by Vasas1969 Vas. Ápr. 30, 2017 8:04 pm
Juhos2 írta:Életveszély volt minden pontrúgásuk. Vaskó bírta egyedül tartani a frontot. Valamelyik magas hátvéd még elkellet volna. Ugyanaz elől, minden labdával Vaskót kerestük. Nem volt más feladatuk csak Vaskót blokkolni. Hangya mértani beadása Saglik fejére a tornyok között. Várhatunk pár fordulót a következő ilyen tökéletes beadására. A fiatalok széle halott volt, de Kulcsár se bírta megoldani. A második gólnál Könyves gólja ugrott be. Hogy nem volt egy láb ami odaérjen.
Mi lenne/lesz, ha sikerül kijutnunk a nemzetközi porondra? Hogy hajtanak, rakkolnak azért az nem egy extra követelmény.
Elkeseredve nem vagyok, csak építkezzünk szépen tovább.
Pont a diók magassági fölénye miatt örültem ,hogy Nagy felépült és visszakerült a kapuba. Aztán mi lett belőle ...... . Remélem tudunk építkezni és nem vesztünk meghatározó embert Korcsmáron kívül. Már az is óriási érvágás lesz. Jó lenne ,ha az új igazolások is magasak lennének Vaskó szintű fejjátékkal és Boltéhoz hasonló gyorsasággal. A technikájuk az lehet Moháé. Kérdezted a meccsen ,hogy ki lenne jó erősítésnek ? A két palermóihoz (Balogh ,Sallai) mit szólnál ? Szívatja őket az edzőjük ,szerintem nem maradnak , bár biztosan lesz pénzesebb kérőjük is itthonról.
Volt hasonlóság valóban ,Könyves mostani gólját nézd meg az összefoglalóban. Németh Norbi lőtt ilyet annak idején.
Én sem értettem ,hogy egy bajnoki cím lehetősége miért nem motivál sokkal jobban. Bennünk kevesebb volt a tűz.
https://digitalstand.hu/olvaso/69813#2A Hír tévén Vancsa nyilatkozta ,hogy Gyirmótra volt kérve a licenc ,de ott sincs fűtött pálya. Ezért az Etoval kötött (kamu)szerződést , de bízik benne ,hogy észhez tér az MLSZ. Hát Győrben nehéz lenne továbbépítkezni.