Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
VasasTata
vasassas
VASAS77
koldokszosz
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 31 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by colocolo Szomb. Aug. 19, 2017 3:04 pm

Vasas1969 írta:
    Köszi! Akkor reménykedjünk ,hogy 6 felett lesz és a pénzből Markovits nem csíp le másra. Tegnap karbantartás volt a freemailen. Egy levelet akartam írni valakinek és hozzád küldtem el és most másoltam ki onnan ,hogy elküldjem az eredeti címzettnek. Nézd meg , ha tudod mert kíváncsi vagyok a véleményedre. Láttad a meccset ? Mi a véleményed ?

Láttam a mérkőzést de mint észre vehetted ,ebben az idényben nem írok kommentárt.Még pedig azért mert hétről-hétre csak ismételni tudnám magam,függetlenül attól hogy nyert vagy vesztet a csapat.A 3-4-3 rendszer már rég nem meglepetés,ma már mindenki kottából játszik ellenünk.Egyrészt a tavaly problémás jobb oldalt,az idén sem orvosoltuk másrészt egy 4-4-2 rendszerben Vaskónak nem kellene állandóan futó versenyt vívnia az időben vissza nem érkező szélsők miatt.Rendre lefutnak,szét kontráznak bennünket amig az edzőnk csak meg magyarázni,és nem megoldani akarja a problémát addig nincs miről beszélni.Hibázni csak vétek,a hibát be nem látni az már bűn.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 19, 2017 1:40 pm

colocolo írta:

Az első cikket a vasárnapi Blikk sport mellékletében,Százmilliárdok a jövő sportjára címmel ez egy két oldalas képekkel illusztrált beszámoló,ami nem csak a foci,hanem több sportág jelentősebb fejlesztéseit is.A foci stadik közül,Vasas 5,2 Honvéd 5,5 Haladás 13,7 Videoton 16 Diósgyőr 10,8 milliárd,mivel a Blikk nem egy mértékadó napilap,ezért akkor nem is mertem beírni.De mivel a héten az NS is.ezt az összeget közölte,mertem remélni hogy a létszámra való utalás sem légből kapott.Ilyen konkrét számot 6204 fő befogadóképesség,jövő nyári átadás csak valamilyen hivatalos helyről kaphattak.Legalább is én ebben reménykedem,hogy volt vagy van ilyen elképzelés.
    Köszi! Akkor reménykedjünk ,hogy 6 felett lesz és a pénzből Markovits nem csíp le másra. Tegnap karbantartás volt a freemailen. Egy levelet akartam írni valakinek és hozzád küldtem el és most másoltam ki onnan ,hogy elküldjem az eredeti címzettnek. Nézd meg , ha tudod mert kíváncsi vagyok a véleményedre. Láttad a meccset ? Mi a véleményed ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 19, 2017 1:29 pm

colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szomb. Aug. 19, 2017 11:59 am

Vasas1969 írta:
    Hát a mai meccs után ez a reménysugár tartja bennem a lelket. Markovits ellen valóban csodára lesz szükség ,de a számokból én is erre a következtetésre jutottam volna. Hol olvastad egyébként ?
    Legalább itt legyen szerencsénk mert a meccsen nem sok volt. Most még Murka is kidőlt pedig már kezdett alakulni a srác. Így már mindenképpen csatár kell és valahogy behúzni a Paksot mert még bajban is lehetünk ,ha nem. Utána csak erősebbek jönnek.

