Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jan. 18, 2017 11:06 am

Vasas1969 írta:Mégiscsak nagyobb, akár 8 ezres lehet a Vasas-stadion

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Megiscsak-nagyobb-akar-8-ezres-lehet-a-vasas-stadionhttp://nb1.hu/otp-bank-liga/megiscsak-nagyobb-akar-8-ezres-lehet-a-vasas-stadion

Igazából semmi új infót nem találok benne.

Ha így lesz, akkor már csak a jó szereplés, az emberbaráti hangulat és a mérsékelt jegyárak kellenek, hogy ne vesszünk el benne.
    Csak a fedett lelátó remélem min. 10-15 %-os növekedést fog hozni éves szinten.
    Nem írtam, mondtam ki soha, de szerintem Felcsúton a kiélezett meccsek mellett hozzájárul a Vasas tábor nagy létszámához a gyönyörű stadionjuk is. Mindenki kíváncsi rá.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jan. 18, 2017 10:05 am

Mégiscsak nagyobb, akár 8 ezres lehet a Vasas-stadion

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Megiscsak-nagyobb-akar-8-ezres-lehet-a-vasas-stadionhttp://nb1.hu/otp-bank-liga/megiscsak-nagyobb-akar-8-ezres-lehet-a-vasas-stadion

Igazából semmi új infót nem találok benne.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 17, 2017 8:58 pm

Juhos2 írta:Szabadrúgásokhoz nem tudom mennyire fog odaérni.
    A mumusok, vetélytársak elleni góljai jól jönnének most is.
    Szerintem jobbszélre szánják, ahogy nyilatkozta nem zavarja, meg tudja oldani. Lesz feladata bőven, ha beverekszi magát a kezdőbe.

Én is azt nézem ,hogy a szabadrúgásainál inkább arra törekszik ,hogy kaput találjon és minél nagyobb erővel lője meg. Nem tudom ,hogy jobbszélsőnek milyen mert nem nagyon láttam Hali meccset. Az összefoglalókból csak pár jó beadásra emlékszem onnan. Nem tűnik tipikus vonal szélsőnek, bár Géza a 4-4-2 -t erőltette náluk ,ha jól tudom. Kérdezz rá a fiadra . Neki jobb a memóriája már mint a miénk.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jan. 17, 2017 7:09 pm

Szabadrúgásokhoz nem tudom mennyire fog odaérni.
    A mumusok, vetélytársak elleni góljai jól jönnének most is.
    Szerintem jobbszélre szánják, ahogy nyilatkozta nem zavarja, meg tudja oldani. Lesz feladata bőven, ha beverekszi magát a kezdőbe.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 17, 2017 4:46 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 17, 2017 3:22 pm

A honlapról:
    Debreceni: Szeretnénk a klub aranylapjaira felkerülni

Belső védőnk, Debreceni András számára különleges volt a karácsony, hiszen megszületett második gyermekük.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Pic2_2326

Miként láttad a csapat és saját magad őszi teljesítményét?

- Én még inkább visszamennék az időben. Hogy a tavaszi szezon végén nem kis bravúrral sikerült kiharcolni a bennmaradást, azzal tulajdonképpen megalapoztuk a következő szezont is. Nagyon sokat dolgoztunk, hogy bizonyítani tudjuk magunknak és a szurkolóinknak is: jobbak vagyunk annál, mint amit az előző szezonban elértünk. Úgy hiszem az ősszel minden meccsen kihoztuk magunkból a maximumot. Ez ennyire volt elég, én elégedett vagyok vele. Egyénileg az ősszel felemás teljesítményt nyújtottam. Voltak időszakok, mikor jól ment a játék, ám akadt olyan időszak is, amikor magánéleti problémák hátráltattak, és ez a pályán is észre vehető volt rajtam, de ezeken már szerencsére túl vagyok.

Mivel telt a szabadidőd? Más volt-ez a karácsony, mint a korábbiak?

- Az utolsó őszi mérkőzést megelőzően, december 7-én megszületett a kisfiam. Ez töltötte ki a pihenési időszakomat. Szerencsére mindenki egészséges, és jól van.

Milyen felkészülésre számítasz?

