VASAS77 írta:Igazából nem tudom, két arca van a csapatnak,most ott tartunk ahol kb átvette Misi. Lehet a végére megint jók leszünk de az csak a 6. hely körül lesz elég, lehet feltámadunk akkor bármi lehet, olykor egy ember is lendíthet, lehet semmi,
a legutóbbi meccsen nagyon sok fájdalmas arcot láttam, sokan hitüket vesztették,
remélem visszajön a jó foci és az eredményesség is.
+3
VASAS77
VasasTata
wahúr
7 posters
Hajrá Vasas örökké !!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°661
Re: Hajrá Vasas örökké !!!
Sajnos a fiúk nagyon nehéz helyzetbe hozták magukat ,szinte a padlóról kellene felállni. Amennyiben az Újpest elleni kupameccsekből jól jönnénk ki és a Lokit vernénk a Szuszában , akkor lendületbe jönnénk és nem kellene feltett kézzel a Vidihez utazni . Ez nem is lenne lehetetlen csak javuló játék és annyi szerencse kellene ,mint ami az ellenfeleinknek volt. Persze a tavalyi bajnokság végi akarás a csapattól és a folyamatos drukkolás a szurkolóktól segíthetné mellénk állítani a szerencsét. Ha ez nem jön össze a Paks és az Újpest is beelőzhet bennünket és már ott is vagyunk valóban a 6.helyen. A sűrű program miatt kénytelen lesz a mester több lehetőséget adni az eddig kevesebbet játszóknak. Hátha lesz köztük nyerő ember pl Király vagy Gaál és pár embernek egyébként is jót fog tenni elől a pihentetés.
VASAS77- Hozzászólások száma : 66
- Post n°662
Igazából nem tudom, két arca van a csapatnak,most ott tartunk ahol kb átvette Misi. Lehet a végére megint jók leszünk de az csak a 6. hely körül lesz elég, lehet feltámadunk akkor bármi lehet, olykor egy ember is lendíthet, lehet semmi,
a legutóbbi meccsen nagyon sok fájdalmas arcot láttam, sokan hitüket vesztették,
Vasas1969 írta:Én se tudtam mi a helyzet velük . Köszi ! Sajnos az 5 ezressel ez a Spartacus ,BVSC ,Csepel -féle negatív végkifejlet veszélye nem tűnt el a klub jövőjéből. Valóban hibásak vagyunk mi is mert hagytuk (sokkal komolyabb fellépés kellett volna sőt kellene) ,de ő meg szándékosan elhallgatta ( ha az NB1.hu nem szellőzteti meg sose tudjuk meg) ,hogy lenne lehetőség a nagyobbra ,így a drukkerekre foghatta ,hogy későn szóltak.
Igazad van beszéljünk azért a fociról is. Szerinted Oenning ki tudja húzni a kátyúból a szekeret ? Össze tudja kapni a csapatot ? Félek ,ha nem sikerül pillanatok alatt elúszik minden reményünk ,pedig annyira megérdemelnénk már valami kis sikert. Vida visszatérésével szerinted is más lesz minden ? Csinálhat egy fecske nyarat ?
- Post n°663
Én se tudtam mi a helyzet velük . Köszi ! Sajnos az 5 ezressel ez a Spartacus ,BVSC ,Csepel -féle negatív végkifejlet veszélye nem tűnt el a klub jövőjéből. Valóban hibásak vagyunk mi is mert hagytuk (sokkal komolyabb fellépés kellett volna sőt kellene) ,de ő meg szándékosan elhallgatta ( ha az NB1.hu nem szellőzteti meg sose tudjuk meg) ,hogy lenne lehetőség a nagyobbra ,így a drukkerekre foghatta ,hogy későn szóltak.
Igazad van beszéljünk azért a fociról is. Szerinted Oenning ki tudja húzni a kátyúból a szekeret ? Össze tudja kapni a csapatot ? Félek ,ha nem sikerül pillanatok alatt elúszik minden reményünk ,pedig annyira megérdemelnénk már valami kis sikert. Vida visszatérésével szerinted is más lesz minden ? Csinálhat egy fecske nyarat ?
VASAS77 írta:Gyakorlatilag a Spartacus megszűnt ,sportelep még van.
A stadiont pedig, és ezt a "klassz fejet" hagyjuk, a mi hibánk is.
