Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
VasasTata
vasassas
VASAS77
koldokszosz
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 28 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by colocolo Vas. Szept. 17, 2017 4:46 pm

Vasas - Videoton 3:1

2000 néző

Vasas: Kamenár 0 - Simunek 6 James 6 Risztevszki 7 - Burmeister 8 Vida 6 Berecz 6 Hangya 6 - Kulcsár 6 Remili 7 Gaál 6

csere:Simunek (6) - Vogyicska 50.perc
    Hangya - Ádám 81.perc
    Remili - Pavlov 92.perc

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Vas. Szept. 17, 2017 3:00 pm

Örömteli, nem várt győzelem. Talán még nem is láttam Oeninget mosolyogni, győztes meccs után sem.
    Ha van terünk úgy fest meg tudják oldani a fiúk, már csak a betömörülők ellen kellene valamit kitalálni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 16, 2017 8:58 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 16, 2017 4:35 pm

Simunek: Egységre és fegyelemre lesz szükség a Videoton ellen

Cseh légiósunk, Ján Simunek megszerezte első benyomásait a csapatról és a magyar fociról. Belső védőnk erről is beszél, valamint Magyarországra érkezésének körülményeiről és a Videoton elleni meccs várakozásairól is érdeklődtünk nála.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 28 Pic2_2733

http://www.vasasfc.hu/hirek/simunek_egysegre_es_fegyelemre_lesz_szukseg_a_videoton_ellen-2733

http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_mindent_ki_kell_adnunk_magunkbol_a_videoton_ellen-2734
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Szept. 15, 2017 2:01 pm

Síposúr írta:
    Vasas1969 írta:A honlapról:
    Berecz: Maximumot kell nyújtanunk a Videoton ellen

Irányító középpályásunk roppantul nehéz mérkőzésre számít szombaton az éllovas Videoton ellen.

- Egy kirobbanó formában lévő, kiváló játékosokból álló csapattal fogunk játszani hétvégén. A Videoton futballistái az eddigi eredményeik miatt tele vannak önbizalommal. Ezért úgy vélem, hogy minden játékosunknak - beleértve magamat is – száz százalékot kell nyújtania, vagy még annál is többet, és ebben az esetben, az idényben először vereséget szenvedhet a bajnokságban a Videoton – hangsúlyozta Berecz Zsombor.

21 éves játékosunk a hét elején egy hasfájással és lázzal járó, de szerencsére gyors lefolyású betegségen esett át. Csak a keddi edzést kellett kihagynia, szerdán már újra munkába állt, így ez nem fogja akadályozni abban, hogy pályára léphessen a fehérváriak ellen.  

A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik a Szusza-stadionban.

http://www.vasasfc.hu/hirek/szivacski_kihagyja_a_videoton_elleni_meccset-2729
    Ekkora pofon után az a legkevesebb ,hogy mindenki 100 százalékot nyújtson ! Külföldön ez az alap , tudja már ,ha oda akar menni ez a fiú. Nehéz kiheverni a zödek ellenit , sokat segítene ebben a Vidi verés. A Benes cikket is olvastam de még mindig nem tudom mikor játszik már ? Azt mondtad sokan messiásként várják ,hát én nem tudom . Ha igen,  így fogom hívni majd a szakálla miatt. Nagyon kíváncsi vagyok már rá.
    Mindent bele szombaton! Hajrá Vasas!

Szerintem az utolsó 4 fordulóban már játszani fog. Az még több mint 2 hónap. Addigra Simunek és Kleisz is bevethető lesz és majd csak összeáll a csapat. Akár lehetne Rumcájsz is , mert remélhetőleg le fogja lopni a labdát az ellenfelek csatárainak lábáról.  Very Happy
    http://www.vasasfc.hu/hirek/ujabb_8_fordulo_idopontja_valt_veglegesse-2728
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Szept. 15, 2017 1:34 pm

Egy kis múltidézés egy nem akármilyen góllal.

