by Vasas1969 Kedd Ápr. 27, 2021 12:07 am
Juhos2 írta: Vasas1969 írta:Ennyire azért nem volt ennyire egyértelmű a meccs mint ahogy Bozsik mondta a tévében . Alakulhatott volna ez másként is de ma nekünk összejöttek a dolgok a Pécsnek viszont nem . Fontos volt nagyon Balajti gólja az elején mert ezt a Pécset , ha vissza tudnak állni nagyon nehéz lett volna feltörni . A mezőnyben is jobbak voltak . Szerencsére a gólokat mi rúgtuk a végén ,de Otigba tanácstalan arca jól mutatta a 70. perc környékén ,hogy itt könnyen baj lehet . Végül mégis biztos győzelem lett a vége a 2. gól után megtörtek a baranyaiak . Rados a jobbik arcát mutatta ma pedig ő szokott beszedni olyanokat amivel megszereztük a vezetést . Az első talán legnehezebb akadály letudva de mindig a következő a legnehezebb . Remélem innen már nem szúrjuk el .
Szeretem, ha győzünk pénteken. Nem rontja el a hétvégémet és minden egy kicsit édesebbé válik.
Mérkőzés közben azon kaptam magam, hogy azon gondolkodom vajon mire lenne ez elég az első osztályban?
Jobban élvezném a feljutást, ha a lokomotív a hátunkat kukkolná.
Remélem az ünneprontó cserék nem szegig kedvét az elmúlt mérkőzéseket abszolválóknak.
Teljesen egyetértek a pénteki győzelem kérdésében . Ez a legjobb mert egész hétvégén örülhetünk persze nem teljesen felhőtlenül ,ha a másik 2 vetélytárs is nyer vasárnap mint most is .
Félek nem sokra lenne elég ez a produkció a mennyeiben . A kiesés ellen harcoló ZTE és Honvéd a mostani keretével szerintem 4-5 éve a bajnoki címért ment volna . Az a baj a magyarok közt nincs olyan aki biztosan hozná magát nálunk is bárkit is igazolunk . 3 nagyon jó külföldit mindenképpen hoznék Csányi helyében .
A bajnoki cím lenne az igazi . Persze ,ha a Gyirmót jönne velünk őket könnyebb lenne megelőzni fent mint a Lokit . Főleg ,ha bennmarad a DVTK mert a Kövesd , a Várda , a Loki és ők úgy adná egymásnak a pontokat ,hogy ne essen ki egyik sem .
Tényleg Szatmári gyönyörű gólját nem említettem pedig a meccs legszebb jelenete volt .