by Vasas1969 Szer. Jan. 31, 2018 4:59 pm
Juhos2 írta: colocolo írta:
Nem akarok negatív lenni,és főleg nem előre itélkezni játékosok felett de nekem erről az egészről ami nálunk folyik öreganyám tyúkja jut eszembe.Mert az mindig felszedte az elhullajtott magokat,Csiki,Laczkó,Barczi,Egerszegi jelenti a mester által említett magyar fiatal játékosokra épített jövőt.Tudomásul veszem hogy nekünk ennyire telik,és elkezdek járni a templomba.Valami remény csak kell hogy maradjon.
Én már csak Preklet Csabit várom. Remélem nagyon kevesen olvassátok, de nincs olyan érzésetek, hogy keret már az nb 2-re készül kikukázott játékosokkal?
Olyan érzésem még nincs ,de bennem is felrémlett a sztárocskákkal teli kieső csapat ,azért is említettem őket. Remélem azért a 4-ből kettő legalább beválik és azt is ,hogy lesz még érkező , mert gólvágó még mindig nincs és lehet hátra sem ártana valaki. Csekének is örülnék még.
Mohának lett azért konkurenciája. Barczi és Csiki is otthonosan mozog a bal szélen. A jobb szélen Kulcsár , Ádám (szerintem lassú ide Martin) és a korábban jobbszélsőt játszó Moha és az ezen a poszton is megforduló Barczi jöhet szóba . Tehát a széleken már van mennyiség . Nincs köztük igazán jó játékos akinek bérelt helye lehetne a kezdőben. Mindenkinek van esélye a csapatba kerülésre , ha van benne akarat.
Megvilágítom a helyzetet . Kicsit olyan ez , mintha hétvégén este zárás előtt elküldenétek Petit vásárolni, hogy hozzon a boltból Pick szalámit meg friss ropogós kifliket és visszajönne üres szatyorral ,hogy csak parizer volt meg száraz kenyér. Ti meg éhen maradnátok és jól lecsesznétek, hogy volt ennyi esze ! Vancsa legalább megvette a parizert meg a száraz kenyeret.
Sajnos ebben a boltban nagyon nincs is más , mert azt a kevés fogyaszthatóbb árut félrerakták a protekciósaknak.
Ja Vasas drukker egyébként sem eszik már Pick szalámit !