Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 26 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 20, 2020 6:53 pm

Síposúr írta:Gratulálok a győzelmekhez ! A játékot azt most hagyjuk . A vendéglős barátom 5 percenként mondta ,hogy de szar meccs . Láttam én azt magamtól is . Azt mondom a győzelem a fontos , az majd meghozza előbb vagy utóbb a jó játékot is . Ha csak nyerünk az se baj . A Siófokhoz annyit fűznék jobb lenne ,ha nem azért jutnánk fel mert mások nem akarnak. Kemény meccsekkel kéne edződni az NB1-re . Feltűnt nekem a Balajti meg a Szatmári igyekezete. Olyat mint a 3.gólunk nem tud másik csapat itt az NB2-ben . Na nem is akarom elkiabálni ,ha a hozzáállás ilyen marad az sok mindenre elég lehet . Hajrá Vasas !
    Egyetértek veled viszont a 3.gólról az a véleményem ,hogy a többiek is tudnak ilyen . Ennek a gólnak pont az egyszerűsége volt a nagyszerűsége . Mi állandóan túlbonyolítjuk a dolgokat . Most 3 húzásból gólt rúgtunk . Máskor a félpályán sem jutunk át ennyiből . Sőt átlagban 7-8 átadás kell legalább ,hogy helyzetig jussunk . Pont ez a legnagyobb hibánk emiatt volt duplán örömteli egy ilyen "egyszerűbb" gól . Persze abban igazad van ,hogy nem ártott hozzá 3 ilyen magas kvalitású játékos , hogy ilyen jól legyen kivitelezve .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 20, 2020 6:42 pm

colocolo írta:Siófoki hírek,a BFC Siófok futballklub 3 évre nettó 66,5 millió szponzori támogatásra nyújtott be igényt.Ám a képviselő testület 8 nem 4 tartozkodás mellet nemet mondott.A klub több évi stadion bérleti díjjal is tartozik,ami nettó évi 1millió forint. A Klub éves költségvetése 495 millió forint,bevétel állami támogatás 30 millió,futballszövetség 165 millió,saját bevétel 4 millió. A hiányzó 300 milliót a tulajdonos teszi be,ez azonban egyre nagyobb nehézséget okoz.Városi támogatás híján,veszélybe kerülhet a csapat NB 2 szereplése is.

Csak azért írtam be,mert 2 ponttal,és eggyel kevesebb mérkőzéssel a Vasas előtt állnak.Jelen állás szerint az NB 1 nekik most nem opció.Másrészt meg szívesen látnék egy Vasassal kapcsolatos hasonló kimutatást,még JJ idejéből,nekünk mennyiből nem sikerült feljutni tavaly.Nem más pénztárcájában való túrkálás,hanem a betett saját pénzek vajon mennyire lettek ésszerűen elköltve.

György Tamásról nagyon negatív a véleményem . Talán a legjobb dolog ami velünk történt ,hogy megszabadultunk tőle ,de az mégis pozitív ,hogy 300 milliót betesz a fociba . Egyrészt jó hír ,hogy eggyel kevesebben pályáznak a feljutásra . (Viszont nekünk még keresztbe tehetnek ,ha elvernek minket április végén .) Másrészt én is azt gondolom jobb lenne úgy feljutni ,hogy olyanokat sikerül megelőznünk akiknek szintén ez lett volna a céljuk . Annak idején az Eger feljutásában is benne volt ,hogy a többieknél nem volt cél az élvonalba jutás .

Én azt hiszem Jámbor költségvetése a jelenleginél biztosan racionálisabb volt . Az előző bajnoki évben szerintem magasabb volt mint tavaly ősszel . Ezt csak amiatt gondolom ,hogy talán a Vasas érzelműek mint Gál és Szedlár nem a pénzre mentek elsősorban , bár lehet ,hogy előtte évben meg a kölcsönjátékosok kevesebbe kerültek . Vagyis akkor fogalmam sincs . Smile Ha már ezt felvetetted még az is érdekes lehet ,hogy mennyiből nem sikerült bennmaradni a mennyeiben korábban ? Pedig az biztosan az utóbbi 15 év legdrágább kerete lehetett .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 20, 2020 6:00 pm

