+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters
Hajrá Vasas örökké !!!!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°271
Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!
- Post n°272
Kis Károly mérlege 4 8 3 volt 15 bajnoki után mikor a Barcikától elszenvedett vereség után elküldték . Az volt a gond ,hogy az első hármat nyertük így a következő 12 meccs mérlege elég siralmas volt .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Megnéztem utoljára Kis Károllyal 2018 őszén a 4. fordulóban álltunk az első helyen . ( Érdekes de neki is köszönhető ,hogy újra elsők vagyunk mert a tavasszal remek formába került Ajkával elkapták a Lokit .) Remélem senki nem lesz megelégedett a szokatlan magassággal mert pillanatok alatt 4. hely lehet belőle . Én is hozzád hasonlóan azt vártam , hogy utcahosszal nyeri a Debrecen a bajnokságot . Szerintem nincs ember aki ezt gondolta volna ősz közepén ,hogy ilyenkor az élen állunk . Tényleg nagyon nagy a különbség a 2 osztály között és fogalmam sincs ,hogy áthidalható e ? Nekünk azonban tényleg a következő meccsekkel kell foglalkozni annyira szoros az eleje .
Olyan jó, hogy ilyenekkel kisegítesz mikor voltunk utoljára az első helyen? Aztán Kis Karcsinak a rengeteg döntetlen lett a végzete.
Soha nem mutatta meg ennyire a két osztály közötti különbséget a magyar kupa.
Valóban óriási a különbség a 2 osztály között . Szerintem amióta kiestünk azóta is erősödött az élvonal . Nagyon nehéz lesz bennmaradni . Remélem Csányi nem azért akarja ,hogy csak magyarok játszanak nálunk mert így jó eséllyel kiesünk és evvel megszabadulhat a támogatásunktól . Persze tudom , hogy a 12 csapatos bajnokság az ő találmánya és egy újabb színmagyar csapattal könnyebben nemet mondhat az élvonal bővítésére mert nem jöhetnének avval a bővítés hívei ,hogy kevés a magyar játékos az élvonalban és ezt a válogatott is megsínyli . Valahol azt olvastam nem igazán örült nekünk . Szerintem ,ha valaki valóban sikeres csapatot akar csinálni és annyi pénze van mint Csányinak az azt nem egy 5 ezres stadionnal rendelkező csapatnál teszi . Azért jó lenne ,ha nem lenne igazam és azt látnám ,hogy a válogatott mennyeis magyar magját a Vasas adja majd és ilyen játékosok érkeznek a nyáron . Arra is kíváncsi vagyok lesz e fiatal szabály ill kötelező lesz e bizonyos számú magyar játékost játszatni a következő szezonban ? Vagy legalább anyagilag sokkal jobban támogatva lesznek e azok akik így tesznek ? Ez segíthetne növelni az esélyeinket . Jól előreszaladtam , hozzuk le a következő 2 bajnokit és bátrabban álmodozhatunk .
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°273
Vasas1969 írta:
Megnéztem utoljára Kis Károllyal 2018 őszén a 4. fordulóban álltunk az első helyen . ( Érdekes de neki is köszönhető ,hogy újra elsők vagyunk mert a tavasszal remek formába került Ajkával elkapták a Lokit .) Remélem senki nem lesz megelégedett a szokatlan magassággal mert pillanatok alatt 4. hely lehet belőle . Én is hozzád hasonlóan azt vártam , hogy utcahosszal nyeri a Debrecen a bajnokságot . Szerintem nincs ember aki ezt gondolta volna ősz közepén ,hogy ilyenkor az élen állunk . Tényleg nagyon nagy a különbség a 2 osztály között és fogalmam sincs ,hogy áthidalható e ? Nekünk azonban tényleg a következő meccsekkel kell foglalkozni annyira szoros az eleje .
Olyan jó, hogy ilyenekkel kisegítesz mikor voltunk utoljára az első helyen? Aztán Kis Karcsinak a rengeteg döntetlen lett a végzete.
Soha nem mutatta meg ennyire a két osztály közötti különbséget a magyar kupa.