- Post n°664
Gyakorlatilag a Spartacus megszűnt ,sportelep még van.
Vasas1969 írta:Nemcsak ,hogy nem harcol érte ,de kimondottan ellene van a nagyobbnak. Mintha majd máról holnapra elintézné a bővítést. Végül is a stadionból is 15 év után lett egy kapszula a sok makett és terv után. Erre a Fc Thun stadionjára hasonlító terve pl nem is emlékeztem igaz kb 2 másodpercig látszik 1:12-nél. A svájci stadion egyébként 8300 fős. Nem értek egyet avval ,hogy nem találnánk jobbat az elnöknél. A lelkesedésünket sikerült letörnie. Elvette a lehetőséget ,hogy új drukkereket szólítsunk meg.
Szerintem még egy kívülálló sem szabotálná el ennyire a nagyobb stadit. Pedig a focidrukkerek lennének a többi szakosztály tömegbázisa ,de hát tudjunk ,hogy némelyikre miért volt szüksége. Nem szeretném ,ha egy BP. Spartacussá válnánk amiről azt se tudják az emberek ,hogy létezik e egyáltalán még ?
Örülök ,hogy jöttél ! Tehetnéd gyakrabban is.
- Post n°665
Végre: Magyar állampolgár lett a külföldi válogatottba csábított tehetség
Torvund Alexander kedden letette az esküjét, már az MLSZ-nél is számolhatnak vele.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/215-utanpotlas/98449-vegre-magyar-allampolgar-lett-a-kulfoldi-valogatottba-csabitott-tehetseg
Torvund Alexander kedden letette az esküjét, már az MLSZ-nél is számolhatnak vele.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/215-utanpotlas/98449-vegre-magyar-allampolgar-lett-a-kulfoldi-valogatottba-csabitott-tehetseg
- Post n°666
Nemcsak ,hogy nem harcol érte ,de kimondottan ellene van a nagyobbnak. Mintha majd máról holnapra elintézné a bővítést. Végül is a stadionból is 15 év után lett egy kapszula a sok makett és terv után. Erre a Fc Thun stadionjára hasonlító terve pl nem is emlékeztem igaz kb 2 másodpercig látszik 1:12-nél. A svájci stadion egyébként 8300 fős. Nem értek egyet avval ,hogy nem találnánk jobbat az elnöknél. A lelkesedésünket sikerült letörnie. Elvette a lehetőséget ,hogy új drukkereket szólítsunk meg.
Szerintem még egy kívülálló sem szabotálná el ennyire a nagyobb stadit. Pedig a focidrukkerek lennének a többi szakosztály tömegbázisa ,de hát tudjunk ,hogy némelyikre miért volt szüksége. Nem szeretném ,ha egy BP. Spartacussá válnánk amiről azt se tudják az emberek ,hogy létezik e egyáltalán még ?
VASAS77 írta:Szerintem a székekeket elfelejtették, azok is növelhetik a stadion árát és a fűnyírók , a zászlók is.
Döbbenetes amiket a markovics mond, mintha egy kívül álló döntnök lenne: ha majd megtelik akkor kaptok,
nem harcol a nagyobbért,alkalmatlan.
- Post n°667
Szerintem a székekeket elfelejtették, azok is növelhetik a stadion árát és a fűnyírók , a zászlók is.
Döbbenetes amiket a markovics mond, mintha egy kívül álló döntnök lenne: ha majd megtelik akkor kaptok,
Vasas1969 írta:A gyep és a világítás még növelheti a Vasas-stadion árát
Markovits László, a Vasas SC elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
http://www.digisport.hu/news/25343
Legalább annyi pozitívum elhangzik ,hogy további 1 évre megegyezett GY.T. és Jámbor. Ha valóban két edzőpálya épül és az egyszer már eladott területet is sikerül visszaszerezni akkor újra kellene indítani az FC utánpótláscsapatait is ,hogy ne kerüljünk kiszolgáltatott helyzetbe.
Remélem lesz valami szurkolói kezdeményezés ,hogy a kapszulaavató csak akkor történjen meg ,ha lezajlik a 2. ütem is. Ez a 5154 férőhelyes nagyon méltatlan Rudi bácsi nevéhez. Nem mintha a 6200-as nem lenne az ,de az már kevésbé gáz.
- Post n°669
A gyep és a világítás még növelheti a Vasas-stadion árát
Markovits László, a Vasas SC elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.
