+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters
Hajrá Vasas örökké !!!
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°152
Re: Hajrá Vasas örökké !!!
Vasas1969 írta:Egyébként drukkoltál valakinek korábban , mielőtt még a mai nappal beléptél az igazhitű Vasas drukkerek közé ?
Egyszer, nemrégiben (1975 tavaszán) épp Salgótarjánban dolgoztam, kimentem a meccsre, mert a PMFC játszott.
Elkiáltottam magam, hogy hajrá PMFC, de ezt rossz szektorban tettem, a helyi kohász gyerekek lebeszéltek a
folytatásról, de attrocitásra nem került sor. Megkérdezték, kérek-e egy kohász pofont, és én nem kértem.
Utána csendben néztem a meccset, a PMFC-t elkalapálták, ahogy kell.
Hát így esett.
De lehet, hogy majd egyszer még kimegyek meccsre, amikor az unokám pályára lép.
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°153
Menni vagy maradni - Alexander Torvund magyar és norvég válogatott is lehet
A 2000-es születésű Alexander Torvund, érdekes választás előtt áll: döntenie kell az őt egyaránt a korosztályos válogatottba behívó magyar és norvég nemzeti tizenegy közül, ám tovább nehezíti a helyzetet, hogy jelenleg csak norvég állampolgársággal rendelkezik. A Vasas U17-es labdarúgója a 2015/2016-os kiírásban 26 mérkőzésen 27 gólt szerzett. A szokatlan helyzetről és az angyalföldi klub utánpótlás-helyzetéről a fiatal játékos, valamint Tóth Attila, a Vasas Kubala Akadémia sportigazgatója is kifejtette véleményét a Sportreggeliben.
http://www.m4sport.hu/2017/01/04/menni-vagy-maradni-alexander-torvund-magyar-es-norveg-valogatott-is-lehet/
A 2000-es születésű Alexander Torvund, érdekes választás előtt áll: döntenie kell az őt egyaránt a korosztályos válogatottba behívó magyar és norvég nemzeti tizenegy közül, ám tovább nehezíti a helyzetet, hogy jelenleg csak norvég állampolgársággal rendelkezik. A Vasas U17-es labdarúgója a 2015/2016-os kiírásban 26 mérkőzésen 27 gólt szerzett. A szokatlan helyzetről és az angyalföldi klub utánpótlás-helyzetéről a fiatal játékos, valamint Tóth Attila, a Vasas Kubala Akadémia sportigazgatója is kifejtette véleményét a Sportreggeliben.
http://www.m4sport.hu/2017/01/04/menni-vagy-maradni-alexander-torvund-magyar-es-norveg-valogatott-is-lehet/
- Post n°155
VasasTata írta:B.Ú.É.K! és egy kis érdekesség - aprópénzben. Vagy nem is annyira apróban...
(szemkímélőbb üzemmód, ha a "click to see fullsize"-ra kattintasz)
" />
Köszi ,hogy feltetted ! Nézz be gyakrabban ide . Persze a zenékhez és a humor topikba is tehetnél fel valami jót újra .
Azt hiszem ezeknek a pénzeknek a tükrében még értékesebb ,hogy versenyben vagyunk ezekkel a vastag pénztárcájú csapatokkal.
- Post n°156
wahúr írta:
"Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!"
Hajrá Vasas!
Egyébként drukkoltál valakinek korábban , mielőtt még a mai nappal beléptél az igazhitű Vasas drukkerek közé ?
VasasTata- Hozzászólások száma : 76
- Post n°157
B.Ú.É.K! és egy kis érdekesség - aprópénzben. Vagy nem is annyira apróban...
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°158
A honlapról:
Saglik: Könyörtelenül ki kell használnunk a helyzeteket!
Támadónk, Mahir Saglik értékelte az őszi szezont és előretekintett a tavaszi idényre is.
Saglik: Könyörtelenül ki kell használnunk a helyzeteket!
Támadónk, Mahir Saglik értékelte az őszi szezont és előretekintett a tavaszi idényre is.
