Kleisz első megmozdulásaitól egy kicsit felhergeltem magam - csak hátrafelé játszott -, de utána beindult. Látszott, hogy érzi, neki ma feladata van nem tinglitangli a jobb szélen. Többnyire jól forgott üresbe kifejezetten tetszett, ahogy Berecztől hátrébb, de hasonló szerepkörben próbálta szervezni a játékot.
Debőt sajnálom. Az első gólt fel sem fogtam. A második gól előtt rosszul voltam, hogy miért nem előre játszák meg a labdát. Tudom, hogy nem mentség, de az utóbbi időben alig kapott szerepet.
Sajnos a két szélsőnk kifejezetten rossz formában van. Ebben a Kulcsár-Gaál kettősben több fantáziát láttam. Mindkettő gyors, jól cselez. Murka azt hittem el fog veszni Halmosi mellett. Szerencsére nem így történt. Meg tudta oldani. Az első félidő egysikú baloldala /Zé nagyot játszott/ a második félidőben már jobbról is aktívak voltunk.
Nem akarok hálátlannak tűnni, de hazafelé a kocsiban végig Oeninget szídtam. Tavaly az egy gólos Müller, most meg ez a hőzöngő Baumeister aki kirakhatatlan a csapatból. Saglik futásai. Eddig az volt a szöveg, hogy utól kell érnie magát. Sajnos sose fogja. Ez kedvetlenít el Oeninggel kapcsolatban. Ilyen nincs, hogy azért, mert én hoztam játszhat bárhogy nincsen következménye. Ez nem jön be.