Az első cikket a vasárnapi Blikk sport mellékletében,Százmilliárdok a jövő sportjára címmel ez egy két oldalas képekkel illusztrált beszámoló,ami nem csak a foci,hanem több sportág jelentősebb fejlesztéseit is.A foci stadik közül,Vasas 5,2 Honvéd 5,5 Haladás 13,7 Videoton 16 Diósgyőr 10,8 milliárd,mivel a Blikk nem egy mértékadó napilap,ezért akkor nem is mertem beírni.De mivel a héten az NS is.ezt az összeget közölte,mertem remélni hogy a létszámra való utalás sem légből kapott.Ilyen konkrét számot 6204 fő befogadóképesség,jövő nyári átadás csak valamilyen hivatalos helyről kaphattak.Legalább is én ebben reménykedem,hogy volt vagy van ilyen elképzelés.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 10:53 pm

Juhos2 írta:

Nem tudunk mást játszani. A Debrecen hazai pályán behúzódott kontrára. Már az elején kétszer is megindulhattak volna, de elrontották a passzt. Átvillant az agyamon, hogy így meleg lesz. Valami meglepit összerakhatott volna az elmúlt egy évben a Mester.
    Megmondom őszintén én az utolsó pillanatig reménykedtem ,hogy mi is produkálunk valami a Beitaréhoz hasonló feltámadást. Úgy éreztem 2-3 gólt biztosan rúgunk ennek a Debrecennek ,de aztán Murka sérülése miatt elmaradt a feltámadás. A loki annyival volt jobb ,hogy 4 gólt rúgott míg mi csak egyet. Ettől még a hajdúságiakat azok közé sorolom akiket megérinthet a kiesés szele. Akkor viszont adódik a kérdés ,hogy hova soroljam magunkat akik 4-et kaptunk tőlük ? scratch Igaz ,hogy azt írtam ,hogy nem aggódok ,ha játszanak majd már a csehek . Sajnos azóta a csatár máshová igazolt ,így csak a védőkben bízhatunk . Nekik viszont még majd be kell épülniük a csapatba ,addigra viszont a többi csapat már összeáll. Az ő igazolásaik már beépülnek és amiben eddig bíztunk,  az összeszokottságunk már nem is lesz meg a vetélytársakkal szemben.
    Amúgy változtatott a mester ,de nem sikerült pozitív meglepetést okoznia. Ha mi rúgtuk volna az elsőt , úgy érzem más lett volna a vége.
    Murkának vége a bajnokságnak. Sad Tényleg elsírom magam.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Pént. Aug. 18, 2017 10:16 pm

Vasas1969 írta:
    Vezet ez a Loki 4-0-ra pedig nem jobb csapat nálunk. Nem lennék meglepve ,ha a következő meccsen ők lennének 4-0-ás hátrányban. Szorossá lehetne ezt még mindig tenni , bár már félóra sincs hátra.

Nem tudunk mást játszani. A Debrecen hazai pályán behúzódott kontrára. Már az elején kétszer is megindulhattak volna, de elrontották a passzt. Átvillant az agyamon, hogy így meleg lesz. Valami meglepit összerakhatott volna az elmúlt egy évben a Mester.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 9:55 pm

colocolo írta:Talán egy kis remény sugár stadion ügyben,vasárnap olvastam egy beszámolót stadion ügyben.Amiben a stadionunk 6204 fő befogadására alkalmas 5,2 milliárd értékben,a Honvédé 5,5 milliárd létszám nélkül de látvány tervel,pazar külsővel. Mivel náluk 8000 ezrest emlegetnek a közel azonos pénz miatt simán elképzelhetö nekünk a 6200 stadi.Ráadásul ma az NS. emliti hogy a Vasas folyondár utcai csarnokának építése kapcsán,hogy ugyanaz a Market Zrt.épiti mint a stadiont,aminek a költsége 5,250 milliárdnál tart.Reménykedem hátha vannak csodák.
    Hát a mai meccs után ez a reménysugár tartja bennem a lelket. Markovits ellen valóban csodára lesz szükség ,de a számokból én is erre a következtetésre jutottam volna. Hol olvastad egyébként ?
    Legalább itt legyen szerencsénk mert a meccsen nem sok volt. Most még Murka is kidőlt pedig már kezdett alakulni a srác. Így már mindenképpen csatár kell és valahogy behúzni a Paksot mert még bajban is lehetünk ,ha nem. Utána csak erősebbek jönnek.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 8:48 pm

