+7
koldokszosz
VASAS77
Qputyin
red39
colocolo
Vasas1969
csaposur
11 posters
Hajrá Vasas örökké !!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°61
Re: Hajrá Vasas örökké !!!
Mindenki a tv elé aki nincs kint!Már megy a felvezető műsor az M4-en. 18:00-tól kezdés!
- Post n°62
A Dvsc honlapjáról:
Beharangozó: Vasas - DVSC-TEVA
Angyalföldön lép pályára a Loki az OTP Bank Liga 2. fordulójában.
https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/beharangozo-vasas-dvsc-teva-3
Úgy néz ki elég jól tippeltek. A kezdők:
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1141183
Beharangozó: Vasas - DVSC-TEVA
Angyalföldön lép pályára a Loki az OTP Bank Liga 2. fordulójában.
https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/beharangozo-vasas-dvsc-teva-3
Úgy néz ki elég jól tippeltek. A kezdők:
http://adatbank.mlsz.hu/pr01/p01_jegyzokonyv_nez.asp?p_merk_id=1141183
- Post n°63
colocolo írta:
Bár én jobban szeretem azokat mérkőzéseket,ahol az esélytelenek nyugalmával játszhatunk,nincs akkora elvárás most mégis bizakodó vagyok.Én is úgy gondolom hogy a győzelemhez ,egy gól kevés lesz de ha mégis a fene bánja csak legyen meg a három pont.Szakaszonként 12 pontot számolok,36 pont szerintem elég a biztos bent maradáshoz.Ha ma nyerünk az első szakasz pontjainak fele már meg is lesz.
Szarakszik az oldal. Elszállt a válaszom. Most újra írom. Bennem is hasonló érzések vannak. Talán még sok ennek a csapatnak az esélyesség terhe. Ezért nem is küldeném pályára avval őket ,hogy csak a győzelem az elfogadható. De mindenféleképpen meg kellene próbálni kihasználni a számunkra szerencsésen alakuló körülményeket. Hátul a biztonságot maximálisan szem előtt tartva minél nagyobb tempót kellene diktálni. A lokisták szerint gyenge a csapatuk kondija , hátha elfáradnak a végére. Ha lenne egy jó irányítónk és Saglikunk , akkor már bátrabb játékot várnék elől ,de jelenleg még a támadó játékunk nem erősödött.
Én a 40 pontot is elérhetőnek látom ,talán még 2-3 ponttal több is sikerülhet ,de a realitás a Te tipped jelenleg.
Még annyit fűznék hozzá a leveledhez , hogy szerintem az NB3-ban játszhat légiós. Tavaly még biztosan játszhatott. Bár nem vagyok képben ,hogy ott vannak e MLSZ pénzek és emiatt anyagi hátrány érné e őket ?
- Post n°64
A honlapról:
Hangya: Pontokat kell szereznünk a DVSC ellen
Baloldali védőnket kérdeztük a Debrecen elleni mérkőzés esélyeiről és a csapatban kapott új szerepköréről.
„Úgy érzem, hogy az új - baloldali futó - szerepkörömben jobban tudom támogatni a támadásokat, mert fentebbről indulhatok, így sokkal jobban érzem magam ezen a poszton, mint korábban a klasszikus szélső hátvéd pozícióban.
Hangya: Pontokat kell szereznünk a DVSC ellen
Baloldali védőnket kérdeztük a Debrecen elleni mérkőzés esélyeiről és a csapatban kapott új szerepköréről.
„Úgy érzem, hogy az új - baloldali futó - szerepkörömben jobban tudom támogatni a támadásokat, mert fentebbről indulhatok, így sokkal jobban érzem magam ezen a poszton, mint korábban a klasszikus szélső hátvéd pozícióban.
Visszakanyarodva az MTK elleni mérkőzésre, örülök, hogy győzelemmel tudtunk kezdeni, ami egy pozitív impulzus a számunkra a vasárnapi meccs előtt. Bár a legutóbbi, április 30-i 2-0-ára megnyert találkozót a sérülésem miatt csak a lelátóról tudtam figyelni, de úgy érzem, a múlt heti 1-0-ra megnyert mérkőzésen, jobb, egységesebb, stabilabb játékot tudtunk nyújtani, mint akkor."
A játékos kisebb sérülése rendbe jött.
