by Vasas1969 Hétf. Márc. 08, 2021 4:17 pm
colocolo írta:Már megint be köszönt a valóság,a tegnapi produkció után mérgemben már az NS sem vettem meg.Azért bele néztem Jova 7 Berecz, Silye 6 a többiek 4-5.Sajnos a szerencsének lassan nagyobb szerepe lesz,ha saját erőböl nem megy kellenek a többi mérkőzések kedvező eredményei is.Azért ez szégyen,ha a keret erősségét nézzük.Nagyon nehéz hetek elé nézünk,és ha fel is jutunk hogyan lesz ebből keretből stabil NB 1 csapat légiósok nélkül.De már csak ott tartanánk,hogy csak ezt a problémát kell megoldani.És akkor az edző kérdésről nem mondtam semmit,pedig az is meg érne egy misét.
Az előző 2 X-es meccsen mellénk állt a szerencse most a harmadik hasonlón inkább az ellenfélnek kedvezett . Pedig nem megengedhető ,hogy Szolnokon egy pontot sem szerezzünk . Érdekes addig baszogatták Schindlert avval ,hogy beszari és nem mer kockázatot vállalni a bátrabb támadójátékkal , hogy most berakta Pekárt Hinora helyett és 3 csatárral álltunk fel . Egyből ki is kaptunk . Szerintem a változtatás nélkül döntetlen a meccs . Mondanám , hogy Hinorával biztosan elrontottuk volna a szolnokiak játékát de hozzánk hasonlóan nekik sincs játékuk . Korábban már akartam írni ,hogy mindenképpen jó lenne ,ha lenne még egy játékmester a csapatban . A Kövesdben volt ,hogy Kuttor alatt Berecz mellett , Cseri és Vajda is egyszerre volt a pályán . Bereczet egymagában könnyen kikapcsolják . Jó lenne magasítani is a csapaton mert a légifölény tegnap is az ellenfélnél volt . A kondiban is mindenképpen előre kellene lépnünk ,hogy legalább avval megtudjuk törni a tegnapihoz hasonló csapatokat . De ahhoz nagyobb iram kell ,hogy a minőségibb cseréink már fáradt ellenfél ellen dönthessék el javunkra a meccset .
Sajnos légiósok nélkül ez elég lehetetlen küldetés lesz . Csak példának ,ha elmegy Feczesin az arabokhoz akkor kell egy középcsatár . Igazából olyan kellene aki éket is tud játszani , magas jól fejel emellett gyors ,technikás és cselezni is tud . Az sem lenne rossz ,ha harmincon innen lenne és legalább 3-4 évig magas szinten tudna még teljesíteni . Ennek felének még Szalai sem felelne meg . Hiába hoznánk haza nagy pénzért németből . Bobál Gergely talán több dologban megfelelne mégis egyértelműen gyengébb Szalainál . Novothny Soma szintén bár ő már nem sokkal marad el Szalaitól . Talán egy Eppel szerű támadó lenne a jó megoldás de én egyértelműen egy jó légiós hoznék akinek az eladásából később pénzt is tudnánk csinálni . Úgy érzem ez a Schindler féle foci akkor tudna működni , ha főleg elől de a középpályán is minél sokoldalúbb játékosaink lennének .