Juhos2 írta:Kéne egy fekete mez is, mert a szürkén /játékon/ már túl vagyunk.
    Én Kamenarban bíztam. Az idolok ledőlnek egyszer.
    Oeninget vagy felrázza, vagy nem.
    Vezet ez a Loki 4-0-ra pedig nem jobb csapat nálunk. Nem lennék meglepve ,ha a következő meccsen ők lennének 4-0-ás hátrányban. Szorossá lehetne ezt még mindig tenni , bár már félóra sincs hátra.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Aug. 18, 2017 8:25 pm

Kéne egy fekete mez is, mert a szürkén /játékon/ már túl vagyunk.
    Én Kamenarban bíztam. Az idolok ledőlnek egyszer.
    Oeninget vagy felrázza, vagy nem.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Aug. 18, 2017 5:54 pm

Vasas1969 írta:
    Köszi! Ma lesz e túra vagy csak a tévében nézed meg Könyvest ?
    Én is agyalok ezen ,ha több szerencsénk van más lehetett volna. Az a baj ,hogy többet kellene tenni a szerencséért és ezt nem látom a csapaton. Remélem innen beszél azért valaki a Fortunával. Very Happy
    Nem bánnám ,ha a Vidi bemenne a csoportkörbe. Talán a kettős terhelés miatt megszoríthatók lennének ,bár sajnos a teljesítményünk még messze van attól ,hogy velük legyünk harcban.

Az egész család elutazott, én dolgozom. Marad a tv.
    Az El-t néztem. Beitar-Plovdiv-Maritimo-Kijev?. El lehet valaha jutni idáig?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Aug. 18, 2017 5:36 pm

colocolo írta:Talán egy kis remény sugár stadion ügyben,vasárnap olvastam egy beszámolót stadion ügyben.Amiben a stadionunk 6204 fő befogadására alkalmas 5,2 milliárd értékben,a Honvédé 5,5 milliárd létszám nélkül de látvány tervel,pazar külsővel. Mivel náluk 8000 ezrest emlegetnek a közel azonos pénz miatt simán elképzelhetö nekünk a 6200 stadi.Ráadásul ma az NS. emliti hogy a Vasas folyondár utcai csarnokának építése kapcsán,hogy ugyanaz a Market Zrt.épiti mint a stadiont,aminek a költsége 5,250 milliárdnál tart.Reménykedem hátha vannak csodák.

Na ez tényleg egy apró reménysugár. A kedélyek is lenyugodnának, hogy mindenki befér.
    Már alig várom.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Pént. Aug. 18, 2017 11:58 am

Talán egy kis remény sugár stadion ügyben,vasárnap olvastam egy beszámolót stadion ügyben.Amiben a stadionunk 6204 fő befogadására alkalmas 5,2 milliárd értékben,a Honvédé 5,5 milliárd létszám nélkül de látvány tervel,pazar külsővel. Mivel náluk 8000 ezrest emlegetnek a közel azonos pénz miatt simán elképzelhetö nekünk a 6200 stadi.Ráadásul ma az NS. emliti hogy a Vasas folyondár utcai csarnokának építése kapcsán,hogy ugyanaz a Market Zrt.épiti mint a stadiont,aminek a költsége 5,250 milliárdnál tart.Reménykedem hátha vannak csodák.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 7:53 am

Juhos2 írta:

2. félidő.
    A Kövesd a gól után is behúzódva, kontrára játszott. Aztán találtak egy szerencsés gólt. Le kellett volna zárni, de a helyzetek kimaradtak. Közelebb álltunk a 2.-hoz, mint ők az elsőhöz.
    Köszi! Ma lesz e túra vagy csak a tévében nézed meg Könyvest ?
    Én is agyalok ezen ,ha több szerencsénk van más lehetett volna. Az a baj ,hogy többet kellene tenni a szerencséért és ezt nem látom a csapaton. Remélem innen beszél azért valaki a Fortunával. Very Happy
    Nem bánnám ,ha a Vidi bemenne a csoportkörbe. Talán a kettős terhelés miatt megszoríthatók lennének ,bár sajnos a teljesítményünk még messze van attól ,hogy velük legyünk harcban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 7:42 am

