Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Síposúr Pént. Dec. 02, 2016 5:26 pm

Azt mondom kötelező továbbmenni a kupában. Már az első meccsen döntésre kell vinni azt a visszavágón meg játszanak a cserék.  Hétvégén a Dvtk ellen is hozni kell a 3 pontot. Kötelező! Nem szabad balfaszoskodni mint az előző meccseken. Oda kell tenni magatokat gyerekek ahogy az elején . Tutyimutyin nem lehet pályára lépni. Harcoljatok, focizzatok.  Még 2 meccs ,utána lehet pihenni. Mindent bele! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 02, 2016 1:36 pm

Egy kis múltidézés:

Sajnos kicsit halk. Összehasonlítva az akkori és a mostani csapatot azt tartom a legnagyobb különbségnek ,hogy akkor az elől játszók sokkal mozgékonyabb és gyorsabb emberek voltak. Részben emiatt is ,de sokkal gyorsabban értünk a kapu elé, míg most kicsit körülményesnek tűnik a támadójátékunk . Viszont a maiaknak még sikerülhet a 7. .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 02, 2016 8:39 am

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 MagyarKupa629

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Magyar-kupa-a-nyolcaddonto-sorsolasa-eloben-az-nso-n-2539565http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/magyar-kupa-a-nyolcaddonto-sorsolasa-eloben-az-nso-n-2539565

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA
    NYOLCADDÖNTŐ

Cegléd (NB II)–DVTK (NB I)
    ZTE (NB II)–Újpest (NB I)
    Dorog (NB II)–Vasas (NB I)
    Szentlőrinc (NB III)–Szolnoki MÁV (NB II)
    Csákvár (NB II)–Soproni VSE (NB II)
    Ferencváros (NB I)–Bp. Honvéd (NB I)
    Érd (NB III)–Budafoki MTE (NB III)
    Mezőkövesd (NB I)–Gyirmót FC Győr (NB I)

A nyolcaddöntő játéknapjai: 2017. február 11. és 2017. március 1.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 7:17 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 7:11 pm

Saglik: Felálltunk a Honvéd elleni vereség után

Parádés szabadrúgásgóllal nyitotta meg a 3-2-re megnyert Győri ETO elleni kupameccs góláradatát német-török játékosunk, Mahir Saglik. Csatárunkat kérdeztük a fordulatos meccsről.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Saglik_felalltunk_a_honved_elleni_vereseg_utan-2272http://www.vasasfc.hu/hirek/saglik_felalltunk_a_honved_elleni_vereseg_utan-2272

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Pic2_2272
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 7:03 pm

Pavlov: Folyamatosan fejlődnünk kell

A Ferencváros, a Videoton és legutóbb a Honvéd elleni idegenbeli mérkőzés után ismét gólt szerzett ukrán-orosz játékosunk, Jevgenyij Pavlov. Csatárunkat kérdeztük a kupameccsről.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Pavlov_folyamatosan_fejlodnunk_kell_-2274http://www.vasasfc.hu/hirek/pavlov_folyamatosan_fejlodnunk_kell_-2274

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Pic2_2274
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 6:27 pm

DVTK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ VÁGATLANUL

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Sajtotajekoztato-vagatlanul-2016-12-01http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/sajtotajekoztato-vagatlanul-2016-12-01

Ki kell használni a DVTK nehézségeit ,de amit az utóbbi időben mutattunk az ehhez kevés lesz.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 5:39 pm

Bocs,hogy késve raktam fel.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 5:35 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 01, 2016 5:25 pm

Juhos2 írta:

Ez nagyon jó!! Percek óta mosolygok.
    Felsoroltál 3 csapatot mindegyiknek megvan a maga története. De drukkolni attól még lehet/kell.
    Drukkoltál volna a fradinak, hátha továbbjut a Felcsút.
    A felcsúti túrák úgyis hangulatosak szoktak lenni. Nem baj hátha majd Budafokon hangulatba kerülünk

Hát igen, nem éppen ezek a csapatok a Vasas drukkerek legnagyobb kedvencei. Ettől függetlenül hétvégén 90 percre Kövesd drukker is leszek.
    Azt nézem a Szentlőrinc is jó lenne ellenfélnek ,bár Budafokra tényleg könnyebben tudsz eljutni. A Szentlőrincről eszembe jutott Tamás Laci. Valamikor ott is nyomta. Most a Balmazújvárosban alapembernek számít ,ahogy nézem.
    Holnap reggel 7:30-tól drukkolhatunk a tv előtt ,hogy kit kapjunk.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Mk-sorsolas-penteken-csak-7-nb-i-es-a-16-kozott-2539467http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/mk-sorsolas-penteken-csak-7-nb-i-es-a-16-kozott-2539467
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Dec. 01, 2016 2:20 pm