Bő a keret mert Murka és Kleisz még a második csapat meccsén sem játszott . Szóval van még tartalék a keretben ,ha felépülnek . Érdekes ,hogy Tóthnak a szép gól után senki sem gratulált . Lehet ,hogy olyan keveset játszott eddig ,hogy senki sem ismeri ? Hajdú mégis csak tud beadni . Bár pontrúgásból ,de végre egy jó szöglet és egy jó fejes is Szilágyitól . Talán ez bajnokin is működne már csak be kellene verekedniük magukat a kezdőbe .
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Csüt. Feb. 20, 2020 4:42 pm

Gratulálok a győzelmekhez ! A játékot azt most hagyjuk . A vendéglős barátom 5 percenként mondta ,hogy de szar meccs . Láttam én azt magamtól is . Azt mondom a győzelem a fontos , az majd meghozza előbb vagy utóbb a jó játékot is . Ha csak nyerünk az se baj . A Siófokhoz annyit fűznék jobb lenne ,ha nem azért jutnánk fel mert mások nem akarnak. Kemény meccsekkel kéne edződni az NB1-re . Feltűnt nekem a Balajti meg a Szatmári igyekezete. Olyat mint a 3.gólunk nem tud másik csapat itt az NB2-ben . Na nem is akarom elkiabálni ,ha a hozzáállás ilyen marad az sok mindenre elég lehet . Hajrá Vasas !
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Csüt. Feb. 20, 2020 2:12 pm

Siófoki hírek,a BFC Siófok futballklub 3 évre nettó 66,5 millió szponzori támogatásra nyújtott be igényt.Ám a képviselő testület 8 nem 4 tartozkodás mellet nemet mondott.A klub több évi stadion bérleti díjjal is tartozik,ami nettó évi 1millió forint. A Klub éves költségvetése 495 millió forint,bevétel állami támogatás 30 millió,futballszövetség 165 millió,saját bevétel 4 millió. A hiányzó 300 milliót a tulajdonos teszi be,ez azonban egyre nagyobb nehézséget okoz.Városi támogatás híján,veszélybe kerülhet a csapat NB 2 szereplése is.

Csak azért írtam be,mert 2 ponttal,és eggyel kevesebb mérkőzéssel a Vasas előtt állnak.Jelen állás szerint az NB 1 nekik most nem opció.Másrészt meg szívesen látnék egy Vasassal kapcsolatos hasonló kimutatást,még JJ idejéből,nekünk mennyiből nem sikerült feljutni tavaly.Nem más pénztárcájában való túrkálás,hanem a betett saját pénzek vajon mennyire lettek ésszerűen elköltve.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 20, 2020 12:59 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Feb. 19, 2020 6:00 pm

http://www.semlegesterfel.com/index.php/cikkek/334-fecze-tripla-vasas-nb1?fbclid=IwAR1WEP0EhyawWIpEic1OVapRguC4B-bQnq6b758NFc0Skq6vV_1ODo94mkI

Hát szerintem is korai még az örömködés mert ebből a 3 meccsből 9 pontot kellett volna hozni, persze a 7 sem rossz így , hogy az MTK sem bírt a Csabával ,de a nehezebb meccsek még csak most jönnek .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Feb. 19, 2020 9:38 am

Szerdán edzőmérkőzést játszunk

http://www.vasasfc.hu/hirek/szerdan_edzomerkozest_jatszunk-4256

http://www.vasasfc.hu/hirek/ket_gollal_legyoztuk_a_mosonmagyarovart-4257

Nyertünk is 2-0 -ra . Jó ötlet volt a meccs mert egy ekkora keretet játékban kell tartani . Lehetne minden héten . Viszont így még a ráérő drukkerek sem tudnak kimenni ,ha ennyire későn derül ki ,hogy edzőmeccs lesz .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 18, 2020 9:14 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Hát ilyenek a nagybetűs SZURKOLÓK és lehet ,hogy náluk is sokat nyom a latba a jó társaság ,ha már a játék nem is az igazi . Már csak ezért is muszáj mennetek , hogy legalább ez meglegyen nekik . Very Happy  Amúgy valóban volt még 2400 fanatikus rajtatok kívül ?
    Megnéztem az összefoglalót . Érdekes módon a Birtalan ellen elkövetett szabálytalanság még a Csaba ellen nekem jóval egyértelműbb tizenegyes volt 3:44-től .
    https://www.youtube.com/watch?v=ud6FS7xQAiA

A Barcika tartalékos lesz most vasárnap . A Győr ellen jól teljesítőkből 3 játékos (Toma , Krausz , Horváth) sem tud játszani majd ellenünk . Kár ,hogy Fótyik nincs köztük .
    https://kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-02-17/krausz-raul-volt-a-meccs-legjobbja
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-hirtelen-ugy-ereztem-mintha-kest-doftek-volna-belem-2748251
    Összejöhetne egy hármas győzelmi sorozat . Mentek ?

