Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

2 posters

Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas Örökké !!!!!! - Page 9 Empty Re: Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 23, 2022 11:28 pm

Kikaptunk a Honvédtól

http://www.vasasfc.hu/hirek/kikaptunk_a_honvedtol-6288

Szerintem Debrecenben nemcsak Baráthot és Ilyinbort vesztettük el de a Honvéd elleni meccset is . Nélkülük fejjel teljesen veszélytelenek voltunk az ellenfél kapuja előtt és hátul is hiányoztak . Velük ,ha nem is nyerünk de biztosan nem kapunk ki . Ilyinborral nincs a második góljuk és Hidi Patrik is előrébb több veszélyes labdát tudott volna adni . Így eléggé meddő volt a fölényünk . Veszélyt csak Hidi pontrúgásai jelentettek . Ha most Holender is kidől akkor nem sok jóra számítok . Felrémlett bennem a bronzos szezonunk amikor szintén fordított a Honvéd bár akkor a bajnoki címért most meg a bennmaradásért megyünk . Remélem most mi végzünk előttük két hellyel és elégedett is leszek . Most is szerencséjük volt mert a döntetlen azért reálisabb lett volna . Úgy érzem a Kövesd otthon is elkapható és muszáj is lesz elkapni őket ,ha már egy verhető ellenféltől otthon kikaptunk . Ráadásul utána a fradi meccs biztos zakónak tűnik otthon is . Dombóról tudtuk ,hogy bravúrkapus potyákkal . A potya megvolt most már jöhetnek a bravűrok .
    Amúgy a kis Szilágyi nem volt rossz és Hinora is felfogja venni az NB1 ritmusát csak kell még néhány meccs neki . Belső védő még mindenképpen kellene , ha már felelőtlenül elengedtük Szilágyi Zolit . Már többször írtam azt az esetet a Jámbor érában amikor 8 középső védőnk volt és mégis volt olyan meccs amikor csak kettő volt bevethető . Én a tarcsiban a kis Puskást még nem láttam alkalmasnak a bevetésre és Novothny is bűn rossz volt . Kleisz emelkedett ki egyedül de ő is csak a közepesnél volt valamivel jobb . Viszont az látszott , hogy hiba lenne lemondani róla .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 21, 2022 2:05 pm

Gimcheon Sangmu FC vs Ulsan Hyundai FC  1-2

https://www.youtube.com/watch?v=rQKVTVtXvRs

Martin duplázott . 2 szép fejesgól . Hátrányba került a csapata ezért végre kapott pár beadást . Meghálálta de játékban sokkal több kell tőle mert elég öregurasan játszott  . Le is cserélték mert a hazaiak nagyon nyomtak és gondolom egy mozgékonyabb ember hasznosabb volt az ULSAN számára . Viszont hátha ennek a 2 gólnak is köszönhetően jobban elfogadják a játékostársai és ezután keresni fogják a labdáikkal Martint .
    https://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-adam-martin-duplajaval-nyert-az-ulszan-2909437
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 21, 2022 10:07 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 21, 2022 9:59 am

Vasas FC II: Vasárnap a Hajdúszoboszlót fogadjuk

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasas_fc_ii_vasarnap_a_hajduszoboszlot_fogadjuk-6281

https://www.youtube.com/watch?v=OuV2z2jfaNY

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasas_fc_ii_vereseg_a_bajnokeselyes_ellen-6279

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasas_ii_vereseg_a_deac_ellen-6260

4 meccsen egy pont nagyon kevés ráadásul elég jó csapatot fogadunk akik tavaly negyedikek lettek a bajnokságban . Bravúr kellene ellenük , ha már a nyerhető meccseket nem tudtuk hozni az elején Moháék és az újonc Körösladány ellen . A Békés megyeiek minket 3-1 -re vertek majd 4-1-re kikaptak a kupában egy megye I -es csapattól . A vissza játszók igazán megmutathatnák ma a pályán , hogy élvonalbeli játékosok . A győzelem lenne az igazi de az 1 pont is értékes lenne egy ilyen erős ellenfél ellen akik azért a BVSC-nél kicsit gyengébbek .
    Az viszont örömteli , hogy 12 órától a youtubon is követhetjük a meccset . Köszönet érte a vezetőségnek !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 19, 2022 4:04 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 17, 2022 12:22 pm

