Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6541

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 18, 2016 12:44 pm

Csakfoci.hu
    Mindent visz a Fradi-verő Haladás - a forduló válogatottja

Ezúttal a Ferencvárost legyőző Haladás uralja a forduló válogatottját. A szombathelyiektől négy játékos került be a legjobbak közé és az edzőt is a Hali adja.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 94941-mindent-visz-a-fradi-vero-haladas-a-fordulo-valogatottjahttp://www.csakfoci.hu/nb-i/94941-mindent-visz-a-fradi-vero-haladas-a-fordulo-valogatottja

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Fordulo_valogatottja12-fill-670x450
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 18, 2016 12:35 pm

A honlapról:
    Hangya: Egy nehéz ellenfelet sikerült legyőznünk

Baloldali középpályásunk - a szezonban nem először -, támadásaink egyik motorja volt. A felnőtt válogatott kapuját kopogtató fiatal játékosunkat kérdeztük a mérkőzésről.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Pic2_2181

A csapatnak kétszer sikerült a hátrányát ledolgoznia, majd meg is nyernie a mérkőzést. Szerinted mi volt ennek a kulcsa?

- A csapat mentalitását emelném ki. Amikor megkaptuk az első gólt, akkor nem estünk össze, hanem csináltuk tovább a dolgunkat. Viszonylag hamar sikerült is kiegyenlítenünk, ami jót tett a csapatnak. A második bekapott gól után is fel tudtunk állni. Bár szerintem mindkét MTK-gól elkerülhető lett volna, sikerült megfordítanunk a mérkőzést. A második és a harmadik gólhoz én is hozzájárulhattam, aminek külön örülök. Kiemelném még a saját gólhelyzetemet, amit Remili Moha egy kényszerítő passz után tett szépen vissza nekem, amit ha berúgok, akkor lehet, hogy már eldőlt volna akkor a meccs sorsa.

Két különböző félidőt láthattunk: az első félidőben született mind az öt gól, a másodikban - bár voltak veszélyes akciók mindkét oldalon - már nem esett újabb találat.

- A második félidőben is próbáltunk támadni, eredménytartásról tehát nem beszélhetünk. Ám tudtuk, hogy az MTK is kezdeményezni fog, hiszen nekik kellett az eredmény után rohanniuk. Mi próbáltunk stabilak maradni, ami sikerült is. Berecz Zsombi kiállítása hála Istennek, már a vége felé történt, így nem bírt jelentős befolyással a találkozó eredményére. Annak külön örülök, hogy a volt csapatom ellen nyertünk.

Szerinted lehetett-e hatása az MTK játékára az, hogy a meccs előtt két nappal játszották a stadionnyitó mérkőzésüket?

- Valamennyire biztosan volt, hiszen sokan játszottak azon a mérkőzésen is egy félidőt. Kicsit talán ez is közrejátszhatott, de egyáltalán nem tűntek fáradtnak. Úgy gondolom, mindenképpen emeli sikerünk értékét, hogy egy nehéz ellenfelet győztünk le.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 18, 2016 12:29 pm

Kamarás: Rajongó kibicként jogi tudásommal segítem imádott Vasasomat

„Szívesen kipróbáltam volna magam labdarúgó edzőként is, de erre valószínűleg már nem kerül sor. Megmaradok rajongó kibicnek” - vallott a labdarúgáshoz, ezen belül pedig a Vasashoz fűződő több mint félévszázados szerelméről Kamarás Péter, a Vasas FC jogi képviselője, akinek a napokban jelent meg „Ügyvédnél vagyok! - Jogi fogások és melléfogások” című könyve.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Pic2_2182

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Kamaras_rajongo_kibickent_jogi_tudasommal_segitem_imadott_vasasomat-2182http://www.vasasfc.hu/hirek/kamaras_rajongo_kibickent_jogi_tudasommal_segitem_imadott_vasasomat-2182
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 18, 2016 12:04 pm

Juhos2 írta:Bereczbe rengeteg munkát fektetett a vezetőség. A gólja óta nagyon jó formában van. Remélem tartós lesz a formajavulása és egy ideig még számolhatunk vele /visszaad valamit a csendes bosszankodásainkból/.
    Kleiszt meg építgessük folyamatosan, ahogy Osi is végre feltűnhetne a pályán.

