Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VASAS77
VasasTata
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6541

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 8 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jún. 18, 2017 2:08 pm

A honlapról:
    Csapatunk elutazott a büki edzőtáborba

Csapatunk 22 fős kerettel – amelyhez csatlakoztak válogatottjaink is - vasárnap délelőtt elutazott a büki edzőtáborba, amely június 24-ig, szombatig tart.

Sajnos nem tarthatott a többiekkel Berecz Zsombor, akire térd porcleválás miatt műtét vár a közeljövőben. A műtétet artroszkópos eljárással végzik el, így a felépülési idő drasztikusan megrövidül.

Középpályásunkra 2-3 hetes kihagyás vár, ami azt is jelenti, hogy várhatóan a június 29-i és a július 6-i Európa Liga-mérkőzést ki kell hagynia.

Friss igazolásunk, a cseh Vít Benes viszont már együtt készül a csapattal Bükön.

Az utazó keret:

Kapusok: Nagy, Polekszics, Póser.
    Mezőnyjátékosok: Benes, Burmeister, Czingráber, Debreceni, Risztevszki, Vaskó, Hangya, James, Kleisz, Szivacski, Vida, Ádám, Gaál, Király, Murka, Kulcsár, Pavlov, Remili, Saglik.

Szombaton egyébként csapatunk a Margitszigetre látogatott, ahol futás szerepelt a programban.

Bükön 10:00 és 17:00 órakor napi két edzést vezényel Michael Oenning vezetőedzőnk. Ez alól a szerda és a szombat kivétel.
    Szerdán, mint ismeretes a Sturm Graz együttesével játszunk felkészülési mérkőzést. A helyszín Kumbergben lesz (Well Welt Stadion, Seeweg 1), ami Graztól nagyjából 20 kilométerre, északkeletre, található. A pontos kezdési időpontot később rögzítik.

Június 24-én, szombaton pedig szintén felkészülési találkozón, Bükön, a Szombathelyi Haladás csapatával mérkőzünk meg, aminek pontos időpontja szintén később alakul ki. A meccs után hazautazik csapatunk.

Úgy érzem Berecz nélkül felére csökkentek az esélyeink. Nagyon kell ,hogy fogja holnap a kezünket a Fortuna ,hogy olyan csapatot kapjunk aki ellen még nélküle is továbbjuthatunk. Arról ,hogy Osváth nincs az utazók között inkább nem is mondok semmit.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 17, 2017 7:46 pm

Juhos2 írta:

Felixtől is azt vártuk, hogy a hosszú, pontos indításokban jeleskedik. A face-n egy cseh hozzászólás van. Ő azt írja, hogy az egyik legjobb védő a  ligában. Vaskó nyilatkozata /majd meglátjuk mit tud élőben/. Félek az egy hetes /könnyített/ alapozástól, ha a jövő héten már a taktikai felkészülésről beszélnek.
    Legyen már Hétfő!!
    Erről nem tudtam ,hogy Félixtől ezt vártuk. A szezon után már nem nagyon várja bárki is el ezt tőle. A faces hozzászólásból kiderült ,hohy Benesnek legalább 1 barátja van. Very Happy Örülnék ,ha így lenne akkor nálunk sem fog leszerepelni. Érdekes egyébként ,hogy a cseheknél a csatárok jó része bőven 30 felett van. Sőt még 40 feletti is van és nem epizodista mint mint Pista. Ezek a játékosok a góllövőlista és a kanadai táblázat élcsoportjában vannak.
    Azt nem tudom ,hogy a nagy Vidi annak idején ,hogy csinálta amikor állandóan indult az intertotóban ? Többször is őszi elsők lettek pedig nekik is minimális nyaralás jutott és ők sem alapoztak átjátszották a nyarat is. Tehát lehet ezt jól is csinálni. Remélem nekünk is sikerül jól kijönni belőle. Jó lenne azért verhető csapatot kifogni holnap.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jún. 17, 2017 7:20 pm

Vasas1969 írta:
    Bereczzel kapcsolatban én is csak annyit írnék ,hogy nagyon örülnék egy hosszabbításnak. Így hogy Storck maradt a kapitány biztosra veszem 2 év múlva ilyenkor már 10 felett lesz a válogatottságainak száma. Itthon is tud még fejlődni. Az lenne az igazi ,ha egy évet az új stadiban is tudna játszani és csak utána igazolna külföldre .