Szerintem negyed ház volt. 5400 : 4 = x.
    Egy kicsit elkapott a felling a 4. helyezéssel, de ez annyira alap volt eddig, hogy még nem akarom beleélni magam túlságosan.
    Sajnos akkor még egy kicsit ennél is kevesebb mert a hivatalos befogadóképesség 5145 fő .
    http://www.vasasfc.hu/klub/stadion
    Megnéztem a sajtótájékoztatós Bene nyilatkozatot is .
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=wJPkk8w5q7c&feature=emb_logo
    Már épp írni akartam ,hogy Gelei ellen nem lesz egyszerű meccselnie amikor észrevettem , hogy már Dzurják József az edző Barcikán . Ráadásul már több mint 2 hónapja . Talán ő támadóbb focit játszat majd a csapatával és az jobban fekszik majd a mieinknek .

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Feb. 18, 2020 7:54 pm

Vasas1969 írta:

Hát ilyenek a nagybetűs SZURKOLÓK és lehet ,hogy náluk is sokat nyom a latba a jó társaság ,ha már a játék nem is az igazi . Már csak ezért is muszáj mennetek , hogy legalább ez meglegyen nekik . Very Happy  Amúgy valóban volt még 2400 fanatikus rajtatok kívül ?
    Megnéztem az összefoglalót . Érdekes módon a Birtalan ellen elkövetett szabálytalanság még a Csaba ellen nekem jóval egyértelműbb tizenegyes volt 3:44-től .

A Barcika tartalékos lesz most vasárnap . A Győr ellen jól teljesítőkből 3 játékos (Toma , Krausz , Horváth) sem tud játszani majd ellenünk . Kár ,hogy Fótyik nincs köztük .
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-hirtelen-ugy-ereztem-mintha-kest-doftek-volna-belem-2748251

Szerintem negyed ház volt. 5400 : 4 = x.
    Egy kicsit elkapott a felling a 4. helyezéssel, de ez annyira alap volt eddig, hogy még nem akarom beleélni magam túlságosan.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 18, 2020 11:18 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Ahogy nézem most már csupa kemény meccs jön . Egyedül a Vác ellen kötelező a többgólos siker . Putnokon a Barcika ellen nagyon komoly siker lenne nyerni . Nem jó a hazai mérlegük mert támadni nem tudnak és emiatt többször megkontrázták őket . Ellenünk azonban biztosan visszaállnak .
    Szatmári hozzáállásában én már az előző 2 fordulóban is láttam pozitív jeleket . Igaz ez a védekezése volt most viszont már az előre játékban is volt előrelépés nála. A büntetőt még vissza kell néznem mert pont lemaradtam róla .
    Egyébként kint voltál ? A felvidéki barátok ?

A kapu mögé mentünk. Peti hozott zászlót, de a túlbúzgók nem engedték be. Legközelebb nem viszünk. 
    Ott voltak. Hihetetlen, hogy Tiszakécske ellen neki vágnak. Nekem Budapestről elmenni egy Tiszakécske elleni mérkőzésre fizikai fájdalom. Csak azért megyek, hogy együtt legyek a fiammal. Duncsi, olyan apa-fia program.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Feb. 18, 2020 9:41 am

Vasas1969 írta:
    Ahogy nézem most már csupa kemény meccs jön . Egyedül a Vác ellen kötelező a többgólos siker . Putnokon a Barcika ellen nagyon komoly siker lenne nyerni . Nem jó a hazai mérlegük mert támadni nem tudnak és emiatt többször megkontrázták őket . Ellenünk azonban biztosan visszaállnak .
    Szatmári hozzáállásában én már az előző 2 fordulóban is láttam pozitív jeleket . Igaz ez a védekezése volt most viszont már az előre játékban is volt előrelépés nála. A büntetőt még vissza kell néznem mert pont lemaradtam róla .

