by Vasas1969 Szomb. Feb. 12, 2022 11:08 am
" Juhos : Arra jó volt a meccs, hogy végignézzük mi vár ránk. A rengeteg néző megdobogtatta a szívemet, de sajnos a 12. játékos vízióját nem támasztotta alá. Fejben, gyorsaságban más kávéház az első osztály. Nem is vártam mást, csak megerősített a mindennapokban. Nagy hibának érezném, ha könnyű kifogások mögé bújva odáznánk el a nyilvánvaló nehézségeinket."
Sajnos én is azt láttam , hogy evvel a kezdővel eleve feladtuk a meccset . Persze valahol megértem Kuttort mert ,ha a legjobb kezdővel állunk ki és esetleg egy 120 perces kiesés után a hétvégén is elvérzünk a Budafok ellen akkor mindenki leszedi a fejét , hogy miért nem tudta elengedni az eleve esélytelen kupameccset . Elszomorító , hogy kapura sem lőttünk . Szerintem egy normálisabb NB3-as csapat is legalább helyzetig eljutott volna . Az bosszantott a legjobban , hogy amikor végre nyíltsisakosabb játékra váltottunk volna a cserékkel akkor a bíró gyorsan rövidre zárta a meccset avval a lesgóllal . Pedig talán meglephettük volna egy nagyobb adag szerencsével a fradit . Berecz érvénytelen góljánál még a sokadik ismétlés után sem tudtam eldönteni ,hogy biztosan kéz volt e ? Inkább az de Bogdán kirohanása szerintem minden más meccsen büntető .
Annak ellenére ,hogy nem sok közünk volt a meccshez még így is lehetett volna döntetlen a meccs , ha normális a játékvezetés . Kimondani is furcsa egy ilyen egyoldalú meccs után ,de lehet elég annyi is ,ha Jova véd és akkor még meglepetést is okozunk . Persze ez a teljesítmény még döntetlent sem érdemelt volna . Főleg az első félidőre gondolok mert a szünet után azért már életjeleket adott a csapat . Szerintem valahol az is visszaütött , hogy a felkészülés során nem tudtunk komolyabb ellenféllel játszani a sok beteg miatt és gyakorlatilag a diók elleni bajnoki jelenthetett némi felkészülést a zöldek ellen illetve az első félidő mert utána a cserék mellett a kezdőből is kezdték páran felvenni a ritmust . Nagyon remélem ,hogy legalább 2 lapáttal rá tudunk tenni vasárnap a második félidőben mutatott teljesítményre . Azt hiszem a Csaba elleni bajnoki idején lesz egy fontosabb esemény is ami meghatározza esélyeinket a bennmaradásra amennyiben sikerül feljutnunk .