Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 12 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Juhos2 Kedd Feb. 02, 2021 6:04 pm

Más csapatok meccseit szinte soha nem nézem. Viszont az őszi Csákvár - Debrecen meccset valami apropóból néztem.
    Sőt! Még azt hiszem emlékszem is rá. Nagyon hajtós, élvezetes mérkőzés volt. Ha Daru nem hagyja ki a tizit, aminek az ellentámadásából egyenlített a Loki, sima 2-0.
    Becsüljük meg a három pontot.
    Vasárnap nem nagyon tudtam a mérkőzésre koncentrálni csak bele bele sandítottam. A tabella alakul.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Kedd Feb. 02, 2021 10:45 am

Vasas1969 írta:
    Kovács és Pekár kapott jobb osztályzatot mint amit én láttam de vissza kellene néznem a többieket is . Egy jó irányító nem ártana de már az is jó lenne ,ha Kovács Milán azt hozná mint a bemutatkozásakor . Remélem lesz 2-3 játékos akinek a formája jelentősen javul az őszihez képest és ez segíthet majd abban , hogy eredményesek legyünk . Jó lenne ,ha Jova irányítaná a védelmet és elosztaná az embereket . Talán Szilágyi is megtehetné csak hát ő a legfiatalabb belső védőnk . De valakinek meg kell tennie . Az a gond ,hogy a tegnapi csapatból csak Szilágyi , Viczián és Feczesin fejjátékára lehet azt mondani ,hogy jó . Őket kellene a legveszélyesebbek ellenfelekre elosztani . Sillye és Kovács a többire . Jó lenne már egy biztosabb győzelem de félek ,hogy ez a Szentlőrinc már nem ugyanaz a csapat akit ősszel 4 góllal vertünk . Én már 1-2 gólos sikerrel is elégedett lennék .
    Nekem több dolog is bántja a szememet,Silye hátvéd létére 1 gól 1 gólpassz,csak 6,Pekár 7 meg túlzás.A kapus kérdésben teljesen igazad van,ahogy a sorfal fel állítása úgy az emberek elosztása irányítása is kapus feladat rögzített helyzeteknél.Ha valamit akarunk,hazai pályán mindenki ellen hozni kéne a 3 pontot.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 01, 2021 9:28 pm

colocolo írta:A legfontosabb a 3pont megvan,a többi meg erősen felejtős.Sajnos semmi olyat nem látok,ami azt mutatná hogy fejlődik a csapat.Küszködünk ,még 3 rúgott góllal is izgulnunk kell mert hátul is gól képesek vagyunk.Le írom az osztályzatokat,bár nem nagyon egyezik az én véleményemmel.

Jova 6 - Terbe 5 Viczián 5 Szilágyi 6 Silye 6 - Hidi 5 Pátkai 7 Kovács M.6 - Pekár 7 Feczesin 5 Radó 6
    a cserék nem kaptak osztályzatot.Továbbra is az a véleményem,hogy egy izgulásmentes feljútáshoz ennél sokkal több kell.Főleg úgy hogy ne keljen még azért is izgulni mit játszanak a riválisok.
    Kovács és Pekár kapott jobb osztályzatot mint amit én láttam de vissza kellene néznem a többieket is . Egy jó irányító nem ártana de már az is jó lenne ,ha Kovács Milán azt hozná mint a bemutatkozásakor . Remélem lesz 2-3 játékos akinek a formája jelentősen javul az őszihez képest és ez segíthet majd abban , hogy eredményesek legyünk . Jó lenne ,ha Jova irányítaná a védelmet és elosztaná az embereket . Talán Szilágyi is megtehetné csak hát ő a legfiatalabb belső védőnk . De valakinek meg kell tennie . Az a gond ,hogy a tegnapi csapatból csak Szilágyi , Viczián és Feczesin fejjátékára lehet azt mondani ,hogy jó . Őket kellene a legveszélyesebbek ellenfelekre elosztani . Sillye és Kovács a többire . Jó lenne már egy biztosabb győzelem de félek ,hogy ez a Szentlőrinc már nem ugyanaz a csapat akit ősszel 4 góllal vertünk . Én már 1-2 gólos sikerrel is elégedett lennék .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 01, 2021 11:46 am

A legfontosabb a 3pont megvan,a többi meg erősen felejtős.Sajnos semmi olyat nem látok,ami azt mutatná hogy fejlődik a csapat.Küszködünk ,még 3 rúgott góllal is izgulnunk kell mert hátul is gól képesek vagyunk.Le írom az osztályzatokat,bár nem nagyon egyezik az én véleményemmel.

