Ha nem is 5000 ,de legalább 3 ezer drukkernek ki kellene menni a Hali ellen. Az első perctől az utolsóig biztatva a csapatot , ezzel győzelembe hajszolva őket . Amennyiben a drukkerek nem állnak ugyanúgy a csapat mellé , mint 2 éve a Puskás ellen , akkor az amúgy is megcsappant bennmaradási esélyeink a nullához közelítenek és talán már szombaton meghúzhatják felettünk a vonalat. De aki ott lesz 12. játékosként még tehet ellene . Amire most van a legnagyobb szükség ,hisz látjuk ,hogy szinte nincs 11 épkézláb bevethető emberünk. Nem verhetetlen csapat ez a Haladás . Amennyiben jön a nézőtérről a támogatás , akkor 90 percen keresztül csúszva mászva le lehet győzni őket és még marad tétje a Honvéd elleni meccsnek. Talán Geressék is kihozhatnák a leendő utánpótlást ,mert minden emberre szükség lesz.Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Pont néztem a ZTE - MTK meccset (5-4) . https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/05/20/legyoztek-a-bajnok-mtk-t-eletben-maradtak-a-remenyeik
Már a 2. Mtk gólnál is Kulcsár adja a gólpasszt ,de a 3. góljuk 1:02-től az érdekesebb. Erre írtam múltkor ,hogy Barczi nem tudja saját magát szöktetni . Martin meg az életben nem fut be egy ilyen passzt és Pavlov se. Murkát most hagyjuk neki még idő kell. Az a kevés veszély is ami volt még ősszel a támadójátékunkban Kulcsár elengedésével eltűnt.
Igenis szórakoztassál ! Amúgy is keveset írsz ,ráadásul Te vagy az egyedüli rendszeres meccsre járó közülünk , így tessék megosztani minden infót velünk.
Pont fúrta is az oldalamat , hogy Berecz csak dísznek ült a padon vagy valami csoda folytán esetleg bevethető legalább a hátralévő meccseken ?
http://adatbank.mlsz.hu/match/46/0/16811/31/1240341.html
Az is érdekelne ,hogy Burmára számíthatunk e a Hali ellen ? Hallottál esetleg valamit ?
Egyébként Huszti , Tamás ,Scepovic és Hadzic egészen biztosan beférnének a kezdőnkbe a kispadjukról .
Nagy előny, hogy könnyű parkolóhelyet találni a stadion körül. Nagy hátrány a beléptető rendszer, egy perc egy ember minimum. Kínunkban azt számolgattuk, hogy a hét pénztár mondjuk ötezer embert mennyi idő alatt lenne képes beengedni. Rátok bízom a végeredményt . . . . . . igen annyi! De még 1500 is szép szám lenne.
A kapu mögé kértük a jegyet a múltkor már említett okból. A beengedésnél derült ki többszöri próbálkozás után, hogy az A lelátóra kaptuk. Nem volt kedvünk újra beállni a kígyózó sorba, átsétáltunk a másik bejárathoz. Nem szeretek mostanában odaülni, idegesít. Amúgy is rossz passzban vagyok a kilátástalanság miatt. Nem kell idegenek örömködését hallgatnom meccs közben, meg biztos rám sem kíváncsiak mások.
A meccset láttátok. Most mit írjak? Jót kevés játékosunkról tudnék, rosszat meg . . . ? Csak magamban dühöngök pl. az említett Kulcsár ügyön.
Bereczet én is láttam, fel is kaptam a fejem, hátha. Nem beszélgettem senkivel a Vasasról, elkezdődött a meccs mire beértünk.
Persze nem ártana ,ha be is jutnának a meccs kezdetére akik kimennek.