Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 28 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 01, 2020 7:25 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 01, 2020 7:17 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 01, 2020 7:16 pm

Egy kis múltidézés . Sajnos a videó minősége nem a legjobb .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 01, 2020 7:14 pm

Jó , hogy Nagy Miklós az akadémia átvételének körülményeiről is beszélt . Azt hiszem ez ahhoz hasonló hatalmas teljesítmény volt mint amikor Rudi bácsi és Jámbor újjáélesztette a Vasast . Óriási szerencsénk van ,hogy Jámbor után egy újabb piros - kék szívű tulajdonosunk van . Ezt az akadémiás tortúrát a több ezer Vasas drukkerből szerintem akkor sem vállalta volna be más ,ha szintén megengedhette volna magának anyagilag . Majd erre is gondoljunk ,ha esetleg nem jönnek az eredmények és legyünk türelmesebbek . Biztosan követ majd el ő is hibákat , de hiszek benne , hogy ez a rengeteg munka amit a Vasasért végez előbb - utóbb kamatozni fog .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 31, 2020 9:56 pm

2020-ban első alkalommal tartottunk szurkolói ankétot

A vasárnapi bajnoki rajt előtt január 30-án, csütörtökön 17.30-tól - a Vasas Szurkolói Klub szervezésében - szurkolói ankétot tartottunk az Illovszky Rudolf Stadion Baróti Lajos VIP termében.

http://www.vasasfc.hu/hirek/2020-ban_elso_alkalommal_tartottunk_szurkoloi_anketot-4214

https://www.youtube.com/watch?v=0DvZUZNEMJM&feature=youtu.be
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 31, 2020 4:23 pm

Öten küzdhetnek a feljutásért – odaér-e a megerősödő Vasas vagy az ETO?

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/oten-kuzdhetnek-a-feljutasert-odaer-e-a-megerosodo-vasas-vagy-az-eto-2744997
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 30, 2020 5:48 pm

Juhos2 írta:Az előző bajnokságot letolta nekünk Balajti. Valószínű volt, hogy nem fog mindig befelé pattanni. Vermes nekem nagy kérdőjel. Amikor láttam nekem csapatjátékban, visszazárásban semmit nem mutatott. Le kéne vetíteni neki egy-két Moha videót milyen sport is lett a futball. Ránéztem a Győr keretére. Mostanában szétaláztak, nem tudom ki fogja megállítani őket. Az előző feljutáskor simán beáldoztam lélekben Vancsáék első félévét. Tudtam akkor honnan jöttünk. Most vegyesek bennem az érzelmek. De az építkezéshez veszem az elmúlt bajnokságot, akkor ezt a szintet meg kellene ugornunk.
    Este sajnos nem fogom még befejezni a napomat az ankét idejére. Sajnos kimarad!
    Vernes leigazolásakor feltettem  2 linket .
    http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/vernes-richard-tavozott-2019-07-02
    Ebben van egy elég negatív vélemény . Azt is említettem ,hogy Simon Zoltán meg milyen nagyra tartja . Erre is kíváncsi leszek .
    Győrben is az lesz a kérdés ,hogy a hátsó 2 sor , miként teljesít és mennyire rendelik alá magukat a csapat érdekének  az elől játszók ? Én játékosállományt tekintve minket és a Győrt érzem a legerősebbnek ,bár már nyáron is így éreztem erre az MTK utcahosszal vezet . Tényleg egyre erősödik a csapat a szint ugráshoz nagyon nyerni kellene vasárnap . Ott kint leszel ? Az ankéton történteket akkor kénytelenek leszünk a honlapról megtudni . Pedig milyen jó lett volna valami friss füles ami nem nyilvános .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 30, 2020 4:58 pm

