Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 09, 2016 7:07 am

Ráhangolás Paks - Vasas

Ki nyer majd ?

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 46393#3https://digitalstand.hu/olvaso/46393#3
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 08, 2016 8:49 pm

Juhos2 írta:

Az nb 1-es csapatok látványtervei sokkal komolyabbak, mint ahogy a mi stadionunkat mutatják be valamelyik éppen Ferihegyen le/felszálló repülő ablakából. Remélem ennek még köze van a javában zajló háttérbeszélgetésekhez.

Az előző hozzászólásodhoz. Szeretem olvasni amiket írsz. Én sajnos nem követettem Somáliát /se Ugandát, se Angolát/, de nagyon találó a meglátásod.

Észrevetted ,hogy a jelenlegi NB1-esek közül csak a miénk lesz UEFA 3 kategóriás ? Még a Paksé is UEFA 4-es, tehát rangosabb mérkőzések megrendezésére alkalmas. A befogadóképesség növelése lenne a fő szempont ,de jó lenne ,ha sikerülne felsőbb kategóriába is lépni az eredeti tervekhez képest.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Dec. 08, 2016 6:52 pm

Vasas1969 írta:Csakfoci.hu:
    Megmutatjuk, hány stadion lesz kész másfél éven belül - költözések, tervek, költségek, férőhelyek

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 95235-ezek-a-stadion-keszulhetnek-el-2018-tavaszara-arenakorkephttp://www.csakfoci.hu/magyar-foci/95235-ezek-a-stadion-keszulhetnek-el-2018-tavaszara-arenakorkep

Gyanús ,hogy nézünk még tavasszal a Bozsikban meccset úgy ,hogy a mi csapatunk lesz a pályaválasztó.

Az nb 1-es csapatok látványtervei sokkal komolyabbak, mint ahogy a mi stadionunkat mutatják be valamelyik éppen Ferihegyen le/felszálló repülő ablakából. Remélem ennek még köze van a javában zajló háttérbeszélgetésekhez.

Az előző hozzászólásodhoz. Szeretem olvasni amiket írsz. Én sajnos nem követettem Somáliát /se Ugandát, se Angolát/, de nagyon találó a meglátásod.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 08, 2016 11:29 am

Csakfoci.hu:
    Megmutatjuk, hány stadion lesz kész másfél éven belül - költözések, tervek, költségek, férőhelyek

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 95235-ezek-a-stadion-keszulhetnek-el-2018-tavaszara-arenakorkephttp://www.csakfoci.hu/magyar-foci/95235-ezek-a-stadion-keszulhetnek-el-2018-tavaszara-arenakorkep

Gyanús ,hogy nézünk még tavasszal a Bozsikban meccset úgy ,hogy a mi csapatunk lesz a pályaválasztó.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 08, 2016 11:20 am

VASAS REMÉNYKEDÉS

Az edző futása

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 46392#3https://digitalstand.hu/olvaso/46392#3
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 08, 2016 9:59 am

Juhos2 írta:

Az egyetlen pozitívum, hogy Vancsáék látják, hogy valamit kell kezdeni ezzel a helyzettel. De az hogy még lehetőséget se kapjon / ha jól emlékszem / a fradi meccs óta. Nehéz lehet feldolgozni, ha még nekünk is problémás.

Az a baj ,hogy a mester bár pedagógus nem veszi figyelembe a magyar mentalitást. Könyvesnél sem értettem ,hogy amikor hozta az Újpest elleni meccset utána lehetőséget sem kapott. Ezt egy magyar játékos egyértelműen szívatásnak veszi, feladja és leépül mint Könyves . Gyakran olvassuk ezt a magyar idegenlégiósok nyilatkozataiban. Osváth is jól szállt be a fradi meccsbe. Sikerült megfogni a zöldek balszárnyát. Persze ,hogy nem értjük ,ha a munkahelyünkön velünk történik valami hasonló mi is menni akarnánk onnan ,amint lehetőségünk van rá. Úgy érzem a legtöbbre hívatott játékosunkat fogjuk elveszíteni. Somalia a fradiból 2,4 millió euróért ment Toulousba . Tehát keresett a nemzetközi piacon az ilyen egész jobboldalt bejátszani tudó játékos. Sokat fizetnek érte. A brazil fiú pont a 27. születésnapja előtt igazolt Franciaországba. Osváth 2 nap múlva tölti be a 21.-et (pont a paksi meccs napján). 3-4 év múlva is fiatalabb lesz , mint tavaly nyáron a Somália. Emiatt a menedzseres sztori is (amit végül elfelejtettél megosztani velünk) érthető lenne.
    Nem tudjuk mi van a háttérben. Még az is lehet ,hogy Oenningnek adnánk igazat ,ha tudnánk mi történt. Így annak ellenére ,hogy rengeteget köszönhetünk Neki , mégis neheztelünk rá Osváth miatt.

