by Vasas1969 Csüt. Nov. 28, 2019 3:44 pm
Juhos2 írta:Odavágtunk rendesen. A 91. percben eltaláltuk a kaput.
A tegnap este legjobb beírása a facebook-ról idézett "Apa. Mi az az nb1? Nem tudom fiam, mi Vasas szurkolók vagyunk"
Ezt a beírást én is láttam . Gondolkodtam ,hogy felmegyek 8.-án a Dorog ellen , de akkor ki kellene neked is jönnöd ,hogy ne legyek egyedül . Persze ez is vicc ,de lassan nem lesz néző a lelátón.
Valószínűleg azokat kezdeti Szanyó akik még nem ellene játszanak. Szerintem már nincs egy kezdőcsapatnyi ilyen embere sem. Ezért nem tudott rotálni ,pedig a csákvári sárdagasztás után elkelt volna a frissités . Szinte biztos vagyok benne ,hogy a Csákvárból és belőlünk vett ki legtöbbet a múlt vasárnapi forduló . Talán ezért is zakózhatott mindkét csapat és voltunk tompábbak tegnap amin csak a nyáron beharangozott a vetélytársakat messze felülmúló kiváló erőnlét segíthetett volna . Ezt viszont én korábban sem nagyon láttam.
Félek a játékosok nem azért fúrják Szanyót mert tudják ,hogy vele minimális esély sem lenne megkapaszkodni az élvonalban . Azt hiszem fel sem akarnak jutni . Ennek ellenére edzőt kellene váltani . A Supka - Híres páros szabad ,bár tudom ,hogy a Halinál most megégtek ,de magyar szinten Supka a jobbak közé tartozik. Róla még azt is eltudnám képzelni ,hogy nem csak feljuttatná a csapatot ,de képes lenne bent is tartani az élvonalban. Híressel védő is kerülne a stábba . Igaz annakidején vele sem volt valami acélos védelmünk , erre még jól emlékszem gyerekkoromból. Ezért nem is írom ,hogy ő összerakná a védekezést ,de valamit biztosan hozzá tudna tenni .
Mindenképpen váltsunk és azoktól a játékosoktól akik utána sem hajtanak szabaduljunk meg a nyáron. Akkor inkább nézem az ügyetlenebbeket akik legalább akarnak . Velük sem esünk ki igaz fel sem jutunk ,de legalább nem álmodozom feleslegesen az élvonalról .