Vasas1969 írta:

Én azért nem bánnám a nemzetközi kupaszereplést. A BL-t se. Ha sikerül legyen Jámborék "baja ", szerintem ők se fogják bánni. Amúgy persze igazad van , én is csak a hosszú böjt miatt szeretném ,mert nagyon kellene a siker nekünk drukkereknek. Idén kerültünk helyzetbe, most kell belőni. A következő bajnoki évben nem biztos ,hogy ilyen helyzetbe kerülünk.
    Ma 120 percig Felcsút drukker voltam. Sajnos nem sikerült nekik ,de legalább hosszabbításra kényszerítették a fradit. Hátha így elkapják őket Kövesden.

Ez nagyon jó!! Percek óta mosolygok.
    Felsoroltál 3 csapatot mindegyiknek megvan a maga története. De drukkolni attól még lehet/kell.
    Drukkoltál volna a fradinak, hátha továbbjut a Felcsút.
    A felcsúti túrák úgyis hangulatosak szoktak lenni. Nem baj hátha majd Budafokon hangulatba kerülünk
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 9:07 pm

Juhos2 írta:Úgy ültem le a tv elé, hogy megnézem Osit. Meglepődtem a komoly felálláson. Magamban úgy értékeltem, hogy egy könnyebb ellenfél elleni önbizalom növelő játszadozásra készülünk. A kapu előtt ugyanolyan esetlegesek voltunk, mint a bajnokikon. A szabadrúgás megint jól sült el. Azt hittem negyedóránként beverünk egyet, kapott gól nélkül. A folytatás rávilágított, hogy Kleisz nem odavaló. /persze nem ráhúzni akarom csak megemlítem, mint feltűnő problémát a jobb oldalt/ Remélem rögzült a Mesterben. Minden meccsből van mit tanulni.
    Gondoltam, hogy legkésőbb a meccs végére bedaráljuk őket, bár rettegtem egy Kabát cserétől a végjátékra, nehogy megtréfáljon bennünket.
    Lehetett volna egyszerűbb, de csak kiszenvedtük.
    Amit nagyon félve írok, ez nagyon messze van egy nemzetközi kupa megmérettetéstől, én még annyira nem kívánom.
    ÉLJEN A NAGYCSAPAT!!

Én azért nem bánnám a nemzetközi kupaszereplést. A BL-t se. Ha sikerül legyen Jámborék "baja ", szerintem ők se fogják bánni. Amúgy persze igazad van , én is csak a hosszú böjt miatt szeretném ,mert nagyon kellene a siker nekünk drukkereknek. Idén kerültünk helyzetbe, most kell belőni. A következő bajnoki évben nem biztos ,hogy ilyen helyzetbe kerülünk.
    Ma 120 percig Felcsút drukker voltam. Sajnos nem sikerült nekik ,de legalább hosszabbításra kényszerítették a fradit. Hátha így elkapják őket Kövesden.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 7:01 pm

colocolo írta:

Volt már olyan infó is,hogy volt olyan játékos aki nem fogadta el a szerződés hosszabbítási ajánlatot.Nem nagyon csepeg infó az fc.től sem,talán ha lezárul a tulajdonlási procedúra több infót osztanak meg a szurkolókkal.

Gyanús ,hogy ha ilyesmiről van szó akkor a későbbiek során sem fogunk erről több infót olvasni a honlapon. Hamarabb várható füles valamelyik tűz közeli drukkertársuktól. Majd megpróbálok Juhosból kihúzni valamit szombaton és majd megsúgom Neked is. Very Happy
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Szer. Nov. 30, 2016 6:14 pm

Úgy ültem le a tv elé, hogy megnézem Osit. Meglepődtem a komoly felálláson. Magamban úgy értékeltem, hogy egy könnyebb ellenfél elleni önbizalom növelő játszadozásra készülünk. A kapu előtt ugyanolyan esetlegesek voltunk, mint a bajnokikon. A szabadrúgás megint jól sült el. Azt hittem negyedóránként beverünk egyet, kapott gól nélkül. A folytatás rávilágított, hogy Kleisz nem odavaló. /persze nem ráhúzni akarom csak megemlítem, mint feltűnő problémát a jobb oldalt/ Remélem rögzült a Mesterben. Minden meccsből van mit tanulni.
    Gondoltam, hogy legkésőbb a meccs végére bedaráljuk őket, bár rettegtem egy Kabát cserétől a végjátékra, nehogy megtréfáljon bennünket.
    Lehetett volna egyszerűbb, de csak kiszenvedtük.
    Amit nagyon félve írok, ez nagyon messze van egy nemzetközi kupa megmérettetéstől, én még annyira nem kívánom.
    ÉLJEN A NAGYCSAPAT!!