colocolo írta:Nem vagyok túl bizakodó,az látszik hogy pénz és akarat is van hogy jobb legyen a csapat.Leszögezem az ő pénzük arra költik amire akarják,de nem igazán tetszenek az igazolások egyelőre.Kapust poszt rendben,Hidi S.is jónak látszik Csató még kérdőjel nem tudom mire képes.Azért középre elég bőven vagyunk,a minőség már más kérdés.A két szélső hátvédposzt nem lett megoldva,én Feczesint 3,5 évre nem szerződtettem volna,februárban 34 éves lesz.Amúgy sem a rúgott gólok számával,hanem a sok kapottal volt igazán baj.Hogy Bene mit tud hozzá tenni ,taktika terén még kérdőjel miként az is,hogy a fiatalok mit tudnak hozzá tenni a csapat játékához.Csak saját erőből biztosan nem tudunk most felkerülni,ahhoz nagyon jól kellene alakulni a riválisok eredményeinek is.Majd meglátjuk reménykedni azért lehet.

Hasonló gondolatok járnak a fejemben nekem is mint amire finoman célozgatsz . Azon gondolkodok ,hogy mi lehet az oka a látszólag észszerűtlen igazolásoknak ? Ráadásul a Győrnél is ugyanez a helyzet . Talán tudhatnak valamit Győrben is és nálunk is az új tulajok ? Minden értelmet nyerne , ha 2021 - 2022 -es bajnokság mondjuk 16 csapatos lenne már úgy ,hogy előtte évben nem lesz kieső az élvonalból . Valószínűleg az is igaz , hogy megtérül a mostani beruházás , ha feljutunk az élvonalba. Ha nyáron kell a hiányposztokra igazolni én mindenképpen igazolnék légióst a tulajdonosok helyében.
    Jovát én is osztom . Hidit az egyik győri Vasas drukker nem igazán dicsérte ,szerinte csak a fiatalszabály miatt volt a csapatban nem a játéka miatt . Rá leszek a legjobban kíváncsi . Remélem az éles meccseken is jó lesz . Az is aggaszt ,hogy továbbra is sérülékenyek a játékosaink .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jan. 30, 2020 1:05 pm

Az előző bajnokságot letolta nekünk Balajti. Valószínű volt, hogy nem fog mindig befelé pattanni. Vermes nekem nagy kérdőjel. Amikor láttam nekem csapatjátékban, visszazárásban semmit nem mutatott. Le kéne vetíteni neki egy-két Moha videót milyen sport is lett a futball. Ránéztem a Győr keretére. Mostanában szétaláztak, nem tudom ki fogja megállítani őket. Az előző feljutáskor simán beáldoztam lélekben Vancsáék első félévét. Tudtam akkor honnan jöttünk. Most vegyesek bennem az érzelmek. De az építkezéshez veszem az elmúlt bajnokságot, akkor ezt a szintet meg kellene ugornunk.
    Este sajnos nem fogom még befejezni a napomat az ankét idejére. Sajnos kimarad!
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Csüt. Jan. 30, 2020 9:43 am

Nem vagyok túl bizakodó,az látszik hogy pénz és akarat is van hogy jobb legyen a csapat.Leszögezem az ő pénzük arra költik amire akarják,de nem igazán tetszenek az igazolások egyelőre.Kapust poszt rendben,Hidi S.is jónak látszik Csató még kérdőjel nem tudom mire képes.Azért középre elég bőven vagyunk,a minőség már más kérdés.A két szélső hátvédposzt nem lett megoldva,én Feczesint 3,5 évre nem szerződtettem volna,februárban 34 éves lesz.Amúgy sem a rúgott gólok számával,hanem a sok kapottal volt igazán baj.Hogy Bene mit tud hozzá tenni ,taktika terén még kérdőjel miként az is,hogy a fiatalok mit tudnak hozzá tenni a csapat játékához.Csak saját erőből biztosan nem tudunk most felkerülni,ahhoz nagyon jól kellene alakulni a riválisok eredményeinek is.Majd meglátjuk reménykedni azért lehet.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 1:38 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Bene: Optimistán és bizakodóan várom a tavaszi szezont

