Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 29 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by colocolo Pént. Jan. 17, 2020 9:35 am

Vasas1969 írta:
    Eddig 20 meccsen 31 pontot szereztünk ősszel . A tavaszi 16 meccsen ugyanennyi pont bukással érne fel a tovább erősített csapattól . Ha 12 pontnál nem vesztünk többet akkor talán még összejöhet a feljutás is . Viszont az igazolás nemcsak azt jelzi ,hogy az új vezérkar fel akar jutni ,de úgy érzem azt is ,hogy nem bízik Balajtiékban . Talán ők is úgy érzik , hogy nem mindenki tette oda magát maximálisan .

A mai NS ban közel egy oldalas interjú Nagy Miklóssal.Újdonság igazán csak egy dolog volt benne,az viszont elgondolkodtató.Az NB 1 be jutás esetén sem tervezik légiósok szerepeltetését.Azért ez elég nehéz harc lesz.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 9:22 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Feczesin Róbert a Vasasban folytatja!

A Vasas FC 3 és fél éves szerződést kötött az az NBI-es góllövőlistát vezető válogatott labdarúgóval.

http://www.vasasfc.hu/hirek/feczesin_robert_a_vasasban_folytatja-4190

Kedves Utasaink!
    Kérjük az öveket bekapcsolni. Indul a száguldás.
    Eddig 20 meccsen 31 pontot szereztünk ősszel . A tavaszi 16 meccsen ugyanennyi pont bukással érne fel a tovább erősített csapattól . Ha 12 pontnál nem vesztünk többet akkor talán még összejöhet a feljutás is . Viszont az igazolás nemcsak azt jelzi ,hogy az új vezérkar fel akar jutni ,de úgy érzem azt is ,hogy nem bízik Balajtiékban . Talán ők is úgy érzik , hogy nem mindenki tette oda magát maximálisan .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jan. 16, 2020 7:43 pm

Vasas1969 írta:

A Vasas FC 3 és fél éves szerződést kötött az az NBI-es góllövőlistát vezető válogatott labdarúgóval.

Kedves Utasaink!
    Kérjük az öveket bekapcsolni. Indul a száguldás.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 6:03 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 5:56 pm

Vasas1969 írta:
    Juhos2 írta:Csodálkozom, hogy még nem hír. A tegnap esti kézis eufóriában véletlenül az m1 helyszínről jelentkező ügyeletes gyűlölködőjére kapcsoltam. 
    A., Lehet, hogy csak álmodtam?
    B., Senki nem nézi az országban az m1-et?
    Nem is kell elkapcsolnod . Nézed az M4-et és a szünetben hirtelen beindul a gyűlölethíradó . Olyan mint amikor leöntenek egy vödör hideg vízzel és el sem tudsz ugrani előle .
    Biztosan erre gondolsz .
    https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2020/01/15/az-nb-ii-ben-folytathatja-a-gollovolista-ellovasa
    Én nem tudom elhinni . Nagyon fel akarunk jutni ,ha igaz a hír .
    Egy Sajbán Máté reálisabb lenne szerintem . A góllövő lista vezetőjének ide hozatala az átigazolási szezon legnagyobb meglepetése lenne .

Akkor lehet ,hogy mégis összejött a meglepetés !!!!!! Újabb akadémista a Vasasban .

https://ujpestfc.hu/article?id=8942&fbclid=IwAR39X2oeeb3IP20C6JNSBT2HzXjzVwEmeAwKWjVX7AG_PcP2KTaYtDbKEOA
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 5:25 pm

Juhos2 írta:Csodálkozom, hogy még nem hír. A tegnap esti kézis eufóriában véletlenül az m1 helyszínről jelentkező ügyeletes gyűlölködőjére kapcsoltam. 
    Nem is kell elkapcsolnod . Nézed az M4-et és a szünetben hirtelen beindul a gyűlölethíradó . Olyan mint amikor leöntenek egy vödör hideg vízzel és el sem tudsz ugrani előle .
    Biztosan erre gondolsz .
    https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2020/01/15/az-nb-ii-ben-folytathatja-a-gollovolista-ellovasa
    Én nem tudom elhinni . Nagyon fel akarunk jutni ,ha igaz a hír .
    Egy Sajbán Máté reálisabb lenne szerintem . A góllövő lista vezetőjének ide hozatala az átigazolási szezon legnagyobb meglepetése lenne .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jan. 16, 2020 3:30 pm