Írtam ,hogy a felvidéki Gyömbérben reménykedtem , az ő videóit nézegettem. Őt max a 3 narancsos tudná megfizetni. Nézegettem azt a srácot is aki az edzőmeccsen gólt fejelt Jamesről a Mladából. Sokszoros utánpótlás válogatott és még fiatal is, ráadásul biztos van magyar vér az ereiben. Sajnos őt ki kellett volna vásárolni.
    Nekem is megfordultak hasonló gondolatok a fejemben a bolesláviak játékát látva. Az biztos jó Benesben ,hogy ha sikerül szerelni az emberét egy tértőlelő átadással el tudja indítani a kontrát. Persze ehhez még egy gyors csatárnak is jönnie kell . Idegesít amikor állandóan pöcsölünk míg mindenki vissza nem ér az ellenféltől. Rendben van a labdatartás ,de azért rúghatnánk mi is könnyű gólokat.
    Van itt még egy kis statisztika Benesről. http://www.epojisteniliga.cz/hrac/2017/statistiky/1668-vit-benes#tab
    Az átadásai 81,1%-a volt sikeres. 214 párharcából 150-et nyert meg a párharcok 70,1%-át. Az alsó sor a bajnokságban lévő helyezését jelentheti az adott kategóriában. 19 kísérletezett lövéssel vagy fejessel ebből 8 alkalommal kaput is talált. 2 gólja volt, tehát a lövései 10,5%-ból lett gól.

Felixtől is azt vártuk, hogy a hosszú, pontos indításokban jeleskedik. A face-n egy cseh hozzászólás van. Ő azt írja, hogy az egyik legjobb védő a ligában. Vaskó nyilatkozata /majd meglátjuk mit tud élőben/. Félek az egy hetes /könnyített/ alapozástól, ha a jövő héten már a taktikai felkészülésről beszélnek.
    Legyen már Hétfő!!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 17, 2017 4:16 pm

Juhos2 írta:

Tudom, hogy nagyon rövid pihenőt kaptak a játékosok, meg Zsombi egy életre tartalmasan töltótte ki ezt a pár napot.
    Ezért inkább ezzel kapcsolatban nem írok semmit.
    A cseh csapatok előttünk járnak. A Mlada elleni vereség egy kicsit helyre tett bennünket a télen. Nem azért, mert kikaptunk, de gyorsabbak, labdabiztosabbak voltak. Jól nyomták a letámadást amikor az edző feljebb tolta őket. Nekem egy útnak tűnt ahová jó lenne elérni. Először azt hittem ott szúrták ki és onnan jön Benes. Szerintem jó lesz. Ha be tud illeszkedni és  nem viseli meg a váltás.
    Bereczzel kapcsolatban én is csak annyit írnék ,hogy nagyon örülnék egy hosszabbításnak. Így hogy Storck maradt a kapitány biztosra veszem 2 év múlva ilyenkor már 10 felett lesz a válogatottságainak száma. Itthon is tud még fejlődni. Az lenne az igazi ,ha egy évet az új stadiban is tudna játszani és csak utána igazolna külföldre .

Írtam ,hogy a felvidéki Gyömbérben reménykedtem , az ő videóit nézegettem. Őt max a 3 narancsos tudná megfizetni. Nézegettem azt a srácot is aki az edzőmeccsen gólt fejelt Jamesről a Mladából. Sokszoros utánpótlás válogatott és még fiatal is, ráadásul biztos van magyar vér az ereiben. Sajnos őt ki kellett volna vásárolni.
    Nekem is megfordultak hasonló gondolatok a fejemben a bolesláviak játékát látva. Az biztos jó Benesben ,hogy ha sikerül szerelni az emberét egy tértőlelő átadással el tudja indítani a kontrát. Persze ehhez még egy gyors csatárnak is jönnie kell . Idegesít amikor állandóan pöcsölünk míg mindenki vissza nem ér az ellenféltől. Rendben van a labdatartás ,de azért rúghatnánk mi is könnyű gólokat.