Bene Ferenc nyilatkozott a Sárvár elleni felkészülési mérkőzést (3-0) követően.
    - Az utolsó felkészülési mérkőzésen a játékosok megkapták azt a terhelést, amit szerettünk volna, minden cserénk tervezett volt. Játékstílusban megfelelőt nyújtottunk, a csapatjátékunkon van még mit csiszolni, a támadóharmadban mutatottakkal voltam kicsit elégedetlen. Azt is hozzá kell azonban tenni, hogy a Sárvár visszaállt a saját védőharmadába, olykor 11 játékossal találtuk szembe magunkat. A bajnokságban is bőven előfordulhatnak ilyen meccsek, erre készülünk majd. Még élesednünk kell az utolsó passzokban, nagyobb tempót akarunk diktálni. Olyan játékosokkal rendelkezünk, hogy a bajnokságban a mérkőzés keretébe is rang lesz bekerülni. Megvan az összhang az öltözőn belül, senki nem lóg ki magatartásban és edzésmunkában sem.  Természetesen idő kell, hogy teljesen összeszokjunk, de optimistán és bizakodóan várom a tavaszi szezont – mondta vezetőedzőnk.

Az első gólunk szerzője, Kovács Milán nyilatkozott a Sárvár elleni felkészülési mérkőzésünk után.
    - Sikeresen teljesítettük a bajnoki főpróbát, fontos volt, hogy magabiztos sikerrel hangoljunk a Békéscsaba ellen. Mi uraltuk a mérkőzést, beszorítottuk az ellenfelet és végig domináltunk. Annak külön örülök, hogy gólt szereztem, de annak még inkább, hogy jól játszott a csapat. Stabilak, fegyelmezettek voltunk, az a cél, hogy a bajnoki mérk]őzéseken is betartsuk a vezetőedzőnk által kért alapelveket. Ha ez így lesz, akkor szépen haladhatunk majd előre a tabellán - mondta középpályásunk.

Bene úrnak megsúgom, hogy csak ilyen mérkőzéseink lesznek, hiszen mindenki tudja, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthet eredményt.
    Szabad képet nem találtam, de ha beírod widzew lodz christmas tree, kidobja.

Egy esélyünk van ,hogy második helyezettként a Budafoknak is sok ilyen meccse lesz már . Félek inkább mi fogjuk elszúrni . Hiába a sok csatár ha nem lesz aki kiszolgálja őket ,ha ők meg csak a kiszolgálásra várnak akkor biztos nem jön össze . Ha az elől játszók nem veszik ki a részüket maximálisan a mezőnymunkából is akkor sansztalan . Érdekes ,hogy a Győrnek is rengeteg csatára lett az átigazolási szezonban . Nem is merném biztosan megmondani ,hogy melyik támadószekció erősebb . A tavasz eldönti ,remélem a javunkra .
    https://www.transfermarkt.de/gy%C5%91ri-eto-fc/startseite/verein/6055
    Lehet nekünk is igazolni kellene még előre . Very Happy
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 1:11 pm

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 28 Widzew10

Szép ! A szegedi hagyományos https://farm5.static.flickr.com/4690/39323871452_5c8e671ec5_b.jpg
    Percenként változik rajta a piros és a fehér megvilágítás . Sajnos pont a pirosról nincs fent kép .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 1:06 pm

colocolo írta:

Látom senkinek nincs véleménye a mérkőzésről.Végül is ez is egy vélemény.

Sajnos cseppet sem lettem optimista az eredménytől . Azt hittem gurítunk egy nyolcast nekik . A kilátogató drukkerek és a vezetőedző meg a középpályásunk véleménye eléggé különböző . Az jutott eszembe már első meccsen a Csaba ellen a tervezett dicsőséges tavaszi hadjáratot eldöntő vereséget szenvedhetünk . Egy gyötrelmes meccsre számítok vasárnap ahol ,ha szerencsével is de egy góllal behúzzuk a meccset . Ezt Sárvár ellenit inkább rossz főpróbának tekintem ezért várom a sikeresebb előadást .
    Viszont a Te véleményedre is nagyon kíváncsiak lennénk !
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 29, 2020 1:05 pm

Vasas1969 írta:

- Az utolsó felkészülési mérkőzésen a játékosok megkapták azt a terhelést, amit szerettünk volna, minden cserénk tervezett volt. Játékstílusban megfelelőt nyújtottunk, a csapatjátékunkon van még mit csiszolni, a támadóharmadban mutatottakkal voltam kicsit elégedetlen. Azt is hozzá kell azonban tenni, hogy a Sárvár visszaállt a saját védőharmadába, olykor 11 játékossal találtuk szembe magunkat. A bajnokságban is bőven előfordulhatnak ilyen meccsek, erre készülünk majd. Még élesednünk kell az utolsó passzokban, nagyobb tempót akarunk diktálni. Olyan játékosokkal rendelkezünk, hogy a bajnokságban a mérkőzés keretébe is rang lesz bekerülni. Megvan az összhang az öltözőn belül, senki nem lóg ki magatartásban és edzésmunkában sem.  Természetesen idő kell, hogy teljesen összeszokjunk, de optimistán és bizakodóan várom a tavaszi szezont – mondta vezetőedzőnk.

Az első gólunk szerzője, Kovács Milán nyilatkozott a Sárvár elleni felkészülési mérkőzésünk után.
    - Sikeresen teljesítettük a bajnoki főpróbát, fontos volt, hogy magabiztos sikerrel hangoljunk a Békéscsaba ellen. Mi uraltuk a mérkőzést, beszorítottuk az ellenfelet és végig domináltunk. Annak külön örülök, hogy gólt szereztem, de annak még inkább, hogy jól játszott a csapat. Stabilak, fegyelmezettek voltunk, az a cél, hogy a bajnoki mérk]őzéseken is betartsuk a vezetőedzőnk által kért alapelveket. Ha ez így lesz, akkor szépen haladhatunk majd előre a tabellán - mondta középpályásunk.

Bene úrnak megsúgom, hogy csak ilyen mérkőzéseink lesznek, hiszen mindenki tudja, hogy nekünk csak a 3 pont jelenthet eredményt.
    Szabad képet nem találtam, de ha beírod widzew lodz christmas tree, kidobja.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 12:52 pm

Juhos2 írta:
    colocolo írta:

Kb. Ma reggel felmerült a holnapi ankét. / még a VIP kimaradt / Ha sikerül a holnap estét szabaddá tenni arról beszámolok. Bár az ősziről volt közvetítés lehet, hogy most is lesz. A múlt héten jártam a Widzew stadionjánál, kint volt mèg a stadion főbejáratánál a karácsonyfájuk piros-fehér vilàgításban pompázott. Nagyon jól nézett ki este. A Hajdú-Fáy sarkán el tudnék képzelni egy ilyet piros- kékben.

Remélem sikerül kimenned és beszámolsz az ankétról .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/szurkoloi_anket_az_illovszky-stadionban-4208
    Ez a karácsonyfa viszont fantasztikus ötlet !!!!! Érthetetlen ,hogy miért nincs még ? Reggelente Szegeden elsétálok a város karácsonyfája mellett . Ez is piros fehér . Amikor pirosra vált olyan jó érzés tölt el ,hogy még a fehéret is kéknek látom ! Vesd fel légyszíves az ankéton . Szerintem egy ilyen karácsonyfa láttán a kerület lakói is sokkal jobban magukénak éreznék a Vasast .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 12:41 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 29, 2020 12:36 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 29, 2020 11:39 am

colocolo írta:

Kb. Ma reggel felmerült a holnapi ankét. / még a VIP kimaradt / Ha sikerül a holnap estét szabaddá tenni arról beszámolok. Bár az ősziről volt közvetítés lehet, hogy most is lesz. A múlt héten jártam a Widzew stadionjánál, kint volt mèg a stadion főbejáratánál a karácsonyfájuk piros-fehér vilàgításban pompázott. Nagyon jól nézett ki este. A Hajdú-Fáy sarkán el tudnék képzelni egy ilyet piros- kékben.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Jan. 29, 2020 11:14 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jan. 26, 2020 1:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 23, 2020 10:23 am

Nem csak Feczesint kellett észrevenni a Vasas meccsein

https://nb2.hu/hirek/nem-csak-feczesint-kellett-eszrevenni-a-vasas-meccsein
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Kedd Jan. 21, 2020 3:59 pm