Bereczre visszatérve szerintem hiba lenne ,ha már távozna. Látjuk ,hogy pl Holmannak sem jött össze a lengyel kaland. Ő sem futott be még igazán itthon mielőtt kiment. Berecz önbizalma is csak ebből a sikeres őszből táplálkozhatna ,ha nem úgy alakulnának kint a dolgok ahogyan szeretné. Bőven ráér 2 sikeres év után kimenni. Meg persze annak is örülnék ,ha összejönne a csapatnak valami nagy siker és ez vele könnyebben sikerülhet ,mint nélküle. Ráadásul ,ha a Vasassal él meg valami nagy sikert (ettől örökre Vasassá válik) akkor bizton számíthatunk rá ,hogy a külföldi évek után itthon nálunk fogja befejezni pályafutását és így még láthatjuk Vasas mezben focizni. Ez vonatkozik Vidára is akiről a sport 2.oldalán azt írják , hogy a nyáron biztosan a fradiba , vagy a Vidibe igazol. Nem örülnék ,ha más hazai csapatban játszana ,inkább 15-szeres válogatottként menjen majd tőlünk külföldre.
    Berecz esetében érthető , hogy a lengyelek már keresik ,hiszen féláron megtudnák venni most , mint pl 2 év múlva válogatott játékosként. Még nem igazolt sehova ,de már Debrecenben is nagyon hiányozni fog.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 18, 2016 11:38 am

NS:
    VASAS ELEMZÉS

Forrest Gump ,ha látná

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 46343#2https://digitalstand.hu/olvaso/46343#2

Érdemes lapozni is . 3 Vasas játékos is a forduló válogatottjában.

A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 18, 2016 12:26 pm-kor.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Okt. 18, 2016 10:04 am

Vasas1969 írta:

Gyönyörű fejes volt . Ilyen szép fejest még Szokolaitól láttam a válogatottban ,bár az más szituáció volt ,de ez is az a kategória ,hogy aki látta az még 20 év múlva is emlegetni fogja. Nemcsak a fejes , de Hangya beadása is fantasztikus volt. Nem szokott fejes lenni a forduló gólja ,de csodálkoznék , ha nem ez nyerne , igaz a többi gólt nem láttam.
    Gondolom a tv nem tudta tökéletesen visszaadni a hangulatot és az eufóriát ami a 3. gólunknál lehetett ? Hogy élted meg?

Az első gyors gól után aggódtam meg tudjuk-e fordítani az eredményt? A meccs azért volt érdekes, mert az eddig jól teljesítő védelem enyhén szólva nem állt a helyzet magaslatán. A 2. félidő végén is volt valami ajtó ablak ami szerencsére fölé ment. Továbbra is nagyon hajtanak/mennek Moháék, talán ez a kulcs, hogy folyamatosan támadják a labdást. Szerencsére valaki a csapatból a kaput is eltalálja.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Okt. 17, 2016 9:56 pm

Sonline.hu Keszthelyi Zoltán:
    Egy fejesgóllal kapott ki a Siófok a Pancho Arénában

Nagy hajrát produkált a BFC Siófok, ám egy szöglet utáni fejesgóllal mégis kikapott Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában. Ez egymás után a harmadik veresége volt a balatoniaknak.

Az első hetvenöt percben eldönthette volna a találkozót a Puskás Akadémia kétségtelen, hisz többgólos előnyt is szerezhettek volna, ám vagy a támadók hibáztak vagy Filipánics remekül teljesített a kapuban, akinek a szezonban ez volt az első bajnokija. Lencse például háromszor állt vele szemben és egyszer sem tudta mattolni! Sorra maradtak ki a hazai lehetőségek, ám a kidolgozott helyzetek helyett egy szöglet utáni gól volt, amely megpecsételte a balatoniak sorsát. Bosszantó, hogy fordulók óta képtelenek Kopunovic edző tanítványai koncentrálni szabadrúgásoknál, szögleteknél, melyekre azért fel lehet készülni! Molnár beadásakor ezúttal Vanczák senkitől sem zavartatva bólintott a hálóba győztes gólt szerezve! Igaz, az nem Szalaiékon múlt, hogy csak ez az egy felcsúti gól esett.