Csodálkozom, hogy még nem hír. A tegnap esti kézis eufóriában véletlenül az m1 helyszínről jelentkező ügyeletes gyűlölködőjére kapcsoltam. 
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Csüt. Jan. 16, 2020 3:19 pm

Azt mondom ,ha már ilyen sok játékosunk van az játszon aki hajt a Vasasért . Régen nem volt ilyen gond . Ha játszottál akkor jól kerestél . Most is ez kell . Ne lehessen már sok pénzért padozni . Kicsi alap sok prémium. Ajánlom ezt az új vezetőségnek . Szomorú dolog, hogy ennyit fordult a világ . Ennek a Kövesdnek régen még nb2-es csapata se volt, a szeretett csapatunk meg a másodosztályban szenved lehet még jövőre is . Bízok a szebb tavaszban meg ,hogy a helyünkre kerülünk . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 1:11 pm

Juhos2 írta:
    colocolo írta:

Azért csak írjál csak nyugodtan,szurkolói szemmel mit láttál.Egy edző más szemmel lát meg dolgokat,a kiadott feladat tükrében.Mi meg azt szeretnénk tudni,látszik e valamilyen fejlődés kapus kérdésen kívül.Előre is köszi.

Jova nagyon ment. Megszámlálhatatlan helyzete volt a Kövesdnek. Meccsben tartott. Gólunknál Kovács jól vette észre az üresbe felfutó Terbét, egyből üresbe pörgetett, Terbe meg robogott. Alapvonal, bepasz. Tanári volt. Beszorított a Kövesd. A labdát se felhozni, se megtartani nem tudtuk. Én bírom Hinorát, de fájdalmasan sok labdát adott el. Mint ősszel. Szatmáriból semmi nem maradt meg, a védősor előtt valahogy elvolt. Vermes engem nem győzött meg. Védekezni, területet zárni egyáltalán, sokkal fegyelmezettebb csapatjátékot várnék tőle. Szerintem támadóként se nyújtott többet, mint a két gólkirály. A második csapat igazi pörgős kis társaság volt. Technikásak, ügyesek. A védelemből Hajdú, a középpályáról Kleisz / feltünően nagyobb akarással játszott, mint Szatmári. Mozgatta a csapatott, futott, odatette magàt. Esett kelt, mégha néha úgy kellett össze is vakarni./ Sanyinak sok volt a 60 perc /vagy megsérült/, Köböl jött helyette. Tóth/?/ volt kellemes meglepetés, még nem láttam. Szép technikás dolgokat csinált ő is. Az erő hiányzott ebből a csapatból, egy teljesen más stílus /de a kövesd nem tudta percekig, hogy hol a labda az biztos/.
    Semmi olyan váratlant, újdonságot nem làttam az első csapattól ami érdemi változást hozna az őszhöz képest. Mint tény írom, nem várok még el semmit az új edzői stábtól.
    Köszi ! Jó lenne ,ha Jova formája egész évben kitartana . Örülök ,hogy ilyen jónak láttad . A védőket irányította e ? Én ezt is problémának láttam korábban ,hogy nem voltak rendesen leosztva az ellenfél támadói . Nem volt aki irányítsa a védekezést .
    Azon nem csodálkozom ,hogy ilyen fölényben volt a Kövesd . A kezdősoruk legalább olyan erős mint a mi bronzos csapatunk volt , a 2. soruk nem biztos ,hogy feljutna a másodosztályból . Annak is nagyon örülök amit Kleiszről írtál . Az is jó ,hogy Tóth László is itt van még . Ez is mutatja van még kiaknázatlan érték ebben a keretben .
    Sajnos valóban nem lehet ennyi idő alatt csodát tenni . Hétvégén már verhető ellenfeleink lesznek . Kint leszel akkor is ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 16, 2020 12:35 pm

