Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 25 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Juhos2 Szer. Márc. 04, 2020 6:46 pm

Itt a para.
    Szerintetek, nálunk is eljön a zártkapus mérkőzések időszaka?
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Szer. Márc. 04, 2020 5:11 pm

vasassas írta:

Gratulálok a csapatnak, remélem ezt a formát tudjuk hozni a továbbiakban is.Ez a sorozat győzelem sokat ígérő.Igyekszünk nyomulni,mert jó pár pontra  le vagyunk még maradva. Egyre profibban játszunk,és ez biztató!!Hajrá Vasas!!

Azt mondom lesz ez a sorozat még hosszabb is . Legutóbb írtam a győzelmek hozzák majd a jó játékot . Már a meccs felében jó is volt hát a többiben meg pocsék . A vendéglőben néztem ott is ez volt a vélemény . Majd alakul ez és egyre jobb lesz . Mindig más tesz hozzá többet . Most ezek a Hidi, a Hinora ,a Jova és a Balajti voltak meg kellettek a Vernes pontrúgásai .  A Nyíregyházát elverjük azt ha a libásokat is elkapnánk én azt gondolom fel is jutnánk mert utána végigvernénk mindenkit . Gratulálok a győzelemhez a csapatnak ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 04, 2020 4:11 pm

Egy kis múltidézés . Előre is elnézést a rossz minőségért .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 04, 2020 2:07 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:

Magabiztos győzelem a Győr ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/magabiztos_gyozelem_a_gyor_ellen-4287

Gratulálok a győzelemhez ! Nagyon kellett Hinora remek gólja mert addig nem csak az eredményjelzőn volt dupla 0 ,de a csapatok pályán nyújtott teljesítményét is erre értékeltem volna . Meg is érdemelte a gólt mert sokat robotolt az elmúlt meccseken . Vicziánra is nagyon ráfért a sikerélmény szerencsére később a hibájából nem lett gól . Viszont a 2. gól utáni időszakban  látszódott meg leginkább a különbség a játékban a javunkra . A legjobban talán Balajti gólja tetszett főleg Hidi szólója miatt aki szerintem a mezőny legjobbja volt . Nagy dicséret Benének aki észrevette ,hogy egy ilyen játékos hiányzik a csapatból . Viszont cserélni nagyon nem tud . Nem értettem miért fejezte le a csatársort és hozta fel a Győrt amikor már pályán volt a vendégeknél Horváth akivel szerintem a magyar mezőnyben senki nem veheti fel fejjel a versenyt , talán még az élvonalat is beleértve . Szerencsére Jova helyén volt amikor kellett ,de jó hogy nem volt hátra még 10 perc mert idegbajt kaptam volna . Bár lehet csak azt akartuk gyakorolni ,hogy milyen amikor nyomás alatt van a csapat .

Gratulálok a csapatnak, remélem ezt a formát tudjuk hozni a továbbiakban is.Ez a sorozat győzelem sokat ígérő.Igyekszünk nyomulni,mert jó pár pontra  le vagyunk még maradva. Egyre profibban játszunk,és ez biztató!!Hajrá Vasas!!

Valóban egyre több biztató kis jelet látni . Majd amikor nézed a meccseket figyeld Balajti játékét . Ég és föld a különbség az őszi és a tavaszi hozzáállása között . A játéka még nem mindig megy neki ,de az akarásával már egyre kevésbé vannak bajok . Nála látom a legnagyobb változást az őszi önmagához képest .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Márc. 04, 2020 2:00 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Pedig benne volt az is . Persze ,ha nincs Hinora gólja akkor lehet , hogy tovább tart a Kondás átok .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/hinora_orulok_hogy_gollal_halalhattam_meg_a_bizalmat-4289
    Egyébként pont azt a reménytelenséget láttam 3-0-nál a győrieken mint a mieinken a soroksári meccsen amikor minden bement amit kapura lőttek . Pedig Szedlár beállásakor még reménykedtem ,de csak jöttek és jöttek a soroksári gólok . Sad  
    Talán akkor is másképpen alakul minden , ha nem akarjuk 10 emberrel megverni az MTK-t . Persze most a Budafok hátrányból fordított emberhátrányban és a Soroksárt is begyűrte előtte az utolsó utáni pillanatban .

