Juhos2 írta:
Én pozitívan gondolok Tamásira. Vártam, hogy mikor kerül vissza a szélesebb látókörbe. Örülök, hogy az MTK-nál sikerül megmutatnia magát. Remélem náluk lesz belőle egy Garami Józsi bácsi. Szép karrier lenne.
Csak belenéztem az újpesti meccsbe, de meglepett, hogy az utésokat lenyomták. Mondjuk győzelemre állni Újpesten ad erőt hozzá. A végén egy kicsit leültek, onnantól inkább a gyalázkodó rigmusaikat hallottam.
Nem voltam/voltunk. Tv-n néztük. Sok volt a mai kötelező program nem értünk volna ki.
Berecz nagyon egyedül maradt, ha kiveszik nagy a baj. Ezért örültem sokakkal ellentétben Kleisznek, de nem jött be sajnos.
Lehet egy kicsit lekicsinylőnek tűnt a véleményem Tamásiról ,pedig nem is ismerem ,hisz alig láttam játszani a Vasast az irányítása alatt. Inkább arra gondoltam ,hogy nagyon hosszú kihagyás után lett újra felnőtt csapat edzője és inkább vezetői pozíciókat töltött már be mint szakmait.Közben rájöttem Oenning is bő 5 év kihagyás után tért vissza a profi futballhoz. Szóval azt hittem a kispadon picivel de jobbak vagyunk.