A hajrában azonban - a két edző cseréinek nagyban köszönhetően - új meccs kezdődött, a balatoniak alaposan megszorongatták ellenfelüket! A hetvenhatodik percben Farkas lábában volt az egyenlítés, ám a löketét kipiszkálta az alsó sarokból az addig unatkozó Hegedűs, hisz szögletet mutatott Zirekelbech játékvezető. Sőt, két perc múlva Gréczi beadása a védők felpattanva úgy tűnt befér a léc alá, ám Hedegűs ekkor is menteni tudott.

A somogyiak immár harmadszor kaptak ki egymás után, ráadásul ez volt vendégként a hatodik bajnokijuk, melyeken mindössze három pont a mérlegük három rúgott góllal.

Puskás Akadémia FC – BFC Siófok 1-0 (1-0)
    Felcsút, Pancho Aréna 682 néző. Vezette: Zierkelbach (Kepe, Kulman)

PAFC: Hegedűs L. – Heffler T., Fényes, Vanczák, Spandler – Márkvárt, Zsidai – Óvári (Szabó B. 63.p), Molnár Cs.(Pekár 83.p), Lencse (Sándor Gy. 73.p) – Gajdos. Edző: Szijjártó István.

Siófok: Filipánics – Czingráber, Szalai V., Berde, Farkas N. – Petneházi, Gál – Nagy D., Pendl, Berki P. (Gréczi 46.p) – Kozma (Elek 74.p). Edző: Goran Kopunovic.

Gól: Vanczák 36. perc.
    Sárga lap: Vanczák 14., Petneházi 34., Márkvárt 44., Fényes 71., Hegedűs L. 82., Czingráber 85., Berde 90., Heffler 91., Farkas 92. perc.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Okt. 17, 2016 8:41 pm

Lehet a Vasasból a magyar Leicester City?

Az OTP Bank Liga hétvégi fordulójának nyertese a listavezető Vasas volt, amely a Fradi és a Videoton vereségének köszönhetően újra megerősítette vezető helyét a tabellán. A tavaly még a kiesés elkerüléséért küzdő angyalföldiek nyolcadik győzelmüket aratták a bajnokságban és a jelek szerint nagyon nem akarnak kipukkadni. Lehet a Vasas a magyar Leicester City?

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Lehet-a-vasasbol-a-magyar-leicester-city?ref=ra_rangado-1http://www.hatharom.com/2016/10/17/lehet-a-vasasbol-a-magyar-leicester-city?ref=ra_rangado-1
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Okt. 17, 2016 2:59 pm

NS:
    VASAS - MTK

A szárnyalásnak nincs vége

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 46342#2https://digitalstand.hu/olvaso/46342#2

Mivel még bizonytalan ,hogy mikor megy felvételről a mi meccsünk, hisz a most véget ért Hali -fradi helyett a mi meccsünk ment volna az M4-n a műsorújság szerint, addig is itt megtekinthető a mérkőzés felvétele míg biztosabb időpontot nem tudni.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Labdarugo-merkozes-otp-bank-liga-vasas-fc-mtk-budapest-3http://www.m4sport.hu/videok/labdarugo-merkozes-otp-bank-liga-vasas-fc-mtk-budapest-3/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 16, 2016 7:50 pm

A honlapról:
    Saglik: Nem véletlenül állunk az élen

Német-török származású csatárunk, Mahir Saglik az MTK elleni 3-2-re megnyert mérkőzésen csapatunk egyik legjobbja volt: megszerezte első és második bajnoki gólját is a Vasas mezében.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Pic2_2179

Először is gratulálunk a győzelemhez és találataidhoz! A szombati mérkőzésen két döntő gólt szereztél. Remélhetjük, hogy ezzel beindul a gólgyártás?

- Természetesen nagyon örülök annak, hogy megszereztem első tétmeccses góljaimat a Vasasban, amikkel segíteni tudtam a csapatnak és végeredményben nyertünk is. Ez fontos volt nekem, így most nagy a boldogságom. Persze nem szeretnék itt megállni.

