Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6547

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 27 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 8:25 pm

Videón az ajkai meccsünk és a sajtótájékoztató

http://www.vasasfc.hu/hirek/videon_az_ajkai_meccsunk_es_a_sajtotajekoztato-4237
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 8:23 pm

IHajrá Vasas örökké !!!!! - Page 27 Img_2057
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 11:18 am

Balajti Ádám: Hasznára szeretnék válni a csapatnak

http://www.vasasfc.hu/hirek/balajti_adam_hasznara_szeretnek_valni_a_csapatnak-4235
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 10, 2020 4:08 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:

Ötgólos meccsen nyertünk Ajkán

http://www.vasasfc.hu/hirek/otgolos_meccsen_nyertunk_ajkan-4233

A jobbik csapat nyert még akkor is ,ha a meccs nagy részében nem látszott ,hogy azok vagyunk . Kiemelni nem tudok senkit ,de Balajti gólja egy spanyol élvonalbeli összefoglalóban is a TOP 3-ban lenne . Kár ,hogy szinte egy ugyanilyen a Csaba ellen kimaradt . A 2 elkerülhető gól ellenére is látszik az előrelépés a csapatvédekezésben . Ha ősszel is ilyen fegyelmezett lett volna a középpályánk feljebb állnánk . Sok pontunkba került akkor ,hogy nem zártak vissza .

A 3 ponton kívül igazán nincs sok dolog aminek örülni lehetne.A csapat játék gyenge,inkább az egyéni teljesítmények alapján dőlnek el a mérkőzések.A 3 centerrel való játék,megfelelő szélsők nélkül zsákutca,csak betömöríti a védekezést egyéni villanásokra bízva az eredmény alakulását.Ráadásul hátúl sem vagyunk rendben,könnyen elkerűlhető gólokat kapunk,bőven van mit javítani ott is.Az eddigi két mérkőzést látva,lényeges változás nincs a szerencse még mindig döntő faktor.A látszólag erősödött keret ellenére ez még nagyon kevés.Még 2-3 ember kellene,szélsők,írányító kp.hogy ne csak a szerencsében is bízva keljen végig izgulnunk egy mérkőzést.Szívesen irtam volna pozitívumokat is,de nem lett volna elég a felsorolásuk még egy mondatra sem.Sajnálom nálam még bőven az elvárható szint alatt teljesít még a csapat.

Nem nagyon lehet vitatkozni az általad leírtakkal . Arra viszont kíváncsi lennék ,hogy Te milyen összeállítással kisérleteznél ? Természetesen csak a jelenlegi keretből . Kikkel lehetne megtalálni a megfelelő egyensúlyt védekezésben és támadásban ? Bár a védekezésen nem lehet lazítani ,de a támadások hatékonyságát mindenképpen növelni kellene sőt a számát is mert alig van helyzetünk .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 10, 2020 11:45 am

Vasas1969 írta:

A jobbik csapat nyert még akkor is ,ha a meccs nagy részében nem látszott ,hogy azok vagyunk . Kiemelni nem tudok senkit ,de Balajti gólja egy spanyol élvonalbeli összefoglalóban is a TOP 3-ban lenne . Kár ,hogy szinte egy ugyanilyen a Csaba ellen kimaradt . A 2 elkerülhető gól ellenére is látszik az előrelépés a csapatvédekezésben . Ha ősszel is ilyen fegyelmezett lett volna a középpályánk feljebb állnánk . Sok pontunkba került akkor ,hogy nem zártak vissza .