„Kedden az edzésen egy kisebb vállsérülésem okozott a szurkolókban aggodalmat, ám megnyugtatok mindenkit: köszönöm, már rendben vagyok. Csupán egy napot kellett pihennem vele, nincs már semmi probléma, így teljes értékű játékosként várom az újabb bajnokit. Vasárnap szoros mérkőzést várok, ám bízom abban, hogy ellenfelünk játékosai egy picit fáradtabbak lesznek a csütörtöki meccsnek köszönhetően! Természetesen otthon megtekintettem a DVSC kupamérkőzését. Úgy érzem, hazai pályán mindenféleképpen pontokat kell szereznünk. Más elképzelhetetlen a számomra.”
- Post n°65
A honlapról:
Berecz: Szervezett játékkal meg lehet a győzelem
A még mindig csak 20 esztendős támadó középpályásunk oroszlánrészt vállalt múlt heti győzelmünkből. Most a vasárnapi mérkőzés esélyeiről beszélt.
"Pontos végeredmény jóslására nem vállalkozom a DVSC elleni meccsel kapcsolatosan. De azt bátran kijelenthetem, hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a pályán a győzelemért, mert a három pontot meg szeretnénk szerezni ezen a meccsen is" - mondta Berecz Zsombor.
Berecz: Szervezett játékkal meg lehet a győzelem
A még mindig csak 20 esztendős támadó középpályásunk oroszlánrészt vállalt múlt heti győzelmünkből. Most a vasárnapi mérkőzés esélyeiről beszélt.
"Pontos végeredmény jóslására nem vállalkozom a DVSC elleni meccsel kapcsolatosan. De azt bátran kijelenthetem, hogy minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a pályán a győzelemért, mert a három pontot meg szeretnénk szerezni ezen a meccsen is" - mondta Berecz Zsombor.
"Úgy gondolom könnyítheti a helyzetünket, hogy hétköznap Európa Liga-meccset játszott vasárnapi ellenfelünk. Ám ettől függetlenül természetesen nem szabad őket lenézni, mert egyénileg jó játékosok alkotják a csapatukat. Vasárnap is alázattal és egymást maximálisan kisegítve kell pályára lépnünk.
Úgy vélem, ez is egy hasonló mérkőzés lehet, mint az MTK elleni volt, de ezúttal nem szabad az első 10-15 percet sem átadnunk ellenfelünknek. Ha ugyanolyan szervezetten és jól játszunk, mint az egy héttel ezelőtti mérkőzésen, akkor jó eséllyel ugyanolyan kimenetele lesz a vasárnapi összecsapásnak is, mint az első fordulóbelinek: győzelem."
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°66
Vasas1969 írta:Colo én is úgy érzem ,hogy loki meccs előtt már régen volt ennyire jó a csillagállás.
https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/tobben-megserultek-az-el-meccsen
Minden azon múlik tudunk e gólt , gólokat rúgni.
Bár én jobban szeretem azokat mérkőzéseket,ahol az esélytelenek nyugalmával játszhatunk,nincs akkora elvárás most mégis bizakodó vagyok.Én is úgy gondolom hogy a győzelemhez ,egy gól kevés lesz de ha mégis a fene bánja csak legyen meg a három pont.Szakaszonként 12 pontot számolok,36 pont szerintem elég a biztos bent maradáshoz.Ha ma nyerünk az első szakasz pontjainak fele már meg is lesz.
- Post n°67
Vasas1969 írta:
Nagyon jól összeraktad a mozaikokat. Én csak leírtam amit láttam és ráéreztem dolgokra ,de Te a történésekkel is alátámasztottad és levezetted mint egy egyenletet. Nem voltál véletlen nyomozó vagy oknyomozó? Hát Szalai és Petneházi személyében 2 használható ember került hozzátok és ez sem mond ellent az általad leírtaknak.
Egyelőre csak egy fikció,valós elemekkel fűszerezve de akár meg is történhet.
- Post n°68
Egy kis múltidézés:
Itt megtörtük a hosszú nyeretlenségi sorozatot. Remélem vasárnap is.
Itt megtörtük a hosszú nyeretlenségi sorozatot. Remélem vasárnap is.