Van itt még egy kis statisztika Benesről. http://www.epojisteniliga.cz/hrac/2017/statistiky/1668-vit-benes#tab
    Az átadásai 81,1%-a volt sikeres. 214 párharcából 150-et nyert meg a párharcok 70,1%-át. Az alsó sor a bajnokságban lévő helyezését jelentheti az adott kategóriában. 19 kísérletezett lövéssel vagy fejessel ebből 8 alkalommal kaput is talált. 2 gólja volt, tehát a lövései 10,5%-ból lett gól.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jún. 17, 2017 2:08 pm

Vasas1969 írta:Európa hív

Erőnléti elemek, a Vasas két héttel a Magyar Kupa döntő után már az Európa Liga selejtezőjére készül.

http://www.digisport.hu/video/37819

http://nb1.hu/otp-bank-liga/ezt-tudja-a-vasas-valogatottja-a-fradi-megkereseserol

Tudom, hogy nagyon rövid pihenőt kaptak a játékosok, meg Zsombi egy életre tartalmasan töltótte ki ezt a pár napot.
    Ezért inkább ezzel kapcsolatban nem írok semmit.
    A cseh csapatok előttünk járnak. A Mlada elleni vereség egy kicsit helyre tett bennünket a télen. Nem azért, mert kikaptunk, de gyorsabbak, labdabiztosabbak voltak. Jól nyomták a letámadást amikor az edző feljebb tolta őket. Nekem egy útnak tűnt ahová jó lenne elérni. Először azt hittem ott szúrták ki és onnan jön Benes. Szerintem jó lesz. Ha be tud illeszkedni és nem viseli meg a váltás.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 17, 2017 12:39 pm

Európa hív

Erőnléti elemek, a Vasas két héttel a Magyar Kupa döntő után már az Európa Liga selejtezőjére készül.

http://www.digisport.hu/video/37819

http://nb1.hu/otp-bank-liga/ezt-tudja-a-vasas-valogatottja-a-fradi-megkereseserol
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jún. 16, 2017 11:45 pm

Találtam egy kis érdekességet új igazolásunk kapcsán ami a magyar és a cseh bajnokság erejéről is árulkodik. A 2012/13 -as bajnoki szereplésnek köszönhetően Benes csapata a Jablonec és a magyar DVSC is indulhatott az EL-ben . A Jablonec 4. lett 13 10 7 49-41 49 pont. A Loki 6.lett (gondolom MK szereplés miatt indulhattak) 14 4 12 47-36 46 pont bajnoki mérleggel. Az EL-ben a 2.selejtezőkörben a Loki Kovács Péter csapatát a Strömgodsettet kapta. Az idegenbeli 2-2 után itthon 3-0-ra kikapott a norvégoktól és 2-5-s összesítéssel a vikingek mentek tovább. A norvégok a 3.selejtezőkörben a Jabloneccel találkoztak. Benesék otthon 2-1-re idegenben pedig 3-1-re győztek és 5-2-vel jutottak tovább. A 2013/14-s bajnokság végén a Jablonec 11. lett 9 7 14 43-53 34 ponttal. A Debrecen megnyerte a mennyeit 18 8 4 66-33 62 ponttal. Még a Loki norvégiai döntetlene után a Jablonec játékosai köztük Benes latolgatták a továbbjutási esélyüket a következő körben.
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-nehezebbet-is-kaphattunk-volna-kettos-gyozelemmel-bucsuztatnank-a-dvsc-t-2263691
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jún. 16, 2017 4:04 pm

