by Vasas1969 Vas. Aug. 27, 2017 5:38 pm
colocolo írta: Vasas1969 írta:
Köszi Colo! Szerinted mit lehetne csinálni a támadójátékunkkal ? A 3 gól ellenére is teljesen hatástalannak tűnt a 2. játékrészben. Nem tudtuk még elől tartani sem a labdát . Hangya gólján kívül szinte momentumunk sem volt. Nem tudtuk tehermentesíteni a védelmet . Bár a fradi sőt bárki ellen elfogadnék egy ilyen győzelmet félek ez kevés lesz az erősebb csapatok ellen. Sajnos Kleisz és a csehek sem lesznek még bevethetőek egy ideig. James ,hogy tetszett hátul ?
Hogy mit kell csinálni a támadójátékunkkal,igazolni kell két olyan játékost mint amilyen az albán-macedon általad kiválasztott csatár.Nagyon meg győző videó,a támadójáték minden elemében,fejjel-lábbal,közelről-távolról egyaránt veszélyes.Csak hát az ára,attól félek ez nem a mi kategóriánk persze azt nem tudom hogy a cseh vitéz mibe került volna.Egy közepes szintű támadó is rúg annyi gólt,mint Ádám,Pavlov,Remili eggyütt,csak létszámban vagyunk meg elől nem minőségben.Dominálni pedig azért nem tudunk,mert középpályán csak Hangya teljesítménye megfelelő a többiek elmaradnak az elvárttól.James mire meg tudnánk mire képes addigra felépülnek a sérültek,egy mérkőzés alapján meg nem lehet eldönteni igazán ezen a poszton mire képes.
Én nagyon bízom benne ,hogy bejelentenek a jövő héten valakit. Kettő lenne az optimális ,de ebben nem hiszek . Talán ,ha Kamenár megkapná az állampolgárságot akkor lenne esély rá és persze ,ha nem volnának anyagi korlátaink. Szerintem Jámborék takarékoskodhatnak is egy picit mert diszkont áron lehet majd igazolni jövő nyáron (főleg magyar játékost) ,ha leáldozik a vezér csillaga. Bár amiatt amit múltkor írtál ,hogy a sok légiós miatt fontos lenne a kupás hely, ezért gondolom ,hogy egy ilyen idősebb játékos is hasznos lenne ,ha segítene ebben. Azóta már teljesen magamévá tettem az álláspontodat ,hogy kellene a kupaindulás az említett ok miatt . Ráadásul az edző mozgástere is jóval nagyobb 5 légiósnál .
Szerintem Kulcsár szint a fiú és nem a tegnapi Kulcsár. A támadó középpályásként és a bal szélen is tudna ráadásul játszani . 1 évet biztosan tudna segíteni és egy év múlva lehetne keresni fiatalabbat és akkora pl egy Bognárnak is már csak 1 év lesz hátra a szerződéséből ami nem éppen drágító hatás az árára.
Amiatt vagyok bizakodó mert a kocsmában mintha 3 másik lehetőséget is említettek volna amikor húzódni kezdett a cseh vitéz ügye ,bár közben lehet lemaradtunk róluk is ,de Vancsa biztosan elővarázsol majd valakit a zsákból.
A középpályánkat erősnek hittem a nevek alapján és szerintem jók leszünk ebben az összeállításban is , de kellemetlen meglepetés volt ,hogy itt is fölénk nőt tegnap a Paks. James pedig inkább kellemes ,többet nyújtott mint vártam ,de ez tényleg csak egy meccs volt és azért volt egy olyan érzésem a 4 védős felállás jobban feküdne neki akár Vaskóval párban is. Azt hiszem a válogatottban is a 2 belső védő egyikeként játszik amikor nem védekező középpályás .
Hangya góljának nagyon örültem . Igazán megérdemelte. Nem mindig játszik jól, de az akarása példaértékű ,ha mindenkié ilyen volna , akkor most több pontunk lenne és tavaly is begyűjtöttük volna valamelyik címet.