Ódor Máté a Vasasban folytatja

http://www.vasasfc.hu/hirek/odor_mate_a_vasasban_folytatja-6267

https://www.transfermarkt.com/mate-odor/leistungsdatendetails/spieler/592926/wettbewerb/UN2/verein/30660

Hát ő nem Bese . Nem tudom jó játékos ezért néhány számunkra érdekes szurkolói véleményt bemásolok a honlapjukról . A többiben csak szidják a szegedi klubvezetést vagy sok sikert kívánnak neki .

1. "Nagy kár érte és Kovács Milánért is. Csak ne kiöregedett lelassult játékosokat hozzunk, az alibi foci nem vezet sehova. Az új fiatalok között vannak biztató igazolások csak megint idő kell mire egységes csapat leszünk. Azért bármi történik bízni kell bennük. Máténak köszönjük, nagy gólt rúgott a Fáy úton. Hajrá Szeged! "

2. "Komolyan nem vagyunk képesek senkit se megtartani?? Legyen szó egy jó edzőről, egy tapasztalt játékosról, vagy jelen esetben egy tehetséges fiatal játékosról aki alap embere a csapatnak..
    Továbbra is borzasztó a klubb irányítás! Amikor zsebbe kell nyúlni nem teszik, amikor felesleges akkor van lóvé! Borzalmas ez az egész.. Attól függetlenül mi ott leszünk a lelátókon! Sok sikert Máté a továbbiakban! Köszönünk mindent!"

3. "Megint az egyik legjobb szélső védő oda grat....! "

4. "Hát ez tragédia megint....az egyik legjobb védő, azóta kiderült, az NBI-es Vasas igazolta le. Helyette hoztunk Könczey meg Szilágyi féle noname védőket a harmad osztályból, legalábbis ami a színvonalat és az eddigi eredményeket jelenti. Ki lesz a következő? A tavalyi csapatból (kezdő) maradtak négyen... Molnár -Farkas, Temesvári, Simon, Gajdos. "

5. " Csakhogy kiégett volt nb1-es játékosra cseréltük vajon megérte ? (+ Szilágyi akiről még nem mondok véleményt..) "

Az mindenesetre kiderült ,hogy a Tóth Bence , Szatmári és Szilágyi Zoli árában benne volt Ódor is . Szóval játékoscsere is lehetett ,ha megalapozott a szegedi drukker véleménye . Mondjuk nem túl hízelgő a kiégett NB1-es jelző egykori játékosaink számára . Szilágyira csúnya is lenne még ezt mondani egy ilyen gól után . 3:05-perctől érdemes nézni . https://www.youtube.com/watch?v=g2txHIz-J_s

Visszatérve Ódorra . Két villanás ellenünk ami megfoghatta Nagy Miklóst . Az első 2:25 perctől . https://www.youtube.com/watch?v=-TB1SnJ7KpY
    A második egy gólpassz rögtön a legelején csak a riporter nem mondja a nevét . https://www.youtube.com/watch?v=5WAjW2ZUXCY

A Digi Sport Nap Hőse rovatában van vele is egy videó ami már több mint 2,5 éves . (Kicsit lentebb kell tekerni ) .Jó szemléletű srácnak tűnik a saját és Toldi Gábor elmondása szerint is . Gyors , sokat fut . A szerződés megvan . Akkor most már őt idézve "Határ a csillagos ég !"
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 15, 2022 5:33 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 15, 2022 3:55 pm