Vernes: Partiban voltunk a Mezőkövesddel

http://www.vasasfc.hu/hirek/vernes_partiban_voltunk_a_mezokovesddel-4187

Vernest láttam játszani valamelyik korábbi csapatában . A 60. perc táján meglepődtem mert nem vettem észre ,hogy mikor cserélték be . Visszanéztem és akkor csodálkoztam el igazán mert az első perctől kezdve a pályán volt . Annyira aktív volt ,hogy egy órába telt ,hogy észrevegyem ,hogy pályán van. A 2 gólkirályt egy picivel jobbnak gondolom nála ,de leginkább a hozzáálláson múlik szerintem ,hogy ki a jobb .
    Remélem Simon Zolinak lesz igaza és a Vasasban bizonyít majd . Kíváncsian várom azt a riportot is .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jan. 16, 2020 6:02 am

colocolo írta:

Azért csak írjál csak nyugodtan,szurkolói szemmel mit láttál.Egy edző más szemmel lát meg dolgokat,a kiadott feladat tükrében.Mi meg azt szeretnénk tudni,látszik e valamilyen fejlődés kapus kérdésen kívül.Előre is köszi.

Jova nagyon ment. Megszámlálhatatlan helyzete volt a Kövesdnek. Meccsben tartott. Gólunknál Kovács jól vette észre az üresbe felfutó Terbét, egyből üresbe pörgetett, Terbe meg robogott. Alapvonal, bepasz. Tanári volt. Beszorított a Kövesd. A labdát se felhozni, se megtartani nem tudtuk. Én bírom Hinorát, de fájdalmasan sok labdát adott el. Mint ősszel. Szatmáriból semmi nem maradt meg, a védősor előtt valahogy elvolt. Vermes engem nem győzött meg. Védekezni, területet zárni egyáltalán, sokkal fegyelmezettebb csapatjátékot várnék tőle. Szerintem támadóként se nyújtott többet, mint a két gólkirály. A második csapat igazi pörgős kis társaság volt. Technikásak, ügyesek. A védelemből Hajdú, a középpályáról Kleisz / feltünően nagyobb akarással játszott, mint Szatmári. Mozgatta a csapatott, futott, odatette magàt. Esett kelt, mégha néha úgy kellett össze is vakarni./ Sanyinak sok volt a 60 perc /vagy megsérült/, Köböl jött helyette. Tóth/?/ volt kellemes meglepetés, még nem láttam. Szép technikás dolgokat csinált ő is. Az erő hiányzott ebből a csapatból, egy teljesen más stílus /de a kövesd nem tudta percekig, hogy hol a labda az biztos/.
    Semmi olyan váratlant, újdonságot nem làttam az első csapattól ami érdemi változást hozna az őszhöz képest. Mint tény írom, nem várok még el semmit az új edzői stábtól.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 15, 2020 7:55 pm

Vasas-Mezőkövesd: kit érdekel az orosz kormány? - Helyszíni riport

https://nb1.hu/blogok/vasas-mezokovesd-kit-erdekel-az-orosz-kormany---helyszini-riport
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 15, 2020 7:51 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Túl az első edzőmeccsen

http://www.vasasfc.hu/hirek/tul_az_elso_edzomeccsen-4185

https://mezokovesdzsory.hu/haromgolos-gyozelem/

Vezetőedzőnk, Ifj. Bene Ferenc értékelte a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésünket.
    - Sok tényezőt tekintve összességében azt kaptam, amit vártam. Egy felkészülésben előrébb járó, erős NB I-es csapat ellen játszottunk, nekünk még van két és fél hetünk a bajnoki rajtig, jelenleg a játékosaim komoly terhelés alatt állnak. Ezen a mérkőzésen a legfontosabb csapat alapelveket figyeltem, azokat az elemeket, amiket sokat gyakoroltunk a tréningeken. Az első félidőben gyorsan mentünk át támadásból védekezésbe, sok helyzetet alakítottunk ki, vezetésünknél akár tovább növelhettük volna az előnyünket. Pozitívumként ki tudom emelni azt is, hogy megvolt a kohézió a játékosok között, kisegítették egymást több alkalommal is - nyilatkozta vezetőedzőnk.