Legalább annyi pozitívum elhangzik ,hogy további 1 évre megegyezett GY.T. és Jámbor. Ha valóban két edzőpálya épül és az egyszer már eladott területet is sikerül visszaszerezni akkor újra kellene indítani az FC utánpótláscsapatait is ,hogy ne kerüljünk kiszolgáltatott helyzetbe.
Remélem lesz valami szurkolói kezdeményezés ,hogy a kapszulaavató csak akkor történjen meg ,ha lezajlik a 2. ütem is. Ez a 5154 férőhelyes nagyon méltatlan Rudi bácsi nevéhez. Nem mintha a 6200-as nem lenne az ,de az már kevésbé gáz.
- Post n°670
A honlapról:
Oenning: Fiatal csapatunknak még sokat kell tanulnia
A Haladás elleni, számunkra balszerencsés vereséggel végződött mérkőzés után Michael Oenning vezetőedzőnk egy kicsit hosszabban beszélt a találkozó tanulságairól.
Oenning: Fiatal csapatunknak még sokat kell tanulnia
A Haladás elleni, számunkra balszerencsés vereséggel végződött mérkőzés után Michael Oenning vezetőedzőnk egy kicsit hosszabban beszélt a találkozó tanulságairól.
- Egy ilyen bonyolult és fájdalmas mérkőzés után nehéz bölcs elemzést végezni. Ezen a mérkőzésen is látszott, hogy mentális téren nem vagyunk azon a szinten, hogy az ehhez hasonló nyomás alatti helyzeteket a győzelemhez szükséges módon kezelni tudjuk. Ez önmagában nem baj, ez egy tanulási folyamat. A mienk egy fiatal csapat, és még sok tucat mérkőzés kell ahhoz, hogy okuljunk az ilyen meccs szituációkból. Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen nem legyőztek minket, hanem magunkat győztük le, ez a szomorú tanulsága a találkozónak. Az első gólt egy rendezett játékszituációból kaptuk, amit magunk idéztünk elő. A harmadik is saját hibánkból alakult ki. Ez természetesen egy mérkőzésen túl sok. Bár látható volt, hogy végig meg akarjuk fordítani a mérkőzést, érzékelhető volt, hogy a legvégére már görcsös volt a játékunk. Ez az elvárásokból is fakadt, ami mindenkiben kialakult az elmúlt időben. Ennek kezelését is szoknunk kell. A válogatott mérkőzés miatti bajnoki szünet emiatt sosem jöhetett volna jobbkor számunkra. Bár vannak kívánságaink és magunkkal szemben támasztott elvárásaink, de realistának kell maradnunk. Ez a legfontosabb tanulsága a mérkőzésnek.
Miért változtatott az előző mérkőzéshez viszonyítva a belső védő poszton?
- Az egész szezonban megpróbáltunk valamelyest az ellenfél stílusához, erősségeihez is alkalmazkodni. Ez alapján dől el esetenként, hogy a védősorban ki játszik. A Haladásban Williams egyedül játszik elől csatárként és nagyon gyors játékos, ezért úgy gondoltam, hogy az ő semlegesítése jobban illik Debreceni Andrishoz, mint Vaskó Tomihoz. A mérkőzés után persze már okosabb az ember. Ettől függetlenül bízok a védőimben. Tehát ez volt az oka annak, hogy változtattam. Persze azt is figyelembe kellett vennem, hogy Korcsmár Zsolt eltiltása miatt nem állhatott rendelkezésünkre.
A második félidő elején hamar egyenlítettünk és úgy tűnt sikerülhet átvennünk a vezetést is, ám hidegzuhanyként érkezett ellenfelünk gyors gólja. Mi okozhatta ezt a kihagyást?
- Valóban túlságosan gyorsan megkaptuk a második gólt, ami egy létszámfölényes helyzetből alakult ki. Ilyen hibákat korábban nem követtünk el. Egy gólhelyzetünket követően jött a kontratámadás, aminek nem szabadott volna megtörténnie. Ez egy kezdő labdarúgókra jellemző hiba volt. Amikor megszerzi egy csapat az egyenlítést a második félidő elején és tudják, hogy negyvenöt perc van még hátra, akkor okosabban kell mozogni, letisztultabban kell játszani. De ismételten csak azt tudom mondani, hogy ez egy tanulási folyamat, ami időnként olyan fájdalmas pofonokkal is együtt jár, amit a szombathelyiektől kaptunk. Ezt követően nagyon akartunk, ebből kialakult a harmadik gólhoz vezető hiba. Majd azután kicsit fejetlenül próbáltunk előre játszani, de idegesen, kapkodón, ami ezúttal nem vezetett eredményre, és csak a szépítésre tellett. Ilyen játék a foci, és ez különböztet meg minket azoktól a csapatoktól, akik már megszokták, hogy a tabella elején vannak.