A hozzászólást Juhos2 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 30, 2016 7:43 pm-kor.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Szer. Nov. 30, 2016 5:53 pm

Vasas1969 írta:

Mivel ebből a meccsből csak a hajrát láttam ,így nem tudok véleményt mondani ,de az összegzéseddel egyetértek. Talán annyit hoznék fel a mester mentségére ,hogy egy működő hadrend is előrelépés a tavalyi bajnoki évhez képest és idény közben nehezebb új szerkezetet megtanulni, főleg amiatt ,hogy sok játékosunk van távol a válogatott szünetekben. A téli szünetben adott tehát a feladat. Még azt is meg lehet érteni ,hogy kevés játékost rotál ,hogy még jobban összeérjenek . Azt viszont én is nagyon nehezen tudom megemészteni ,hogy olyan játékosokat hagy ki akikkel a jelenlegi szerkezet is egyértelműen jobban működne. Emiatt Osváth víziónálható elvesztése meg igazi tőrdöfés lesz a szívünkbe. Persze mi nem tudjuk mi van az edzéseken ? Az ,hogy az edzésmunka dönti el ki kerül a csapatba a követendő út ezt bizonyítja a német és a magyar futball színvonal közti különbség is. Csak az a baj ,hogy nem tudjuk ,hogy ez e a valós ok. Az meg még nagyobb baj ,hogy még azok a drukkerek se tudják akik ott vannak az edzéseken . Ráadásul ezekkel a folyton kimaradókkal lehet , hogy a hadrenden is lehetett volna idény közben is változtatni.

Volt már olyan infó is,hogy volt olyan játékos aki nem fogadta el a szerződés hosszabbítási ajánlatot.Nem nagyon csepeg infó az fc.től sem,talán ha lezárul a tulajdonlási procedúra több infót osztanak meg a szurkolókkal.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 3:22 pm

Michael Oenning: „Vonzó labdarúgást tudunk játszani”

"A német edzők megpróbálnak struktúrát vinni a játékba" - mondta Michael Oenning a Vasas vezetőedzője a Sportreggeli-ben, amikor arról beszélt, hogy miért lehetnek eredményesebbek a Németországból érkezett trénerek. A szakember továbbá elmondta, hogy a szezon előtti célkitűzésük az volt, hogy ne kelljen a kiesés ellen küzdeniük, de a futball kiszámíthatatlan, mindig vannak jó és rossz periódusok. Játékról játékra próbálnak előrefelé haladni, és ebben a nehéz bajnokságban minél jobb eredményt elérni. Az elégedett vezetőedző beszélt a téli szünetről és az új célokról, valamint arról is, hogyan érinti a csapatat az, hogy nem a saját stadionjában játssza az idény további mérkőzéseit.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Michael-oenning-vonzo-labdarugast-tudunk-jatszanihttp://www.m4sport.hu/2016/11/30/michael-oenning-vonzo-labdarugast-tudunk-jatszani/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 2:31 pm

Dorog (II.)–MTK 1–0
    Budafok (III.)–Videoton 2–1

A Dorogban Szedlár , Nagyházi és Vígh . A Budafokban Grúz és Nagy Tamás segített tisztára söpörni a Vasas előtt az utat a Magyar Kupában. Grúz szerezte a Budafok első gólját a Székesfehérváriak ellen. Még a Halit kiverő Érdben is játszott Pallagi Gábor Botond . Ő Vida csapattársa volt a Bobálok-féle csapatban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 11:06 am

colocolo írta:

Nem vesztettél semmit siralmas játék pár percet kivéve,csak annak az egy-két jó egyéni teljesítménynek köszönhetjük a győzelmet.Már sokadszor nem értem az edzőnket,most amikor semilyen ajánlást nem kell betartani miért nem játszhattak a bajnokin hátérbe szorulók. Kulcsár is csak akkor jött már,amikor égett a ház szerencsére adott két gólpasszt.Továbbra is azt gondolom,kevés hogy csak egy szerkezetben tudunk játszani,és csak személy cserékkel tudunk operálni.Ott is keveset mert csak 14-15 játékost forgatunk nem használjuk ki a keret adta lehetőséget.

