by Juhos2 Csüt. Jan. 16, 2020 6:02 am
colocolo írta:
Azért csak írjál csak nyugodtan,szurkolói szemmel mit láttál.Egy edző más szemmel lát meg dolgokat,a kiadott feladat tükrében.Mi meg azt szeretnénk tudni,látszik e valamilyen fejlődés kapus kérdésen kívül.Előre is köszi.
Jova nagyon ment. Megszámlálhatatlan helyzete volt a Kövesdnek. Meccsben tartott. Gólunknál Kovács jól vette észre az üresbe felfutó Terbét, egyből üresbe pörgetett, Terbe meg robogott. Alapvonal, bepasz. Tanári volt. Beszorított a Kövesd. A labdát se felhozni, se megtartani nem tudtuk. Én bírom Hinorát, de fájdalmasan sok labdát adott el. Mint ősszel. Szatmáriból semmi nem maradt meg, a védősor előtt valahogy elvolt. Vermes engem nem győzött meg. Védekezni, területet zárni egyáltalán, sokkal fegyelmezettebb csapatjátékot várnék tőle. Szerintem támadóként se nyújtott többet, mint a két gólkirály. A második csapat igazi pörgős kis társaság volt. Technikásak, ügyesek. A védelemből Hajdú, a középpályáról Kleisz / feltünően nagyobb akarással játszott, mint Szatmári. Mozgatta a csapatott, futott, odatette magàt. Esett kelt, mégha néha úgy kellett össze is vakarni./ Sanyinak sok volt a 60 perc /vagy megsérült/, Köböl jött helyette. Tóth/?/ volt kellemes meglepetés, még nem láttam. Szép technikás dolgokat csinált ő is. Az erő hiányzott ebből a csapatból, egy teljesen más stílus /de a kövesd nem tudta percekig, hogy hol a labda az biztos/.
Semmi olyan váratlant, újdonságot nem làttam az első csapattól ami érdemi változást hozna az őszhöz képest. Mint tény írom, nem várok még el semmit az új edzői stábtól.