Síposúr írta:Ebben a sűrűben ami a kövesdi kapu előtt volt Saglik tán jobban megélt volna, mint a Murka. Na nem sírom vissza ! Csak a török kicselezett két három embert vagy szabadrúgásokat harcolt ki. Ez meg most nincs. Ügyes a Murka csak ebben nem olyan jó . Lehet mást kéne játszani. Több teret hagyni Murkának meg a Kulcsárnak. Nem bánom, hogy a Hollman nem játszik ellenünk. Sokkal több kell a múlt hetinél a ponthoz is. Bízom azért a 3 pontban. Mindent bele ! Hajrá Vasas !
    Én is így látom ,de én sem sírom vissza a törököt. Remélem találunk jobbat. Az a baj , hogy Moha is megindul a szélen majd visszahúzza (bár az ő sebességével úgyis utolérnék) megvárja míg legalább 2 soros védővonal van az ellenfélnél és akkor próbálunk támadni. Kulcsárt ,Gaált és Murkát kellene játszatni . Ők a leggyorsabbak nálunk. Moha jöhetne csereként Kulcsár helyett ,ha az elfáradt . Murka meg átjönne a bal szélről a jobbra ekkor . Moha képes még azért pár lendületes sprintre amíg el nem fárad. 20-30 percet játszatnám csereként. Gaál helyett meg jöhetne Pavlov vagy Ádám amelyik többet mutat. A Kulcsár ,Gaál, Murka trió azért is jó lehet mert tudnák cserélgetni a helyeiket ,hátha evvel is megzavarnák a védőket.
    Hollman ugyan nem játszik mert elment a Slovánba ,de leigazolták Bódit és ő biztosan jobban akar bizonyítani ,mint Hollman tette volna.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 7:20 am

A közelmúltból:

https://www.youtube.com/watch?v=nid2Vx5P4Cc

Ez még visszanézve is izgalmas volt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 18, 2017 7:13 am

Ádám Martin 50. NB I-es mérkőzése következik - interjú

22 esztendős erőcsatárunk, Ádám Martin 8 éve tartozik a Vasas-családhoz. 17 évesen, 2012 októberében mutatkozott be a felnőttek között, még az NB II-ben. A Debrecen ellen játszhatja 50. első osztályú mérkőzését. E jeles alkalomból kérdeztük Monsit.

http://www.vasasfc.hu/hirek/adam_martin_50_nb_i-es_merkozese_kovetkezik_-_interju-2690

Nagyon örülnék a 150.-nek is ,de ehhez sajnos jóval több kellene. Remélem már ma Debrecenben sikerül ehhez mutatnia valamit.
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Szer. Aug. 16, 2017 4:03 pm

Ebben a sűrűben ami a kövesdi kapu előtt volt Saglik tán jobban megélt volna, mint a Murka. Na nem sírom vissza ! Csak a török kicselezett két három embert vagy szabadrúgásokat harcolt ki. Ez meg most nincs. Ügyes a Murka csak ebben nem olyan jó . Lehet mást kéne játszani. Több teret hagyni Murkának meg a Kulcsárnak. Nem bánom, hogy a Hollman nem játszik ellenünk. Sokkal több kell a múlt hetinél a ponthoz is. Bízom azért a 3 pontban. Mindent bele ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 16, 2017 9:10 am