A kapu mögé mentünk. Peti hozott zászlót, de a túlbúzgók nem engedték be. Legközelebb nem viszünk. 
    Ott voltak. Hihetetlen, hogy Tiszakécske ellen neki vágnak. Nekem Budapestről elmenni egy Tiszakécske elleni mérkőzésre fizikai fájdalom. Csak azért megyek, hogy együtt legyek a fiammal. Duncsi, olyan apa-fia program.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 17, 2020 11:25 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 17, 2020 6:19 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 17, 2020 4:35 pm

Juhos2 írta:A múlt héten is azt mondtam, hogy megvan. Nyertünk egy hetet. 
    Ma is így éreztem, nyertünk egy hetet.
    Szatmári játéka tetszett. A 11-es nekem fura volt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 17, 2020 4:19 pm

colocolo írta:Vasas : Tiszakécske   3:1

2400 néző

Vasas: Jova 6 - Szivacski 4 Csató 5 Tóth B.6 Lakatos 4 -Kovács M. 4 Hidi S.5 -Szatmári 5 - Birtalan 5 Feczesin 8 Balajti 6

csere:Kovács M. - Hinora 5      57.perc
            Birtalan - Szilágyi           85.perc

Minden jó ,ha a vége jó mondhatnánk lényeg a győzelem.Ettől függetlenül nekem nem tetszik a csapat szerkezete,sem elől sem hátul.Vannak játékosok akik nem tudják ki hozni a maximumot magukból ebben a rendszerben.Addig mig nyerünk,nem probléma,de amikor nem majd jönnek a kritikák miért ez,és miért azon a poszton játszott.Eddig nem vagyok Benétől elájulva,nem látom benne a taktikai zsenit.Néztem a hétvégi nb1 fordulót,és egy kezemen meg tudnám számolni hogy kik azok akik ott is megálnák a helyüket.És persze nem a Vidi meg a Fradi keretéből indultam ki.Légiósok nélkül,fiatal tapasztalan játékosokkal még a bent maradás is nagyon nehéz.De bárcsak ott tartanánk,hogy ez a gondunk.A nekünk jó eredmények láttán,a fordulóban fel csillant a remény.Hátha sikerül már az idén,vagy jön a szokásos jővőre újra meg próbáljuk.
    A 2400 néző meglepett mert most is bántóan kevesen voltak a kamerák által követett lelátókon ,de eszerint legalább a VIP alatti lelátó teljesen tele volt . Remélem megmarad és tovább nő ez az érdeklődés mert most valóban csak a győzelemnek és a vetélytársak pontvesztéseinek örülhetünk valamint ,hogy Feczesin megtalálta a góllövő cipőjét . Teljesen jól leírod a problémákat . Sajnos az új tulajok igaz jó szándékból és bizonyításképpen kicsit össze vissza igazoltak . Mivel irányítóba és szélsővédőbe nem sikerült így leigazolták azt aki szabad volt még ,ha olyan poszton is játszott ahol jól teljesítő játékosunk volt . Ez biztos ,hogy belső feszültségekhez vezet majd . Lehet ,hogy Birtalan lesz az első áldozat . Már ki is kezdte több drukker pedig ő az a játékos aki akkor tud jól teljesíteni amikor teljes a bizalom felé . Szedlár sem kap lehetőséget pedig az ősz második felében elkapta a fonalat . Ez ráadásul 2 olyan Vasas nevelésű játékos akinek jelent is valamit az a mez amit viselnek . Bene bejelentésekor csalódott voltam ,hogy nem olyan edzőt hoztunk akivel az élvonalnak is bátran neki futhatunk . Viszont most hagynék még neki időt mindenképpen mert 6 hét alatt azért nem lehet megváltani a világot .
    Remélem a nagy bevásárlás végül azért meghozza az eredményét és visszajutunk ,bár annak a játéknak valóban semmi nyomát nem lehetett tegnap látni amivel bent is tudnánk maradni .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 17, 2020 3:19 pm

