Vasas1969 írta:Vida Máté: A Groupamában másképp nem lehet
Szombat 19:30 Ferencváros–Vasas M4 Sport
https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/05/10/vida-mate-a-groupamaban-maskepp-nem-lehet/
Hiába nyom a fradi szerintem nyerünk!!!
Vasas1969 írta:Vida Máté: A Groupamában másképp nem lehet
Szombat 19:30 Ferencváros–Vasas M4 Sport
https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/05/10/vida-mate-a-groupamaban-maskepp-nem-lehet/
Minden egyes kérdésed maximálisan jogos ! Sajnos valóban csak darabra voltunk meg vele . Ezért az első gondolatom az volt ,hogy ő csak mossa a kezeit. Ráadásul kimarad abból amikor meghúzzák felettünk a vonalat. Az tény ,hogy ősszel még szép számmal voltak góljai és gólpasszai ,de a teljesítményét már akkor sem mondanám jónak. Viszont ,ha valóban igaz amit Moha mond és amit bolygatsz , akkor Oenning felelőssége még nagyobb a tragikus szereplésben az eddig gondoltnál is. Kulcsár elküldésébe szerintem így is nehezen mehetett bele Vancsa. A téli műtét esetén nem bírt volna megszabadulni tőle az edző .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:Remili már nem játszhat az idényben
http://www.vasasfc.hu/hirek/remili_mar_nem_jatszhat_az_idenyben-3052
Ha, december óta? Akkor miért nem a téli szünetben? Vagy, ha tudták, hogy baj lehet, miért engedtek el csatárt? Nekem ez nem kerek. Mindegy. Csak darabra voltunk meg vele sajnos a pályán.
Vasas1969 írta:Remili már nem játszhat az idényben
http://www.vasasfc.hu/hirek/remili_mar_nem_jatszhat_az_idenyben-3052
Ez még 1958-ban volt . Azt hittem valamelyik felmenőd.Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Egy újabb személyes kérdés. A Reálos újságcikkek mellett van egy Láng - Utánpótlás válogatott meccs . A győztes Lángban játszott egy Juhos . Lehet valami rokonság köztetek ?
Sajnos Markovitsot ismerve a Vasas számára legkedvezőtlenebb forgatókönyvet várom . Ha nem jön be ,akkor legalább kellemesen csalódunk benne. Én eleve attól féltem ,hogy az értékes pasaréti ingatlanokat akarja lenyúlni GY.T. .
Közben újabb cikk Vancsával.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-a-kieses-osszekuszalhatja-a-szalakat-vancsa-miklos-2634493
Nem, nincs a családban sportoló.
Vancsa. Én nem aggódom. Tavaly is alig tudtuk összehozni a keretet, pedig harmadikok voltunk. Az idén miért változna? A magyarok közül csak Gerit sajnálnám, bár nem tudom, hogy ő sajnálja-e vagy már inkább lépne. James szerintem tovább áll, akár bent maradunk, akár nem. Pavlovot szerintem nem fogják marasztalni. Burmeister szerintem maradna, de ha Oening megy szerintem ő is.
Ebben az országban semmi sem elképzelhetetlen. Pasarétről ezért nem írok.
Vasas1969 írta:
Egy újabb személyes kérdés. A Reálos újságcikkek mellett van egy Láng - Utánpótlás válogatott meccs . A győztes Lángban játszott egy Juhos . Lehet valami rokonság köztetek ?
Sajnos Markovitsot ismerve a Vasas számára legkedvezőtlenebb forgatókönyvet várom . Ha nem jön be ,akkor legalább kellemesen csalódunk benne. Én eleve attól féltem ,hogy az értékes pasaréti ingatlanokat akarja lenyúlni GY.T. .
Közben újabb cikk Vancsával.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-a-kieses-osszekuszalhatja-a-szalakat-vancsa-miklos-2634493
Egy újabb személyes kérdés. A Reálos újságcikkek mellett van egy Láng - Utánpótlás válogatott meccs . A győztes Lángban játszott egy Juhos . Lehet valami rokonság köztetek ?Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Hát https://hu.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Dellacasa csapata is egy rémálom volt ,de akkor legalább volt egy Benonunesünk aki megmentett minket. Akkor jól kiszúrtalak pedig nem is láttalak a zászlótól . Kár ,hogy a csapat így belerondított a szülinapodba. Utólag is sok boldogat kívánok !
Már volt azóta pár meccs, csak nem akartam róla írni. Csak rákérdeztél. Persze, köszönöm.
Érett. Kíváncsi vagyok Gy. T. mit talál ki?. Illetve Markovits beleáll-e ebbe a lenyúló sztoriba, kiáll-e Jámbor mellett?
