Nagyon kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz ? GY.T. ezek szerint kiszállhat. Ha valóban így lesz , akkor remélem sejtettek már erről valamit Jámborék és elkezdtek másfelé tapogatózni. Sajnálom mert jó volt az elképzelés ( de nem volt túl hosszú életű ) ,ráadásul helyszíni tudósítónk is volt a Balaton partján aki által képben voltunk . Talán érdemes lenne a Reaccal felvenni a kapcsolatot ,hisz ott a tulaj Vasas drukker . Talán még a felnőttcsapat edzéslehetőségein is lehetne javítani az együttműködéssel. Örök rejtély marad a számomra ,hogy annak idején miért nem sikerült Jámbornak és Forgács Józsefnek megegyezni az együttműködésről a Vasas újraélesztése előtt.colocolo írta:Holnap nagy bejelentés várható Siófokon,Balajcza érkezésén kívül tulajdonos változás is lehet.Előtérbe kerülhet a Vidi ami nem sok jóval kecsegteti ,az itt játszó kölcsön focistáinkat.
+3
VASAS77
VasasTata
wahúr
7 posters
Hajrá Vasas örökké !!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°241
Re: Hajrá Vasas örökké !!!
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°242
Holnap nagy bejelentés várható Siófokon,Balajcza érkezésén kívül tulajdonos változás is lehet.Előtérbe kerülhet a Vidi ami nem sok jóval kecsegteti ,az itt játszó kölcsön focistáinkat.
- Post n°243
Kanadai táblázat:
Meccs (M) Gól (G) Gólpassz(GP) Összes(Ö)
M G GP Ö
1. Berecz 32 6 + 7 = 13
2. Ádám 24 7 + 4 = 11
3. Remili 30 3 + 8 = 11
4. Saglik 25 6 + 4 = 10
5. Vaskó 24 6 + 1 = 7
6. Pavlov 20 3 + 1 = 4
7. Gaál 13 2 + 3 = 5
8. Kulcsár 12 2 + 2 = 4
9. Murka 20 2 + 2 = 4
10.Ristevski 31 2 + 2 = 4
11.Hangya 30 0 + 4 = 4
12.Király 10 2 + 1 = 3
13.Kleisz 20 0 + 3 = 3
14.Korcsmár 23 2 + 1 = 3
15.Burmeister 27 3 + 0 = 3
16.Ferenczi 6 2 + 0 = 2
17.Vida 25 1 + 0 = 1
Meccs (M) Gól (G) Gólpassz(GP) Összes(Ö)
M G GP Ö
1. Berecz 32 6 + 7 = 13
2. Ádám 24 7 + 4 = 11
3. Remili 30 3 + 8 = 11
4. Saglik 25 6 + 4 = 10
5. Vaskó 24 6 + 1 = 7
6. Pavlov 20 3 + 1 = 4
7. Gaál 13 2 + 3 = 5
8. Kulcsár 12 2 + 2 = 4
9. Murka 20 2 + 2 = 4
10.Ristevski 31 2 + 2 = 4
11.Hangya 30 0 + 4 = 4
12.Király 10 2 + 1 = 3
13.Kleisz 20 0 + 3 = 3
14.Korcsmár 23 2 + 1 = 3
15.Burmeister 27 3 + 0 = 3
16.Ferenczi 6 2 + 0 = 2
17.Vida 25 1 + 0 = 1
- Post n°244
Az MTK-tól nehéz szabadulni ,emiatt nem gondoltam erre. Nem nagyon láttam lejáró szerződést. A kivásárlás aranyárba kerülne max a Vidi , a fradi és a Puskás engedhetné meg magának. Hidinek van 3 gólja is a 2 gólpassza mellett. Iszlainak meg 6 gólja az 5 gólpassz mellett. Szerintem Jamesnél mindkettő jobb. Ráadásul a kanadai válogatott miatt sokat van távol. Én se teljesen értem mert alakult Manjrekár ,de úgy látszik ott erősítünk ahol tudunk. Hidi és Iszlai is középen bevethető .Juhos2 írta:
Én a kiesett MTK-ról hittem azt,hogy szétszedik. Azt hittem a védekező középpályás adott. Az 2 ill. 5 gólpassz, nekem nem tűnik olyan soknak, ha Zsombor alternatíváját keressük. Ha Mátét nézem, nála viszont jobbak a számok alapján a kiszemeltek. De nála ott van az idei sérülése, ami elég kellemetlen történet volt. /mondjuk azon meglepődtem, hogy az 1 gólján kívül gólpasszt nem jegyez/
Vagy a szélekre keresünk bevethető embereket?