- Az első edzőtáborunk a fizikai felkészítést szolgálta, a labda alig került elő. Aki Mátraházán látott minket, mindenki meglepődött, milyen erőteljes felkészülést végzünk. A Vasas felkészülései legendásan kemények, ilyen komoly munkát egyetlen másik korábbi csapatomnál sem csináltam még. A befektetett munkát az eredmények igazolják számunkra. Nemcsak a külső szemlélő számára tűnhetett fel az erőnlétünk, hanem a szakmai stáb rendelkezésére álló statisztikák is azt mutatták, hogy szinte minden meccsen futás mennyiségben és minőségben is az ellenfelek fölé kerekedtünk. Ez segítségül szolgált a párharcok megnyeréséhez, a hajrában szerzett góljainkhoz, és ahhoz is, hogy hátrány esetén is többször meg tudtunk újulni.

Miben reménykedhetnek a Vasas-szurkolók tavasszal?

- Úgy gondolom, nem fognak bennünk csalódni, már csak azért sem, mert az ősszel is, még ha kikaptunk is, mindent megtettünk a piros-kék színekért, látható volt rajtunk a küzdés és az akarat, felemelt fejjel jöhettünk le a pályáról. Szeretném, hogy ez a tavaszi szezonban is jellemző legyen ránk. Mindent meg kell tennünk a győzelmekért, futni, küzdeni kell, és reményeim szerint ez majd az eredményességgel is párosul.

Jelent-e extra motivációt számotokra az, hogy segítségetekkel hosszú idő után érhet el sikeres eredményt a Vasas?

- Szerencsére motivációban nincs hiánya a csapatnak. Szeretnénk hatalmas örömet okozni szurkolóinknak, a Vasas családnak. Egy fiatal csapat a miénk, amely rettentően éhes a sikerre, amiben nincsenek sztárok, nincsenek sztár allűrök. A kemény munkában hiszek, és abban, hogy ennek már a szezon végén meglesz az eredménye. Szeretnénk a klub aranylapjaira felkerülni!

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 17, 2017 2:52 pm

VASAS77 írta:

A mi ügyvezetőnkkel, következetességével, csapattal kapcsolatos infók, ha küldesz egy telefonszámot elmondom.
    Az  esély megvan, hogy 40 év után ismét......,meg kell ragadni,
    bízom a legfényesebb éremben.

Küldtem itt privit. Én is egyetértek azokkal akik szerint nem biztos ,hogy lesz még egyszer ekkora esélyünk. Minden eddigit felülmúló teljesítmény kell a 12. játékostól , a nézőktől ,hogy hazai pályát teremtsen semleges pályán és idegenben is. 14 x 90 perces szűnni nem akaró szurkolás. A kupa csak hab lesz a tortán.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 17, 2017 9:51 am

Vasas erősítés

Gaál Bálint döntött

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 69613#3https://digitalstand.hu/olvaso/69613#3
    VASAS77
    VASAS77

Hozzászólások száma : 66

Témanyitás by VASAS77 Hétf. Jan. 16, 2017 11:58 pm

Vasas1969 írta:

Kifigyeltelek mert nagyon elvesztél ! Very Happy Végre visszataláltál!  cheers
    Melyik ügyvezetővel a Haliéval , vagy a miénkkel ? Megosztható e az infó ? Az igazolásnak én is örülök , amiatt is mert úgy érzem ráfogunk menni  az aranyra. Az első helyet kell megcélozni és ,ha csak 2. lesz belőle az is jobb mint a jelenlegi harmadik. A stadinál is a 8 ezrest az 5 ezres helyett  és , ha a kettő közötti átmenet lesz , az is eredmény a mostanihoz képest még , ha nem is Uefa 4-es sajnos.
    Gaálra visszatérve picit aggódom azért ,hogy ne a Waltner , Novák , Könyves vonulatba tartozzon majd. Nem tudom mi lehet az oka ,hogy ennyien elfelejtettek focizni már nálunk ? A nagy számok törvénye alapján jöhetne már egy Kiss Laci. Tőlem hívhatják Gaál Bálintnak is akár.
    Ugye Te mesélted Geress történetét ?