colocolo írta:
    Az most is látszik nem tudunk versenyezni,meg nem is akarunk az állami háttérrel rendelkező csapatok le vadásszák a minőséget itthon.Ha nem tudunk venni,akkor ki kell nevelni a következő Vidákat,Bereczeket még úgy is hogy ,nem a saját akadémiánkról szerzünk tehetségeket.Maradt a szöv.kapitány,így továbbra is lesz esélye a nálunk játszó fiataloknak.Siófokon hétfőn elmaradt a hivatalos sajtó tájékoztató,azóta semmi, lehet vihar előtti csend.
    Itt az oldal ,nem az instat rész de vannak osztályzatok mint a sportnál. Valószínűleg 1-5-ig osztályoznak a cseheknél. De az 1-es a legjobb osztályzat.
    http://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=hrac_kariera&id=3007070#1000416
    Itt van az összes bajnokija. Az alján ha legörgetsz az utolsó 3 évben már mindenütt ott az osztályzat a
    ZN
    alatt. Ha az eredményre kattintasz látod a csapattársak osztályzatait is.
    Valóban azokat kell megcéloznunk akik kiesnek a narancsosok látószögéből. A kinevelés nehéz ügy mert nem Jámborék kezében van az akadémia. De hátha sikerül kifigyelni az új Kleiszeket a kis csapatokból.
    Jó lenne ,ha mihamarabb tisztulna a kép ,hogy még időben tudjanak lépni Jámborék.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Pént. Jún. 16, 2017 3:57 pm

Vasas1969 írta:
    Este 1 órát megnéztem a meccsből. Ezalatt max egy tucatszor ért labdába Benes. Egy szép indítása volt ezalatt amikor remekül látta meg a folyosót. Nálunk biztosan többször találkozik a labdával. Elképzelhető ,hogy emiatt lettünk vonzóak a számára.
    Leginkább arra lettem volna kíváncsi ,hogy ha futóversenyre kényszerítik megvan e a kellő sebessége ? Hát ez ebből sem derült ki. Találtam egy cseh instat index oldalt estére felrakom.
    A Siófokról még nincs hír ? Szalainak szerintem kellett volna még ott egy év ,ha minket választana. Az osztrákok elleni meccs alapján még mély víz neki a mennyei.

Az most is látszik nem tudunk versenyezni,meg nem is akarunk az állami háttérrel rendelkező csapatok le vadásszák a minőséget itthon.Ha nem tudunk venni,akkor ki kell nevelni a következő Vidákat,Bereczeket még úgy is hogy ,nem a saját akadémiánkról szerzünk tehetségeket.Maradt a szöv.kapitány,így továbbra is lesz esélye a nálunk játszó fiataloknak.Siófokon hétfőn elmaradt a hivatalos sajtó tájékoztató,azóta semmi, lehet vihar előtti csend.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Jún. 16, 2017 3:18 pm

colocolo írta:

Játékos ügynök legyen a talpán,aki a videó alapján el tudja dönteni milyen játékos nekem nem sikerült.Abban reménykedek hogy Szalai A. négy hazai kérői között mi is ott vagyunk és nem is esélytelenül.
    Este 1 órát megnéztem a meccsből. Ezalatt max egy tucatszor ért labdába Benes. Egy szép indítása volt ezalatt amikor remekül látta meg a folyosót. Nálunk biztosan többször találkozik a labdával. Elképzelhető ,hogy emiatt lettünk vonzóak a számára.
    Leginkább arra lettem volna kíváncsi ,hogy ha futóversenyre kényszerítik megvan e a kellő sebessége ? Hát ez ebből sem derült ki. Találtam egy cseh instat index oldalt estére felrakom.
    A Siófokról még nincs hír ? Szalainak szerintem kellett volna még ott egy év ,ha minket választana. Az osztrákok elleni meccs alapján még mély víz neki a mennyei.

Itt az oldal ,nem az instat rész de vannak osztályzatok mint a sportnál. Valószínűleg 1-5-ig osztályoznak a cseheknél. De az 1-es a legjobb osztályzat.
    http://fotbal.idnes.cz/databanka.aspx?t=hrac_kariera&id=3007070#1000416
    Itt van az összes bajnokija. Az alján ha legörgetsz az utolsó 3 évben már mindenütt ott az osztályzat a

ZN

alatt. Ha az eredményre kattintasz látod a csapattársak osztályzatait is.