https://www.youtube.com/watch?v=15pEylPF3KI
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Szept. 14, 2017 10:47 pm

[quote="Síposúr"]
    Ekkora pofon után az a legkevesebb ,hogy mindenki 100 százalékot nyújtson ! Külföldön ez az alap , tudja már ,ha oda akar menni ez a fiú. Nehéz kiheverni a zödek ellenit , sokat segítene ebben a Vidi verés. A Benes cikket is olvastam de még mindig nem tudom mikor játszik már ? Azt mondtad sokan messiásként várják ,hát én nem tudom . Ha igen,  így fogom hívni majd

a szakálla miatt. Nagyon kíváncsi vagyok már rá.
    [/quote

Engem a fradista ismerőseim a hét elején, adj egy ötöst felkiáltással köszöntöttek. Very Happy
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Csüt. Szept. 14, 2017 3:08 pm

Vasas1969 írta:A honlapról:

Irányító középpályásunk roppantul nehéz mérkőzésre számít szombaton az éllovas Videoton ellen.

- Egy kirobbanó formában lévő, kiváló játékosokból álló csapattal fogunk játszani hétvégén. A Videoton futballistái az eddigi eredményeik miatt tele vannak önbizalommal. Ezért úgy vélem, hogy minden játékosunknak - beleértve magamat is – száz százalékot kell nyújtania, vagy még annál is többet, és ebben az esetben, az idényben először vereséget szenvedhet a bajnokságban a Videoton – hangsúlyozta Berecz Zsombor.

21 éves játékosunk a hét elején egy hasfájással és lázzal járó, de szerencsére gyors lefolyású betegségen esett át. Csak a keddi edzést kellett kihagynia, szerdán már újra munkába állt, így ez nem fogja akadályozni abban, hogy pályára léphessen a fehérváriak ellen.  

Ekkora pofon után az a legkevesebb ,hogy mindenki 100 százalékot nyújtson ! Külföldön ez az alap , tudja már ,ha oda akar menni ez a fiú. Nehéz kiheverni a zödek ellenit , sokat segítene ebben a Vidi verés. A Benes cikket is olvastam de még mindig nem tudom mikor játszik már ? Azt mondtad sokan messiásként várják ,hát én nem tudom . Ha igen, így fogom hívni majd a szakálla miatt. Nagyon kíváncsi vagyok már rá.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 14, 2017 1:16 pm

Vasas: „Magyarországon jelentett először problémát, hogy egy vesém van”

Még egyetlen percet sem játszott, mégis több héten keresztül témát szolgáltatott Vít Benes esete. A Vasas nyáron szerződtetett cseh hátvédjéről a papírok aláírása után derült ki, hogy egy korábbi operáció során eltávolították az egyik veséjét. A cseh élvonalban ez nem akadály, a magyarban ugyanakkor igen, ezért a 29 esztendős hátvéd érvényes sportorvosi engedély hiányában nem léphetett pályára a szezon elején. A jelenleg sérüléssel bajlódó futballista a Nemzeti Sportnak először beszélt hosszabban az esetéről.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-magyarorszagon-jelentett-eloszor-problemat-hogy-egy-vesem-van-2591881
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 14, 2017 7:47 am

A honlapról:

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 13, 2017 12:05 pm

Botokkal, láncokkal támadtak magyar CFR-szurkolókra a Kolozsvári U ultrái

http://www.maszol.ro/index.php/sport/85790-botokkal-lancokkal-tamadtak-magyar-cfr-szurkolokra-a-kolozsvari-u-ultrai

Rács mögött lenne a helyük a huligánoknak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Szept. 13, 2017 11:32 am

A honlapról:
    Lubos Kamenár „futballmagyar” lett

Lubos Kamenárt az MLSZ néhány nappal ezelőtt besorolta a versenyszabályzat szerinti hazai labdarúgónak.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 28 Pic2_2727

Ezt maga 30 éves hálóőrünk erősítette meg honlapunknak. Erre amiatt nyílt lehetőség, mert Lubos nagypapája magyar. Így az idegenlégiós szabály szerint szlovák kapusunk a magyar labdarúgókkal egyenlő elbíráslásban részesül.
    Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy Lubos magyar állampolgár lett, továbbra is szlovák állampolgár maradt.