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°245
Vasas1969 írta:Vasas: Hidi, Iszlai és egy fradista is a kiszemeltek között
A Vasas labdarúgócsapata új igazolást még nem jelentett be, ám a kiszemeltek száma, akik közül többekkel már voltak is egyeztetések, folyamatosan bővül – legalábbis egyre több játékosról derül ki, hogy szívesen látnák Angyalföldön.
http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-hidi-iszlai-es-egy-fradista-is-a-kiszemeltek-kozott-2574201
Én a kiesett MTK-ról hittem azt,hogy szétszedik. Azt hittem a védekező középpályás adott. Az 2 ill. 5 gólpassz, nekem nem tűnik olyan soknak, ha Zsombor alternatíváját keressük. Ha Mátét nézem, nála viszont jobbak a számok alapján a kiszemeltek. De nála ott van az idei sérülése, ami elég kellemetlen történet volt. /mondjuk azon meglepődtem, hogy az 1 gólján kívül gólpasszt nem jegyez/
Vagy a szélekre keresünk bevethető embereket?
- Post n°246
Vasas: Hidi, Iszlai és egy fradista is a kiszemeltek között
A Vasas labdarúgócsapata új igazolást még nem jelentett be, ám a kiszemeltek száma, akik közül többekkel már voltak is egyeztetések, folyamatosan bővül – legalábbis egyre több játékosról derül ki, hogy szívesen látnák Angyalföldön.
http://m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-hidi-iszlai-es-egy-fradista-is-a-kiszemeltek-kozott-2574201
- Post n°247
Levetették a szurkolók a mezt Dzsudzsákékkal a meccs után - videó
http://www.csakfoci.hu/valogatott/100333-levetettek-a-szurkolok-a-mezt-dzsudzsakekkal-a-meccs-utan-video
http://www.csakfoci.hu/valogatott/100333-levetettek-a-szurkolok-a-mezt-dzsudzsakekkal-a-meccs-utan-video
- Post n°248
U21: Megérdemelt győzelem Lengyelországban
A magyar férfi U21-es válogatott Lengyelországban, Niecieczában lépett pályára a hazaiak korosztályos csapata ellen, és jó játékot bemutatva, megérdemelten nyert 1–0-ra.
http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/09/u21-megerdemelt-gyozelem-lengyelorszagban/
https://www.youtube.com/watch?v=V_2mfQcOlvk
Lengyelország–Magyarország 0–1 (0–0)
Na itt már volt 2 jelenlegi Vasas játékos is a pályán és mindjárt fordított eredmény született mint Andorrában. Meg volt egy exünk is, őrá gondoltam amikor ötleteltem hátra.
A magyar férfi U21-es válogatott Lengyelországban, Niecieczában lépett pályára a hazaiak korosztályos csapata ellen, és jó játékot bemutatva, megérdemelten nyert 1–0-ra.
http://www.mlsz.hu/blog/2017/06/09/u21-megerdemelt-gyozelem-lengyelorszagban/
https://www.youtube.com/watch?v=V_2mfQcOlvk
Lengyelország–Magyarország 0–1 (0–0)
Gól: Kundrák (82.)
Magyarország: Bukrán Erik – Lenzsér Bence, Kecskés Ákos, Szalai Attila, Murka Benedek (Zabari Dávid, 88.), Katona Máté, Vida Máté, Tóth Máté (Szabó Bence, 66.), Spandler Csaba (Polgár Kristóf 66.), Makrai Gábor, Rácz Barnabás (Kundrák Norbert, 59.)
Na itt már volt 2 jelenlegi Vasas játékos is a pályán és mindjárt fordított eredmény született mint Andorrában. Meg volt egy exünk is, őrá gondoltam amikor ötleteltem hátra.
- Post n°249
Nekem is eszembe jutott ,hogy egy ilyen vereség után nem biztos ,hogy a magyar bajnokságból akarnak majd játékost venni a külföldi csapatok. 20-25%-al biztosan lement az itt játszók ára.Juhos2 írta:
Ez egy történelmi vereség lett. Csak nehogy a Vasast is beárazza. Láttátok a hazai csapat játékosait? Akármilyen felállásban ment ki a magyar csapat, ez nem történhetett volna meg. Ha 10-20 éve ezt a sportot tanulod, minden nap. Nem tarthatsz itt /hétvégi focisták ellen/.
Ez vonatkozhat a Vasasra is. Egy mérkőzés akkor kezdődik amikor a játékvezető a sípjába fúj. Nem a második félidőben. Meg nem a 85. percig tart.
Az a nagy baj ,hogy ezek a hétvégi focisták is belefektetnek már annyi munkát ebbe a sportágba (lehet önszorgalomból csupán a játék szeretete miatt) mint a mi profijaink. Pedig a mieink is edzhetnének 8 órákat mint Dortmundban ,de ha a mennyeiben mondjuk ezt egyedül a Vasas vezetné be , akkor Vancsa szinte biztosan nem tudna igazolni itthonról senkit.
- Post n°250
Talán ennyire szégyenteljes nem lett volna az eredmény. Bár a Vasas is majdnem az összes kötelező meccsét elvesztette tavasszal. Annyival több esélyünk lett volna ,hogy összeszokottabbak lettünk volna mint a válogatott és mivel a Vasas szinte csak műfűvőn tud edzeni talán nem mozogtak volna ennyire idegenül ezen a talajon. Kb olyan volt mintha a gyeplabda válogatott állt volna ki egy jégkorongcsapat ellen hokizni. Nem is biztos ,hogy engednék ilyen pályán válogatott meccset játszani , mert ez így már egy picit más sportág. Ettől függetlenül illett volna tudni egymáshoz passzolni , a beadások meg véletlenül sem találtak embert. A hozzáállás meg nem volt méltó a címeres mezhez és ezt csak az utolsó 35-40 perc alapján mondom ,amikor állítólag már akartunk.wahúr írta:És ha a Vasas megy ki Andorrába?