A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jún. 16, 2017 3:58 pm-kor.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Pént. Jún. 16, 2017 1:55 pm

Vasas1969 írta:
    Nekem is a lengyel fiú ugrott be először. Titkon Gyömbérben reménykedtem azért Canada Dryjoztam. Az biztató ,hogy ritkán kap lapot. https://www.transfermarkt.de/vit-benes/leistungsdaten/spieler/62973/plus/0?saison=ges
    Az is jó ,hogy Vaskó ternetű a srác. Úgy is indít mint Tamás ,de talán kevesebb állítgatással megy ez a cseh fiúnak. Sajnos kevés anyag van fent Benesről . Ebből a videóból sem derül ki minden . Találtam egy teljes meccset és pont azt nézem. Ő a 23-as. Ristevski helyén játszik ezen a meccsen.

https://www.youtube.com/watch?v=w17ZBOwHZuY

Játékos ügynök legyen a talpán,aki a videó alapján el tudja dönteni milyen játékos nekem nem sikerült.Abban reménykedek hogy Szalai A. négy hazai kérői között mi is ott vagyunk és nem is esélytelenül.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 15, 2017 10:49 pm

Juhos2 írta:Itt az első fecske. Remélem megkedveljük, a posztja hálás, lehet maradandót alkotni /nekem a lengyel Unierzyski? villant be - lehet hogy rosszul írtam/.
    Szerintem régebb óta figyelhették, ha egyből mélyvíz 2020-ig.
    Nekem is a lengyel fiú ugrott be először. Titkon Gyömbérben reménykedtem azért Canada Dryjoztam. Az biztató ,hogy ritkán kap lapot. https://www.transfermarkt.de/vit-benes/leistungsdaten/spieler/62973/plus/0?saison=ges
    Az is jó ,hogy Vaskó ternetű a srác. Úgy is indít mint Tamás ,de talán kevesebb állítgatással megy ez a cseh fiúnak. Sajnos kevés anyag van fent Benesről . Ebből a videóból sem derül ki minden . Találtam egy teljes meccset és pont azt nézem. Ő a 23-as. Ristevski helyén játszik ezen a meccsen.

https://www.youtube.com/watch?v=w17ZBOwHZuY
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jún. 15, 2017 10:01 pm

Itt az első fecske. Remélem megkedveljük, a posztja hálás, lehet maradandót alkotni /nekem a lengyel Unierzyski? villant be - lehet hogy rosszul írtam/.
    Szerintem régebb óta figyelhették, ha egyből mélyvíz 2020-ig.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 15, 2017 8:39 pm

Első nyári igazolásunk: a cseh Vít Benes

A cseh Vít Benes és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója csütörtökön aláírták új szerzeményünk 2020. június 30-ig szóló szerződését.

http://www.vasasfc.hu/hirek/elso_nyari_igazolasunk_a_cseh_vit_benes_-2580

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 8 Pic2_2580

https://www.transfermarkt.de/vit-benes/leistungsdaten/spieler/62973

Hát ő eszembe se jutott.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 15, 2017 6:23 pm

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/428236_szalai

Valamiért most úgy gondolom ,hogy bár sokat emlegettem ,de mégsem ő lesz az (régi)új fiú.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 15, 2017 4:36 pm

Három NB I-es és egy NB II-es csapat indul a Király Kupán

Idén tizennegyedik alkalommal kerül megrendezésre Szombathelyen, a Király Sportlétesítményben a Király Kupára keresztelt felkészülési torna

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/428214_harom_nb_i_es_es_egy_nb_ii_es_csapat_indul_a_kupan

Sajnos az új fiúról még nincs hír. Lehet csak azért mert a tulajunknak magyarázkodnia kellett egy nem kellő alapossággal megírt cikk miatt.

http://www.atv.hu/belfold/20170615-adossagba-fullad-a-magyar-labdarugo-nb-i
    http://www.vasasfc.hu/hirek/tulajdonosunk_reagalasa-2579

Pedig már úgy innék valamit az új fiú érkezésének örömére. Szeszt nem nagyon iszom beérném egy üdítővel , mondjuk egy Canada Dry-jal.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 14, 2017 7:28 pm

Juhos2 írta:

Jó neveket sikerült az utóbbi időben, szépen csendben idecsalogatni. Szerintem most is sikerülni fog. Nem aggódom, talán az EL miatt van egy kisebb időkényszer.
    / A csoportkörre összeállunk. Very Happy /
    Valóban így van. Úgy érzem magyar játékos jön hátra (vagy legalábbis nem teljesen ismeretlen valaki) . Abban már nem vagyok biztos ,hogy magyar állampolgár lesz . Itthonról jót csak kivásárolni fogunk tudni. Az is lehet ,hogy ügyes fiatal jön .Ilyen az NB2-ben is akad . Az EL selejtezőkben még a régiek játszanak. Én is úgy látom ,hogy a csoportkörre épülhetnek be az új fiúk. Very Happy