- Post n°69
Juhos2 írta:
Jön velünk egy vendéggyermek. Remélem izgalmas, jó meccs kerekedik ki belőle. Annyi égésen vettem már részt a Debrecen ellen, ezért én inkább abban bízom, hogy minden sorozat megtörik egyszer. Tavaly a Fehérvár ellen gyűjtögettünk, lehet hogy az idén a Debrecen lesz az aki ellen bravúr pontokat szerzünk. Én mindenesetre nehéz meccset várok, talán akkor nem érhet csalódás legfeljebb egy kellemes ajándék.
Szerintem most van esély megverni őket. Bár a Szanyó időszakra visszagondolva amikor 3 pontért mentünk és egy se lett belőle , arra int , hogy az 1 pontot is meg kell becsülni. Ha impotens lesz a csatárjátékunk , akkor könnyen lekontrázhatnak bennünket ,bár úgy néz ki hiányoznak majd a játékmestereik. Most bevillant egy kép ,hogy Könyves góljával nyerünk.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°70
Vasas1969 írta:Colo én is úgy érzem ,hogy loki meccs előtt már régen volt ennyire jó a csillagállás.
Jön velünk egy vendéggyermek. Remélem izgalmas, jó meccs kerekedik ki belőle. Annyi égésen vettem már részt a Debrecen ellen, ezért én inkább abban bízom, hogy minden sorozat megtörik egyszer. Tavaly a Fehérvár ellen gyűjtögettünk, lehet hogy az idén a Debrecen lesz az aki ellen bravúr pontokat szerzünk. Én mindenesetre nehéz meccset várok, talán akkor nem érhet csalódás legfeljebb egy kellemes ajándék.
- Post n°71
Colo én is úgy érzem ,hogy loki meccs előtt már régen volt ennyire jó a csillagállás.
- Post n°72
A honlapról:
Oenning: Itt a lehetőség a jó folytatásra
Michael Oenning vezetőedzőnket kérdeztük a vasárnapi DVSC elleni mérkőzés esélyeiről, a csapat állapotáról és várakozásairól.
Oenning: Itt a lehetőség a jó folytatásra
Michael Oenning vezetőedzőnket kérdeztük a vasárnapi DVSC elleni mérkőzés esélyeiről, a csapat állapotáról és várakozásairól.
Mire számít a szezon első hazai mérkőzésén?
- Mindig örülök, amikor otthon, a saját szurkolóink előtt játszhatunk. Ez mindig különleges élmény, főleg, ha a szezonbeli első mérkőzésről van szó. Az első győzelmet, az első három pontot, az első lépést az új szezonban megtettük a múlt héten, most itt a kiváló lehetőség a jó folytatásra. Játékosaim rendkívül motiváltak és a lehető legjobb eredményt akarják elérni a Debrecen ellen. Szóval pozitívan állok a mérkőzéshez. A srácoknak újra és újra sikerül fellelkesíteniük engem, mert igazi csapatként működünk együtt és mindenki, mindent megpróbál kihozni magából. Mi egy fiatal csapat vagyunk, egy tapasztaltabb maggal, amelyik sikeresen indult az új szezonban.
Ellenfelünk, a Debrecen a héten EL-selejtezőt játszott és kiesett. Mennyire lehet ez befolyással a mérkőzés alakulására?
- Egyelőre ezt nehéz kikövetkeztetni. Az biztos, hogy a kiesés nem tehetett jót az önbizalmuknak. Másrészt, nem tudjuk, hogy a sérülések miatt kik fognak náluk játszani, bár egy alapból jó játékerőt képviselő együttesről van szó. Egy azonban biztos, mi a megfelelő motiváltsággal fogunk ellenük kiállni és ellenfelünknek igen nehéz dolga lesz.
Említette az ellenfélnél felmerült sérülési gondokat. Mi hogy állunk e téren?
- Szerencsére mindenki egészséges, így a teljes keret a rendelkezésemre áll. Ezért van választási szabadságom, hogy kit küldök a pályára. Ez persze kihívás a játékosoknak, azonban ez nem baj. A kezdő nagyjából a fejemben van, de még van edzés a héten, ami befolyásolhat döntésemben. Most vasárnap szurkolóinkat látványos játékunkkal kell tűzbe hozni és be kell csábítani őket saját stadionunkba, hogy hazai pályán erősek és félelmetes hírűek legyünk. Biztos vagyok abban, hogy közösen még sok nagyszerű élményt, győzelmeket és izgalmas mérkőzéseket fogunk átélni a szezonban és én örömmel teszem meg ezt az utazást játékosaimmal és szurkolóinkkal együtt!
