Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

2 posters

Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas Örökké !!!!!! - Page 12 Empty Re: Hajrá Vasas Örökké !!!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 03, 2022 4:39 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Május 03, 2022 4:23 pm

Bajnokcsapatként jutottunk vissza az élvonalba!

Pontot szereztünk a Haladás ellen, így már nem számít, hogy a Diósgyőr és a Kecskemét hogyan szerepeltek a hétvégén: olyan előnyre tettünk szert riválisainkkal szemben, ami behozhatatlan a hátralévő fordulókban, így bajnokcsapatként jutottunk föl az első osztályba!

http://www.vasasfc.hu/hirek/bajnokcsapatkent_jutottunk_vissza_az_elvonalba-5966

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Május 03, 2022 1:39 pm

Előre piroskék srácok, küzdeni, hajtani kell, . . . .
    Hoppsz, így alakult, feljutottunk. Very Happy
    Alig, várom a hogyan továbbot. A kocsiban arról beszélgettünk, hogy Fiolát talán nem kéne, de arról is hogy beleszólásunk biztos nem lesz, kiknek szorítsunk a következő szezonban.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Május 02, 2022 7:59 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Május 02, 2022 5:54 pm

Nagy-Vasas az NB I-ben: betartják a fiatalszabályt, nem terveznek magas költségvetést

Nagy Miklós szerint most már érződik az osztálykülönbség – megérett a csapat az élvonalra. Sportigazgatónkkal a Nemzeti Sport újságírója, Pór Károly készített interjút.

http://www.vasasfc.hu/hirek/nagy-vasas_az_nb_i-ben_betartjak_a_fiatalszabalyt_nem_terveznek_magas_koltsegvetest-5964
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 27, 2022 9:28 pm

Juhos2 írta:Félelmetes milyen passzsávokat játszanak meg, elsősorban Pátkai. Cipf, ahogy megelőzte a védőjét, nem lehet elégszer megnézni. Gratulálok az elkövetőknek. Nagyon várom az előttünk álló hetek, hónapok fejleményeit.
    Megfeledkeztél Szivacski gólpasszáról Szalai gólja előtt , az neked smafu ? Én is csak most vettem észre az összefoglalóban . Szerintem a Hali és a Soroksár is nagyon felszívja magát ellenünk . Én azokra a meccsekre is nagyon kíváncsi vagyok .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 27, 2022 8:28 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Ápr. 26, 2022 8:00 pm

Félelmetes milyen passzsávokat játszanak meg, elsősorban Pátkai. Cipf, ahogy megelőzte a védőjét, nem lehet elégszer megnézni. Gratulálok az elkövetőknek. Nagyon várom az előttünk álló hetek, hónapok fejleményeit.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 24, 2022 8:33 pm

A mai győzelemmel már a küszöbön állunk!

Csapatunk ma este fölényes revansot vett a Tiszakécskén, a magabiztos győzelemmel pedig valóban már csak egy hajszálnyi hiányzik...]Csapatunk ma este fölényes revansot vett a Tiszakécskén, a magabiztos győzelemmel pedig valóban már csak egy hajszálnyi hiányzik...

http://www.vasasfc.hu/hirek/a_mai_gyozelemmel_mar_a_kuszobon_allunk-5936

Sikerült alaposan visszavágni . Időnként azt hittem fél tucatig meg se állunk de így is megvolt az osztálykülönbség a 2 csapat között . Örömteli .hogy szinte minden pályára lépő csatárunk eredményes volt . Az emlegetett Cipfnek bár nem minden megoldása jött be de szép gólt szerzett és még gólpasszt is . Szalai is remek gólt rúgott , ahogy Radó is . A védelmünk sem engedett igazán komoly helyzetet a Tiszakécskének . Mindenki megtette a magáét . Gratulálok !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 23, 2022 11:50 pm