Ez a rosszindulatú firkász a végén odaszúr nekünk és azt sejteti ,hogy csalunk.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-immar-egy-legiossal-kevesebb-szerepel-a-keretben-2591701

Ahelyett ,hogy utánaolvasott volna ,de csak le akart járatni bennünket ez az újságírónak csúfolt v.gy. .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/leigazoltuk_lubos_kamenart-2618

Közben az ide program is végleges lett.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/ujabb_8_fordulo_idopontja_valt_veglegesse-2728
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Szept. 11, 2017 1:22 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 10, 2017 9:47 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Köszi Colo ! Lehet ,hogy hülyének néztek (talán nem is alaptalanul Very Happy ),de én Burmát és Jamest nem láttam ennyire rossznak. Jamesnek pont a tapasztalat hiányzik ezen a poszton amit a 4 védős rendszerben egy rutinos védőtárstól megtanulhatna. Sajnos összességében  is keveset játszott az utóbbi években , középhátvédként pedig szinte csak a válogatottban . Pedig úgy érzem , ha korábban 2 évet lehúzott volna középső védőként a mennyei egyik legjobb védője lehetne. Így viszont a rutin hiánya miatt mindig benne van a hiba. Pont úgy mint Nagy Gergelyben a kapuban. Kíváncsi leszek most ,hogy Simunek már a kispadon ült , ki fog kezdeni a Vidi ellen hátul ?

Merted élőben nézni ?  Megmondom őszintén én már az első percben a szívemhez kaptam.

Én sem láttam rossznak, Berecztől vártam volna többet. Moha jó lett volna, ha betalál. Jamest azért valljuk be, Böde nem állította lehetetlen feladat elé. Én úgy könyveltem el, hogy most nem jött össze. Túl szép lett volna, bár a kezezést pl. megnéztem volna ismétlésben, ami valahogy elmaradt.
    Akkor legalább nem vagyok egyedül. Berecz remélem mihamarabb utoléri magát. Nagyon sok múlik rajta. Ha Moha egyből lő és betalál 2-0-nál megzavarodott volna a fradi és nem kapunk ki ,bár a Beitar meccs óta nem igazán lehet ilyet kijelenteni. James fizikailag felveszi a versenyt Bödével , gyorsaságban meg veri .
    Én is úgy könyvelném el ,hogy most nem sikerült, csak nagy kár ,hogy a Vidi jön most. Hárommal verték a fradit ,azok pedig minket hárommal. Bár a tippmixben az ilyen tutinak tűnő meccsek szoktak elmenni , ha másban nem ebben bízhatunk. Melyik volt ez a kezezéses szitu ? Lemaradtam róla.

Az előző hozzászólásodra később válaszolok ,bennem is érlelődött már erről 1-2 gondolat.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 10, 2017 9:23 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Köszi Colo ! Lehet ,hogy hülyének néztek (talán nem is alaptalanul Very Happy ),de én Burmát és Jamest nem láttam ennyire rossznak. Jamesnek pont a tapasztalat hiányzik ezen a poszton amit a 4 védős rendszerben egy rutinos védőtárstól megtanulhatna. Sajnos összességében  is keveset játszott az utóbbi években , középhátvédként pedig szinte csak a válogatottban . Pedig úgy érzem , ha korábban 2 évet lehúzott volna középső védőként a mennyei egyik legjobb védője lehetne. Így viszont a rutin hiánya miatt mindig benne van a hiba. Pont úgy mint Nagy Gergelyben a kapuban. Kíváncsi leszek most ,hogy Simunek már a kispadon ült , ki fog kezdeni a Vidi ellen hátul ?

Merted élőben nézni ?  Megmondom őszintén én már az első percben a szívemhez kaptam.