- Post n°274
Megnéztem utoljára Kis Károllyal 2018 őszén a 4. fordulóban álltunk az első helyen . ( Érdekes de neki is köszönhető ,hogy újra elsők vagyunk mert a tavasszal remek formába került Ajkával elkapták a Lokit .) Remélem senki nem lesz megelégedett a szokatlan magassággal mert pillanatok alatt 4. hely lehet belőle . Én is hozzád hasonlóan azt vártam , hogy utcahosszal nyeri a Debrecen a bajnokságot . Szerintem nincs ember aki ezt gondolta volna ősz közepén ,hogy ilyenkor az élen állunk . Tényleg nagyon nagy a különbség a 2 osztály között és fogalmam sincs ,hogy áthidalható e ? Nekünk azonban tényleg a következő meccsekkel kell foglalkozni annyira szoros az eleje .Juhos2 írta:Az első helyet kell ízlelgeti. Szólhatnak a harsonák, régóta várunk erre a pillanatra.
Nem gondoltam volna, hogy a Debrecen nem másolja le a tavalyi MTK-t, mi meg szerényen kullogunk a nyomukban.
Nagy a különbség a két osztály között, de egyelőre itt vagyunk, ezt kell megugrani, a magunk hibáival együtt.)
- Post n°275
Az első helyet kell ízlelgeti. Szólhatnak a harsonák, régóta várunk erre a pillanatra.
Nem gondoltam volna, hogy a Debrecen nem másolja le a tavalyi MTK-t, mi meg szerényen kullogunk a nyomukban.
Nagy a különbség a két osztály között, de egyelőre itt vagyunk, ezt kell megugrani, a magunk hibáival együtt.)
- Post n°276
Nálam ötösre játszott mindenki ! Kár ,hogy ez nem dicséret volt ! Tényleg szenvedés volt az egész de végig próbálkoztunk és talán ennek köszönhető a 3 pont . Sajnos a győzelmen kívül valóban nem volt más pozitívum . Most felülosztályozta a csapatot a sport . Legalább az eredményesség már megvan . Szolnokon és itthon a Gyirmót ellen előre aláírnám a tegnapi vergődést csak legyen miénk mindkét meccsen a 3 pont . Utána a szünetben jó lenne végre előrelépni játékban is mert ez a tegnapi kb annyi nézőt érdemelt mint amennyi kint volt .colocolo írta:VASAS-SIÓFOK 1-0
VASAS- JOVA 0- SZIVACSKI 5 VICZIÁN 6 SZILÁGYI 6 SILYE 5 HIDI 6 PÁTKAI 6 BERECZ 7 KOVÁCS M.4
FECZESIN 5 RADÓ 4
Csere - VERNES 6
BALAJTI 0
Ki szenvedtük.gyengén játszottunk de nyertünk.Ha valaki több pozitívumot látott ennél jó neki.Szenvedés volt a játék,legalább annyira mint végig nézni.Ezért is 3 pontot adnak szerencsére.
- Post n°277
Hát jobb nem belegondolni ,hogy mi lett volna ha nekünk van kupameccsünk a múlt héten és az elmúlt 2 ellenfelünknek nem ? Még szerencse ,hogy a Loki és a Siófok kicsinálták egymást és így is csak nagy malaccal tudtunk nyerni tegnap . Azért tudom értékelni a győzelmeket mert a Debrecen ellen alig alig volt sikerélményünk és a Siófokot is nyugodtan lehet az egyik mumusunknak tekinteni . Emlékszem néhány komoly pofonra a Fáyban is .Juhos2 írta:94. perc. Erre mit lehet írni?
Egyéni képesség, akarat diadala, vagy mit?
- Post n°278
Élre álltunk, a Vasas vezeti a bajnokságot!
http://www.vasasfc.hu/hirek/elre_alltunk_a_vasas_vezeti_a_bajnoksagot-4918
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°279
VASAS-SIÓFOK 1-0
VASAS- JOVA 0- SZIVACSKI 5 VICZIÁN 6 SZILÁGYI 6 SILYE 5 HIDI 6 PÁTKAI 6 BERECZ 7 KOVÁCS M.4
FECZESIN 5 RADÓ 4
Csere - VERNES 6
BALAJTI 0
Ki szenvedtük.gyengén játszottunk de nyertünk.Ha valaki több pozitívumot látott ennél jó neki.Szenvedés volt a játék,legalább annyira mint végig nézni.Ezért is 3 pontot adnak szerencsére.