Mivel ebből a meccsből csak a hajrát láttam ,így nem tudok véleményt mondani ,de az összegzéseddel egyetértek. Talán annyit hoznék fel a mester mentségére ,hogy egy működő hadrend is előrelépés a tavalyi bajnoki évhez képest és idény közben nehezebb új szerkezetet megtanulni, főleg amiatt ,hogy sok játékosunk van távol a válogatott szünetekben. A téli szünetben adott tehát a feladat. Még azt is meg lehet érteni ,hogy kevés játékost rotál ,hogy még jobban összeérjenek . Azt viszont én is nagyon nehezen tudom megemészteni ,hogy olyan játékosokat hagy ki akikkel a jelenlegi szerkezet is egyértelműen jobban működne. Emiatt Osváth víziónálható elvesztése meg igazi tőrdöfés lesz a szívünkbe. Persze mi nem tudjuk mi van az edzéseken ? Az ,hogy az edzésmunka dönti el ki kerül a csapatba a követendő út ezt bizonyítja a német és a magyar futball színvonal közti különbség is. Csak az a baj ,hogy nem tudjuk ,hogy ez e a valós ok. Az meg még nagyobb baj ,hogy még azok a drukkerek se tudják akik ott vannak az edzéseken . Ráadásul ezekkel a folyton kimaradókkal lehet , hogy a hadrenden is lehetett volna idény közben is változtatni.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Nov. 30, 2016 9:34 am

Vasas1969 írta:MK: drámai hajrával győzte le a Vasas a harmadosztályú ETO-t

A 79. percig vezetett a 90. minutumban meccslabdát is rontó győri együttes.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 397540_gyor_vasashttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/397540_gyor_vasas

Sajnos csak az utolsó 10 percre értem haza. Milyen volt az összkép? Az látatlanban is jó ,hogy nem kellett túlórázni.

Nem vesztettél semmit siralmas játék pár percet kivéve,csak annak az egy-két jó egyéni teljesítménynek köszönhetjük a győzelmet.Már sokadszor nem értem az edzőnket,most amikor semilyen ajánlást nem kell betartani miért nem játszhattak a bajnokin hátérbe szorulók. Kulcsár is csak akkor jött már,amikor égett a ház szerencsére adott két gólpasszt.Továbbra is azt gondolom,kevés hogy csak egy szerkezetben tudunk játszani,és csak személy cserékkel tudunk operálni.Ott is keveset mert csak 14-15 játékost forgatunk nem használjuk ki a keret adta lehetőséget.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 30, 2016 9:17 am

NS:
    Pihentetés = Kiesés

ETO - Vasas

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 46384#2https://digitalstand.hu/olvaso/46384#2
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 29, 2016 9:08 pm

MK: drámai hajrával győzte le a Vasas a harmadosztályú ETO-t

A 79. percig vezetett a 90. minutumban meccslabdát is rontó győri együttes.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 397540_gyor_vasashttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/397540_gyor_vasas

Sajnos csak az utolsó 10 percre értem haza. Milyen volt az összkép? Az látatlanban is jó ,hogy nem kellett túlórázni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 29, 2016 12:31 pm

Oenning: A cél a győzelem és a továbbjutás

Kedden 18 órakor játsszuk a következő kupamérkőzésünket, ismét Győr-Moson-Sopron megyében, most az egykori NB I-es riválisunk, a Győri ETO ellen. A cél már a 16 közé jutás. Vezetőedzőnket, Michael Oenninget kérdeztük a várakozásairól.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Oenning_a_cel_a_gyozelem_es_a_tovabbjutas-2269http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_a_cel_a_gyozelem_es_a_tovabbjutas-2269

17:45 -től az M4-en !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 29, 2016 12:17 pm

Magyar Kupa - ETO-Vasas kedd 18 óra

Az ETO az NB I aktuális listavezetőjét, a Vasast fogadja kedden a Magyar Kupában a 16 közé jutásért. Bekő Balázs elsősorban a fiataloknak ad bizonyítási lehetőséget ezen a mérkőzésen.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 2498485http://www.kisalfold.hu/sport/magyar_kupa_-_eto-vasas_kedd_18_ora/2498485/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 29, 2016 10:27 am

colocolo írta:2016 december 01 től Hegyi Iván a Vasas kommunikációs vezetője.