Mi a helyzet Vida Mátéval?
- A vakbélműtét után Vidus gyógyulási folyamata jól halad. Bízom abban, hogy még a szünet alatt vissza tud térni a rendes edzésritmusba.
Hogyan látja az első négy csapat helyzetét?
- Ez egy nyílt verseny. Mivel mi is köztük vagyunk, a következő meccseken a győzelmi kényszer kísérni fog minket is, de vetélytársainkat is. Azonban hadd emlékeztessek arra, hogy mi nem azzal kezdtünk neki ennek a bajnokságnak, hogy azt kötelezően meg kell nyernünk, hanem azzal, hogy jó futballt szeretnénk bemutatni és továbbra is az első osztály stabil együttese maradjunk. Azt gondolom, a sikeres őszi szereplés minden várakozást felülmúlt azzal, hogy szinte az elejétől a 18. fordulóig vezettük a tabellát. Most egy olyan fázisban vagyunk, ahol az eredmények alapján bukdácsolunk, és akadozik a gépezet. Még bőven nem vagyunk a bajnokság végén, hiszen 10 forduló, a táv utolsó harmada még előttünk van. Hiszem, hogy okulunk az őszi utolsó fordulók óta tartó hullámvölgyből. Bízom a játékosaimban és a csapatban továbbra is, és hiszem, hogy ebből a kátyúból, amibe beleragadtunk mielőbb kijövünk.
- Post n°671
Komolyan azt hiszem, hogy ő ennek a kiesésnek örült volna. Az ősz végi 2 hazai meccs sem véletlenül került a Bozsikba.Nehogy már első helyen forduljunk.Elsumákolta, hogy lenne lehetőség a nagyobbra és most a drukkerekre fogja ,hogy későn szóltak.Lejött nekem is csak finoman fogalmaztam .Pontosabban az az érzés fogott el az interjú làttán mint amikor a gyomrom tartalmát ott üritem ki ahol bement.Juhos2 írta:
Kiesésért küzdöttünk,de nem sikerült. /jó ez csak a egy vicc/
Neked nem az jött le, hogy a szurkolók tehetnek mindenről, hogy a 24. órában fordultak hozzá? /ez nem vicc/
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°672
Vasas1969 írta:http://www.m4sport.hu/2017/03/20/markovits-laszlo-szeretnenk-egyedive-vasosossa-tenni-a-stadiont/
Többször eszembe jutott mostanában amikor az elnökünket hallom nyilatkozni ,mintha egy politikus beszélne. Legalábbis hasonló érzéseim vannak,mint amikor egy politikust látok.
Kiesésért küzdöttünk,de nem sikerült. /jó ez csak a egy vicc/
Neked nem az jött le, hogy a szurkolók tehetnek mindenről, hogy a 24. órában fordultak hozzá? /ez nem vicc/
- Post n°673
26. FORDULÓ
Április 11.
18.00: Vasas–Újpest (Tv: M4 Sport)
Április 12.
18.00: DVTK–Budapest Honvéd
18.00: Paks–Ferencváros
18.00: MTK–Haladás
18.00: Mezőkövesd–DVSC
18.00: Gyirmót FC Győr–Videoton (Tv: M4 Sport)
27. FORDULÓ (április 15.)
18.00: Haladás–DVTK
18.00: Újpest–Gyirmót FC Győr
18.00: Videoton–Mezőkövesd
18.00: DVSC–MTK (Tv: M4 Sport)
18.00: Budapest Honvéd–Paks
20.30: Ferencváros–Vasas (Tv: M4 Sport)
28. FORDULÓ (április 22.)
18.00: Paks–DVTK
18.00: DVSC–Haladás
18.00: MTK–Videoton
18.00: Mezőkövesd–Újpest (Tv: M4 Sport)
18.00: Gyirmót FC Győr–Ferencváros
20.30: Vasas–Budapest Honvéd (Tv: M4 Sport)