FECZESIN 5 RADÓ 4
Csere - VERNES 6
BALAJTI 0
- Post n°280
94. perc. Erre mit lehet írni?
- Post n°281
- Post n°282
Hát nekem az első meccse ugrik be amikor szinte mindenki megvert bennünket a téli felkészülés alatt és ezt úgy ellensúlyozta Oenning ,hogy 4 csatárral álltunk ki a tavaszi rajton Debrecenben . Ki is kaptunk 4-0-ra . Holman remekelt ellenünk . Most szerencsére visszaadtunk valamit a Lokinak . Amúgy Oenning a lilákat jól összekapta a rossz rajt után de messze még a vége ott is .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Mint említettem nekem főleg a csapatvédekezés tetszett . Több helyzetünk volt Radónak köszönhetően . Bár kihagyta őket ,de legalább helyzetbe tudott kerülni . A Vidi ellen sem volt rossz . Úgy látszik erősebb csapatok ellen jobban megy neki .
Annyi vágóhídra hajtottak ki már ellenük, hogy nem akarom elhinni soha , hogy nyerhetünk. Emlékszem amikor Oening azt nyilatkozta győzni megyünk Debrecenbe. Én meg azt gondoltam, hogy ez hüle, ennyire nem ismeri a magyar viszonyokat. Aztán tessék. Nyertünk.
Én nem emlékszem rá, hogy mikor éreztem meccs közben így, hogy ezek a fiúk megoldják.
- Post n°283
Vasas1969 írta:
Mint említettem nekem főleg a csapatvédekezés tetszett . Több helyzetünk volt Radónak köszönhetően . Bár kihagyta őket ,de legalább helyzetbe tudott kerülni . A Vidi ellen sem volt rossz . Úgy látszik erősebb csapatok ellen jobban megy neki .
Annyi vágóhídra hajtottak ki már ellenük, hogy nem akarom elhinni soha , hogy nyerhetünk. Emlékszem amikor Oening azt nyilatkozta győzni megyünk Debrecenbe. Én meg azt gondoltam, hogy ez hüle, ennyire nem ismeri a magyar viszonyokat. Aztán tessék. Nyertünk.
Én nem emlékszem rá, hogy mikor éreztem meccs közben így, hogy ezek a fiúk megoldják.
- Post n°284
- Post n°285
Mint említettem nekem főleg a csapatvédekezés tetszett . Több helyzetünk volt Radónak köszönhetően . Bár kihagyta őket ,de legalább helyzetbe tudott kerülni . A Vidi ellen sem volt rossz . Úgy látszik erősebb csapatok ellen jobban megy neki .Juhos2 írta:Élveztem a mérkőzést. Ha kikaptunk volna akkor is ezt írnám, különösen a 2. félidő. Nyiltabb csapat ellen tudunk élvezetes játékot nyújtani. Szerintem ez volt a kulcs. Radó nagyon ment.
Bár 1:2 után néha meglepődtem az addig visszafogott Debrecenen. De szerencsére összejött.
- Post n°286
Jova 0 - Szivacski 5 , Szilágyi 6 , Viczián 5,5 , Silye 5 - Pátkai 5 , Berecz 6 , Hidi 5 - Hinora 5 - Feczesin 7 , Radó 5,5colocolo írta:Előre le szögezném,én mindig az NS osztályzatait írom le.
Vasas.- Jova 0 - Szivacski 5 Szilágyi 5 Viczián 5 Silye 5 - Pátkai 6 Berecz 6 Hidi 5 - Hinora 5 - Feczesin 7 Radó 5.
A cserék nem kaptak osztályzatot. Egy idegenben játszott rangadó esetében,talán ez elég szerénynek tűnik.De hát nem is ez a lényeg,evvel a győzelemmel akár a bajnoki cím is elérhetővé vált.Persze én már most alá írnám,ha másodikként de biztosan feljutottunk.És egyben arra is hogy mennyi mindenben kell javulni,hogy stabil nb 1 csapat legyünk.
