Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+7
koldokszosz
VASAS77
Qputyin
red39
colocolo
Vasas1969
csaposur
11 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6547

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 9:46 pm

Juhos2 írta:

Az biztos, hogy egy hely elkelt. Müller is kirobbanthatatlan volt, Burmeister dettó. Ez nem baj, csak jobb legyen mint Müller.
    Arra gondoltam holnap sétálgatok a pályán, hátha arra jön Vancsa rám ad egy Vasas mezt, kézfogás, fénykép, a Vasas mez marad.

Ez a nézy nagyon durva az m4-en. Jajj!!

Felvételről közvetítve ,hogy eltalálta már ,hogy mikor cserélünk. Very Happy Persze nem páros cserét mondott ,hogy ne legyen annyira átlátszó a dolog.

Küldj fényképet majd . Had lássuk, hogy festesz a Vasas mezben . Ha szerződést is aláírat veled ,sokat ne kérjél ,nehogy az legyen a kifogása , hogy miattad nem jutott pénz Saglikra. Very Happy Remélem tényleg képben van még , mert újra megnézve a meccset már több hibát is észrevettem . Nagyon hiányzik a középpályáról és a csatársorból is egy meghatározó ember. Ha nem Saglik jön , akkor mindenképpen egy lendületes gyors játékos kellene előre. Mohát hasonlóan láttam mint te.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 9:25 pm

colocolo írta:

Még az is benne lehet a pakliban hogy az edzőnk erőt demontsrál avval akar dolgozni akit ő választ ki.Az ami Sallói körül történt nagyon egybe vág,valószínű hogy előbb elkezdték az erősitési tárgyalásokat,függetlenül ki lessz az edző.Maradt ő és most személyre szablya a keretet,az ő elképzelése szerint,ez is egy lehetőség meg az is hogy általunk nem ismert sérülések,esetleg játékosaink iránti érdeklődés az ok.

Erre nem is gondoltam . Pedig biztos ,hogy van benne valami . Tény ,hogy már tavasszal is volt feszültség köztük , ami kiderült számunkra is Vancsa nyilatkozatából. Remélem nem megy majd a csapat kárára , és se Miki , se Oenning nem nyúl mellé az igazolásokban.
    Kiderült számomra ,hogy a sorok között is tudsz olvasni.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Júl. 19, 2016 8:09 pm

colocolo írta:

Még az is benne lehet a pakliban hogy az edzőnk erőt demontsrál avval akar dolgozni akit ő választ ki.Az ami Sallói körül történt nagyon egybe vág,valószínű hogy előbb elkezdték az erősitési tárgyalásokat,függetlenül ki lessz az edző.Maradt ő és most személyre szablya a keretet,az ő elképzelése szerint,ez is egy lehetőség meg az is hogy általunk nem ismert sérülések,esetleg játékosaink iránti érdeklődés az ok.

Az biztos, hogy egy hely elkelt. Müller is kirobbanthatatlan volt, Burmeister dettó. Ez nem baj, csak jobb legyen mint Müller.
    Arra gondoltam holnap sétálgatok a pályán, hátha arra jön Vancsa rám ad egy Vasas mezt, kézfogás, fénykép, a Vasas mez marad.

Ez a nézy nagyon durva az m4-en. Jajj!!
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Kedd Júl. 19, 2016 7:56 pm

Még eszembe jutott egy lehetőség,mivel most már tulajdonos,nem üzemeltető lesz Jámbor úr egyszerűen be fektet a csapatba hogy később majd egy jó értékesítés után ki venni is tudjon.Nekem ez a verzió tetszene a legjobban.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Júl. 19, 2016 7:20 pm

Vasas1969 írta:

Remélem nem megy el Vida. Lehet Manjrekár sérülése komolyabb . Irányítóról semmi hír. A Király gyerek nem tudom mennyire alkalmas rá? Azt el tudnám képzelni, hogy a német érkezésével (már persze, ha játszik) Vida több támadófeladatot kap és Bereczcel  közösen irányítják a csapatot. Ez már 3-5-2-es felállás lenne. PL Poleksic - Korcsmár ,Vaskó ,Ristevski - Szivacski , Vida ,Berecz , Burmeister, Hangya - Ádám , Könyves. Amúgy nem egyszerű máshova tenni a németet. Nem is Vancsa ötlete volt, mint kiderül .  Korcsmár vagy Vida eladása esetén jöhet jól gondolom.
    Te mit gondolsz ?