Vasas csereszerepben

A kupadöntő átka

https://digitalstand.hu/olvaso/70025#3

Ezek szerint nem csak mi ,de a játékosok is ezt gondolják ,hogy a kihagyott lehetőségek éve volt. A kupadöntő kapcsán eszembe jutott ,hogy amikor Gerát lecserélték akkor azt hittem megvan a meccs ,mert Vargán kívül nem maradt olyan emberük a pályán akiben benne lett volna a gól. Sajnos többen elkészültek a kondival ezért nem tudtuk behúzni , mindenki mástól várta ,hogy megnyerje a meccset. Remélem nem járunk így Debrecenben . Hollman távozásával nem játszik ellenünk az egyik mumusunk ,de ha nem nyújtunk eleget a pályán megint veszthetünk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 15, 2017 12:20 pm

Edző után most csatárt ajánl Bernd Storck az NB I-be

http://nb1.hu/otp-bank-liga/edzo-utan-most-csatart-ajanl-bernd-storck-az-nb-i-be

https://www.transfermarkt.de/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=Sturm&spielerposition_id=alle&land_id=56&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Anzeigen

Itt vannak a szabad listás görögök. Nem hiszem ,hogy bármelyik is jobb lenne mint a cseh fiú ,bár nem is biztos ,hogy róluk lenne szó meg a hír is lehet kacsa. Azért Gekás remek focista volt , legalább egy klasszissal jobb mint Saglik. Neki nagyon örültem volna pár évvel fiatalabban.
    A cseh fiú meg közben kölcsönbe ment a transfermarkt és Kristi szerint is a Jablonechez. Nézelődhetünk újra ,hogy ki lenne jó ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 14, 2017 1:07 pm

Vasas1969 írta:
    Előre is köszi! Valamikor biztosan igénybe fogom venni a segítséged. Very Happy
    Holnap kétszer is leadják a meccsünket. Reggel 7:40-kor és este 11 után. Az a baj pozitívan nem nagyon tud meglepni bennünket a csapat. Ugyanaz a kiszámítható meddő támadójáték. Már mindenki számára nyitott könyv a játékunk. Annak azért örülök ,hogy Bereczet is jónak láttad Kamenár mellett. Ő biztosan fog még hozni meccseket csak a többieknek is fel kell javulni . Nemrég néztem meg a gólunkat. Kulcsár jól a kapus feje fölé vágta , hát ilyen gólt valóban nem lehet minden héten rúgni. Rossz rágondolni mi lesz ,ha Kulcsár is kifogy a gólokból. Úgy néz ki amíg meg nem jön az új csatár addig nem várható javulás a játékunkban.

2. félidő.
    A Kövesd a gól után is behúzódva, kontrára játszott. Aztán találtak egy szerencsés gólt. Le kellett volna zárni, de a helyzetek kimaradtak. Közelebb álltunk a 2.-hoz, mint ők az elsőhöz.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 13, 2017 9:19 pm

Juhos2 írta:

Gyenge kifogás, szó/l/sz megyek. Very Happy

Nem tudok mit írni a meccsről. Ugyanaz mint az Újpest ellen. Nincs lendület, jön a passz, labda megáll, át a másik lábra, körbenéz, vissza, valami biztonsági.
    Felix ívelései, homály. Szétesett, elképzelés nélküli támadójáték.
    A góljuk előtt Vaskó egy tök egyszerű labdát vág szögletre. Abban a pillanatban sem értettem erre miért volt szükség. A 88. percben szöglethez juttatni az ellent.
    Nem viselt meg. Inkább nem értettem a hihetetlen haragot a bírók felé. Csak néztem.
    Jó Berecz, Kamenar.
    Kuli meglőtte a szokásosat. Kérdés meddig lehet erre számítani?
    Előre is köszi! Valamikor biztosan igénybe fogom venni a segítséged. Very Happy
    Holnap kétszer is leadják a meccsünket. Reggel 7:40-kor és este 11 után. Az a baj pozitívan nem nagyon tud meglepni bennünket a csapat. Ugyanaz a kiszámítható meddő támadójáték. Már mindenki számára nyitott könyv a játékunk. Annak azért örülök ,hogy Bereczet is jónak láttad Kamenár mellett. Ő biztosan fog még hozni meccseket csak a többieknek is fel kell javulni . Nemrég néztem meg a gólunkat. Kulcsár jól a kapus feje fölé vágta , hát ilyen gólt valóban nem lehet minden héten rúgni. Rossz rágondolni mi lesz ,ha Kulcsár is kifogy a gólokból. Úgy néz ki amíg meg nem jön az új csatár addig nem várható javulás a játékunkban.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 13, 2017 7:52 pm