Milyennek ítéled meg az őszi szezonunkat?
- Egyértelműen azt mondhatom, hogy összességében mindenképpen pozitívnak értékelem az eddig lejátszott 19 mérkőzésünket. Úgy vélem, nem túlzok, ha azt mondom: várakozáson felül teljesítettünk, és a mostani helyezésünket szezon elején még kevesen hitték volna. Igaz, csak később csatlakoztam a csapathoz, így volt némi lemaradásom, főleg erőnlétileg, de úgy érzem, hogy viszonylag gyorsan sikerült behoznom. Megkönnyítette a dolgomat, hogy azonosulni tudok a csapattal, a klub filozófiájával és csapatként örömet lelünk a játékban.
Melyik volt a legemlékezetesebb mérkőzésed?
- Több meccset is lehetne említeni, de az MTK elleni 3–2-es hazai győzelmet mondanám. Két gólt szereztem, hátrányból sikerült visszahozni a meccset. Ez volt az első mérkőzés, ahol igazán azt éreztem, hogy megérkeztem és betagozódtam a csapatba. Persze csatárként mindegyik meccs szép emlék, amelyen gólt szereztem és nyertünk.
Miben kell szerinted a csapatnak a tavaszi szezonra fejlődnie?
- Mindig lehet valamin javítani. Még a karrierje vége felé közeledő játékos is tud jobbítani magán. Fiatal csapatunk van, amelyik nagyon jó úton halad, ehhez az edzőnk és a stábja is igen sokat hozzátesz. Konkrétan válaszolva: több helyzetet kellene könyörtelenül kihasználnunk, a kapu előtt kevesebbet hibáznunk. Nagyobb koncentráció kell. Nálam ez különösen fontos a kiállításom után, amelyből levontam a tanulságokat.
Mit vársz a tavaszi szezontól? Mi kell ahhoz, hogy sikeresen vívjuk meg a tavaszi 14 találkozót?
- A tavaszi szezon szokatlanul későn kezdődik, mivel én eddig a rövidebb német téli szünetekhez voltam szokva. Azonban az nem gond, hisz lesz időnk egy jó felkészülésre, a két edzőtábor és a sok edzőmeccs csak segíthet nekünk. Egy lapáttal rá kell tenni az eddigiekre, hogy az előbb említett fejlődési utat megjárhassuk. Mindenesetre nagyon várom a kezdést, és bízom abban, hogy a szurkolók örömére is sikerül további kellemes meglepetéseket okoznunk.
- Post n°160
Vasas1969 írta:
Bocs ,hogy nem lett túl pozitív a vége. Nézz be gyakrabban és szurkolj Te is a Vasasnak ,hogy teljesüljön az első mondatom. BUÉK Neked is és minden fórumlakónak !
"Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!"
Hajrá Vasas!
Síposúr- Hozzászólások száma : 247
- Post n°161
Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok drukkertársaimnak , a csapatnak és a vezetőségnek . Kívánom ,hogy teljesüljenek be legszebb álmaink. Ehhez jó munkát és jó egészséget kívánok mindenkinek! Hajrá Vasas!
- Post n°162
wahúr írta:
Nem is tudtam, hogy itt is politizálás folyik!
BUÉK!
Hát a klub múltjához méltón valóban a baloldalunk az erősségünk ,de senki sem bánná közülünk , ha a jobboldalunk is jobban teljesítene , akkor a tavalyi bajnoksághoz hasonlóan újra sikerülne elszomorítani Felcsúton valakit.
Persze a politikáról is van véleményünk. Az enyém nem éppen pozitív .Szerintem a politika és a politikusok az első számú felelősök ,hogy ilyen nehéz helyzetbe tudtak kerülni emberek ,hogy egyenes gerinccel nem lehet megélni Magyarországon. Sajnos a segíteni akaró és tudó emberek száma is nagyon megfogyatkozott nekik köszönhetően.
http://abcug.hu/jora-fordult-lecsuszott-sakkmester-elete/
Emiatt is nagyon szép tőletek ,hogy próbáljátok tartani a lelket a másik topik lakójában. Nagyon drukkolok ,hogy újra írjon.