29. FORDULÓ (április 29.)
18.00: DVTK–Vasas
18.00: Ferencváros–Mezőkövesd
18.00: Újpest–MTK (Tv: M4 Sport)
18.00: Budapest Honvéd–Gyirmót FC Győr
18.00: Haladás–Paks
20.30: Videoton–DVSC (Tv: M4 Sport)
30. FORDULÓ (május 6.)
18.00: Gyirmót FC Győr–DVTK
18.00: Videoton–Haladás
18.00: DVSC–Újpest
18.00: Mezőkövesd–Budapest Honvéd
18.00: Vasas–Paks (Tv: M4 Sport)
20.30: MTK–Ferencváros (Tv: M4 Sport)
31. FORDULÓ (május 13.)
18.00: DVTK–Mezőkövesd
18.00: Ferencváros–DVSC (Tv: M4 Sport)
18.00: Paks–Gyirmót FC Győr
18.00: Budapest Honvéd–MTK
18.00: Haladás–Vasas
20.30: Újpest–Videoton (Tv: M4 Sport)
Újra van lehetőség megnézni az MTK pályát.
Április 5., szerda, 20.00 Magyar Kupa: Vasas - Újpest, Hidegkuti stadion
Április 11., kedd, 18.00 NB I: Vasas – Újpest, Bozsik stadion
- Post n°674
http://www.m4sport.hu/2017/03/20/markovits-laszlo-szeretnenk-egyedive-vasosossa-tenni-a-stadiont/
Többször eszembe jutott mostanában amikor az elnökünket hallom nyilatkozni ,mintha egy politikus beszélne. Legalábbis hasonló érzéseim vannak,mint amikor egy politikust látok.
- Post n°675
Én vidéken élek, az a baj az itteni és a többi falusi gyerekből alig jut el valaki az ilyen akadémiákra. Pedig talán közülük több felfogná ,hogy milyen kitörési lehetőség a futball ,hisz látják ahogy a szüleik máról holnapra élnek. Falun jóval kevesebb a szórakozási lehetőség ezek a gyerekek még estig rúgnák a labdát ,de ha rossz idő van vagy itt a tél akkor már jó lenne ,ha lenne egy tornaterem vagy sportcsarnok. Azt kellene elérni mint Izlandon ,ott szinte minden gyerek focizik és kézilabdázik mert megteremtették hozzá a feltételeket. Úgy gondolom ezek a vidéki gyerekek lehetnének a magyar foci tartalékai ,ha velük is Farkas Tiborok foglalkoznának. Ez is akkor működne ,ha helyben lenne egy ilyen szakember ,hogy a szülők szerény anyagi lehetőségei ne legyenek korlátai a gyerek sportolásának.Juhos2 írta:
Elszomorít. Nem hiszem el, hogy 30 év alatt mindig mindenkiből hiányzott az a kis plusz. Valamelyik hírportálon ma is ekézték a felcsútiakat, hogy Pintér bő keretében hárman vannak akadémisták, de egy se játszik. Öntik bele a hatalmas pénzeket az utánpótlásba eredmény meg sehol. Az állóvízben persze mindenki elvan. Valami ultimátum azért el kéne, ha már a simogatás nem segít.
Mindenképpen kellene valami ultimátum ,mert valóban illene már valami eredményt produkálni és pont az ellenkezője történik ,egyre gyengébb a felhozatal.
- Post n°676
Vasas1969 írta:EDZŐSORS. Farkas Tibor: „A tehetségekből valahogy mindig hiányzik valami”
http://fociakobon.cafeblog.hu/2017/03/15/edzosors-farkas-tibor-a-tehetsegekbol-valahogy-mindig-hianyzik-valami/
Olyan jó ,hogy Horváth M. Attila ír a régi játékosainkról. Azt hiszem valamelyik régi meccs összefoglalójában pont szerepel is Farkas Tibi . Valóban remekül tartja magát. Az első pillantásra felismeri az ember.
Elszomorít. Nem hiszem el, hogy 30 év alatt mindig mindenkiből hiányzott az a kis plusz. Valamelyik hírportálon ma is ekézték a felcsútiakat, hogy Pintér bő keretében hárman vannak akadémisták, de egy se játszik. Öntik bele a hatalmas pénzeket az utánpótlásba eredmény meg sehol. Az állóvízben persze mindenki elvan. Valami ultimátum azért el kéne, ha már a simogatás nem segít.