A mi ügyvezetőnkkel, következetességével, csapattal kapcsolatos infók, ha küldesz egy telefonszámot elmondom.
    Az  esély megvan, hogy 40 év után ismét......,meg kell ragadni,
    bízom a legfényesebb éremben.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 10:15 pm

VASAS77 írta:
    Ha már megszólítattam.  Laughing
    Az igazolásnak igazán örülök,bár az ügyvezetővel kapcsolatban furcsaságokat hallottam mostanság, a stadionnal kapcsolatban mindennek örülni kell, de valóban jobb lenne a nagyobb.

Kifigyeltelek mert nagyon elvesztél ! Very Happy Végre visszataláltál! cheers
    Melyik ügyvezetővel a Haliéval , vagy a miénkkel ? Megosztható e az infó ? Az igazolásnak én is örülök , amiatt is mert úgy érzem ráfogunk menni az aranyra. Az első helyet kell megcélozni és ,ha csak 2. lesz belőle az is jobb mint a jelenlegi harmadik. A stadinál is a 8 ezrest az 5 ezres helyett és , ha a kettő közötti átmenet lesz , az is eredmény a mostanihoz képest még , ha nem is Uefa 4-es sajnos.
    Gaálra visszatérve picit aggódom azért ,hogy ne a Waltner , Novák , Könyves vonulatba tartozzon majd. Nem tudom mi lehet az oka ,hogy ennyien elfelejtettek focizni már nálunk ? A nagy számok törvénye alapján jöhetne már egy Kiss Laci. Tőlem hívhatják Gaál Bálintnak is akár.
    Ugye Te mesélted Geress történetét ?
    VASAS77
    VASAS77

Hozzászólások száma : 66

Témanyitás by VASAS77 Hétf. Jan. 16, 2017 9:44 pm

Vasas1969 írta:Vasas77 Te mit szólsz Gaálhoz és a stadi kérdéshez ?
    Ha már megszólítattam.  Laughing
    Az igazolásnak igazán örülök,bár az ügyvezetővel kapcsolatban furcsaságokat hallottam mostanság, a stadionnal kapcsolatban mindennek örülni kell, de valóban jobb lenne a nagyobb.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 7:38 pm

Vasas77 Te mit szólsz Gaálhoz és a stadi kérdéshez ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 6:58 pm

Vélemények a Hali fórumról. Talán a gólok meghozták már Bálint önbizalmát és ,ha esetleg kevesebb szerepet kap az sem tépázza meg.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Indexhttp://forum.nyugat.hu/index.php?showtopic=777&st=0
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 6:40 pm

Haladás.hu:
    Csapatunk házi gólkirálya, Gaál Bálint három évre a Vasashoz szerződött.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Nehez-dontest-hozotthttp://www.haladas.hu/hirek/465/nehez-dontest-hozott
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 6:02 pm

Juhos2 írta:

Mahirhoz, esetleg Pavlovhoz nem fog hozzányúlni Oening. Marad Martin helye.

A 3 légiós hely miatt talán mégis hozzányúlhat ,ha nem kupainduló ellen játszunk. Martin helyére még Kulcsár és Murka is pályázhat. Lesz itt harc a csapatba kerülésért! Remélem nagyon jól jövünk ki belőle .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 5:57 pm

Juhos2 írta:Egy elfogulatlan vélemény.
    Hazaértem, mondtam Petinek
    - Képzeld a Haladásból igazoltunk.
    - Kit. a Gaált?
    - Igen, de honnan tudtad? Olvastad?
    - Nem, csak gondoltam. Szerintem jó játékos.

Biztos megmaradt benne ,hogy többször tört már borsot az orrunk alá. Örülök ,hogy végre legalább nyilatkozott a fiad ,ha már nem ír ide . Very Happy Abban igaza van ,hogy jó játékos , viszont nem vagyok biztos ,hogy máris tud segíteni a beilleszkedés és a komolyabb konkurencia miatt. Viszont élete eddigi legjobb formájában volt a múlt év végén , ami elég biztató és ráadásul a 4. legjobb mezőnyjátékos lett az élvonalban. Tehát a mezőnyben is hasznos és nemcsak a góljai miatt került előkelő helyre. Pénzes kocsmatársunk szerint az instat index átlaga is nagyon jó . Érdekes ,hogy Könyves is hasonló időszak után érkezett és tudjuk mi lett a vége. Emiatt vagyok kicsit óvatosabb.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jan. 16, 2017 5:20 pm

