Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

2 posters

Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas Örökké !!!!!! - Page 8 Empty Re: Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 02, 2022 12:40 pm

Juhos2 írta:Ez már sajnos tényleg a kiesés szele. Szalmaláng?
    Pedig jó érzés kint lenni a stadiban, örülni és bosszankodni, hajtani a csapatot, élvezni az nb 1 hangulatát, ennyi év után.
    A kezdő láttán még ennyi esélyt sem adtam volna a csapatunknak. Örülök, hogy rám cáfolták, közelebb álltunk a győzelemhez, de sajnos egy újabb lehetőség szállt el.
    Sajnos nem sikerült most sem pedig szerintem is közelebb álltunk a győzelemhez . A Paks elleni meccs mellett a tegnapi volt az amikor azt mondhatjuk , hogy biztató a jövőre nézve . Bár 9 nyeretlen meccs után nem is tudom szabad e egyáltalán ilyet mondani . Ilyenkor már minden meccs kudarc amikor nem tudunk nyerni . Viszont a látottak alapján nem zárnám ki azt sem , hogy Kisvárdán meglepjük a hazaiakat . Örömteli volt Vida visszatérése ráadásul nem is játszott rosszul , ahogy a csapat sem . Szándékosan nem fogalmaztam úgy , hogy jól játszottunk mert az azért egy kis túlzás lett volna . De látszott előrelépés a játékunkban . Viszont a szögletrúgásoknál semmi javulást nem látni sem a saját sem az ellenfél kapuja előtt . Szinte minden csapatban több a magas és fejelni is jól tudó játékos mint nálunk ráadásul beadni se nagyon tudunk még pontrúgásból sem . Mindenképpen orvérzésig gyakoroltatnám a pontrúgásokat és a kivédekezésüket mert ezek miatt gyakorlatilag hendikeppel futunk neki minden meccsnek . Most is ezen ment el a meccs . Feczesin is egy klasszissal jobb mindkét kapu előtt mint Novothny Soma akit pedig jól fejelő játékosnak gondoltam .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Vas. Okt. 02, 2022 5:28 am

Ez már sajnos tényleg a kiesés szele. Szalmaláng?
    Pedig jó érzés kint lenni a stadiban, örülni és bosszankodni, hajtani a csapatot, élvezni az nb 1 hangulatát, ennyi év után.
    A kezdő láttán még ennyi esélyt sem adtam volna a csapatunknak. Örülök, hogy rám cáfolták, közelebb álltunk a győzelemhez, de sajnos egy újabb lehetőség szállt el.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 01, 2022 1:25 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Szept. 30, 2022 6:53 pm

Aki a második csapatunkban játszik, az sajnos jelenleg ott is tart.
    Akármelyik nevet dobnák be, hamar kiderülne miért nem játszik jelenleg az első csapatban.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 28, 2022 11:15 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 28, 2022 10:33 am

Juhos2 írta:Lassan vége a válogatott mizériának, folytatódhat a bajnokság. Remélem erőnlétileg sikerült javítani a csapat lehetetlen helyzetén. Én ilyen kezdésre nem emlékszem, ez nagyon mélyre sikerült. Nem csak a csapat, hanem az állandó fröcsögés is elkeserít, akár melyik Vasas oldalt nyitom meg, ez jön szembe.
    Nem mondom, hogy amikor baráti társaságban rákérdeznek nem érzem magam kellemetlenül /Mi van a Vasassal?/. Inkább motyogok, mint válaszolok.
    Megyünk, nyomjuk.Smile