Bocs ,hogy nem lett túl pozitív a vége. Nézz be gyakrabban és szurkolj Te is a Vasasnak ,hogy teljesüljön az első mondatom. BUÉK Neked is és minden fórumlakónak !
- Post n°163
Juhos2 írta:Amilyen nehezen állt össze a baloldal és hová jutottunk ezzel a három védős rendszerrel. Ha rendbe tudnánk tenni a jobboldalt véglegesen az elkövetkező hetekben . . . . . . nyugodtan álmodozhatnánk.
Röviden összefoglaltad a lényeget. Kíváncsi leszek ,hogy a rendbe tételt házon belülről oldjuk meg vagy új igazolással ? A Vancsa által említett , tervben lévő néhány minőségi igazolás körül fognak keringeni a gondolataink a következő napokban. Először heteket írtam, de jó lenne ,ha már a felkészülés elején be tudnának kapcsolódni ,amennyiben valóban lesznek érkezők. A "néhány" gondolom 3-4 érkezőt jelenthet. Ami talán még sok is. Lehet ,hogy már a nemzetközi kupára is készülünk ?
- Post n°164
Hegyi Iván: Futball és fuccsball
Hamarosan hat esztendeje, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök a Magyar Labdarúgás Fóruma elnevezésű rendezvényen meghirdette a következő évtized nagyívű programját. A vakmerő célok közül kettő valósult meg: a válogatott bekerült a világranglista harminc legjobb csapata közé – jelenleg a 26. helyen jegyzik –, és a nemzeti tizenegy mérkőzéseinek nézőátlaga közelít a 2018-ra tervezett 25 ezer felé. Abban az évben azt nem fogja elérni, de leginkább azért nem, mert Magyarországon nincs – és a Puskás Ferenc stadion újbóli felépítéséig nem is lesz – 22 ezresnél nagyobb befogadóképességű aréna.
https://www.vasarnapihirek.hu/sport/hegyi_ivan_futball_es_fuccsball
Hamarosan hat esztendeje, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök a Magyar Labdarúgás Fóruma elnevezésű rendezvényen meghirdette a következő évtized nagyívű programját. A vakmerő célok közül kettő valósult meg: a válogatott bekerült a világranglista harminc legjobb csapata közé – jelenleg a 26. helyen jegyzik –, és a nemzeti tizenegy mérkőzéseinek nézőátlaga közelít a 2018-ra tervezett 25 ezer felé. Abban az évben azt nem fogja elérni, de leginkább azért nem, mert Magyarországon nincs – és a Puskás Ferenc stadion újbóli felépítéséig nem is lesz – 22 ezresnél nagyobb befogadóképességű aréna.
https://www.vasarnapihirek.hu/sport/hegyi_ivan_futball_es_fuccsball
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°165
wahúr írta:
BUÉK!
Én/mi itt csak a közöset keressük.
Azért nem politizálunk, legfeljebb néha húzzuk egymást meccseken. Hogy nézne ki, ha 3-an/4-en még ilyen hülyeségeken össze is vesznénk?
- Post n°166
A honlapról:
Vida Mátéval szerződést hosszabbítottunk
Vida Máté egy évvel meghosszabbította 2018. június 30-ig szóló szerződését a Vasas FC-vel.
Az erről szóló kontraktust a játékos és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével, január 2-án, hétfőn.
Jó hírrel indult az év . Köszönet a vezetőknek érte!
Vida Mátéval szerződést hosszabbítottunk
Vida Máté egy évvel meghosszabbította 2018. június 30-ig szóló szerződését a Vasas FC-vel.
Az erről szóló kontraktust a játékos és Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója látta el kézjegyével, január 2-án, hétfőn.