Én három embert láttam kicsit jobbnak és Pátkait valamivel gyengébbnek . Valóban nem magasak az osztályzatok . Mondhatnám ,hogy a sport már úgy értékelt mintha első osztályú bajnoki lett volna de inkább az az oka ,hogy nem volt jó meccs . Igazából rossz sem de szerintem inkább csak a Vasas drukkerek tetszését nyerte el a tévé előtt . Azért jobb nálam 2 ember osztályzata is a hátvédsorból mert nekem nagyon tetszett az a védekezés amit bemutattunk főleg az első félidőben . Az már az élvonalban is működőképes lehet . Ez persze nem csak a védelem de az egész csapat érdeme volt . A második felvonásban már csúsztak be hibák a gólt is ilyenből kaptuk .
Azért a Gyirmót utolsó perces győzelmekor baljós érzések fogtak el . Nagyon jól jött ,hogy a Siófok besegített szerdán és 120 perces küzdelemre kényszerítette a lokit mert azért látszott a fáradtság a debrecenieken . A győzelmünk nem érdemtelen mert egy picivel valóban jobbak voltunk .
- Post n°287
Győzelem Debrecenben, 2 pontra az 1. hely!
http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_debrecenben_2_pontra_az_1_hely-4911
http://www.vasasfc.hu/hirek/feczesin_elnyuhetetlen_igen_az_vagyok-4913
- Post n°288
Előre le szögezném,én mindig az NS osztályzatait írom le.
Vasas.- Jova 0 - Szivacski 5 Szilágyi 5 Viczián 5 Silye 5 - Pátkai 6 Berecz 6 Hidi 5 - Hinora 5 - Feczesin 7 Radó 5.
A cserék nem kaptak osztályzatot. Egy idegenben játszott rangadó esetében,talán ez elég szerénynek tűnik.De hát nem is ez a lényeg,evvel a győzelemmel akár a bajnoki cím is elérhetővé vált.Persze én már most alá írnám,ha másodikként de biztosan feljutottunk.És egyben arra is hogy mennyi mindenben kell javulni,hogy stabil nb 1 csapat legyünk.
- Post n°289
Élveztem a mérkőzést. Ha kikaptunk volna akkor is ezt írnám, különösen a 2. félidő. Nyiltabb csapat ellen tudunk élvezetes játékot nyújtani. Szerintem ez volt a kulcs. Radó nagyon ment.
Bár 1:2 után néha meglepődtem az addig visszafogott Debrecenen. De szerencsére összejött.
- Post n°290
M4 Sport: ma este élőben a DVSC elleni mérkőzésünk
A Debrecen - Vasas FC összecsapás ma este 19.30-kor kezdődik.
http://www.vasasfc.hu/hirek/m4_sport_ma_este_eloben_a_dvsc_elleni_merkozesunk-4904
http://www.vasasfc.hu/hirek/schindler_szabolcs_igazi_rangadora_szamithatunk-4909
https://dvsc.hu/csucsrangado-elott/
https://dvsc.hu/toldi-gabor-ez-egy-rangado/
https://dvsc.hu/kinyik-akos-nb-i-es-szintu-meccsre-szamitok/
- Post n°291
Vasas1969 írta:
Az a baj addig is beleszart az egészbe ! Minden fontosabb volt mint a Vasas . Más úgy szervezte volna az esküvőt és a műtétet , hogy minél hamarabb a csapata rendelkezésére álljon . Nála mintha az ellenkezője lett volna a cél . Nyugaton de még itthon sem engedték volna ezt meg neki . De hagyjuk is . Reméljük jól játszik és ez lesz a téma nálunk és nem a cserbenhagyása . Amúgy a kis Bognár szerintem bent tartotta volna a csapatot , bár nagyon szeszélyes játékos ő is . A magyar mezőny legtechnikásabb játékosának tartom ,sőt a bajnokság legjobb magyar játékosa lehetne sorozatban , ha odatenné magát . Érdekes mennyi Vasas drukker fikázza , Galascheket meg isteníti pedig a kis Bognár minimum olyan jó ráadásul jóval többet fut nála . Igaz ő sem egy futógép . Messze nem .
Csak egymás között mondom.
