Vasas1969 írta: colocolo írta: Vasas1969 írta:
Ennél én is többet vártam . Már csak abban bízom amit Murka mondott ,hogy senki nem dolgozik ilyen keményen mint a mieink . Remélem igaza lesz. Bár nem tudom honnan tudja mennyit dolgoznak a többiek ?
A legnagyobb baj a sok sérült és ,hogy ennek ellenére még mindig műfüvön játszunk. Nem igaz ,hogy nincs az országban olyan állapotú füves pálya ahol játszhatnánk ? Nálunk a faluban is használható lenne a pálya ,ha kicsit egyenletesebb lenne , de ez csak megye III: . Amúgy a homok minden csapadékot elnyel. Pest megyében azért jóval tehetősebb falvak vannak ,ahol biztosan lenne olyan pálya amit nem tennénk ilyen enyhe télen sem tönkre .
Gaál hiányzik a legjobban . Most igazán beépülhetne a csapatba és összeszokhatna az új fiúkkal ,leginkább Barczival . Vele és Kulcsárral mi a helyzet ?
Eleve nem vártam sokat,de még azt is sikerült alulmúlni.Nézzük a koncepciót,VM az igazolásokról technikás,jó pontrúgó,sokat futó dolgozó játékosokat keresünk,Na ennek ki felel meg,Laczkó és Egerszegi inkább védő,védő kp.Csiki,Barczi támadó kp.minden extra nélkül.Ráadásul a kp.Berecz,Vida,Hangya alap ember és itt van legtöbb lehetőség még ha felépülnek Kleisz,Murka,Szivacski.Olyan játékosokat hoztunk,akik semmit vagy nagyon keveset játszottak,többen lettünk de hogy erősebbek e majd az idő eldönti.És akkor még a két égető problémát nem orvosoltuk,ki fog gólt lőni lesz e egy gyors belső védő,akinek van esélye labda vesztéskor a csatárt utól érni.Gyenge ellenfelek ellen,gyenge játék pedig aki egész héten csak firkál,az a hét végén sem tud szépen írni.Ami Kulcsárt illeti eddig sem volt az edző kedvence,de mióta szóba került a Kövesd vele kapcsolatban nem sok jót várok.
Sajnos csak este lesz időm írni. Addig szerinted ,hogy kellene felállni a csapatnak, ha nem lesz több új fiú ? Könnyen lehet, hogy azokkal kell főznie Oenningnek akik jelenleg vannak.
Akkor folytatom. Laczkó abból a szempontból lehet jó ,hogy Ristevski szükség esetén középre húzódhat mint a macedón válogatottban. Már persze ,ha megtud újulni ,de ez csak vészmegoldás lenne. Nézegettem ,hogy Egerszegi korábban játszott e belső védőt ,mert az jutott az eszembe ,hogy Benessel középen jó védőpárost alkotnának . Természetesen csak ötletelek mert nem ismerem annyira a játékát ,de támadásban mehetne előre a középpályára . Szerintem jó lenne a labdakihozataloknál ,előretöréseknél. Sajnos mivel nem játszott még védőt ez kockázatos lenne , pedig ez már 4 védős felállás lenne legalább. Próbálok olyasmiben gondolkodni , ami nem tér el nagyon Oenning foci filozófiájától. Arra is gondoltam ,hogy mivel Vida nem igazán volt jó az utóbbi időben talán inkább Egerszegit játszatnám ott és Vidát vinném ki jobboldali középpályásnak. Tudom ,hogy még Szanyó idején volt ott 1-2 meccse és az nem igazán volt osztatlan siker ,de mégis azt hiszem kevésbé volna verhető a jobboldalunk vele.
Az a gond ,hogy hátul még mindig az eszetlen James volna a "leggyorsabb" emberünk . Ő elfogadhatóan tudna teljesíteni ott ,ha valaki képes lenne végre megnevelni.
Barczi és Csiki is használható támadóként. Kulcsár nélkülözése hiba . Most ugyan Remili játszik ott ,de ő már nem 90 perces és lassú szerintem . Én az első félidőben Kulcsárt a másodikban Remilit játszatnám a jobb szélen . Barczit a balon. Így a 2.félidőben Barczi és Remili néha oldalt is cserélhetne ,hogy meglepje az ellenfél védőit. Csikit nem említem mert ma derül ki ,hogy milyen a sérülése .
A középcsatár posztján Gaál lenne talán a legjobb megoldás ,de ő nincs . Ádám mellett inkább csak az szól ,hogy magyar .Igaz ,ha lefogyna és gyakrabban kerülne helyzetbe betudná ő rúgni . Gólérzékeny lenne ,de kis helyen cselt nem tud megcsinálni . Pavlovban tényleg lenne még tartalék ,de a bő 2 év alatt már mutathatott volna sokkal többet ebből.
Az edzőmeccsekről csak annyit ,hogy kiderül ,hogy az Iváncsa vagy a Krasznodár elleni 1-0 ér többet a rajton. Azt hiszem ez a Krasznodár verte ki 8-1 -s összesítéssel a kupából a Diósgyőrt . Bár amilyen állapotban van a csapat már érthetőbb is valamennyire a gyengébb ellenfelek ,de egy szlovák első osztályút nem hiszem ,hogy olyan nehéz lett volna még lekötni a vége felé .