Vasas1969 írta:

Mondjuk Pavlov és Saglik helye is bizonytalanná vált  Gaál érkezésével . Így már Polekszics is védhet a felépülése után. Ádámnak is nagyon iparkodnia kell és a légiósoknak is jobban kell akarniuk. Ebből a szempontból már most jó igazolás Bálint. Érdekes lehet ,hogy érkezte után is érdeklődünk e még Kemenes iránt ? Ez meg Póser kölcsönadását (akár hozzátok) befolyásolhatja.
    Kalmárt elengedik Lipcséből nálam ő lenne a célszemély. Szakálynak kevésbé örülnék. Ő csak az új Cicó lenne. Most hirtelen más nem is jut az eszembe. Esetleg Bőle Lukács , de akkor Osváth helye még bizonytalanabbá válhat. Szerinted ki lenne jó ?

A fradi egy venezuellai magyar srácot (már elmúlt 30) akar spanyolból Mikút, aki amúgy Vasas drukker. Sok lesz már picit Lipcsei és Böde után még ő is.

Mahirhoz, esetleg Pavlovhoz nem fog hozzányúlni Oening. Marad Martin helye.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jan. 16, 2017 5:09 pm

Egy elfogulatlan vélemény.
    Hazaértem, mondtam Petinek
    - Képzeld a Haladásból igazoltunk.
    - Kit. a Gaált?
    - Igen, de honnan tudtad? Olvastad?
    - Nem, csak gondoltam. Szerintem jó játékos.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 5:02 pm

colocolo írta:

Amikor a kezdő csapatba igértek két játékost,nem meg bántva senkit nem őrá gondoltam.Már le is írtad  lényeget,ha tovább fejlődik 1-2 év és jó játékos lehet,ami igaz is evvel csak az a bajom hogy ezt elmondhatnám jó pár saját nevelésü fiatalunkról is,akikért még fizetni sem kell.Én továbbra is várom.hogy lesz egy nagy bomba,mert nálam ez még csak petárda.Ha a hátralévő fordulókban is rúg még 5-6 gólt akkor már rosszul nem járunk.

Mondjuk Pavlov és Saglik helye is bizonytalanná vált Gaál érkezésével . Így már Polekszics is védhet a felépülése után. Ádámnak is nagyon iparkodnia kell és a légiósoknak is jobban kell akarniuk. Ebből a szempontból már most jó igazolás Bálint. Érdekes lehet ,hogy érkezte után is érdeklődünk e még Kemenes iránt ? Ez meg Póser kölcsönadását (akár hozzátok) befolyásolhatja.
    Kalmárt elengedik Lipcséből nálam ő lenne a célszemély. Szakálynak kevésbé örülnék. Ő csak az új Cicó lenne. Most hirtelen más nem is jut az eszembe. Esetleg Bőle Lukács , de akkor Osváth helye még bizonytalanabbá válhat. Szerinted ki lenne jó ?

A fradi egy venezuellai magyar srácot (már elmúlt 30) akar spanyolból Mikút, aki amúgy Vasas drukker. Sok lesz már picit Lipcsei és Böde után még ő is.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Jan. 16, 2017 4:35 pm

Vasas1969 írta:

Köszi! Már korábban az egyik jól sikerült ajkai szezonja után elkezdtem figyelgetni a srácot. Évről - évre fejlődik . Amikor a Halihoz került nem igazán volt sikeres az első éve. Több vasi drukker is a távozók közt szerette volna látni. Kicsit ügyetlennek tartották és nem NB1-s szintnek . Gondolom sok munka és a szorgalom eredménye lett ,hogy végül a Hali egyik erőssége lett. Gólerős játékos akiről bármikor bepattanhat a labda. Sok malacgólra emlékszem vele kapcsolatban. Remélem nálunk is ennyire vele lesz Sípos úr Fortunája.  Azt nem tudom ,hogy fogja kezelni ,hogy sok lesz riválisa nálunk ? Szombathelyen is lett volna ,de ott mindig rengeteg volt a sérült és ő evvel remekül élt. Úgy érzem az ő példája is bizonyítja ,hogy a húszas évei közepén is tud fejlődni technikailag is egy játékos. Elől többeknek fel kell kötni a gatyát mert több poszton is használható ezért senki helye nincs biztonságban. Szerintem jó játékos ,de kiválónak azért nem mondanám ,de ha továbbra is így fejlődik akkor 1-2 éven belül az lehet. Érdekes volt ellenünk is olyan meccse (talán Sopron) amikor lefavágóztuk ,ahhoz képest most azért......