A Kövesd elleni meccsek előtt ezután már gyomoridegem lesz.
    http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/428106_kiszivargott_mennyi_penzert_veheti_meg_a_novakot
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 14, 2017 7:00 pm

James gólt lőtt a válogatottban - videó

Kanada együttesében volt eredményes középpályásunk.

http://www.vasasfc.hu/hirek/james_golt_lott_a_valogatottban_-_video-2578

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=lDm_zn-04nI
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 14, 2017 6:57 pm

Prohászka Zoltán távozik csapatunktól

„Aranykezű” masszőrünk hosszú ideje meggyengült egészségügyi állapota miatt kérte szerződésének felbontását.

http://www.vasasfc.hu/hirek/prohaszka_zoltan_tavozik_csapatunktol-2577

Sajnos ez egy olyan foglakozás amire rámegy az ember. 2-3 évtized alatt teljesen kikészül az ember dereka ,kezei ,vállai. Rengeteg embernek segítenek ,de a saját egészségük megsínyli. A legjobbakat kívánom neki !
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jún. 14, 2017 12:35 pm

Vasas1969 írta:
    Egyetértek. Nem kell nekünk amerikai filmekből idézni , van saját lelkesítő beszédünk is.Very Happy  Csak abban nem vagyok biztos ,hogy a mai fiatalok is megértenék Lakat Károly beszédét. Nem is tudom nekik mit lehetne mondani ?

Vajon ki lehet az új hátvéd akit csütörtökön jelentenek be ?

Jó neveket sikerült az utóbbi időben, szépen csendben idecsalogatni. Szerintem most is sikerülni fog. Nem aggódom, talán az EL miatt van egy kisebb időkényszer.
    / A csoportkörre összeállunk. Very Happy /
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 13, 2017 10:27 pm

Juhos2 írta:"Itt van huszonkétezer ember. Ebből húszezer egy életet húzott le a föld alatt. Fáj a dereka, vizes a térde, cukros, magas a vérnyomása, az asszony csalja, a gyerek megbukik az iskolában. Egyetlen öröme az életben, ha titeket, a Bányászt győzni lát. Adjuk meg nekik ezt az örömet! Ez a minimum, amivel tartozunk."

Az Origo idézte fel a Real BL-győzelme kapcsán azt az időszakot, amikor 1981-ben a Tatabánya 2-1-re megvert a madridiakat. Lakat Károly a fenti beszéddel motiválta csapatát a meccs előtt.

Egy öltözőfalat megérdemelne bárhol, bármikor.
    Egyetértek. Nem kell nekünk amerikai filmekből idézni , van saját lelkesítő beszédünk is.Very Happy  Csak abban nem vagyok biztos ,hogy a mai fiatalok is megértenék Lakat Károly beszédét. Nem is tudom nekik mit lehetne mondani ?

Vajon ki lehet az új hátvéd akit csütörtökön jelentenek be ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jún. 13, 2017 8:56 pm

"Itt van huszonkétezer ember. Ebből húszezer egy életet húzott le a föld alatt. Fáj a dereka, vizes a térde, cukros, magas a vérnyomása, az asszony csalja, a gyerek megbukik az iskolában. Egyetlen öröme az életben, ha titeket, a Bányászt győzni lát. Adjuk meg nekik ezt az örömet! Ez a minimum, amivel tartozunk."

Az Origo idézte fel a Real BL-győzelme kapcsán azt az időszakot, amikor 1981-ben a Tatabánya 2-1-re megvert a madridiakat. Lakat Károly a fenti beszéddel motiválta csapatát a meccs előtt.

Egy öltözőfalat megérdemelne bárhol, bármikor.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 13, 2017 10:20 am

Megvan, ki helyettesítheti Gerát vagy Hajnalt a Fradiban

A Vasasból érkezhet a megoldás és a fiatalítás a Ferencvároshoz.