- Post n°73
colocolo írta:
Valamit egyformán látunk,majd küldök emailt.
Nagyon jól összeraktad a mozaikokat. Én csak leírtam amit láttam és ráéreztem dolgokra ,de Te a történésekkel is alátámasztottad és levezetted mint egy egyenletet. Nem voltál véletlen nyomozó vagy oknyomozó? Hát Szalai és Petneházi személyében 2 használható ember került hozzátok és ez sem mond ellent az általad leírtaknak.
- Post n°75
Vasas1969 írta:
Nem ér ilyen jókat mondani késő este! Micsoda pofára esés . A játék nélküli továbbjutás helyett kiesés. Mennyből a pokolba . Hamarosan levonják a tanulságot , hogy meg kell többszörözni a költségvetésüket. Arra biztos nem fognak gondolni ,hogy mi lett volna ,ha egyenlőbb feltételek lettek volna a bajnokságban . Az irányított szponzorokból nem csak a narancsosaknak jutott volna ,hanem pl a Vasasnak is , és így a többi csapat nagyobb erőkifejtésre késztette volna őket az NB1-ben.
Erre céloztam én is ,csak sokkal tömörebben.
http://index.hu/velemeny/2016/07/22/ftc_kieses_rendszer_tao_mlsz/
- Post n°76
colocolo írta:
A legtöbbször így van, már észrevettem. Oké várom. Csak a végébe bírok belenézni a loki meccsnek ,de ezek ránk pihennek a pályán. Lusták még megmozdulni is. Nem tudom mi történt a meccs nagy részében ? Remélem sosem látok a Vasastól ilyen nemakarást ,mint amit a debreceniek mutatnak. Itt csak az öngólban bízhatnak a loki drukkerek ,mert a sajátjaik nem akarnak gólt rúgni. Edzőt buktatnának ?
- Post n°77
Vasas1969 írta:
Jó nehéz kérdést tettél fel. Pont ezt találtam biztatónak én is a meccsben a sok egyéni hiba ellenére ,hogy ezeket a 87 perceket igyekeztek minél hasznosabban kitölteni a játékosok és sok mozgással megakadályozni az MTK támadásszövéseit. Ez az ami működőképes lehet a továbbiakban a többi csapat ellen is. Emiatt a játékrendszer miatt már egy picit pozitívabban ítélem meg Oenninget. Bár emlékeztet picit a válogatott játékára ,talán nem is véletlenül. A győzelmünk okát is ebben látom ,hogy a taktikát betartva kisegítették egymást a játékosok. A sok futással elérték ,hogy mindig volt társ akinek lehetett passzolni. Ha nem , akkor nem szégyellték hátraadni a labdát és kicsit az időt húzni ,de kerülték a kockázatos szitukat. Ennek ellenére olyankor adtuk el a labdákat amiket mi is ajándékba kaptunk , amikor lett volna még ideje a játékosunknak a helyes megoldásra is. Például ilyenkor szólhatott volna bármelyik társ és evvel is segíthette volna csapattársát.
Tehát a 87 percek alapján jelenleg egyértelműen kevesebb a jó játékos a keretben ,de azért van itt Oenning ,hogy a többiekből is az legyen és akkor az előre játékban is sikerül picit előre lépnünk. Természetesen a védekezésen is van mit csiszolni.
- Post n°78
colocolo írta:
Elsőre sem tünt rossznak maga a rendszer müködőképes,inkább az egyéni hibák miatt akadozik még a gépezet.Nekem hiányzik Vaskó hátulról nem vagyunk a légtér urai,az Mtk két nagy helyzete beívelés után alakul ki.Van még mit finomitani,majd arra leszek kíváncsi hogy egy gyengébb ellenfélnél hogyan módosul a felállás.Van Cruyff nak egy olyan ismert mondása,mi szerint statisztikailag igazolt hogy egy játékosnál a 90 perc alatt, átlag 3 percet van a labda.Az hogy ki ki a jó, vagy rossz játékos az dönti el hogy a fenn maradó 87 percet mivel tölti el egy mérkőzésen.Szerinted ezek alapján ,nálunk miből van több jó vagy rossz játékosból?