Vasas : Tiszakécske 3:1

2400 néző

Vasas: Jova 6 - Szivacski 4 Csató 5 Tóth B.6 Lakatos 4 -Kovács M. 4 Hidi S.5 -Szatmári 5 - Birtalan 5 Feczesin 8 Balajti 6

csere:Kovács M. - Hinora 5 57.perc
    Birtalan - Szilágyi 85.perc

Minden jó ,ha a vége jó mondhatnánk lényeg a győzelem.Ettől függetlenül nekem nem tetszik a csapat szerkezete,sem elől sem hátul.Vannak játékosok akik nem tudják ki hozni a maximumot magukból ebben a rendszerben.Addig mig nyerünk,nem probléma,de amikor nem majd jönnek a kritikák miért ez,és miért azon a poszton játszott.Eddig nem vagyok Benétől elájulva,nem látom benne a taktikai zsenit.Néztem a hétvégi nb1 fordulót,és egy kezemen meg tudnám számolni hogy kik azok akik ott is megálnák a helyüket.És persze nem a Vidi meg a Fradi keretéből indultam ki.Légiósok nélkül,fiatal tapasztalan játékosokkal még a bent maradás is nagyon nehéz.De bárcsak ott tartanánk,hogy ez a gondunk.A nekünk jó eredmények láttán,a fordulóban fel csillant a remény.Hátha sikerül már az idén,vagy jön a szokásos jővőre újra meg próbáljuk.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Feb. 16, 2020 9:21 pm

A múlt héten is azt mondtam, hogy megvan. Nyertünk egy hetet. 
    Ma is így éreztem, nyertünk egy hetet.
    Szatmári játéka tetszett. A 11-es nekem fura volt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 16, 2020 8:45 pm

Feczesin mesterhármasával győztük le a Tiszakécskét

http://www.vasasfc.hu/hirek/feczesin_mesterharmasaval_gyoztuk_le_a_tiszakecsket-4251

- Hosszú út vezet még addig, hogy szép játékkal nyerjünk. Nem volt véletlen az első félidő, ennél magasabb fordulatszámon kell futballozni, többet kell futni. Hozzá kell azt is tenni, hogy az ellenfelünk jól védekezett, egy átlövés után vezetést szerzett. Hiába domináltunk, kevés helyzetünk volt szünetig. A második félidőre már helyenként közönségszórakoztató játékot produkáltunk. Szükséges, hogy a játékosok kimozduljanak a komfortzónájukból, ami szünet után megtörtént. Amit az első félidőbe beleraktunk a meccsbe, az kevés volt, a második félidei teljesítményükre azonban büszkék lehetnek a játékosok, ami biztató lehet a jövőre nézve - mondta Bene Ferenc.

Hát az biztos ,hogy ennek a 90 percnek az alapján nem sok gyerek döntött úgy ,hogy Vasas drukker lesz . A legfontosabb a győzelem viszont megvan. Ráadásul csökkent a hátrányunk is ,úgy hogy elégedettek lehetünk. Remélem a Kazincbarcika ellen sikerül javulnunk mert ez a mai teljesítmény nem lesz elég . A győzelmen kivül Feczesin mesterhármasának is örülök. Így biztos még jobban figyelnek rá és talán több lehetősége lesz a többieknek is .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 16, 2020 4:57 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 16, 2020 10:38 am

Vasas - Tiszakécske

A mérkőzés kapcsán Virágh Ferenc, a Duna Aszfalt TLC labdarúgócsapatának vezetőedzője nyilatkozott :

Hétről-hétre nagyon sokat teszünk azért, hogy a hibáinkat minimalizáljuk, amelyek miatt nem sikerült az elmúlt mérkőzéseket megnyerni. Nagyon sokat tesz a csapat a győzelemért, de mindig van egy-két buta hiba, ami miatt nem tudjuk ezeket a meccseket győzelemmel abszolválni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legutóbbi Kazincbarcika elleni meccsünket visszanézve, kielemezve; az ellenfelünk két gólját is szabálytalanság előzte meg. Nyilván nekünk ezzel nem szabad foglalkozni, hanem ki kell javítani a hibáinkat. A játékunk minőségével és az eredményességgel ki kell vívnunk a tiszteletet. Itt a kiváló alkalom arra, hogy megmutassuk, hogy egy Vasas szintű csapat ellen is fel tudjuk venni a kesztyűt és akár pontot vagy pontokat szerezzünk.

http://www.vasasfc.hu/hirek/helyzetjelentes_a_serultekrol-4249

Jó volna olyan edzéseket is látni ahol a mezőnyjátékosok mozgását nem kellene felgyorsítani . A kapusok mozgása viszont tetszett .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 16, 2020 7:46 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

http://www.vasasfc.hu/hirek/kalmar_oliver_a_vasasban_folytatja_palyafutasat-4247

https://www.transfermarkt.de/oliver-kalmar/leistungsdaten/spieler/501171/plus/0?saison=2019