Jova 6 - Terbe 5 Viczián 5 Szilágyi 6 Silye 6 - Hidi 5 Pátkai 7 Kovács M.6 - Pekár 7 Feczesin 5 Radó 6
    a cserék nem kaptak osztályzatot.Továbbra is az a véleményem,hogy egy izgulásmentes feljútáshoz ennél sokkal több kell.Főleg úgy hogy ne keljen még azért is izgulni mit játszanak a riválisok.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 01, 2021 9:52 am

Győzelem a tavaszi nyitányon!

http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_a_tavaszi_nyitanyon-4850

MESTERMÉRLEG
    Visinka Ede: – Kétgólos hátrányból egyenlítettünk a mezőny egyik legjobb csapata ellen, mi több kettő-kettőnél ziccerünk volt, mégsem szereztünk pontot. Sajnálom a játékosokat, mindent megtettek a pontszerzés érdekében, de el kell ismernem, nem érdemtelen a Vasas győzelme.

Schindler Szabolcs: – A legfontosabb a három pont megszerzése volt. Rossz pályán, sárdagasztós mérkőzést játszottunk. Nagyon jól kezdtünk, de amint kiengedtünk egy kicsit, a Csákvár azonnal talpra állt. Három gólunk mellett háromszor a kapufát is eltaláltuk, ezért megérdemelten nyertünk.

Egész jó meccs volt . Talán még a 4 csillagot is megérdemelné . Egy kimondottan jól játszó Csákvárt sikerült legyőzni .( Bevallom az ő játékuk jobban is tetszett mint a miénk .) Aki a az első félidő közepétől az egyenlítésükig teljesen fölénk nőt és beszorított bennünket . A kapunk előtt a szögletek és a szabadrúgások után gyakorlatilag minden fejpárbajt megnyertek . Az utolsó percig izgulni kellett a győzelmünkért ami nem érdemtelen de ,ha a Csákvár nyert volna akkor is ezt mondanám . A légvédelmünket mindenképpen jobbá kell tenni . Sokan már a félidőben levitték volna Feczesint és behozták volna Balát akinek nem sok hasznát láttuk volna védekezésben a gyenge fejjátéka miatt . Szerintem a végén Szivacsot is emiatt hozta be Terbe helyett Schindler ,hogy magasítsa a csapatot . Bár nem igazán sportszerű de a meccset látva nem bánom , hogy Csatót nem engedtük játszani . Túl sok jól fejelő volt így is náluk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jan. 31, 2021 9:51 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 28, 2021 9:44 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:http://www.vasasfc.hu/hirek/oliver_meseje-4842

Ha a jelenlegi játékosainknak is ilyen szíve lenne akkor biztos lennék a feljutásban . Sajnos jelenleg jobban hasonlítanak egy zsoldosseregre . Hogy lesz e belőlük egy szerethető csapat ? Szeretném de nagy pénzben nem fogadnék rá  .

A fiatalokat bírom. Nekik még elhiszem az Aki ugrál angyaföldit.
    A győzelmek csak összerántják a csapatot, de azt a lelkesedést mint Schultzék idejében nem tudom fogom-e érezni. Mondjuk olyan rég volt, hogy én/mi is nagyot változtunk.
    Hát a jelenlegi játékosok annyit keresnek , hogy nekik kellene belelkesíteni téged a játékukkal . Ez valahogy mégsem sikerül . Neked nehéz is lenne mert nem mehetsz ki a meccsre . Te legfeljebb odakintről kiabálhatsz és biztathatsz .
    Érdekes párhuzam most Dárdai is hasonló helyzetbe került mint Schindler , mindkét edző gürizni tudó alázatos játékosokkal szeret dolgozni és most sztárocskákkal kellene eredményt produkálni . Drukkolok mindkettőnek , hogy ez sikerüljön nekik .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 27, 2021 8:25 pm

Vasas1969 írta:http://www.vasasfc.hu/hirek/oliver_meseje-4842

Ha a jelenlegi játékosainknak is ilyen szíve lenne akkor biztos lennék a feljutásban . Sajnos jelenleg jobban hasonlítanak egy zsoldosseregre . Hogy lesz e belőlük egy szerethető csapat ? Szeretném de nagy pénzben nem fogadnék rá  .