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/427914_megvan_ki_helyettesitheti_gerat_vagy_hajnalt_a

Nem ilyen rémhíreket szeretnék olvasni az átigazolási szezonban, persze Radó és Bognár is jó lenne ,de nem ilyen áron.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 13, 2017 9:33 am

Vasas1969 írta:U21: Ausztria ellen folytatja az Eb-felkészülést a válogatott         M4  18:00

A magyar férfi U21-es válogatott Lengyelország pénteki 1–0-s legyőzése után hétfőn Ausztria korosztályos csapata ellen lép pályára 18 órától Ritzingben, a Sonnensee Stadionban.

http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/12/u21-ausztria-ellen-folytatja-az-eb-felkeszulest-a-valogatott/

U21: a magyar csapat csak egyszer tudott válaszolni a két osztrák gólra

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/427874_ausztria_magyarorszag_u21

Ausztria–Magyarország 2-1 (1-0)
    Ritzing
    Magyarország: Demjén – Lenzsér, Kecskés, SzalaiMurka (Polgár, 57.), Katona, Vida, Tóth M. (Szabó B., 72.), Spandler (Zabari, 72.) – Makrai, Rácz (Kundrák, 57.). Szövetségi edző: Michael Boris

Gólszerző: Maresic (7.), Tekir (76.), illetve Lenzsér (19.)

Néztem a meccset. A döntetlent azért megérdemeltük volna. Murka jó volt. Több poszton is helytállt. 3-4 hibája volt összesen, csak az a baj azokból veszélyes támadást vezethettek volna az osztrákok. Vida gyengén kezdett a meccs előrehaladtával fokozatosan javult fel a játéka. A csapatnak nem volt karmestere. Titkon bíztam benne ,hogy Vidus majd magához ragadja a pálcát ,de sajnos ő nem Berecz. Nézegettem volt akadémistánkat Szalait is. Olyan mint Vaskó , de közel sincs olyan fejjátéka ,mint Tamásnak. Viszont ő is lassú ,bár mintha meghúzódott volna és ezért tűnt annak. Lehet ezért került fel baloldali középpályásnak. Jól passzol és az összjátékban sem rossz ,főleg hátvéd létére. Még sokkal inkább az NB2 , mint a mennyei. Czingi jobb jelenleg ,igaz másfél évvel idősebb is Szalainál. Máté ma 20 éves . Boldog születésnapot kívánok neki ! Biztos sok sütibe fog fájni neki a mai edzés.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 13, 2017 8:09 am

Vasas kezdés

Előretekintenek

https://digitalstand.hu/olvaso/69897#3

Úgy néz ki akkor Osváthnak nem sokáig örülhettem.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 12, 2017 4:36 pm

U21: Ausztria ellen folytatja az Eb-felkészülést a válogatott    M4  18:00

A magyar férfi U21-es válogatott Lengyelország pénteki 1–0-s legyőzése után hétfőn Ausztria korosztályos csapata ellen lép pályára 18 órától Ritzingben, a Sonnensee Stadionban.

http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/12/u21-ausztria-ellen-folytatja-az-eb-felkeszulest-a-valogatott/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 12, 2017 3:39 pm

https://www.youtube.com/watch?v=Miu4x1XSbkc

Olyan jó ezt így megkésve is visszanézni. Ünnep volt Nekünk is ez a nap annak ellenére ,hogy a végén nem mi ünnepelhettünk. Remélem jövőre is lesz alkalom , hogy újra összegyűljünk és akkor már mi örülünk majd . Az ilyen alkalmaktól válnak igazi Vasassá a gyerekek akármekkora is a távolság az FC és az Akadémia között . Csak azt sajnáltam, hogy nem voltunk még többen. 2 részeg fiatal drukker a vécében hülye készenlétist skandált , ajánlom nekik is a képsorokat. Sajnos közénk tartoztak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 12, 2017 2:13 pm

A honlapról:
    Csapatunk megkezdte a nyári felkészülést

Játékosaink rövid, bő egyhetes szabadság után hétfőn délelőtt – bár nem teljes létszámmal – megkezdték felkészülésüket a június 29-i, csütörtöki Európa Liga kupamérkőzésre.

Kire Ristevski – mint ismeretes – június 11-én, vasárnap vb-selejtező mérkőzést játszott a macedón válogatott tagjaként Spanyolország ellen, otthon, amelyen a spanyolok 2-1-re nyertek.