Abba az anyuba nagyon belenyúlt.(:
- Post n°292
Az a baj addig is beleszart az egészbe ! Minden fontosabb volt mint a Vasas . Más úgy szervezte volna az esküvőt és a műtétet , hogy minél hamarabb a csapata rendelkezésére álljon . Nála mintha az ellenkezője lett volna a cél . Nyugaton de még itthon sem engedték volna ezt meg neki . De hagyjuk is . Reméljük jól játszik és ez lesz a téma nálunk és nem a cserbenhagyása . Amúgy a kis Bognár szerintem bent tartotta volna a csapatot , bár nagyon szeszélyes játékos ő is . A magyar mezőny legtechnikásabb játékosának tartom ,sőt a bajnokság legjobb magyar játékosa lehetne sorozatban , ha odatenné magát . Érdekes mennyi Vasas drukker fikázza , Galascheket meg isteníti pedig a kis Bognár minimum olyan jó ráadásul jóval többet fut nála . Igaz ő sem egy futógép . Messze nem .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Jova 6 - Szivacski 5 Szilágyi 6 Viczián 5 Silye 5 - Kovács 5,5 Berecz 6,5 Hidi 5 - Radó 6 Feczesin 6,5 Balajti 5
Az én osztályzataim . Ez egy jó a közepesnél mindenképpen jobb másodosztályú meccs volt amit szerintem a semleges nézők is élvezni tudtak , ellentétben a korábbi tévés meccseinkkel amik inkább negatív reklámjai voltak a labdarúgásnak . Persze ehhez kellett egy jó Budaörs is . Attól , hogy a meccs jó volt a játékunkat én sem mondanám annak de tény ,hogy volt némi javulás az előzőekhez képest de közel sem annyi mint amit várt volna az ember egy másik játszó csapat ellen . Berecz kapcsán korábban eszembe jutott ,hogy nagy szerencséje ,hogy most zártkapus meccsek vannak és addig jóvá tud tenni valamit amit a Vasas ellen a kiesés évében elkövetett . Így mire visszatérhetnek a nézők talán már nem is kapja meg azokat a bekiabálásokat amit megérdemelt volna az utolsó itteni éve miatt . Az első lépést mindenesetre megtette ,hogy törlesszen de ez egy hosszabb út lesz nem egy néhány méteres séta . Nálam biztosan aki a nagy Vasas reménységet látta benne és akinek a többi Vasas drukkerhez hasonlóan óriási csalódást okozott . Ennek ellenére hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem volt jó érzés újra Vasas mezben látni .
Én már nem emlékszem, csak arra, hogy a kövesd ellen a félpályánál szétrúgták, lehetett hátra 6-7 forduló és utána már nem játszott. / a játékvezető szerint még lapot sem ért /
????
A kis Bognárral túléltük volna. Nekem ennyi maradt meg.
- Post n°293
Vasas1969 írta:
Jova 6 - Szivacski 5 Szilágyi 6 Viczián 5 Silye 5 - Kovács 5,5 Berecz 6,5 Hidi 5 - Radó 6 Feczesin 6,5 Balajti 5
Az én osztályzataim . Ez egy jó a közepesnél mindenképpen jobb másodosztályú meccs volt amit szerintem a semleges nézők is élvezni tudtak , ellentétben a korábbi tévés meccseinkkel amik inkább negatív reklámjai voltak a labdarúgásnak . Persze ehhez kellett egy jó Budaörs is . Attól , hogy a meccs jó volt a játékunkat én sem mondanám annak de tény ,hogy volt némi javulás az előzőekhez képest de közel sem annyi mint amit várt volna az ember egy másik játszó csapat ellen . Berecz kapcsán korábban eszembe jutott ,hogy nagy szerencséje ,hogy most zártkapus meccsek vannak és addig jóvá tud tenni valamit amit a Vasas ellen a kiesés évében elkövetett . Így mire visszatérhetnek a nézők talán már nem is kapja meg azokat a bekiabálásokat amit megérdemelt volna az utolsó itteni éve miatt . Az első lépést mindenesetre megtette ,hogy törlesszen de ez egy hosszabb út lesz nem egy néhány méteres séta . Nálam biztosan aki a nagy Vasas reménységet látta benne és akinek a többi Vasas drukkerhez hasonlóan óriási csalódást okozott . Ennek ellenére hazudnék ,ha azt mondanám ,hogy nem volt jó érzés újra Vasas mezben látni .
Én már nem emlékszem, csak arra, hogy a kövesd ellen a félpályánál szétrúgták, lehetett hátra 6-7 forduló és utána már nem játszott. / a játékvezető szerint még lapot sem ért /
????
A kis Bognárral túléltük volna. Nekem ennyi maradt meg.