Érdekes. Akartam írni egy mai mérkőzésről nektek, amin kint voltam. De ahogy olvasom én egy másik mérkőzésre mentem véletlenül.

Csatlakozom Colohoz én is ! Mi volt azon a meccsen amin Te voltál ? Milyenek voltak az új fiúk ? Akik eddig csalták a futballt elkezdték e az istrángot szaggatni ? Hová hoznál még játékost ?
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Szer. Jan. 15, 2020 7:30 pm

Juhos2 írta:
    Érdekes. Akartam írni egy mai mérkőzésről nektek, amin kint voltam. De ahogy olvasom én egy másik mérkőzésre mentem véletlenül.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 15, 2020 7:08 pm

Vasas1969 írta:

Túl az első edzőmeccsen

Vezetőedzőnk, Ifj. Bene Ferenc értékelte a Mezőkövesd elleni felkészülési mérkőzésünket.
    - Sok tényezőt tekintve összességében azt kaptam, amit vártam. Egy felkészülésben előrébb járó, erős NB I-es csapat ellen játszottunk, nekünk még van két és fél hetünk a bajnoki rajtig, jelenleg a játékosaim komoly terhelés alatt állnak. Ezen a mérkőzésen a legfontosabb csapat alapelveket figyeltem, azokat az elemeket, amiket sokat gyakoroltunk a tréningeken. Az első félidőben gyorsan mentünk át támadásból védekezésbe, sok helyzetet alakítottunk ki, vezetésünknél akár tovább növelhettük volna az előnyünket. Pozitívumként ki tudom emelni azt is, hogy megvolt a kohézió a játékosok között, kisegítették egymást több alkalommal is - nyilatkozta vezetőedzőnk.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 15, 2020 6:24 pm

Túl az első edzőmeccsen

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 15, 2020 10:36 am

Síposúr írta:Várom már a meccseket ,de ha 3 hét múlva is ilyen szar időnk lesz nem sok embernek lesz kedve kimenni . Minek kell február elején játszani az NB2-ben , nem értem . Azt május közepén meg vége . Én nem így csinálnám az biztos . Nem hiszem ,hogy az NB2-ből kellene játékost behívni az EB-re . Szerintem ott se leszünk .
    Azt mondom ez a Jova a legjobb fogás . A csatár gyerek se rossz , a többi nekem lutri . Mondjuk nem is ismerem őket ,igaz nem is nekem kell . A kis Bene meg állitólag ismeri . Sok sikert neki ! Hajrá Vasas !

Hamarosan kezdődik az első edzőmeccsünk 13 órakor .

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas-mezokovesd-405

http://www.vasasfc.hu/hirek/_bemutatjuk_a_mezokovesd_zsory_fc_egyutteset-4184

Sajnos itt lent délen is tiszta dér minden . Gondolom Pesten sem jobb a helyzet . Én is Jovában bízom a legjobban . Ő biztosan a top 3-4 kapus között van a másodosztályban . Elméletileg Radosnak is ott kellene lennie ,de Jovát még úgy is jobbnak gondolom nála ,hogy nem láttam mostanában védeni . Elég volt Radost látni . Sad Vernesnél nem tudom elfelejteni amit a dió drukkerek írtak róla . A Balajti féle hozzáállásával nem lesz főnyeremény , hiába van meg a tudása . Hidiről azt írta az egyik győri Vasas drukker a facén ,hogy csak a kora miatt került az ETO-nál a csapatba. Újvárosiban az tetszik ,hogy gyors középső védő . Viczián és Tóth sajnos nagyon lassú ,de a fiatalnál most még biztosan sokkal jobbak . Csató talán használható ,ha kiesik valami . Nem találtam róla semmit ,így nem tudom az erényeit .
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Hétf. Jan. 13, 2020 12:42 pm

Várom már a meccseket ,de ha 3 hét múlva is ilyen szar időnk lesz nem sok embernek lesz kedve kimenni . Minek kell február elején játszani az NB2-ben , nem értem . Azt május közepén meg vége . Én nem így csinálnám az biztos . Nem hiszem ,hogy az NB2-ből kellene játékost behívni az EB-re . Szerintem ott se leszünk .
    Azt mondom ez a Jova a legjobb fogás . A csatár gyerek se rossz , a többi nekem lutri . Mondjuk nem is ismerem őket ,igaz nem is nekem kell . A kis Bene meg állitólag ismeri . Sok sikert neki ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 10, 2020 7:07 pm