A vendéglős barátom azt mondja annyival több a pénz az NB1-ben ,hogy vissza jön a tulajoknak a most elköltött pénz , ha feljutunk . Jöjjön csak a Litauszki azt szokjon össze a társaság . Nyáron nincs már idő erre . Mondjuk nem biztos ,hogy sikerül . Már annak is örülök , hogy látszik az igyekezet meg a szándék . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 21, 2020 12:02 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Újpest: újabb két játékosért jelentkezhet be a Vasas

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-ujabb-ket-jatekosert-jelentkezhet-be-a-vasas-2743181

Litauszkit még értem ,bár ott is sokan vagyunk ,de befér a kezdőbe . Kosztát is , sőt én neki örülnék a legjobban a csatárok közül . Az viszont furcsa ,hogy ennyien jöttek előre . Lehet ,hogy lecseréljük a csatársort ?

Nekem szélső védők,főleg baloldalra meg egy jó irányító kp.hiányzik.Feczesin befejező csatár jó fejjátékkal,őt ki kell szolgálni kellenek hozzá jó szélsők.hogy a fiatalok mit tudnak majd hozzá tenni a játékhoz még kérdéses.Röviden nálam még van hiányposzt,van ahol meg már túl sokan vagyunk.Távozonk még nem volt,pedig lesz nem is egy.

Pontosan így látom én is . Talán mivel Tóth Bence az utánpótlás válogatottban gyakran játszik baloldali védőt megtudná oldani és ,ha Litauszki valóban jönne akkor meglennénk nélküle középen . Igaz Tóth Bence biztosan nem tudná bejátszani a baloldalt előre . Nem hinném ,hogy ebben jobb lenne Lakatosnál . Én már sokszor leírtam ,hogy Majnovics Martint látnám szívesen nálunk .

Szatmári megfelelő irányító lenne ,de sajnos nem elég motivált . Kleiszben kellene reménykednünk  mert a magyar mezőnyben is alig van megfelelő . Kleisz viszont még sérülése előtt se tudta betölteni ezt a posztot . Egy osztállyal lejjebb a hosszú kihagyással sem lesz könnyebb ,de neki nagyon drukkolok . Bár elől már sokan vagyunk Kosztának azért örülnék . Ő pont az a játékos aki alul van értékelve , olyan akiket Nagy Miklós az elmondása szerint keres . A hiányposztokra visszatérve azok az élvonalban is lesznek . Ezért felejteném el gyorsan ,hogy ne legyen légiós a Vasasban ,ha sikeról a feljutás .

Feczesinről az jut az eszembe ,hogy amikor néztem az egyik újpesti összefoglalót ősszel nehezen hittem el , hogy már elmúlt 33 éves . Talán a fizetése sem lesz akkora érvágás ,ha Rossi játszatja a válogatottban . Ebben egyáltalán nem vagyok biztos ,de mintha az MLSZ-nek lenne ilyen ösztönző rendszere ,hogy a válogatottba játékost adó klub kap némi zsetont még az is lehet ,hogy mivel ifiként itt játszott még az is növeli ezt az összeget . Bár lehet ,hogy ezzel hülyeségeket írok .

Szerintem nem lesz sok távozó . Nagy Miklós a sportnak ezt nyilatkozta .
    " Sokan kérdezik az új igazolások nyomán, hogy kiket küldünk el, de én mindenkit a munkája alapján szeretnék megítélni, aki a felkészülés során jól reagál a versenyre, az maradhat, még ha nagyobb is lesz ezáltal a keret létszáma a tervezettnél"
    Sajnálni fogom azt aki mégis megy ,de könnyebb lesz elviselni ,ha tudom , hogy a fentieknek nem felelt meg .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Jan. 21, 2020 9:25 am

Vasas1969 írta:

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-ujabb-ket-jatekosert-jelentkezhet-be-a-vasas-2743181

Litauszkit még értem ,bár ott is sokan vagyunk ,de befér a kezdőbe . Kosztát is , sőt én neki örülnék a legjobban a csatárok közül . Az viszont furcsa ,hogy ennyien jöttek előre . Lehet ,hogy lecseréljük a csatársort ?