Berecz Zsombor: Szeretnénk bebiztosítani a feljutásunkat

http://www.vasasfc.hu/hirek/berecz_zsombor_szeretnenk_bebiztositani_a_feljutasunkat-5933

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasarnap_a_tiszakecske_latogat_hozzank-5930

Bereczet nem nagyon szoktam kiemelni de nagyon tetszik az alázat amivel teszi a dolgát , ha ez néhány évvel ezelőtt is meglett volna benne akkor erre a 4 éves mennyeiből való kiűzetésre sor sem kerül .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 23, 2022 9:54 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Óriási lépést tettünk a cél felé!

http://www.vasasfc.hu/hirek/oriasi_lepest_tettunk_a_cel_fele-5916

Megérdemelt győzelem . Mondhatni , hogy osztálykülönbség volt a 2 csapat között . Pátkai fantasztikus gólt szerzett  talán a legjobbunk is ő volt . Én inkább Zimonyit kezdettem volna Cipf helyett ( ha már Radót mindenáron játszatni akarja Kuttor ) nekem ő eddig jobban tetszett . Az elején nem is nagyon jöttek be a megoldásai de ahogy telt az idő úgy lett egyre jobb és felszabadultabb Cipf . Örültem , hogy Szalai is lehetőséget kapott mert ő nagyon sok játékpercet vesztett azzal , hogy visszahoztuk Kecskemétről . Sztojkának is adhatnánk már egy félidőt meg Kis Szemánnak is . A hátralevő meccsek közül legjobban  a záróra a Soroksár ellenire leszek kíváncsi . Valahogy mindig akkor játszunk ellenük amikor jó szériában vannak . Ott nem kísérleteznék mert annyi borsot törtek már az orrunk alá , hogy ideje lenne törleszteni valamit .

Sajnos Cipfet nagyon gyengének látom, sokkal többet várnék tőle, így az nb 1 kapujában. Egy Dorogot összevetünk az nb 1-es csapatok játékával nem vagyok bizakodó. A hőn áhított fiatalok nem élnek a felkínált játékpercekkel, ez is zavar. A rengeteg ellentét a szurkolók és az edző között, illetve az adokkapokba beszálló Kuttorok elveszi a kedvem pro és kontra. A csendes többség meg nem akar belefolyni, pedig sok éve várunk a következő hetekre. Az állandóan emlegetett hiányzó pontok száma, szintén zavar. Olyan bepánikolós, magyar betegségnek érzem, ahelyett, hogy a következő mérkőzések ellentmondást nem tűrő játékáról értekezne a közösség, még mindig arról szólnak a posztok, hogy még 3 vagy 4 pontot kell elérnünk. Egy nehezebb /pl. Szeged/ félidő után, már képesek többen temetni a csapatot. Nem is értem. Mire számítunk augusztustól, amikor jöhetnek a pofonok? Kb. ezek foglalkoztatnak jelenleg + még a keret lehetőségei, stb.

Jó lenne .ha Colo előkerülne és írna valamit Cipfről ő biztosan többször is látta a Siófokban játszani . Nem is tudom melyik meccsen amikor csereként beállt volt egy hatalmas bombája olyan 26-28 méterről . Igaz nem lett gól de úgy éreztem aki olyat tud abban mocorog valami . Mindenesetre szívesebben látom a pályán mint Radót és Pekárt . Egy kis bizalom talán jót tesz neki .
    A többi dologgal nagyon egyetértek . Bennem is hasonló érzések vannak egy hosszabb bejegyzést is megérdemelne a téma . Végre újra itt a feljutás ráadásul bajnokként , valahogy mégsem az igazi . Nem ilyennek kellene lenni a hangulatnak a visszajutás kapujában amikor már csak matematikailag kérdéses a feljutás . Azt hiszem mindenkinek megvan a sara benne . Amúgy egyáltalán nem vagyok Csányi fan sőt , de most talán nem kéne kifütyülni , ha majd átadja az aranyakat . Very Happy
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 23, 2022 9:14 pm