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 6:00 pm

Tehetségesnek tűnik a srác. A jövő embere lehet. Vancsának már egész bedurrant a karja a sok aláírástól és kézszorítástól. Mára már csak Saglik maradjon , hisz holnap is lesz nap a többi igazolásnak .  Very Happy

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 P01_jatekos_nezhttp://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jatekos_nez.asp?p_foverseny=1&p_verseny_id=13375&p_jnkod=266846

Most megy a meccs az M4-en. 19:10-től.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 5:49 pm

A honlapról:
    17 éves gólvágót igazoltunk

A Vasas FC ma hároméves profi szerződést kötött a 17 éves Gergye Dániellel, aki ezzel a felnőtt keret legfiatalabb játékosa lett – mondta el Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója, kedden az aláírást követően.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1998

Gergye Dániel iránt klubunk komolyan érdeklődött már korábban is, és most több más érdeklődőt megelőzve sikerült leigazolnunk. A gólerős támadó ma már együtt edzett a felnőtt csapattal. Vancsa Miklós elmondta az átigazolással tovább folytatjuk a korábban megkezdett építkezést, melynek során tehetséges magyar fiatalok számára adnak lehetőséget a Vasas felnőtt csapatában.

Az ügyvezető közölte: - Dani korosztályának egyik legnagyobb tehetsége. A baloldali támadóként, vagy centerként is bevethető tehetség az elmúlt korosztályos bajnokságban 25 mérkőzésen 22 gólt szerzett, mindezt úgy, hogy a tavaszi szezon első nyolc mérkőzésén, sérülés miatt nem is léphetett pályára. Új igazolásunk a felnőtt csapat teljes jogú tagjaként együtt edz az első csapattal, úgy, hogy alkalmanként a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia korosztályos csapatában is játszhat majd.

Gergye Dániel elmondta: - 1999. március 23-án születtem. Labdarúgó pályafutásomat ötévesen a PMFC-ben kezdtem, majd 10 évesen Siófokra kerültem. Az U15-16-os korosztályt a Honvédban töltöttem, 2015 nyarán a Puskás Akadémiára kerültem. Itt most nyáron lejárt a szerződésem. Már évek óta szóba került, hogy a Vasasba igazoljak, ám ez csak most sikerült. 185 centiméter magas és 77 kilogramm vagyok, ballábas. Az erősségeimről egyelőre nem szeretnék beszélni, hiszen mindenben fejlődnöm kell, és biztos vagyok benne, hogy rengeteget kell dolgoznom ahhoz, hogy elérjem a felnőttek szintjét. Mivel a korosztályos bajnokság jóval később fejeződött be, mint az NB I-es, én még csak most állok majd edzésbe. Örülök, hogy itt vagyok, tudom, hogy rengeteg munka vár rám. Ma még senki nem ismeri a nevemet itt Angyalföldön, remélem ez pár év múlva másként lesz. A célom természetesen az, hogy minél előbb bemutatkozhassak az NB I-ben és gólokkal segítsem a Vasas csapatát.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 4:39 pm

Juhos2 írta:Ezt most megamane érti valaki?
    Tényleg hasonlít Schultzra, ezek visszaszivárognak!

Én is próbálom keresni a racionális magyarázatokat . Biztos lesz még hír a későbbiekben ami magyarázatot ad majd rá. De nem panaszkodhatunk rá , hogy nincs esemény nálunk. Ha azt nézzük ,hogy Vida mellett talán ő mozog legotthonosabban a védekező középpályás posztján (,bár ő is inkább középhátvéd ,de közel 30 meccset találtam amikor VKP volt) akkor lehet ráció benne. Egy jobb játékos mindig jöhet . Igaz még a légiós szabály is ott van. scratch
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 4:20 pm

colocolo írta:

Nekem is ez jutott eszembe,pont ugyanaz védekező kp. középső védő hogy fog így beférni Vaskó márpedig neki is helye lenne.Arról nem beszélve ,hogy ő elől is hatékony,hátul meg kellően agresszív.

