Meghálálta a bizalmat az Olaszországot is megjárt tehetség.
http://www.csakfoci.hu/nb-i/225-vasas/95109-nem-kellett-az-ujpestnek-most-a-vasas-hose-lett
Juhos2 írta:Debrecent kétszer megverni.
Nem is tudom.
Ez ott van.
Síposúr írta:Megkésve gratulálok a csapatnak. Gyulán a üdültünk nekem meg nincs ilyen hordozható gépem. Sose tudom mi is a neve. Tényleg csináltunk szép dolgokat a libások ellen. Azért ne feledjük a második félidőt se és ne szálljunk el magunktól. Félek ,hogy megárt már ez a nagy hírverés a fiúknak. Már itt is beelőzzük a zödeket. A munka legyen az első. Végre idén Pesten elkaptuk a lokit. Jó volna otthon is megverni őket. Az eszem nincs mikor vertük ott utoljára őket? A szotyis meccs rémlik csak. Az meg nem volt az igazi. A török gyerekkel megcsíphetjük őket. A döntetlennél se sírnék. Mindent bele fiúk! Hajrá Vasas!
colocolo írta:Elment a második is ,úgy mint az első érdekes a rövid hsz,miért sikerült?
Vasas1969 írta:
Próbáld meg elmenteni az egérbe mielőtt elküldenéd. Hosszabb hozzászólásnál előfordul ,hogy kidob engem is . Főleg a vodafonos netemnél volt ilyen. Bár most valami miatt nehezen engedett belépni. Esetleg megfelezed és a felénél elküldöd majd. A második részt pedig az első hozzászólásodra válaszolva küldöd el.
A kocsmában megy az ötletelés ,hogy ki legyen majd az ellenfél a majdani stadionavatón. Én a Colo-colo-nak is örülnék. Jelenleg ott él egy nagyra becsült drukkertársunk ,aki személyesen is megkereshetné őket. Csak az a probléma ,hogy az MTK-nál is csúszott a stadionavató időpontja és ehhez egy tengerentúli csapat még nehezebben alkalmazkodik és többe is kerülhet a fellépésük és az itt tartózkodásuk ,meg a repülőjegy is . Bár a Colo-Colo valószínűleg gazdag csapat és lehet ,hogy ingyen is vállalnák. Mondjuk egy távoli csapatnak utána gond lehet az otthoni akklimatizálódás is , ami a bajnokságukban a hazatérés utáni meccsen hátrányos lehet . Te kit választanál ? Nem lepődnék meg ,ha azonos csapatokra gondolnánk majd.
colocolo írta:Az első kisérlet nem sikerült,a send re kattintva kiadta a belépés az oldalra lapot, neki állok meg írom majd még egyszer.
Juhos2 írta:
Tudom, hogy a nemzetközi szint se egy adott halmaz, de amit a Legia produkál az sírásra ad okot.
Ebbe a szintbe beleerősödni sok-sok év kitartás.
Vasas1969 írta:
Kleiszt még alig láttam játszani ,így nem nagyon tudok véleményt formálni. Igaz Murkát se nagyon sokat ,de róla én is eltudom képzelni ,hogy jó lehet irányítóban. Bízom mindkét fiúban ,de remélem minél tovább maradnak Bereczék. Murka és Kleisz a következő idényben úgyis több szerepet kap hisz a "nagyok" a nemzetközi meccsek miatt jobban le lesznek terhelve.
Érdekes ,hogy egy hete Vancsa még lebegtette 1-2 játékos eladását megfelelő ajánlat esetén ,de ma már a keret egyben tartásáról beszélt a jövőbeni sikerek kulcsaként.
http://www.vasasfc.hu/hirek/az_ido_a_vasasnak_dolgozik_-_lapszemle-2186
Jelenleg 3 időpontot is találtam a műsorújságban amikor a meccsünket ismétlik. Holnap délután 13:20-tól. Csütörtökön hajnalban 5 órától és péntek reggel 6:10-től. Ennyiből egyszer biztosan mi leszünk a képernyőn és Colo is megtudja nézni.
Juhos2 írta:
Kleisz szerintem nagyon jó lesz. Valaki a meccs előtt azt mondta, hogy Murka irányítóban lesz észveszejtő. Szóval remélem lesz kiért rajongani pár év múlva is. Vidáról meg nyáron is sokat írtak, aztán szerencsére mégis itt maradt. Talán azon múlik milyen lehetőségeket villantanak Mikiék. De ne szaladjunk ennyire előre, sok mindent rejthet ez az év.
Vasas1969 írta:
Bereczre visszatérve szerintem hiba lenne ,ha már távozna. Látjuk ,hogy pl Holmannak sem jött össze a lengyel kaland. Ő sem futott be még igazán itthon mielőtt kiment. Berecz önbizalma is csak ebből a sikeres őszből táplálkozhatna ,ha nem úgy alakulnának kint a dolgok ahogyan szeretné. Bőven ráér 2 sikeres év után kimenni. Meg persze annak is örülnék ,ha összejönne a csapatnak valami nagy siker és ez vele könnyebben sikerülhet ,mint nélküle. Ráadásul ,ha a Vasassal él meg valami nagy sikert (ettől örökre Vasassá válik) akkor bizton számíthatunk rá ,hogy a külföldi évek után itthon nálunk fogja befejezni pályafutását és így még láthatjuk Vasas mezben focizni. Ez vonatkozik Vidára is akiről a sport 2.oldalán azt írják , hogy a nyáron biztosan a fradiba , vagy a Vidibe igazol. Nem örülnék ,ha más hazai csapatban játszana ,inkább 15-szeres válogatottként menjen majd tőlünk külföldre.
Berecz esetében érthető , hogy a lengyelek már keresik ,hiszen féláron megtudnák venni most , mint pl 2 év múlva válogatott játékosként. Még nem igazolt sehova ,de már Debrecenben is nagyon hiányozni fog.