A fiatalokat bírom. Nekik még elhiszem az Aki ugrál angyaföldit.
    A győzelmek csak összerántják a csapatot, de azt a lelkesedést mint Schultzék idejében nem tudom fogom-e érezni. Mondjuk olyan rég volt, hogy én/mi is nagyot változtunk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 27, 2021 8:09 pm

http://www.vasasfc.hu/hirek/oliver_meseje-4842

Ha a jelenlegi játékosainknak is ilyen szíve lenne akkor biztos lennék a feljutásban . Sajnos jelenleg jobban hasonlítanak egy zsoldosseregre . Hogy lesz e belőlük egy szerethető csapat ? Szeretném de nagy pénzben nem fogadnék rá .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 27, 2021 7:05 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Igen sajnos mentséget mindig könnyen találunk . Valahogy mindig mi vagyunk a legkeményebb alapozás közben és az ellenfél meg csak ránk készült és   welnessezik már 3 napja . Ez persze  nem csak Vasas jelenség a magyar fociban mindenütt így megy főleg ,ha külföldi csapat az ellenfél de ha magyar akkor is . A Bereczhez mit szólsz ? Van tipped kit akarhatunk még ?

Nézem hogyan lehetne egy magyar csapatot összehozni, hogy megfeleljünk a szponzor elvárasainak.
    A szétszaladt nyáj újra összeáll?
    Sok egyenes jellem. Még a végén Barczi /?/ is előkerül.
    És kapjuk majd a savat a rengeteg pénz miatt amibe kerül a keret. Kellemes lesz.
    De az utca egyirányú, amibe beleléptünk. Főszponzor nélkül csőd lesz.
    Érthetetlen számomra miért ne lehetne legalább 3 légiós nálunk is a kezdőben . Így nehéz lesz jó mentalitású játékosokkal feltölteni a keretet mert jó magyar játékos kevés van olyan akinek a hozzáállása is megfelelő az még kevesebb . A légiósok példát mutathatnának ! Remélem legalább a határon túli magyar felmenőkkel rendelkezők jöhetnek majd . Remélem nem rekeszti ki őket Csányi . Még velük is kicsi lesz a merítési lehetőség . Sokan középhátvédet is igazolnának mert Otigbával is lehet úgy jártunk mint a Bundesligás cseh gyerekkel . Ha már cseh most talán lenne pénz rá .
    https://www.transfermarkt.com/laco-takacs/profil/spieler/303440
    Még nem volt felnőtt válogatott és kölcsönbe adta a Slávia Prága , bár mostanában inkább védekező középpályást játszik mint középhátvédet . Hogy itthoni magyart is mondjak Csoboth Kevint örülnék , ha mi hoznánk haza ,bár a posztján megvagyunk .
    Nekem is vannak félelmeim . Hasonló forgatókönyv van a rémálmaimban mint a Danubius Hotels idején még rosszabb befejezéssel .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 27, 2021 5:46 pm

Vasas1969 írta:

Igen sajnos mentséget mindig könnyen találunk . Valahogy mindig mi vagyunk a legkeményebb alapozás közben és az ellenfél meg csak ránk készült és   welnessezik már 3 napja . Ez persze  nem csak Vasas jelenség a magyar fociban mindenütt így megy főleg ,ha külföldi csapat az ellenfél de ha magyar akkor is . A Bereczhez mit szólsz ? Van tipped kit akarhatunk még ?

Nézem hogyan lehetne egy magyar csapatot összehozni, hogy megfeleljünk a szponzor elvárasainak.
    A szétszaladt nyáj újra összeáll?
    Sok egyenes jellem. Még a végén Barczi /?/ is előkerül.
    És kapjuk majd a savat a rengeteg pénz miatt amibe kerül a keret. Kellemes lesz.
    De az utca egyirányú, amibe beleléptünk. Főszponzor nélkül csőd lesz.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 26, 2021 6:24 pm

Juhos2 írta:

Nem egyszerű játék ez a foci, ha a Vasas játsza.
    Játszon mindenki.
    Nyugtatjuk magunkat, de azért ezek baljós jelek. Jó “csak” edzőmeccsek, de az ellenfélnek is az.

