by colocolo Szomb. Feb. 24, 2018 10:55 am
[quote="Vasas1969"]
Azt hiszem igazad lesz. Kisebb csokor lesz ami optimizmusra ad okot . Talán nem is ez a jó megfogalmazás ,inkább azt mondanám amiben reménykedem.
1. : Leginkább Barcziban bízom. Én elhiszem neki ,hogy végre le akar tenni valamit futballistaként . Rengeteg üres fogadkozást olvastam már játékosainktól ,de úgy érzem ő komolyan gondolja ,hogy a Vasas az utolsó esélye és mindent megfog tenni ,hogy bizonyítson. Végre lesznek a szélről beadások, az majd leginkább Ádámon vagy Pavlovon múlik ,hogy ki tudjuk e használni ezeket .
Barcziban én is bízom,de se Ádám se Pavlov nem elég gólerős, hiányzik egy igazi gólerős csatár.
2. : Úgy érzem működőképes lehet a Barczi , Egerszegi jobbszárny is . Egerszegi azt nyilatkozta egymás gondolatát is ismerik . Bár idegen lesz neki a poszt és Barczi se játszott nagyon sokat itt ,de az összeszokottságuk miatt bízom benne ,hogy támadásban és védekezésben is lesz egy kis előrelépés a jobboldalon. Abban is reménykedem ,hogy Egerszegit és Burmát nem lesz könnyű megverni az ellenfelek támadóinak . Bár félő ,hogy holnap a szerbeknek sikerül ,de szerintem ez nem lesz általános . Remélem a volt újpestiek elkérik Burmától is a labdát és így a német labdaeladásainak száma csökkenni fog.
Itt az igazi megoldás Burma cseréje lett volna,egy jó kp,segíthet a gondon de nem oldja meg teljesen a problémát.
3. : Vida és Berecz is időszerű ,hogy nyújtson már valamit ebben a bajnokságban. Benes is bizonyítani fogja ,hogy sokkal több van benne és nem ő a bajnokság legrosszabb játékosa.
Az tény hogy a csapat két kulcs pozicióban játszó játékosának teljesítménye döntően számít.Azt csak én is remélni tudom,hogy innen csak felfelé vezet az útjuk.
4. : Ősszel a baloldal már nem volt az erősségünk . Sőt nem egyszer itt vertek meg bennünket az ellenfelek . Kiismerték a játékukat az ellenfelek . Remiliben szerintem nincs is több ,de Hangya és Ristevski teljesítményén pozitív értelemben látszódni fog ,hogy végre kipihenhették magukat és együtt tudtak készülni a csapattal.
Ő bennük meg van a tudás,ha hozzák a szintjüket itt nem lesz gond.Remili már más tészta,egy-két jó mérkőzésre nem lehet felépíteni egy szezont.
5. : Az sem lehet már hátrány ,hogy a kupaszereplés miatt a nyáron nem volt rendes felkészülésünk . Talán az is szerencse ,hogy ilyen pocsék idő van ,így kevésbé fog kijönni ,hogy a vetélytársak melegebb éghajlaton jobb körülmények között készültek. A MK meccseken hét közben ez látszódott
Közhely de az időjárás,és a talaj mindkét csapatnak egyforma lesz.Mint az is rossz talajon rombolni könnyebb mint épitkezni,meglátjuk az értelem képes e legyőzni a büszkeséget.
,
A pesszimizmusra okot adó felsorolást egy szóval is megoldhatnám . Oenning . Ez nem volna teljesen igazságos ,ezért holnap a meccs előtt még kész leszek evvel a listával is.[/quote
Még Rudi bácsi mondta,a vereséget nem kell előre betervezni jön az magától.Remélem a sorok között meg találod a válaszokat.