Juhos2 írta:Bese rendesen kivár. Nálunk lehet, hogy felértékelődik a hiánya a három belsővédős rendszerünk miatt.
    Buta szabálytalanság volt, tele lett kürtölve a média által Pátkai szabálytalansága, nagy a nyomás, nem állnak bele.
    Remélem a hétvégén egy nyíltabb felállással próbálkozunk a kispest ellen, talán nem ördögtől való ebben reménykedni.
    Bese lehet azt is nézi ,hogy melyik csapatban lesz biztos kezdő . Baráth komoly konkurencia lehet neki Szivacs már kevésbé őt a gyorsasága tartja a csapatban , hogy ne kontrázzanak le minket ,ha szögletet rúgunk . Érdekes , hogy a Paksnál meg Osváth volt hátul a Honvéd ellen ilyenkor . Mondjuk Holender Filip is bevethető lenne itt de az óriási luxus lenne a legveszélyesebb támadót jobbhátvédben játszatni . Mindenesetre kell még valaki ,ha már Szilágyi Zolit is elengedtük aki mindkét poszton bevethető lett volna .
    Igazad van a Pátkai eset még jobban befolyásolthatta a bírót . Erre nem is gondoltam . Félek ezt a nyíltabb felállást felboríthatják a sérülések és Baráth eltiltása . Nagyon várom a híreket Hinoráról és Ilyinborról .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 14, 2022 10:19 am

Bese rendesen kivár. Nálunk lehet, hogy felértékelődik a hiánya a három belsővédős rendszerünk miatt.
    Buta szabálytalanság volt, tele lett kürtölve a média által Pátkai szabálytalansága, nagy a nyomás, nem állnak bele.
    Remélem a hétvégén egy nyíltabb felállással próbálkozunk a kispest ellen, talán nem ördögtől való ebben reménykedni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 13, 2022 5:56 pm

Ádám Martin megszerezte első gólját Dél-Koreában, majd egy gólpasszt is kiosztott – videók

http://www.csakfoci.hu/kulfoldi-foci/vilag-foci/adam-martin-megszerezte-elso-goljat-del-koreaban-majd-egy-golpasszt-is-kiosztott-video
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 13, 2022 5:13 pm

