Oenning: Sikeresen gyakoroltuk a támadójátékot
Michael Oenning vezetőedzőnk értékelte a Csepel elleni (8-0) felkészülési találkozót.
colocolo írta:
Reac-Siófok 1:3
Gólszerző:Kiss T ill.Elek Gál Gréczi
Siófok: Tajti(Kis T.)-Szilágyi Mogyorósi(Tamaskó)Szalai(Kovács M.)Czingráber(Micsinai)Nagy D.(Gréczi)Gál(Pendl)Berde Kovács D.(Farkas)Elek(Borvető)Nagy R.(Berki)
Borvető Áron támadó
Kovács Milán kp. a VKLA próba játékosai,akár még bővülhet is az eddigi Vasas kontingens.
Juhos2 írta:Tavaly kint voltunk az első edzőmeccsen. Nem tudom volt-e ilyen hideg, de én arra emlékszem, hogy olyan hideg volt, hogy a vége előtt elmenekültünk. Két napot úgyis kihagytunk a suliból, mert belázasodott. Inkább itthon maradtunk tanulni. Tehát a meccsről nem tudok semmit.
A stadion szép kis ékszerdoboz. Tulajdonképpen én annyit várnék el az új stadiontól, hogy
- legyen fedett /ne ázzunk szét, maradjon bent a hang/
- üljünk minél közelebb a pályához
- ne legyen túl zsúfolt, ne úgy oldják meg a bővitést /ha lesz/, hogy minden székből elvesznék még pár centit.Szerintem ez nagyon kellemetlen tud lenni.
- legyen végre valami profi eredményjelző tábla, mint pl. ebben a stadionban.
- Mellékhelyiség, büfé engem /egyelőre/ nem zavar. Legyen rendezett és elég. Esetleg a büféknél is legyen monitor, ahol már a meccs előtt indulhat a hangulat, beszélgetés egy sör mellett a régebbi meccsek összefoglalóit nézve.
- és persze legyünk elegen.
Aggodalomra semmi ok, ha minden posztra van két jó játékosunk. Bár néhány posztra mi inkább egyet /se/ látunk. Cicó pl. szerintem nem volt elég, inkább negatív élményeim vannak az őszi szerepléséről, ezzel azt akarom mondani, hogy ne mennyiségre legyünk meg. A csapat összeszokottsága mellettünk szól. Hab lenne a tortán, ha Oening egy másik játékrendszerben is tudná mozgatni a csapatot és meg tudnánk lepni az ellenfeleket az elkövetkező hetekben.
Juhos2 írta:
Kösz!
Most akartam írni, hogy már csak sikeres pályafutást kívánhatunk neki.
A második félidőre teljesen szétesett a Csepel. Nem szívták fel magukat mint a Fradi II ellen. Van egy ismerősöm aki támogatja a csepeli focit. Akkor mesélte, hogy amikor híre ment, hogy mennyi néző lesz, azon a héten mindenki lejött edzésre.
A gépezet ugyanúgy forog tovább nálunk. Gondolok itt az alsóbb osztályú ellenfelekre. Végül is . . . .
colocolo írta:
Az Osváth kérdés egyelőre megoldva,szerződés hosszabítás ,félév kölcsön Dvsc ha már nem számol vele az edző még ez tűnik a legjobb megoldásnak.
colocolo írta:
Az Osváth kérdés egyelőre megoldva,szerződés hosszabítás ,félév kölcsön Dvsc ha már nem számol vele az edző még ez tűnik a legjobb megoldásnak.
Vasas1969 írta:Vasas - Csepel
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_csepel-207
Hülyét kapok ,hogy Osváth most sincs a keretben. Tudnám ki ez a Farkas ? Van egy ilyen nevű játékos aki még magyarázat is lenne ,hogy miért nincs Osi a keretben.
Juhos2 írta:
Miket nem olvasol!
Pedig elég kormányközeli. Én majd akkor aggódom, ha már az origo is megírja.
Ha így lesz, sok lesz a bérletes.