Már az oroszok ellen is pocsékul és akarat gyengén játszottunk. Ott is azt éreztem ,ha nem fognák vissza magukat az oroszok újra megtudnák rúgni a mexikói hatost nekünk és ,hogy evvel a játékkal nem csodálkoznék ,ha Andorrától is kikapnánk. A hegylakókat amúgy sem szokták agyonverni.
Kiderült már egy ilyen miniállam ellen sem lehet kísérletezni és még a legjobbakkal sem biztos ,hogy meglett volna a győzelem.
Egyébként ,ha Storck marad az edző 2-3 játékos biztos rendszeresen pályán lesz a válogatottban a Vasasból amiatt ,hogy az élcsapatok közül mi építünk talán legjobban a hazai játékosokra.
- Post n°251
wahúr írta:És ha a Vasas megy ki Andorrába?
Ez egy történelmi vereség lett. Csak nehogy a Vasast is beárazza. Láttátok a hazai csapat játékosait? Akármilyen felállásban ment ki a magyar csapat, ez nem történhetett volna meg. Ha 10-20 éve ezt a sportot tanulod, minden nap. Nem tarthatsz itt /hétvégi focisták ellen/.
Ez vonatkozhat a Vasasra is. Egy mérkőzés akkor kezdődik amikor a játékvezető a sípjába fúj. Nem a második félidőben. Meg nem a 85. percig tart.
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°252
És ha a Vasas megy ki Andorrába?
- Post n°253
Úgy érzem jóval erősebb bajnokság lesz a következő.Juhos2 írta:
Az Újpest vadul igazol, tölti a keretet. Úgy tűnik, aki szembe jön. Aztán majd a belga elrendezi a sorsukat.
1. Honvéd : Valószínűleg gyengülnek
2. Vidi : Ők minimum szinten maradnak vagy erősödnek
3. Vasas : ???
4. fradi: Erősödnek
5. Paks : Talán annyival lesznek jobbak ,hogy nem lesz gyenge őszük . A tavaszi szinten maradnak
6. Hali : Rengeteg sérültjük volt végig (gyakorlatilag egész évben nem játszott pl Németh Márió és Calvente) erősödnek
7. Újpest: Erősödnek
8. Dvsc: ??? Lehet ,hogy Herczeghnek hála picit jobbak lesznek játékban ,de az erősebb mezőnyben hátra várom őket.
9. Kövesd: A tavaszhoz képest erősebbek lesznek
10.Dvtk : Picit erősebbek lesznek
11. Felcsút: Erősebbek lesznek mint az MTK volt
12. Balmaz : Picivel gyengébb mint a Gyirmót volt
Ezeket játékra , játékerőre értem és nem helyezésre . Az igazolások tükrében még változhat. Egy év múlva majd látszik mekkora hülyeségeket írtam.
http://nb1.hu/m/otp-bank-liga/vasas-debreceni-tavozhat-debreceni-erkezhet-helyette
Brkovics jó, csak alacsony .
- Post n°254
Vasas1969 írta:
Az önkritikára én sem vennék mérget. A rengeteg pozitívum mellett a negatívumokból is akadt jó pár. Bár a jövő szépen épült ,de az előző szezonban meglett volna az együttállás a hetedikre is ,de itt mindenki elkövette a maga hibáját nemcsak a mester még mi drukkerek is. Mi sem a Felcsút elleni és a dunaújvárosi teljesítményt hoztuk végig a szezonban. Azon is múlhatott néhány pont. Bár ekkora hátránynál kár a 7.-en búslakodni. A Honvéd sajnos jobban megérdemelte.
Litauszki hazament Újpestre. Nagy kérdés lesznek e újabb német érkezők és jobbak lesznek e a jelenlegieknél ? Ott van még az Osváth sztori ,abból már levonhatjuk a következtetést az önkritikával kapcsolatban. Kulcsár a végén megkapta a lehetőséget szerencsére mert különben még a bronz is elúszott volna. Könyves és Osváth fel nem építése ami nagyon fáj, meg persze Cseke ,de az más sara. Idén jóval nehezebb lesz megtartani a szintet is ,nemhogy előrelépni ,de mi azért hiszünk (bízunk) benne.
Tamást leigazolta a Vidi . Ott van még nekik Stopira, így reméljük Ristevski megmenekült.
Az Újpest vadul igazol, tölti a keretet. Úgy tűnik, aki szembe jön. Aztán majd a belga elrendezi a sorsukat.