Hegyi Iván a Vasasnál

Új kommunikációs igazgató az anyaegyesületnél.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Hegyi-ivan-a-vasasnalhttp://www.vasassc.hu/hirek/7159/hegyi-ivan-a-vasasnal

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Hegyii

Köszi Colo ! Hát a Népszabadságba sajnos már nem kell írnia , a Vasárnapi Hírek meg gondolom nem nyújt egész hetes elfoglaltságot. Örülök Neki,  így biztosan lesz valaki aki megemlékezik a régi nagyokról.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Nov. 29, 2016 9:54 am

2016 december 01 től Hegyi Iván a Vasas kommunikációs vezetője.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 28, 2016 10:08 pm

colocolo írta:
     A Napi.hu oldalon a stadionról van cikk.

Új stadion épül több mint ötmilliárdért

Legalább ötezer férőhelyes új stadion építésére írt ki közbeszerzést a Vasas. A sportklub 2018 márciusában, fennállásának 107. évfordulóján már birtokba venné az új létesítményt.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 10 Uj_stadion_epul_tobb_mint_otmilliardert.625106http://www.napi.hu/ingatlan/uj_stadion_epul_tobb_mint_otmilliardert.625106.html

Köszi az infót! "Legalább ötezer férőhelyes" .

Legalább

van benne valami biztató ,hogy picit nagyobb is lehet.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Nov. 28, 2016 7:45 pm

A Napi.hu oldalon a stadionról van cikk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 28, 2016 4:04 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 27, 2016 7:22 pm

Juhos2 írta:

Tudod, elnézve ezt a pár sort. Még szembetűnőbb.
    A 3 cserével, amit ha valamit akarunk simán meg lehetett volna lépni a 2. félidő elején, annyira gyengék voltunk. Mit akart/unk/ 86., 89., 91. percben?
    Költői kérdés. Én meccs közben arra gondoltam, hogy ezekkel az időhúzó cserékkel az egy pontra hajtunk.

Az a baj ,hogy nem is mindig vannak olyan játékosok a padon akivel tudnánk változtatni. Persze nekünk mindig az a jó aki a keretben sincs. Smile Félek a keveset vagy alig játszók emiatt végül tényleg teljesen formán kívül lesznek. Sajnos nincs tarcsink ,hogy legalább ott játszanak. A diók ellen azért hiba lenni Ferenczit kihagyni . Főleg ,hogy kiesett 2 magas emberük. Viszont én is egyre jobban kíváncsi vagyok, hogy ki a 2 téli kiszemeltünk ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 27, 2016 7:14 pm

colocolo írta:
     Honvéd - Vasas  2:1

Vasas: Nagy G. 4 -Burmeister 4 Vaskó 4 Risztevszki 4 - Korcsmár 4 Berecz 5 Vida 5 Hangya 5 - Murka 4 Pavlov 4 Remili 4

csere: Murka - Kleisz   86. perc
                Remili - Czvitkovics  89. perc
                Pavlov - Ádám    91. perc

Most érkeztem haza lett volna időm meg emészteni a tegnapi játékot,és eredményt de nem nagyon sikerül. Néha olyan érzésem van hogy saját magunk alatt vágjuk a fát.Én el tudom fogadni hogy mi,miért történik de úgy gondolom hogy a végén nem jó felé billen a serpenyő oldala, pedig pakoltuk mind két oldalát.

Nekem se nagyon sikerül megemészteni ezt a tegnapit. A legszebb álmunkból egy vödör hideg vízzel ébresztett fel minket a Honvéd. Legalábbis remélem ,hogy felébresztett. Kedden kiderül Győrben. Nem tudom adja e végül az M4 ? Nagyon erős a Győr kerete ,de rájuk rangadó vár a hétvégén. A mi meccsünk is nagyon nehéz lesz a diók ellen ,de ha valóban hiányzik majd Lipták és Elek akkor verni kell őket. Jó lenne , ha ezek után a meccsek után már nem jönne elő ez a magunk alatt vágjuk a fát érzést ,mert a sors most is nyújt egy kis segítséget. Csak ki kellene használni. Nagyon kíváncsi leszek a keddi kezdőnkre. Vajon játszik Osváth és Kulcsár ?

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:02 am