Juhos2 írta:Ha van időtök meg kedvetek.

https://youtu.be/gTzIv3NXmBo

Egész nap nem volt netem de majd megnézem . A múltkor a Szeged meccs utáni értékelést néztem . Ott mondjuk nem értettem egyet abban ,hogy szerinte védhetetlen bomba volt Horváth Krisztofer gólja . Abban viszont igen , hogy egy ilyen komplett játékost én is szívesen látnék a Vasasban .
    Más .
    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-adam-martin-az-elmult-41-ev-legeredmenyesebb-csatara-2888477
    Remélem Ádám Martin volt Vasas játékosként tudja , hogy 35 gólnál meg kell állnia . Többet meg még véletlenül sem szerezhet 36-nál . Maximum jövőre ,ha visszaigazol hozzánk . Nyilasit nyugodtan lehagyhatja de Váradyt ne bántsa . Very Happy Ha a gólpasszkirály kis Bognár tavaszra nem igazol el akkor ki tudja hol állt volna meg ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Ápr. 22, 2022 3:51 pm

Ha van időtök meg kedvetek.

https://youtu.be/gTzIv3NXmBo
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Ápr. 19, 2022 7:26 pm

Vasas1969 írta:

Megérdemelt győzelem . Mondhatni , hogy osztálykülönbség volt a 2 csapat között . Pátkai fantasztikus gólt szerzett  talán a legjobbunk is ő volt . Én inkább Zimonyit kezdettem volna Cipf helyett ( ha már Radót mindenáron játszatni akarja Kuttor ) nekem ő eddig jobban tetszett . Az elején nem is nagyon jöttek be a megoldásai de ahogy telt az idő úgy lett egyre jobb és felszabadultabb Cipf . Örültem , hogy Szalai is lehetőséget kapott mert ő nagyon sok játékpercet vesztett azzal , hogy visszahoztuk Kecskemétről . Sztojkának is adhatnánk már egy félidőt meg Kis Szemánnak is . A hátralevő meccsek közül legjobban  a záróra a Soroksár ellenire leszek kíváncsi . Valahogy mindig akkor játszunk ellenük amikor jó szériában vannak . Ott nem kísérleteznék mert annyi borsot törtek már az orrunk alá , hogy ideje lenne törleszteni valamit .

Sajnos Cipfet nagyon gyengének látom, sokkal többet várnék tőle, így az nb 1 kapujában. Egy Dorogot összevetünk az nb 1-es csapatok játékával nem vagyok bizakodó. A hőn áhított fiatalok nem élnek a felkínált játékpercekkel, ez is zavar. A rengeteg ellentét a szurkolók és az edző között, illetve az adokkapokba beszálló Kuttorok elveszi a kedvem pro és kontra. A csendes többség meg nem akar belefolyni, pedig sok éve várunk a következő hetekre. Az állandóan emlegetett hiányzó pontok száma, szintén zavar. Olyan bepánikolós, magyar betegségnek érzem, ahelyett, hogy a következő mérkőzések ellentmondást nem tűrő játékáról értekezne a közösség, még mindig arról szólnak a posztok, hogy még 3 vagy 4 pontot kell elérnünk. Egy nehezebb /pl. Szeged/ félidő után, már képesek többen temetni a csapatot. Nem is értem. Mire számítunk augusztustól, amikor jöhetnek a pofonok? Kb. ezek foglalkoztatnak jelenleg + még a keret lehetőségei, stb.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 18, 2022 11:02 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 17, 2022 11:30 pm