Nagyjából 3:2 ig láttam,csak a szokásos sajnos mindig van egy-két ember aki alulmúlja magát,ezt meg most nem bírja el a csapat.Két rúgott góllal illene pontot szerezni volt is rá esély.Holnap reggel gyógykezelésre utazom egy hétre,nem leszek gép közelében majd csak vasárnap este jövök haza sport mentes hét lesz.
    Sajnos így van ,bár úgy láttam a kapott gólok előtt általában 2 ember is hibázott tőlünk. Eddigi erősségünk a baloldalunk sem közelíti meg tavalyi önmagát. Hangya és Ristevski túlhajszolt ,de nem pihentethető , mert nincs a helyükre más. Hangyát Murka tudná pótolni , Remilit pedig Benes. Nekik csak télen jut pihenő. Hiszem ,hogy tavasszal ők és a csapat is jó lesz. Addig 26 pontot jó lenne összekaparni. Majd tavasszal közel ennyit hozzátenni és meglátjuk mire lesz elég. A kupa újra nagyon fontos lesz ,ha elmennek a riválisok.
    A legjobbakat kívánom Neked. Remélem csinos hölgyek gyógykezelnek majd és ,hogy minél eredményesebbek lesznek a kezelések . Jó lenne, ha győzelemnek örülhetnél mikor hazaérsz ,de hát a Vidi ellen mindennek össze kellene jönni ehhez.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Szept. 10, 2017 6:11 pm

Vasas1969 írta:

Nagyjából 3:2 ig láttam,csak a szokásos sajnos mindig van egy-két ember aki alulmúlja magát,ezt meg most nem bírja el a csapat.Két rúgott góllal illene pontot szerezni volt is rá esély.Holnap reggel gyógykezelésre utazom egy hétre,nem leszek gép közelében majd csak vasárnap este jövök haza sport mentes hét lesz.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Szept. 10, 2017 5:33 pm

Vasas1969 írta:

Én sem láttam rossznak, Berecztől vártam volna többet. Moha jó lett volna, ha betalál. Jamest azért valljuk be, Böde nem állította lehetetlen feladat elé. Én úgy könyveltem el, hogy most nem jött össze. Túl szép lett volna, bár a kezezést pl. megnéztem volna ismétlésben, ami valahogy elmaradt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Szept. 10, 2017 2:40 pm

colocolo írta:

Ferencváros - Vasas   5:2            7135 néző

Vasas:Kamenár 5 - Burmeister 4 James 4 Risztevszki 5 -Szivacski 5-2=3 Vida 6 Berecz 5 Hangya 5 - Kulcsár 6 Gaál 6 Remili 5

csere : Kulcsár - Vergosz   63.perc
               Remili - Vogyicska  74.perc
               Gaál - Vaskó           77.perc

Merted élőben nézni ? Megmondom őszintén én már az első percben a szívemhez kaptam.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Szept. 10, 2017 9:44 am

Ferencváros - Vasas 5:2 7135 néző

Vasas:Kamenár 5 - Burmeister 4 James 4 Risztevszki 5 -Szivacski 5-2=3 Vida 6 Berecz 5 Hangya 5 - Kulcsár 6 Gaál 6 Remili 5

csere : Kulcsár - Vergosz 63.perc
    Remili - Vogyicska 74.perc
    Gaál - Vaskó 77.perc
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 09, 2017 11:40 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Szept. 09, 2017 10:15 pm

Vasas1969 írta:
    Valóban ezt éreztem én is ,hogy alakulhatott volna másképp is ,nem feltétlenül kellett volna kikapnunk. Talán benned is az maradt meg amikor Szivacs megkapta az első sárgát , olyanért ami Otigbánál mehetett tovább ,pedig Szivacs sem rugdosódott előtte. Volt másik elmaradt sárga is a zöldeknél előtte . Mondhatjuk ,hogy nem ezen múlt ,de 10 emberrel már nem volt esélyünk . Sajnos Vasi behozatala valóban csak fokozta a sebességkülönbséget ,de én is magasítottam volna a mester helyében csak 4 védőre váltottam volna. Utólag már okos vagyok , többet akkor sem kaptunk volna.

