by Vasas1969 Hétf. Május 08, 2017 11:06 am
VASAS77 írta:
Tegnap fos volt minden,egyedül Kleisz harcolt ahogy illik,
remélem a következő meccsen nyoma sem lesz ennek a napnak,
kapus szükséges, Pósert védetném, a törököt felejteném.
Azért Hajrá VASAS!
Nem is értem mit mond Hangya ,hogy fásultak voltak ,hisz az aranyért játszottak.
https://digitalstand.hu/olvaso/69827#2Kleisz nekem is tetszett, de mivel dolgoztam közben pár perc kimaradt ezért nem nem írtam be , mint pozitívumot. Tetszett ,hogy 2 paksi ellen sem adta meg magát. Máskor is írtam már ,hogy emlékeztet picit Galaschekre majdnem annyira technikás. Ha harcosabb lesz (mint szombaton) és futómennyisége is átlagon felüli lesz ,akkor még többre is viheti Galánál . Ennyiből jó ,hogy jobb közepet játszik csak mi általában a baloldalt erőltetjük, akkor is amikor üresen van és emiatt percekig nem kap sokszor labdát. Bár most nem egyedül Nagyé volt az első mint máskor ,de Póser valóban méltánytalanul kevés lehetőséget kap. Legalább a kupavisszavágót megérdemelné. Csodáltam is ,hogy az első meccsen ilyen megbízható teljesítményt nyújtott anélkül ,hogy játékban lett volna. Saglikot elengedném én is a nyáron. Egy magas ,gyors ,sokat futó játékos kellene előre. Most az a szerencséje ,hogy Pista és Pavlov sem 100%-os emiatt még vághat féltucatot a hátralévő 5 meccsen. Talán azért Gaált meg lehetne nagyobb kockázat nélkül próbálni a helyén. Sajnos nem annyira technikás mint a török ,de ez az egyetlen hátránya vele szemben ,bár lehet Sagliknak picit jobban fekszik ez a stílus amit játszunk.