A 3 ponton kívül igazán nincs sok dolog aminek örülni lehetne.A csapat játék gyenge,inkább az egyéni teljesítmények alapján dőlnek el a mérkőzések.A 3 centerrel való játék,megfelelő szélsők nélkül zsákutca,csak betömöríti a védekezést egyéni villanásokra bízva az eredmény alakulását.Ráadásul hátúl sem vagyunk rendben,könnyen elkerűlhető gólokat kapunk,bőven van mit javítani ott is.Az eddigi két mérkőzést látva,lényeges változás nincs a szerencse még mindig döntő faktor.A látszólag erősödött keret ellenére ez még nagyon kevés.Még 2-3 ember kellene,szélsők,írányító kp.hogy ne csak a szerencsében is bízva keljen végig izgulnunk egy mérkőzést.Szívesen irtam volna pozitívumokat is,de nem lett volna elég a felsorolásuk még egy mondatra sem.Sajnálom nálam még bőven az elvárható szint alatt teljesít még a csapat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 09, 2020 8:02 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 09, 2020 4:23 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 09, 2020 3:21 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Hidi M Sándor a fiatal új gyerek . Sinkovics Gabinak már meg is van az első írása róla . Ajánlom a figyelmedbe .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/az_otrubeles_fiu-4231
    Nekem tetszik  ,bár vártam volna talán még egy pár jó meccset vele . Az biztos ,hogy szimpatikus srácot ismerünk meg a cikkben és szerintem mindnyájan szorítunk majd neki . Én is bízom benne ,hogy egy ajkai győzelem nagyon komoly lökést adna a csapatnak . A sérültünk is jóval kevesebb .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/helyzetjelentes_a_serultekrol-4230
    Már csak Benének kell megtalálni a holnapi győztes tizenegyet .

Nekem még élénken él Osváth. Temetem a hozsannát.
    Csak nyerjünk.
    Egyetértek ! Egy ilyen írásnak a feljutással végződő dicsőséges tavaszi hadjárat végén lenne itt az ideje nem az első meccs után. Viszont aki elolvasta az biztos nem kezdi ki a srácot 1-2 gyengébb meccs után , mert a cikkből kiderül ,hogy Hidi számára a bizalom a legfontosabb . Ha hisz benne az edző a lelátó akkor képes a legjobbat nyújtani . Emiatt lehet ez a cikk a szabályt erősítő kivétel ami talán inkább használ a fiatal tehetségnek nem pedig árt neki .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Vas. Feb. 09, 2020 1:35 pm

Vasas1969 írta:

Hidi M Sándor a fiatal új gyerek . Sinkovics Gabinak már meg is van az első írása róla . Ajánlom a figyelmedbe .
    Nekem tetszik  ,bár vártam volna talán még egy pár jó meccset vele . Az biztos ,hogy szimpatikus srácot ismerünk meg a cikkben és szerintem mindnyájan szorítunk majd neki . Én is bízom benne ,hogy egy ajkai győzelem nagyon komoly lökést adna a csapatnak . A sérültünk is jóval kevesebb .

Nekem még élénken él Osváth. Temetem a hozsannát.
    Csak nyerjünk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 08, 2020 10:24 pm

Síposúr írta:Jó 10 percig azt hittem változik valami ,aztán ellaposodott az egész . Nálam fix egyes volt a meccs . Buktam is 500 forintot a vendéglőssel szemben . Megint csalódtam . Tudom kevés volt az idő , de félő megint itt ragadunk az NB kettőben . Azt mondom a védekezést összerakta a kis Bene , erre most a támadójáték volt nulla. Vasárnap nem meccselt jól az új mester . A fiatal új gyerek nem volt rossz a középpályán .Nálam a többi átlagot hozott . Most már mindenkit verni kell . Azt mondom a hétvégén nyerünk aztán beindul a henger . Hajrá Vasas !

Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Csüt. Feb. 06, 2020 3:24 pm

Jó 10 percig azt hittem változik valami ,aztán ellaposodott az egész . Nálam fix egyes volt a meccs . Buktam is 500 forintot a vendéglőssel szemben . Megint csalódtam . Tudom kevés volt az idő , de félő megint itt ragadunk az NB kettőben . Azt mondom a védekezést összerakta a kis Bene , erre most a támadójáték volt nulla. Vasárnap nem meccselt jól az új mester . A fiatal új gyerek nem volt rossz a középpályán .Nálam a többi átlagot hozott . Most már mindenkit verni kell . Azt mondom a hétvégén nyerünk aztán beindul a henger . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 06, 2020 9:45 am

Nagy Miklós az MLSZ szabályrendszerével kapcsolatban nyilatkozott

http://www.vasasfc.hu/hirek/nagy_miklos_az_mlsz_szabalyrendszerevel_kapcsolatban_nyilatkozott-4224
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 06, 2020 9:23 am

Jó koncepció kell és türelem - interjú Nagy Miklóssal

https://nepszava.hu/3065888_jo-koncepcio-kell-es-turelem-interju-nagy-miklossal

"Az Akadémia tulajdonosaként korábban azt mondta nekünk, fontos, hogy az embernek legyenek hosszabb távú tervei, elképzelései, ne kerüljön váratlan helyzetbe. Meg tudja mondani, ha három év múlva esetleg Európa-liga-szereplő lenne a csapat, akkor hol játszaná a hazai mérkőzéseit?
    Persze. A Fáy utcában. Megoldanánk, hogy ne kelljen költöznünk. De azt hiszem ezzel kicsit előreszaladtunk.  "

Ez az utolsó kérdésre adott válasz nagyon érdekes . Talán kibővítenék a stadiont 8 ezresre ? Persze most még a feljutás is messze van . A nemzetközi kupainduló hely még messzebb ,ráadásul az Európa ligában is menni kellene vagy 3 kört ,hogy aktuális legyen . De jó lenne eljutni odáig .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Feb. 05, 2020 12:43 am

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:
    Úgy érzem Ajkán nyerünk . Ha Kiss Károly ott is borsot tör a orrunk alá akkor ki is szálltunk a versenyből amennyiben a Budafok vagy a Győr fel akar jutni . Engem tegnap a Videotonra emlékeztetett a csapatunk . Hiába a remek játékosállomány a gólok és az eredmény nem akar jönni .

Sajna nem áll még össze a játékunk,ha 8 embert cseréltünk volna talán akkor sem nyerünk.Ugyan nagyon akartunk,de egyelőre még csak nyögés lett belőle.Lesz még jobb is.Hajrá Vasas!!!

Én Szedlárt hoztam volna be ,de persze az sem garantálta volna a győzelmet . Tényleg nagyon masszív volt ez a Csaba . Az a baj a rövid felkészülés miatt a bajnokságban kell összeállni a játékunknak és már nem nagyon fér bele több botlás .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Feb. 05, 2020 12:19 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Úgy érzem Ajkán nyerünk . Ha Kiss Károly ott is borsot tör a orrunk alá akkor ki is szálltunk a versenyből amennyiben a Budafok vagy a Győr fel akar jutni . Engem tegnap a Videotonra emlékeztetett a csapatunk . Hiába a remek játékosállomány a gólok és az eredmény nem akar jönni .

Miközben néztem az előttem játszó Hajdút, majd Szivacskit rájöttem mennyire igaza van a Vasas portálokra írogatóknak. Amikor megjelent az összeállítás úgy éreztem ez így jó lesz, Lakatos nincs, a Szivacs/Terbe adható. Sajnos Hajdút ahogy telt az idő egyre jobban engedtem el. A támadások segítése elméletben biztos megy neki, hiszen gondolom hétről-hétre hallja, de se elfutni, se beadni, se egy 2/1-et kialakítani nem volt képes. Szivacs dettó. Ez így nem fog menni. Pedig ki hova álljon, merre mozogjon, hogy sávot lehessen nyitni az elfutáshoz kikényszeríthető, tanulható. Mondjuk annyira csak a Vasasra koncentrálok, hogy néha amikor belenézek nb 1-es csapatok mérkőzéseibe ugyanezt látom, mint nálunk.
    Nagyjából 82 óta nézem rendszeresen a meccseket . Akkoriban még azért  elvárták ,hogy ha 3 csatárral állunk fel akkor a jobbszélső és balszélső is ( akik akkoriban még a 2 szélső csatárt jelentették ) tudjon beadni a szélről megjátszva a másik 2 csatárt ill a felfutó középpályásokat . Egy Váczi , Hámori , Pál csatársornak  egy meccsen átlagban 10-12 beadása biztosan volt . Még a jobb oldali  és a bal oldali középpályástól is elvárás volt fejenként 3-4 jó beadás . A mai Vasasnál meg a 2 szélső hátvéd a 2 fő  bűnbak mert nem tudtunk nyerni . Very Happy Persze véletlen sem azt akarom mondani ,hogy jók voltak  csak azt ,hogy talán érdemes lenne  összeszámolni a többiek beadásait is mert talán a mai modern fociban sem csak a szélsőhátvédek akik beadhatnak a szélről . Bajban leszünk Ajkán is , ha megint lefogják Hajdút meg Szivacsot . Very Happy
    Vissza kellene nézni ezt a meccset ,hogy mit kellett volna másképp csinálni ,de nincs lelkierőm .
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Kedd Feb. 04, 2020 12:48 pm