Igen. Az Mtk meccs is nehezen emészthető még ma is. De a Budafok győzelme azzal a hülye felpattanó kezezéssel is ez a kategória. 
    Sajnos én is ilyenkor olyan múltbarévedőigazmagyar életérzést veszek észre magamon amit a feleségem sokszor a fejemhez vág. Smile

Hát ebben a " múltbarévedőigazmagyar életérzés-ben " én egészen Muhiig és Mohácsig visszamegyek . Persze az utolsó telt házas Vasas meccs az Újpest elleni 0-0 is eszembe jut . Ha akkor sikerült volna 1 góllal behúzni Vácziéknak ,de sajnos akkor nem volt ilyen bő keretünk mint most . Még a bronzos és kupadöntős idény is eszembe jut Oenninggel és az a bizonyos Honvéd meccs .
    Most pont van egy interjú Korhuttal a mostani játékosával .
    http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-meg-akarok-felelni-az-elvarasnak-korhut-2751011
    Érdekes télen elmaradt az Arisz - Vasas meccs . Talán a tulajdonosváltás miatt nálunk .
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Kedd Márc. 03, 2020 9:34 pm

Vasas1969 írta:

Gratulálok a győzelemhez ! Nagyon kellett Hinora remek gólja mert addig nem csak az eredményjelzőn volt dupla 0 ,de a csapatok pályán nyújtott teljesítményét is erre értékeltem volna . Meg is érdemelte a gólt mert sokat robotolt az elmúlt meccseken . Vicziánra is nagyon ráfért a sikerélmény szerencsére később a hibájából nem lett gól . Viszont a 2. gól utáni időszakban  látszódott meg leginkább a különbség a játékban a javunkra . A legjobban talán Balajti gólja tetszett főleg Hidi szólója miatt aki szerintem a mezőny legjobbja volt . Nagy dicséret Benének aki észrevette ,hogy egy ilyen játékos hiányzik a csapatból . Viszont cserélni nagyon nem tud . Nem értettem miért fejezte le a csatársort és hozta fel a Győrt amikor már pályán volt a vendégeknél Horváth akivel szerintem a magyar mezőnyben senki nem veheti fel fejjel a versenyt , talán még az élvonalat is beleértve . Szerencsére Jova helyén volt amikor kellett ,de jó hogy nem volt hátra még 10 perc mert idegbajt kaptam volna . Bár lehet csak azt akartuk gyakorolni ,hogy milyen amikor nyomás alatt van a csapat .

Gratulálok a csapatnak, remélem ezt a formát tudjuk hozni a továbbiakban is.Ez a sorozat győzelem sokat ígérő.Igyekszünk nyomulni,mert jó pár pontra le vagyunk még maradva. Egyre profibban játszunk,és ez biztató!!Hajrá Vasas!!
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Márc. 03, 2020 7:44 pm

Vasas1969 írta:

Pedig benne volt az is . Persze ,ha nincs Hinora gólja akkor lehet , hogy tovább tart a Kondás átok .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/hinora_orulok_hogy_gollal_halalhattam_meg_a_bizalmat-4289
    Egyébként pont azt a reménytelenséget láttam 3-0-nál a győrieken mint a mieinken a soroksári meccsen amikor minden bement amit kapura lőttek . Pedig Szedlár beállásakor még reménykedtem ,de csak jöttek és jöttek a soroksári gólok . Sad  
    Talán akkor is másképpen alakul minden , ha nem akarjuk 10 emberrel megverni az MTK-t . Persze most a Budafok hátrányból fordított emberhátrányban és a Soroksárt is begyűrte előtte az utolsó utáni pillanatban .

Igen. Az Mtk meccs is nehezen emészthető még ma is. De a Budafok győzelme azzal a hülye felpattanó kezezéssel is ez a kategória. 
    Sajnos én is ilyenkor olyan múltbarévedőigazmagyar életérzést veszek észre magamon amit a feleségem sokszor a fejemhez vág. Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 03, 2020 6:54 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 02, 2020 9:25 pm

Juhos2 írta:Szerettem volna egy még nagyobb arányú győzelmet, de az élesben való tesztelés ugyan egy újszerű műfaj számomra, de ugyanakkor kíváncsivá is tesz. Bárhogy alakuljon talán rámutat a következő időszak feladataira.

