Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 22 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 11, 2020 8:02 pm

Ahogy mi megéltük: két felvidéki srác a Fáy utcába ment a színház helyett…

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ahogy-mi-megeltuk-ket-felvideki-srac-a-fay-utcaba-ment-a-szinhaz-helyett-2766653

Nem tudom nem Juhos barátunk ismerőse e valamelyik felvidéki Vasas drukker ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 11, 2020 7:54 pm

Domonyai László közös megegyezéssel távozik, munkakörét Nagy Miklós klubigazgató látja el a továbbiakban.

http://www.vasasfc.hu/hirek/domonyai_laszlo_kozos_megegyezessel_tavozik_munkakoret_nagy_miklos_klubigazgato_latja_el_a_tovabbiakban-4428

Remélem nem lesz túl nagy falat a cége mellett az Akadémia és a felnőtt csapat ügyvezetése is Nagy Miklósnak . Ennyi idő nem biztos ,hogy elég volt ,hogy megtanuljon mindent .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Csüt. Jún. 11, 2020 1:27 pm

Vasas1969 írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-augusztus-8-an-rajtolhat-az-nb-i-kovetkezo-idenye-2766649

"Lapunk értesülése szerint az MLSZ úgy tervezi, hogy az élvonal küzdelmei augusztus 8-án, a másodosztályéi augusztus 2-án kezdődhetnek, míg az átigazolási időszakot kitolnák szeptember 22-ig."

Talán egy Siófok - Vasas is elképzelhető augusztusban .  Ha valósak az infók akkor a vezetőink jól kalkuláltak a rajtot illetően .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/lezartuk_a_szezont_folytatas_junius_17-en-4417

Én biztosan nem bánkódnék ha így lenne.Pont az 50 dik szülinapomon volt hogy akkor volt a Siófok - Vasas mérkőzés.Nyertünk is 1:0 ra.Thomas felelte a gólt,a második félidőben.Azóta is örzöm a mérkőzésre szóló belépőket.Az eredménnyel most is elégedett lennék.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 10, 2020 4:37 pm

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mlsz-augusztus-8-an-rajtolhat-az-nb-i-kovetkezo-idenye-2766649

"Lapunk értesülése szerint az MLSZ úgy tervezi, hogy az élvonal küzdelmei augusztus 8-án, a másodosztályéi augusztus 2-án kezdődhetnek, míg az átigazolási időszakot kitolnák szeptember 22-ig."

Talán egy Siófok - Vasas is elképzelhető augusztusban . Ha valósak az infók akkor a vezetőink jól kalkuláltak a rajtot illetően .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/lezartuk_a_szezont_folytatas_junius_17-en-4417
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 09, 2020 10:44 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:https://www.youtube.com/watch?v=8ZKGh6Ps3H0

Itt egy összefoglaló ahol a fiatal szombathelyi srác is játszott a 2.félidőben . Igazából a Hali 4. gólja előtti cselei tetszenek .

Nem tudok semmit a srácról,viszont balhátvéd pozicióra lett volna jelöltem.Bolla B. volt nálunk kölcsönben nagyon ügyes,most a ZTE nél van alap ember.Amúgy a Vidi játékosa ,de nem hiszem hogy ott alap emberré tudna válni.Ott van pénz légiósokra,kész játékosokra.Amúgy hogy ki érkezik,az is érdekes lesz ki távozik.Mi lesz azokkal a fiatalokkal akik,a keret változása miatt nem tudnak a csapat keretébe kerülni.Főleg a saját akadémistára gondolok mint pl. Kovács Milán .Sok a kérdés.remélem ha lassan is de elkezd körvonalazódni a történet.
    Ezt a Bolla Bendegúzt talán már láttam is játszani valamelyik utánpótlás válogatott meccsen . A transfermarkt jobbhátvédnek írja . Szerintem biztosan bő keretünk lesz . Viszont nagyon jó lenne nekünk is egy fiókcsapat vagy 2. csapat leginkább mindkettő ,hogy a fiataljaink fejlődése biztosított legyen . Jó lenne minél több saját nevelésű mert hosszabb távon csak zsoldosokkal nem sokra megyünk . Ha már zsoldos akkor jó külföldiek kellenének inkább a feljutás után.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Jún. 09, 2020 1:29 pm

Vasas1969 írta:https://www.youtube.com/watch?v=8ZKGh6Ps3H0

Itt egy összefoglaló ahol a fiatal szombathelyi srác is játszott a 2.félidőben . Igazából a Hali 4. gólja előtti cselei tetszenek .