Vasas1969 írta:
    Sajnos csak az első félidőt láttam. A 2.félidőben nálam nem ment a közvetítés ,hiába próbálkoztam bármilyen fortéllyal. Az első játékrész nekem kiegyenlítettnek tűnt. Inkább mi voltunk mezőnyfölényben ,de az ő támadásaik veszélyesebbnek tűntek. Pedig olyan jól kezdtünk . Ment előre , akart a csapat , jól szólt a nézőtérről a biztatás ,de aztán ellaposodott a játék és már nem annyira látszott az akarat.
    Kicsit bővebben kifejthetnéd ,hogy mit láttál ,főleg a 2.félidőben ? Felakartam menni ,de megint levették az utolsó vonatot. Telekocsival is mentem volna ,de ott meg a Népligettől a Szuszáig 3x kellett volna átszállni és visszafele meg a hazaútról félő volt ,hogy lemaradok. Sajnos meg kell állapítanom ,hogy a csapat nem bírta el a hiányom a Kövesd ellen sem tegnap , sem a bronzmeccsen. Very Happy  Viccelek ,de belül azért fáj. Nem is volt lelkierőm valamit is írni tegnap . Éreztem ,hogy nehéz lehet . Sajnos igazam lett.

Gyenge kifogás, szó/l/sz megyek. Very Happy

Nem tudok mit írni a meccsről. Ugyanaz mint az Újpest ellen. Nincs lendület, jön a passz, labda megáll, át a másik lábra, körbenéz, vissza, valami biztonsági.
    Felix ívelései, homály. Szétesett, elképzelés nélküli támadójáték.
    A góljuk előtt Vaskó egy tök egyszerű labdát vág szögletre. Abban a pillanatban sem értettem erre miért volt szükség. A 88. percben szöglethez juttatni az ellent.
    Nem viselt meg. Inkább nem értettem a hihetetlen haragot a bírók felé. Csak néztem.
    Jó Berecz, Kamenar.
    Kuli meglőtte a szokásosat. Kérdés meddig lehet erre számítani?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 13, 2017 2:34 pm

Az utolsó pillanatban mentett pontot a Mezőkövesd a Vasas ellen

http://www.m4sport.hu/2017/08/12/az-utolso-pillanatban-mentett-pontot-a-mezokovesd-a-vasas-ellen/#

Michael Oenning: – A mérkőzés nagyrészt úgy alakult, ahogy arra számítottam: ameddig nem szereztünk gólt, addig sok energiát kellett befektetnünk abba, hogy irányítsuk a meccset. Az első félidőben akkor adódott helyzete az ellenfélnek, amikor nem volt meg a megfelelő koncentrációnk, de a második félidőben már jól végezték a játékosok a feladatukat, meg is szereztük a vezetést. A második gólt is meg kellett volna rúgnunk, de így is le tudtuk volna hozni a mérkőzést. A meccs fő momentuma az egyenlítést érő helyzet volt, amit akkor tudunk majd reálisan megítélni, ha megnézzük a tévéfelvételeket. Amennyiben nem volt bent a labda, a játékvezetőknek el kell gondolkodniuk, hogy jó munkát végeztek-e…