- Post n°255
Az önkritikára én sem vennék mérget. A rengeteg pozitívum mellett a negatívumokból is akadt jó pár. Bár a jövő szépen épült ,de az előző szezonban meglett volna az együttállás a hetedikre is ,de itt mindenki elkövette a maga hibáját nemcsak a mester még mi drukkerek is. Mi sem a Felcsút elleni és a dunaújvárosi teljesítményt hoztuk végig a szezonban. Azon is múlhatott néhány pont. Bár ekkora hátránynál kár a 7.-en búslakodni. A Honvéd sajnos jobban megérdemelte.Juhos2 írta:
Igen. Az önkritikáért imádkozhatunk. A német vonalról érkezők kis hiányérzetet hagytak bennünk ebben az idényben is. Bár Mahir próbajátéka után, ha nem kapott volna szerződést még ma is emlegetnék az elszalasztott lehetőséget a szurkolók. Burmeister-t szerintem a végére elfogadta a nagyérdemű bár ennyi perccel másokat is sikerült felépíteni.
Litauszki hazament Újpestre. Nagy kérdés lesznek e újabb német érkezők és jobbak lesznek e a jelenlegieknél ? Ott van még az Osváth sztori ,abból már levonhatjuk a következtetést az önkritikával kapcsolatban. Kulcsár a végén megkapta a lehetőséget szerencsére mert különben még a bronz is elúszott volna. Könyves és Osváth fel nem építése ami nagyon fáj, meg persze Cseke ,de az más sara. Idén jóval nehezebb lesz megtartani a szintet is ,nemhogy előrelépni ,de mi azért hiszünk (bízunk) benne.
Tamást leigazolta a Vidi . Ott van még nekik Stopira, így reméljük Ristevski megmenekült.
- Post n°256
Vasas1969 írta:
Nincs lila ismerősöd aki ismerheti ? Nekem mondjuk van ,de az fotel . Csak a tévés meccseket látja.
A mesternél ott várok előrelépést ,hogy másfél év után remélhetőleg kezdi majd kiismerni a mezőnyt. Ha tud önkritikát is gyakorolni akkor előre tekingethetünk ,ha nem akkor súrolhatja a vonal a hátsónkat. Ahhoz ,hogy az elejét célozhassuk meg szükség van Ristevskire. Ráadásul az egyik kedvencem. Csak külföldre engedném ,de még nem most .Persze tudjuk van az a pénz és nem kizárt ,hogy a Vidinek is van annyi . Olyanok akiknek mindenki kell ,ha másért nem ,hogy ne játsszon másnál.
Igen. Az önkritikáért imádkozhatunk. A német vonalról érkezők kis hiányérzetet hagytak bennünk ebben az idényben is. Bár Mahir próbajátéka után, ha nem kapott volna szerződést még ma is emlegetnék az elszalasztott lehetőséget a szurkolók. Burmeister-t szerintem a végére elfogadta a nagyérdemű bár ennyi perccel másokat is sikerült felépíteni.
- Post n°257
Nincs lila ismerősöd aki ismerheti ? Nekem mondjuk van ,de az fotel . Csak a tévés meccseket látja.Juhos2 írta:
Nem ismertem Litauszki játékát. Csak arra emlékszem, hogy tavaly amikor elhagyta az Újpestet és Krakkóba ment, sokat foglalkozott vele a média.
A lesz jobb nagyon nehéz, kell hozzá jó adag szerencse is. Talán Oening is előrébb van, csak eltelt egy újabb év. Rég voltunk ilyen helyzetben amikor nem félcsapatot kell beépíteni, szerintem menni fog.
A mesternél ott várok előrelépést ,hogy másfél év után remélhetőleg kezdi majd kiismerni a mezőnyt. Ha tud önkritikát is gyakorolni akkor előre tekingethetünk ,ha nem akkor súrolhatja a vonal a hátsónkat. Ahhoz ,hogy az elejét célozhassuk meg szükség van Ristevskire. Ráadásul az egyik kedvencem. Csak külföldre engedném ,de még nem most .Persze tudjuk van az a pénz és nem kizárt ,hogy a Vidinek is van annyi . Olyanok akiknek mindenki kell ,ha másért nem ,hogy ne játsszon másnál.
- Post n°258
Vasas1969 írta:
Bojovics akit korábban említettem neked már el is kelt. Pont a lilák vették meg. Így lehet Litauszki már nem is kell majd nekik. Őt nem ismerem . Egyszer láttam csak játszani akkor átlagos volt. Szerinted milyen ?
Tamás jó lenne nekünk is mert 2 poszton is használható és nem könnyű átjátszani , bár Czingi és Murka elől venné el a lehetőséget viszont jobb náluk (szerintem). Én sem adnék el addig senkit. 2 sikeres kör még emelne is az áron. A legjobb az lenne ,ha egyáltalán nem távozna meghatározó ember csak olyan aki helyett van vagy lesz jobb. Ha elengedjük az értékeinket ,akkor úgy járunk mint a Bobál-féle csapattal ,mire beértek volna csak az egy szem Vida maradt nálunk hírmondónak. Persze a végtelenségig nem nyújtható a megtartásuk . Nagy pech ,hogy pont most nincs hazai pályánk. Emiatt elmaradhat egy újabb aranykor.