Nem tudok semmit a srácról,viszont balhátvéd pozicióra lett volna jelöltem.Bolla B. volt nálunk kölcsönben nagyon ügyes,most a ZTE nél van alap ember.Amúgy a Vidi játékosa ,de nem hiszem hogy ott alap emberré tudna válni.Ott van pénz légiósokra,kész játékosokra.Amúgy hogy ki érkezik,az is érdekes lesz ki távozik.Mi lesz azokkal a fiatalokkal akik,a keret változása miatt nem tudnak a csapat keretébe kerülni.Főleg a saját akadémistára gondolok mint pl. Kovács Milán .Sok a kérdés.remélem ha lassan is de elkezd körvonalazódni a történet.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 08, 2020 5:58 pm

https://www.youtube.com/watch?v=8ZKGh6Ps3H0

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 08, 2020 3:36 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Gyaloggalopp

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyaloggalopp-4422

"- Elrontottuk az őszt, de nagyon. Nincs ezen mit szépíteni. Valami nagyon hiányzott a csapatjátékunkból. Nehéz vitatkozni a kritikával, valóban a tanácstalanság jellemezte a játékunkat. Mindenki tette a dolgát, mentünk előre, próbáltunk eljutni az ellenfelek kapujáig, de hiányzott a támadásainkból az ötlet, a váratlan megoldás, és mondjuk ki, hiányzott a kidolgozott taktika is."

Nagyon nem szerettem Szanyót ,de azért Szatmárin és Balajtin látványosan látszott ,hogy nem akarnak feljutni . Mindössze akarniuk  kellett volna és akkor Szanyóval együtt sincs előttünk a Budafok .

Sok minden be folyásolja egy játékos teljesítményét.Szerintem az eredményektől függetlenül ,voltak olyanok nem csak ez a két ember aki nem tudta,nem akarta elfogadni Szanyót.Nem azt mondom hogy ellene játszottak,csak éppen nem is tettek meg mindent a jobb eredmény érdekében.Én a kinevezését sem értettem,ebben az emberben nem volt semmi olyan ami miatt jó választásnak tünhetett volna.Leg feljebb a fizetése nem került sokba.Más érvet nem tudok felhozni mellette.Benével kapcsolatban is vannak kétségeim,tud e jó játékosokból jó csapatott csinálni.Taktikai téren menyire  van képben ,és mennyíre tudja motíválni a csapatott.Már most röpködnek a nevek velünk kapcsolatban,meg látjuk mi valósul meg belőle.
    [/quote]

NB II: a Vasas a Fraditól is igazolhat és Radó is képben

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-vasas-a-fraditol-is-igazolhat-es-rado-is-kepben-2766271

Az edzőkkel kapcsolatosan is azonos a véleményünk . Tényleg röpködnek a nevek . Bevallom az élvonalat nem nagyon figyelem . Meglepett ,hogy ennyire jól megy a játék Radónak . Te ezt az új balhátvéd jelöltet láttad már játszani ? Evvel a 4 játékossal már most erősebb lenne a keretünk mint a Kaposváré .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Jún. 08, 2020 1:55 pm

Vasas1969 írta:

Gyaloggalopp

"- Elrontottuk az őszt, de nagyon. Nincs ezen mit szépíteni. Valami nagyon hiányzott a csapatjátékunkból. Nehéz vitatkozni a kritikával, valóban a tanácstalanság jellemezte a játékunkat. Mindenki tette a dolgát, mentünk előre, próbáltunk eljutni az ellenfelek kapujáig, de hiányzott a támadásainkból az ötlet, a váratlan megoldás, és mondjuk ki, hiányzott a kidolgozott taktika is."

Nagyon nem szerettem Szanyót ,de azért Szatmárin és Balajtin látványosan látszott ,hogy nem akarnak feljutni . Mindössze akarniuk  kellett volna és akkor Szanyóval együtt sincs előttünk a Budafok .