FC Hatvan - Vasas FC II
    2022. szeptember 28. 16:00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/fc_hatvan_-_vasas_fc_ii-587
    Remélem ma Hatvanban a Vasas II. meccsén lesz egy kis sikerélményünk . Már annyival megelégszem ha pár játékosunk úgy játszik , hogy az a nagy csapat szempontjából is reménykeltő lehet . Nagy szükségünk van minden kis biztató jelre nekünk drukkereknek . Bár az edzőváltáskor biztos voltam benne ,hogy kiesünk de nagy hiba lenne a bajnokság negyedekor feladni . Amúgy is azt figyeltem meg a Mennyeiben ,hogy sok kiesés ellen küzdő csapat akár 3 alkalommal is mélypontra kerül és aki mindig kimászik a gödörből az tud bennmaradni . Mi pedig az első akadályon nem tudunk átjutni . A fröcsögés helyett inkább olyan biztatásra lenne szükség a ZTE ellen mint a Puskás meccsen 2016 áprilisában . Az állandó fröcsögéssel csak még mélyebbre ássuk magunkat főleg ,ha átterjed a csapatra is .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Szept. 25, 2022 3:02 pm

Lassan vége a válogatott mizériának, folytatódhat a bajnokság. Remélem erőnlétileg sikerült javítani a csapat lehetetlen helyzetén. Én ilyen kezdésre nem emlékszem, ez nagyon mélyre sikerült. Nem csak a csapat, hanem az állandó fröcsögés is elkeserít, akár melyik Vasas oldalt nyitom meg, ez jön szembe.
    Nem mondom, hogy amikor baráti társaságban rákérdeznek nem érzem magam kellemetlenül /Mi van a Vasassal?/. Inkább motyogok, mint válaszolok.
    Megyünk, nyomjuk.Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 24, 2022 9:54 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Szept. 19, 2022 2:52 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 17, 2022 10:31 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 14, 2022 7:46 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 14, 2022 7:39 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Szept. 13, 2022 12:03 pm

Vereség Újpesten

http://www.vasasfc.hu/hirek/vereseg_ujpesten-6376

Nagyon csalódott voltam vasárnap este a meccs után , úgy éreztem annak alapján amit láttam , hogy most már el sem fogunk mozdulni a kieső helyről . A Kuttor igája alól felszabadult csapattól ugyanazt kaptam de inkább kevesebbet mint eddig . A különbség csupán annyi volt ,hogy az eddigi legszerényebb teljesítményt nyújtó csapat volt az ellenfelünk . Az Újpestben még benne volt a fradi elleni KO . Nagyon rosszak voltak az első félidőben , ekkor még reménykedtem ,hogy nyerhetünk ellenük mert ők tűntek gyengébbnek az első 45 perc alapján . A 2. félidőben kicsit elkezdték magukat csipkedni a lilák mi meg még az első félidőhöz képest is visszaestünk . Ráadásul szokás szerint elfogytunk kondiban a 65.-70 . perc tájékán . Amikor a sokat dolgozó Holender elfárad onnantól vége is a támadójátékunknak .
    Én rossz ötletnek tartottam ,hogy Nagy Miklós teljesítette a drukker szakértők akaratát és leváltotta Kuttort . Gondolom azt hitte ,hogy ,ha rosszul sül el az edzőváltás akkor közös lesz a felelősség . Na abban biztos vagyok , hogy nem lesz senki majd aki feltenné a kezét közülük és miután Kuttor már nincs ő lesz minden bajok forrása a szakértőinknél . A váltásnál is rosszabb ötletnek tartom , hogy Elemért hoztuk akinek nem sikerült bizonyítania Debrecenen kívül . Bár én gyakran beleolvastam a Loki topikba edzősége idején és csupán a Szimával való rokoni kapcsolatoknak tulajdonították ott, hogy a kispadon lehet . Azért az akkori ellenünk való mérkőzéseken szerintem jól meccselt Kondás . Nem is emlékszem , hogy babér termett volna ellenük . Én Dárdait szerettem volna de eltudtam volna képzelni Lőw Zsoltot esetleg Supkát erre a váltás utáni másnap mind szabad lett .
    A legnagyobb bajnak azt tartom , hogy max 70 perces csapat vagyunk . Sok keveset vagy alig játszó játékost igazoltunk akik emiatt nem is vannak igazán formában . Állítólag Elemér jó edzéseket tart és ha ennek köszönhetően a csapat kondija rendben lesz az már fél siker . Ha formába is tudná hozni őket akkor nem kell még feladnunk mert szerintem 2 csapat biztos van akinél jobb ez a keret . Kár , hogy az egyik a vasárnapi ellenfelünk volt . A szögleteinket kellene még veszélyesebbé tenni mert eddig az élvonalban hatástalanok .
    Zimonyit is szívesen látnám többet a pályán főleg olyankor amikor Holender is ott van és még van benne szufla . Hinorával nem tudom mi volt , soha nem láttam ennyire gyengén játszani . Szerintem nagyon egyedül volt és amikor a passz nem opció úgy nehezebb cselezni . Ő nyerő embere lehetne pedig Kondásnak remélem az is lesz .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 11, 2022 10:10 pm