Nem ismertem Litauszki játékát. Csak arra emlékszem, hogy tavaly amikor elhagyta az Újpestet és Krakkóba ment, sokat foglalkozott vele a média.
A lesz jobb nagyon nehéz, kell hozzá jó adag szerencse is. Talán Oening is előrébb van, csak eltelt egy újabb év. Rég voltunk ilyen helyzetben amikor nem félcsapatot kell beépíteni, szerintem menni fog.
- Post n°259
Bojovics akit korábban említettem neked már el is kelt. Pont a lilák vették meg. Így lehet Litauszki már nem is kell majd nekik. Őt nem ismerem . Egyszer láttam csak játszani akkor átlagos volt. Szerinted milyen ?Juhos2 írta:
Tegnap olvastam egy cikket Urbányival. Tamást ő is kiemelte. Lassan elkezdenek pörögni ismert nevek a médiában, bár remélem Vancsáék előttük járnak. A tegnapi hírekből Litauszki klubváltására kaptam fel a fejem.
Azért a kupameccsek beindulásáig én óvatos lennék a következő játékos eladásával. Még egy alapember kiválása nem tűnik jó ötletnek.
Tamás jó lenne nekünk is mert 2 poszton is használható és nem könnyű átjátszani , bár Czingi és Murka elől venné el a lehetőséget viszont jobb náluk (szerintem). Én sem adnék el addig senkit. 2 sikeres kör még emelne is az áron. A legjobb az lenne ,ha egyáltalán nem távozna meghatározó ember csak olyan aki helyett van vagy lesz jobb. Ha elengedjük az értékeinket ,akkor úgy járunk mint a Bobál-féle csapattal ,mire beértek volna csak az egy szem Vida maradt nálunk hírmondónak. Persze a végtelenségig nem nyújtható a megtartásuk . Nagy pech ,hogy pont most nincs hazai pályánk. Emiatt elmaradhat egy újabb aranykor.
- Post n°260
Elhunyt Rózner Győző
A labdarúgó szakosztály ikonikus alakját, a klub életműdíjasát gyászolja a Vasas-család.
http://www.vasassc.hu/hirek/7613/elhunyt-rozner-gyozo
Részvétem a hozzátartózóinak és a Vasas családnak. A korábban betett Hexagonálos cikkeket is Ő írta.
A labdarúgó szakosztály ikonikus alakját, a klub életműdíjasát gyászolja a Vasas-család.
http://www.vasassc.hu/hirek/7613/elhunyt-rozner-gyozo
Részvétem a hozzátartózóinak és a Vasas családnak. A korábban betett Hexagonálos cikkeket is Ő írta.
A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 07, 2017 9:34 am-kor.
- Post n°261
Vasas1969 írta:
Nekem az jutott eszembe közben ,hogy jó szereplés esetén akár a Vasasra is épülhetne a válogatott. Emiatt is kellene kicsit bővebb keret mert a felnőtt és utánpótlás válogatott meccsek alatt nem marad annyi játékosa Oenningnak ,hogy normális munkát tudjon végezni vagy edzőmeccset tudjon játszani velük. Már egy Vasasra épülő válogatott is erősebb lenne mint a tegnap látott csapat , de legalábbis összeszokottabb.
Ristevskit meg el ne adjuk. Vancsa hosszabbítson vele mielőbb.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-vasas-kulcsembere-az-egyik-kiszemelt-2573483
Bár a gyirmóti Tamást is akarják . Mivel azonos a poszt gondolom elég lesz nekik ő is.
Tegnap olvastam egy cikket Urbányival. Tamást ő is kiemelte. Lassan elkezdenek pörögni ismert nevek a médiában, bár remélem Vancsáék előttük járnak. A tegnapi hírekből Litauszki klubváltására kaptam fel a fejem.
Azért a kupameccsek beindulásáig én óvatos lennék a következő játékos eladásával. Még egy alapember kiválása nem tűnik jó ötletnek.
- Post n°262
Juhos2 írta:Kicsit megijesztett ez a 0:3.
Ahogy gondolkozom rajta az jutott eszembe, mint pozitív gondolat, hogy folyamatosan fejlődött a csapat. Miért ne folytatódhatna?
Eltelt még több idő, a stáb rengeteg éles meccsen látta a csapatot. Tisztában vannak a hiányosságokkal, de van mire építkezni. Azért EZ megnyugtató.
Nekem az jutott eszembe közben ,hogy jó szereplés esetén akár a Vasasra is épülhetne a válogatott. Emiatt is kellene kicsit bővebb keret mert a felnőtt és utánpótlás válogatott meccsek alatt nem marad annyi játékosa Oenningnak ,hogy normális munkát tudjon végezni vagy edzőmeccset tudjon játszani velük. Már egy Vasasra épülő válogatott is erősebb lenne mint a tegnap látott csapat , de legalábbis összeszokottabb.
Ristevskit meg el ne adjuk. Vancsa hosszabbítson vele mielőbb.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-vasas-kulcsembere-az-egyik-kiszemelt-2573483
Bár a gyirmóti Tamást is akarják . Mivel azonos a poszt gondolom elég lesz nekik ő is.