https://dvsc.hu/videok/video-sajtotajekoztato-dvsc-vasas-1-1/

Pürrhoszi döntetlen . Sajnos Barát felesleges szabálytalansága miatt 70 percet kellett emberhátrányban játszani . A múlt héten dicsértem a harcosságát de ez felelőtlenség volt főleg , hogy a kisvárdai eset után várható volt , hogy a bíróknak szigorúan meg kell torolni minden kirívó durvaságot . Amúgy is túl sok indokolatlan szabálytalanságot követtünk el amit nehéz lett volna taktikainak nevezni . A kiállítással nekünk nézőknek elszállt a reményünk egy Paks ellenihez hasonló jó meccsre pedig a Hidi , Sillye , Hollander , Berecz négyes később is képes lehetett volna a gólhoz hasonló szép akciókra . Azért a fiúk megmutatták ,hogy tudnak CSAPAT lenni . A 28. percben történt kiállítás után az 50. percig gyakorlatilag nem volt helyzete a Lokinak . Akkor villant Horváth Krisztofer és megmutatta miért volt a Vasas drukkerek kívánság listáján is a neve . Utána a 62.percig jól tartottuk magunkat de az újabb helyzetük után fölénybe kerültek . A küzdőszellem példás volt és és az önfeláldozó játéknak és a Fortunának köszönhetően már kezdtem azt hinni , hogy meg is nyerjük a meccset . Jova azonban a bakijával a megérdemelt 1 ponthoz juttatta a Debrecent pedig már azt hittem jóvá teszi az előző meccset . Nem tudom Ilyinbor is hibás volt e ,de ilyenkor tényleg a kapusnak kell iránytani a védőjét ,ha kijön . Utána is meleg volt a pite de megúsztuk a szabadrúgásokat ekkor már tudtam örülni az X-nek is . A megyei lap címe sokat elmond ,hogy a helyiek hogyan értékelik az összecsapást .
    https://www.haon.hu/helyi-sport/2022/08/hatalmas-csata-gyozelemmel-felero-dontetlen-szuletett-a-nagyerdon
    Nagyot harcolt mindkét csapat .
    Tetszett ,hogy mindenki odatette magát és adtunk könnyen egy párharcot sem sőt kisegítettük egymást mert egy Horváth Krisztofert megállításához minimum 2 ember kellett ,ha nem három . Hollender a gólon kívül nem nagyon tudott megvillanni de annyit futott a kiállítás után ,hogy gyakorlatilag egyedül lekötötte a hazaiak teljes védelmét és így nem tudták érvényesíteni a támadásoknál az emberelőnyt . Hidi pontrúgásai veszélyesebbek mint Hinoráé viszont az nem tetszik amikor mindketten kivonják magukat a játékból egy szögletrúgás miatt ezt már akkor sem szerettem amikor még Ádám Martinék csinálták . Úgy érzem Hinora is kezdi megszokni az élvonalat de kell még pár meccs neki ill kellene mert félek , hogy komolyabban megsérült . Otigbát meg Bereczet emelném a gól miatt is és Ilyinbor is rengeteget mentett de mindenki megtette a magáét . Azért lehet ,hogy megérett egy Jova - Dombó csere .
    Félek bajban leszünk Barát eltiltása és Hinora valamint Ilyinbor sérülése miatt . Túlságosan is könnyelműen engedtük el Vicziánt és Szilágyi Zolit most meg lehet , hogy egy belső védőnk maradt egy verhetőnek tűnő Honvéd elleni meccsen . Ellenük már nem bizonyíthat Barát . A keretből talán Szivacski játszott belső védőt pár meccsen . Esetleg a kis Puskás vagy Sztojka rakható be Otigba mellé . Persze Bese Barnabás és Pávkovics Bence még szabad de az előbbi is inkább jobbhátvéd . Még előfordulhat egy Holender , Szivacski , Otigba , Silye védősor is a kispestiek ellen . Ihrig Farkast mindenképpen játszatnám ,ha kell Hinora helyén amennyiben nem lesz bevethető .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 13, 2022 8:04 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 12, 2022 11:16 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 12, 2022 3:09 pm

Pénteken este a DVSC lesz az ellenfelünk

http://www.vasasfc.hu/hirek/penteken_este_a_dvsc_lesz_az_ellenfelunk-6249

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-debreceni-vsc-vasas-2812751

Elégedett lennék a legutóbbi meccsünk eredményével . Még elég sokan ott lesznek a pályán ma este is mindkét csapatból .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 12, 2022 1:59 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 11, 2022 9:25 pm

Holender Filip: Számomra a gólok jelentik a boldogságot

http://www.vasasfc.hu/hirek/holender_filip_szamomra_a_golok_jelentik_a_boldogsagot-6251
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 09, 2022 6:10 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 09, 2022 6:00 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Fordulatos, parázs meccsen 2-2 a Paks ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/fordulatos_parazs_meccsen_2-2_a_paks_ellen-6240

„Ezzel a mérkőzéssel érkeztünk meg az NBI-be” Röviden csak annyit , hogy Kuttornak ebben a mondatában minden benne van . Bár csak egy pontot szereztünk de valahogy úgy érzem mégis többet nyertünk evvel a mai meccsel . Jó ,hogy azt a Holender Filipet láttuk mint a pár napja felrakott összefoglalóban . Végre egy csatár aki egyedül is a kapu felé megy ,ha kontra lehetőség adódik és nem vár a társakra ami alatt az ellenfél visszazárkózik  mint pl Radó bár ma ő is jó volt . Hámori Ferenc  mutatkozott be hasonlóan jól a Vasasban . Remélem Holender továbbra is tartani tudja ezt a formát .