Remélem nem megy el Vida. Lehet Manjrekár sérülése komolyabb . Irányítóról semmi hír. A Király gyerek nem tudom mennyire alkalmas rá? Azt el tudnám képzelni, hogy a német érkezésével (már persze, ha játszik) Vida több támadófeladatot kap és Bereczcel  közösen irányítják a csapatot. Ez már 3-5-2-es felállás lenne. PL Poleksic - Korcsmár ,Vaskó ,Ristevski - Szivacski , Vida ,Berecz , Burmeister, Hangya - Ádám , Könyves. Amúgy nem egyszerű máshova tenni a németet. Nem is Vancsa ötlete volt, mint kiderül .  Korcsmár vagy Vida eladása esetén jöhet jól gondolom.
    Te mit gondolsz ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Júl. 19, 2016 4:03 pm

Ezt most megamane érti valaki?
    Tényleg hasonlít Schultzra, ezek visszaszivárognak!
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Júl. 19, 2016 3:53 pm

Vasas1969 írta:A honlapról:
    Német játékost igazoltunk

2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 26 éves német Felix Burmeister és Vancsa Miklós, kedden.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1997

A védekező középpályásként és középső védőként is bevethető játékos 1990. március 9-én született Würzburgban. A 186 centiméter magas, jobblábas játékos korábbi csapata a Bundesliga 2-es Arminia Bielefeld volt, ahol az idén nyáron lejárt a szerződése. A labdarúgó leigazolását Michael Oenning vezetőedző szorgalmazta.

Vancsa Miklós az aláírást követően elmondta:

- A Vasas FC továbbra sem tett le egy csatár, köztük Mahir Saglik leigazolásáról, akit a múlt héten az SzTK elleni 9-0-ra megnyert mérkőzésen már láthattak a szurkolóink. A háttérben ez ügyben folynak a tárgyalások. Természetesen amint újabb fejlemény lesz, arról honlapunk azonnal beszámol.

Remélem nem a mester nevelt fia. Mindenesetre magasabb szint mint Schultz volt és ,ha valóban használható védekező középpályásként akkor még jó is lehet . Olyan szempontból lenne is még benne fantázia ,hogy jó pénzért könnyebb lenne eladni pl Bundesliga2-be egy német játékost ,hisz nem ismeretlen az ottaniaknak. De nem őrá volt most talán a legnagyobb szükség. Gondolom ezért is említi még Saglikot Vancsa. Felötlik a kérdés ,mi van Manjrekárral ?

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 56112http://www.transfermarkt.de/felix-burmeister/profil/spieler/56112

Nekem is ez jutott eszembe,pont ugyanaz védekező kp. középső védő hogy fog így beférni Vaskó márpedig neki is helye lenne.Arról nem beszélve ,hogy ő elől is hatékony,hátul meg kellően agresszív.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 3:17 pm

A honlapról:
    Német játékost igazoltunk

2018. június 30-ig szóló szerződést írt alá a 26 éves német Felix Burmeister és Vancsa Miklós, kedden.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1997

A védekező középpályásként és középső védőként is bevethető játékos 1990. március 9-én született Würzburgban. A 186 centiméter magas, jobblábas játékos korábbi csapata a Bundesliga 2-es Arminia Bielefeld volt, ahol az idén nyáron lejárt a szerződése. A labdarúgó leigazolását Michael Oenning vezetőedző szorgalmazta.

Vancsa Miklós az aláírást követően elmondta:

- A Vasas FC továbbra sem tett le egy csatár, köztük Mahir Saglik leigazolásáról, akit a múlt héten az SzTK elleni 9-0-ra megnyert mérkőzésen már láthattak a szurkolóink. A háttérben ez ügyben folynak a tárgyalások. Természetesen amint újabb fejlemény lesz, arról honlapunk azonnal beszámol.

Remélem nem a mester nevelt fia. Mindenesetre magasabb szint mint Schultz volt és ,ha valóban használható védekező középpályásként akkor még jó is lehet . Olyan szempontból lenne is még benne fantázia ,hogy jó pénzért könnyebb lenne eladni pl Bundesliga2-be egy német játékost ,hisz nem ismeretlen az ottaniaknak. De nem őrá volt most talán a legnagyobb szükség. Gondolom ezért is említi még Saglikot Vancsa. Felötlik a kérdés ,mi van Manjrekárral ?

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 56112http://www.transfermarkt.de/felix-burmeister/profil/spieler/56112
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 1:01 pm

A honlapról:
    Szivacski Donát egy évvel hosszabbított

Vancsa Miklós, ügyvezető igazgató és Szivacski Donát meghosszabbította egy évvel, a fiatal játékos 2018 nyaráig érvényben lévő szerződését.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1996

A 19 éves játékosunk 2019. június 30-ig a Vasas FC játékosa. Donát a múlt év nyarán igazolt csapatunkba, majd azért, hogy játéklehetőséget kapjon, az NB II-es Siófokhoz került kölcsönbe, ahol 2015/16-os bajnoki évad őszi idényében 12-szer lépett pályára, kezdőként. Összesen 958 percet játszott.