Én speciál nagyon bíztam benne, hogy 10 ember negyedóra még nem a világ. Nekünk annyiszor nem jött össze, talán ezért éreztem, hogy még fogható.
    Egy másik gondolatot se szívesen írok le, de sokat gondolkozom rajta, bár lehet, hogy rosszul látom.
    Sokszor jut eszembe még mindig a felfokozott hangulatú kupameccsünk a Diósgyőr ellen. Azt hittem ott vagyunk és odavágunk. Kaptunk 4-et a Fáyban. Akkor az volt a szöveg, hogy a nemzetközi meccseik miatt előrébb tartanak. Ez miért nem volt igaz a mostani kezdésünkre pont az első mérkőzését játszó Diósgyőr ellen?

A hozzászólást Juhos2 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 10, 2017 6:00 am-kor.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 09, 2017 9:35 pm

Juhos2 írta:Bosszant a vereség. Ennél csak az m4 közvetítése húzott jobban fel.
    Vasi kiírta magát ebben a játékrendszerben. Alakulhatott volna másképp is.
    Valóban ezt éreztem én is ,hogy alakulhatott volna másképp is ,nem feltétlenül kellett volna kikapnunk. Talán benned is az maradt meg amikor Szivacs megkapta az első sárgát , olyanért ami Otigbánál mehetett tovább ,pedig Szivacs sem rugdosódott előtte. Volt másik elmaradt sárga is a zöldeknél előtte . Mondhatjuk ,hogy nem ezen múlt ,de 10 emberrel már nem volt esélyünk . Sajnos Vasi behozatala valóban csak fokozta a sebességkülönbséget ,de én is magasítottam volna a mester helyében csak 4 védőre váltottam volna. Utólag már okos vagyok , többet akkor sem kaptunk volna.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 09, 2017 9:11 pm

Juhos2 írta:
    VasasTata írta:

Teljesen rendben volt a verseny, nem állítottam végtelenített pályára senkit, hogy ne keringjenek az univerzumban!   Shocked
    Hanem az "avatatlan szemlélők" azaz a nézők hoztak pár sztorit a hétvégéhez:

1. rajt építés közepén egy lakótelep mellett, reggel 7.30 körül.
    - Mocskos Fideszesek! Takarodjanak innen, nem lehet így pihenni, ha kopácsolnak! - idős néni véleménye egy második emeleti ablakból. Nehéz volt rá válaszolni, mert némi zajt tényleg csaptunk, de nem kampány jelleggel.
    - Elnézést, igyekszünk csendben maradni... de ez nem politikai kampány, hanem sportesemény lesz...
    - Hívom a rendőrséget! Szemétláda politikusok! Ki adott erre maguknak engedélyt!? - azért nem könnyű lerázni egy felpaprikázott nyugdíjast. Le is jött egy partfissal, hogy nyomatékot adjon a nemtetszésének.  Embarassed
    - Méghogy nem fideszesek!? Kib***ott narancssárga itt minden!!! Legalább a szemembe ne hazudjanak má'!!! - a színvilággal igaza volt, de hát a tájfutó bóják már csak fehér-narancssárga színben pompáznak, volt belőlük jó néhány, még kihelyezés előtt.
    - Ezek részei a versenynek, csókolom! - és megérkeztek a rendőrök is. Néni káromkodva el, a járőrök nem kérdezősködtek.