- Post n°263
Kicsit megijesztett ez a 0:3.
Ahogy gondolkozom rajta az jutott eszembe, mint pozitív gondolat, hogy folyamatosan fejlődött a csapat. Miért ne folytatódhatna?
Eltelt még több idő, a stáb rengeteg éles meccsen látta a csapatot. Tisztában vannak a hiányosságokkal, de van mire építkezni. Azért EZ megnyugtató.
- Post n°264
colocolo írta:
Ami Czingrábert illeti se nem magas,se nem gyors a teljesítményéről meg annyit hogy már a belső védő posztjáról is ki szorult.Az utóbbi időben már bal bekket játszott,az a Gál Matyi játszik a helyén akit jól ismerünk a Vasasból,és aki alapjában védekező kp.én nem várom hogy a belső védő problémákat vele meg tudjuk oldani.Most a szintén a mi játékosunk,a láb törésből felépült Sziágyi Z. játsza a másik belső védőt,aki elég agresszív ,viszont gyenge az előre játékban sok labdát szerez de el is szór.Minőségi játékos innen egyelőre nem várható,a jövő meg bizonytalan a zuhany hiradó szerint akár komoly változások lehetnek a csapat körül.
Örülök ,hogy újra itt vagy. Ezek szerint minden rendben volt és remélem már rendszeresen leszel ? Az nem baj ,hogy nem középen játszik már. Ristevskinek sincs helyettese emiatt még jól is jöhet ,hogy a baloldalt játszatták. Középre szerintem is alacsony, bár pl egy Cannavaro se volt magasabb ,de Czingi még nem az. Akkor viszont mindenképp kell még valaki Vaskó mellé ,Debő nem megnyugtató . Akár légiós helyet is rászánnék. Jelenleg a Burma (Szivacski) - Vaskó (Debő) - Ristevski (Czingi) a 3 védős felállás szerintem.
Ha lesz időd hosszabban is írhatnál az ott lévő Vasas játékosokról ,bár tudom ,hogy nem sokat játszottak Czingi kivételével.
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°265
Ami Czingrábert illeti se nem magas,se nem gyors a teljesítményéről meg annyit hogy már a belső védő posztjáról is ki szorult.Az utóbbi időben már bal bekket játszott,az a Gál Matyi játszik a helyén akit jól ismerünk a Vasasból,és aki alapjában védekező kp.én nem várom hogy a belső védő problémákat vele meg tudjuk oldani.Most a szintén a mi játékosunk,a láb törésből felépült Sziágyi Z. játsza a másik belső védőt,aki elég agresszív ,viszont gyenge az előre játékban sok labdát szerez de el is szór.Minőségi játékos innen egyelőre nem várható,a jövő meg bizonytalan a zuhany hiradó szerint akár komoly változások lehetnek a csapat körül.Vasas1969 írta:
Először is gratulálok Kleisz Márknak az első válogatottságához és Hangyának is az újabbhoz. Sajnos az eredményhez nem tudok ,viszont ez a realitás.
Szerintem is a régiekkel fogunk neki menni az első fordulónak. Azért ötletelnék egy kicsit az átigazolásokkal kapcsolatban. Azt is figyelembe veszem ,hogy a mai válogatott meccs tanulsága alapján több játékosunk is rendszeresen behívót kaphat Storcktól ,ha az őszi Vasas látjuk viszont a következő bajnokságban.
A kapuban bármennyire esélytelen is ,de egy telefont megereszthetne Bogdán felé Vancsa ,ha a Liverpool már nem számolna vele. Kemenes lenne a másik jelöltem. Talán ők a beadásokra is kitudnának jönni. Köteles is jó lenne ,de magasabb kapusnak jobban örülnék. Őt a lokisták szeretnék maguknak . Ha ezek a jelöltek közül egyik sem lenne lehetséges akkor maradnék a jelenlegieknél ,de egyenlő eséllyel indulna mindhárom. Poleksic egy picivel többel.
Burmeister szerintem marad. Mivel Korcsmár elment más nincs aki megfelelő szinten teljesítsen a jobboldali középső védő helyén ,ráadásul az első sárgák után Burmát is cserélni kell. Baki Ákos megfizethetetlen nekünk. Osváth alacsony és a 3 védős rendszerben középső védő kell ide. Debő lassú , esetleg Czingrábert kellene próbálgatni itt. Colo ,ha visszatér majd elmondja hol vethető be a fiú . Amennyiben nem jön más a védelembe aféle joly-joker lehet hátul Czingi. Szivacskit is eltudnám azért képzelni itt.
Középen Vaskó lenne az első számú a lassúsága ellenére. Debőnél jobb. Bár ide egy klasszis középhátvéd nagyon jól jönne ,de Otigbát már megvette a fradi. Igaz annyira fontos poszt ,hogy akár légiós is jó lenne. Esetleg Jamest is ki kellene próbálni itt .