Ha a születésnapján még a keretben sem lesz ill pár percnyi játéklehetőséget sem kap , akkor nagyon félek , hogy örökre elbúcsúzhatunk tőle.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Dec. 07, 2016 7:37 pm

Vasas1969 írta:

Ha azokkal a csapatokkal is fogunk játszani a BL -ben  akiket nézel , akkor már elégedettek leszünk a nemzetközi kupaszerepléssel is. Very Happy
    Osváth beharangozott kölcsönadásának nagyon nem örülök. Nehogy ezen múljon majd a BL.

Az egyetlen pozitívum, hogy Vancsáék látják, hogy valamit kell kezdeni ezzel a helyzettel. De az hogy még lehetőséget se kapjon / ha jól emlékszem / a fradi meccs óta. Nehéz lehet feldolgozni, ha még nekünk is problémás.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 10:05 pm

Juhos2 írta:Egy rövid ideig nem leszek gép közelben. . . . . . . .  Nézem a BL-t, milyen ellenfeleket kaphatunk jövőre. Very Happy

Ha azokkal a csapatokkal is fogunk játszani a BL -ben  akiket nézel , akkor már elégedettek leszünk a nemzetközi kupaszerepléssel is. Very Happy
    Osváth beharangozott kölcsönadásának nagyon nem örülök. Nehogy ezen múljon majd a BL.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Dec. 06, 2016 9:04 pm

Egy rövid ideig nem leszek gép közelben. . . . . . . . Nézem a BL-t, milyen ellenfeleket kaphatunk jövőre. Very Happy
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 1:55 pm

Berecz: Pakson is nyerni akarunk

A Diósgyőr elleni 3-0-s győzelmünkben fontos szerepet játszott középpályásunk, Berecz Zsombor. A múlt szombati és a jövő szombati mérkőzésről is kérdeztük harmadik gólunk szerzőjét.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Berecz_pakson_is_nyerni_akarunk-2284http://www.vasasfc.hu/hirek/berecz_pakson_is_nyerni_akarunk-2284

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Pic2_2284
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 1:14 pm

NB1.hu:
    Illovszky Stadion: erről suttognak a titkos háttérbeszélgetéseken

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Illovszky-stadion-errol-suttognak-a-titkos-hatterbeszelgetesekenhttp://nb1.hu/otp-bank-liga/illovszky-stadion-errol-suttognak-a-titkos-hatterbeszelgeteseken

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 8874
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 12:55 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 12:46 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 06, 2016 12:00 pm

NS: VASAS BOLDOGSÁG

Kicsi tikitaka

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 46390#2https://digitalstand.hu/olvaso/46390#2
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 05, 2016 9:20 pm

colocolo írta:Blikk hu.három hónap alatt 434 millióval ér többet a Vasas csapata.Érdemes elolvasni.

3 hónap alatt 434 millióval ér többet a tabellát vezető Vasas

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Fvrx54mhttp://www.blikk.hu/sport/magyar-foci/3-honap-alatt-434-millioval-er-tobbet-a-vasas/fvrx54m

Köszi Colo !
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 05, 2016 7:21 pm

Blikk hu.három hónap alatt 434 millióval ér többet a Vasas csapata.Érdemes elolvasni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 05, 2016 1:22 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 05, 2016 12:05 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 7:24 pm

Juhos2 írta:

Érdekes én félfüllel valami menedzseres történetet hallottam. Te hol ültél?  Very Happy
    Legközelebb legyél bátrabb.
    Léphetnének valamit, de attól tartok a meccshiányból fakadóan egy-két rossz megoldás után jönne, a na ugye megmondtam.
    De amiről végeredményben írni akartam az Botond. Ma volt nálam egy pápai ismerősöm. Nagyon rossz véleménnyel volt róla /hozzáállás, mutatott játék a pápai évek alatt/ szóval várjunk még azzal a hozsannával.