2. Nekik más dolguk is volt. A felvezetők ugyanis néhány lakó szerint (több bejelentés is volt) gyanús dolgokat - lehet, hogy robbanóanyagot? - telepítenek szét szerte a városban! Térképet méregetnek és leszúrnak "dolgokat" amit aztán otthagynak! És újakat telepítenek! Terroristák is lehetnek... pedig a felvezetők voltak, összpontos térképpel, hogy minden ellenőrző pont a helyére kerüljön. Ahogy az szokás ilyen versenyen...   Very Happy

3. Rendes lakó is volt. Sütit akart nekünk hozni, amikor látta, hogy gyerek, anyuka, középkorú és idős is érkezik. Megállapította, hogy jó emberek vagyunk mi, ha azért dolgozunk, hogy mások jól érezzék magukat. Sütött kalácsot, felajánlotta, hogy ad belőle mindenkinek. (kb. 10-15-en voltunk ekkor a rajtban) Megköszöntük, de mondtuk, hogy nem ez az összlétszám, mire visszaér a kaláccsal, vagy 150-200-an leszünk. erre kicsit elképedt... nem gondolta, hogy ekkora a család!   Very Happy

4. A belvárosiak is árgus szemekkel figyeltek. Páran migráns piti tolvajokat véltek látni, akik valami szajréval rohannak az utcán (térkép, tájoló) mások meg utánuk (versenytársak) Nyilván tőlük loptak és kergetik őket!   Shocked

Fene se gondolta volna, hogy egy verseny ilyen izgalmakat is rejt az idővel való versenyfutáson kívül! Klassz volt! Ez a hétvége Szentes Kupa - beállok piti bűnözőnek és futni fogok. Remélem, a terroristák minden, a pályámhoz tartozó tűzfészkét gyorsan megtalálom! bounce cheers

Kis magyar abszurd 2017.
    Kösz, hogy leírtad, jókat mosolyogtam.
    Remélem holnap reggelig kitart a vigyor.
    Nyáron voltunk Szentesen, kellemes csalódás volt a strand, a belváros, irigyellek.
    Feleségem keresztapja járt így a buszon. Kapott egy 24 órás holtert. Bekapcsolt. Ráhívták a rendőröket, akik a következő megállónál felszálltak a buszra és ellenőrizték.
    Nekem már mesélte ,de még most is derülök rajta. Hát a meccs az sajnos nem volt ennyire szívderítő.
    http://rangado.24.hu/tartalom/cikk/435338_fradi_vasas
    Igaz 2-2-ig is jobb volt a fradi ,de addig benne volt a játékunkban ,hogy nem kapunk ki. A győzelemben csak halványan reménykedtem mert túl kevés helyzetet dolgoztunk ki. Feltűnő volt a 2 csapat közti sebességkülönbség a fradi javára , pedig a jelenlegi leggyorsabb játékosaink voltak a pályán. Murka fért volna még be Moha helyett ,ha nem lenne sérült. Nekünk is nagyon kéne egy ilyen nagy munkabírású technikás villámlábú szélső mint az új fradis és még ott volt nekik Moutari és Varga is. Sajnos a kiállítás után felborult minden. Azt hiszem ekkor 4 védőre kellett volna inkább átállni. A fradi szerintem ez évi(2017) legjobb játékát nyújtotta. Remek iramú meccs volt. Ha nincs a végén az összeomlás még elégedett is lennék, mert a fradi tényleg remek napot fogott ki.

Most Kamenár is többször hibázott , mint mindenki más hátul ,pedig volt olyan időszak amikor úgy éreztem a meccs közben ,hogy a cseheknek nehéz lesz bekerülni. Sajnos Berecz még most sem tudott átlag feletti teljesítményt nyújtani és ez meghatározta a meccset. Azt hiszem Remilinek már sok egy ilyen iramú meccs. A másik 2 fiú legalább szép gólt rúgott. Kár ,hogy Kulcsár már nem tud annyi munkát beletenni a meccsbe mint a fekete srác. Ráadásul nincs is megfelelő szintű cseréje. Remélem Gaál most már végérvényesen elkapta a fonalat és bár a játéka még nem az igazi ,de már legalább elkezdte lőni a gólokat. Amire nagyon nagy szükségünk is lesz ,mert úgy nézz ki csak tavaszra fogunk teljesen összeállni és addig nem kellene nagyon leszakadni. Nagyon nehéz lesz a Vidi ellen .Nem szabad ennyit hibázni és a kulcsemberektől sokkal több kell ,ha nem akarunk megint kikapni. Az akarás tetszett ,bár ezt furcsa leírni egy ekkora zakó után.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Szept. 09, 2017 9:03 pm