Ristevskinek sincs alternatívája a bal oldalon. Talán Czingi jöhet szóba itt is , középre (183cm) alacsony . Nekem a tavaszi rajton tetszett Tamás a Gyirmótból aki balhátvéd és balközép is. Eltudnám még képzelni egy volt akadémistánkat is az osztrák 3.ligában nyomja még az első ligás csapatába nem fér be. 192 cm és 3 védős rendszerben játszanak . Középen és leginkább Ristevski posztján játszik.
Jobb középben Osváth lenne az első számú jelöltem. Itt még Kleisszel számolnék. Szóba került Hidi védekező középpályásként. Ő azért lenne jó mert a játékintelligenciája miatt osztogatni is tud és felgyorsíthatja a játékunkat amellett ,hogy még labda biztosabbá is teheti. Ami nagyon fontos ,mert az eladott labdák mind kockázatot jelentenek Tomi lassúsága miatt hátul. Ha Hidi nem jön akkor Iszlain kéne esetleg elgondolkozni . Ő inkább védekezésben jó ,de a feje aranyat érhet az ellenfél kapuja előtt is. Ha ők nem jönnek Akkor James marad Vida első számú helyettese.
Berecz alternatívája Kleisz lehet ,de ha Adorjánt hazahoznánk azt nem bánnám.http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ertheto-hogy-nem-vagyok-valogatott-kerettag-2573375 Esetleg Remilit próbálnám ki még irányítóban míg Kleisz beérik itt . Előre már amúgy is lassú Moha. Esetleg Saglikot is megnézném ,ha nem küldjük el ,sőt még Királyt is.
Hangya helyén Murka nem volt rossz. Bár az NB2-ben van egy srác aki tökéletes lenne Szilveszter posztján. Balhátvédet és balközépet is tud játszani. Vasgabó szerint cserének nem biztos ,hogy jönne. A már említett gyirmóti Tamást tudnám még elképzelni itt.
Elől Kulcsár, Gaál , Murka volna a sorrend a jobboldali támadó posztján és Ádámot nem is említettem. Őt 1 hónapig nem is játszatnám . Pistával csináltatnék neki egy kőkemény alapozást és megtanítanám fejelni ,hogy középen bevethető legyen és lehessen belőle esetleg az új Pista.
Középcsatárként Gaál , Pavlov , Saglik ,Ádám a sorrend ,de ide egy magas gyors támadót mindenképpen igazolnék,akár külföldről is a kezdőbe. Amennyiben sikerül akkor lehetne gondolkozni a távozókon.
A bal szélen is Gaál az első számú . Moha és Murka követi. Amennyiben valamelyik szélre jönne ez a magas gyors támadó azt se bánnám csak jöjjön sőt kettő sem lenne sok, mert túl sok elől az egy félidős játékos.
Elgondolkoznék amúgy néha a 3-5-2-ön is. Akkor a Kulcsár-Gaál páros lenne a kezdő elől. A távozókról nem írtam . Amíg nincs új igazolás addig kár is ,amúgy is bővebb keret kell hiszen a válogatott meccsek alatt kiürül az öltöző és nem tud normálisan gyakorolni a csapat ráadásul pihentetni sem tudunk senkit.
- Post n°266
Először is gratulálok Kleisz Márknak az első válogatottságához és Hangyának is az újabbhoz. Sajnos az eredményhez nem tudok ,viszont ez a realitás.Juhos2 írta:
Általában az a bajom, hogy hosszú a szünet, de ez most nagyon rövidre sikeredik. Tudtam, hogy így lesz, de most átélni más. Ahogy olvastam a jun. 12.-ei nevezés miatt, szerintem igazolás nem lesz. Úgyis nagyon kész játékost kellene idehozni, hogy alapból egy jó teljesítményt hozzon az első meccsén. Szerintetek?
Szerintem is a régiekkel fogunk neki menni az első fordulónak. Azért ötletelnék egy kicsit az átigazolásokkal kapcsolatban. Azt is figyelembe veszem ,hogy a mai válogatott meccs tanulsága alapján több játékosunk is rendszeresen behívót kaphat Storcktól ,ha az őszi Vasas látjuk viszont a következő bajnokságban.
A kapuban bármennyire esélytelen is ,de egy telefont megereszthetne Bogdán felé Vancsa ,ha a Liverpool már nem számolna vele. Kemenes lenne a másik jelöltem. Talán ők a beadásokra is kitudnának jönni. Köteles is jó lenne ,de magasabb kapusnak jobban örülnék. Őt a lokisták szeretnék maguknak . Ha ezek a jelöltek közül egyik sem lenne lehetséges akkor maradnék a jelenlegieknél ,de egyenlő eséllyel indulna mindhárom. Poleksic egy picivel többel.
Burmeister szerintem marad. Mivel Korcsmár elment más nincs aki megfelelő szinten teljesítsen a jobboldali középső védő helyén ,ráadásul az első sárgák után Burmát is cserélni kell. Baki Ákos megfizethetetlen nekünk. Osváth alacsony és a 3 védős rendszerben középső védő kell ide. Debő lassú , esetleg Czingrábert kellene próbálgatni itt. Colo ,ha visszatér majd elmondja hol vethető be a fiú . Amennyiben nem jön más a védelembe aféle joly-joker lehet hátul Czingi. Szivacskit is eltudnám azért képzelni itt.