Sajnos játszani nem láttam . Ha tud beadni akkor már nem lesz rosszabb mint a jelenlegiek . Érdekes ,hogy egy korábbi győri nyilatkozatában azt mondja a fejjáték az erőssége , pedig a transfermarkt szerint csak 173 cm magas . A Győr nem véletlenül igazolta le a rutinos Fejest a Paksból . Ők a rutinra szavaztak .A fiatal Dobossal szerintem nagyot fogtak . Ő nekünk is nagyon jó lett volna .
    https://nb2.hu/hirek/vasas-ketten-tavozhatnak
    Viszont Király Botondot sajnálom ,ha elmegy . Ő képes volt akár 3-4 jó cselt is megcsinálni egymásután evvel megbontani az ellenfél védelmét . Persze volt amikor 20 perc után lehoztam volna .

Botond szerintem a keretbe nem bírta volna már visszaverekedni magát. Délelőtt néztem tavalyi összefoglalókat. Alig ismertem fel már valakit. Jól kicserélődött a csapat.
    Valószínűleg igazad van . Racionális döntés is a keret szűkítése . Csak amiatt sajnálom mert hiányoljuk a jó szélsőket és ő erre megfelelő lett volna a baloldalon még ,ha csereként is a nagy nevek miatt . Ő csatárként is képes volt meghúzni a szélt és beadni is , nem kellett a szélső védőre várnia . Kár ,hogy a sérülése miatt meg se nézte tulajdonképpen az új stáb , hogy mire képes . Persze ,ha a videókból az derült volna ki ,hogy minden korábbi meccsén maximálisan odatette magát akkor a türelem is tovább tartott volna vele szemben . Sajnos nem így volt és sokan vagyunk elől . Mindenesetre továbbra is figyelemmel fogom kisérni a pályafutását ,ahogy a korábbi játékosainkét is .
    Ha már csatárok .A volt játékosaink közül Saglik nem felejtette el a góllővést . Igaz ez már csak az 5.liga ( a török harmadosztály után ahová tőlünk ment ) ,de szerintem nem esnének ki a magyar NB3-ból.
    https://www.transfermarkt.com/mahir-saglik/profil/spieler/2453
    Ennek ellenére nem sajnáltam amikor elment mert meccsenként talán 2 kilométert sem futott már a végén . Hiába volt gólerős emiatt szerintem jó döntés volt az elengedése . Ettől még lehet azoknak igaza akik szerint bentmaradtunk volna vele .
    Pavlovot sem sajnáltam . Cipruson is megköszönték neki . Viszont most a szerbeknél kezd magára találni . Elég jól termelt annak ellenére ,hogy nem játszott túl sokat.
    https://www.transfermarkt.com/yevhen-pavlov/profil/spieler/97859
    A bosnyák bajnokság kanadai táblázatán is elég jól áll egy ismerős név . Mivel olyan csapat csatáraként teszi aki az előző 2 évben a kiesés ellen harcolt elég szép teljesítmény. Még akkor is ,ha a bosnyák a magyarnál is gyengébb bajnokság , legalábbis egy fradival biztosan .
    https://www.transfermarkt.com/premijer-liga/scorerliste/wettbewerb/BOS1/saison_id/2019
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Feb. 15, 2020 5:23 pm

Vasas1969 írta:

http://www.vasasfc.hu/hirek/kalmar_oliver_a_vasasban_folytatja_palyafutasat-4247

https://www.transfermarkt.de/oliver-kalmar/leistungsdaten/spieler/501171/plus/0?saison=2019

Sajnos játszani nem láttam . Ha tud beadni akkor már nem lesz rosszabb mint a jelenlegiek . Érdekes ,hogy egy korábbi győri nyilatkozatában azt mondja a fejjáték az erőssége , pedig a transfermarkt szerint csak 173 cm magas . A Győr nem véletlenül igazolta le a rutinos Fejest a Paksból . Ők a rutinra szavaztak .A fiatal Dobossal szerintem nagyot fogtak . Ő nekünk is nagyon jó lett volna .
    Viszont Király Botondot sajnálom ,ha elmegy . Ő képes volt akár 3-4 jó cselt is megcsinálni egymásután evvel megbontani az ellenfél védelmét . Persze volt amikor 20 perc után lehoztam volna .