Termálfürdő FC Tiszaújváros - Vasas FC II 0 - 9

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/termalfurdo_fc_tiszaujvaros_-_vasas_fc_ii-583

Ma csak ennek a meccsnek örülhetünk . Ez bárki ellen kiváló eredmény lenne de a tavalyi 5. ellen meg főleg . Úgy látszik Kuttor távozása a második csapatban játszókat tüzelte fel az első csapaton ez már kevésbé látszott . Remélem lesz köztük olyan aki lendületet tud majd adni az első csapatnak .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 10, 2022 10:11 pm

A Vasas FC II. hétvégén a Tiszaújváros ellen játszik

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_vasas_fc_ii_hetvegen_a_tiszaujvaros_ellen_jatszik-6362
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 10, 2022 10:01 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 10, 2022 12:33 am

A Vasas sportigazgatója az edzőváltásról: “Határozott döntést hoztunk” – Kondás tervez néhány változtatást

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/vasas/a-vasas-sportigazgatoja-az-edzovaltasrol-hatarozott-dontest-hoztunk-kondas-tervez-nehany-valtoztatast
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 08, 2022 11:09 am

NB I: több bátorságot vár a Vasastól Kondás Elemér

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-tobb-batorsagot-var-a-vasastol-kondas-elemer-2912427

Már annak is örülnék , hogy amikor gyors ellentámadásra van lehetőség a még nem visszarendeződött ellenfél ellen akkor nem fordulnánk vissza a saját kapunk felé . Ehhez még bátorság sem kell csak egy kis józan ész ,hogy belássuk így könnyebb gólt szerezni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 07, 2022 8:24 pm

Légiósok: Ádám Martin újabb győztes gólt szerzett az Ulszanban – videó

https://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-adam-martin-ujabb-gyoztes-golt-szerzett-az-ulszanban-2912331
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 07, 2022 11:17 am

Kondás Elemér: Egy jó közösség sok mindenre képes!

http://www.vasasfc.hu/hirek/kondas_elemer_a_vasas_fc_vezetoedzoje-6355

http://www.vasasfc.hu/hirek/kondas_elemer_egy_jo_kozosseg_sok_mindenre_kepes-6356