Bosszant a vereség. Ennél csak az m4 közvetítése húzott jobban fel.
    Vasi kiírta magát ebben a játékrendszerben. Alakulhatott volna másképp is.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Szept. 09, 2017 3:22 pm

VasasTata írta:

Teljesen rendben volt a verseny, nem állítottam végtelenített pályára senkit, hogy ne keringjenek az univerzumban!   Shocked

- Mocskos Fideszesek! Takarodjanak innen, nem lehet így pihenni, ha kopácsolnak! - idős néni véleménye egy második emeleti ablakból. Nehéz volt rá válaszolni, mert némi zajt tényleg csaptunk, de nem kampány jelleggel.
    - Elnézést, igyekszünk csendben maradni... de ez nem politikai kampány, hanem sportesemény lesz...
    - Hívom a rendőrséget! Szemétláda politikusok! Ki adott erre maguknak engedélyt!? - azért nem könnyű lerázni egy felpaprikázott nyugdíjast. Le is jött egy partfissal, hogy nyomatékot adjon a nemtetszésének.  Embarassed
    - Méghogy nem fideszesek!? Kib***ott narancssárga itt minden!!! Legalább a szemembe ne hazudjanak má'!!! - a színvilággal igaza volt, de hát a tájfutó bóják már csak fehér-narancssárga színben pompáznak, volt belőlük jó néhány, még kihelyezés előtt.
    - Ezek részei a versenynek, csókolom! - és megérkeztek a rendőrök is. Néni káromkodva el, a járőrök nem kérdezősködtek.

2. Nekik más dolguk is volt. A felvezetők ugyanis néhány lakó szerint (több bejelentés is volt) gyanús dolgokat - lehet, hogy robbanóanyagot? - telepítenek szét szerte a városban! Térképet méregetnek és leszúrnak "dolgokat" amit aztán otthagynak! És újakat telepítenek! Terroristák is lehetnek... pedig a felvezetők voltak, összpontos térképpel, hogy minden ellenőrző pont a helyére kerüljön. Ahogy az szokás ilyen versenyen...   Very Happy

3. Rendes lakó is volt. Sütit akart nekünk hozni, amikor látta, hogy gyerek, anyuka, középkorú és idős is érkezik. Megállapította, hogy jó emberek vagyunk mi, ha azért dolgozunk, hogy mások jól érezzék magukat. Sütött kalácsot, felajánlotta, hogy ad belőle mindenkinek. (kb. 10-15-en voltunk ekkor a rajtban) Megköszöntük, de mondtuk, hogy nem ez az összlétszám, mire visszaér a kaláccsal, vagy 150-200-an leszünk. erre kicsit elképedt... nem gondolta, hogy ekkora a család!   Very Happy

4. A belvárosiak is árgus szemekkel figyeltek. Páran migráns piti tolvajokat véltek látni, akik valami szajréval rohannak az utcán (térkép, tájoló) mások meg utánuk (versenytársak) Nyilván tőlük loptak és kergetik őket!   Shocked

Fene se gondolta volna, hogy egy verseny ilyen izgalmakat is rejt az idővel való versenyfutáson kívül! Klassz volt! Ez a hétvége Szentes Kupa - beállok piti bűnözőnek és futni fogok. Remélem, a terroristák minden, a pályámhoz tartozó tűzfészkét gyorsan megtalálom! bounce cheers

Kis magyar abszurd 2017.
    Kösz, hogy leírtad, jókat mosolyogtam.
    Remélem holnap reggelig kitart a vigyor.
    Nyáron voltunk Szentesen, kellemes csalódás volt a strand, a belváros, irigyellek.
    Feleségem keresztapja járt így a buszon. Kapott egy 24 órás holtert. Bekapcsolt. Ráhívták a rendőröket, akik a következő megállónál felszálltak a buszra és ellenőrizték.
    VasasTata
    VasasTata

