akár már az Ajka ellen otthon vasárnap . Mondják ,hogy a Gyirmót és a Pécs nem akar feljutni de korábban a Kaposvár se akart . Sajnos én is eltudom képzelni , hogy nem jutunk fel .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Ápr. 08, 2021 6:02 am

Vasas1969 írta:

Győzelem Debrecenben, 1 pontra a tabella éle!

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_debrecenben_1_pontra_a_tabella_ele-4988

Mindig mentegetem magamban a csapatot, hogy nagyon nehéz betömörülő, romboló csapatok ellen játszani, azért nem jön ki nagyobb arányban a különbség a javunkra. A 33. perctől vezettünk az utolsó ellen és nem sikerült mégsem több gólos győzelmet kiharcolnunk. Maradt a rettegés a végére.
    Egyetlen jó hír a Debrecen pontvesztése, de nem is merek vele foglalkozni, mert ilyenkor szokott jönni számunkra a hidegzuhany. Ami, ha őszinte vagyok magamhoz simán bene van a pakliban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 07, 2021 10:30 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 07, 2021 3:58 pm

DEAC - Vasas FC | Merkantil Bank Liga | 31. forduló | Élő közvetítés 04 - 07  16:30

http://www.vasasfc.hu/hirek/otigba_a_kovetkezo_cel_az_hogy_szerdan_nyerjunk-4986

https://adatbank.mlsz.hu/match/54/0/22650/31/1546409.html

Kicsit támadóbb csapattal kezdtem volna . Így jó eséllyel X a félidő .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 07, 2021 9:27 am

Juhos2 írta:Egy kicsit összefüggéstelen a beírásom eleje. A nagy értéke lesz azt jelenti, ha a fiatalok tudásával kellene megvívnunk a következő ütközeteket ami feljutáshoz vezetne. De ebben simán benne van a bukta lehetősége.
    6 fiatal a hétvégi meccsen nem egyszerű feladat.
    Szerintem így kezdünk .
    Jova - Terbe , Viczián , Otigba , Tóth - Kapornai . Hidi , Szatmári ,Pekár - Radó , Feczesin
    Csereként jöhet Birtalan , Vernes és Köböl , ha nem jön az eredmény .
    Nagyon könnyen bukhatunk . Mindenképpen nyerni kell ma mert az Ajka ellen bármi lehet .
    Egy érdekesség . https://www.nemzetisport.hu/legiosok/dac-tiz-honap-utan-terhet-vissza-a-magyar-valogatott-jatekos-2819303
    Olvasd el az első hozzászólást !
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Ápr. 06, 2021 11:25 pm

Egy kicsit összefüggéstelen a beírásom eleje. A nagy értéke lesz azt jelenti, ha a fiatalok tudásával kellene megvívnunk a következő ütközeteket ami feljutáshoz vezetne. De ebben simán benne van a bukta lehetősége.
    6 fiatal a hétvégi meccsen nem egyszerű feladat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Ápr. 06, 2021 3:17 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 8 Piros-10

Bárki bármit mond szép ez a piros-kék.  Very Happy
    Nagy értéke lesz illetve jelenleg egy kicsit elbizonytalanít, hogy a meghatározó igazolásaink nem biztos, hogy visszatérhetnek a szezonban.
    Megszenvedtem vele mire sikerült felraknom a képet de megérte . Megértem ,hogy elbizonytalanodtál . Szerintem l bármelyik Vasas drukkert megkérdeznénk akkor azt mondaná ,hogy csak Pátkai és Berecz kezdjen akkor már nagy gond nem lehet . Erre lehet , hogy tavasszal már nem játszanak . http://www.vasasfc.hu/hirek/megfogyva_bar_de_torve_nem-4985?fbclid=IwAR3euYHA4qXNhycEzgeWPDVqmTcEgmpjAWYQlzIulHeJTb17P0CH9TRWyrI Ezt mondjuk nem nagyon értem . Egy sima melós 10 nap után minden nélkül mehet újra dolgozni . Pátkaiék már vagy 15 napja kapták el . A Pécs elleni derbi már a 32. napon lesz . Azt gondolná az ember ,hogy még élsport esetén is de 30 nap elég lehet ,ha nem súlyosabb lefolyású a betegség .
    http://www.vasasfc.hu/merkozesek/bajnoki_tabella
    Addigra szerintem már ők is játszhatnának ,de a májusi meccseken már biztosan . Amúgy a DEAC-ot is elkapta a járvány csak őket másfél héttel korábban emiatt kérdéses ki játszhat már és , hogy azok milyen formában lesznek ? Volt ,hogy csak 3 cseréjük volt de a Szeged nem járult hozzá a halasztáshoz . A hétvégén az Ajka nekünk is visszaadhatja a kölcsönt . Most nálunk van sok hiányzó . Az erdélyi srácot sajnálom , nagyon balszerencsés .

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Ápr. 05, 2021 7:54 pm

Vasas1969 írta:

Bárki bármit mond szép ez a piros-kék. Very Happy
    Nagy értéke lesz illetve jelenleg egy kicsit elbizonytalanít, hogy a meghatározó igazolásaink nem biztos, hogy visszatérhetnek a szezonban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 04, 2021 3:19 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 03, 2021 5:05 pm

Labdarúgás: Otigba szerint ezért szereznek annyi gólt a magyar válogatott védői

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/vasas-otigba-szerint-ezert-szereznek-annyi-golt-a-magyar-valogatott-vedoi-2818725

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:06 pm