Colo Neked mi a véleményed ?

Amikor a kezdő csapatba igértek két játékost,nem meg bántva senkit nem őrá gondoltam.Már le is írtad lényeget,ha tovább fejlődik 1-2 év és jó játékos lehet,ami igaz is evvel csak az a bajom hogy ezt elmondhatnám jó pár saját nevelésü fiatalunkról is,akikért még fizetni sem kell.Én továbbra is várom.hogy lesz egy nagy bomba,mert nálam ez még csak petárda.Ha a hátralévő fordulókban is rúg még 5-6 gólt akkor már rosszul nem járunk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 2:31 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 2:21 pm

colocolo írta:

Ez már tény,az FC honlapján is fenn van 2019 12 31. szól a szerződése.

Köszi! Már korábban az egyik jól sikerült ajkai szezonja után elkezdtem figyelgetni a srácot. Évről - évre fejlődik . Amikor a Halihoz került nem igazán volt sikeres az első éve. Több vasi drukker is a távozók közt szerette volna látni. Kicsit ügyetlennek tartották és nem NB1-s szintnek . Gondolom sok munka és a szorgalom eredménye lett ,hogy végül a Hali egyik erőssége lett. Gólerős játékos akiről bármikor bepattanhat a labda. Sok malacgólra emlékszem vele kapcsolatban. Remélem nálunk is ennyire vele lesz Sípos úr Fortunája. Azt nem tudom ,hogy fogja kezelni ,hogy sok lesz riválisa nálunk ? Szombathelyen is lett volna ,de ott mindig rengeteg volt a sérült és ő evvel remekül élt. Úgy érzem az ő példája is bizonyítja ,hogy a húszas évei közepén is tud fejlődni technikailag is egy játékos. Elől többeknek fel kell kötni a gatyát mert több poszton is használható ezért senki helye nincs biztonságban. Szerintem jó játékos ,de kiválónak azért nem mondanám ,de ha továbbra is így fejlődik akkor 1-2 éven belül az lehet. Érdekes volt ellenünk is olyan meccse (talán Sopron) amikor lefavágóztuk ,ahhoz képest most azért......

Colo Neked mi a véleményed ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 1:53 pm

A honlapról:
    Gaál Bálint a Vasas játékosa lett!

Klubunk megállapodott Gaál Bálinttal, akivel 3 éves szerződést kötöttünk.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Pic2_2325

Új játékosunk szerződése 2019. december 31-ig szól.

Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója elmondta: „Gaál Bálint a támadószekciót fogja erősíteni, mivel erőssége a góllövés, a mostani szezonban eddig 14 mérkőzésből 7 gólt szerzett. Mindkét lábával jól rúg, jól cselez és pontrúgásoknál is veszélyes az ellenfél kapujánál. A Vasas FC kivásárolta a Haladás FC-nél lévő szerződéséből.”

Gaál Bálint érdeklődésünkre elmondta: „Nagyon örülök, hogy a Vasas játékosa lehetek. Nagy izgalommal várom a közös munkát. Szerettem volna egy lépcsőfokkal feljebb lépni, és úgy vélem erre a Vasas alkalmas. Megtiszteltetés egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub játékosa lenni. Nincs kedvenc posztom a támadó szekcióban, bármely poszton jól érzem magam. Remélem új csapatom hasznára lehetek a tavaszi szezonban és minél jobb helyezéshez segíthetem hozzá.”

colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Jan. 16, 2017 1:29 pm

Ez már tény,az FC honlapján is fenn van 2019 12 31. szól a szerződése.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 10:57 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jan. 16, 2017 10:48 am

A honlapról:
    Vaskó: Keményen edzek a több játéklehetőségért

Négygólos belső védőnk, Vaskó Tamás beszélt a családdal töltött ünnepekről, a felkészülésről és a céljáról, hogy tavasszal elérje a 200. NB I-es bajnoki mérkőzést.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Pic2_2324

Mennyire sikerült tartalommal megtölteni az ünnepek előtti és utáni időszakot?