Fordulatos. Parázs. Az biztos.
    És ez még csak az eleje. Minden pontnak értéke lesz, bennem már most elkezdődött a visszaszámlálás.
    -Jova, Hidi, Barát /meccs közben Hidi taccsra rúgott fordítása után gondoltam rá, hogy az épphogy ki nem esett kispesttől miért kellett idehozni őket/.
    A két szél között folyamatosan hatalmas a különbség a támadások építésében. Ez régi tapasztalat csak most jutott eszembe. Míg az első félidőben Silye oldalát, beindulásokat, mélységi indításokat élményszámba megy nézni. A második félidőben előttünk játszók, néha úgy érzem a teljes tanácstalanság,
    De inkább valami jót.
    Élvezetes, számomra felüdülést hozó, új magasságokba repítő, érzelmektől sem mentes 90 percet láthattam /ami lehetett volna 100 is/.
    Pont egy ilyen fordulatos , parázs meccs megnyerése tudott volna lendületet adni a csapatnak de végül is így sem volt ez annyira rossz . Talán még az a 4 perc hiányzott . Remélem a pontok nem fognak .
    Jova szerintem is benne volt de nem láttam , jól hogy Otigbán mennyire pattant meg a labda .Hidit kb a 25. perc után vettem észre ,hogy a pályán van. Pátkai sokkal többet brusztol a pályán . Viszont az általad dicsért baloldali támadások jó része tőle indult . Bevallom nekem nagyon tetszik , hogy egy indítással megoldja azt amihez eddig minimum 2-3 passz kellett ami alatt le is reagálta és csírájában elfojtotta az ellenfél védelme az akciónkat . Én ezt már évek óta hiányoltam bár azért Szatmáritól és Pátkaitól is láttunk már ilyeneket , ha nem is ennyiszer egy meccsen . Szerintem , ha középen vagy a jobboldalon játszana még Szivacskinak is tudna hasonló jó labdákat adni mint Radónak , Holendernek és Sillyének pénteken . Mivel a pontrúgások után a Paks biztosan a fejjel legveszélyesebb csapatok közé tartozik így én emiatt is indokoltnak éreztem egy magasabb ember beállítását mert még így is több jól fejelő emberük volt a pályán mint nekünk .
    Barát többször hibázott de sokoldalú harcos védő én úgy érzem több van benne és összességében nem fog csalódást okozni az idény végén . Amúgy érdekes ,hogy nekem is többször megfordult a fejemben ,hogy a majdnem kieső csapatból próbálunk erősíteni ahol még nem is voltak kirobbanthatatlan alapemberek az előző évben .
    Ha már említetted Sillyét talán ő és a két csatár Holender és Radó volt a 3 legjobb a Paks ellen .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 07, 2022 12:10 pm

Vasas1969 írta:

„Ezzel a mérkőzéssel érkeztünk meg az NBI-be” Röviden csak annyit , hogy Kuttornak ebben a mondatában minden benne van . Bár csak egy pontot szereztünk de valahogy úgy érzem mégis többet nyertünk evvel a mai meccsel . Jó ,hogy azt a Holender Filipet láttuk mint a pár napja felrakott összefoglalóban . Végre egy csatár aki egyedül is a kapu felé megy ,ha kontra lehetőség adódik és nem vár a társakra ami alatt az ellenfél visszazárkózik  mint pl Radó bár ma ő is jó volt . Hámori Ferenc  mutatkozott be hasonlóan jól a Vasasban . Remélem Holender továbbra is tartani tudja ezt a formát .

Fordulatos. Parázs. Az biztos.
    És ez még csak az eleje. Minden pontnak értéke lesz, bennem már most elkezdődött a visszaszámlálás.
    -Jova, Hidi, Barát /meccs közben Hidi taccsra rúgott fordítása után gondoltam rá, hogy az épphogy ki nem esett kispesttől miért kellett idehozni őket/.
    A két szél között folyamatosan hatalmas a különbség a támadások építésében. Ez régi tapasztalat csak most jutott eszembe. Míg az első félidőben Silye oldalát, beindulásokat, mélységi indításokat élményszámba megy nézni. A második félidőben előttünk játszók, néha úgy érzem a teljes tanácstalanság,
    De inkább valami jót.
    Élvezetes, számomra felüdülést hozó, új magasságokba repítő, érzelmektől sem mentes 90 percet láthattam /ami lehetett volna 100 is/.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 05, 2022 11:21 pm