Sok minden be folyásolja egy játékos teljesítményét.Szerintem az eredményektől függetlenül ,voltak olyanok nem csak ez a két ember aki nem tudta,nem akarta elfogadni Szanyót.Nem azt mondom hogy ellene játszottak,csak éppen nem is tettek meg mindent a jobb eredmény érdekében.Én a kinevezését sem értettem,ebben az emberben nem volt semmi olyan ami miatt jó választásnak tünhetett volna.Leg feljebb a fizetése nem került sokba.Más érvet nem tudok felhozni mellette.Benével kapcsolatban is vannak kétségeim,tud e jó játékosokból jó csapatott csinálni.Taktikai téren menyire  van képben ,és mennyíre tudja motíválni a csapatott.Már most röpködnek a nevek velünk kapcsolatban,meg látjuk mi valósul meg belőle.[/quote]
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jún. 07, 2020 8:12 pm

Gyaloggalopp

Nagyon nem szerettem Szanyót ,de azért Szatmárin és Balajtin látványosan látszott ,hogy nem akarnak feljutni . Mindössze akarniuk kellett volna és akkor Szanyóval együtt sincs előttünk a Budafok .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jún. 05, 2020 10:21 am

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Végre valami jó hír !!!! Amúgy megvan az első távozó is .

Tóth László távozik klubunktól

http://www.vasasfc.hu/hirek/toth_laszlo_tavozik_klubunktol-4418

Sajnos sokat volt sérült , így nem is tudhattuk meg , hogy mire képes . Félek ,hogy bejön Demircella jövendölése és sok borsot tör még az orrunk alá amikor ellenünk játszik majd .,,

Általában így szokott történni,de nem hiszem hogy most ezen múlna a feljutás.Én inkább azon agyalok hogy a biztos kieső Kaposvár mellett ki fog még kiesni.Nagyon nem mindegy hogy az nb2 riválisok mellé kit kapunk az nb1 -ből.Nem igérkezik séta galopnak a következő szezon./quote]
    Sajnos a többi mind erősebb mint mi . A ZTE-nek is milyen erős kerete lett . A Kisvárda lehetne jó ,ha nem tarthatnák meg a légiósokat ,akkor nem tudnának versenyképes csapatot összehozni magyar játékosokból . De persze a pénzük korlátlan ezért semmi sem biztos ,ha kell majd hozzájuk igazítják a szabályokat . Az Újpestnél is hasonló a helyzet csak hátszél nélkül viszont valamivel erősebb a magyar magjuk mint a Várdának . Ebből a szempontból a Paks áll mesze a legjobban . Náluk talán még a Loki is jobb lenne mert onnan úgyis elvinnék Varga Kevint . Viszont őket az MTK-hoz hasonlítanám. Jó utánpótlás . Kialakult stílus . Ráadásul narancsos fellegvár . Jó eséllyel visszajutnának . Azt hiszem a jelenlegi NB2-es vetélytársakat és a Kaposvárt kell megelőznünk elsősorban . A másik kiesőnél drasztikusan kell majd gyengülni a játékosállománynak ,hogy megtudjuk előzni .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Csüt. Jún. 04, 2020 2:27 pm

Vasas1969 írta:

Sajnos sokat volt sérült , így nem is tudhattuk meg , hogy mire képes . Félek ,hogy bejön Demircella jövendölése és sok borsot tör még az orrunk alá amikor ellenünk játszik majd .,,

Általában így szokott történni,de nem hiszem hogy most ezen múlna a feljutás.Én inkább azon agyalok hogy a biztos kieső Kaposvár mellett ki fog még kiesni.Nagyon nem mindegy hogy az nb2 riválisok mellé kit kapunk az nb1 -ből.Nem igérkezik séta galopnak a következő szezon./quote]
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 03, 2020 7:11 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Egyelőre még edzőmeccsekről sem tudni . Lehet ,hogy 2-3 hétig még ki kell bírnunk . Még azt sem tudom ,hogy mennek e majd nyaralni a játékosok , vagy egy jó hosszú alapozási időszak lesz a mostani ? Esemény híjján a kézilabdáslányokról olvastam inkább . Ott már megvannak az új igazolások . Kész a keret . 2 szegedi csaj is hozzánk igazolt .

Most sikerült !!!!

Sajnos sokat volt sérült , így nem is tudhattuk meg , hogy mire képes . Félek ,hogy bejön Demircella jövendölése és sok borsot tör még az orrunk alá amikor ellenünk játszik majd .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Jún. 01, 2020 2:11 pm

Vasas1969 írta:

Egyelőre még edzőmeccsekről sem tudni . Lehet ,hogy 2-3 hétig még ki kell bírnunk . Még azt sem tudom ,hogy mennek e majd nyaralni a játékosok , vagy egy jó hosszú alapozási időszak lesz a mostani ? Esemény híjján a kézilabdáslányokról olvastam inkább . Ott már megvannak az új igazolások . Kész a keret . 2 szegedi csaj is hozzánk igazolt .