Nekem szélső védők,főleg baloldalra meg egy jó irányító kp.hiányzik.Feczesin befejező csatár jó fejjátékkal,őt ki kell szolgálni kellenek hozzá jó szélsők.hogy a fiatalok mit tudnak majd hozzá tenni a játékhoz még kérdéses.Röviden nálam még van hiányposzt,van ahol meg már túl sokan vagyunk.Távozonk még nem volt,pedig lesz nem is egy.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 20, 2020 5:25 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 18, 2020 10:31 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 18, 2020 1:11 pm

Vasas  -  Somorja   14 : 00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas-somorja-407

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas-soroksar-406

Vezetőedzőnk értékelte a két szombati edzőmérkőzésünket.
    - Sajnálom, hogy többen betegség miatt nem játszhattak, akik azonban pályára léptek maximálisan helytálltak. Az első mérkőzésen nyolc U21-es labdarúgóval játszottunk, a fiatalok jól teljesítettek. A második meccsen magas labdabirtoklási fölényünk volt, ami helyzetekben is megmutatkozott. Fontos, hogy a későbbiekben gyorsuljon a játékunk és élesebbnek kell lennünk, mert a Somorja elleni mérkőzésbe többgólos győzelem maradt benne. A csapatjátékunk egyre jobb, de időre van szükségünk, hogy az új játékosok összecsiszolódjanak a régiekkel. Biztos, hogy egységes, ütőképes csapatunk lesz – zárta Bene Ferenc.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 17, 2020 11:00 pm

Válaszok válasza: „Nagyon boldog vagyok a feljutás miatt!”

Interjú Vernes Richárddal, a Vasas egyik téli igazolásával.

https://nb2.hu/hirek/valaszok-valasza-nagyon-boldog-vagyok-a-feljutas-miatt
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Jan. 17, 2020 8:24 pm

Ennyi igazoláshoz már egy igazi pedagógus kell. Tűzben tartani a keretet nem kis feladat. A Vasasnál amúgy is hamar képes kitörni a pánik, ha nem jönnek az eredmények.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 17, 2020 10:00 am

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Eddig 20 meccsen 31 pontot szereztünk ősszel . A tavaszi 16 meccsen ugyanennyi pont bukással érne fel a tovább erősített csapattól . Ha 12 pontnál nem vesztünk többet akkor talán még összejöhet a feljutás is . Viszont az igazolás nemcsak azt jelzi ,hogy az új vezérkar fel akar jutni ,de úgy érzem azt is ,hogy nem bízik Balajtiékban . Talán ők is úgy érzik , hogy nem mindenki tette oda magát maximálisan .

A mai NS ban közel egy oldalas interjú Nagy Miklóssal.Újdonság igazán csak egy dolog volt benne,az viszont elgondolkodtató.Az NB 1 be jutás esetén sem tervezik légiósok szerepeltetését.Azért ez elég nehéz harc lesz.
    Szia ! Ilyenkor amikor duplán vagy triplán sikerül elküldeni akkor a DELETE törli . A sajátodat tudod törölni .de én is tudom a tiédet.
    Szerintem légiós nélkül szinte lehetetlen vállalkozás bentmaradni és ráadásul drágábbak is az itthoni sztárocskák . 3-4 jó mentalítású légiós ráadásul példát tudna mutatni a fiataloknak . Egy fiatal afrikaiért sokkal több pénzt is kapnának a külföldre igazolás esetén mint egy magyar fiatalért . Rutinosabb nyugati klubbokat megjárt profi meg a kapcsolatépítésben tudna pl segíteni volt klubja felé . A Paksnál is látszik ,hogy a magyarok egymás között elkényelmesednek .
    Köszi ! Meglett a cikk is !

A Vasasnál már az NB I-re is készítettek költségvetést

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/a-vasasnal-mar-az-nb-i-re-is-keszitettek-koltsegvetest-2742429

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:52 pm