- Családi körben teltek az ünnepek, nagyon jó volt a pihenés. Karácsony előtt voltunk 4 napot kikapcsolódni, a feleségemmel és a kisfiammal, Debrecenben, az Aquaticum élményfürdő mellett. A kisfiam kiélhette magát a csúszdákon, és én sem unatkoztam a lépcsőzésekkel, miközben próbáltam vele a lépést tartani. A Nagyerdőben gyönyörű, havas táj fogadott minket, nagyon jól esett az ottani pár nap.

Hogyan érzed, mennyire tudtál fizikailag és szellemileg regenerálódni?

- Azt gondolom sikerült magam a három hét alatt kipihenni, bár én már Karácsony másnapján elkezdtem az előírt edzésprogramot. Sajnos, egy sérülés miatt az őszi bajnoki szezon utolsó két hetében nem igen tudtam edzeni, de most már teljesen egészségesnek érzem magam, és már három hete edzésben vagyok.

Először jártál itt Mátraházán a csapattal. Milyennek ítéled a körülményeket?

- A mátraházi környezet, az edzőcentrum, a kondicionáló terem, a pályák, az elhelyezés, az étkezés minősége teljesen alkalmas volt arra, hogy nyugodt körülmények között, napi két edzéssel készüljünk a tavasszal ránk váró nagy feladatokra.

Milyen várakozásaid vannak az előttünk álló kupa és bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatban?

- Nagyon várom már a tavaszi szezont, és keményen edzek, hogy tavasszal több játéklehetőséget kapjak. Szeretnék bizonyítani a szakmai stábnak, a játékostársaimnak, a szurkolóknak, a családomnak és magamnak is. Kitűztem egy célt még e bajnoki évad előtt, hogy el szeretném érni a 200. NB I-es bajnoki mérkőzésemet.

Hány találkozó hiányzik ehhez?

- Ennek pont annyi híja van, hogy tavasszal minden meccsen pályára kellene lépnem. Nem könnyű feladat, de nem elérhetetlen.

És volt-e álmod, hogy hány alkalommal találj a kapuba?

- A bajnokság kezdete előtt 6 gól volt a célom. Nos, jelenleg 4 már megvan – plusz egy a kupameccsen – így ez sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Engem már ez a 4 gól is boldogsággal tölt el, hogy ennyivel is hasznára tudtam lenni a csapatnak. Egy védőnek különösen nagydolog gólt szerezni, de remélem, hogy tavasszal még néhányszor betalálok ellenfeleink kapujába. És akár a koreográfia is hasonló lehet, mert vannak kiváló szöglet és szabadrúgás specialistáink, akik képesek a fejemre varázsolni a labdát, amit – néhány ellenféllel a nyakamban - már csak be kell bólintanom a hálóba.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jan. 15, 2017 9:22 pm

A honlapról:
    Burmeister: Még jobb játékra lehetünk képesek

Német belső védőnkkel, Felix Burmeisterrel beszélgettünk várakozásairól, illetve az edzőtáborban szerzett benyomásairól.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 Pic2_2323

Hogyan töltötted az elmúlt év utolsó napjait?

- Egy kis időt együtt töltöttem a családdal, barátokkal. Jót tett egy kis kikapcsolódás, de utána én is munkába álltam, hiszen edzésben kellett tartani magam. Már csak azért is, mert tudtam, hogy Ferenczi Pista alaposan meg fog dolgoztatni minket ezekben a hetekben. Emiatt naponta futottam is az elmúlt időszakban, plusz labdás edzéseket is végeztem. Ezek különösen jólestek.

Mi a véleményed az edzőtáborról, a körülményekről, lévén Te először jártál itt?

- Látni lehet a körülményeken, hogy inkább a fizikai felkészülést segíti ez az edzőtábor. Tudtuk eddig is, hogy így lesz, erre szükség is van. Ez a felkészülés időszaka. Mivel Magyarországon a téli szünet nagyjából 1 hónappal hosszabb, mint Németországban, így több időnk van az alapoktól építkezve elvégezni a munkánkat. Igaz, a szünet is hosszabb.