Csapatunk kétszer volt hátrányban az MTK ellen, amit mindkétszer hamar ledolgoztunk és meg is fordítottuk az állást. A sokat emlegetett csapategységen kívül volt más kulcsa is sikernek?

- Természetesen! Úgy vélem, a csapat minősége. Kiváló társakkal játszhatok együtt és nem véletlenül vagyunk a tabella élén. Másrészt a vezetőedzőnk és a szakmai stáb is megfelelően felkészít minket és jól kihasználja az erősségeinket. Így ez az ő sikerük is.

Michael Oenning a meccs után azt mondta rólad, hogy 33 éveddel bár nem tartozol a fiatalabb játékosok közé, de az edzéseken és a meccseken még mindig „ezer fokon” égsz belül. Honnan van benned ez a tűz?

- Valóban, még mindig nem hunyt ki belőlem a lelkesedés tüze. Imádok játszani. Mindig, minden körülmények között nyerni szeretnék és a legjobban csinálni a dolgomat. És minden erőmmel azon vagyok, hogy hasznos tagja legyek a Vasas csapatának.

Nyolc hete vagy Magyarországon. Amikor megérkeztél, akkor edzéshiányod és erőnléti lemaradásod volt. Ez mára láthatóan eltűnt. Hogyan sikerült ezeket a lemaradásokat behoznod?

- Kemény munkával és rengeteg edzéssel. Sokat dolgoztam magamon, hogy segítségére lehessek a csapatnak. Ezeken kívül óriási motiváció volt a csapattársaim támogatása is. Ennek gyümölcsét sikerült most learatnom a két góllal és a győzelemmel.

Mennyire sikerült megszoknod az itteni életet?

- Egy biztos, más, mint amihez eddig szerencsém volt. Nagyon jól érzem magam Budapesten. A gyönyörű város élettel teli, lüktető és izgalmas. A mai mérkőzés után azt mondhatom, hogy a pályán is egyre otthonosabban érzem magam. Tehát semmilyen okom sincs a panaszra. Bizakodással nézek előre, mind csapatunk, mind pedig egyéni sorsomat illetően!

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 16, 2016 7:45 pm

Juhos2 írta:Őrült félidő volt.
    Azt hittem 5:4 lesz a vége. Very Happy
    Eszembe jutott Kálmán bácsi a meccs közben. /ők még tudtak közönség szórakoztató meccsen bundázni/.
    Saglik fejese brutál volt, szögből ahol ültünk.

Gyönyörű fejes volt . Ilyen szép fejest még Szokolaitól láttam a válogatottban ,bár az más szituáció volt ,de ez is az a kategória ,hogy aki látta az még 20 év múlva is emlegetni fogja. Nemcsak a fejes , de Hangya beadása is fantasztikus volt. Nem szokott fejes lenni a forduló gólja ,de csodálkoznék , ha nem ez nyerne , igaz a többi gólt nem láttam.
    Gondolom a tv nem tudta tökéletesen visszaadni a hangulatot és az eufóriát ami a 3. gólunknál lehetett ? Hogy élted meg?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 16, 2016 7:26 pm

colocolo írta:
              Vasas:Mtk  3:2

Vasas: Nagy G 6 - Burmeister 4 Debreceni 5 Risztevszki 5 - Murka 5 Vida 5 Berecz 5-2=3 Hangya 6 - Ádám 5 Saglik 6 Remili 5

csere:  Ádám - Kulcsár     62. perc
                 Saglik - Pavlov      67.perc
                 Murka - Kleisz       86.perc

Először is nagyon nagy gratula a srácoknak,a győzelmet soha nem kell meg magyarázni nyertünk ez a lényeg. A mérkőzést még nem láttam,remélem rövidesen leadják még egyszer mert nagyon kiváncsi vagyok rá.