„Ezzel a mérkőzéssel érkeztünk meg az NBI-be” Röviden csak annyit , hogy Kuttornak ebben a mondatában minden benne van . Bár csak egy pontot szereztünk de valahogy úgy érzem mégis többet nyertünk evvel a mai meccsel . Jó ,hogy azt a Holender Filipet láttuk mint a pár napja felrakott összefoglalóban . Végre egy csatár aki egyedül is a kapu felé megy ,ha kontra lehetőség adódik és nem vár a társakra ami alatt az ellenfél visszazárkózik mint pl Radó bár ma ő is jó volt . Hámori Ferenc mutatkozott be hasonlóan jól a Vasasban . Remélem Holender továbbra is tartani tudja ezt a formát .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 05, 2022 4:29 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 05, 2022 3:47 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Döntetlennel rajtoltunk

http://www.vasasfc.hu/hirek/dontetlennel_rajtoltunk-6224

Csak annyit jegyeznék meg amit a riporter is mondott ,hogy ez NB2-es mérkőzés volt . Sőt annak sem a legjobb mert a tavaszi meccshez képest is szerényebb teljesítményt nyújtott mindkét csapat . Talán ,ha hamarabb hozza be Kuttor Géresit akkor Zimonyyival megnyerhették volna nekünk a meccset . Sajnos evvel a teljesítménnyel max a Kecskemétet tudjuk majd megelőzni . Abban reménykedem ,hogy Ihrig-Farkas és Holender minőségi javulást hoz majd a támadójátékunkba .

A kezdőt meglátva, azt kérdeztem magamtól, hogy ez mi? Vendégségben voltunk, csak félszemmel tudtam követni a mérkőzést. Engem inkább az azonnali negatív reakciók, amik még a Vasas oldalakon is megjelentek, fájnak. Belőhetetlen a keretünk ereje jelenleg, temetni nem fogom egy mérkőzés alapján a csapatot. Meg kell oldani.
    Az edző nem szimpatikus sokaknak és nemcsak a 3 amigó miatt . Bár abban szerintem neki van igaza . Én sem rajongok érte (pedig játékosként egyik kedvencem volt akkor ment egy Álomcsapat nevű játék és alapemberem volt ) de drukkolok neki ,hogy sikeres legyen amit csinál mert új edzővel más stílust begyakorolni idény közben szinte egyenlő lenne a biztos kieséssel . Hacsak nem egy Bölöni szintű valaki jönne de ő meg foglalt. Most a Paks ellen is hiába nem jobb a vendégek kerete sem ők évek óta ugyanazt a stílust játsszák ami Bognárral ugyan még támadóbb lett csak a távozók helyére posztra igazolnak vagy házon belül oldják meg olyannal aki cseréből lép elő főszereplővé mint Martin és már tisztában van mit kell játszania. Bár Kuttor is hasonló stílust játszat mint Schindler Szabolcs ennek az a legfőbb jellemzője ,hogy nem igazán látszik , hogy mit akarunk játszani . Ez most még nem is baj ,ha eredményes lesz és bennmaradunk vele . Amikor Oenninggel kiestünk akkor úgyis nagyon kiismerhetőek voltunk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 05, 2022 3:31 pm

Az első NB I-es összecsapásunk következik az új Illovszky-stadionban

http://www.vasasfc.hu/hirek/az_elso_nb_i-es_osszecsapasunk_kovetkezik_az_uj_illovszky-stadionban-6233

http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4_sport_eloben_kozvetiti_a_ma_esti_meccsunket-6237