http://www.vasasfc.hu/hirek/kuttor_attilaval_szerzodest_bontottunk-6353

Most már az új seprő jól seper elvének optimizmusa alapján talán még 50% esélyünk is lehet a bennmaradásra . Eddig alig adtam többet 60%-nál . Meglett a drukkerek akarata . Remélem igaza van a " szakértőinknek " és tényleg egy futball analfabéta volt ez a Kuttor aki nélkül akkor is sorra nyernénk a meccseket ,ha nem lenne edzőnk vagy ők edzenék a csapatot . Ráadásul a jól értesültek szerint ő a főgonosz aki vasastalanítani akarja a Vasast és már Nagy Miklósnak sem enged semmi beleszólást a csapat dolgaiba ami korábbi edzőink idején maximálisan elnyerte "szakértőink" tetszését . Kicsit már a Hófehérke mesében éreztem magam ahol Kuttor a gonosz mostoha királyné . Nagy Mikós az öreg király akit elvarázsol vagy megmérgez , a többiek a csapat és a drukkerek meg a Hófehérke akinek a Vasas szívét meg ki akarja vágatni Kuttor királyné .
    Én nem láttam , hogy Kuttor lett volna a gát és , hogy ne harcolt volna érte a csapat . Bevallom még csodálkoztam is ,hogy mennyire oda voltak érte a játékosok a feljutáskor mert azért akkor is voltak hírek és nekem sem tetszett sok minden amit csinált . Félek ő látta reálisabban a dolgokat , hogy mi kell a bennmaradáshoz . Mégis közel 100 meccse volt nemrégiben a Kövesd edzőjeként a kiesésünk óta is tovább erősödő NB1-ben . Véletlenül sem akarom azt mondani , hogy ő a legjobb edző még azt se , hogy jó ahhoz több helyen és többször kell bizonyítani . De felkészült ,alapos szakembernek gondolom aki lehet cserélni nem tud és támadójáték is hagy komoly kívánnivalót maga után de szerintem bent tudta volna tartani a csapatot evvel a beszari focival is , ha kicsit összeszoknak és még többen felveszik az élvonal ritmusát . Ez mindenesetre egy nem hozzáértő véleménye a távolból . Persze ,ha önteltségével valóban mérgezte a környezetét amit már mértéktartó drukkerek is állítanak akkor valóban el kellett küldeni . Mondjuk 1 napot igazán várhattunk volna még mert egy Supka - Kuttor cserével is jobban jártunk volna szerintem és olcsóbban is megúszta volna.mindkét klub . Igazából Dárdaiban reménykedtem de miért is választana minket , ha esetleg hazajön amikor a fiát is edzhetné Fehérváron . Bevallom először amikor megláttam a Vasas új edzőjeként Kondás fényképét fagyos rémület markolta a szívemet . Reménykedtem , hogy csak hasonlít és mégis valami ismeretlen külföldi szakember kerül a padra .
    Azért természetesen sok sikert Elemérnek ! Kívánom neki , hogy végre akkor is tudjon bizonyítani amikor nem az ország legjobb csapatát irányítja . Amennyiben valóban volt vasastalanítás akkor nagyon örülnék ,ha Vasas érzelmű emberek több szerepet kapnának akár a stábban akár a csapatban persze csak ,ha megérdemlik .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Szept. 05, 2022 11:03 pm

Vasas FC II.: Magabiztos győzelem a Pénzügyőr ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasas_fc_ii_magabiztos_gyozelem_a_penzugyor_ellen-6350

Végre valahol győztünk !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 04, 2022 1:18 pm

A Vasas FC II hétvégén a Pénzügyőr együttesét fogadja

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_vasas_fc_ii_hetvegen_a_penzugyor_egyutteset_fogadja-6341

A hozzászólást Vasas1969 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 05, 2022 11:05 pm-kor.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 04, 2022 1:14 pm