Vasas1969 írta:

Sajna nem áll még össze a játékunk,ha 8 embert cseréltünk volna talán akkor sem nyerünk.Ugyan nagyon akartunk,de egyelőre még csak nyögés lett belőle.Lesz még jobb is.Hajrá Vasas!!!
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Feb. 03, 2020 7:46 pm

Vasas1969 írta:

Miközben néztem az előttem játszó Hajdút, majd Szivacskit rájöttem mennyire igaza van a Vasas portálokra írogatóknak. Amikor megjelent az összeállítás úgy éreztem ez így jó lesz, Lakatos nincs, a Szivacs/Terbe adható. Sajnos Hajdút ahogy telt az idő egyre jobban engedtem el. A támadások segítése elméletben biztos megy neki, hiszen gondolom hétről-hétre hallja, de se elfutni, se beadni, se egy 2/1-et kialakítani nem volt képes. Szivacs dettó. Ez így nem fog menni. Pedig ki hova álljon, merre mozogjon, hogy sávot lehessen nyitni az elfutáshoz kikényszeríthető, tanulható. Mondjuk annyira csak a Vasasra koncentrálok, hogy néha amikor belenézek nb 1-es csapatok mérkőzéseibe ugyanezt látom, mint nálunk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 6:17 pm

Juhos2 írta:
    colocolo írta:

á

Az á simán lehet egy vélemény. Remélem nem követi majd áá, meg ááá! Az már durva lenne! Very Happy
    Én is rácsodálkoztam az újakra. Jó volna, ha ez a kezdet lenne és nem a vég. Leült a meccs az első 15-20 perc után, elszaladt az első félidő. A 2.- ban meg a Csaba azt játszotta amit nekik kellett, tördelte a játékot ahol bírta miközben a percek meg elteltek. A végén ültünk a lelátón, mintha most estünk volna ki, kb.  olyan hangulatban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 6:07 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 5:59 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Szia ! Sajnos nem tudom . Néha véletlen quote elé írsz és akkor belekerül az előző hozzászólásba ,de most ott sincs . Mostanában nem szokott ilyen történni . Régebben többször jártam így amikor hosszabb hozzászólást írtam . Nem csak itt de a kocsmában is . Volt ,hogy inkább emailbe írtam és onnan másoltam be ide vagy a kocsmába . Van amikor azt csinálom ,hogy félig írom meg és elküldöm és utána az edit-el folytatom tovább . Ilyenkor frissül és nem léptet ki . A legjobb az ,ha mielőtt elküldöd kijelölöd és a másolásra kattintasz . Ha ezután küldöd el és eltűnik az egérben benne marad és csak be kell illesztened . Remélem lesz energiád újra írni .