Hozzászólások száma : 76

Témanyitás by VasasTata Szomb. Szept. 09, 2017 12:36 pm

Juhos2 írta:

Célba értek az indulók? Vagy kijelöltél még egy pár kört végkimerülésig? Very Happy

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 09, 2017 11:41 am

Síposúr írta:
    Juhos2 írta:

Sajnos nem nyert megerősítést.
    Pedig azt hittem Vancsa azért van pizsama nadrágban a stadion bejárásakor, mert vár az utolsó pillanatra és már nem akar hazamenni.
    Nagyon sajnálom mert ő tán az egyedüli aki még tudja azt amit a régi nagyok ,csak az alázat meg a szorgalom hiányzik belőle amivel azok nagyok lettek. Kellett volna neki 2 atyai pofon. Amúgy azok jók szoktak lenni akiket a fradiból hozunk. Ma sportban a Ferenczi azt mondta már lendületben vagyunk és jó játékkal vertük a Paksot is. Azért régen másmilyen volt a jó játék .
    Holnap mindent bele! Hajrá Vasas !
    Nem marad más mint ,hogy bízzunk Vogyicskában és Kleiszben , bár Márk felépülése is tovább tart mint reméltük.

http://www.vasasfc.hu/hirek/kleisz_mark_a_heten_elkezdhette_a_rehabilitaciot-2721

Az öreg szerintem éppen kaszinózott amikor az atyainak el kellett volna csattannia. Úgy érzem játszik még Vasas mezben majd Bognár . Kulcsár is sokadjára lett végül a miénk. Remélem a kis Bognárt még 30.-on innen sikerül idehoznia Vancsának.

Akkor 18 órától drukkolunk a tévé előtt ! Szerencsére adja az M4. Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 09, 2017 11:11 am

Feledtetné a kupadöntőt a Vasas

http://nepszava.hu/cikk/1139974-feledtetne-a-kupadontot-a-vasas

Végre találtam valami aktuálisat. bounce
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Pént. Szept. 08, 2017 3:41 pm

Juhos2 írta:

Sajnos nem nyert megerősítést.
    Pedig azt hittem Vancsa azért van pizsama nadrágban a stadion bejárásakor, mert vár az utolsó pillanatra és már nem akar hazamenni.
    Nagyon sajnálom mert ő tán az egyedüli aki még tudja azt amit a régi nagyok ,csak az alázat meg a szorgalom hiányzik belőle amivel azok nagyok lettek. Kellett volna neki 2 atyai pofon. Amúgy azok jók szoktak lenni akiket a fradiból hozunk. Ma sportban a Ferenczi azt mondta már lendületben vagyunk és jó játékkal vertük a Paksot is. Azért régen másmilyen volt a jó játék .
    Holnap mindent bele! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Szept. 08, 2017 9:05 am

Vasas1969 írta:5 órakor kezdődik az U21 -es válogatott meccse az M4-en Vidával és talán Szivacskival.
    http://www.csakfoci.hu/utanpotlas/u21-az-eb-majd-az-olimpia-tet-magyaroknak-indulo-selejtezosorozatban-pontos-program

Remélem biztos győzelemmel , önbizalomtól duzzadva térnek vissza a csapathoz és a hétvégén is győzelemnek örülhetnek a fradi ellen.

Más ,nincs köze a Vasashoz ,de érdekesnek találtam. A kis srácnak már megérte meccsre járni.
    http://rangado.24.hu/tartalom/cikk/434996_milliomos_lehetett_volna_a_magyar_kisfiu_de_nem_el

https://www.youtube.com/watch?v=p_Cl7izKKMs

Ha már a reggeli start , akkor egy számunkra is érdekes riport.

https://www.youtube.com/watch?v=8oRK0mR11Pg

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 1:55 pm