Vasas1969 írta:Vasas interjú Michael Oenninggel
Kalózok kapitánya
https://digitalstand.hu/olvaso/69619#3
A nap történése kapcsán ,hogy Kleinheisler a fradit választotta velünk szemben , érdemes nekünk drukkereknek is megfontolnunk edzőnk intelmét "ne azt kutassuk ami már nem lehet a miénk !" .
Remélem a lenti linken olvasottak nem válnak valóra. Szomorú leszek ,ha semmi eredménye nem lesz a levélnek.
http://magyaridok.hu/sport/nem-haromezer-kulonbseg-1341364/
Juhos2 írta:
Ha így lesz.
Szomorú történet. Ennyin múlik, egy sérülés és mire felépülsz minden megváltozik. Pedig nem is tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy egységesen kiállt a Vasas közössége valaki mellett. Ami még szomorúbb, hogy ennyit ér. Pedig csak az esélyt szerettük volna, hogy megkapja. Talán, ha többet írunk németül. Rossz lesz nézni idegen mezben, ahogy Csekét is /bár az más helyzet volt/.
Vasas1969 írta:A Vasasból erősítene a Loki
A csakfoci.hu információi szerint a Vasas utánpótlás válogatott védője Debrecenben köthet ki.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/225-vasas/97076-a-vasasbol-erositene-a-loki
VASAS77 írta:
Ha már megszólítattam.
Az igazolásnak igazán örülök,bár az ügyvezetővel kapcsolatban furcsaságokat hallottam mostanság, a stadionnal kapcsolatban mindennek örülni kell, de valóban jobb lenne a nagyobb.
Juhos2 írta:
Rákérdeztem a nagyobbik fiamra, aki harmadik éve ott él. Tényleg az Olimpiai Stadionba költöztek át. Nem tudtam, hogy ez az.
Ezek szerint, ha Budapest olimpiát rendez . . . . Csepelnek is lesz új stadi.
Vasas1969 írta:
Így ,hogy felhívtad rá a figyelmem megnéztem. Én amúgy szeretek a kezdőkörrel nagyjából egy vonalba ülni ,hogy viszonylag jól láthassam mindkét térfelet. Hát ott nem lenne az igazi mert legalább 15 méterrel hátrábbról nézhetném a meccset. Az eredményjelző mögött sem ülnék mert a hozzám közeli kaput nem biztos ,hogy látnám. Láttam róla futópályás képet is, ami némileg megmagyarázza a dolgokat meg ,hogy Olympic stadionnak hívják.
Juhos2 írta:
Láttad már a West Ham új stadionját? Jól kitették a szurkolókat. Nem is értem, hogyan lehetett azt a katlant így elszúrni. Egyáltalán ki fogadta el a terveket? Lehet, hogy ez lesz az új trendi?
Vasas1969 írta:
Ha meglesz leporolom a nézőszám növelési terveimet is. Igen , a fedett lelátó biztosan segít legyőzni a lustaságot. Amikor tűz a nap árnyékot nyújt, eső esetén meg fedelet . A felcsúti példában is igazad van. Sajnos Makovecz már nem tud stadiont tervezni , de az a luxus talán nem is illik a mi múltunkhoz és valóban lennének fontosabb dolgok is az országban. . Ettől függetlenül biztosan rengeteg kreatív ember van a Vasas drukkerek között is akiknek lenne ötletük amivel szebbé és egyedivé lehetne tenni az új stadiont. Ezáltal még a Fáy utcában is megállhat majd még kirándulóbusz. Vasas77 mondott is magáról valamit a tudtán kívül , amivel tudna ezekben a kirándulásokban sokat segíteni.
Juhos2 írta:
Ha így lesz, akkor már csak a jó szereplés, az emberbaráti hangulat és a mérsékelt jegyárak kellenek, hogy ne vesszünk el benne.
Csak a fedett lelátó remélem min. 10-15 %-os növekedést fog hozni éves szinten.
Nem írtam, mondtam ki soha, de szerintem Felcsúton a kiélezett meccsek mellett hozzájárul a Vasas tábor nagy létszámához a gyönyörű stadionjuk is. Mindenki kíváncsi rá.