Kár a múlt év végéért. Ma többször eszembe jutott.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Márc. 02, 2020 6:43 pm

Szerettem volna egy még nagyobb arányú győzelmet, de az élesben való tesztelés ugyan egy újszerű műfaj számomra, de ugyanakkor kíváncsivá is tesz. Bárhogy alakuljon talán rámutat a következő időszak feladataira.

Kár a múlt év végéért. Ma többször eszembe jutott.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 02, 2020 11:35 am

colocolo írta:  
        VASAS FC - ETO FC GYŐR     3 - 1

1602 néző

Vasas :Jova 6 - Csató 6 Viczián 6 Lakatos 5 - Hinora 6 Szatmári 5 Hidi 6 - Balajti 6 Feczesin 5 Vernes 6

csere: Vernes - Szivacski       63.perc
                Feczesin - Torghelle     68.perc
                Balajti - Kalmár           79.perc

Először is gratula a csapatnak a győzelemhez,persze jobban örültem volna ha a végét nem rontjuk el.Az odáig rendben van,hogy három gólos vezetésnél,lehetőséget kell adni a cseréknek is.Egyedül Kalmár cseréjét érzem jogosnak,ő még nem játszott tét mérkőzésen kapjon lehetőséget.De mit akartunk Szivacskival,Torghellével elérni,láttuk már mire képesek beállásuk után a csapat játék is rosszabb lett. Van még a mesternek is mit tanúlnia taktika terén.Rosszul nyúlt bele a mérkőzésbe,most belefért de  nem biztos hogy mindig így lesz.Egyelőre tartjuk a lépést,hogy mire lesz elég nem tudom,inkább csak a 3. helyet látom most realitásnak.Ami Hidi személyét illeti tőkéletesen egyetértek veled,ha a többi fiatal is hasonló lesz pl Kalmár balhátvédben, a jelenleg gyengébb posztokat is be tudjuk tölteni fiatalokkal.
    A másik 2 üres hozzászólást kitöröltem . Köszi az osztályzatokat ! Hidi talán egy 7-est is megérdemelt volna . Na jó egy 6,5 -et de ilyen nincs a sportnál . Benénél már nem először fordul elő ,hogy rosszul cserél . Az is eszembe jutott ,hogy a hétközi edzéseken nyújtott teljesítményt díjazza . Viszont a csapat játékát is szétverte ezzel . Sanyit szerintem csak égeti avval ,hogy egyedül küldi fel . Őt már csak a többi csatár mellé szabad beküldeni a végén ,ha nagyon kell a gól . Sajnos a Budafok nem akar hibázni . Nem veszíthetünk pontot se , ha akarunk valamit . De ,hogy honnan veszünk a hiányposztokra jó magyart ,ha véletlen mégis feljutunk az rejtély a számomra .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Márc. 02, 2020 11:06 am

VASAS FC - ETO FC GYŐR 3 - 1

1602 néző

Vasas :Jova 6 - Csató 6 Viczián 6 Lakatos 5 - Hinora 6 Szatmári 5 Hidi 6 - Balajti 6 Feczesin 5 Vernes 6

csere: Vernes - Szivacski 63.perc
    Feczesin - Torghelle 68.perc
    Balajti - Kalmár 79.perc

Először is gratula a csapatnak a győzelemhez,persze jobban örültem volna ha a végét nem rontjuk el.Az odáig rendben van,hogy három gólos vezetésnél,lehetőséget kell adni a cseréknek is.Egyedül Kalmár cseréjét érzem jogosnak,ő még nem játszott tét mérkőzésen kapjon lehetőséget.De mit akartunk Szivacskival,Torghellével elérni,láttuk már mire képesek beállásuk után a csapat játék is rosszabb lett. Van még a mesternek is mit tanúlnia taktika terén.Rosszul nyúlt bele a mérkőzésbe,most belefért de nem biztos hogy mindig így lesz.Egyelőre tartjuk a lépést,hogy mire lesz elég nem tudom,inkább csak a 3. helyet látom most realitásnak.Ami Hidi személyét illeti tőkéletesen egyetértek veled,ha a többi fiatal is hasonló lesz pl Kalmár balhátvédben, a jelenleg gyengébb posztokat is be tudjuk tölteni fiatalokkal.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 02, 2020 10:56 am