Vancsa Miklós az aláírást követően elmondta:
- Ez az év egy jó hírrel kezdődik számunkra. Mert bár nem mondtunk le arról a törekvésünkről, hogy a következő másfél hónapos időszakban néhány poszton új, minőségi igazolásokkal megerősítsük a csapatot, ám legalább annyira fontosnak tartom értékeink megtartását. Ezért kiemelt jelentőségű, és számomra nagyon örömteli, hogy egyik legnagyobb tehetségünk, Vida Máté – a sajtóban megjelent hírekkel és szurkolói véleményekkel ellentétben – 2019 nyaráig elkötelezte magát a Vasas FC-hez. A saját nevelésű Vida Máté, Berecz Zsombor, és Ádám Martin – az elmúlt években hozzánk került többi fiatallal együtt – a Vasas arcai, értékei, és alapvetően határozzák meg csapatunk játékának karakterét. Remélem, hogy ezzel sikerült a Vasas szurkolóknak boldogságot szerezni és eloszlatni azt a félelmet, hogy kiárusítjuk csapatunk értékeit”.
Klubunk legutóbb 2015 nyarán hosszabbított szerződést Vidussal, akkor 2018 nyaráig. Máté szakmailag sikeres évet zárt: a csapattal bennmaradás (részben az ő góljával) az NB I-ben áprilisban, felnőtt válogatottság, és újabb bajnoki gól, ősszel, és dobogós helyen történő telelés a Vasassal.
- Nagyon boldog vagyok, hogy további egy évre – 2019 nyaráig – elkötelezhettem magam a Vasashoz és továbbra is ebben a nagyszerű csapatban játszhatok. Nagyon szeretem a Vasast. 12 éves korom óta itt nevelkedtem, így a szívemhez nőtt a klub. Remélem, hogy most az NB I. hátralévő 14 fordulójában is jó eredményeket fogunk elérni, és a bajnokság végén is előkelő helyen zárhatunk. Mindezt a szurkolókkal együtt, az ő segítségükkel. Három kívánságom van 2017-ben: Kerüljenek el a sérülések, legyünk sikeresek a Vasassal a bajnokságban, és jó teljesítményem miatt Bernd Storck szövetségi kapitány továbbra is vegyen számításba a felnőtt válogatottnál - nyilatkozta fiatal középpályásunk a szerződése aláírását követően.
Jó hírrel indult az év . Köszönet a vezetőknek érte!
- Post n°168
Juhos2 írta:Amilyen nehezen állt össze a baloldal és hová jutottunk ezzel a három védős rendszerrel. Ha rendbe tudnánk tenni a jobboldalt véglegesen az elkövetkező hetekben . . . . . . nyugodtan álmodozhatnánk.
BUÉK!
- Post n°169
Amilyen nehezen állt össze a baloldal és hová jutottunk ezzel a három védős rendszerrel. Ha rendbe tudnánk tenni a jobboldalt véglegesen az elkövetkező hetekben . . . . . . nyugodtan álmodozhatnánk.
- Post n°170
A fentieket kívánom az "ide betévedőknek " és a már ittlévőknek is ! BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK !
- Post n°171
Akinek sikerült olyat, akinek nehezebb volt könnyebbet, de mindenki találja meg a szépet, az emléket.
Boldog Új Évet az ide tévedőknek!
Boldog Új Évet az ide tévedőknek!
- Post n°172
Hihetetlen összeget, több százmilliót kap a Vasas a fiatal magyar játékosai után
A prémiumgyűjtésben a Vasas az NB I éllovasa. A harmadik helyen telelő angyalföldi klub amellett, hogy eredményesen futballozik, a lehető legtöbbször betartja a magyar szövetség (MLSZ) ajánlásait, így az őszi tizenkilenc forduló alatt 229 millió forintot gyűjtött.
http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/229-milliot-kaszal-a-vasas-a-fiatalokkal/m8042hw
A prémiumgyűjtésben a Vasas az NB I éllovasa. A harmadik helyen telelő angyalföldi klub amellett, hogy eredményesen futballozik, a lehető legtöbbször betartja a magyar szövetség (MLSZ) ajánlásait, így az őszi tizenkilenc forduló alatt 229 millió forintot gyűjtött.