Mennyire tudtad az extrém hideg időjárást megszokni?

- El kell fogadni. Persze tudja az ember, hogy ez van, fejben próbál felkészülni rá, de száz százalékosan nem igazán lehet. Az edzést pedig időjárástól függetlenül el kell végezni, de a stáb is tudja, hogy mikor mit, így nagy gond nincs vele.

Hogy állsz a motivációval a tavaszi szezont illetően?

- Természetesen mindannyian nagyon várjuk már a kezdést. Egy jó közösség verődött itt össze, kiváló őszi fél szezont produkáltunk. Azonban láttuk mi is, hogy vannak olyan elemei a játéknak, amiben lehet még javítani vagy jobbnak lenni. Amennyiben sikerül végigjárnunk ezt a fejlődési utat, még jobb játékra lehetünk képesek, és ellenfeleinknek még nehezebb lesz ellenünk játszani.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jan. 15, 2017 3:05 pm

Vasas felkészülés

Nagy túra volt , csúcsra értek

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 3 69609#3https://digitalstand.hu/olvaso/69609#3
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jan. 14, 2017 10:48 pm

Juhos2 írta:Rákerestem az uefa 3-as, 4-es stadion besorolására. Hát.
    Itt nemcsak az 500-as VIP-ről van szó. Ebből a pénzből, ha a nézőszámhoz hozzá is tudnak nyúlni, a besoroláshoz biztos, hogy nem.

Szerintem kapnánk pénzt nagyobbra. Nemrég írtam ,hogy külföldre is öntik a pénzt aminek jó része  végül természetesen a saját zsebükben köt ki. De tekintsük a mi remélt 8 ezresünkre mintegy referenciaként a meghódítandó délszláv piac számára. Gondolom ,hogy ott is leginkább a pénzesebb csapatok lehetnek a fő célpontok , akiknek futja stadionra és akik a nemzetközi szereplést célozzák meg és emiatt ők is inkább a az UEFA 4-es stadiont építtetnének a csoportkör reményében . Az más kérdés ,hogy mennyi esélyük lenne rá. Úgy gondolom egy ellenzéki összefogás elsöpörheti a kormányt. Talán emiatt is keresnek új piacot a narancsos cégek ,ahol az itthoni esetleges hatalomváltástól is függetlenül dolgozhatnak.  Ha maradnak itthon akkor is elfogynak előbb utóbb az építendő stadionok ill a kisebb (pl NB3-as) projekteken kevesebbet lehet kaszálni. Mivel Európa többi országában sem mindennap építenek stadiont , ezért akár még máshonnan is befuthat megbízás a honi cégeknek.

Említették az egyik cikkben ill azzal is magyarázták az eszéki tervezett stadionépítést ,hogy első lépése annak ,hogy a szomszédos országokban lévő , jelentős magyar népességgel rendelkező régiók központjában is mindenütt felhúzzanak egy arénát. Mivel ezek a dunaszerdahelyihez hasonlóan a helyi magyarok nemzettudat kifejezésének a központjai is lennének , ezeket is legalább 8 ezresre vagy nagyobbra lenne érdemes tervezni. Tehát egy 8 ezres Illovszky terveit több helyen is fellehetne használni.  

Továbbgondolva ezeknek a régióknak a klubjai lesznek a fiókcsapatai majd a Videotonnak ill. a későbbiek során Székesfehérvár Felcsúthoz való csatolása után a Puskás FC-nek ,amely így már jó eséllyel állandó BL csoportkörös csapat lesz. Very Happy  A szmájli csak a Fehérvár Felcsút dologra vonatkozik. A többit komolyan gondolom ,hogy megfordulhatott esetleg a vezér fejében ,persze lehet ,hogy csak egy elméletet gyártottam nekik a további lenyúláshoz.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jan. 14, 2017 9:11 pm

Rákerestem az uefa 3-as, 4-es stadion besorolására. Hát.
    Itt nemcsak az 500-as VIP-ről van szó. Ebből a pénzből, ha a nézőszámhoz hozzá is tudnak nyúlni, a besoroláshoz biztos, hogy nem.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 9:28 pm