Bene: 80 percig úgy futballoztunk, ahogy szerettünk volna

Bene Ferenc, csapatunk vezetőedzője értékelte a Győr elleni győztes mérkőzést.
    - Egész héten azt hangsúlyoztam, hogy egy nagyon komoly vetélytárssal találkozunk. A Győr a feljutást megcélzó csapat egy kitűnő edzővel, ezért nagy probléma lett volna, ha belealszunk a mérkőzésbe. A labdabirtoklási fölényünk eredményes volt, szerettük volna hibára kényszeríteni az ellenfelünket, ami sikerült. Külön öröm számomra, hogy két rögzített helyzet után is betaláltunk, ezek fordulópontjai voltak a mérkőzésnek. A második félidőben tudtuk, hogy kockáztatni fognak a győriek, de nem húzódtunk vissza. Az utolsó tíz perccel már kevésbé tudunk elszámolni, ekkor nem működött a csapatjátékunk, de 80 percig úgy futballoztunk, ahogy szerettünk volna. A siker és a jó játék ellenére még nagyon sok munka van hátra – mondta vezetőedzőnk.

Kondás Elemér: – Megkönnyítettük a Vasas dolgát azzal, hogy szöglet és szabadrúgás utáni szituációból is gólt kaptunk. A második félidőben kockáztattunk, volt esélyünk, de nem tudtuk értékesíteni a ziccereinket.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 01, 2020 7:34 pm

Gratulálok a győzelemhez ! Nagyon kellett Hinora remek gólja mert addig nem csak az eredményjelzőn volt dupla 0 ,de a csapatok pályán nyújtott teljesítményét is erre értékeltem volna . Meg is érdemelte a gólt mert sokat robotolt az elmúlt meccseken . Vicziánra is nagyon ráfért a sikerélmény szerencsére később a hibájából nem lett gól . Viszont a 2. gól utáni időszakban látszódott meg leginkább a különbség a játékban a javunkra . A legjobban talán Balajti gólja tetszett főleg Hidi szólója miatt aki szerintem a mezőny legjobbja volt . Nagy dicséret Benének aki észrevette ,hogy egy ilyen játékos hiányzik a csapatból . Viszont cserélni nagyon nem tud . Nem értettem miért fejezte le a csatársort és hozta fel a Győrt amikor már pályán volt a vendégeknél Horváth akivel szerintem a magyar mezőnyben senki nem veheti fel fejjel a versenyt , talán még az élvonalat is beleértve . Szerencsére Jova helyén volt amikor kellett ,de jó hogy nem volt hátra még 10 perc mert idegbajt kaptam volna . Bár lehet csak azt akartuk gyakorolni ,hogy milyen amikor nyomás alatt van a csapat .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 01, 2020 4:21 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 29, 2020 7:26 pm

Egy kis múltidézés .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 29, 2020 7:19 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Most én mondom , hogy miket nem tudsz ! Annyira nem figyelek mást a Vasason kivül ,hogy még a Gliwice se volt meg . Azt hittem valami újonc csapat és nem a tavalyi bajnok . Azt meg főleg nem ,hogy németek az ottaniak .

Rátámadtak a Varsóba igyekvő fehérváriakra pár éve. És nem értettem. Lengyelek? Magyarokra?
    Már csak egyet kell aludni. Az első komoly próba, hol is tartunk? Sikerült felràzni a héten a Győrt vagy leszakítjuk őket.
    Ez bennem valahogy nem maradt meg . A holnapi meccs pedig valóban az első igazán komoly erőpróba .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/helyzetjelentes_a_serultekrol-4286
    Sajnos Birtalan és Tóth nem játszhat . Boti hiányát még megoldják mert elég sokan vagyunk elől .Tóth fejjátéka azonban hiányozni fog . Nem egy összeszokott védelmünk lesz a szintén bombaerős Eto csatársor ellen . Félek , hogy Kondás valóban kitalált valamit .
    https://www.eto.hu/hirek/11994/a-vasas-fc-otthonaban-folytatjuk-a-szereplest/