Igen sajnos mentséget mindig könnyen találunk . Valahogy mindig mi vagyunk a legkeményebb alapozás közben és az ellenfél meg csak ránk készült és welnessezik már 3 napja . Ez persze nem csak Vasas jelenség a magyar fociban mindenütt így megy főleg ,ha külföldi csapat az ellenfél de ha magyar akkor is . A Bereczhez mit szólsz ? Van tipped kit akarhatunk még ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 26, 2021 6:12 pm

vasassas írta:

Nem vagyunk különösebben toppon, talán lesz jobb ennél még az edzőmeccseken is. Inkább most mint élesben.
    Sajnos ez volt az utolsó edzőmeccs . Így a rossz főpróba jó előadásban bízhatunk ! Vasárnap már élesben megy Csákváron délután 1 órától . Az ország nagy részén esik akkor . Mi remélhetőleg a neten nézni tudjuk majd .
    Úgy néz ki visszahoznánk a tékozló fiút ,de nem akarják engedni .
    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/vasas/magyar-valogatott-kozeppalyast-igazolna-az-nb-i-be-vagyo-vasas-pinterek-nem-adnak?fbclid=IwAR17m_6p1VK3KjH0hxbGwFEGpF1zmvnpO6ISoBs8rA7Xuc9VvFqobeDPscI
    Pedig jó irányítóra nagy szükség lenne .
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Hétf. Jan. 25, 2021 6:27 pm

Nem vagyunk különösebben toppon, talán lesz jobb ennél még az edzőmeccseken is. Inkább most mint élesben.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jan. 25, 2021 9:59 am

Nem egyszerű játék ez a foci, ha a Vasas játsza.
    Játszon mindenki.
    Nyugtatjuk magunkat, de azért ezek baljós jelek. Jó “csak” edzőmeccsek, de az ellenfélnek is az.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 23, 2021 1:42 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jan. 22, 2021 11:08 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Sajnos újra látszott , hogy a középső védőink lassúak . Egy Tokmac nem is tudom mit művelne velünk !? Ezért lenne szükség gyors emberekre mint Szivacs . Sajnos őt meg irányítani kellene de már évek óta nincs olyan ember a csapatban aki irányítsa a védelmet és emiatt rendszeresek az ilyen balfaszságok amit a DAC ellen csinált . A gyorsasága miatt Szivacs alapember lehetne még feljebb is de edzőinknek  sokat kellene foglalkozni vele ,hogy a hiányosságait pótolják . Szerintem úgy csináltunk belőle védőt , hogy előtte sosem volt az . Úgy tudom védekező középpályás volt Kecskeméten . Már évek óta mondom , hogy volt játékosaink foglalkozhatnának a jelenlegiekkel és segíthetnének ,hogy a posztjukon jobbak legyenek . Ha egy Juhár , Mónos vagy Váczi Zoli esetleg Kiss Laci csak heti egy órát foglalkozna a jelenleg posztján játszóval az már akkor is eredményes lenne ,ha csak egy cselt tanul meg valaki Váczi Zolitól vagy csak a helyezkedést volt védőinktől . Visszavonult klasszisaink amúgy is nézik a meccseinket és biztosan van véleményük mit csinál rosszul a jelenlegi focistánk . Egy jó tanács az utódnak már akkor is hasznos , ha emiatt csak 1 ponttal több pontot szerzünk valamelyik szezonban . Valamit ki kell találni mert az NB1.hun azt írták az OTP csak addig támogatja a csapatot amíg csak magyarok játszanak nálunk . Így viszont szinte lehetetlen lesz bennmaradni . De ha minden egyes játékossal külön is foglalkozna valaki az segíthetne a játékosállomány minőségét javítani anélkül is ,hogy pénzt költenénk új igazolásra és szerintem nem is kerülne sokba .
    Amúgy a ősszel azért a védekezésünk sokat javult Schindlernek köszönhetően , de a Csaba és a Soroksár is megmutatta ,hogy még van hova fejlődni .