Jó nehéz kérdést tettél fel. Pont ezt találtam biztatónak én is a meccsben a sok egyéni hiba ellenére ,hogy ezeket a 87 perceket igyekeztek minél hasznosabban kitölteni a játékosok és sok mozgással megakadályozni az MTK támadásszövéseit. Ez az ami működőképes lehet a továbbiakban a többi csapat ellen is. Emiatt a játékrendszer miatt már egy picit pozitívabban ítélem meg Oenninget. Bár emlékeztet picit a válogatott játékára ,talán nem is véletlenül. A győzelmünk okát is ebben látom ,hogy a taktikát betartva kisegítették egymást a játékosok. A sok futással elérték ,hogy mindig volt társ akinek lehetett passzolni. Ha nem , akkor nem szégyellték hátraadni a labdát és kicsit az időt húzni ,de kerülték a kockázatos szitukat. Ennek ellenére olyankor adtuk el a labdákat amiket mi is ajándékba kaptunk , amikor lett volna még ideje a játékosunknak a helyes megoldásra is. Például ilyenkor szólhatott volna bármelyik társ és evvel is segíthette volna csapattársát.
Tehát a 87 percek alapján jelenleg egyértelműen kevesebb a jó játékos a keretben ,de azért van itt Oenning ,hogy a többiekből is az legyen és akkor az előre játékban is sikerül picit előre lépnünk. Természetesen a védekezésen is van mit csiszolni.
Síposúr- Hozzászólások száma : 247
- Post n°79
Nem tudom sajnálni a zödeket. Más volt régen akkor minden magyar csapatnak drukkoltam nekik is. A sok kivételezés miatt nem szeretem őket.
Majdnem lemaradtam a meccsünkről megint. Alakul valami. Ennyi hiba viszont nem fér bele. Ebben javulni kell és a Debrecent is megcsapjuk . Inkább nem is kiabálom el. Tegyünk rá egy lapáttal és meglátjuk . Hajrá Vasas !
Majdnem lemaradtam a meccsünkről megint. Alakul valami. Ennyi hiba viszont nem fér bele. Ebben javulni kell és a Debrecent is megcsapjuk . Inkább nem is kiabálom el. Tegyünk rá egy lapáttal és meglátjuk . Hajrá Vasas !
- Post n°80
Vasas1969 írta:
Igen ebből a szempontból lehet fantázia a németben. Ha jól játszik 1-2 év múlva ellehetne adni félmillió euróért a bundesliga 2-be , vagy a fradinak. A zöldek úgyis tele vannak pénzzel.
Újranézve ,hogy láttad a meccset?
Elsőre sem tünt rossznak maga a rendszer müködőképes,inkább az egyéni hibák miatt akadozik még a gépezet.Nekem hiányzik Vaskó hátulról nem vagyunk a légtér urai,az Mtk két nagy helyzete beívelés után alakul ki.Van még mit finomitani,majd arra leszek kíváncsi hogy egy gyengébb ellenfélnél hogyan módosul a felállás.Van Cruyff nak egy olyan ismert mondása,mi szerint statisztikailag igazolt hogy egy játékosnál a 90 perc alatt, átlag 3 percet van a labda.Az hogy ki ki a jó, vagy rossz játékos az dönti el hogy a fenn maradó 87 percet mivel tölti el egy mérkőzésen.Szerinted ezek alapján ,nálunk miből van több jó vagy rossz játékosból?
- Post n°81
NS:
Örül a visszatérésnek a piros-kékek rutinos játékosa ,de ő is tudja , hogy ráfér az erősítés a csapatára
Góllövő kerestetik
https://digitalstand.hu/olvaso/46255#3
Hát inkább Sagliktól várnék majd olyat ami a biztos bennmaradáshoz kell , Cicótól már nem nagyon ,de cáfoljon rám.
Örül a visszatérésnek a piros-kékek rutinos játékosa ,de ő is tudja , hogy ráfér az erősítés a csapatára
Góllövő kerestetik
https://digitalstand.hu/olvaso/46255#3
Hát inkább Sagliktól várnék majd olyat ami a biztos bennmaradáshoz kell , Cicótól már nem nagyon ,de cáfoljon rám.
- Post n°82
Juhos2 írta:Szörnyű érzés amikor a nemzet zászlóshajóját kisakkozzák a nemzetközi oligarchák.
Vajon meddig fognak kussban maradni? Két hétig?
Utàna jön majd, hogy nem álltunk még készen, meg ha most találkoznánk.