Kondás Elemér: „Próbáltuk rendezni a sorokat a héten, remélem sikerült is. Tudjuk, hogy a múlt vasárnapi játékunk nem olyan volt, mint amilyennek lennie kellett volna. Gyengén játszottunk, ennek ellenére bármi megtörténhetett volna azon a mérkőzésen. Én személy szerint szégyelltem magam és sajnáltam a szurkolóinkat, hogy ilyen teljesítményt mutattunk. Természetesen ezt a hétvégén igyekszünk kijavítani. Tudjuk, hogy a Vasas milyen játékerőt képvisel, megnéztük a játékukat, ennek megfelelően megpróbáljuk az ellenszerét megvalósítani!”

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Feb. 29, 2020 11:52 am

Vasas1969 írta:

Most én mondom , hogy miket nem tudsz ! Annyira nem figyelek mást a Vasason kivül ,hogy még a Gliwice se volt meg . Azt hittem valami újonc csapat és nem a tavalyi bajnok . Azt meg főleg nem ,hogy németek az ottaniak .

Rátámadtak a Varsóba igyekvő fehérváriakra pár éve. És nem értettem. Lengyelek? Magyarokra?
    Már csak egyet kell aludni. Az első komoly próba, hol is tartunk? Sikerült felràzni a héten a Győrt vagy leszakítjuk őket.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Feb. 28, 2020 11:47 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-reszben-a-valogatott-miatt-szerzodtem-lengyelorszagba-vida-2749939

"– Hogy tetszik a piros-kék mez?
    – Szép emlékeket ébreszt – válaszolta Vida Kristopher, aki a szlovákiai DAC-tól szerdán a lengyel bajnoki címvédő Piast Gliwicéhez igazolt. – Pályafutásom kezdetén, a Vasasban már viseltem hasonlót, jó érzéssel tölt el, hogy visszatérhetek ehhez az színösszeállításhoz."

Jö ,hogy nem csak mi emlékszünk erre . Remélem egyszer őt is sikerül Nagy Miklósnak visszaszereznie de kicsit fiatalabban mint Feczesint .

Gliwice. Szurkolói lélektan. Ők nem lengyelek, hanem németek vallják.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Feb. 27, 2020 8:42 pm

Vasas1969 írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-reszben-a-valogatott-miatt-szerzodtem-lengyelorszagba-vida-2749939

– Szép emlékeket ébreszt – válaszolta Vida Kristopher, aki a szlovákiai DAC-tól szerdán a lengyel bajnoki címvédő Piast Gliwicéhez igazolt. – Pályafutásom kezdetén, a Vasasban már viseltem hasonlót, jó érzéssel tölt el, hogy visszatérhetek ehhez az színösszeállításhoz."

Jö ,hogy nem csak mi emlékszünk erre . Remélem egyszer őt is sikerül Nagy Miklósnak visszaszereznie de kicsit fiatalabban mint Feczesint .

Gliwice. Szurkolói lélektan. Ők nem lengyelek, hanem németek vallják.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Feb. 27, 2020 11:22 am

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-reszben-a-valogatott-miatt-szerzodtem-lengyelorszagba-vida-2749939

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 25, 2020 3:55 pm

Érdemes megnézni azt is ,hogy a Szeged  milyen egyszerű ,de szép gólokkal verte a Győrt .
    https://mediaklikk.hu/video/2020/02/23/eto-fc-gyor-szeged-grosics-1-3#
    Valamiért azt hittem Győrben lesz a meccs ,de szerencsére itthon . Talán a valós fél ház is meglenne ,ha nem adná a tévé .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 24, 2020 10:06 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Még ennyire tartalékosan is tisztességesen helytállt a Kazincbarcika pedig Putnokon kell játszania . Ennek köszönhetően én is azt mondom amit Te a múlt héten ,hogy nyertünk egy hetet . A Győrnek hasonlóan bő a kerete mint a mienk . Ott már nem lesz ilyen előnyünk . Ráadásul Hinora és Szedlár lehet ,hogy megsérült ,de ennyire bő keretnél talán csak Jova hiánya okozna problémát . A mélységi indításokból én is nagyon szeretnék minél többet látni mert az még az élvonalban is működhet .