Teljesítményével felhívta a Vasas szakvezetésének figyelmét, így 2016 januárjában visszarendelték Angyalföldre és együtt készült a csapattal – már Michael Oenning vezetőedző irányításával – a tavaszi idényre. A Vasas tavaszi 14 mérkőzéséből Donát 8 alkalommal lépett pályára, ezek közül 6-szor kezdőként.

Szivacski korábban Kecskeméten futballozott, és Bekő Balázsnál már 18. születésnapja előtt bemutatkozott az NB I-ben.

Vancsa Miklós elmondta:

- Nagyon örülök ennek a hosszabbításnak, Donát már többször is megmutatta, hogy nem véletlenül igazoltuk le, és egyre hangsúlyosabban jelzi, a felnőtt futballban is lehet rá számítani. Nagy tehetségnek tartjuk a fiatal védőt, és biztos vagyok abban, hogy nagyon szép jövő vár rá a Vasasban, akit az elmúlt egy évben szisztematikusan építettünk fel, amibe a korából adódóan az is belefért, hogy az első időszakban kölcsönadtuk NB II-be.

A fiatal futballista a szerződéshosszabbítást követően közölte:

- Nagyon boldog vagyok, és bízom abban, hogy a jövőben még inkább meghálálhatom a belém vetett bizalmat. Amikor ez év januárjában visszarendeltek a Siófoktól, az első pillanattól nagyon jól éreztem magam. Michael Oenning és a stáb nagyon kedvesen fogadott, élveztem az edzéseket, és nagy öröm volt, hogy már a tavasz során több alkalommal játszhattam a csapatban. Örülök annak, hogy jó helyre kerültem, és annak különösen, hogy a Vasas vezetése a kezdettől fogva figyelembe vette, hogy mi szolgálhatná leginkább a fejlődésemet. Számomra nagyon fontos, hogy a felnőtt csapatban már rendszeres játéklehetőséget kapok.

Szivacski Donát 1997. január 18-án Szegeden született, ott is kezdett futballozni, majd Kecskemét előtt egy évet eltöltött a Budapesti Honvédnál is. Fiatal kora ellenére már 16 alkalommal pályára lépett az NB I-ben.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 12:21 pm

Juhos2 írta:

Igen ketten voltunk. Nagyon követi, olyan mint egy lexikon. Tegnap este mikor haza értem, azzal fogadott, hogy milyen nagyszerű Martin, mert még két tizenegyes volt az első fordulóban, de a másik kettőt kihagyták. Félelmetes mire nem figyel oda.

Akkor már megvan ki lesz a Hajrá Vasas következő igazolása . Mikor regisztrál Juhos Junior ? Very Happy Mindig örülök , ha lelkes Vasas drukkerrel találkozok. Sajnos ma már idősebben sincs ilyen ,nemhogy ifjúban. Este majd visszatérek még a témára ,akkor bírok bővebben írni ,hogy milyen tapasztalataim voltak a környékbeli drukkereinkkel.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 11:53 am

Juhos2 írta:A múlt heti debreceni kupameccsbe belenéztem. Nem rossz csapat, csak ők is elől nagyon haloványak. A középpályájuk a volt fradistával meg Szakállyal kreatív.
    Sziva nem került rossz társaságba a héten.

Csütörtökön lesz a visszavágó. Nem tudom mivel megy a loki , kb 1100km az út csak oda. Bár hátrányból indul ,szerintem így is továbbjuthat a Dvsc mert jobb csapat ,de nagyon oda kell tennie magát. Ha összejönne a hosszabbítás , avval mi sem járnánk rosszul , mert a loki kocsmában nem igazán dicsérik a csapatuk erőnlétét. Azért eszetlenül nem szabad nekik menni pont a kreatív középpálya miatt. Egy Saglikkal megvernénk őket ,de lehet ,hogy így is. Mikor ,ha nem most ?! Azért az 1 pont sem annyira rossz , igaz ebben a helyzetben annyira nem is jó ,de több a semminél.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Júl. 19, 2016 11:01 am

Vasas1969 írta:

Tudom ,hogy nem Vasas jelenség . Csak nálunk gyakrabban előfordult az utóbbi év, sőt évtizedek eredményei miatt. Most aludva 1-2 napot a történtekre azt mondom ,hogy nem is szabadott volna kikapnunk az MTK-tól így ,hogy egy vesztes kupameccs után még 3 vezéregyéniségük hiányzik a csapatukból . Estére nézem majd. Csak nem tudom mikor,  mert műsorújságja váltogatja az egyiknél 19:10 , a másiknál 21:30 van megadva időpontként.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 M4_SPORThttp://musor.tv/heti/tvmusor/M4_SPORT

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Defaulthttp://tv.animare.hu/default.aspx?c=170&t=20160719

A fiaddal voltatok ? Hátha benne lesztek a közvetítésben.
    Amúgy nekünk is picit szokatlan lenne a győzelmi sorozat ,de megnyugtatnám a csapatot , hamar és zökkenőmentesen menne részünkről az átállás a sikerekre. Very Happy Úgyhogy ne kíméljenek bennünket !

Igen ketten voltunk. Nagyon követi, olyan mint egy lexikon. Tegnap este mikor haza értem, azzal fogadott, hogy milyen nagyszerű Martin, mert még két tizenegyes volt az első fordulóban, de a másik kettőt kihagyták. Félelmetes mire nem figyel oda.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 9:26 am

Juhos2 írta:Beleolvastam az Mtk facebook-jába. A károgók ott is előkerültek szép számban. Szóval ez nem Vasas jelenség. Az első vereség után már másodosztályt vizionálnak /az új stadionban/.  Na persze egy Vasastól kikapni, még szoknia kell a csapatoknak. Very Happy

Tudom ,hogy nem Vasas jelenség . Csak nálunk gyakrabban előfordult az utóbbi év, sőt évtizedek eredményei miatt. Most aludva 1-2 napot a történtekre azt mondom ,hogy nem is szabadott volna kikapnunk az MTK-tól így ,hogy egy vesztes kupameccs után még 3 vezéregyéniségük hiányzik a csapatukból . Estére nézem majd. Csak nem tudom mikor,  mert műsorújságja váltogatja az egyiknél 19:10 , a másiknál 21:30 van megadva időpontként.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 M4_SPORThttp://musor.tv/heti/tvmusor/M4_SPORT

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Defaulthttp://tv.animare.hu/default.aspx?c=170&t=20160719

A fiaddal voltatok ? Hátha benne lesztek a közvetítésben.
    Amúgy nekünk is picit szokatlan lenne a győzelmi sorozat ,de megnyugtatnám a csapatot , hamar és zökkenőmentesen menne részünkről az átállás a sikerekre. Very Happy Úgyhogy ne kíméljenek bennünket !
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Júl. 19, 2016 9:19 am

A múlt heti debreceni kupameccsbe belenéztem. Nem rossz csapat, csak ők is elől nagyon haloványak. A középpályájuk a volt fradistával meg Szakállyal kreatív.
    Sziva nem került rossz társaságba a héten.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Júl. 19, 2016 8:06 am

Forduló válogatottjai:

NB1.hu: Polekszics Szivacski, Gévay, Bobál D., Fótyik – Strestík, Elek, Bartha, Bognár – Böde, Eppel

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 A-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20160718130748http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-legregebbi-hagyomanyunk-a-fordulo-valogatottja-20160718130748

Vukasin Polekszics (Vasas): Ha nincs, nem nyer a Vasas!

Szivacski Donát (Vasas): Fiatal kora ellenére úgy játszott, mint egy rutinos, öreg róka!

Csakfoci.hu: Kemenes (Paks) – Szivacski (Vasas), Lipták (Diósgyőr), Lovric (Honvéd), Ramirez (Ferencváros) – Elek (Diósgyőr), Bognár (Diósgyőr), Hidi (Honvéd)- Strestík (Mezőkövesd), Böde (Ferencváros), Eppel (Honvéd)

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 92727-a-vidi-vero-diosgyor-uralja-a-fordulo-valogatottjat-itt-a-csapathttp://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/92727-a-vidi-vero-diosgyor-uralja-a-fordulo-valogatottjat-itt-a-csapat

Szivacski Donát (Vasas)

A Vasas fiatal játékosa ott folytatta az idei szezont, ahol az előzőt abbahagyta. Rengeteget futott a két alapvonal között, kiválóan megoldotta a védekező feladatát, de a támadásokat is hatékonyan segítette.