Újabb 1 pont

http://www.vasasfc.hu/hirek/ujabb_1_pont-6348

Újabb egy pont amivel nem sokra megyünk A vezetésünk után kicsit korán kezdtem el azt hinni , hogy megnyerjük a meccset . Hidegzuhany volt ,hogy amikor Holender lövése után még Szivacs visszaszerzi a labdát és a Hinorától visszakapott labda után a beadása ellenfélhez megy és abból indul az ellentámadás . Az a baj Novothny és Pátkai is pont úgy helyezkedett ,hogy nem lehetett volna megtalálni őket a beadással . Esetleg ,ha erőből át tudta volna rúgni Holendernek a túloldalra de szerintem csak a középen lévőket érzékelte . Talán Pátkainak inkább a kontrát indító felcsúti elé kellett volna bevágnia akkor ő kapja a beadást és hátulról csak felrúgni tudták volna . Ettől a rossz passztól még nem kellett volna gólt kapnunk de hátul Otigba és Ilyinbor is egymást nézte a perzsa csatár helyett . Utána mindjárt lett volna egy jóval nagyobb bakija Szivacsnak de abból szerencsére nem lett gól és les is volt . Mennyből a pokolba . 2-0 helyett 1-1 pedig olyan szép villám akció volt a Jova kirúgása , Novothny fejese és Holender lövése . Mindig az ilyeneket hiányolom . Ráadásul Jovának és Novothnynak is jót tett volna egy kis sikerélmény . Az a baj mindenki kicsit Szivacs volt mert sok volt a labdaeladás . Ennek ellenére a Puskás időnkénti fölénye is meddő volt . Sikerült az ő játékukat is elrontani és egy X-es meccset lehozni . Egy hajszállal mi voltunk a veszélyesebbek ,ha csak azokat az akciókat nézzük ami nem volt les . Reális az eredmény .
    Meglepett ,hogy többen ennyire elfáradtak a csapatból . Novothnyn nem csodálkozom a tarcsi meccsén borzasztó volt most többet kaptam tőle mint amit vártam . Sillye és Holender is elkészült és mások is pedig mondta a vendégkapus is ,hogy nem volt nagy iram . Csak hát menni kellett az ellenféllel míg az NB2-ben mi domináltunk .
    Nem tudom mi lesz Kuttor sorsa . Szerintem vele is bent maradnánk egy hasonló pályán mint ahogy feljutottunk . Persze ehhez nem ártana ,ha több játékosunk lenne formában de ez csak edzéseken nem fog menni . Nem értem miért lenne ciki a tarcsi ami erre van . Lehet Zimonyi vagy Ihrig most győztes gólt rúgott volna . Bevallom azt hittem a cserék Hinora vezérletével behúzzák majd a meccset de nem jött be .Mindenkinek többet kell hozzátennie . Az új igazolásokból eddig csak Holender hozta magát . Igaz a többi nagy részével úgy voltunk lehet , hogy jók lesznek . Már azt sem bánnám ,ha nem lennének rosszak .
    Továbbra is azt gondolom ,hogy csak akkor váltsunk ,ha egy Moniz vagy Bölöni szintű szabad edzőt tudunk hozni . Persze ,ha az Újpestet sem verjük meg akkor el kell gondolkodni . A Megyeri úton meg akkor sem nyertünk amikor az volt a hazai pályánk . Nem lesz egyszerű de mégis a legkönnyebb az első körből hátra lévő meccsek közül .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 03, 2022 11:37 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 01, 2022 1:00 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 01, 2022 12:07 pm

Eger SE: sovány pont az angyalföldi fiatalok ellen

https://www.heol.hu/helyi-sport/2022/08/eger-se-sovany-pont-az-angyalfoldi-fiatalok-ellen

Hát ezt büntetés volt nézni . Főleg az első félidőt mert a másodikban már kevésbé voltunk rosszak . Igazából egy csúnyább szót kellene használnom a teljesítményünkre . Kleiszt figyeltem és nem értettem , hogy miért ő a középső védő a háromból és nem a kis Puskás akit fel kellene építeni ,ha már ennyire kevés a bevethető belső védőnk és igazolni meg nem akarunk . Lehet Márk lenne majd Hidi cseréje mert mindketten hátulról irányítottak . Pontosak Márk labdái de mivel hátulról indít van idő az ellenfélnek lereagálni őket és megelőzni az emberünket . Azt éreztem ,hogy felkellene vinni a középpályára és onnan irányítania . A végére előrébb is küldték de nem lett eredménye mert nem kapott labdát , hogy odarúgja ahova kell . A kapott gólnál ő hibázott . A többiekről Kapornait észre sem lehetett venni , Szalait is csak a magassága miatt . Cipf volt aki időnként próbálkozott legalább emiatt megérdemelte az egyenlítő gólt .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 01, 2022 11:17 am

Egyetlen gól döntött a címvédő Ferencváros elleni meccsen

http://www.vasasfc.hu/hirek/egyetlen_gol_dontott_a_cimvedo_ferencvaros_elleni_meccsen-6336