Ha cinikus akarnék lenni,azt mondanám kár a szót vesztegetni erre,meg a tegnapi mérkőzésre is.Az utolsó írásomban gyors szélsöket,irányító kp.hiányoltam.Mondván Feczesint ki kell szolgálni,kellenek a jó beadások.Mondjuk arra nem voltam felkészűlve,hogy három center lesz a pályán egy időben.És még szerepet kap a negyedik is,arra inkább hogy Szatmári megint nem fog boldogulni.Egyértelmű csalódás Tóth B.játéka is,pedig sok dolga nem volt.Többet vártam mint taktikában,mind egyéni teljesítmények terén.Az osztályzatok reálisak,Hidi ,Balajti 6 a többiek 5 Jova nem kapott osztályzatot.Egy mérkőzés után nem lehet még sok mindent le vonni,de ez a játék nem sok mindenre elég.
    Akartam is utalni a hozzászólásomban ,hogy meglátszott az általad is hiányolt irányító és szélső védő hiánya . Pedig Szatmári mellett , Kovács és Hidi valamint Birtalan is próbálta szervezni a játékot mégse volt túl sok helyzetünk . Szatmárival kapcsolatban azért azt is megjegyezném ,hogy a védőmunkája tetszett . A szélső védők előretöréseit én is hiányoltam .Már arra is gondoltam ,hogy talán edzői utasítás volt nehogy túlságosan fellazuljunk . Persze ez csak találgatás ,a Csaba jól zárta le a széleket is . Mi meg úgy tűnt nem is gyakoroltuk Hajdú és Szivacski kiugratását . Viszont a cseréknél úgy tűnt mintha Bene az edzéseken való teljesítmény alapján cserélt volna nem pedig amit a meccs képe megkívánt . Esetleg egy ilyen visszazáró ellenfél ellen később meglehetne próbálni egy
    Jova - Szivacski , Csató , Tóth - Kovács , Hidi ,Szatmári - Birtalan - Szedlár , Feczesin (Balajti ) Vernes összeállítást

Érdekes ,hogy a sport 1700 nézőt írt . Eszerint a kamera felőli lelátó majdnem tele lehetett .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Feb. 03, 2020 5:50 pm

colocolo írta:

á

Az á simán lehet egy vélemény. Remélem nem követi majd áá, meg ááá! Az már durva lenne! Very Happy
    Én is rácsodálkoztam az újakra. Jó volna, ha ez a kezdet lenne és nem a vég. Leült a meccs az első 15-20 perc után, elszaladt az első félidő. A 2.- ban meg a Csaba azt játszotta amit nekik kellett, tördelte a játékot ahol bírta miközben a percek meg elteltek. A végén ültünk a lelátón, mintha most estünk volna ki, kb.  olyan hangulatban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 5:26 pm

Hidi M Sándor: Hiszem, hogy az eredmények is jönni fognak

18 esztendős védekező középpályásunk, Hidi M Sándor a mezőny egyik legjobbja volt a Békéscsaba 1912 Előre elleni, gól nélküli döntetlennel végződő mérkőzésen.

http://www.vasasfc.hu/hirek/hidi_m_sandor_hiszem_hogy_az_eredmenyek_is_jonni_fognak-4222
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 03, 2020 1:20 pm

Vasas1969 írta:
    Szia ! Sajnos nem tudom . Néha véletlen quote elé írsz és akkor belekerül az előző hozzászólásba ,de most ott sincs . Mostanában nem szokott ilyen történni . Régebben többször jártam így amikor hosszabb hozzászólást írtam . Nem csak itt de a kocsmában is . Volt ,hogy inkább emailbe írtam és onnan másoltam be ide vagy a kocsmába . Van amikor azt csinálom ,hogy félig írom meg és elküldöm és utána az edit-el folytatom tovább . Ilyenkor frissül és nem léptet ki . A legjobb az ,ha mielőtt elküldöd kijelölöd és a másolásra kattintasz . Ha ezután küldöd el és eltűnik az egérben benne marad és csak be kell illesztened . Remélem lesz energiád újra írni .

