by Vasas1969 Szomb. Márc. 23, 2024 4:17 pm
Örülök a Siófok elleni edzőmeccsnek még ,ha nem is sikerült nyerni de az eredményből is látszik , hogy rengeteg gyakorlásra van még szükség és nem ártana még további edzőmeccset játszani a szünetben . Talán a tegnapi meccs is lehetett volna 2x60 perces vagy 3 félidős , hogy minden játékos kapjon lehetőséget .
Visszatérve a Gyirmót elleni múlt vasárnapi bajnokira szerintem mindenki előre aláírta volna ezt az eredményt egy jó csapat otthonában szóval evvel teljesen elégedettek lehetünk . A pályán viszont szinte hétről hétre ugyanazt a jó esetben közepes produkciót nyújtja a társaság. Most is leginkább Tóth Milánnak köszönhető a győzelem . Viszont az első félidőben a csapatvédekezés kimondottan tetszett , ahogy megtámadtunk minden labdás embert ahogy a térfelünkre ért sőt sokszor már előtte is . Így nem tudták szervezni a játékot a hazaiak és a sikeres letámadásunknak köszönhetően többször szereztünk labdát . Az ilyen kontráinkat kellene eredményesebben kihasználni de leginkább arra lenne szükség , hogy tovább bírjuk kondival azt ami az első 45 perc nagyobb részében jól működött viszont a 2. félidőben már egyáltalán nem . Lehet más típusú erőnléti edzéseket kellene tartani Ferenczi Pistának . Többségében technikásabb játékosok vannak nálunk elől és a középpályán és szerintem nincsenek hozzászokva ,hogy ilyen agresszívan letámadva védekezzenek és amikor folyamatosan az ellenfél játékosával kell menni hamarabb elfogy a kondi . Hogy ez ne történjen meg Gerának is ki kellene használni minden cseréjét . Szerintem egyrészt azért nem teszi mert nem ismeri még eléggé a játékosokat ( emiatt is kellene több edzőmeccs ) másrészt úgy gondolja a jelenlegi a legerősebb kezdő és kicsit fáradtabban is többet tudnak hozzátenni mint a friss cserék ezt az utóbbi meccsek alapján én is így érzem . Azt gondolom ezt a kezdőt akarja minél jobban összecsiszolni a hátralévő meccsekre és talán csak Szántó Regő tud még bekerülni ,ha teljesen felépül . Erről jut eszembe , hogy remélem semmi baja nem lesz Baráth Botondnak akit bár korábban én sem annyira kedveltem de a tavaszi egyenletes jó teljesítményével kihagyhatatlan a csapatból és már egyre inkább érthető , hogy miért szerepelt korábban a válogatottban .
A tegnapi válogatott meccset nézve az jutott eszembe , hogy Tóth Milánt eltudtam volna képzelni a pályán . Szerintem ,ha így folytatja és Gera figyel rá , hogy ne szálljon el magától akkor 2 éven belül debütál és a mostani értéke mögé is egy 0 kerül hamarosan a Transfermárkton emiatt mindenképpen új szerződést kínálnék neki a vezetőség helyében . A kondíció mellett a koncentrációra is nagyobb figyelmet kell fordítani a csapatnak és a stábnak mert az első félidő végén és a 2. elején is majdnem megleptek bennünket a hazaiak nem beszélve a sokadik meccs végén bekapott gólról . Én már nem is láttam a játékosainkban azt , hogy újra megtudják szerezni a vezetést mert a meccs végére szétestek de annál jobban örültem , hogy rám cáfoltak .
Gratulálok a győzelemhez !