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-fel-kell-spannolnunk-magunkat-az-ujpest-ellen-csercseszov-2911179

Amikor megláttam az összeállításunkat azt gondoltam nagyon nehéz lesz nekünk gólt rúgni és jó eséllyel meglesz az X de ,ha a fradi megszerzi a vezetést akkor egy csatárral szinte 0 az esély ,hogy mi is tudjunk szerezni egyet még akkor is ,ha az az egy csatár Holender . Ha nincs az a szerencsétlen Otigbán megpattanó lövés akkor meg is van a döntetlen . Kuttor taktikája ami amúgy jól működött ezzel a korai góllal felborult és a többi csatárunk formáját látva akiket a végén bevetett már nem sok remény volt az egyenlítésre . Talán ,ha az addig sokat dolgozó Holender végig a pályán tudott volna maradni . Otigbára visszatérve nagyon megérdemelte volna ,hogy ő szerezze az egyenlítő gólt . Nagyon tetszett , ahogy küzdött érte .
    Ódor játékát kíváncsian vártam de nem sokat tudtam meg mert ugyanúgy nem passzoltunk neki mint a koreaiak Ádám Martinnak ill korábban Szivacskinak amikor esélye lett volna meglódulni a szélen . Nem értem miért erőltetünk mindent középen . Hátha eltudott volna futni a szélen és lehet jobban megtalálta volna a beadása Filipet vagy Hinorát mint korábban Szivacsé és nekik sem kellett volna a fradi védők túlereje ellen birkózniuk . Azt hittem emiatt igazoltuk . Persze lehet ,hogy ő is élete meccseit játszotta korábban ellenünk és az edzéseken már nem volt ennyire ügyes vagy ennyire kötött volt a taktika a fradi ellen , hogy nem mehetett fel . Én mindenesetre bátrabban bevenném a játékba . A többi csapat a fradinál már gyengébb lesz .
    Ami bosszantott ,hogy abból a kevés lehetőségünkből ami adódott alig találtunk kaput . Összességében elfogadható teljesítmény volt ez a fradi ellen annyiban ,hogy szinte sikerült teljesen elrontani a játékukat . Kár ,hogy a miénk is az volt mert pontosabb játékkal akár meglehetett volna az egy pont . Kövesden a hőség vette el az erőnket most meg a fizikailag is erősebb fradi . Ez jól látszott Berecz játékán is akinél csak amiatt örültem , hogy nem állították ki .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 31, 2022 12:24 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 31, 2022 10:49 am

Szerdán Vasas-Ferencváros!

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában 20:30-tól az Illovszky-stadionban lépünk pályára.

http://www.vasasfc.hu/hirek/szerdan_vasas-ferencvaros-6319

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-marquinhos-a-vasas-ellen-megszerezne-masodik-bajnoki-goljat-2911015

A Kövesd elleni meccsről csak annyit , hogy ilyen kánikulában képtelenség focizni ezért nem is bántanék senkit mert az csoda , hogy nem kaptak napszúrást többen a pályán . http://www.vasasfc.hu/hirek/1_pont_mezokovesden-6313
    Ilyen forróságban csak túlélni lehet a meccset . Nem csoda , hogy az NB2 17:30-as 6 meccséből 5 dontetlenre végződött pedig akkor nem volt olyan meleg mint a mi meccsünkön .
    Hibának azt tartom , hogy csak egy jól fejelő emberünk volt a pályán Otigba . Úgy meg nagyon nehéz lehozni egy meccset , hogy az ellenfél ne rúgjon szögletet vagy szabadrúgást a kapunk előtt . Hiányzik Ilyinbor vagy legalább Litauszki , Baráth páros valamelyike és nemcsak a saját de az ellenfél kapuja előtt is . A fradi ellen Ilyinbor lenne jó mert ő a leggyorsabb a 3 közül .
    Ma nagyon elégedett lennék egy nem sokat érő 1 ponttal .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 27, 2022 1:03 pm

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 9:50 pm