Most sikerült !!!!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Május 30, 2020 11:59 pm

vasassas írta:
    colocolo írta:

Van aki tudja mikor kell abba hagyni,az egészség fontosabb minden pénznél.Azt azért nem bántam volna ha nálunk még játszott volna.

Mikor várható valamilyen meccs a VASAS házatáján?

vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Szomb. Május 30, 2020 8:38 pm

colocolo írta:

Van aki tudja mikor kell abba hagyni,az egészség fontosabb minden pénznél.Azt azért nem bántam volna ha nálunk még játszott volna.

Mikor várható valamilyen meccs a VASAS házatáján?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Május 30, 2020 8:08 am

colocolo írta:

Örülök ,hogy végül sikerült belépned . Én se bántam volna ,ha hozzánk igazol . Lehetett is volna rá esély az újpesti állapotok miatt . Amúgy láttam már olyat , hogy később magasabb szinten is újrakezdte valaki mert a hétköznapi életben és az alsóbb osztályokban jól szuperált a műtött térd . Persze a kockázat benne lett volna a leigazolásában . Nem régi eset még Simuneké . Ha a cseh nem sérül meg vagy ,ha egy egészséges játékost igazolunk 2017 nyarán , akkor szerintem nem esünk ki . Lehet ,hogy csak egy alapos orvosi vizsgálaton múlt az egész idény .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Pént. Május 29, 2020 9:06 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 19, 2020 5:30 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Május 16, 2020 3:13 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Az NB I-re készül a Vasas – INTERJÚ

https://nb2.hu/hirek/az-nb-i-re-keszul-a-vasas--interju

http://www.vasasfc.hu/hirek/dolgozunk_tovabb-4379

" Hiába vagyunk most csalódottak, de nyertünk időt a felkészülésre . Az élvonalra való felkészülésre."
    Talán ebben bízhatunk .

Nem a döntés miatt vagyok csalódott,hanem azért hogy nem álltunk feljutó helyen a döntés idejében.Időnk az lesz biztos a felkészülésre,de ez igaz a többi csapatra is.És azt sem zárom ki,hogy a Budafokhoz hasonlóan lehetnek megint meg lepetés csapatok.Kiváncsi vagyok hogy az elmaradt feljutás,hogyan befolyásolja a további lehetséges át igazolásokat.
    Azt gondolom ,hogy most már csak a feljutás az elfogadható . Eddig folyamatosan hátránynak éreztem a többi csapattal szemben ,hogy nincs összeszokva a csapatunk . Bár a tavaszi 7 meccs nem sokat tett hozzá az összeszokáshoz de szerintem ebből a szempontból már inkább előnyünk lesz a vetélytársakkal szemben . A lehetséges riválisoknál nagyobb változásokat várok a keretben . Igaz kialakult játékunk még most sincs . Amúgy amikor Nagy Miklós Feczesin remek formáját emlegette akkor azt éreztem , hogy őt elengedhetjük . Én is félek ,hogy a remélt újpesti igazolásokból nem lesz semmi .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Május 11, 2020 10:26 am

Vasas1969 írta:

" Hiába vagyunk most csalódottak, de nyertünk időt a felkészülésre . Az élvonalra való felkészülésre."
    Talán ebben bízhatunk .

Nem a döntés miatt vagyok csalódott,hanem azért hogy nem álltunk feljutó helyen a döntés idejében.Időnk az lesz biztos a felkészülésre,de ez igaz a többi csapatra is.És azt sem zárom ki,hogy a Budafokhoz hasonlóan lehetnek megint meg lepetés csapatok.Kiváncsi vagyok hogy az elmaradt feljutás,hogyan befolyásolja a további lehetséges át igazolásokat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 05, 2020 7:59 pm

Talán ebben bízhatunk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 05, 2020 4:34 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

NB II: feljutók és kiesők – ez lett a vége a bajnokságnak

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői elnökségi ülésén döntött a hazai futballélet újraindításáról, ám ez csak az NB I-re és a Magyar Kupára vonatkozik, az alacsonyabb osztályú szabadtéri bajnokságok nem folytatódnak. Az mlsz.hu-n található közlemény szerint a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket. Ez az NB II-re nézve azt jelenti, hogy az MTK és a Budafok feljutott, a Tiszakécske és a Vác pedig kiesett.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-feljutok-es-kiesok-ez-lett-a-vege-a-bajnoksagnak-2760787?utm_content=buffercd96e&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR2KIjGMRrjygLMfCsHwhwDk373WsAkWheWBuUpZ-adoHUUCJWONSYoY5xw

Igazából nem tudom mivel nagyobb kockázatú egy másodosztályú bajnoki bajnoki mint egy első osztályú ? Valahol fel voltam készülve erre a döntésre is ,de nem gondoltam ,hogy ilyen korán megszületik .