http://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/229-milliot-kaszal-a-vasas-a-fiatalokkal/m8042hw
- Post n°173
Itt szavazhat az Év góljára
http://www.m4sport.hu/2016/12/28/itt-szavazhat-az-ev-goljara/
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Kattintsatok az elsőre és kész is! De email címet még kérni fog . Ott még egy megerősítésre is szükség lesz.
http://www.m4sport.hu/2016/12/28/itt-szavazhat-az-ev-goljara/
Nem kell túlbonyolítani a dolgot. Kattintsatok az elsőre és kész is! De email címet még kérni fog . Ott még egy megerősítésre is szükség lesz.
- Post n°174
Oenning: Hisszük, hogy nagy tettekre lehetünk képesek
Megérdemelt pihenését, otthon Hamburgban a családjával töltő vezetőedzőnk honlapunk számára pár hét távlatából visszanézett a 2016/17-es NB I-es bajnokság eddig eltelt részére, és előre is tekintett a reményteli tavaszra.
http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_hisszuk_hogy_nagy_tettekre_lehetunk_kepesek-2309
Megérdemelt pihenését, otthon Hamburgban a családjával töltő vezetőedzőnk honlapunk számára pár hét távlatából visszanézett a 2016/17-es NB I-es bajnokság eddig eltelt részére, és előre is tekintett a reményteli tavaszra.
http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_hisszuk_hogy_nagy_tettekre_lehetunk_kepesek-2309
- Post n°175
Juhos2 írta:
Róla mit is írhatnék?
Életem egyik nagy vágya egy általa aláírt Vasas mez. Lehet, hogy tavaszra beteszek a zsebembe egy filcet, hátha összejön.
Szerintem örömmel aláírná. Bízom benne ,hogy a kispesti vagy újpesti otthoni meccseinkre is eljön azért és nem várja meg míg készen lesz az új stadi . Remélem 100 évesen is köztünk lesz még.
- Post n°176
Vasas jövőkép
A fájdalom ára
https://digitalstand.hu/olvaso/46410#2
Végre Kulcsárról is olvashatunk valamit.
A fájdalom ára
https://digitalstand.hu/olvaso/46410#2
Végre Kulcsárról is olvashatunk valamit.
- Post n°177
Vasas1969 írta:Moldova György: Magyar vagyok, zsidó vagyok, kommunista vagyok
és Vasas drukker is
http://24.hu/kozelet/2016/12/25/moldova-gyorgy-allandoan-keverem-bolygatom-a-szart/
http://24.hu/kozelet/2016/12/26/moldova-gyorgy-2-abszolut-szenzacioerzekem-van/
Természetesen a Vasas is szóba kerül a cikkben.
Róla mit is írhatnék?
Életem egyik nagy vágya egy általa aláírt Vasas mez. Lehet, hogy tavaszra beteszek a zsebembe egy filcet, hátha összejön.
- Post n°178
Moldova György: Magyar vagyok, zsidó vagyok, kommunista vagyok
http://24.hu/kozelet/2016/12/25/moldova-gyorgy-allandoan-keverem-bolygatom-a-szart/
és Vasas drukker is
- Post n°179
A honlapról:
Ristevski: Szeretnék történelmet írni a Vasassal!
Folytatjuk szezonértékelő sorozatunkat. Ezúttal macedón válogatott belső védőnket, Kire Ristevskit kérdeztük a várakozásairól, a szezonról és arról, hogy Macedóniában hogyan telnek az ünnepek.
Ristevski: Szeretnék történelmet írni a Vasassal!
Folytatjuk szezonértékelő sorozatunkat. Ezúttal macedón válogatott belső védőnket, Kire Ristevskit kérdeztük a várakozásairól, a szezonról és arról, hogy Macedóniában hogyan telnek az ünnepek.