Botond szerintem a keretbe nem bírta volna már visszaverekedni magát. Délelőtt néztem tavalyi összefoglalókat. Alig ismertem fel már valakit. Jól kicserélődött a csapat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Feb. 14, 2020 11:18 pm

Juhos2 írta:Ez a fiú jó nekünk? Valaki látta már?
    Meglep, hogy Hidi után egy újabb up válogatott köt ki nálunk Győrből.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Feb. 14, 2020 7:56 pm

Ez a fiú jó nekünk? Valaki látta már?
    Meglep, hogy Hidi után egy újabb up válogatott köt ki nálunk Győrből.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Feb. 12, 2020 11:15 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-ez-azert-igy-nehez-vegh-gabor-a-zalaegerszegi-helyzetrol-2747119

Ezt csak azért teszem be mert a zetések magyar játékosokkal kapcsolatos véleményét már mi is megtapasztalhattuk a kieséskor és még meg is fogjuk ,ha ragaszkodunk ahhoz ,hogy nem alkalmazunk légióst a remélt feljutás után sem . Elég baj az az óriási hátrány amit az MLSZ okoz az NB2-es csapatoknak . A fiatal szabállyal és ,avval hogy nem lehet légiós a másodosztályban nem egy,  hanem 2 osztály különbséget teremt az élvonal és az NB2 között .

Ezért rettentem meg az új tulajdonosok e problémát firtató nyilatkozataiktól illetve éreztem úgy, hogy Jámbornak talán nem kellene elengedni a kezüket. Mert belelépünk ugyanabba a folyóba, lelkesedésből.

Persze valahol megértem ,hogy a saját utánpótlásra akarnak támaszkodni nincs is evvel baj ,de olyan mintha nem ismernék a magyar valóságot . A Paksnak az utóbbi 10 évben szinte mindig az első négyben kellett volna lennie evvel a magyar kerettel akik valószínűleg rengeteg pénzbe is kerülnek de egy elkényelmesedett társaság aki inkább a kupás helyre sem akar általában odaérni mert akkor rövidebb a nyári szabi a munka pedig több .
    5 légiós szerintem elférne egy élvonalbeli keretben . Pl 3 rutinosabb lehetőleg valamelyik nyugati bajnokságot is megjárt profi és mondjuk 2 olyan fiatal aki valamelyik nagyobb nyugati klub akadémiájáról került ki de az ottani felnőtt gárdához még kevesek nálunk bőven jók lehetnek . Belőlük pénzt is lehetne csinálni . Jó ugródeszka lehetne számukra a Vasas . A rutinosabb és a fiatal légiósok egyaránt példát tudnának mutatni a mi játékosainknak a nyugati kluboknál megismert mentalitásból . Én még az ellen sem tiltakoznék ,ha mondjuk az U17-ben is lennének külföldiek . Jean-Claude Mbemba volt kongói válogatott játékostársai közül biztos van aki az ottani utánpótlásban dolgozik . Gondolom tudnának ajánlani szegény sorsú komoly tehetségeket akikre érdemes lenne költeni . De ez csak ötletelés . Mindenesetre remélem átgondolják tulajaink ezt a kérdést .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Feb. 12, 2020 6:05 am

Vasas1969 írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-ez-azert-igy-nehez-vegh-gabor-a-zalaegerszegi-helyzetrol-2747119

Ezt csak azért teszem be mert a zetések magyar játékosokkal kapcsolatos véleményét már mi is megtapasztalhattuk a kieséskor és még meg is fogjuk ,ha ragaszkodunk ahhoz ,hogy nem alkalmazunk légióst a remélt feljutás után sem . Elég baj az az óriási hátrány amit az MLSZ okoz az NB2-es csapatoknak . A fiatal szabállyal és ,avval hogy nem lehet légiós a másodosztályban nem egy,  hanem 2 osztály különbséget teremt az élvonal és az NB2 között .

Ezért rettentem meg az új tulajdonosok e problémát firtató nyilatkozataiktól illetve éreztem úgy, hogy Jámbornak talán nem kellene elengedni a kezüket. Mert belelépünk ugyanabba a folyóba, lelkesedésből.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 10:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 9:52 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 11, 2020 8:39 pm

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/zte-ez-azert-igy-nehez-vegh-gabor-a-zalaegerszegi-helyzetrol-2747119

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:11 am