Középen Vaskó lenne az első számú a lassúsága ellenére. Debőnél jobb. Bár ide egy klasszis középhátvéd nagyon jól jönne ,de Otigbát már megvette a fradi. Igaz annyira fontos poszt ,hogy akár légiós is jó lenne. Esetleg Jamest is ki kellene próbálni itt .
Ristevskinek sincs alternatívája a bal oldalon. Talán Czingi jöhet szóba itt is , középre (183cm) alacsony . Nekem a tavaszi rajton tetszett Tamás a Gyirmótból aki balhátvéd és balközép is. Eltudnám még képzelni egy volt akadémistánkat is az osztrák 3.ligában nyomja még az első ligás csapatába nem fér be. 192 cm és 3 védős rendszerben játszanak . Középen és leginkább Ristevski posztján játszik.
Jobb középben Osváth lenne az első számú jelöltem. Itt még Kleisszel számolnék. Szóba került Hidi védekező középpályásként. Ő azért lenne jó mert a játékintelligenciája miatt osztogatni is tud és felgyorsíthatja a játékunkat amellett ,hogy még labda biztosabbá is teheti. Ami nagyon fontos ,mert az eladott labdák mind kockázatot jelentenek Tomi lassúsága miatt hátul. Ha Hidi nem jön akkor Iszlain kéne esetleg elgondolkozni . Ő inkább védekezésben jó ,de a feje aranyat érhet az ellenfél kapuja előtt is. Ha ők nem jönnek Akkor James marad Vida első számú helyettese.
Berecz alternatívája Kleisz lehet ,de ha Adorjánt hazahoznánk azt nem bánnám.http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ertheto-hogy-nem-vagyok-valogatott-kerettag-2573375 Esetleg Remilit próbálnám ki még irányítóban míg Kleisz beérik itt . Előre már amúgy is lassú Moha. Esetleg Saglikot is megnézném ,ha nem küldjük el ,sőt még Királyt is.
Hangya helyén Murka nem volt rossz. Bár az NB2-ben van egy srác aki tökéletes lenne Szilveszter posztján. Balhátvédet és balközépet is tud játszani. Vasgabó szerint cserének nem biztos ,hogy jönne. A már említett gyirmóti Tamást tudnám még elképzelni itt.
Elől Kulcsár, Gaál , Murka volna a sorrend a jobboldali támadó posztján és Ádámot nem is említettem. Őt 1 hónapig nem is játszatnám . Pistával csináltatnék neki egy kőkemény alapozást és megtanítanám fejelni ,hogy középen bevethető legyen és lehessen belőle esetleg az új Pista.
Középcsatárként Gaál , Pavlov , Saglik ,Ádám a sorrend ,de ide egy magas gyors támadót mindenképpen igazolnék,akár külföldről is a kezdőbe. Amennyiben sikerül akkor lehetne gondolkozni a távozókon.
A bal szélen is Gaál az első számú . Moha és Murka követi. Amennyiben valamelyik szélre jönne ez a magas gyors támadó azt se bánnám csak jöjjön sőt kettő sem lenne sok, mert túl sok elől az egy félidős játékos.
Elgondolkoznék amúgy néha a 3-5-2-ön is. Akkor a Kulcsár-Gaál páros lenne a kezdő elől. A távozókról nem írtam . Amíg nincs új igazolás addig kár is ,amúgy is bővebb keret kell hiszen a válogatott meccsek alatt kiürül az öltöző és nem tud normálisan gyakorolni a csapat ráadásul pihentetni sem tudunk senkit.
- Post n°267
Vasas1969 írta:Nyári felkészülés: Bükön edzőtáborozik csapatunk
Csapatunk 10 hónapos sikeres bajnoki és kupamenetelése után június 1-től 11-ig megérdemelt pihenését tölti.
http://www.vasasfc.hu/hirek/nyari_felkeszules_bukon_edzotaborozik_csapatunk-2569
Jó hír ,hogy végre komoly ellenfeleink is lesznek a felkészülés alatt.
Általában az a bajom, hogy hosszú a szünet, de ez most nagyon rövidre sikeredik. Tudtam, hogy így lesz, de most átélni más. Ahogy olvastam a jun. 12.-ei nevezés miatt, szerintem igazolás nem lesz. Úgyis nagyon kész játékost kellene idehozni, hogy alapból egy jó teljesítményt hozzon az első meccsén. Szerintetek?
- Post n°268
Vasas1969 írta:Berecz Zsombor igent mondott – FOTÓ
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/426884_berecz_zsombor_igent_mondott_foto
Vancsa volt az örömapa?
- Post n°269
Nyári felkészülés: Bükön edzőtáborozik csapatunk
Csapatunk 10 hónapos sikeres bajnoki és kupamenetelése után június 1-től 11-ig megérdemelt pihenését tölti.
http://www.vasasfc.hu/hirek/nyari_felkeszules_bukon_edzotaborozik_csapatunk-2569
- Post n°270
Berecz Zsombor igent mondott – FOTÓ