Persze lehet most azon vitatkozni,mi lett volna a helyes döntés.Olyan döntés ami mindenkinek jó biztosan nincs a jelenlegi helyzetben.Főleg rajtunk múlott hogy most nem álltunk feljutó helyen.Lehetne sorolni vezetői J J. edzői SZ K. elkövetett hibákat ami miatt most keserű a szánk.Lehet új terveket szövögetni,tovább erősíteni a csapatott csak a jelszó a régi "majd jövőre sikerül".
    Nem tudom az új helyzet miatt Zsótér és Litauszki aktuális lesz e még ? Bár ,ha ősszel újra belobban a járvány akkor mindegy nekik ,hogy melyik csapatban nem játszanak .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 05, 2020 4:20 pm

Juhos2 írta:
    colocolo írta:

Persze lehet most azon vitatkozni,mi lett volna a helyes döntés.Olyan döntés ami mindenkinek jó biztosan nincs a jelenlegi helyzetben.Főleg rajtunk múlott hogy most nem álltunk feljutó helyen.Lehetne sorolni vezetői J J. edzői SZ K. elkövetett hibákat ami miatt most keserű a szánk.Lehet új terveket szövögetni,tovább erősíteni a csapatott csak a jelszó a régi "majd jövőre sikerül".

Így igaz. Csak rajtunk múlott.
    Az meg, hogy a Budafok nem vállalná, megint felmerűl a zöldasztal, nagyon kellemetlen.
    A Herzes történet után, most a Vasas. Én ezentúl mindig odamennék egy ilyen nagybácsihoz, ne cseszegessen inkább vegye meg.
    Azt hittem mivel a többségi tulajdonosunkkal többször üzletelt emiatt számunkra kedvező döntés születik és majd megint mentegetőzhetünk , hát Csányi megkímélt ettől bennünket . Utoljára azt olvastam ,hogy vállalja a Budafok . A tulajuk nyilatkozta pár hete . Bár most ebben a cikkben egyedül ő nem említi az élvonalat .
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-budafokon-pezsgovel-unnepeltek-meg-az-elvonalba-jutast-2760851
    Szóval még ez a kiskapu nem csukódott be teljesen .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Május 05, 2020 3:22 pm

colocolo írta:

Így igaz. Csak rajtunk múlott.
    Az meg, hogy a Budafok nem vállalná, megint felmerűl a zöldasztal, nagyon kellemetlen.
    A Herzes történet után, most a Vasas. Én ezentúl mindig odamennék egy ilyen nagybácsihoz, ne cseszegessen inkább vegye meg.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Május 05, 2020 2:32 pm

Vasas1969 írta:

Amint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői elnökségi ülésén döntött a hazai futballélet újraindításáról, ám ez csak az NB I-re és a Magyar Kupára vonatkozik, az alacsonyabb osztályú szabadtéri bajnokságok nem folytatódnak. Az mlsz.hu-n található közlemény szerint a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket. Ez az NB II-re nézve azt jelenti, hogy az MTK és a Budafok feljutott, a Tiszakécske és a Vác pedig kiesett.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-feljutok-es-kiesok-ez-lett-a-vege-a-bajnoksagnak-2760787?utm_content=buffercd96e&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb&fbclid=IwAR2KIjGMRrjygLMfCsHwhwDk373WsAkWheWBuUpZ-adoHUUCJWONSYoY5xw

Igazából nem tudom mivel nagyobb kockázatú egy másodosztályú bajnoki bajnoki mint egy első osztályú ? Valahol fel voltam készülve erre a döntésre is ,de nem gondoltam ,hogy ilyen korán megszületik .

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Május 05, 2020 1:09 pm

Én meg féltettem nehogy megvezessék az új tulajt, mert akkor még a végén mélyebbre süllyedünk. Most csak mosolygom. Fizessen! Ilyen még nálunk úgy sem volt mióta világ a világ.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 05, 2020 8:18 am

NB II: „Nem mindenáron akarom folytatni” – Torghelle még nem tudja, mit hoz a jövő

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-nem-mindenaron-akarom-folytatni-torghelle-meg-nem-tudja-mit-hoz-a-jovo-2760609
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 05, 2020 8:16 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Május 04, 2020 8:07 pm

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 10:43 am