Gratulálok a fiúknak ! Remélem a Debrecen elleni meccs után az elől játszók közül is csatlakoznak hozzájuk.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Júl. 19, 2016 6:07 am

Beleolvastam az Mtk facebook-jába. A károgók ott is előkerültek szép számban. Szóval ez nem Vasas jelenség. Az első vereség után már másodosztályt vizionálnak /az új stadionban/. Na persze egy Vasastól kikapni, még szoknia kell a csapatoknak. Very Happy
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 10:17 pm

A honlapról:
    Polekszics: A szurkolók biztatása erőt adott a védéseknél

Az MTK ellen a mieink egyik legjobbja kapusunk, Vukasin Polekszics volt.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1994

- Nagyon nehéz mérkőzésre számítottunk, és ezt a gyakorlat igazolta is. Szerencsére meg tudtuk szerezni a három pontot, ami egy tartást adó, és fontos lépés így a bajnokság kezdetén a továbbiakra nézve. Számomra minden olyan mérkőzés, amelyen nem kapok gólt, nagy öröm, ezért elégedett vagyok. Természetesen ehhez kellett minden csapattársam segítsége is, mert egyedül nem sikerült volna megőriznem a hálónkat a góltól. Nagyon furcsa, de rendkívül inspiráló volt, amikor a szurkolóink egy-egy védésem után kórusban éltettek, hiszen ez volt az első tétmérkőzésünk. Ám ez a mellettem való kiállás erőt adott a mérkőzés további részében, hogy koncentráljak a dolgomra. Remélem, hogy a drukkerek szeretete kitart a 33. fordulóig, mert ez azt bizonyítaná, hogy jól végzem a dolgomat. Igyekszem szeretetüket jó teljesítménnyel meghálálni. Bízom benne, hogy ez a jó indulás, a lendület a bajnokságban még sokáig kitart, és a folytatásban is győzelmeket aratunk, így pedig megragadhatunk a tabellán a középmezőnyben.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 3:58 pm

Juhos2 írta:Jajj, most jutott eszembe valami amit eddig én személyesen csak Bayern meccsen láttam. A szünetben hamarabb jött ki Pole meg /Lippai?/ és még simán belőtte a második félidőre. A cseréket a meccs után még meghajtották, nemcsak egy levezető kör szintjén. Eddig nálunk ilyet még nem láttam.

Nem akartam okoskodni amíg meg nem nézem még egyszer ,de engem a válogatottra emlékeztetett a csapat. Az általad említett meccs végi edzés a cseréknek sem mond ennek ellen. Érdekes ,hogy Storck már az idegenbeli meccseinken is ott van. Remélem tud segíteni egy Müllernél jobb légiós leigazolásában.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 3:46 pm

A honlapról:
    Ádám: Megtisztelő, hogy én rúghatom a 11-eseket

A nyerőemberünk nyilatkozott az MTK elleni győztes mérkőzésünk után.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 4 Pic2_1993

Olyan már történt a 21 éves Ádám Martin felnőtt pályafutása során, hogy a gólja döntötte el a 3 pont sorsát (2015.04.25. NB II., Soroksár-Vasas 1-2, a 93. percben talált be), ám az először fordult elő, hogy az ő egyetlen találata jelentse csapatunk számára a győzelmet. Az MTK elleni mérkőzés 56. percében az ellene elkövetett szabálytalanság után értékesítette a 11-est.

- Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy győztes gólt tudtam szerezni, de a legfontosabb az, hogy nyert a csapat – kezdte a gólszerzőnk. - Úgy vélem, hogy már az első félidőben is mi irányítottuk a mérkőzést, voltak veszélyes, gólt érdemlő támadásaink, de akkor még nem sikerült a kapuba találni. A gólunk után próbáltunk az eredmény megtartására törekedni, kicsit visszább húzódtunk, átengedtük a területet ellenfelünknek, és szerencsére sikerült megóvnunk a kapunkat a góltól. Megtiszteltetés, hogy az utóbbi mérkőzéseken én lehettem a büntető végrehajtó. Hála Istennek eddig sikerült értékesítenem az adódó lehetőségeket. Remélem, ez így lesz a folytatásban is.

Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Hétf. Júl. 18, 2016 2:51 pm

Gratulálok a csapatnak! A kölkök miatt bele sem tudtam nézni a meccsbe. Szerencsére a gólt már otthon néztem. Holnap este két három sör mellett fogom megnézni , evvel kárpótolom magam. Éreztem ,hogy valami jó eredményt lesz a vége. Nem sokat mutatott az Mtk hét közben. Csak így tovább ! Hajrá Vasas !
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Júl. 18, 2016 1:52 pm

Jajj, most jutott eszembe valami amit eddig én személyesen csak Bayern meccsen láttam. A szünetben hamarabb jött ki Pole meg /Lippai?/ és még simán belőtte a második félidőre. A cseréket a meccs után még meghajtották, nemcsak egy levezető kör szintjén. Eddig nálunk ilyet még nem láttam.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 1:05 pm

Juhos2 írta:

Táblagépen láttam valami összefoglalót tegnap. Ahogy kinézett a pálya. Középen mintha fű se lett volna. Erre meg már minden kidobott forint kár.
    Nem kérdőjeleztem meg a tudását. Csak nem akartam, hogy a Honvéddal kerüljünk egy szintre. Ezt a privilégiumot szívesen meghagytam volna nekik.
    Ez is inkább egy tény megállapítás volt Gergővel kapcsolatban.

Én is úgy láttam mintha megsárgult gyeptéglákkal foltoztuk volna azokat a részeket ahol kiment a fű. Nem volt szép látvány.
    Tudod ,hogy csak vicceltem vele kapcsolatban. Remélem még egy tucatnál is több meccset lehoz majd gól nélkül ebben a bajnoki évben nálunk. Jó volna , ha fejlődne annyit Nagy ,hogy nyugodtak legyünk , amikor majd Pole visszamegy Csabára.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 12:52 pm

colocolo írta:      MTK-VASAS  0:1

MTK:Hegedüs 5-Poór 4 Baki 4 Vukmir 4 Vadnai 4- Vass Á.5 Kanta 4- Gera D.4 Korozmán 3 Szatmári I.4- Nikacs 3

csere:Nikacs-Hrepka 61. perc
                  Korozmán-Katona 70.
                  Szatmári-Takács  77.

Vasas:Polekszics 6- Debreceni 4 Korcsmár 4 Risztevszki 4-Szivacski 4 Vida 5 Berecz 5 Hangya 4- Ádám 5 Pavlov 3 Remili 3

csere:Remili - Könyves 76.perc
                  Pavlov - Novák    86.
                  Ádám - Kleisz     86.

Nagyon örülök a győzelemnek,de úgy gondolom fel tudnánk állni ennél jobban is mondom ezt a győzelem ellenére,nem feltétlen a teljesítményük alapján kerülnek be a játékosok. Ami az anyagi részt illeti az érthető,ami a szakmai részét amig nyerünk nincs baj de lehet látni hogy van olyan ami semmit nem változott.Kiváncsi vagyok hogy meddig tart a bizalom ,vannak olyanok akik nem tudnak olyan rosszul játszani hogy kimaradjanak.Kell még 2-3 mérkőzés ahhoz hogy reálisabb képet kapjunk arról ,hogy valójában hol tartunk ami tény most nyertünk, és ennél jelenleg nincs fontosabb.

Köszi! Érdekesek ezek az osztályzatok. A Gáspár által legjobbnak tartott Remilit a sport és Juhos is a gyengébbek közé sorolta. Viszont Bereczet az egyik legjobbunknak látta , pedig a kocsmában sem emelte ki senki. Persze nem könnyű megítélni első látásra.
    Szerencsére még sokáig tart az átigazolási időszak és remélem még lesz érkező . Nekem tetszett a tegnapi játék és az akarás . Jobban játszottunk mint a bennmaradást érő meccsen és szerencsénk is volt ,hogy Bese ,Grigic és Torghelle nem játszhatott. Úgy érzem a loki is elkapható lesz a fehérorosz meccs után. Mondjuk egy gólvágó érkezhetne vagy páran megtalálhatnák a góllövő cipőjüket.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Júl. 18, 2016 11:49 am

Vasas1969 írta:

Vitray jutott az eszembe. 2 másik csapat meccsét közvetítette ,de akkor is Zvaráról beszélt , hogy ő elérte volna a labdát.
    A Siófok elleni meccs szerdán 11-kor Telkiben lesz , ahogy Réz edzésnaplójából kinéztem. Van is miért kimélni a pályánkat elég rosszul nézett ki a talaj a Újpest meccsén. Nem tudom mitől ilyen jók ,pedig nem látom ,hogy erősödtek volna ,de Colo erről sokkal többet tud mondani.