Vasas1969 írta:
Hát https://hu.wikipedia.org/wiki/Giovanni_Dellacasa csapata is egy rémálom volt ,de akkor legalább volt egy Benonunesünk aki megmentett minket. Akkor jól kiszúrtalak pedig nem is láttalak a zászlótól . Kár ,hogy a csapat így belerondított a szülinapodba. Utólag is sok boldogat kívánok !
Teljesen jó a hasonlat ! Azt hiszem be kellene állni bekkelni az aranyra hajtók ellen és hátha végigmegy 1-2 kontránk . Annyi biztatót azért láttam a Paks ellen ,hogy zártan védekeztünk és próbáltunk minél gyorsabban felérni a kapujuk elé . Talán valamivel Ádámmal és Burmával jobbak leszünk . Gaáltól és Murkától még nem merem várni a csodát . Tényleg azonnal le kell igazolni Fortunát mert ez amit Rage írt a kocsmába nem sok reménnyel kecsegtet .colocolo írta:Vasas1969 írta:
Bár nem láttam az első félidő nagy részét mégis azon gondolkoztam ,hogy Moha az NB2-es csapatok többségénél sem volna kezdő jelenleg. Mintha eggyel kevesebben lettünk volna . Sajnos nem csak vele volt baj. Tudom ,hogy nem sokra mentünk volna az 1 ponttal ,de én a meccs előtt aláírtam volna . Erre azért szerintem volt is esély . Valóban megvan mindenkinek a felelőssége ,de a kérdésem az ,hogy lehet szerinted csinálni még valamit ?
Sajnos a sorsunk már nem csak rajtunk múlik,kellenek kedvező eredmények a többi veszélyeztetett csapatnál.Fájó ezt mondani,de én már csak a szerencsében bízom,nyerni akarunk úgy hogy a kezdőben nincs egy igazi csatár,igaz a keretbe se nagyon.Volt egy kollégám ő szokta poénból mesélni,hogy amikor a Máv-nál dolgozott ő volt a legjobb mozdonyvezető.Mert amikor szűk helyre kellet tolatni a mozdonnyal ,mindig őt hívták.Nálunk sajnos több embernek is ,csak ennyiből áll a tudománya.A vonat meg már csak olyan arra megy,amerre a sínek vezetnek.
Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Nem Te lengettél egy nagy Vasas zászlót ? Csak egy pillanatra láttam ,hogy egy Peti korú srácnak az apja próbálja a piros-kék lobogóval próbálja lelkesíteni a csapatot. Gondolom az Egervári és Pintér edzősége alatti sztárocskák csapatára célzol ?
Onnan ,hogy látszott Gaál és Murka tud még érdemi segítséget nyújtani a kiesés elleni harcban ?
Szerintem még a Kovacevic féle csapat volt. Csak a jelenet maradt meg bennem, ahogy kijönnek hozzánk. Peti meglepi ajándéka volt a szülinapomra. Mindegyik gyermektől, családtagtól külön kaptam valamit. Mondtam, hogy behozom és felállítom a karácsonyfát, mert nekem még ilyen szülinapom nem volt. Elnézést az off-ért.
Vasas1969 írta:
Bár nem láttam az első félidő nagy részét mégis azon gondolkoztam ,hogy Moha az NB2-es csapatok többségénél sem volna kezdő jelenleg. Mintha eggyel kevesebben lettünk volna . Sajnos nem csak vele volt baj. Tudom ,hogy nem sokra mentünk volna az 1 ponttal ,de én a meccs előtt aláírtam volna . Erre azért szerintem volt is esély . Valóban megvan mindenkinek a felelőssége ,de a kérdésem az ,hogy lehet szerinted csinálni még valamit ?
Vasas1969 írta:
Nem Te lengettél egy nagy Vasas zászlót ? Csak egy pillanatra láttam ,hogy egy Peti korú srácnak az apja próbálja a piros-kék lobogóval próbálja lelkesíteni a csapatot. Gondolom az Egervári és Pintér edzősége alatti sztárocskák csapatára célzol ?
Onnan ,hogy látszott Gaál és Murka tud még érdemi segítséget nyújtani a kiesés elleni harcban ?
Most nem tudom ,hogy attól ,hogy csinálsz az újságban egy kis sportrovatot lettél ilyen hozzáértő vagy az alvajáró állapot mellékhatása ez ? Már arra is gondoltam ,hogy valaki feltörte a nicknevedet . Bárki vagy is gyere gyakrabban ! A zenék is jók !VasasTata írta:Vasas1969 írta:
Egyre inkább az az érzésem , hogy ezekkel a Paks elleni meccsekkel bünteti Isten a Vasas szurkolókat. Csak tudnám mit vétettünk ? Ráadásul ennyit ,hogy szinte az egész szezonunk egy Paks elleni meccs. Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal ,hogy következő bajnokságban elég lesz Szegedre és Békéscsabára elmennem ,hogy lássam a Vasast .