Nem góllövőnek jöttem a Vasashoz, még 10 jó és 3 rossz évem van hátra

https://www.digisport.hu/41674/nem-golloevonek-joettem-a-vasashoz-meg-10-jo-es-3-rossz-evem-van-hatra

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 09, 2020 10:29 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 08, 2020 8:43 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 08, 2020 10:15 am

Csató Martin 4 évre írt alá a Vasasnál

Rutinos védőt igazoltunk a Csákvártól

http://www.vasasfc.hu/hirek/csato_martin_4_evre_irt_ala_a_vasasnal-4177

http://aqvitalfc.hu/blog/2020/01/08/csato-martin-angyalfoldon-folytatja/

A fiatal Csatóról nem tudom milyen . Szedlár a csapattársa volt Dorogon . Colo láthatta játszani Siófokon . Remélem ír róla valamit . Állitólag Egerszegit is csábítjuk .
    https://nb1.hu/otp-bank-liga/a-vasas-elol-szerezne-meg-volt-jatekosat-a-diosgyor
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 07, 2020 1:11 pm

Ujvárosi Ádám a Vasas FC negyedik téli igazolása

A válogatott belső védő 4 évre írt alá

http://www.vasasfc.hu/hirek/ujvarosi_adam_a_vasas_fc_negyedik_teli_igazolasa-4175

https://adatbank.mlsz.hu/player/587881.html

https://www.transfermarkt.de/adam-ujvarosi/profil/spieler/451272

Tetszik ,hogy jól fejel az meg főleg ,hogy kiemelkedően gyors . Viszont itt felnőtt szinten kellene bizonyítania .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 06, 2020 9:04 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Hidi M Sándorral 4 éves szerződést kötöttünk

Újabb válogatott tehetség a Vasasnál.

http://www.vasasfc.hu/hirek/hidi_m_sandorral_4_eves_szerzodest_kotottunk-4174

https://www.transfermarkt.de/sandor-hidi-m-/leistungsdaten/spieler/554853

Úgy látszik az ETO kiárulja a fiataljait . Fogalmam sincs ki ez a srác  ,de Bene biztosan ismeri . Szerintem még nem tud sokat segíteni nekünk ,de a variációs lehetőségünk nagyobb lesz az MLSZ fiatal posztján .

Nagyon nyomják. Csak pislogok. Szerintem a korosztályosok azért az évek alatt megismerik egymást. Így szűkül a kör.

Az U18-as és az U19-es válogatottnál is Bene volt az edzője . Amikor az ETO-nál szerződést kapott ezt nyilatkozta .
    https://www.eto.hu/hirek/11656/hidi-sandor-profi-szerzodest-kapott/
    Úgy gondolom, a labdaszerzések és a megszerzett labdák megjátszása az egyik nagy erősségem, és nagyon jó az állóképességem. A bal lábamat szeretném fejleszteni, hogy még univerzálisabb legyek a pályán.
    Mondjuk nálunk pont ez hiányzik a legjobban . Nincs olyan emberünk aki labdát is tud szerezni és meg is tudja játszani azt . Persze más a felnőtt és más az utánpótlás szint .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jan. 06, 2020 8:47 pm

Vasas1969 írta:

Úgy látszik az ETO kiárulja a fiataljait . Fogalmam sincs ki ez a srác  ,de Bene biztosan ismeri . Szerintem még nem tud sokat segíteni nekünk ,de a variációs lehetőségünk nagyobb lesz az MLSZ fiatal posztján .