Most hajnalban 1 órától adja az M4 a meccset ,ha adja. Addig itt az összefoglaló ,bár a Gólban tévén ez is jobb.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Ketszer-vezetett-megis-kikapott-a-vasastol-az-mtkhttp://www.m4sport.hu/2016/10/15/ketszer-vezetett-megis-kikapott-a-vasastol-az-mtk/

Nekem az tetszett ,hogy igaz csak percekre ,de az első félidőben több alkalommal is megmutatta a csapat ,hogy tud még az eddigieknél magasabb szinten is játszani ,ha ezt sikerülne legalább 45 percre kitolni avval itthon már bárkit elkaphatunk. Megérdemelten nyertünk , bár az is igaz ha a 2.félidő alapján egyenlít az MTK akkor sem szólhatunk semmit. Kíváncsi leszek a véleményedre ,ha majd láttad a meccset.

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Okt. 16, 2016 4:06 pm

Őrült félidő volt.
    Azt hittem 5:4 lesz a vége. Very Happy
    Eszembe jutott Kálmán bácsi a meccs közben. /ők még tudtak közönség szórakoztató meccsen bundázni/.
    Saglik fejese brutál volt, szögből ahol ültünk.
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Vas. Okt. 16, 2016 10:26 am

Vasas:Mtk 3:2

Vasas: Nagy G 6 - Burmeister 4 Debreceni 5 Risztevszki 5 - Murka 5 Vida 5 Berecz 5-2=3 Hangya 6 - Ádám 5 Saglik 6 Remili 5

csere: Ádám - Kulcsár 62. perc
    Saglik - Pavlov 67.perc
    Murka - Kleisz 86.perc

Először is nagyon nagy gratula a srácoknak,a győzelmet soha nem kell meg magyarázni nyertünk ez a lényeg. A mérkőzést még nem láttam,remélem rövidesen leadják még egyszer mert nagyon kiváncsi vagyok rá.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 15, 2016 10:54 pm

Megy a meccs az M4-en!!

A honlapokról:
    Oenning: A játékosok küzdöttek egymásért

Vezetőedzőnk az MTK elleni győztes (3-2) mérkőzés után értékelte a látottakat.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Pic2_2178

Michael Oenning: - Örülök, hogy sikerült nyernünk, ráadásul amióta itt vagyok, a legjobb támadójátékunkat produkáltuk. A fiúk ezen a mérkőzésen is mindent megtettek, hogy maguk mellé állítsák a közönséget. Időnként túlpörögtünk, nem mindig a legokosabb megoldást választottuk. Megvolt bennük az erő, hogy kétszer is visszahozzuk a meccset. A játékosok küzdöttek egymásért. Volt két hibánk hátul, ezek korábban nem történtek meg, de ilyen a futball. Örülök, hogy Mahir Saglik két gólt szerzett. Csak nyolc hete van itt, de már megfelelő erőnléti állapotba került. Megérdemelte ezeket a gólokat, bízom benne, hogy a folytatásban is jó teljesítményre lesz képes. Az volt a célunk, hogy futásra kényszerítsük őket, ezt jól megoldottuk. A második félidőben kontrolláltuk a mérkőzést, ha meglőjjük negyedik gólt, nyugodtabb lett volna a vége.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 3022158-00290800

Teodoru Vaszilisz: – Aki kilátogatott a Fáy utcába, az jó mérkőzést látott. Jól kezdtünk, megszereztük a vezetést, lendületesen játszottunk. A beadásokra nem figyeltünk eléggé, nem koncentráltunk rendesen, ez megbosszulta magát, és ez elkísért minket a mérkőzés végéig. Nem volt ma benne a meccsben a döntetlen, de a futball ilyen. Féltettek minket a csütörtöki avatótól a fáradtság miatt, de azt gondolom, a játékosok jó állapotban voltak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, amiket ki is hagytak. Egy pontot mindenképpen megérdemeltünk volna.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 15, 2016 9:26 pm

Rangadó.hu:
    Hátrányból, tíz emberrel győzött a listavezető

A listavezető Vasas FC hazai pályán 3-2-es győzelmet aratott az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 12. fordulójában.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 389444_vasas_mtkhttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/389444_vasas_mtk

– Sajnálom hogy két félidőből állt ez a mérkőzés, mert ha csak az első játszották volna le, mindannyian boldogabbak lettünk volna. Az első izgalmas és változatos volt, sok gólt hozott. A Vasas annak köszönheti, hogy megnyerte a találkozót, hogy nincs olyan impotens csatársora, mint az MTK-nak. Ha onnan kivennénk a Torghellét, akkor bizony az MTK igen-igen szerény csapat lenne előre játékban. Megint az igazolódott be, hogy a Vasas kicsit jobban akart, egy picit jobban játszott, s ennyi is elég a magyar bajnokságban ahhoz, hogy ennyi ponttal vezesse a tabellát – mondta a Rangadó.hu állandó szakértője, Kiss László, a Vasas egykori válogatott csatára.

