Vasas1969 írta:Vereséggel zártuk az évet
http://www.vasasfc.hu/hirek/vereseggel_zartuk_az_evet-4148
Vezetőedzőnk értékelte a Soroksár elleni mérkőzést.
- Nem tudtunk megszakítani a sormintát, győzelem után megint vereség következett. Fel kellene nőni a feladathoz, voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor lélektelenül, szív nélkül játszottunk. Amikor pedig magára talált a csapat, egyéni hibák miatt kaptunk gólokat. A Soroksár megérdemelten nyert. Úgy mentek bele minden párharcba, mintha a bajnoki címért játszanának, nálunk ezt nem mindenki tette meg sajnos.
Késve értem haza csak a 2. félidőt láttam . Hihetetlen volt ,hogy ami kapura ment az gól lett . A középpályásaink is legalább annyira (ha nem jobban) benne vannak a kapott gólokban mint a kapusunk . Miért nem tudták legalább megzavarni a lövő játékost ! Pedig Szedlár beállása után azt hittem nyerünk . Azt hiszem az döntött ,hogy a Soroksár gólra játszotta a meccset és nem esett abba a hibába mint nyáron amikor túlságosan is nyílt focit játszottak ellenünk . Bősz potyája kicsit Nagy Gergő kupadöntőben kapott góljára emlékeztetett .
Be volt kapcsolva, de sajnos dolgoznom kellett. Láttam is meg nem is. Feleségem azt mondta, amikor egy pillanatra megpihentem - bele ne nézz, mert infarktust kapsz! - na, akkor jött az ötödik.
Ez van.
Pedig azt hittem Bősz magára talál. Reménykedtem benne. Már csak attól félek, hogy Jámbor bedobja a türcsit, nekünk meg jut egy Ner-es barom.