A Kecskemét után újabb mumuscsapat ma este 8-kor . Bevallom pesszimista vagyok és esélyesebbnek érzem a vendégeket emiatt már döntetlen esetén sem lennék szomorú a sokkal összeszokottabb Paks ellen . Waltner eddig kétszer is ikszelt velünk még Kaposvár edzőjeként az NB2-ben . Nehéz meccs lesz mert bár tavasszal sok meccset lehoztunk kapott gól nélkül itthon ezt a fradi mellett a Paks ellen legnehezebb megtenni olyan sok begyakorolt támadásvariációjuk van . Emiatt beállni ellenük is veszélyes de nekik esni sem tanácsos a kontráik miatt . Nem irigylem Kuttort .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 05, 2022 12:58 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

A Vasas FC II döntetlennel kezdte az új szezont

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_vasas_fc_ii_dontetlennel_kezdte_az_uj_szezont-6225

Jelenleg avval is elégedett lennék ,ha egyik csapatunk sem esne ki mert a Jászberény is a 16. helyen végzett az előző szezonban ami még éppen bennmaradást ért . Szóval ezt is hozni kellett volna Moháék ellen . Ha több felkészülési meccse van a második csapatnak akkor talán nem születnek ilyen súlyos hibák ami most 2 pontba került .

A felkészülés alatt egy meccsüket láttam. Egy játékost nem láttam akit az első csapatba jelölnék jelenleg. Max. a hiányzók átmozgatására lesz jó. Aki utánuk akár vidékre utazni ám tegye, biztos jó szórakozás lesz.
    Én pedig nagyon bosszús voltam , hogy nem a Közép csoportba kerültünk mert akkor megtudtam volna nézni a környékbeli csapatok meccsein őket . Mindenesetre elég figyelmeztető , hogy az első 2 meccsen egy épphogy bennmaradó és egy újonc csapat ellen csak 1 pontot szereztünk . Gondolom az összeszokatlanság a legnagyobb probléma . Nagyon sok munka kell ,ha nem akarjuk egy osztállyal lejjebb folytatni . Remélem minél hamarabb megszületik az első győzelem és egy kis önbizalmat kapnak tőle a srácok.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 04, 2022 2:00 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 01, 2022 1:35 pm

Vasas1969 írta:

Döntetlennel rajtoltunk

Csak annyit jegyeznék meg amit a riporter is mondott ,hogy ez NB2-es mérkőzés volt . Sőt annak sem a legjobb mert a tavaszi meccshez képest is szerényebb teljesítményt nyújtott mindkét csapat . Talán ,ha hamarabb hozza be Kuttor Géresit akkor Zimonyyival megnyerhették volna nekünk a meccset . Sajnos evvel a teljesítménnyel max a Kecskemétet tudjuk majd megelőzni . Abban reménykedem ,hogy Ihrig-Farkas és Holender minőségi javulást hoz majd a támadójátékunkba .

A kezdőt meglátva, azt kérdeztem magamtól, hogy ez mi? Vendégségben voltunk, csak félszemmel tudtam követni a mérkőzést. Engem inkább az azonnali negatív reakciók, amik még a Vasas oldalakon is megjelentek, fájnak. Belőhetetlen a keretünk ereje jelenleg, temetni nem fogom egy mérkőzés alapján a csapatot. Meg kell oldani.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 01, 2022 12:46 pm

Vasas1969 írta:

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_vasas_fc_ii_dontetlennel_kezdte_az_uj_szezont-6225

Jelenleg avval is elégedett lennék ,ha egyik csapatunk sem esne ki mert a Jászberény is a 16. helyen végzett az előző szezonban ami még éppen bennmaradást ért . Szóval ezt is hozni kellett volna Moháék ellen . Ha több felkészülési meccse van a második csapatnak akkor talán nem születnek ilyen súlyos hibák ami most 2 pontba került .

A felkészülés alatt egy meccsüket láttam. Egy játékost nem láttam akit az első csapatba jelölnék jelenleg. Max. a hiányzók átmozgatására lesz jó. Aki utánuk akár vidékre utazni ám tegye, biztos jó szórakozás lesz.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Júl. 31, 2022 10:57 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Júl. 31, 2022 10:41 pm

Döntetlennel rajtoltunk

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Júl. 30, 2022 5:51 pm

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 4:13 am