Vitóbácsitól származó infó szerint most 22 órától már le is adja az M4 a meccsünket!!!
    Sajnos az M4 hű volt magához és túraautó megy helyettünk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 15, 2016 8:24 pm

Vasas1969 írta:Élő: Vasas - MTK

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Vasas_-_mtk-192http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_mtk-192

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nagyon értékes siker ,főleg hogy kétszer is hátrányba kerültünk és mégis sikerült fordítanunk . Ez már nem egy kupameccstől fáradt MTK volt és jóval erősebb összeállításban játszottak mint az első fordulóban. Remélem megcsípnek jó pár vetélytársat. Remekül alakult minden ebben a fordulóban. Sok ilyet kívánok még magunknak! Örülök ,hogy Saglik elkezdte húzni a csapatot. Tíz gól körül szerez majd , a reményeim szerint.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 15, 2016 6:08 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Okt. 15, 2016 9:41 am

Bereczbe rengeteg munkát fektetett a vezetőség. A gólja óta nagyon jó formában van. Remélem tartós lesz a formajavulása és egy ideig még számolhatunk vele /visszaad valamit a csendes bosszankodásainkból/.
    Kleiszt meg építgessük folyamatosan, ahogy Osi is végre feltűnhetne a pályán.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Okt. 15, 2016 9:32 am

Vasas1969 írta:Egy kis múltidézés. Érdemes megnézni!

Rákerestem. 15000 néző volt a meccsen. Hihetetlenül magas szám.

Mind a mai napig nem értem; hogyan fordult el ennyi ember a legnépszerűbb sporttól. És attól tartok, hogy az új stadionok jegyár emelkedései tovább fokozzák majd ezt a folyamatot.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 14, 2016 4:44 pm

Egy kis múltidézés. Érdemes megnézni!

Rákerestem. 15000 néző volt a meccsen. Hihetetlenül magas szám.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 14, 2016 4:22 pm

A honlapról:
    Oenning: Izgalmas mérkőzést várok az MTK ellen

Vége a háromhetes szünetnek és kezdődik az NB I második köre, melynek első mérkőzésén az MTK-t fogadjuk az Illovszky Stadionban, szombaton 18:00 órakor. Michael Oenning vezetőedzőnket kérdeztük várakozásairól.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Pic2_2175

A szünet után folytatódik a bajnokság a második 11 fordulóval. Mik a várakozásai az MTK ellen?

- Igyekeztünk a hosszú, háromhetes szünetet hasznosan tölteni, hogy edzőmeccsekkel játékban tartsuk a válogatotthoz nem ment futballistáinkat is. Állíthatom, hogy szerencsésen, sérülések nélkül vészeltük át ezt az időszakot, mert szinte minden játékosom a rendelkezésemre áll. Egy izgalmas mérkőzést várok, mert tapasztaltam, hogy az MTK ellen általában szoros meccseket vívunk. Most is hasonlóra számítok.

Mennyire lehet nekünk előny, hogy az MTK a stadionavató mérkőzése után két nappal fog ellenünk játszani?

- Nem hiszem, hogy hátrány lesz nekik. Ők is elsősorban a bajnokságra fókuszálnak és tudják, hogy jön a szombati mérkőzés, ami nekik se lesz egyszerű.

Az utóbbi időben két játékosunk is megsérült. Mi a helyzet Korcsmár Zsolttal és Jevgenyij Pavlovval?

- Viszonylag jó hírekkel szolgálhatok. Jevgenyij Pavlov a héten már edzésben volt, így rendelkezésünkre áll szombaton. Korcsmár Zsolt sérülése is szépen javul, akár már most is számíthatnék rá, de ez majd kiderül.

