by Vasas1969 Pént. Jan. 13, 2023 11:42 pm
Élvonalbeli cseh és szerb ellenfeleink lesznek holnap
http://www.vasasfc.hu/hirek/elvonalbeli_cseh_es_szerb_ellenfeleink_lesznek_holnap-6664Kár , hogy csak szöveges közvetítés lesz mert így , hogy nem lesz a félidőben sorcsere mértékadóbb mérkőzés lesz mint a Neftci elleni akik csak hatot cseréltek mert szerintem ők is kettéosztották a keretet , ahogy nekünk kell holnap a dupla meccs miatt . Tegnap este tudtam megnézni a bakuiak elleni meccset . Szerintem jobb csapat mint mi és ,ha ők indulnának a helyünkről a magyar bajnokságban biztosan nem esnének ki . Nekem az tetszett , hogy bár a bakuiak nyerték az első félidőt és jóval többet birtokolták a labdát de helyzetet alig dolgoztak ki . Mondjuk ez leginkább a belső védőknek köszönhető . Talán Hegedős tisztázott legtöbbet az ellenfél beadásaikor . Így ,hogy vissza voltunk állva kontrára az erényei érvényesültek .Mi inkább csak Berecz megindulásaikor jutottunk el az ellenfél kapujáig . A félidő végén már mi támadtunk többet de ezzel együtt sem volt közönségcsalogató meccs mert kevés volt az esemény . Szünet után már mi voltunk inkább némi mezőnyfölényben , Bár mi sorcserének köszönhetően frissebbek is voltunk mint a kapust és 5 mezőnyjátékost cserélő azeriek . Ráadásul a 6 lecserélt bakui értéke 3,2 millió euró volt míg a becserélteké csak 575 ezer . 3 fiataluknak még élvonalbeli meccse sem volt korábban . Ettől függetlenül már több volt a szép megoldás nálunk és Zimonyi gólja meg szenzációs volt . Lehet megint ő lesz a felkészülés gólkirálya és bajnokin meg legfeljebb perceket kap majd .
Értékesnek tartom az eredményt még úgy is ,hogy több jó játékos nem lépett pályára az ellenfélnél . Kíváncsian várom a folytatást .