- Post n°677
A honlapon találtam ,hogy edzőmeccsünk lesz pénteken az NB2 19.helyezett csapata a Cigánd ellen. Úgy látszik a csapat önbizalmát szeretné erősíteni a vezetés a várható győzelemmel. Remélem így lesz és ez meghozza a jó eredményt az Újpest elleni kupameccsen.
24.péntek 14:30 Vasas-Cigánd SE edzőmérkőzés Dunakeszi Kinizsi pálya Fóti út 41.
- Post n°678
EDZŐSORS. Farkas Tibor: „A tehetségekből valahogy mindig hiányzik valami”
http://fociakobon.cafeblog.hu/2017/03/15/edzosors-farkas-tibor-a-tehetsegekbol-valahogy-mindig-hianyzik-valami/
Olyan jó ,hogy Horváth M. Attila ír a régi játékosainkról. Azt hiszem valamelyik régi meccs összefoglalójában pont szerepel is Farkas Tibi . Valóban remekül tartja magát. Az első pillantásra felismeri az ember.
- Post n°679
EDZŐSORS. Kiss László: „A játékosok eladták, eltippmixelték a meccseket”
http://fociakobon.cafeblog.hu/2017/03/14/edzosors-kiss-laszlo-a-jatekosok-eladtak-eltippmixeltek-a-meccseket/
http://fociakobon.cafeblog.hu/2017/03/14/edzosors-kiss-laszlo-a-jatekosok-eladtak-eltippmixeltek-a-meccseket/
- Post n°680
Juhos2 írta:Boldog névnapot /így hirtelen/ Torghelle Sándornak, Kanta Józsinak!
Na meg persze, Murka Benedeknek!
Nem tudom mennyire jön át, de mi jót derültünk.
A vendég kispad mögött ültünk. Géza pattogott a kispadjuk előtt. Mire Peti.
- Géza üljél már le, nem látok tőled semmit!
Erre leült.
Én is boldog névnapot kívánok nekik ! Leginkább persze a mi fiúnknak, mert a másik kettő 1 hete sok borsot tört az orrunk alá.
Lehet ,hogy még a közvetítésben is meglehetne találni a jelenetet. Legközelebb az ellenfél kapusát is megpróbálhatná szugerálni ,ha sikerülne neki még igazi jedi is lehetne belőle. A csapatra meg ráférne most minden segítség. Lehet Debőre is egy szombathelyi jedi kényszerítette rá az akaratát.
- Post n°681
Boldog névnapot /így hirtelen/ Torghelle Sándornak, Kanta Józsinak!
Erre leült.
Erre leült.
- Post n°682
Exkluzív: Drasztikusan megváltoztatnák az NB I működését - a klubok ellenzik
Szembemennének az eddigi gyakorlattal az MLSZ-nél, már a következő idénytől kezdődően.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/98319-exkluziv-drasztikusan-megvaltoztatnak-az-nb-i-mukodeset-a-klubok-ellenzik
Mi van a pénzel?
https://digitalstand.hu/olvaso/69729#3
Szembemennének az eddigi gyakorlattal az MLSZ-nél, már a következő idénytől kezdődően.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/98319-exkluziv-drasztikusan-megvaltoztatnak-az-nb-i-mukodeset-a-klubok-ellenzik
Mi van a pénzel?
https://digitalstand.hu/olvaso/69729#3
- Post n°683
Contéval és Allegrivel is dolgozott a Juvénál – az NB I-be jöhet
Néhány éve a szlovák labdarúgás legígéretesebb tehetségei között tartották számon, ami nem is csoda azok után, hogy már 16 éves korában szerződtette a Juventus Nagymihályból; a hírek szerint közel 500 ezer eurót fizettek érte. A felvidéki Varga Atila három és fél évet töltött el Torinóban, de az igazi áttörés még nem jött össze a jelenleg a Sampdoria kölcsönjátékosaként a Latina Calcio keretéhez tartozó védőnek, felnőttek között tétmeccsen még nem tudott bemutatkozni. A napokban egy magyar menedzserirodával kötött szerződést, és nem tartja kizártnak a magyarországi folytatást sem.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/conteval-es-allegrivel-is-dolgozott-a-juvenal-az-nb-i-be-johet-2558157
Korcsmár távozása után hátra is kellhet majd valaki . Valószínűleg nem ő lesz mert kölcsönbe nem hiszem ,hogy fog kelleni.
