Kikaptunk a Honvédtól
http://www.vasasfc.hu/hirek/kikaptunk_a_honvedtol-6288Szerintem Debrecenben nemcsak Baráthot és Ilyinbort vesztettük el de a Honvéd elleni meccset is . Nélkülük fejjel teljesen veszélytelenek voltunk az ellenfél kapuja előtt és hátul is hiányoztak . Velük ,ha nem is nyerünk de biztosan nem kapunk ki . Ilyinborral nincs a második góljuk és Hidi Patrik is előrébb több veszélyes labdát tudott volna adni . Így eléggé meddő volt a fölényünk . Veszélyt csak Hidi pontrúgásai jelentettek . Ha most Holender is kidől akkor nem sok jóra számítok . Felrémlett bennem a bronzos szezonunk amikor szintén fordított a Honvéd bár akkor a bajnoki címért most meg a bennmaradásért megyünk . Remélem most mi végzünk előttük két hellyel és elégedett is leszek . Most is szerencséjük volt mert a döntetlen azért reálisabb lett volna . Úgy érzem a Kövesd otthon is elkapható és muszáj is lesz elkapni őket ,ha már egy verhető ellenféltől otthon kikaptunk . Ráadásul utána a fradi meccs biztos zakónak tűnik otthon is . Dombóról tudtuk ,hogy bravúrkapus potyákkal . A potya megvolt most már jöhetnek a bravűrok .
Amúgy a kis Szilágyi nem volt rossz és Hinora is felfogja venni az NB1 ritmusát csak kell még néhány meccs neki . Belső védő még mindenképpen kellene , ha már felelőtlenül elengedtük Szilágyi Zolit . Már többször írtam azt az esetet a Jámbor érában amikor 8 középső védőnk volt és mégis volt olyan meccs amikor csak kettő volt bevethető . Én a tarcsiban a kis Puskást még nem láttam alkalmasnak a bevetésre és Novothny is bűn rossz volt . Kleisz emelkedett ki egyedül de ő is csak a közepesnél volt valamivel jobb . Viszont az látszott , hogy hiba lenne lemondani róla .