Megérdemelt győzelem . Mondhatni , hogy osztálykülönbség volt a 2 csapat között . Pátkai fantasztikus gólt szerzett talán a legjobbunk is ő volt . Én inkább Zimonyit kezdettem volna Cipf helyett ( ha már Radót mindenáron játszatni akarja Kuttor ) nekem ő eddig jobban tetszett . Az elején nem is nagyon jöttek be a megoldásai de ahogy telt az idő úgy lett egyre jobb és felszabadultabb Cipf . Örültem , hogy Szalai is lehetőséget kapott mert ő nagyon sok játékpercet vesztett azzal , hogy visszahoztuk Kecskemétről . Sztojkának is adhatnánk már egy félidőt meg Kis Szemánnak is . A hátralevő meccsek közül legjobban  a záróra a Soroksár ellenire leszek kíváncsi . Valahogy mindig akkor játszunk ellenük amikor jó szériában vannak . Ott nem kísérleteznék mert annyi borsot törtek már az orrunk alá , hogy ideje lenne törleszteni valamit .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 17, 2022 1:00 pm

http://www.vasasfc.hu/hirek/multidezo_szazezer_nezo_elott_gyoztuk_le_a_real_madridot-5912

https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=13891

Akkoriban még a BEK győztes állt be bekkelni ellenünk , ma sajnos már csak az NB2-es csapatok . De az egy szinttel feljebb lépés a legjobb úton halad .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 17, 2022 12:50 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Ápr. 17, 2022 12:50 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Ápr. 15, 2022 2:16 pm

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek !

Hajrá Vasas Örökké !!!!!! - Page 12 Piros-11

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 13, 2022 9:29 am

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Már régóta kerestem valamit a 69 éve ezen a napon született Váradi Béla franciaországi pályafutásáról és kimondottan erről a meccsről . Titkon az egész meccsben reménykedtem de csak egy rossz minőségő rövid videót találtam a facebookon . A kékek Béla csapata a Tours . Ő szerzi csapata első és harmadik gólját ami picit emlékeztet Silye Erikére . Inkább azokról lehet felismerni mert a rossz minőségű kép miatt másról nemigen lehet .

https://www.facebook.com/watch/?v=631797037472577

https://www.footballdatabase.eu/fr/match/resume/1075767-tours-marseille

Béla ezt nyilatkozta egy 11 évvel ezelőtti Origo interjúban .
    "- Két évet légióskodott Franciaországban. Hogy került a Tours-hoz?
    - Akkoriban volt egy szabály, hogy magyar játékos csak úgy igazolhat külföldre, ha betöltötte a 30. életévét és legalább 25 alkalommal szerepelt a válogatottban. 1983-ban a Fradi ellen játszottunk hazai pályán, 2-1-es vezetésnél büntetőt rontottam, végül 3-2-re kikaptunk. Azon a meccsen figyelt meg a Tours, amely a látottak ellenére leigazolt. Csodálatos volt az első évem, megnyertük az akkoriban két csoportból álló másodosztályt. A két bajnok rájátszásának első meccsét kihagytam, a visszavágón viszont két gólt lőttem a Marseille ellen. A másodikat 2-2-es állásnál a 88. percben, egy kifejelt labdát mellre vettem, majd úgy lőttem a kapuba, hogy a labda a bal pipából a jobb oldalhálóba pattant. Hatalmas ünneplés volt aznap a városban. A Tours-ban egyébként olyan profizmus fogadott, amely fényévekre volt a magyar viszonyoktól. Az edzéseken mindent labdával csináltunk, és nem csak a tréning végén lehetett vizet inni.

- Miért távozott, ha jól érezte magát?

- A nyáron az elnök szólt, hogy a holland Feyenoordhoz kell mennem. A feleségemmel két hónapra Hollandiába költöztünk, minden rendben ment, szórtam a gólokat a felkészülési meccseken. Aztán az OTSH levele keresztülhúzta a terveket, megvétózták a Hollandiába igazolásomat, pedig már kinéztük a házat, a gyerekeket beírattuk a francia nyelvű iskolába. Visszakerültem a Tours-hoz, ahol árulóként tekintettek rám, és csúnyán rám csúsztak az edzéseken, pedig nem az én ötletem volt a Feyenoord."

Kicsemegéztem a hozzászólásokból néhány Tours drukker szemtanú véleményét akik így emlékeznek  Bélára .