Nem ér ilyen jókat mondani késő este! Micsoda pofára esés . A játék nélküli továbbjutás helyett kiesés. Mennyből a pokolba . Hamarosan levonják a tanulságot , hogy meg kell többszörözni a költségvetésüket. Arra biztos nem fognak gondolni ,hogy mi lett volna ,ha egyenlőbb feltételek lettek volna a bajnokságban . Az irányított szponzorokból nem csak a narancsosaknak jutott volna ,hanem pl a Vasasnak is , és így a többi csapat nagyobb erőkifejtésre késztette volna őket az NB1-ben.
- Post n°83
Szörnyű érzés amikor a nemzet zászlóshajóját kisakkozzák a nemzetközi oligarchák.
- Post n°84
Juhos2 írta:
Igen a pénz.
Erről mindenki hallgat. Mi meg kapkodjuk a fejünket, hogy látszólag ellentmondó igazolások nem sodorják-e veszélybe a Vasast. De úgy látszik van dögivel.
Hát az mindig szerepet játszik. Egyrészt azért érthető a hallgatás ,hisz nem mi adjuk ,nem a mi pénzünk. De én is egyetértek a következő mondatoddal. Biztos dolgoznak a háttérben ,hogy racionalizálják a keret összetételét. Látom Manjrekár is játszott ma már a Siófok ellen , így nem az ő tartósabb kiesése az új igazolás oka. Igaz így ,hogy Colo megvilágosított ennek adtam a kevesebb esélyt. Este összeírom ,hogy jelenleg ki hol használható a keretből.
Kapus: Polekszics , Nagy , Póser
Jobbhátvéd: Osváth , Szivacski , Preklet , Korcsmár
Belső védő: Korcsmár ,Vaskó , Debreceni , Ristevski , Burmeister , Czingráber , Manjrekar ? ,
Balhátvéd: Hangya , Ristevski
Jobboldali középpályások: Osváth , Szivacski , Király
Irányító/támadó középpályások:Berecz , Czvitkovics , Király , Kleisz
Védekező középpályások: Vida , Manjrekar , Burmeister , Ristevski , Szivacski , Korcsmár
Baloldali középpályások: Hangya , Remili , Király ?
Jobboldali támadók: Könyves , Ádám , Murka
Középcsatár : Pavlov , Novák , Ádám , Murka , Ignatidis , Ferenczi
Baloldali támadók: Remili , Könyves , Gergye ,
- Post n°85
Vasas1969 írta:
Annyit még biztos belefér a költségvetésbe. Engem inkább a videók győztek meg Saglikkal kapcsolatban, hisz csak 2 éve voltak ezek a meccsei. Az SZTK elleni dupla nem mérvadó. Csanád és Berecz is duplázott ellenük. Simán kiestek az NB2-ből és teljesen új csapatot építenek . Összesen 2 ember maradt náluk a régiek közül.
Megfogtál evvel a kérdéssel. Nem tudok ilyet , bár a fradi balhátvédje aki hibázik a videón elég jól nyomja .
Igen a pénz.
Erről mindenki hallgat. Mi meg kapkodjuk a fejünket, hogy látszólag ellentmondó igazolások nem sodorják-e veszélybe a Vasast. De úgy látszik van dögivel.
- Post n°86
Juhos2 írta:
Nyugi, egy Vasas mezzel meg a fotóval beérem.
Ez a Saglik tényleg ilyen komoly, hogy egy félidei játékától szétsírják magukat a drukkerek. Németországból érkezett már olyan játékos aki Magyarországon istenné avanzsált?
Annyit még biztos belefér a költségvetésbe. Engem inkább a videók győztek meg Saglikkal kapcsolatban, hisz csak 2 éve voltak ezek a meccsei. Az SZTK elleni dupla nem mérvadó. Csanád és Berecz is duplázott ellenük. Simán kiestek az NB2-ből és teljesen új csapatot építenek . Összesen 2 ember maradt náluk a régiek közül.
Megfogtál evvel a kérdéssel. Nem tudok ilyet , bár a fradi balhátvédje aki hibázik a videón elég jól nyomja .
- Post n°87
Siófok - Vasas 0-0
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/elo_kozvetites_siofok_-_vasas_-183
Kiváló játéklehetőség volt az edzőmeccs
A nyári felkészülés utolsó mérkőzésén a másodosztályú Siófokkal találkozott együttesünk a Telki edzőközpontban.