Már egy meccs alapján feladod a korábbi véleményed Poleksziccsel kapcsolatban? Very Happy Persze sejtettem , hogy Te kántáltad a nevét meccs közben.
    Már a gondolattól is rémisztő , hogy elveszítsük Osváthot . Hát nem volt elég Cseke ? Őt is Szanyó 4-3-3 -ja miatt vesztettük el ,részben. Remélem Oenning nem követ el hasonló hibát. Bár a fiatal szabály Szivacskit pozicióját erősíti, de szerencsére mint már említettem tudnának egymás előtt játszani.

Táblagépen láttam valami összefoglalót tegnap. Ahogy kinézett a pálya. Középen mintha fű se lett volna. Erre meg már minden kidobott forint kár.
    Nem kérdőjeleztem meg a tudását. Csak nem akartam, hogy a Honvéddal kerüljünk egy szintre. Ezt a privilégiumot szívesen meghagytam volna nekik.
    Ez is inkább egy tény megállapítás volt Gergővel kapcsolatban.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Júl. 18, 2016 11:41 am

MTK-VASAS 0:1

MTK:Hegedüs 5-Poór 4 Baki 4 Vukmir 4 Vadnai 4- Vass Á.5 Kanta 4- Gera D.4 Korozmán 3 Szatmári I.4- Nikacs 3

csere:Nikacs-Hrepka 61. perc
    Korozmán-Katona 70.
    Szatmári-Takács 77.

Vasas:Polekszics 6- Debreceni 4 Korcsmár 4 Risztevszki 4-Szivacski 4 Vida 5 Berecz 5 Hangya 4- Ádám 5 Pavlov 3 Remili 3

csere:Remili - Könyves 76.perc
    Pavlov - Novák 86.
    Ádám - Kleisz 86.

Nagyon örülök a győzelemnek,de úgy gondolom fel tudnánk állni ennél jobban is mondom ezt a győzelem ellenére,nem feltétlen a teljesítményük alapján kerülnek be a játékosok. Ami az anyagi részt illeti az érthető,ami a szakmai részét amig nyerünk nincs baj de lehet látni hogy van olyan ami semmit nem változott.Kiváncsi vagyok hogy meddig tart a bizalom ,vannak olyanok akik nem tudnak olyan rosszul játszani hogy kimaradjanak.Kell még 2-3 mérkőzés ahhoz hogy reálisabb képet kapjunk arról ,hogy valójában hol tartunk ami tény most nyertünk, és ennél jelenleg nincs fontosabb.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 11:12 am

Juhos2 írta:Bevallom én nem kérdeztem senkitől, hogy mi van Saglikkal.
    Én is arra gondoltam, hogy a Vasas keretének ikonikus alakja Moha, azért őt emelte ki.
    Ettől a Siófoktól egyre jobban félek. A végén még helyretesz bennünket szerdán/?/.
    Ami még lejött. Nagy Gergő jobb, ha új csapatot keres, mert nem fogja tudni megszorítani Polekszicset. Oening nem fog változtatni. Osit nem ismeri, nehogy rámenjen a srác. Elől meg a mennyiség felszívhatná már magát.

Vitray jutott az eszembe. 2 másik csapat meccsét közvetítette ,de akkor is Zvaráról beszélt , hogy ő elérte volna a labdát.
    A Siófok elleni meccs szerdán 11-kor Telkiben lesz , ahogy Réz edzésnaplójából kinéztem. Van is miért kimélni a pályánkat elég rosszul nézett ki a talaj a Újpest meccsén. Nem tudom mitől ilyen jók ,pedig nem látom ,hogy erősödtek volna ,de Colo erről sokkal többet tud mondani.

Már egy meccs alapján feladod a korábbi véleményed Poleksziccsel kapcsolatban? Very Happy Persze sejtettem , hogy Te kántáltad a nevét meccs közben.
    Már a gondolattól is rémisztő , hogy elveszítsük Osváthot . Hát nem volt elég Cseke ? Őt is Szanyó 4-3-3 -ja miatt vesztettük el ,részben. Remélem Oenning nem követ el hasonló hibát. Bár a fiatal szabály Szivacskit pozicióját erősíti, de szerencsére mint már említettem tudnának egymás előtt játszani.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Vas. Nov. 24, 2024 5:38 pm