" A régi szép idők a fociban a Toursban
    Ott voltunk...
    Ah magyar Béla Varady bal lába... "

" Hát persze, Gilles, Bela Varady. Egy pokoli bal láb... "

" Nagyon jól emlékszem erre a meccsre... egy kivételes Varradi Bélával és egy őrült közönséggel "

" VARRADI CSípŐT TÖR, mi azt kiabáltuk, hogy öszvér ütést kapott "

Úgy látszik az a bal láb és lövőerő Toursban is fogalom lett nemcsak Magyarországon .

Gratulálok hozzá! Örömmel olvastam illetve néztem.
    Van valami terved élőben megnézni a csapatot?
    Köszi ! Remélem még később is kerülnek fel régi Tours meccsek Bélával . Jó lenne egy egész meccset találni . Sajnos most a 4.ligában szerénykednek így ott is megfogyatkozhatott a tábor akik ezt kezdeményezhetnék .
    Jó lenne felmenni de semmi szabadidőm már egy jó kiadós alvásnak is örülök azért is vagyok szégyenszemre itt is napokkal elmaradva az eseményektől . Mindenesetre a 17 órás kezdés nekem pont jó és , ha marad és nem teszik későbbre akkor megpróbálok valamelyikre felmenni de nem biztos , hogy sikerül .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Ápr. 12, 2022 10:03 pm

Vasas1969 írta:Már régóta kerestem valamit a 69 éve ezen a napon született Váradi Béla franciaországi pályafutásáról és kimondottan erről a meccsről . Titkon az egész meccsben reménykedtem de csak egy rossz minőségő rövid videót találtam a facebookon . A kékek Béla csapata a Tours . Ő szerzi csapata első és harmadik gólját ami picit emlékeztet Silye Erikére . Inkább azokról lehet felismerni mert a rossz minőségű kép miatt másról nemigen lehet .

- Akkoriban volt egy szabály, hogy magyar játékos csak úgy igazolhat külföldre, ha betöltötte a 30. életévét és legalább 25 alkalommal szerepelt a válogatottban. 1983-ban a Fradi ellen játszottunk hazai pályán, 2-1-es vezetésnél büntetőt rontottam, végül 3-2-re kikaptunk. Azon a meccsen figyelt meg a Tours, amely a látottak ellenére leigazolt. Csodálatos volt az első évem, megnyertük az akkoriban két csoportból álló másodosztályt. A két bajnok rájátszásának első meccsét kihagytam, a visszavágón viszont két gólt lőttem a Marseille ellen. A másodikat 2-2-es állásnál a 88. percben, egy kifejelt labdát mellre vettem, majd úgy lőttem a kapuba, hogy a labda a bal pipából a jobb oldalhálóba pattant. Hatalmas ünneplés volt aznap a városban. A Tours-ban egyébként olyan profizmus fogadott, amely fényévekre volt a magyar viszonyoktól. Az edzéseken mindent labdával csináltunk, és nem csak a tréning végén lehetett vizet inni.

- A nyáron az elnök szólt, hogy a holland Feyenoordhoz kell mennem. A feleségemmel két hónapra Hollandiába költöztünk, minden rendben ment, szórtam a gólokat a felkészülési meccseken. Aztán az OTSH levele keresztülhúzta a terveket, megvétózták a Hollandiába igazolásomat, pedig már kinéztük a házat, a gyerekeket beírattuk a francia nyelvű iskolába. Visszakerültem a Tours-hoz, ahol árulóként tekintettek rám, és csúnyán rám csúsztak az edzéseken, pedig nem az én ötletem volt a Feyenoord."

Kicsemegéztem a hozzászólásokból néhány Tours drukker szemtanú véleményét akik így emlékeznek  Bélára .

Ott voltunk...