Ha cinikus akarnék lenni,azt mondanám kár a szót vesztegetni erre,meg a tegnapi mérkőzésre is.Az utolsó írásomban gyors szélsöket,irányító kp.hiányoltam.Mondván Feczesint ki kell szolgálni,kellenek a jó beadások.Mondjuk arra nem voltam felkészűlve,hogy három center lesz a pályán egy időben.És még szerepet kap a negyedik is,arra inkább hogy Szatmári megint nem fog boldogulni.Egyértelmű csalódás Tóth B.játéka is,pedig sok dolga nem volt.Többet vártam mint taktikában,mind egyéni teljesítmények terén.Az osztályzatok reálisak,Hidi ,Balajti 6 a többiek 5 Jova nem kapott osztályzatot.Egy mérkőzés után nem lehet még sok mindent le vonni,de ez a játék nem sok mindenre elég.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 12:48 pm

colocolo írta:
    colocolo írta:

á
    Vajon hova tünt a hozzá szólásom,csak egy á betü maradt belőle?
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 03, 2020 9:45 am

colocolo írta:

á
    Vajon hova tünt a hozzá szólásom,csak egy á betü maradt belőle?
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 03, 2020 9:42 am

Vasas1969 írta:

Döntetlen a Békéscsaba ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/dontetlen_a_bekescsaba_ellen-4217

http://www.vasasfc.hu/hirek/bene_sajnalom_hogy_nem_tudtuk_feltenni_az_i-re_a_pontot-4218

Tovább csökkentek az esélyeink a feljutásra . Sok mindenben láttam előrelépést csak az eredményben nem . Tetszett , hogy stabilabbak voltunk , kisegítették egymást a játékosok . A középpályások sokkal fegyelmezettebbek voltak a korábbiaknál , nem ragadtak elől végig  besegítettek a védekezésbe ,sőt még Balajtinál is láttam némi előrelépést ebben . Valószínűleg a felsoroltak miatt is javult fel a védekezésünk az őszihez képest . Sajnos gólt nem sikerült rúgni . Balajti is megtapasztalta ,hogy a ifjú csabai kapus Uram komoly tehetség . Ha Birtalan elleni lökésért büntetőt ítélnek a javunkra biztosan nyerünk . Sajnos nem így lett . Nem tetszett ,hogy újra középen erőltettünk mindent . Ez feküdt a Csabának és még sok csapatnak fog . Szélsőt pedig a 3 csatár közül csak Birtalan tud játszani valamennyire . Hajdú lassú ,hogy eltudjon menni a szélen . Szivacski is csak egyszer tudott elmenni a jobboldalon . Igaz sokkal több labdát nem is kapott erre . Azt hiszem az ő embere Pantovics volt a mezőny legjobbja . Csak azt nem szerelte le akivel nem találkozott . Talán Szedlár lett volna képes csereként valamelyik szélen megverni a védőket .  A Sárvár elleni meccs picit előrevetítette ,hogy nem sok gólt rúgunk a Csabának .
    Feczesin nem volt jó ma viszont  Hídi és Csató elsőre kellemes benyomást keltett bennem .

á
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 03, 2020 12:44 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 02, 2020 8:25 pm

Döntetlen a Békéscsaba ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/dontetlen_a_bekescsaba_ellen-4217

http://www.vasasfc.hu/hirek/bene_sajnalom_hogy_nem_tudtuk_feltenni_az_i-re_a_pontot-4218