Mi a véleménye a válogatott előző két mérkőzéséről? A Svájc elleni válogatott mérkőzést például a helyszínen tekintette meg.

- Így van. Azon a mérkőzésen a magyar válogatott bátran játszott előre és nem ijedt meg az ellenféltől. A bekapott gólok egyéni hibákból születtek, ami szerencsétlen, de része a futballnak. A lettek elleni mérkőzésen bár nem játszottak annyira jól, de a győzelemhez ez is elég volt. Összességében inkább pozitív a mérleg.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 14, 2016 2:06 pm

NSO:
    Hétszeres bajnokcsapat is figyeli külföldről a Vasas tehetségét!

A Vasas középpályása, Berecz Zsombor is annak a generációnak a tagja, amelynek néhány évvel ezelőtt fényes jövőt jósoltak a hazai szakemberek. A várt kiugrás eddig elmaradt, de a 20 éves játékosnak nagy szerepe van a listavezető angyalföldiek menetelésében, játékára már külföldön is felfigyeltek.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Hetszeres-bajnokcsapat-is-figyeli-kulfoldrol-a-vasas-tehetseget-2530737http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/hetszeres-bajnokcsapat-is-figyeli-kulfoldrol-a-vasas-tehetseget-2530737

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 629berecz
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 14, 2016 11:38 am

vkla.hu
    LÁZÁR ZSOLT ÉS BAJOR RICHÁRD BESZÁMOLÓJA A HERTHA BSC-NÉL TETT LÁTOGATÁSRÓL

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Hertha

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Lazar-zsolt-es-bajor-richard-beszamoloja-a-hertha-bsc-nel-tett-latogatasrolhttp://www.vkla.hu/lazar-zsolt-es-bajor-richard-beszamoloja-a-hertha-bsc-nel-tett-latogatasrol
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 14, 2016 9:17 am

NS:
    VASAS - MTK

Angyalföldi futógép

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 46339#3https://digitalstand.hu/olvaso/46339#3

Először azt hittem Hangyáról fog szólni a cikk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Okt. 13, 2016 9:31 pm

November végén költözhet haza az Újpest

Október 27-én fejeződnek be a Szusza Ferenc Stadion felújítási munkálatai Őze István, az UTE klubizgatójának csütörtöki tájékoztatása szerint.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Magyar-foci,labdarugo-nb-i,november-vegen-koltozhet-haza-az-ujpest,92119http://sport365.hu/magyar-foci,labdarugo-nb-i,november-vegen-koltozhet-haza-az-ujpest,92119

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 %C3%9Ajpest%202_

Ez így érdekes lesz . Hol fogjuk a fradit fogadni november 19.-én ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 12, 2016 9:34 pm

Juhos2 írta:Szétb...... /verünk/ mindenkit!!!! /?/

Amennyiben 13 pontot még hozzá tudnánk tenni a hátralévő 8 meccsen az eddigiekhez avval már elégedett lennék , bár az első hely megőrzéséhez az valószínűleg kevés lesz. Ha ennél több pontot tudnánk szerezni nagyon boldog lennék , avval biztosan dobogón telelnénk és talán nem is a 3.helyen.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Okt. 12, 2016 8:23 pm

Szétb...... /verünk/ mindenkit!!!! /?/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 12, 2016 5:46 pm

Úgy látszik a stadionavatón tud tartalékolni ellenünk az Mtk , mivel valószínűleg nem a legerősebb csapatával érkezik a Sporting.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Atvagta-a-sporting-az-mtk-t?ref=ra_rangado-1http://www.hatharom.com/2016/10/12/atvagta-a-sporting-az-mtk-t?ref=ra_rangado-1
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 12, 2016 9:05 am

vkla.hu
    EDZŐINK A HERTHA BSC-NÉL VENDÉGESKEDNEK

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Berlin1

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 18 Edzoink-a-hertha-bsc-nel-vendegeskednekhttp://www.vkla.hu/edzoink-a-hertha-bsc-nel-vendegeskednek

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 01, 2024 4:33 am