Talán még ez is érdekes lesz egyszer számunkra ,ha nem is az ő esetében.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nem-vagyok-magyar-de-papiron-az-lehetek-a-legiosszabaly-utvesztojeben-2547275
Néhány éve a szlovák labdarúgás legígéretesebb tehetségei között tartották számon, ami nem is csoda azok után, hogy már 16 éves korában szerződtette a Juventus Nagymihályból; a hírek szerint közel 500 ezer eurót fizettek érte. A felvidéki Varga Atila három és fél évet töltött el Torinóban, de az igazi áttörés még nem jött össze a jelenleg a Sampdoria kölcsönjátékosaként a Latina Calcio keretéhez tartozó védőnek, felnőttek között tétmeccsen még nem tudott bemutatkozni. A napokban egy magyar menedzserirodával kötött szerződést, és nem tartja kizártnak a magyarországi folytatást sem.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/conteval-es-allegrivel-is-dolgozott-a-juvenal-az-nb-i-be-johet-2558157
Korcsmár távozása után hátra is kellhet majd valaki . Valószínűleg nem ő lesz mert kölcsönbe nem hiszem ,hogy fog kelleni.
Talán még ez is érdekes lesz egyszer számunkra ,ha nem is az ő esetében.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nem-vagyok-magyar-de-papiron-az-lehetek-a-legiosszabaly-utvesztojeben-2547275
- Post n°685
Juhos2 írta:A meccs előtt azt hittem James legalább a padra odafér Korcsmár hiányában. Meglepetésemre amikor beértünk a stadionba, szöszijével a lelátón ült. Neki sem lehet egyszerű.
Kleisz első megmozdulásaitól egy kicsit felhergeltem magam - csak hátrafelé játszott -, de utána beindult. Látszott, hogy érzi, neki ma feladata van nem tinglitangli a jobb szélen. Többnyire jól forgott üresbe kifejezetten tetszett, ahogy Berecztől hátrébb, de hasonló szerepkörben próbálta szervezni a játékot.
Debőt sajnálom. Az első gólt fel sem fogtam. A második gól előtt rosszul voltam, hogy miért nem előre játszák meg a labdát. Tudom, hogy nem mentség, de az utóbbi időben alig kapott szerepet.
Sajnos a két szélsőnk kifejezetten rossz formában van. Ebben a Kulcsár-Gaál kettősben több fantáziát láttam. Mindkettő gyors, jól cselez. Murka azt hittem el fog veszni Halmosi mellett. Szerencsére nem így történt. Meg tudta oldani. Az első félidő egysikú baloldala /Zé nagyot játszott/ a második félidőben már jobbról is aktívak voltunk.
Nem akarok hálátlannak tűnni, de hazafelé a kocsiban végig Oeninget szídtam. Tavaly az egy gólos Müller, most meg ez a hőzöngő Baumeister aki kirakhatatlan a csapatból. Saglik futásai. Eddig az volt a szöveg, hogy utól kell érnie magát. Sajnos sose fogja. Ez kedvetlenít el Oeninggel kapcsolatban. Ilyen nincs, hogy azért, mert én hoztam játszhat bárhogy nincsen következménye. Ez nem jön be.
Hát egy kívülálló a meccset látva talán egy téli ruhadarabot is emlegetett volna .Lehet a csapatot is megviselte ,hogy kapszulát kapnak stadion helyett. Debőn már a gól előtt is látszott ,hogy bizonytalan. Sajnos így tarcsi nélkül nehéz játékban tartani mindenkit. Ezért írom mindig ,hogy legalább edzőmeccsek lennének hét közben amikor van rá mód. Más az mint egymás között . Most lenne lehetőség akár két meccset is lekötni ,de az egyik legyen már egy normális ellenfél ,pl egy szlovák élvonalbeli csapat. Én is a Kulcsár ,Gaál ,Ferenczi ,Király négyesből válogatnék előre. Moha és Saglik kevesebb szerepet kapna esetleg megnézném őket is Kleisz helyén Berecz tehermentesítőjeként sőt Kulcsárt is itt venném inkább számításba ,ha formába jönne. Hátul sajnos a válogatott kötelezettségek miatt kevés lehetőség van a kísérletezésre. Amúgy valóban mutattak biztató dolgokat a fiatalok ,de a Hali kezdőt látva garantált volt a mezőnyfölényünk. Látszott ,hogy kapott gól nélkül akarják kihúzni és kontrából rúgni vagy valahogy találni egy gólt.