Tovább csökkentek az esélyeink a feljutásra . Sok mindenben láttam előrelépést csak az eredményben nem . Tetszett , hogy stabilabbak voltunk , kisegítették egymást a játékosok . A középpályások sokkal fegyelmezettebbek voltak a korábbiaknál , nem ragadtak elől végig  besegítettek a védekezésbe ,sőt még Balajtinál is láttam némi előrelépést ebben . Valószínűleg a felsoroltak miatt is javult fel a védekezésünk az őszihez képest . Sajnos gólt nem sikerült rúgni . Balajti is megtapasztalta ,hogy a ifjú csabai kapus Uram komoly tehetség . Ha Birtalan elleni lökésért büntetőt ítélnek a javunkra biztosan nyerünk . Sajnos nem így lett . Nem tetszett ,hogy újra középen erőltettünk mindent . Ez feküdt a Csabának és még sok csapatnak fog . Szélsőt pedig a 3 csatár közül csak Birtalan tud játszani valamennyire . Hajdú lassú ,hogy eltudjon menni a szélen . Szivacski is csak egyszer tudott elmenni a jobboldalon . Igaz sokkal több labdát nem is kapott erre . Azt hiszem az ő embere Pantovics volt a mezőny legjobbja . Csak azt nem szerelte le akivel nem találkozott . Talán Szedlár lett volna képes csereként valamelyik szélen megverni a védőket .  A Sárvár elleni meccs picit előrevetítette ,hogy nem sok gólt rúgunk a Csabának .
    Feczesin nem volt jó ma viszont  Hídi és Csató elsőre kellemes benyomást keltett bennem .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 02, 2020 4:21 pm

Vasas  -  Békéscsaba

M4 16:45

https://adatbank.mlsz.hu/match/52/0/20851/22/1446697.html

Mindenki a tévé elé !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 01, 2020 8:07 pm

Daróczi Zoltán szerződését klubunk közös megegyezéssel megszüntette

http://www.vasasfc.hu/hirek/daroczi_zoltan_szerzodeset_klubunk_kozos_megegyezessel_megszuntette-4216

Én inkább kölcsön adtam volna . Hatalmas tehetségként volt beharangozva érkezésekor . Még nem tudta bizonyítani ,de ha visszaemlékszünk Bereczre ő sem tudott jó teljesítményt nyújtani az elején . Emlékszem többször Szatmári cseréje volt akinek át kellett volna vennie a karmesteri pálcát . Ez sem igazán sikerólt neki . Viszont most sem látom ,hogy ki az aki még irányítani tudná a csapatot . Főleg ,hogy Szatmári is gyenge .( Meg is lepődtem ,hogy az őszi teljesítménye után továbbra is ő a csapatkapitány .) Sajnos Kleisz is sérült és még sokan mások is .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/helyzetjelentes_a_serultekrol-4215
    Hát ebben semmi előrelépés egyelőre .

Az Újpest kocsmában olvastam az egyik drukkerük írta :
    "Sziasztok! Megosztanék veletek egy kis történetet. 2 napja beszélgettem az egyik Újpest játékossal, nevét nem szeretném megnevezni. Ő elmondott nekem pár dolgot, válaszolt a kérdéseimre. Na szóval -Aki magyar és nyáron lejár a szerződése legkésőbb akkor távoznak -Egyik magyar játékossal sem szeretnének hosszabbitani, nem veszik fel velük a kapcsolatot -Nem szeretik a magyarokat a klubnál se a tulaj se az edző Amikor megkérdeztem hogy miért nem állnak össze és próbálnak valamit szervezkedni akkor azt a választ kaptam -Maximum 3-4 embert érdekelhet ez a dolog (címer,maga a klub stb), de ők sem fognak megszólalni mert nyárig féltik magukat -Ha bármi "rosszat" csinálnának akkor szivatást kapnak, nincs lakás stb. -A csapatban már nincs vezér Balajcza után csak Feczesin volt ilyen de ő is elment A végén hozzátette hogy csak akkor van bármi esély itt ha lesz tulajdonosváltás de ők erről semmit sem tudnak. Na szóval itt tartunk Újpesten. Úgy játszik a belga mindenkivel mint kisgyerek a homokozóba. Vignjevic nem lesz elküldve mivel a hű szolgája."

Mivel felmerült nálunk Litauszki , Zsótér és Koszta neve is ezért tettem be ezt a hozzászólást . Most a Vidi ellen viszont az első kettő kezdett , Koszta pedig a padon várja a bevetését .

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Hétf. Nov. 25, 2024 1:14 pm