Juhos2 írta:
Látod mire jó a nagy Vasas család, mindig van ki segítsen.
Ha végignézed akkor hallani fogod , hogy a családból más is bízik a csapat jó szereplésében , így természetes ,ha a sífutók is segítenek.
Juhos2 írta:
Látod mire jó a nagy Vasas család, mindig van ki segítsen.
Vasas1969 írta:
A sífutó szakosztály tagjai már készenlétben vannak ,hogy elinduljanak a fiúkért. De amíg nagy hó van , addig senki sem tudja legalább elvinni tőlünk Osváthot . A létszámellenőrzést valóban nem szabad kihagyni ,hátha már van köztük 1-2 új igazolás.
Juhos2 írta:Hihetetlen milyen nehéz egy Vasas szurkoló élete.
Most izgulhatunk, hogy hazaérnek-e épségben. Mindenesetre létszámellenőrzést kell tartani a buszon, nehogy valaki egy hókupac alatt maradjon.
colocolo írta:
Már pénteken megkezdődött a felkészülés Siófokon,akkor még nem volt új arc de remélem lesz.Ami Laczkót illeti már szezon előtt is fen volt a listámon,de most nagyon úgy néz ki Kispestre tart.
Vasas1969 írta:
Néztem ,hogy 7 pont az előny a legjobb kiesővel szemben. Ami azért el is kophat ,ha bejön egy hosszabb hullámvölgy. Szerencsére vannak gyengébb csapatok ,de ha jól erősítenek a télen még meleg is lehet a pite. Nem tudom tőlünk érkezhet e erősítés hozzátok télen. Néhány fiatalunk is erősítés lehetne , Póser meg biztos tudna segíteni ,de még Polekszics sem épült fel. Bár Kemenest is emlegetik velünk kapcsolatban. Nálatok sincs igazi gólvágó és Ivancsics elengedése nagyon meglátszik a csapaton .
Más. Laczkó távozását is rebesgetik Paksról. Tudom ,hogy nem fiatal és emiatt nem illik bele a koncepcióba viszont a baloldal bármely posztján bevethető. Ha visszavenne az igényeiből talán érdemes lenne elgondolkozni rajta.
Juhos2 írta:Jó érzés, hogy hosszabb távúak a szerződések. Emlékszem azokra az időkre amikor a félcsapatnak lejárt egyszerre a szerződése. Tovább is álltak. Most legalább azon nem kell annyira izgulni, hogy ki lesz holnap nálunk.
colocolo írta:
Akkor most a Siófok,a 60 megszerezhető pontból 23 van ez 40% elég kevés.Az edző Goran Kopunovics értékelése a szezonról,a gyenge szereplés okai a csapat nem bírja el 6-8 fiatal egyszerre való szerepeltetését.A kapusok nem tudtak pontokat hozni.a belső védők Szalai,Czingráber.Mogyorósi teljesítménye elmaradt a vártól.Gyenge csatárjáték a 20 mérkőzésből 10 en nem szerzett gólt a csapat,házi gólkirály Petneházy 5 gól abból 4 ugyanazon mérkőzésen,Nagy Dani pl.májusban lőtt gólt útoljára.A legjobb,és leg egyenletesebb teljesítmény Gál nvéhez fűződik,dicsérhető még Elek és Farkas.A saját véleményem az utóbbi évek leg gyengébb csapata.kinevezett csatárokkal,sokat hisztiző,a hátárokat átlépő edzővel.Egy mentsége van csak,káromkodni szerbül szokott.Nem hiszem hogy ez a legjobb hely most fiataljaink számára,kevés játéklehetőség,kevés sikerélmény.Mondjuk Szilágyi a végén már kapott lehetőséget szélső védöként kezdőként is többször,Kovács D. általában kp.szerepel.Sajnos még ebben a gyenge csapatban sem tudtak ki tünni.
Juhos2 írta:Érdekes ez a befejező csatár mitosz. Nekem inkább az a bajom, hogy sem szélről, sem középpályáról nincs megtámogatva ez a poszt /Berecz fejlődött nagyot/. Az meg, hogy olyan játékost találjunk aki minden helyzetét gólra váltja én még nem láttam. Én inkább egy jobbszélsőt keresnék /pl. Kulcsár a Győr ellen, Paks elleni villanása/ az alapcsapatba.
colocolo írta:
Akkor hátul kezdeném ha felépül Polekszics és kezdő lesz,mi lesz Nagy G. sorsa a kispadról nem lesz válogatott,nem fejlődik ez nem jó a tulajnak.Ha van Pole ugrik egy légiós hely a kezdőben,lesznek öten a két helyre Risztevszki atombiztos kezdő,tehát marad egy az nálam Saglik főleg akkor ha csak a focira koncentrál.Légióst csak akkor,ha sokkal jobb mint a magyar Pavlov dicsérik a mezőnymunkáját,ami nem baj de egy centertől gólokat várunk amiben nem olyan jó. Manjrekár nem tudta meg mutatni mit tud,ami nem feltétlen az ő hibája,Burmeister ez a teljesítmény kevés egy légióstól.A három fiatal Kleisz,Murka,Szivacski jó pénz csinálók,de ott ahol játszottak egyik sem megoldás,Remili javult a mezőnymunkája,de a gólokkal ő is adós.Ádám M.a házi gólkirály de ez minden,az ő hátra felé játéka a védekezés segitése nagyon gyenge.Tehát bőven lenne hol javulni a csapatnak,szinte minden sorba elkelne egy jó játékos.A Siófokról is írok majd.
Vasas1969 írta:
Akkor úgy kérdezem hová lenne érdemes igazolni ? Ha már rátértél a fiatalokra ,a Siófokon játszó játékosokról mondasz majd pár szót ? Tudom ,hogy inkább epizodisták voltak mint meghatározó emberek többségükben.
Juhos2 írta:Odadobtuk a csontot stadion ügyben, a médiának lesz min rágódni egy ideig. A 376 kedvelés, azért kúszhatna feljebb.