Olvastam ma, hogy a győri drukkerek rendesen kibuktak. Vagy felrázzák a csapatot vagy /remélem/ a hétvégén elvesztik a lelkesedésüket jó időre.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-besokalltak-a-gyori-szurkolok-berletuket-hajitottak-a-palyara-2749507

Ha az 529-ből is besokalnak páran akkor nem kell félni ,hogy telt ház lesz ellenünk .
    Remélem nem mi fogjuk meglökni a Győrt mint annak idején az MTK-t . Szerintem most vasárnap kezdődik a bajnokság számunkra eddig a Csaba kivételével nem volt komolyabb ellenfelünk és azt is hozni kellett volna. Korai még az örömködés .
    https://nb2.hu/hirek/elkezdett-bevalni-bene-ferenc-fenyegetese---tabellak
    De talán ez a 4 meccs elég volt ,hogy a nagyobb feladatokra is készen álljunk . Örülök Vernes góljának is bár mást nem is nagyon csinált , nem kockáztatta meg a sok futást a rossz talajú pályán .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/vernes_begyujtottuk_a_harom_pontot-4273

Kicsit körülményes lett megtalálni ezt a topikot 1-2 napja ,örülök ,hogy nektek sikerült .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Feb. 24, 2020 7:12 pm

Vasas1969 írta:
    Még ennyire tartalékosan is tisztességesen helytállt a Kazincbarcika pedig Putnokon kell játszania . Ennek köszönhetően én is azt mondom amit Te a múlt héten ,hogy nyertünk egy hetet . A Győrnek hasonlóan bő a kerete mint a mienk . Ott már nem lesz ilyen előnyünk . Ráadásul Hinora és Szedlár lehet ,hogy megsérült ,de ennyire bő keretnél talán csak Jova hiánya okozna problémát . A mélységi indításokból én is nagyon szeretnék minél többet látni mert az még az élvonalban is működhet .

Olvastam ma, hogy a győri drukkerek rendesen kibuktak. Vagy felrázzák a csapatot vagy /remélem/ a hétvégén elvesztik a lelkesedésüket jó időre.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 24, 2020 2:17 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Kazincbarcikai SC  -  Vasas FC   0 - 2

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/kazincbarcikai_sc_-_vasas_fc-392

https://www.youtube.com/watch?v=KzLNhsPXLIo

Bene Ferenc : - Nagyon nagy munkát végeztek a játékosaim egy mély talajú pályán. Nehéz mérkőzés volt, gyakorlatilag a második gólunkig kiélezett volt a találkozó. Talán csak a kihagyott helyzeteink miatt van hiányérzetem. A kapunk előtt pedig nagyobb felelősségvállalásra lesz szükség a jövőben. Megemelem a kalapomat a játékosaim előtt, mert profi módon lehozták a mérkőzést.

Dzurják József: – Hét meghatározó játékosunk hiányzott, öten sérülés, ketten pedig eltiltás miatt. Ennek ellenére dicséret illeti azokat a fiatalokat, akik pályára léptek, mert mindent megtettek, de a Vasas jól kihasználta buta hibáinkat.

Megírtad, hogy a fél csapatuk hiányozni fog. Így is lett. Jön a március. Van miért visszavágnunk a következő hetekben. Szerencsére van kihez nyúlni. Nem is baj, hogy mindig van olyan játékos a keretben aki kikerül/bekerül. Ezek a mélységi indítások remélem a szezon végére a csapat védjegyévé válnak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 24, 2020 2:00 pm

colocolo írta:
        Kazincbarcika - Vasas  0:2

700 néző

Vasas:Jova 0 - Terbe 6 Tóth B.6 Csató 5 -Hidi 6 - Hinora 6 Szatmári 6 - Balajti 5 Feczesin 6 Szedlár 5

csere:Szedlár - Vernes 6        62.perc
               Hinora -  Viczián           74.perc
               Balajti - Kalmár            84.perc

Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez,az elején volt pár nagy helyzetünk akár el is dönthettük volna a mérkőzést. Sajna ki maradtak ,ezért aztán izgulhatunk a végéig.Lenne mit,de nem akarok senkit kritizálni egy győztes mérkőzés után,mondjuk Balajtinak nagyon nem ment.Nem lennék meglepve ha Győr ellen,Birtalan Feczesin Vernes csatársor láttán sem.Van még 1-2 poszt ahol még ahol még komoly harc lehet a csapatba kerülésért.Hála a bő keretnek,nőt a variációs lehetőségek száma,jobban lehet a soros ellenfél játékához igazodni.Ha nyerünk hétvégén,akkor jó esélyel hátra felé már nem nagyon kell nézelődnünk.
    Balajti valóban nem játszott jól . Viszont az nekem tetszett ,hogy megpróbált balszélsőt játszani és nem csak papíron az az összeállításban . Tény ,hogy nem ment neki ,de szerintem meccsről meccsre kicsit jobban megy majd neki .( Ha mégsem javulna fel akkor csínján kell bánni Lakatos kritikáival .) Nagyon nagy szükség van , hogy nagyobb mezőnymunkát vállaljon mert még az NB2-ben sem engedhetjük meg magunknak ,hogy 2 ember ácsorogjon elől . Feczesinnél is tetszett ,hogy sokkal többet vállalt és a védekezésből is kivette a részét . Nagy szükség lesz a fejjátékára a Győr ellen hátul is . Birtalan lehet ,hogy sérült . Remélem nem komoly és hamar bevethető lesz .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Feb. 24, 2020 12:12 pm

Vasas1969 írta:

Bene Ferenc : - Nagyon nagy munkát végeztek a játékosaim egy mély talajú pályán. Nehéz mérkőzés volt, gyakorlatilag a második gólunkig kiélezett volt a találkozó. Talán csak a kihagyott helyzeteink miatt van hiányérzetem. A kapunk előtt pedig nagyobb felelősségvállalásra lesz szükség a jövőben. Megemelem a kalapomat a játékosaim előtt, mert profi módon lehozták a mérkőzést.

Dzurják József: – Hét meghatározó játékosunk hiányzott, öten sérülés, ketten pedig eltiltás miatt. Ennek ellenére dicséret illeti azokat a fiatalokat, akik pályára léptek, mert mindent megtettek, de a Vasas jól kihasználta buta hibáinkat.

Megírtad, hogy a fél csapatuk hiányozni fog. Így is lett. Jön a március. Van miért visszavágnunk a következő hetekben. Szerencsére van kihez nyúlni. Nem is baj, hogy mindig van olyan játékos a keretben aki kikerül/bekerül. Ezek a mélységi indítások remélem a szezon végére a csapat védjegyévé válnak.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 24, 2020 11:11 am

Kazincbarcika - Vasas 0:2

700 néző

Vasas:Jova 0 - Terbe 6 Tóth B.6 Csató 5 -Hidi 6 - Hinora 6 Szatmári 6 - Balajti 5 Feczesin 6 Szedlár 5

csere:Szedlár - Vernes 6 62.perc
    Hinora - Viczián 74.perc
    Balajti - Kalmár 84.perc

Először is gratulálok a csapatnak a győzelemhez,az elején volt pár nagy helyzetünk akár el is dönthettük volna a mérkőzést. Sajna ki maradtak ,ezért aztán izgulhatunk a végéig.Lenne mit,de nem akarok senkit kritizálni egy győztes mérkőzés után,mondjuk Balajtinak nagyon nem ment.Nem lennék meglepve ha Győr ellen,Birtalan Feczesin Vernes csatársor láttán sem.Van még 1-2 poszt ahol még ahol még komoly harc lehet a csapatba kerülésért.Hála a bő keretnek,nőt a variációs lehetőségek száma,jobban lehet a soros ellenfél játékához igazodni.Ha nyerünk hétvégén,akkor jó esélyel hátra felé már nem nagyon kell nézelődnünk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 23, 2020 4:23 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Feb. 22, 2020 5:53 pm

Helyzetjelentés a sérültekről

http://www.vasasfc.hu/hirek/helyzetjelentes_a_serultekrol-4268

https://kbsc.hu/hirek/kbsc-hirek/2020-02-21/a-vasast-fogadjuk-vasarnap

Hát Birtalan és Kleisz sérülése után úgy néz ki ebben nincs előrelépés . Azt hittem ,ha meglesz a fűves edzőpálya akkor már nem dőlnek ki ennyire gyakran a játékosaink .

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 10:39 am