Burmeisterről az jutott eszembe ,hogy állítólag valamikor támadót is játszott és igen eredményes volt a 3. ligában. Egy közvetítés alatt mondta a riporter. Gyanús volt mert kevés pengés megoldást láttam tőle ezért megnéztem,a 4.osztályban valóban rúgott 9 gólt egy szezonban. Én mindkét német légióstól többet várnék. Ristevski lenne az a szint amit hozniuk kellene , ráadásul az ősz végi Ristevski.
Oenningen is meditáltam. Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban .A kispesti Rossit szerintem a többségünk jó edzőnek tartja a Honvéd lehetőségei is hasonlóak mint a miénk. Az olasz mester is produkált már jó ősz után pocsék tavaszt amikor elküldték, de Hemi papa később mégis visszahívta. Én Michaelnek megadnám a további lehetőséget ennyi jár neki ,bár félek ,hogy nem fogja tudni összekapni a csapatot és újabb összezuhanós tavaszunk lesz. Kicsit a Divic-féle csapat őszi 3.helye utáni folytatás rémlik fel bennem. Örülnék ,ha betudná látni a hibáit ő is Osváthoz hasonlóan és elbeszélgetne a honfitársaival meg a többi elkényelmesedővel. A legfőbb baj ,hogy eltűnt az idény eleji akarás a csapatból. Ha feltudná újra tüzelni a fiúkat és képes lenne változtatni , akkor Vancsának nem kellene edzőt is igazolnia a következő bajnokságra.
Ha már edzők . Nagyon kíváncsi leszek Bódog Tamásra ,hogy mit produkál itthon. Amikor edzőt kerestünk őt vagy Miriutát valamiért jó megoldásnak gondoltam volna nálunk. Őket nem lepte volna meg ez az elkényelmesedés.
https://digitalstand.hu/olvaso/69727#3
- Post n°687
VasasTata írta:A késő esti evés már nem egészséges, de most sikerült gép (és photoshop sütő) közelébe kerülni.
A kevésbé jó hírek között álljünk meg vagy üljünk le egy pillanatra: Boldog születésnapot!
Jó lett ! Inkább délelőtt kellett volna feltenni , akkor még ünnepibb volt a hangulat , közben sajnos elrontották az étvágyunkat, pedig nagyon guszta amúgy. Remélem több ünnepelni valónk lesz még az idény során és lesz egy ilyen ott élőben is.
- Post n°688
Vasas: Nekünk nem kell megszerezni a bajnoki címet – Oenning
Mint ismeretes, a labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott, csütörtökön pótolt Vasas–Haladás találkozón 3–2-re a szombathelyiek győztek. Lássuk hogyan értékelte a találkozót a két vezetőedző a meccset követő sajtótájékoztatón.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-nekunk-nem-kell-megszerezni-a-bajnoki-cimet-oenning-2558111
Szerintem azért biztosan nem tiltják ,hogy tenni kelljen ellene mint tegnap.
Mint ismeretes, a labdarúgó NB I 20. fordulójából elhalasztott, csütörtökön pótolt Vasas–Haladás találkozón 3–2-re a szombathelyiek győztek. Lássuk hogyan értékelte a találkozót a két vezetőedző a meccset követő sajtótájékoztatón.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-nekunk-nem-kell-megszerezni-a-bajnoki-cimet-oenning-2558111
Szerintem azért biztosan nem tiltják ,hogy tenni kelljen ellene mint tegnap.
- Post n°689
Kihagyott tizenegyes, gól nélküli döntetlen a Siófok ellen
http://www.dorogifc.hu/hu/news/kihagyott_tizenegyes__gol_nelkuli_dontetlen_a_siofok_ellen
http://www.dorogifc.hu/hu/news/kihagyott_tizenegyes__gol_nelkuli_dontetlen_a_siofok_ellen
VasasTata- Hozzászólások száma : 76
- Post n°690
A késő esti evés már nem egészséges, de most sikerült gép (és photoshop sütő) közelébe kerülni.
A kevésbé jó hírek között álljünk meg vagy üljünk le egy pillanatra: Boldog születésnapot!