Nagyon nyomják. Csak pislogok. Szerintem a korosztályosok azért az évek alatt megismerik egymást. Így szűkül a kör.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 06, 2020 8:26 pm

Úgy látszik az ETO kiárulja a fiataljait . Fogalmam sincs ki ez a srác ,de Bene biztosan ismeri . Szerintem még nem tud sokat segíteni nekünk ,de a variációs lehetőségünk nagyobb lesz az MLSZ fiatal posztján .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 04, 2020 6:04 pm

Juhos2 írta:Tegnap este kimentünk jégkorongra. Nem fogom fel, hogy Markovitsnak ez mire jó? Nagyon dühös voltam rá. Egy teljesen ellehetetlenített szakosztály. Ezért kár a Vasas nevet lejáratni. Lehetetlen játékvezetői itéletek. 7-1 volt a kiállítások aránya. Azaz egy is, páros kiállítás volt. Anyagilag leírva, lelkes fiatalokkal /napról napra, hétről hétre kockáztatják az egézségüket a semmiért, szerelemből/ kérdés ezt meddig lehet lelkileg bírni.

Bevallom én nem követem figyelemmel őket . Számomra testidegen szakosztály a klubbon belül és nem csak ők azok , sőt lassan ilyenből van több . Megvalósult az elnök álma KSI lettünk . A hagyományos Vasas szakosztályok is erre a szintre süllyedtek . Amúgy a jégkorongosoknak szerintem idő kell még . Messze a legfiatalabb keret az övéké ráadásul légiósaink sincsenek . Gyakorlatilag egy U21-es csapat játszik a felnőttek között . 2 év múlva reálisabb képet kapnánk róluk ,de 3-4 légiós akkor is kellene . Persze kérdés együtt marad e a keret , vagy pl mint a vízilabdában minden évben elmennek a legjobbak nehogy legyen némi előrelépés .
    Azt ,hogy Markovitsnak mire jó azt mindenki tudja .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jan. 04, 2020 10:28 am

Tegnap este kimentünk jégkorongra. Nem fogom fel, hogy Markovitsnak ez mire jó? Nagyon dühös voltam rá. Egy teljesen ellehetetlenített szakosztály. Ezért kár a Vasas nevet lejáratni. Lehetetlen játékvezetői itéletek. 7-1 volt a kiállítások aránya. Azaz egy is, páros kiállítás volt. Anyagilag leírva, lelkes fiatalokkal /napról napra, hétről hétre kockáztatják az egézségüket a semmiért, szerelemből/ kérdés ezt meddig lehet lelkileg bírni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 03, 2020 9:59 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 03, 2020 6:44 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Állitólag erőnléti edzőnk is van. A ZTE honlapján azt írják Gaál kérte szerződése felbontását .
    https://magyarnemzet.hu/archivum/sport-archivum/elbucsuzott-az-orosz-foci-elso-magyar-hoditoja-4062768/

Azt hittem a Matyiról van szó. Nem értettem.
    Költenek rendesen. Egy szavunk nem lehet.
    Jó lenne egy hosszútávú stáb, egy kis állandóság már hiányzik.

Az NB I-ből igazoltunk erőnléti edzőt

http://www.vasasfc.hu/hirek/az_nb_i-bol_igazoltunk_eronleti_edzot-4171
    Hirtelen én se tudtam ki pedig figyeltem a karrierjét amikor kint játszott Permben . Ha nem sérülékeny egész komoly karriert befuthatott volna az oroszoknál . Pont amiatt szoritottam neki ,hogy egy névtelen játékos volt még itthon is . Gondolom a szorgalma és a munkabírása volt az erénye . Ez jó alap erőnléti edzőként ,de hogy milyen szakember azt csak az idő dönti el . Mindenesetre ,ha Sallóinak jó volt a zetében akkor nagyon rossz nem lehet . Az azért érdekes , hogy pár évvel korábban még videóelemzőként szerepel a zalai honlapon. Arról viszont fogalmam sincs ,hogy őt ki találta ki  nálunk ?
    Jova kapcsán még az is eszembe jutott ,hogy eljött a Szparitól a kapusedzője is . Nem bánnám ,ha utánahoznák ,ha még ki akarják egészíteni a stábot . Én még azt is eltudom képzelni ,hogy tényleg Váczi Zoli  tart edzéseket a csatároknak. Mindenesetre minden segítség jól jönne mert én nem érzem azt , hogy nagyon sokat erősödtünk a kispadon .

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:44 pm