Radványi Miklós: Győzelmet érdemeltünk volna, már az első félidőben eldönthettük volna a meccset a javunkra. Különösen az első 45 percben játszottunk jól, gólokkal kellett volna vezetnünk. Tudtuk, hogy a Vasas hol sebezhető, úgy gondolom a széleken többször is megvertük őket, különösen a remekül játszó Farkas Dani révén. Az egyenlítő gólunk után is volt lehetőségünk nyerni, de az egy pont is értékes számunkra.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 13, 2017 2:17 pm

colocolo írta:
       Vasas - Mezőkövesd   1:1       2000 néző

Vasas: Kamenár 6 - Burmeister 5 Vaskó 6 Risztevszki 5 -Szivacski 6 Berecz 6 Vida 5 Hangya 6 Murka 6 Ádám 4 Remili 4

csere: Remili - Kulcsár (7)  54.perc
                          Ádám - Manjrekar    69.perc
                          Murka - Gaál           75.perc

Köszi ! Nem tudom Juhos eljutott e 2000 nézőig a számolásban ? Azt kell mondjam igazad van a Kulcsár ügyben. Játsszon inkább 90 perceket ,mert fáradtan is több veszély van benne, mint a többiekben. Sőt talán érdemes lenne elhozni Halmosit . Biztos jobban akarna és többet nyújtana mint Remili. Nem tudom ,hogy lehetnek ilyen sokan formán kívül. Biztos nem az igazi a kisméretű műfüvesen edzeni. Lehet a térdek is ezt sínylették meg. Érdemes volna valamelyik BLSZ csapat pályáját kibérelni . Délelőttönként ott biztos nincs edzés és tudnánk normálisan gyakorolni mert valami nem klappol .Azt hiszem itt Benesék ,de ha jön az egy új csatár ő sem csinál majd nyarat. Bár vele már lehet 3 veszélyes emberünk ,mert jelenleg csak Berecz és Kulcsár ilyen és az lenne az ideális ,ha mellettük(előttük) volna 2 igazi gólvágó.
    Te tudtad(merted) nézni ?

Ma 5 órától Siófok - Győr a tévében. Megnézhetjük Szilágyit és Kovács Dávidot és az exeinket.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 13, 2017 1:58 pm

Juhos2 írta:Különösebben nem hatott meg.
    A meccs előtt 16+4 gyermeket számoltam + a kövesdi stáb, a szünetben 24 /hazai/ felnőttet a lelátó jobb alsó oldalán. A kasszánál 10 ezer forintból nem tudtak visszaadni és nem azért, mert bárki előttem 10/20 ezer forinttal fizetett volna. Itt tartunk. Mint a csapat.
    Sajnos csak az első félidőt láttam. A 2.félidőben nálam nem ment a közvetítés ,hiába próbálkoztam bármilyen fortéllyal. Az első játékrész nekem kiegyenlítettnek tűnt. Inkább mi voltunk mezőnyfölényben ,de az ő támadásaik veszélyesebbnek tűntek. Pedig olyan jól kezdtünk . Ment előre , akart a csapat , jól szólt a nézőtérről a biztatás ,de aztán ellaposodott a játék és már nem annyira látszott az akarat.
    Kicsit bővebben kifejthetnéd ,hogy mit láttál ,főleg a 2.félidőben ? Felakartam menni ,de megint levették az utolsó vonatot. Telekocsival is mentem volna ,de ott meg a Népligettől a Szuszáig 3x kellett volna átszállni és visszafele meg a hazaútról félő volt ,hogy lemaradok. Sajnos meg kell állapítanom ,hogy a csapat nem bírta el a hiányom a Kövesd ellen sem tegnap , sem a bronzmeccsen. Very Happy  Viccelek ,de belül azért fáj. Nem is volt lelkierőm valamit is írni tegnap . Éreztem ,hogy nehéz lehet . Sajnos igazam lett.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Aug. 13, 2017 1:54 pm

Vasas - Mezőkövesd 1:1 2000 néző

Vasas: Kamenár 6 - Burmeister 5 Vaskó 6 Risztevszki 5 -Szivacski 6 Berecz 6 Vida 5 Hangya 6 Murka 6 Ádám 4 Remili 4

csere: Remili - Kulcsár (7) 54.perc
    Ádám - Manjrekar 69.perc
    Murka - Gaál 75.perc
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 13, 2017 5:58 am