Legalább a humorérzéked nem hagyott el. Kint voltatok ? Láttál vagy legalább hallottál valami biztatót ? Nekem igencsak lesgyanús volt a paksi gól.
Kíváncsi voltam és kikockáztam... a lényegen ugyan semmit nem változtat, de szerintem is jó volt a megérzésed, hogy les gyanús Gyakorlatilag a gólvonalról született a gól, mivel Nagy Gergely a védés után már a kapuba került - és az összes Vasas játékos hátrébb áll... hát ilyen ez...
A " Folytassa Cleó " című remek filmvígjátékban az egyik angol feltalálta a négyszögletű kereket. Kérdezte a barátja ,hogy ez mire jó ? Azt mondta a feltaláló ,hogy a lejtőn nem gurul hátra . A barát következő kérdése ,hogy vajon előre megy e ? A zseni válasza ,hogy ha hátra nem mehet , akkor mi más marad neki mint az előre .Síposúr írta:A vendéglőben elottem rakták meg nagy hanggal V-re a meccsünket. Oda se megyek egy ideig megint . Az igazi baj a helyezésünk . Én nem vagyook egy pesszimista ember ,de sok jót nem várok .Ennél rosszabb ugyan már nem jöhet . Mondanám innen csak felfelé rem vezethet az út.Az állami csapatok ellen ez teljesítmény édeskevés lesz. Kérem a vezetőket próbáljanak meg mindent és rázzák gatyába a csapatot.Hajrá Vasas !
Bár nem láttam az első félidő nagy részét mégis azon gondolkoztam ,hogy Moha az NB2-es csapatok többségénél sem volna kezdő jelenleg. Mintha eggyel kevesebben lettünk volna . Sajnos nem csak vele volt baj. Tudom ,hogy nem sokra mentünk volna az 1 ponttal ,de én a meccs előtt aláírtam volna . Erre azért szerintem volt is esély . Valóban megvan mindenkinek a felelőssége ,de a kérdésem az ,hogy lehet szerinted csinálni még valamit ?colocolo írta:
Vasas - Paks 0:1
1000 néző
Vasas:Nagy G.5 - James 6 Vaskó 5 Benes 6 - Vogyicska 5 Vida 5 Egerszegi 4 Risztevszki 5 Hangya 5 - Barczi 6 Remili 4
Csere: Remili - Pavlov 66.perc
Egerszegi - Gaál 77.perc
Vogyicska - Murka 85.perc
Ha rövid akarok lenni,azt mondom szégyen legyen az játékos,edző, vagy vezető.Mindenkinek meg van a felellőssége abban hogy idáig jutottunk,az akarat a kűzdés nem pénz kérdés.
Nem Te lengettél egy nagy Vasas zászlót ? Csak egy pillanatra láttam ,hogy egy Peti korú srácnak az apja próbálja a piros-kék lobogóval próbálja lelkesíteni a csapatot. Gondolom az Egervári és Pintér edzősége alatti sztárocskák csapatára célzol ?Juhos2 írta:Végig szurkoltam az egész meccset, hátha. A kapu mögé mentünk, de ez sem segített. Ilyen érzésem már volt. Az akkori önmagam olyan naívnak tűnt később. A mai?
Vasas1969 írta:
Egyre inkább az az érzésem , hogy ezekkel a Paks elleni meccsekkel bünteti Isten a Vasas szurkolókat. Csak tudnám mit vétettünk ? Ráadásul ennyit ,hogy szinte az egész szezonunk egy Paks elleni meccs. Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal ,hogy következő bajnokságban elég lesz Szegedre és Békéscsabára elmennem ,hogy lássam a Vasast .
Legalább a humorérzéked nem hagyott el. Kint voltatok ? Láttál vagy legalább hallottál valami biztatót ? Nekem igencsak lesgyanús volt a paksi gól.
Egyre inkább az az érzésem , hogy ezekkel a Paks elleni meccsekkel bünteti Isten a Vasas szurkolókat. Csak tudnám mit vétettünk ? Ráadásul ennyit ,hogy szinte az egész szezonunk egy Paks elleni meccs. Kezdhetek megbarátkozni a gondolattal ,hogy következő bajnokságban elég lesz Szegedre és Békéscsabára elmennem ,hogy lássam a Vasast .Juhos2 írta:Ez egy elég egyoldalú szerelem.
Az asszony is átbasz néha, de legalább néha jó.