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/elo_kozvetites_siofok_-_vasas_-183
Kiváló játéklehetőség volt az edzőmeccs
A nyári felkészülés utolsó mérkőzésén a másodosztályú Siófokkal találkozott együttesünk a Telki edzőközpontban.
Ahogy Michael Oenning vezetőedző előzetesen elmondta, a mai mérkőzésen elsősorban olyan játékosoknak adott lehetőséget, akik vagy új igazolások, vagy a korábbi mérkőzések során kevés lehetőséghez jutottak, így bemutatkozott új szerzeményünk, Felix Burmeister, Gergye Dániel és a sérüléséből felépült Manjrekar James is.
Az első félidő folyamán uraltuk a játékot, több komoly lehetőséget kiharcoltunk. Többek között Czvitkovics lapos lövése a 10., Murka fejese a 30., és Novák kapust ért lövése a 44. percben jelezte fölényünket, de gólt nem sikerült szerezni.
A Siófok csapatának is több helyzete volt, előbb Nagy Richárd felejt a 22. percben, majd Nagy Dániel adott be a 25. percben veszélyesen, ám ezeket kapusunknak sikerült hárítania.
A második félidőben színesebb lett a játék képe. Először a Siófoknak volt nagyobb lehetősége az 52. percben, de Czingráber időben blokkolt. Három perccel később a csereként beállt Ferenczi fejesét védte a siófoki kapus. Ezután sorra követték a helyzetek egymást, de a védelmek jól működtek mindkét oldalon.
Két legnagyobb helyzetünk a 60., illetve a 81. percben adódott. Először Ignatidisz fordult le védőjéről, de lövését megfogta a kapus, illetve Ferenczi nyesése ment el centikkel a jobb kapufa mellett.
A 77. percben mindeközben bemutatkozhatott az előző nap leigazolt fiatal tehetségünk, Gergye Dániel is. A mérkőzés végére az ellenfélnek volt több helyzete, de Pósernek sikerült a lövéseket hárítania. Így a végeredmény 0-0 lett, ami igazságosnak mondható.
A hozzászólást Vasas1969 összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 20, 2016 9:17 pm-kor.
- Post n°88
Vasas1969 írta:
Felvételről közvetítve ,hogy eltalálta már ,hogy mikor cserélünk. Persze nem páros cserét mondott ,hogy ne legyen annyira átlátszó a dolog.
Küldj fényképet majd . Had lássuk, hogy festesz a Vasas mezben . Ha szerződést is aláírat veled ,sokat ne kérjél ,nehogy az legyen a kifogása , hogy miattad nem jutott pénz Saglikra. Remélem tényleg képben van még , mert újra megnézve a meccset már több hibát is észrevettem . Nagyon hiányzik a középpályáról és a csatársorból is egy meghatározó ember. Ha nem Saglik jön , akkor mindenképpen egy lendületes gyors játékos kellene előre. Mohát hasonlóan láttam mint te.
Nyugi, egy Vasas mezzel meg a fotóval beérem.
Ez a Saglik tényleg ilyen komoly, hogy egy félidei játékától szétsírják magukat a drukkerek. Németországból érkezett már olyan játékos aki Magyarországon istenné avanzsált?
- Post n°89
NS:
Megígérte majd belőtte
Nem kételkedett magában a büntető elvégzése előtt Ádám Martin , aki a Debrecen ellen is bízik a stabil védekezésben.
https://digitalstand.hu/olvaso/46253#2
Megígérte majd belőtte
Nem kételkedett magában a büntető elvégzése előtt Ádám Martin , aki a Debrecen ellen is bízik a stabil védekezésben.
https://digitalstand.hu/olvaso/46253#2
- Post n°90
colocolo írta:Még eszembe jutott egy lehetőség,mivel most már tulajdonos,nem üzemeltető lesz Jámbor úr egyszerűen be fektet a csapatba hogy később majd egy jó értékesítés után ki venni is tudjon.Nekem ez a verzió tetszene a legjobban.
Igen ebből a szempontból lehet fantázia a németben. Ha jól játszik 1-2 év múlva ellehetne adni félmillió euróért a bundesliga 2-be , vagy a fradinak. A zöldek úgyis tele vannak pénzzel.
Újranézve ,hogy láttad a meccset?