Különösebben nem hatott meg.
    A meccs előtt 16+4 gyermeket számoltam + a kövesdi stáb, a szünetben 24 /hazai/ felnőttet a lelátó jobb alsó oldalán. A kasszánál 10 ezer forintból nem tudtak visszaadni és nem azért, mert bárki előttem 10/20 ezer forinttal fizetett volna. Itt tartunk. Mint a csapat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 12, 2017 5:20 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 12, 2017 3:13 pm

A honlapokról:
    Oenning: Magunkra kell elsősorban figyelni

Az OTP Bank Liga 5. fordulójában csapatunk a Mezőkövesd együttesével mérkőzik meg a Szusza Ferenc Stadionban szombaton 18 órakor. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük várakozásairól.

- Szombaton este inkább magunkra kell figyelni, mert bár nem játszottunk rosszul az Újpest ellen, de elveszítettük a mérkőzést, így ezt a csorbát ki akarjuk köszörülni. Tehát mindenképpen győzni akarunk.

Berecz Zsombor visszatérése mennyire lehet segítség e cél eléréséhez?

- Beró kapcsán nincs miről beszélni, mert mindenki láthatja, hogy mennyire fontos játékosa csapatunknak. Ő nagyon fontos kapocs a középpályán, mind támadásépítésben, mind védekezésben. Jó, hogy újra rendelkezésemre áll, de időszerű lenne, hogy rendszeresen tudjon játszani és ne legyenek kiesései. Így kerülhet egyensúlyba a teljesítménye és lendülhet ismét kiváló formába.

Az elmúlt fordulókban már volt alkalmunk több olyan csapat ellen is játszani, amelyek inkább védekező felállásúak. A Mezőkövesdtől is ezt várhatjuk?

- Ezt majd meglátjuk a mérkőzésen. Azonban az a csapat, amelyik két vereséget szenvedett egymás után, szerintem inkább megpróbál a meccs elején biztos, és rendezett védekezésből kiindulva játszani. Amennyiben a várakozások ellenére mégis támadóbb felfogásban lépnek pályára, arra is felkészültünk. Mivel számunkra a szombati hazai mérkőzés lesz, így nekünk kell előre menni, és dominálnunk.

http://mezokovesdzsory.hu/radvanyi-miklos/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 11, 2017 10:11 pm

Síposúr írta:Nem értem régen mindenki egy poszton volt jó, most meg többön  kell játszani . Jó ez Murkának és  Szivacskinak meg a Kleisznek  ? Úgy gondolnám,  ha csak egy poszton játszik valaki akkor az jobban csinálja , mint aki ezt meg azt is játszik. Nem hinném ,hogy rosszabbak lettek volna a mai csapatoknál .  Az én időmben ugyanaz volt a csapat , ismerték egymás gondolatát. Másutt is ez volt. Most meg van aki kétcsapatnyit is igazol. Tudom más idők vannak , meg én is örülök azért mindig amikor igazolunk.
    Nem igaz ,hogy mindig közbejön valami. Hát sose fogunk összeállni . A Fortuna most már tényleg mellénk állhatna . November lesz mire kialakul valami. attól tartok nagy lesz a hátrány. Be kell húzni a kövesdieket ,nem szabad lemaradni ! Na azért bízom ,hogy egy félidőt bír Berecz a Kulcsárnak meg több időt kell adni és akkor nyerünk, csak tegye oda magát mindenki. Akik csak bóklásznak és nem küzdenek a pályán azok nem valók a csapatba ! Csak a győzelem ! Hajrá Vasas !
    http://www.vasasfc.hu/hirek/berecz_jatekra_kesz_harman_elkezdhetik_a_rehabilitaciot-2682

https://digitalstand.hu/olvaso/70015#3
    Holnap majd bővebben ,de a lényeg ,hogy Berecz játszik majd ,bár 90 percet valószínűleg nem fog bírni.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:34 am