" Nagyon jól emlékszem erre a meccsre... egy kivételes Varradi Bélával és egy őrült közönséggel "

Úgy látszik az a bal láb és lövőerő Toursban is fogalom lett nemcsak Magyarországon .

Gratulálok hozzá! Örömmel olvastam illetve néztem.
    Van valami terved élőben megnézni a csapatot?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Ápr. 12, 2022 12:21 am

Már régóta kerestem valamit a 69 éve ezen a napon született Váradi Béla franciaországi pályafutásáról és kimondottan erről a meccsről . Titkon az egész meccsben reménykedtem de csak egy rossz minőségő rövid videót találtam a facebookon . A kékek Béla csapata a Tours . Ő szerzi csapata első és harmadik gólját ami picit emlékeztet Silye Erikére . Inkább azokról lehet felismerni mert a rossz minőségű kép miatt másról nemigen lehet .

Kicsemegéztem a hozzászólásokból néhány Tours drukker szemtanú véleményét akik így emlékeznek Bélára .

Ott voltunk...

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 11, 2022 11:23 pm

9 pont előnnyel vezetjük a tabellát!

http://www.vasasfc.hu/hirek/9_pont_elonnyel_vezetjuk_a_tabellat-5895

http://www.vasasfc.hu/hirek/kuttor_attila_komoly_rangadot_nyertunk-5896

Gratulálok a csapatnak a megérdemelt győzelemhez ! Ránk ijesztett a Szeged ,hogy belőtte az első helyzetét bár az szerintem kapushiba volt . Mintha Jova azt hitte volna ,hogy fölé megy még a kezét is visszahúzta . Ha nem rogyaszt be lehet fejen lővi Horváth Krisztofer aki a Szeged és az első félidőben a mezőny legjobbja volt . A volt Kubalás Bencze Márk kapufája már inkább gólt érdemelt volna . Igazából az első félidő egészét nézve nem éreztem ,hogy jobb lett volna a Szeged de tény ,hogy mi sokkal körülményesebben játszottunk a vendégek kevés húzásos gyors focijával szemben . Összességében így is picivel több helyzetünk volt de szerintem mindenkinek az az érzése volt , hogy Radóval és Pekárral sose lövünk gólt hiába javultunk fel a félidő második felében . Szerencsére Kuttor meglépte a szünetben azt amit minden Vasas drukker meglépett volna . Szóval megint jól cserélt  igaz nem olyan eredményesen mint szerdán a Kerület ellen és a meccset is a kezdő tagjai nyerték meg de Zimonyi és Cipf is jobban lekötötte a védőket mint a lecseréltek . Ők és mások is olyan teszetoszák voltak az első 45 percben mintha azon gondolkodnának egy csel közben , hogy jobb lenne a Szegedet magunkkal vinni az élvonalba . Szerencsére tovább javultunk a 2. játékrészben és Silye bombagóljával sikerült egyenlíteni . Hinora és Otigba pedig megnyerte nekünk a meccset . A Szeged nem tudta megismételni az első félidei jó játékát illetve mi is kevesebb teret lehetőséget engedtünk nekik .  Nálam Pátkai volt a mezőny legjobbja aki már az első félidőben is jól játszott . Hinorát és Silyét emelném még ki de a többiek is megtették a magukét . Innen már nem szabad elrontani .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 11, 2022 1:33 pm

Bubu hallgat

A hetvenkét esztendős Mészáros Ferencet Sinkovics Gábor írásával köszöntjük.

http://www.vasasfc.hu/hirek/bubu_hallgat-5893

Boldog születésnapot Bubu !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 11, 2022 10:26 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Ápr. 11, 2022 10:08 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 09, 2022 11:49 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Ápr. 09, 2022 11:48 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Ápr. 06, 2022 4:31 pm

III. Ker. TVE - Vasas FC | Merkantil Bank Liga | 31. forduló | Élő közvetítés

https://www.youtube.com/watch?v=WNGwmwQdBc8

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Csüt. Nov. 21, 2024 9:39 pm