Az őszi szezon mindegyik mérkőzésén kezdőként léptél pályára. Kérlek, értékeld az őszi szezont a saját és a csapat szempontjából!
- Egy nagyon erős és jó felkészülést végeztünk a szezon előtt, ez megadta az alapot arra, hogy jól induljunk neki a bajnokságnak. Kiemelkedő eredményeket sikerült elérnünk, mindegyik jelenlegi élcsapatot sikerült már egyszer legyőznünk, ami bizonyítja, hogy van keresnivalónk. A legnagyobb erősségünk talán a csapatszellem, emellett persze örülök annak, hogy stabil csapattag vagyok, igyekszem megszolgálni a belém fektetett bizalmat. Voltak persze periódusok, ahol elhagyott minket a szerencse, és persze nekem is voltak gyengébb meccseim. Ez is része a futballnak.
Mik a várakozásaid a tavaszi szezonra, mire kell szerinted leginkább összpontosítanunk?
- Szeretnék történelmet írni a Vasassal. Egy bajnoki cím, esetleg kupagyőzelem jó lenne, de mindenképpen az első helyek környékén akarunk maradni. Ezzel örömet szereznénk a szurkolóknak is. A leginkább arra kell ügyelnünk, hogy továbbra is keményen dolgozzunk. Erre ismét jó alapot adhat a téli felkészülés. Fontosnak tartom megjegyezni: továbbra is kulcsfontosságú, hogy az eddigihez hasonlóan figyeljünk egymásra a mérkőzéseken. Volt egy-két szerencsétlen szituáció az őszi szezon második felében, amiket el kell kerülnünk, de bízom magunkban, hogy ezt is megoldjuk.
Stabil kezdőjátékosa lettél a macedón válogatottnak is. Hogyan értékeled az ottani meccseket?
- Természetesen nagy élmény nekem a válogatottbeli szereplés, nagy büszkeséggel tölt el, hogy hazámat képviselhetem. Fontos tapasztalatokkal lettem gazdagabb, hiszem olyan mérkőzéseink voltak, amelyek ritkán fordulnak elő egy macedón labdarúgó életében. Olaszország és Spanyolország legjobbjai ellen felvenni a versenyt a világ legkiemelkedőbb játékosai számára is komoly kihívás, és nekem részem lehetett mindkét válogatott ellen küzdeni.
Megéltem, hogy milyen egy félbeszakadt meccs maradékát később lejátszani, átéltem, hogy milyen Olaszország ellen egyenlő félként játszani és sajnos azt is, hogy milyen az utolsó pillanatokban elveszíteni egy mérkőzést. Ezt sajnálom, mert jobb eredményeket is elérhettünk volna. Azonban fejlődhetünk itt is, sok munkával és egymás motiválásával.
Nézzünk a pályán túlra is. Miképp telik Macedóniában a karácsony?
- Mi a pravoszláv karácsonyt ünnepeljük, tehát nálunk a karácsony január 7-én van. Sok a hasonlóság, ajándékot adunk egymásnak, együtt a család, közös ebéd és vacsora is van. Nálunk a közös vacsora családi hagyomány, meghitt pillanatok ezek. Az ezt követő napokban térek vissza a Vasashoz és csatlakozom a felkészüléshez.
- Post n°180
Kellemes érzés nyugalomban ünnepelni a karácsonyt.
Hogy ezt miért írom?
Rákattintottam a ződekre. Téma van. Ki kinek lesz az asszisztense, Bognár jön-e, melyik csapattól kit lehetne lenyúlni, na és persze a vezetőség.
Dőljünk hátra, pihenjünk, élvezzük még ezt a pár napot.
Hogy ezt miért írom?
Rákattintottam a ződekre. Téma van. Ki kinek lesz az asszisztense, Bognár jön-e, melyik csapattól kit lehetne lenyúlni, na és persze a vezetőség.
Dőljünk hátra, pihenjünk, élvezzük még ezt a pár napot.