2 székkel Tőled balra a fiad mellett . Very Happy Mi volt ez a menedzseres történet ? Az én verziómat az az idősebb nagydarab bajszos drukker mesélte a mellette lévőknek. A kocsmában is mintha említett volna valaki ilyesmit. Nem tudom valós e ? Gondoltam is ,hogy megkérdezhettük volna Vasgabót. Ő biztos tudta volna a tutit ?
    Nem olvastam még a kocsmát ,de tény ,hogy élet költözött a jobboldalunkba amikor Botond pályára lépett. Télen adott a feladat. Tudom ,hogy baloldali csapat vagyunk. Nincs is evvel bajom ,de azért a jobboldalunk is gyakrabban adhatna életjeleket (vonatkozik ez a középen játszókra is), főleg mert úgy érzem itt sem áll(t Könyves) rosszabb játékosanyag Oenning rendelkezésére mint a baloldalon. Ha nem sikerül változtatni ebben ,akkor rettenetesen kiszámíthatóak leszünk.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Dec. 04, 2016 5:50 pm

Vasas1969 írta:

2 sorral mögöttünk azt beszélték ,hogy beszólt az edzőnek és azért jegeli. Azt is mondta az illető ,hogy nem érti mert nem mostanában volt és már rég le kellett volna zárni az ügyet . Gondolom a nyári felkészülés alatt történhetett a dolog. Sajnos nem tudtam rákérdezni ,hogy ezt mennyire konkrétan vagy csak pletyka alapján tudja. Mindenesetre abból amit írtál kiderült ,hogy Oenning nem bírja Osváthot és sajnos ennek az ellenszenvnek a csapat látja kárát. Sürgősen rendezniük kellene az ügyet egymást közt. Vancsa vagy Jámbor úr lépjen már valamit mert elveszítjük az egyik legjobb játékosunkat. Ennyi büntetés szerintem elég volt neki.

Érdekes én félfüllel valami menedzseres történetet hallottam. Te hol ültél?  Very Happy
    Legközelebb legyél bátrabb.
    Léphetnének valamit, de attól tartok a meccshiányból fakadóan egy-két rossz megoldás után jönne, a na ugye megmondtam.
    De amiről végeredményben írni akartam az Botond. Ma volt nálam egy pápai ismerősöm. Nagyon rossz véleménnyel volt róla /hozzáállás, mutatott játék a pápai évek alatt/ szóval várjunk még azzal a hozsannával.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 4:27 pm

Murka: Megmutattuk, hogy nem írhatnak le minket

Diósgyőr elleni 3-0-s győzelmünk egyik kulcsjátékosa volt fiatal szélsőnk, Murka Benedek, aki az első gólnál fontos szerepet töltött be. A mérkőzésről, a sérüléséről és az idei utolsó meccsünkről kérdeztük.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Murka_megmutattuk_hogy_nem_irhatnak_le_minket-2283http://www.vasasfc.hu/hirek/murka_megmutattuk_hogy_nem_irhatnak_le_minket-2283

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Pic2_2283

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 4:10 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 2:01 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 1:57 pm

Oenning: Nem volt kétséges, hogy melyik a jobb csapat

Vezetőedzőnk értékelte a Diósgyőr elleni (3-0) mérkőzést.

Michael Oenning: - Kiválóan játszottunk az első másodperctől az utolsóig, gratulálok a csapatomnak. Nem volt kétséges, hogy melyik a jobb csapat. Az első gólunk nehezen született meg, de azt követően már adott volt a mérkőzés iránya. A cserék kiválóan szálltak be, Vaskó gólt lőtt, Király pedig gólpasszt adott. A Honvéd elleni vereség után sem estünk össze, hétközben továbbjutottunk a kupában, most pedig magabiztos győzelmet arattunk. Nagy lépést tettünk afelé, hogy az első helyen telelhessünk.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 04, 2016 12:23 pm

colocolo írta:
      Vasas:Dvtk 3:0

Vasas: Nagy G.0 - Burmeister 4 Korcsmár 4 Risztevszki 5 -Murka 5 Vida 4 Berecz 5 Hangya 5 - Ádám 4 Pavlov 4 Remili 4

csere: Burmeister - Vaskó 5    57.perc
                       Ádám - Király B.   69.perc
                       Berecz - Czvitkovics   78. perc

Talán egy kicsit okosabbak leszünk Osváth ügyben.Az újságíró kérdése:Újra és újra téma,miért nem játszik a korosztályos válogatott Osváth Attila,mert hogy olykor nagyon lyukas a csapat jobb oldali védekezése?
    Michael Oenning:Huszonhárom tagú keretünk van,mindenki egyenlő esélyekkel küzd.Jelenleg Osváth Attila személye a legkisebb probléma nálunk.