- Post n°294
Az M4 Sport élőben közvetíti a DVSC elleni meccsünket
http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4_sport_eloben_kozvetiti_a_dvsc_elleni_meccsunket-4902
https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/magyar-kupa-debreceni-vsc-bfc-siofok-2812095
Hát a Siófok mindent elkövetett , hogy vasárnap pontosan jöjjünk haza Debrecenből már csak a mieinknek kell megtenni a magukét !
- Post n°295
colocolo írta:Vasas - Budaörs 3-1
Vasas- Jova 6 - Szivacski 5 Szilágyi 5 Viczián 6 Silye 6 - Kovács 5 Berecz 7 Hidi 5 Radó 6 Feczesin 7
Balajti 5
Fontos 3 pont volt ,ez sikerült más sok jót nem tudok írni.A játékunk továbbra sem tetszik,jelenleg nagyon kevés olyan játékosunk van aki az nb1 ben is meghatározó lehet.A Derecen Gyirmót Pécs elleni mérkőzések lesznek döntő be folyásúak.Ha ezekből jól jövünk ki,és hozzuk a kötelezőt akkor nem lesz gond.Jelentős erősítések nélkül ,a jelenlegi keret esélytelen az nb1 ben.
- Post n°296
Vasas - Budaörs 3-1
Vasas- Jova 6 - Szivacski 5 Szilágyi 5 Viczián 6 Silye 6 - Kovács 5 Berecz 7 Hidi 5 Radó 6 Feczesin 7
Balajti 5
Fontos 3 pont volt ,ez sikerült más sok jót nem tudok írni.A játékunk továbbra sem tetszik,jelenleg nagyon kevés olyan játékosunk van aki az nb1 ben is meghatározó lehet.A Derecen Gyirmót Pécs elleni mérkőzések lesznek döntő be folyásúak.Ha ezekből jól jövünk ki,és hozzuk a kötelezőt akkor nem lesz gond.Jelentős erősítések nélkül ,a jelenlegi keret esélytelen az nb1 ben.
Balajti 5
- Post n°297
Balajti Ádám: "A támadófutball fog dominálni"
http://www.vasasfc.hu/hirek/balajti_adam_a_tamadofutball_fog_dominalni-4898
- Post n°298
Vasárnap a Budaörs együttese érkezik az Illovszky-stadionba
http://www.vasasfc.hu/hirek/vasarnap_a_budaors_egyuttese_erkezik_az_illovszky-stadionba-4894
- Post n°299
Most gondolj bele ,hogy időtlen idők óta nincs hazai pályája a Budaörsnek . Talán még a mi újpesti vendégségünknél is hosszabb ideje . Ha maradt volna Bognár és van hazai pályájuk lehet 8-10 ponttal előttünk vannak . Vajon van egy olyan játékosuk is aki a nagytudásúak szerint megütné a Vasas szintet ? Szerintem nincs és mégis jó csapatot csináltak belőlük pedig a keretük szerintem negyedrészébe nem került a mienknek és akkor még sokat mondtam . Ennek ellenére 2 gólos Vasas győzelmet várok holnap . Elkapjuk őket mert ahogy Te is mondod egy méregfoggal kevesebbjük van .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:A Duna World élőben közvetíti a Budaörs elleni meccsünket
A Vasas FC - Budaörs összecsapás vasárnap este 19.30-kor kezdődik.
http://www.vasasfc.hu/hirek/a_duna_world_eloben_kozvetiti_a_budaors_elleni_meccsunket-4890
Lassan nincs olyan csapat akinek nem kellene visszaadni valamit a gombócokból. Mintha Bognár már továbbigazolt volna. A nyári meccset a két edző csatájaként, a taktikusabb Bognár győzelmének jegyezték. Egy méregfog kihúzva.
- Post n°300
Vasas1969 írta:A Duna World élőben közvetíti a Budaörs elleni meccsünket
A Vasas FC - Budaörs összecsapás vasárnap este 19.30-kor kezdődik.
http://www.vasasfc.hu/hirek/a_duna_world_eloben_kozvetiti_a_budaors_elleni_meccsunket-4890
Lassan nincs olyan csapat akinek nem kellene visszaadni valamit a gombócokból. Mintha Bognár már továbbigazolt volna. A nyári meccset a két edző csatájaként, a taktikusabb Bognár győzelmének jegyezték. Egy méregfog kihúzva.