Tegnap este még beszéltünk róla. Hogy lehet, hogy Milánnak nincs egy begyakorolt megoldása egy egy az egyhez a kapussal szemben? Mintha te vagy én ijedtünk volna meg, hogy hogyan kerültünk oda.
    Azon gondolkozom ,hogy ha egy játékosunk esetleg szívesen kint maradna gyakorolni edzés után vagy bármikor egyáltalán megtudná e tenni ? Lenne e hol ? Szerintem a stadiban a pályára rá se mehetne ! A műfüvesek meg az edzőpálya elképzelhető ,hogy állandóan foglalt . Lehet .hogy nem is olyan egyszerű ez mint Váradiék idejében .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Jan. 22, 2021 2:18 pm

Vasas1969 írta:
    Sajnos újra látszott , hogy a középső védőink lassúak . Egy Tokmac nem is tudom mit művelne velünk !? Ezért lenne szükség gyors emberekre mint Szivacs . Sajnos őt meg irányítani kellene de már évek óta nincs olyan ember a csapatban aki irányítsa a védelmet és emiatt rendszeresek az ilyen balfaszságok amit a DAC ellen csinált . A gyorsasága miatt Szivacs alapember lehetne még feljebb is de edzőinknek  sokat kellene foglalkozni vele ,hogy a hiányosságait pótolják . Szerintem úgy csináltunk belőle védőt , hogy előtte sosem volt az . Úgy tudom védekező középpályás volt Kecskeméten . Már évek óta mondom , hogy volt játékosaink foglalkozhatnának a jelenlegiekkel és segíthetnének ,hogy a posztjukon jobbak legyenek . Ha egy Juhár , Mónos vagy Váczi Zoli esetleg Kiss Laci csak heti egy órát foglalkozna a jelenleg posztján játszóval az már akkor is eredményes lenne ,ha csak egy cselt tanul meg valaki Váczi Zolitól vagy csak a helyezkedést volt védőinktől . Visszavonult klasszisaink amúgy is nézik a meccseinket és biztosan van véleményük mit csinál rosszul a jelenlegi focistánk . Egy jó tanács az utódnak már akkor is hasznos , ha emiatt csak 1 ponttal több pontot szerzünk valamelyik szezonban . Valamit ki kell találni mert az NB1.hun azt írták az OTP csak addig támogatja a csapatot amíg csak magyarok játszanak nálunk . Így viszont szinte lehetetlen lesz bennmaradni . De ha minden egyes játékossal külön is foglalkozna valaki az segíthetne a játékosállomány minőségét javítani anélkül is ,hogy pénzt költenénk új igazolásra és szerintem nem is kerülne sokba .
    Amúgy a ősszel azért a védekezésünk sokat javult Schindlernek köszönhetően , de a Csaba és a Soroksár is megmutatta ,hogy még van hova fejlődni .

Tegnap este még beszéltünk róla. Hogy lehet, hogy Milánnak nincs egy begyakorolt megoldása egy egy az egyhez a kapussal szemben? Mintha te vagy én ijedtünk volna meg, hogy hogyan kerültünk oda.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 21, 2021 6:17 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Soroksár SC - Vasas FC
    2021. január 20. 11:00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/soroksar_sc_-_vasas_fc-462

http://www.vasasfc.hu/hirek/szerdan_soroksaron_lepunk_palyara-4833

A Pécs rommá verte őket . Ennek tudatában biztos győzelmet kellene aratnunk de nem szokott ennyire sima lenni ellenük .

A lottószámokat kérném, így elsőre. Smile
    Sajnos újra látszott , hogy a középső védőink lassúak . Egy Tokmac nem is tudom mit művelne velünk !? Ezért lenne szükség gyors emberekre mint Szivacs . Sajnos őt meg irányítani kellene de már évek óta nincs olyan ember a csapatban aki irányítsa a védelmet és emiatt rendszeresek az ilyen balfaszságok amit a DAC ellen csinált . A gyorsasága miatt Szivacs alapember lehetne még feljebb is de edzőinknek sokat kellene foglalkozni vele ,hogy a hiányosságait pótolják . Szerintem úgy csináltunk belőle védőt , hogy előtte sosem volt az . Úgy tudom védekező középpályás volt Kecskeméten . Már évek óta mondom , hogy volt játékosaink foglalkozhatnának a jelenlegiekkel és segíthetnének ,hogy a posztjukon jobbak legyenek . Ha egy Juhár , Mónos vagy Váczi Zoli esetleg Kiss Laci csak heti egy órát foglalkozna a jelenleg posztján játszóval az már akkor is eredményes lenne ,ha csak egy cselt tanul meg valaki Váczi Zolitól vagy csak a helyezkedést volt védőinktől . Visszavonult klasszisaink amúgy is nézik a meccseinket és biztosan van véleményük mit csinál rosszul a jelenlegi focistánk . Egy jó tanács az utódnak már akkor is hasznos , ha emiatt csak 1 ponttal több pontot szerzünk valamelyik szezonban . Valamit ki kell találni mert az NB1.hun azt írták az OTP csak addig támogatja a csapatot amíg csak magyarok játszanak nálunk . Így viszont szinte lehetetlen lesz bennmaradni . De ha minden egyes játékossal külön is foglalkozna valaki az segíthetne a játékosállomány minőségét javítani anélkül is ,hogy pénzt költenénk új igazolásra és szerintem nem is kerülne sokba .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jan. 21, 2021 1:33 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jan. 21, 2021 12:54 pm

