Juhos2 írta:Rengetegen voltunk. Rajtunk nem múlott. Többet érdemeltünk volna. Nem volt világvége hangulat, inkább beletörődött.
Kár, hogy ilyen gyorsan véget ért a heti álom.
https://www.youtube.com/watch?v=vdnBtmFd__M
Nem voltam dalos kedvemben tegnap mégis ennek a számnak a címe jutott az eszembe. Tényleg nem rajtatok múlott és több volt valóban a meccsben. Sajnos Gergő hiába fejlődött sokat úgy érzem több pont ment el rajta ebben a bajnokságban mint amit hozott. Nagyon jó hajrára van szüksége ,hogy ezt megfordítsa. Tudom ,hogy jövőre már nem így lesz ,mert tényleg látszik rajta Lippai munkája és már kezdek benne én is hinni , csak fáj mert ilyen könnyen még egyszer nem lehet bajnokságot nyerni. Itt látom azt picit visszaütni ,hogy a felkészülés során csak alsóbb osztályú csapatokkal játszottunk. Úgy látszik még a magyar bajnoki meccsek sem készítik fel a kapusunkat ,hogy egy csatár is felugorhat vele a beadásra. Ehhez kell egy szlovákiai magyar fiú aki pár hónapja még az északi szomszédaink bajnokságában nyomta. Itthon csak Sanyi ilyen. Nem hiszed el ,de írni akartam a meccs előtt hogy döntő lesz ,hogy húzza le a beadásokat majd Nagy, mert a dióknak 7 nekünk meg 4 magas mezőnyjátékosunk volt a pályán . Az előző meccseken jó volt benne ,de azok csak csemegék voltak .Nem ilyen magasak és nem is zavarták. Persze nem akarom csak rá kihegyezni hiszen 11-en voltak a pályán. A múltkori meccset ő húzta be most a többieknek kellett volna kisegíteni Nagyot aki nem is olyan régen bravúrral védett egy hasonló szituációban mint a 2. kapott gólunknál. Sajnos a fiataljainktól és a rutinos csatárjainktól is jobb teljesítmény kellett volna tegnap. Nem volt szerencsénk se ,de a Dvtk tett azért hogy melléjük álljon, akarásban felül múltak bennünket. Picit az Újpest elleni meccsre emlékeztetett a tegnapi.
A szívem mélyén még reménykedem . Egy halvány esélyünk még van ,bár a realitás azt mondja inkább hátrafelé tekintgessünk. Remélem nem esünk két szék közül a pad alá.