Egyrészt én ezt nem így látom,másrészt pedig gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

2 sorral mögöttünk azt beszélték ,hogy beszólt az edzőnek és azért jegeli. Azt is mondta az illető ,hogy nem érti mert nem mostanában volt és már rég le kellett volna zárni az ügyet . Gondolom a nyári felkészülés alatt történhetett a dolog. Sajnos nem tudtam rákérdezni ,hogy ezt mennyire konkrétan vagy csak pletyka alapján tudja. Mindenesetre abból amit írtál kiderült ,hogy Oenning nem bírja Osváthot és sajnos ennek az ellenszenvnek a csapat látja kárát. Sürgősen rendezniük kellene az ügyet egymást közt. Vancsa vagy Jámbor úr lépjen már valamit mert elveszítjük az egyik legjobb játékosunkat. Ennyi büntetés szerintem elég volt neki.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Vas. Dec. 04, 2016 11:07 am

Vasas:Dvtk 3:0

Vasas: Nagy G.0 - Burmeister 4 Korcsmár 4 Risztevszki 5 -Murka 5 Vida 4 Berecz 5 Hangya 5 - Ádám 4 Pavlov 4 Remili 4

csere: Burmeister - Vaskó 5 57.perc
    Ádám - Király B. 69.perc
    Berecz - Czvitkovics 78. perc

Talán egy kicsit okosabbak leszünk Osváth ügyben.Az újságíró kérdése:Újra és újra téma,miért nem játszik a korosztályos válogatott Osváth Attila,mert hogy olykor nagyon lyukas a csapat jobb oldali védekezése?
    Michael Oenning:Huszonhárom tagú keretünk van,mindenki egyenlő esélyekkel küzd.Jelenleg Osváth Attila személye a legkisebb probléma nálunk.

Egyrészt én ezt nem így látom,másrészt pedig gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Dec. 04, 2016 1:47 am

A meccs után keresgéltük az agyunkban vajon mikor vertük meg utoljára a diókat? Itt a válasz. Nem csoda, hogy ehhez már évkönyv kell. Egy újabb győzelem ami már nagyon "járt". Ez az év tele van ilyen régi adósságok törlesztésével.
    Ki lehetett volna tömni őket jobban, hamár így alakult. Bármilyen felállásban megverni őket szép eredmény.
    Elbúcsúztattuk a kispest pályát, avassuk fel a Szuszát jövőre, közben egy újabb adósságot kéne meg lerendezni Tolna megyében. Egyéb kívánság?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 03, 2016 9:59 pm

Helyzetre sem nagyon futotta a tartalékos Diósgyőrnek a Vasas ellen

Simán nyert az éllovas, 2010 után először győzték le ismét a miskolciakat.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 398082_diosgyor_vasashttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/398082_diosgyor_vasas

Már a Honvég gyirmóti győzelmétől sem voltam boldog ,de a Vidi debreceni sikere elrontotta a diók feletti győzelem örömét. Persze a fradi zakó kárpótol azért.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Dec. 02, 2016 10:43 pm

Oenning: Nyerni és támadóbb szellemben játszani

A 2016-os év hajrájához közeledünk, az OTP Bank Liga 18. fordulójában a DVTK lesz csapatunk ellenfele. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Oenning_nyerni_es_tamadobb_szellemben_jatszani-2277http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_nyerni_es_tamadobb_szellemben_jatszani-2277
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Dec. 02, 2016 5:57 pm

Vasas1969 írta:Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 MagyarKupa629

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Magyar-kupa-a-nyolcaddonto-sorsolasa-eloben-az-nso-n-2539565http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/magyar-kupa-a-nyolcaddonto-sorsolasa-eloben-az-nso-n-2539565

LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA
    NYOLCADDÖNTŐ

Cegléd (NB II)–DVTK (NB I)
    ZTE (NB II)–Újpest (NB I)
    Dorog (NB II)–Vasas (NB I)
    Szentlőrinc (NB III)–Szolnoki MÁV (NB II)
    Csákvár (NB II)–Soproni VSE (NB II)
    Ferencváros (NB I)–Bp. Honvéd (NB I)
    Érd (NB III)–Budafoki MTE (NB III)
    Mezőkövesd (NB I)–Gyirmót FC Győr (NB I)

A nyolcaddöntő játéknapjai: 2017. február 11. és 2017. március 1.

Na, jöhet a kupa feeling!!
    Idegenben, aztán"otthon". Két meccs azért már egy kicsit más.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 9:47 am