Vasas1969 írta:

Soroksár SC - Vasas FC

A Pécs rommá verte őket . Ennek tudatában biztos győzelmet kellene aratnunk de nem szokott ennyire sima lenni ellenük .

A lottószámokat kérném, így elsőre. Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 20, 2021 10:42 am

Soroksár SC - Vasas FC

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jan. 19, 2021 8:59 am

Vasas1969 írta:

Kíváncsi vagyok, a Szivacski kérdés eldőlt-e? Vagy nem kell komolyan venni, darálunk így is.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jan. 19, 2021 8:53 am

https://youtu.be/8_iuzv3D7E8

Adyra vágytam,
    Őt találtam.Smile

Vasas1969 likes this post

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 18, 2021 9:45 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 16, 2021 9:20 am

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 13, 2021 12:09 pm

Vasas1969 írta:

Elmarad az MTK elleni edzőmérkőzésünk

http://www.vasasfc.hu/hirek/elmarad_az_mtk_elleni_edzomerkozesunk-4821

Sajnos így lehet ,hogy csak 3 felkészülési meccsünk lesz . http://www.vasasfc.hu/hirek/modosult_a_teli_felkeszulesi_program-4810
    Ez nagyon kevés .Főleg ,hogy a bő keret miatt sokan perceket sem kapnak majd . Legalább dupla meccsek lettek volna lekötve ,hogy minél többet játszanak a fiúk .

Nézd a jó oldalát pl. a Békéscsaba már nem tud pontot elvenni tőlünk. Na ugye.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 12, 2021 9:43 pm

Elmarad az MTK elleni edzőmérkőzésünk

http://www.vasasfc.hu/hirek/elmarad_az_mtk_elleni_edzomerkozesunk-4821

Sajnos így lehet ,hogy csak 3 felkészülési meccsünk lesz . http://www.vasasfc.hu/hirek/modosult_a_teli_felkeszulesi_program-4810
    Ez nagyon kevés .Főleg ,hogy a bő keret miatt sokan perceket sem kapnak majd . Legalább dupla meccsek lettek volna lekötve ,hogy minél többet játszanak a fiúk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 12, 2021 9:16 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Csató Martint kölcsönadtuk

http://www.vasasfc.hu/hirek/csato_martint_kolcsonadtuk-4815

Bene szerzeménye volt ugye? Olyan, mintha 1000 éve történt volna. Mondjuk engem még Otigba sem győzött meg, hogy kihagyhatatlan lenne. Alapot játszik, olyan szinten egyszerűen, hogy nekem fáj.
    Igen ! Valóban olyan . Rövid idő alatt annyi minden történt , mintha Jámbor ára is vagy 3-4 éve lett volna . Én sem ájultam el Otigbától pedig nagyon örültem az érkezésének . Nem gondoltam ,hogy ennyire mélyen van . Igazából én nem láttam fényévnyi különbséget közte és például Csató között . Tényleg sokat hagyott ki korábban egy teljes éve ráment egy súlyos sérülésre de tavaly tavasszal 12 bajnokit is végigjátszott a fradiban az utolsót június 27.-én . Azt hittem az alatt már visszanyert valamit a korábbi formájából . Szerintem a tavaszi idény második felétől várhatjuk Otigbától azt a teljesítményt amivel erőssége lesz a csapatnak . Azt sem zárom ki , hogy a válogatottba is visszakerül majd bár tény ,hogy a játékában semmi erre utaló jelet nem láttam eddig .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Jan. 10, 2021 12:51 pm

Vasas1969 írta:

Csató Martint kölcsönadtuk

http://www.vasasfc.hu/hirek/csato_martint_kolcsonadtuk-4815

Bene szerzeménye volt ugye? Olyan, mintha 1000 éve történt volna. Mondjuk engem még Otigba sem győzött meg, hogy kihagyhatatlan lenne. Alapot játszik, olyan szinten egyszerűen, hogy nekem fáj.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:09 pm