Vida Máté és Murka Benedek az U21-es válogatott tagjaként még elfoglaltak. Ma este 18:00 órakor játszik utánpótlás válogatottunk Ausztria csapata ellen idegenben barátságos mérkőzést.

Kleisz Márkot is hiába kerestük a hétfői edzésen, mert felnőtt válogatottunk még pénteken Andorrában tartózkodott és bár nem lépett pályára, de természetesen a mai naptól még néhány nap pihenőt kapott.

Kanadai válogatottunk, James Manjekar sem jelent meg a mai gyakorláson, mert nemzete válogatottjával kedden mérkőzést játszik.

Hangya Szilveszter pedig deréksérülése miatt hiányzott a foglalkozásról.

Kölcsönben lévő játékosaink közül megjelent a foglalkozáson Osváth Attila, aki Debrecenben töltötte az elmúlt félévet. Szintén edzésre jelentkezett Czingráber Máté, aki az elmúlt évadot Siófokon töltötte kölcsönben.

Korcsmár Zsolt elbúcsúzott a csapattól és szerdán már új dán csapatánál kezdi a felkészülést.

Már annak is örülök ,hogy Osváth itt van és így él a remény ,hogy talán megkapja az esélyt a bizonyításra. Remélem Hangya mielőbb felépül már olvastam borda és hasfalhúzódást is vele kapcsolatban. Vida és Murka meccsét Ausztria ellen este hattól adja az M4.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jún. 11, 2017 9:21 pm

Juhos2 írta:

Köszi!

Martinért nagy kár. Persze azt keresi az ember ki nincs rajta ezen a listán? A táblázat alapján Debreceni Andris legalább egy szöglethez odaérhetett volna. Sziva egy beadásra nem volt képes. James Mátéval versenyez, így legalább látszik ami annyira meccsen fel sem tűnik, mennyire hátravont a helyük. Bár az újpesti Manjreakar-os kupameccs nekem ott van a topban.
    Szívesen ! A Transfermarkt alapján csináltam ezért nem biztos ,hogy 100%-ig pontos. Lehet ,hogy reálisabb lett volna a szezon értékelése ,ha a mennyeis csapatok elleni kupameccseket is ideveszem. Akkor Hangya Kövesd elleni gólja is felfért volna a listára és James lilák elleni remeklése is tükröződött volna a számokban. Szerintem az a kulcs Ádámnál  ,hogy  top kondiba tudja e hozni Pista ? Az ő pontszáma pontrúgásoknak is köszönhető. Közben észrevettem ,hogy én is hibáztam és Pavlov és Gaál helyét sikerült felcserélnem .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Jún. 11, 2017 8:30 pm

Vasas1969 írta:Kanadai táblázat:

Meccs (M)   Gól (G)   Gólpassz(GP)    Összes(Ö)

M     G   GP    Ö

1. Berecz    32     6 + 7  = 13  

2. Ádám      24     7 + 4 = 11        

3. Remili      30     3 + 8 = 11

4. Saglik      25     6 + 4 = 10  

5. Vaskó      24     6 + 1 =  7  

6. Pavlov     20     3 + 1 =  4

7. Gaál        13     2 + 3 =  5

8. Kulcsár    12     2 + 2 =  4

9. Murka      20     2 + 2 =  4

10.Ristevski  31     2 + 2 =  4

11.Hangya    30    0 + 4 =  4

12.Király       10    2 + 1 =  3

13.Kleisz       20    0 + 3 =  3

14.Korcsmár  23    2 + 1 =  3

15.Burmeister 27   3 + 0 =  3

16.Ferenczi     6    2 + 0 =  2

17.Vida          25    1 + 0 =  1

Köszi!

Martinért nagy kár. Persze azt keresi az ember ki nincs rajta ezen a listán? A táblázat alapján Debreceni Andris legalább egy szöglethez odaérhetett volna. Sziva egy beadásra nem volt képes. James Mátéval versenyez, így legalább látszik ami annyira meccsen fel sem tűnik, mennyire hátravont a helyük. Bár az újpesti Manjreakar-os kupameccs nekem ott van a topban.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 01, 2024 1:19 am